Arber Hasani

Profilbild för Arber Hasani
Säljarfavorit
Arber Hasani
4.9 / 5
(88 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
34 st
59 855 000 kr

Bakgrund

Arber Hasani jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2020-12-07. Arber har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Arber har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 74 095 000 kr.

Presentation

- Årets Rookie Mäklarhuset Sverige 2021
- Årets Intagsmäklare Mäklarhuset Sverige 2021

Mina främsta egenskaper är att jag framför allt är en god lyssnare, sätter mig in i er situation för att förstå just era behov vilket leder till ett bra samarbete utan att missförstånd inträffar. Det är väldigt viktigt för mig att båda parter är nöjda efter avslutad affär. Med det sagt är jag alltid påläst om marknaden, ert område och er bostad för att alltid ha svar på tal under visning inför potentiella köpare.

Jag har arbetat på Mäklarhuset Helsingborg sedan 2018 och har tack vare det fått en bra erfarenhet av bostadsmarknaden och följer ständigt utvecklingen.

Mäklarbyrå


Säljare om Arber.

09 maj 2022

"han kan jätte bra sitt jobb "
säljare på Idrottsgatan 5C

22 apr 2022

"Toppen från start till slut. Väldigt smidig och enkel process med snabb återkoppling och mycket engagemang. Aldrig varit så lätt att sälja.
Vill ni ha en engagerad och lyhörd mäklare, välj Arber!"
säljare på Kadettgatan 16B

07 apr 2022

"Mycket nöjd med mitt val av mäklare, kände mig trygg och uppdaterad igenom hela processen. Försäljningen gick smidigt. Otroligt nöjd med allt."
säljare på Skaragatan 7

31 mar 2022

"Väldigt duktig och engagerad mäklare. Höll mig ständigt uppdaterad och kände mig väldigt trygg med min bostadsaffär. Alltid tillgänglig i telefon och svara snabbt när man hade frågor om det minsta lilla. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Kadettgatan 58B

30 mar 2022

"En mycket kompetent mäklare med bra driv och positiv energi. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Signalgatan 2

30 mar 2022

"Snabbt och smidigt utan krångel! "
säljare på Sockengatan 44C

30 mar 2022

"Rekommenderar varmt, snabb och engagerad. Allt påskrivet och klart mindre än än vecka från att jag börjat gå i säljtankar "
säljare på Flybjärsvägen 128

21 mar 2022

"Super trevlig mäklare som alltid är tillgänglig! "
säljare på Brohultsvägen 4A

18 mar 2022

"Vi vill tacka Abbe för hans otroliga engagemang och tillit som han tillförde genom hela vår försäljningsprocess (som inte tog allt för lång tid). En enda visning och så var vår lägenhet såld till rekordpris, vilket abbe i ett tidigt skede hade förberett oss på att den kommer bli. Kaxigt och super..."
"Vi vill tacka Abbe för hans otroliga engagemang och tillit som han tillförde genom hela vår försäljningsprocess (som inte tog allt för lång tid). En enda visning och så var vår lägenhet såld till rekordpris, vilket abbe i ett tidigt skede hade förberett oss på att den kommer bli. Kaxigt och super, super ödmjukt i samma veva.
Bortsett från försäljningen var Abbe väldigt noggrann med alla tider, uppgifter samt allt som rörde föreningen och lägenheten. Vi är så tacksamma och kan inget annat än STARKT rekommendera denna unga stjärn mäklare till samtliga där ute som vill sälja sin bostad. För oss var detta ett stort steg i livet åt rätt riktning och det förgyllde Abbe med sin professionella karaktär och tjänst!
STORT TACK ABBE!
"
Läs mer
säljare på Umeågatan 12C

18 mar 2022

"Jag är jätte jätte nöjda "
säljare på Duveskog 663

17 mar 2022

"Mycket trevlig och proffsig"
säljare på Söderåsvägen 57

07 mar 2022

"Han var lyhörd och kände in vad jag ville ha och hjälpte mig med att få försäljningen till en mycket positiv upplevelse. "
säljare på Volontärsgatan 10C

