Arber Hasani

Profilbild för Arber Hasani
Säljarfavorit
Arber Hasani
5.0 / 5
(133 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
17 st
71 265 000 kr

Bakgrund

Arber Hasani jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2020-12-07. Arber har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Arber har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 36 230 000 kr.

Presentation

- Årets Rookie Mäklarhuset Sverige 2021
- Årets Intagsmäklare Mäklarhuset Sverige 2021

Mina främsta egenskaper är att jag framför allt är en god lyssnare, sätter mig in i er situation för att förstå just era behov vilket leder till ett bra samarbete utan att missförstånd inträffar. Det är väldigt viktigt för mig att båda parter är nöjda efter avslutad affär. Med det sagt är jag alltid påläst om marknaden, ert område och er bostad för att alltid ha svar på tal under visning inför potentiella köpare.

Jag har arbetat på Mäklarhuset Helsingborg sedan 2018 och har tack vare det fått en bra erfarenhet av bostadsmarknaden och följer ständigt utvecklingen.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2023
första kvartalet 2023
första kvartalet 2023

Säljare om Arber.

10 maj 2023

"Arber är en otrolig lysande mäklare som löste försäljningen utav huset på noll tid.
"
säljare på Grönegatan 14

20 apr 2023

"Mycket trevlig, kompetent och tydlig.
Jag kan gärna rekommendera."
säljare på Linbastagatan 2

23 mar 2023

"Jätte grym mäklare kommer alltid anlita honom 10 poäng till Arber "
säljare på Blekingegatan 6

28 feb 2023

"Vi har været meget glade og tilfredse med Arber. Fantastisk god service og altid tilgængelig!"
säljare på Sockengatan 10B

14 feb 2023

"Bra kontakt och uppdateringar kring visningar+spekulanter. Hade god kännedom om priser, inflation samt räntor och dess påverkan på samhället samt bostadsmarknaden. Upplevs vara genuin och ger råd efter faktiska omständigheter. Stark rekommendation!"
säljare på Svartögatan 2

10 jan 2023

"Otroligt nöjd. En riktig klippa som man känner 100% förtroende för. Rekommenderas starkt till alla som ska köpa/sälja hus/fastighet. Högsta betyg. "
säljare på Vagnmakaregatan 31

25 dec 2022

"Jättenöjd med hela försäljningsprocessen! Mäklaren var väldigt driven och fanns där under hela försäljningen. Uppdaterade mig ständigt och höll alltid kontakt med mig.
Mycket vänlig och engagerad mäklare som rekommenderas varmt av mig. Mycket duktig."
"Jättenöjd med hela försäljningsprocessen! Mäklaren var väldigt driven och fanns där under hela försäljningen. Uppdaterade mig ständigt och höll alltid kontakt med mig.
Mycket vänlig och engagerad mäklare som rekommenderas varmt av mig. Mycket duktig."
Läs mer
säljare på Gulsparvsgatan 8

25 dec 2022

"Arber är en jätte trevlig person och en duktig mäklare han får bäst betyg från mig tack för hjälpen Arber"
säljare på Vallgatan 4

18 nov 2022

"Så trevlig o service inriktad "
säljare på Penngatan 10

18 okt 2022

"Andra gången som jag säljer med Arber och ännu en gång levererar han med världsklass med försäljning dagen efter första visningen, vilken stjärna! Aldrig mött en så hungrig och förtroendeingivande mäklare och som hittar köpare , trots denna tuffa marknaden. Kan starkt rekommendera Arber till er ..."
"Andra gången som jag säljer med Arber och ännu en gång levererar han med världsklass med försäljning dagen efter första visningen, vilken stjärna! Aldrig mött en så hungrig och förtroendeingivande mäklare och som hittar köpare , trots denna tuffa marknaden. Kan starkt rekommendera Arber till er som vill hitta en mäklare som gör sitt yttersta för sin säljare oavsett hur marknaden ser ut! Mvh Simonida "
Läs mer
säljare på Kadettgatan 72A