01 mar 2022

"Vi är mycket glada att vi valde Arber Hasani som mäklare när vi sålde vår villa. Effektiv, noggrann och kunnig. Han var under hela försäljningsprocessen tillgänglig för frågor och information och höll oss uppdaterade. Han var dessutom mycket trevlig och kommunikativ med stor social kompetens. Vi ..."
"Vi är mycket glada att vi valde Arber Hasani som mäklare när vi sålde vår villa. Effektiv, noggrann och kunnig. Han var under hela försäljningsprocessen tillgänglig för frågor och information och höll oss uppdaterade. Han var dessutom mycket trevlig och kommunikativ med stor social kompetens. Vi rekommenderar honom å det varmaste. Mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Kullagatan 190

01 mar 2022

"Jag hade kontakt med bästa mäklare i Sverige. Jag fick mycket hjälp med att sälja mitt hus på ett väldigt kort tid. Arber svarade alltid på mina samtal och tog snabbt kontakt med mig. Hasani kämpade mycket för att få bra pris på mitt hus :). Jag är väldigt väldigt nöjd och tacksam att jag fick Ar..."
"Jag hade kontakt med bästa mäklare i Sverige. Jag fick mycket hjälp med att sälja mitt hus på ett väldigt kort tid. Arber svarade alltid på mina samtal och tog snabbt kontakt med mig. Hasani kämpade mycket för att få bra pris på mitt hus :). Jag är väldigt väldigt nöjd och tacksam att jag fick Arber Hasani som mäklare :)."
Läs mer
säljare på Halmstadby 3548

27 feb 2022

"Arber leverade på alla sätt ett arbete på högsta nivå! Tät kontakt och enkel att göra med och konsultativ och stöttande hela vägen från start till mål. Finns ingen jag skulle rekommendera så lätt som Arber!"
säljare på Gustavslundsvägen 44

10 feb 2022

"När det gäller att göra en trygg affär kan man inte hitta en bättre mäklare än Arber. Genom hela försäljningsprocessen upplevde jag honom som engagerad, lyhörd och lättillgänglig. Det har varit en ynnest att få samarbeta med en sådan proffsig mäklare!"
"När det gäller att göra en trygg affär kan man inte hitta en bättre mäklare än Arber. Genom hela försäljningsprocessen upplevde jag honom som engagerad, lyhörd och lättillgänglig. Det har varit en ynnest att få samarbeta med en sådan proffsig mäklare!"
Läs mer
säljare på Skaragatan 35

09 feb 2022

"Bästa mäklaren i Helsingborg. Lätt att arbeta med och möter alla människor på bästa sätt. Alltid flexibel och svarar direkt. Gör alltid sitt yttersta och man känner sig trygg med honom i sin bostadsaffär. "
säljare på Furutorpsgatan 56

31 jan 2022

"Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Arber Hasani mäklarhuset . Inte en
gång har vi varit besvikna, frustre..."
"Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Arber Hasani mäklarhuset . Inte en
gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade Arber Hasani har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Stort tack till Arber Hasani i Helsingborg Mäklarhuset
Vi kan verkligen rekommendera Arber Hasani som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Arber Hasani
"
Läs mer
säljare på Kopparmöllegatan 10A

12 jan 2022

"Driven, engagerad och målmedveten!"
säljare på Direktörsgatan 24

06 jan 2022

"Jag är jätte nöjd med försäljning!!"
säljare på Dalhemsvägen 17A

04 jan 2022

"Väldigt duktig mäklare."
säljare på Midgårdsgatan 1D

22 dec 2021

"Bra kille som dök upp i tid, höll en informerad och gjorde en rättvis värdering av min bostad! Rekommenderas! "
säljare på Sockengatan 36B