22 sep 2022

"En enormt bra mäklare som är tydlig och rak, han ser direkt möjligheter och skapar direkt ett stort förtroende på båda sidor, alltså hos både säljare och köpare.
Ingenting lämnas åt slumpen, även i dessa tider när marknaden dippar lyckas Abbe! Målet var hit ska vi och dit kommer vi.
Högsta betyg..."
"En enormt bra mäklare som är tydlig och rak, han ser direkt möjligheter och skapar direkt ett stort förtroende på båda sidor, alltså hos både säljare och köpare.
Ingenting lämnas åt slumpen, även i dessa tider när marknaden dippar lyckas Abbe! Målet var hit ska vi och dit kommer vi.
Högsta betyg från oss, Till den fantastiska Abbe!"
Läs mer
säljare på Midgårdsgatan 1D

22 sep 2022

"Arber var oerhört lätt att ha att göra med. Han höll kontakten med mig även när jag vet att jag var svår att få tag på och underlättade försäljningen av mitt hem enormt. Han gav ett bra och professionellt intryck från start och jag är extremt nöjd med mitt val av mäklare. Jag både kan och vill va..."
"Arber var oerhört lätt att ha att göra med. Han höll kontakten med mig även när jag vet att jag var svår att få tag på och underlättade försäljningen av mitt hem enormt. Han gav ett bra och professionellt intryck från start och jag är extremt nöjd med mitt val av mäklare. Jag både kan och vill varmt rekommendera honom till framtida säljare. "
Läs mer
säljare på Holger Danskes gata 12

19 sep 2022

"Trevlig och kunnig."
säljare på Vagnmakaregatan 25

15 sep 2022

"Lyssnade på våra tankar och var flexibel och samtidigt ett bra bollplank i detta. "
säljare på Föreningsgatan 17

01 sep 2022

"Allt levde upp till mina förväntningar. Kan varmt rekommendera mäklaren Arber Hasan."
säljare på Saturnusgatan 276

30 aug 2022

"Mycket nöjd med affären kan varmt rekommendera Arber Hasani på Mäklarhuset "
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 86C

21 aug 2022

"Snabb, ärlig och jobbar hårt! "
säljare på Petersgatan 6

16 aug 2022

"Supernöjd med vår mäklare. Var jättelätt att jobba med och svarade alltid snabbt på mina frågor. Kommer definitivt rekomendera Arber till andra och ska jag sälja igen kommer jag gå med honom igen."
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 90C

26 jul 2022

"Om ni är intresserade av resultat och effektivitet ( samt gott bemötande) , var vänliga , ring Arber Hiseni. Jag är mycket nöjd med Arber som mäklare. Mitt hus såldes på 4 dagar. Utöver resultat och effektivitet har Arber ett trevligt samt tryggt bemötande och är duktig på att höra av sig i proc..."
"Om ni är intresserade av resultat och effektivitet ( samt gott bemötande) , var vänliga , ring Arber Hiseni. Jag är mycket nöjd med Arber som mäklare. Mitt hus såldes på 4 dagar. Utöver resultat och effektivitet har Arber ett trevligt samt tryggt bemötande och är duktig på att höra av sig i processen. Dusanka / Sylgatan 4 / Billesholm."
Läs mer
säljare på Sylgatan 2

23 jun 2022

"Mäklaren var helt underbar anpassade sig efter mig o mina behov "
säljare på Gulsparvsgatan 8

17 jun 2022

"Denna mäklare kan jag varmt rekommendera. Han har ALLT som krävs för att jag som säljare ska känna mig trygg och mycket nöjd. Dessutom är han trevlig och mycket noggrann."
säljare på Bjuvsvägen 38

07 jun 2022

"Driven och kunnig mäklare, svarar alltid på telefon."
säljare på Umeågatan 20D

03 jun 2022

"Abbe talar en aning lite fort. Kan gärna tala lite långsammare. "
säljare på Furutorpsgatan 32

09 maj 2022

"han kan jätte bra sitt jobb "
säljare på Idrottsgatan 5C

22 apr 2022

"Toppen från start till slut. Väldigt smidig och enkel process med snabb återkoppling och mycket engagemang. Aldrig varit så lätt att sälja.
Vill ni ha en engagerad och lyhörd mäklare, välj Arber!"
säljare på Kadettgatan 16B