02 dec 2021

"Byte mäklare till Arber Hasani och då såldes lägenheten. Viktigt att välja rätt mäklare, rekommenderas starkt."
säljare på Umeågatan 10C

25 nov 2021

"Så nöjda hela vägen från första kontakt till avslutad försäljning. Även så hjälpsam i vårt köp av ny bostad.
Rekommenderas starkt!!"
säljare på Ängavångsgatan 55A

24 nov 2021

"Alert, enkel, anträffbar och målinriktad mäklare."
säljare på Kastanjevägen 70

22 nov 2021

"En mycket bra mäklare som utstrålade ett lugn och självsäkerhet, vilket var bra för oss och vår affär. "
säljare på Mårtenstorpsgatan 103

22 nov 2021

"Arber ingav ett professionellt intryck och han var tydlig i sin kommunikation, och under vårt initiala möte var han både tillmötesgående i mina förfrågningar och ingav ett bra förtroende vilket var anledningen till att jag valde honom som min mäklare vid försäljning av min gård. Under säljprocess..."
"Arber ingav ett professionellt intryck och han var tydlig i sin kommunikation, och under vårt initiala möte var han både tillmötesgående i mina förfrågningar och ingav ett bra förtroende vilket var anledningen till att jag valde honom som min mäklare vid försäljning av min gård. Under säljprocessen gjorde han sitt yttersta för att slutföra varje delmål till alla parters belåtenhet. Värderingen var spot on och utgångspriset blev accepterat på marknaden, det var varken för lågt eller för högt. Jag var imponerad av hur Arber skötte hela processen och han var lyhörd för alla funderingar som dök upp under processen samt påvisade han en flexibilitet och var alltid snabb med sin återkoppling när som helst på dygnet.
Jag kände mig trygg som säljare och att försäljningen vilade tryggt i hans händer, han visade verkligen att han ville prestera till högsta nivå. Jag måste säga att han är en av de bästa mäklare jag haft vid försäljning av fastigheter. Jag kommer absolut rekommendera Arber till mitt nätverk. "
Läs mer
säljare på Hägnaden 1145

22 nov 2021

"Mycket bra! Tog hand om allt då jag själv fick barn mitt i allt.
Kan verkligen rekommenderas! "
säljare på Hästmöllegränden 4B

08 nov 2021

"Bara gott att säga om Arber. Enkel och trevlig att ha och göra med. "
säljare på Tellusgatan 13A

19 okt 2021

"Extremt hög servicenivå & jätte engagerad. Mycket nöjda med Arbers insats och kan rekommendera han som mäklare starkt. Över vår förväntan! "
säljare på Dalhemsvägen 21A

13 okt 2021

"Mäklaren infriade mina högt ställda förväntningar avs såväl försäljningen som avslut."
säljare på Frontgatan 3B

11 okt 2021

"Arber Hasani är väldigt duktig, kunnig, driven och trevlig att samarbeta med. Hela försäljningsprocessen gick hur bra som helst, kan verkligen rekommendera honom till alla. "
säljare på Ragnvallagatan 36C

19 sep 2021

"Vi var supernöjda med Arbers mäklarinsats och kompetens. Vi valde mellan 3 olika mäklare och vi är glada att vi valde rätt mäklare. Allt gick snabbt och professionellt tillväga, priset var bättre än förväntat :-)"
säljare på Tranemansgatan 32

30 aug 2021

"Arber är trevlig, ärlig och en engegerad säljare. Var väldigt snabb med återkoppling och svar när man hörde av sig. Hade väldigt stor lokalkännedom om området. Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt och fick ett bra pris. Så kan varmt rekommendera Mäklarhuset"
"Arber är trevlig, ärlig och en engegerad säljare. Var väldigt snabb med återkoppling och svar när man hörde av sig. Hade väldigt stor lokalkännedom om området. Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt och fick ett bra pris. Så kan varmt rekommendera Mäklarhuset"
Läs mer
säljare på Södra Storgatan 28A