07 apr 2022

"Mycket nöjd med mitt val av mäklare, kände mig trygg och uppdaterad igenom hela processen. Försäljningen gick smidigt. Otroligt nöjd med allt."
säljare på Skaragatan 7

31 mar 2022

"Väldigt duktig och engagerad mäklare. Höll mig ständigt uppdaterad och kände mig väldigt trygg med min bostadsaffär. Alltid tillgänglig i telefon och svara snabbt när man hade frågor om det minsta lilla. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Kadettgatan 58B

30 mar 2022

"En mycket kompetent mäklare med bra driv och positiv energi. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Signalgatan 2

30 mar 2022

"Snabbt och smidigt utan krångel! "
säljare på Sockengatan 44C

30 mar 2022

"Rekommenderar varmt, snabb och engagerad. Allt påskrivet och klart mindre än än vecka från att jag börjat gå i säljtankar "
säljare på Flybjärsvägen 128

21 mar 2022

"Super trevlig mäklare som alltid är tillgänglig! "
säljare på Brohultsvägen 4A

18 mar 2022

"Vi vill tacka Abbe för hans otroliga engagemang och tillit som han tillförde genom hela vår försäljningsprocess (som inte tog allt för lång tid). En enda visning och så var vår lägenhet såld till rekordpris, vilket abbe i ett tidigt skede hade förberett oss på att den kommer bli. Kaxigt och super..."
"Vi vill tacka Abbe för hans otroliga engagemang och tillit som han tillförde genom hela vår försäljningsprocess (som inte tog allt för lång tid). En enda visning och så var vår lägenhet såld till rekordpris, vilket abbe i ett tidigt skede hade förberett oss på att den kommer bli. Kaxigt och super, super ödmjukt i samma veva.
Bortsett från försäljningen var Abbe väldigt noggrann med alla tider, uppgifter samt allt som rörde föreningen och lägenheten. Vi är så tacksamma och kan inget annat än STARKT rekommendera denna unga stjärn mäklare till samtliga där ute som vill sälja sin bostad. För oss var detta ett stort steg i livet åt rätt riktning och det förgyllde Abbe med sin professionella karaktär och tjänst!
STORT TACK ABBE!
"
Läs mer
säljare på Umeågatan 12C

18 mar 2022

"Jag är jätte jätte nöjda "
säljare på Duveskog 663

17 mar 2022

"Mycket trevlig och proffsig"
säljare på Söderåsvägen 57

07 mar 2022

"Han var lyhörd och kände in vad jag ville ha och hjälpte mig med att få försäljningen till en mycket positiv upplevelse. "
säljare på Volontärsgatan 10C

01 mar 2022

"Vi är mycket glada att vi valde Arber Hasani som mäklare när vi sålde vår villa. Effektiv, noggrann och kunnig. Han var under hela försäljningsprocessen tillgänglig för frågor och information och höll oss uppdaterade. Han var dessutom mycket trevlig och kommunikativ med stor social kompetens. Vi ..."
"Vi är mycket glada att vi valde Arber Hasani som mäklare när vi sålde vår villa. Effektiv, noggrann och kunnig. Han var under hela försäljningsprocessen tillgänglig för frågor och information och höll oss uppdaterade. Han var dessutom mycket trevlig och kommunikativ med stor social kompetens. Vi rekommenderar honom å det varmaste. Mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Kullagatan 190

01 mar 2022

"Jag hade kontakt med bästa mäklare i Sverige. Jag fick mycket hjälp med att sälja mitt hus på ett väldigt kort tid. Arber svarade alltid på mina samtal och tog snabbt kontakt med mig. Hasani kämpade mycket för att få bra pris på mitt hus :). Jag är väldigt väldigt nöjd och tacksam att jag fick Ar..."
"Jag hade kontakt med bästa mäklare i Sverige. Jag fick mycket hjälp med att sälja mitt hus på ett väldigt kort tid. Arber svarade alltid på mina samtal och tog snabbt kontakt med mig. Hasani kämpade mycket för att få bra pris på mitt hus :). Jag är väldigt väldigt nöjd och tacksam att jag fick Arber Hasani som mäklare :)."
Läs mer
säljare på Halmstadby 3548

27 feb 2022

"Arber leverade på alla sätt ett arbete på högsta nivå! Tät kontakt och enkel att göra med och konsultativ och stöttande hela vägen från start till mål. Finns ingen jag skulle rekommendera så lätt som Arber!"
säljare på Gustavslundsvägen 44

10 feb 2022

"När det gäller att göra en trygg affär kan man inte hitta en bättre mäklare än Arber. Genom hela försäljningsprocessen upplevde jag honom som engagerad, lyhörd och lättillgänglig. Det har varit en ynnest att få samarbeta med en sådan proffsig mäklare!"
"När det gäller att göra en trygg affär kan man inte hitta en bättre mäklare än Arber. Genom hela försäljningsprocessen upplevde jag honom som engagerad, lyhörd och lättillgänglig. Det har varit en ynnest att få samarbeta med en sådan proffsig mäklare!"
Läs mer
säljare på Skaragatan 35

09 feb 2022

"Bästa mäklaren i Helsingborg. Lätt att arbeta med och möter alla människor på bästa sätt. Alltid flexibel och svarar direkt. Gör alltid sitt yttersta och man känner sig trygg med honom i sin bostadsaffär. "
säljare på Furutorpsgatan 56

31 jan 2022

"Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Arber Hasani mäklarhuset . Inte en
gång har vi varit besvikna, frustre..."
"Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Arber Hasani mäklarhuset . Inte en
gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade Arber Hasani har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Stort tack till Arber Hasani i Helsingborg Mäklarhuset
Vi kan verkligen rekommendera Arber Hasani som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Arber Hasani
"
Läs mer
säljare på Kopparmöllegatan 10A

12 jan 2022

"Driven, engagerad och målmedveten!"
säljare på Direktörsgatan 24

06 jan 2022

"Jag är jätte nöjd med försäljning!!"
säljare på Dalhemsvägen 17A

04 jan 2022

"Väldigt duktig mäklare."
säljare på Midgårdsgatan 1D

22 dec 2021

"Bra kille som dök upp i tid, höll en informerad och gjorde en rättvis värdering av min bostad! Rekommenderas! "
säljare på Sockengatan 36B

02 dec 2021

"Byte mäklare till Arber Hasani och då såldes lägenheten. Viktigt att välja rätt mäklare, rekommenderas starkt."
säljare på Umeågatan 10C

25 nov 2021

"Så nöjda hela vägen från första kontakt till avslutad försäljning. Även så hjälpsam i vårt köp av ny bostad.
Rekommenderas starkt!!"
säljare på Ängavångsgatan 55A

24 nov 2021

"Alert, enkel, anträffbar och målinriktad mäklare."
säljare på Kastanjevägen 70

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
10
Radhus
1
Fritidshus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
36 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
131 av 132 säljare
Arber satte rätt förväntningar på slutpriset
124 av 131 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 124 säljare
Arber var tydlig och höll mig uppdaterad
133 av 133 säljare

Arber på kartan.

170 tidigare bostäder
33 bostäder till salu
133 rekommendationer

33 bostäder till salu.

Bostäder

3 795 000 kr
2 rum, 71 m²
53 450 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 860 kr/mån
4 195 000 kr
5 rum, 200 m²
20 975 kr/m²
Gård, Åstorp
295 000 kr
40 m²
7 375 kr/m²
Fritidshus, Helsingborg
2 495 000 kr
6 rum, 140 m²
17 821 kr/m²
Villa, Bjuv
3 395 000 kr
5 rum, 122 m²
27 827 kr/m²
Villa, Åstorp

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Ekeby
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 450 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vasatorps Trädgårdsstad
5 rum, 137 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ekeby
8 rum, 249 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
750 000 kr
Villa
5 rum, 195 m²
1 100 000 kr
Villa Kågeröd
-95 000 kr
5 rum, 94 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade kontakt med bästa mäklare i Sverige. Jag fick mycket hjälp med att sälja mitt hus på ett väldigt kort tid. Arber svarade alltid på mina samtal och tog snabbt kontakt med mig. Hasani kämpade mycket för att få bra pris på mitt hus :). Jag är väldigt väldigt nöjd och tacksam att jag fick Arber Hasani som mäklare :)."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.