29 aug 2021

"Arber Hasani, vilken stjärna! Han slog alla våra förväntningar. Det hela slutade med ett rekord på kvadratmeterpriset i föreningen, vi gick med mer vinst än vad vi någonsin trodde var möjligt och affären stängdes efter knappt en vecka. Vilken fantastisk säljresa vi har haft!
Arber är driven, ärl..."
"Arber Hasani, vilken stjärna! Han slog alla våra förväntningar. Det hela slutade med ett rekord på kvadratmeterpriset i föreningen, vi gick med mer vinst än vad vi någonsin trodde var möjligt och affären stängdes efter knappt en vecka. Vilken fantastisk säljresa vi har haft!
Arber är driven, ärlig, godhjärtat, och alltid på glatt humör. Han besitter en enorm kompetens inom fastighetsbranschen vilket gör att man som kund kan slappna av. Vi rekommenderar verkligen Arber! "
Läs mer
säljare på Umeågatan 24A

17 aug 2021

"Helt underbar mäklare från början till slut "
säljare på Toffelmakaregatan 14

21 jul 2021

"Finns bara positivt. Mycket trevlig och jordnära person."
säljare på Penngatan 9

20 jul 2021

"Otroligt nöjd med Arber som mäklare, han var över förväntan. Alltid trevlig och glad, tar tiden att lyssna och förklara när man inte förstår något. Alltid tillgänglig och snabb på att återkomma med svar trots att han är på semester. "
säljare på Ramlösavägen 134

16 jun 2021

"Jag är jätte nöjda "
säljare på Gamla E4AN

16 jun 2021

"Helt fantastisk mäklare! Levde upp till våra förväntningar och vi fick ett starkt förtroende för Arber. Han överträffade alla våra förväntningar! Dessutom är han alltid på gott humör! "
säljare på Västergårdsgatan 13

01 jun 2021

"Rekommenderar Arber verkligen bästa Mäklare."
säljare på Skaragatan 63

07 maj 2021

"Mycket trevlig och kompetent!"
säljare på Ragnvallagatan 26A

02 maj 2021

"Engagerad och insatt mäklare, alltid tillgänglig och snabb på vid nya händelser. Utför jobbet och får sålt till det pris man önskar!"
säljare på Umeågatan 6A

26 apr 2021

"Över förväntan! Extremt hög servicenivå och engagerad. Mycket nöjda"
säljare på Snickaregatan 2

08 mar 2021

"Väldigt engagerad och positiv. "
säljare på Sockengatan 24B

26 feb 2021

"Kanonbra mäklare. Alltid lätt att få tag på samt snabb med återkopplingen.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Västergårdsgatan 43

28 jan 2021

"Mycket bra mäklare då han tog hand om allt!"
säljare på Torekovsgatan 1B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
12
Kedjehus
2
Radhus
2
Fritidshus
2
Mark
2
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
74 095 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 87 säljare
Arber satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 81 säljare
Arber var tydlig och höll mig uppdaterad
88 av 88 säljare

Arber på kartan.

106 tidigare annonser
15 bostäder till salu
88 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

495 000 kr
Tomt/Mark, Klippan
1 395 000 kr
3 rum, 75 m²
18 600 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 815 kr/mån
1 095 000 kr
4 rum, 80 m²
13 687 kr/m²
Parhus, Bjuv
895 000 kr
3 rum, 89 m²
10 056 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
7 547 kr/mån
1 795 000 kr
3 rum, 72 m²
24 930 kr/m²
Lägenhet, Höganäs
4 351 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Söder
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Eneborg
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
1 300 000 kr
Lägenhet Sofieberg
-95 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
595 000 kr
Fritidshus Mariastaden
1 rum, 40 m²
Utropspris: 595 000 kr
1 055 000 kr
Lägenhet Rosengården
+ 60 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.