Aras Ali

Profilbild för Aras Ali
Säljarfavorit
Aras Ali
4.8 / 5
(70 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
8 st
75 195 000 kr

Bakgrund

Aras Ali jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2020-01-02. Aras har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Aras har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 235 000 kr.

Presentation

Jag tror på att en bra personlig kontakt bäddar väg för en positiv och framgångsrik process. Från er första tanke på att byta bostad till försäljningen är i mål, strävar jag alltid efter att vara fullt engagerad och kunna bidra med min kompetens.

Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är att ni som säljare ska kunna känna ett förtroende för mig som fastighetsmäklare och att vi tillsammans kommer att arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris.

Jag utmärker mig oftast för att jag lätt skapar en personlig och pålitlig relation både till er som säljare men självklart även med era potentiella köpare.

Med en bakgrund inom management, HR och försäljning har jag över 10 års erfarenhet av att jobba mot mål. Förutom målsättningen att nå högsta möjliga slutpris är även ett personligt mål att alltid överträffa mina kunders förväntningar. För att du som kund ska känna dig trygg presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, genom att erbjuda hög tillgänglighet och servicegrad samt bidra med gedigna kunskaper

Säljare om Aras.

01 maj 2024

"Tack vare Aras skicklighet och förmåga att skapa personkemi nådde vi ett försäljningsrekord för föreningen i en tid där marknaden fortfarande är oförutsägbar. Han har varit trygg, tydlig och visat stor förståelse för marknaden kombinerat med osviklig timing. Vi skulle med glädje rekommendera Aras..."
"Tack vare Aras skicklighet och förmåga att skapa personkemi nådde vi ett försäljningsrekord för föreningen i en tid där marknaden fortfarande är oförutsägbar. Han har varit trygg, tydlig och visat stor förståelse för marknaden kombinerat med osviklig timing. Vi skulle med glädje rekommendera Aras, likväl som använda oss av hans tjänster framöver, både som säljare och köpare.
"
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 25

17 apr 2024

"Samarbetet med Aras var kanon. Förutom att han är ytterst trevlig, kunnig och tydlig så skulle jag säga en av de främsta egenskaperna är den extremt snabba och transparenta kommunikationen, något som jag verkligen uppskattade. Jag samarbetar gärna med Aras igen nästa gång det är dags att sälja oc..."
"Samarbetet med Aras var kanon. Förutom att han är ytterst trevlig, kunnig och tydlig så skulle jag säga en av de främsta egenskaperna är den extremt snabba och transparenta kommunikationen, något som jag verkligen uppskattade. Jag samarbetar gärna med Aras igen nästa gång det är dags att sälja och skulle även vilja köpa av honom, för jag vet att han vill båda parters bästa. Vass mäklare och rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Risåsgatan 3

24 mar 2024

"Aras var vår mäklare under försäljningen av vår bostad och vi kunde inte vara mer nöjda. Han utmärkte sig med sin fantastiska kommunikationsförmåga, vilket gjorde att vi alltid kände oss väl informerade. Hans engagemang och dedikation gjorde hela processen enklare och mindre stressande. Vi rekomm..."
"Aras var vår mäklare under försäljningen av vår bostad och vi kunde inte vara mer nöjda. Han utmärkte sig med sin fantastiska kommunikationsförmåga, vilket gjorde att vi alltid kände oss väl informerade. Hans engagemang och dedikation gjorde hela processen enklare och mindre stressande. Vi rekommenderar honom starkt till alla som söker en pålitlig och effektiv mäklare."
Läs mer
säljare på Tredje Långgatan 32A

20 mar 2024

"Engagerad, motiverad och tillgänglig men vi nådde inte målbilden. "
säljare på Linnégatan 33

07 feb 2024

"Vi hade ett väldigt bra samarbete med Aras och han gav verkligen allt, rekommenderas!"
säljare på Värmlandsgatan 24D

18 jan 2024

"I en orolig marknad och att det alltid är stressigt att gå in i bostadsaffärer så var Aras vår fasta punkt i detta. Med riktigt goda råd och lugn guidade han oss genom processen från start till mål på ett otroligt proffsigt sätt.
Jag rekommenderar starkt att alla anlitar Aras för sina bostadsaff..."
"I en orolig marknad och att det alltid är stressigt att gå in i bostadsaffärer så var Aras vår fasta punkt i detta. Med riktigt goda råd och lugn guidade han oss genom processen från start till mål på ett otroligt proffsigt sätt.
Jag rekommenderar starkt att alla anlitar Aras för sina bostadsaffärer, det kommer jag alltid att göra. "
Läs mer
säljare på Sjupundsgatan 43

17 nov 2023

"Jag hade nyligen förmånen att sälja min lägenhet med Aras, och jag är övertygad om att jag gjorde det bästa valet, trots att jag har jobbat med flera andra mäklare tidigare.
Aras imponerade direkt med sin expertis och engagemang, redan från första samtalet. Han höll mig konstant informerad och ..."
"Jag hade nyligen förmånen att sälja min lägenhet med Aras, och jag är övertygad om att jag gjorde det bästa valet, trots att jag har jobbat med flera andra mäklare tidigare.
Aras imponerade direkt med sin expertis och engagemang, redan från första samtalet. Han höll mig konstant informerad och besvarade snabbt alla mina frågor, vilket skapade en trygg och smidig process.
Mäklaren överträffade mina förväntningar med smart marknadsföring och strategier som resulterade i en snabb försäljning till ett pris som överraskade positivt.
Jag rekommenderar starkt Aras till alla som letar efter en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder och levererar resultat. Tack igen Aras för en enastående upplevelse!"
Läs mer
säljare på Stora Nygatan 5

07 nov 2023

"Aras is professional and transparent during the whole process. He respects and listens to the customer and also gives good advice. Highly recommended! "
säljare på Husargatan 10

30 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Aras Ali, proffsig och målinriktad mäklare som vi ger högsta betyg!"
säljare på Linnégatan 52

21 aug 2023

"Mycket lyhörd och målinriktad, väldigt kommunikativ och lätt att ha med att göra.
"
säljare på Nordostpassagen 50

12 aug 2023

""Kan varmt rekommendera Aras! Vår försäljning slog rekord i föreningen, och han är den starkast bidragande anledningen.
Aras är en mäklare som även i en svår marknad som idag är en garant för framgång. Han arbetar fokuserat, genomtänkt och med stort engagemang. Planen han lade fram till oss stä..."
""Kan varmt rekommendera Aras! Vår försäljning slog rekord i föreningen, och han är den starkast bidragande anledningen.
Aras är en mäklare som även i en svår marknad som idag är en garant för framgång. Han arbetar fokuserat, genomtänkt och med stort engagemang. Planen han lade fram till oss stämde väl med utfallet och överträffades dessutom.
Aras har förmågan att hitta en lösning så att både säljare och köpare blir nöjda och vi kände oss trygga genom hela processen. I dagens marknad behövs det lilla extra och det kan man få av Aras! "
Läs mer
säljare på Fjärde Långgatan 8A

11 aug 2023

"Bättre mäklar än Aras går inte att få och tack vare honom slog vi säljrekord. Så proffsig och engagerad med stor lokalkännedom om Haga och föreningen. Aras lyfte även fram sitt team bakom honom så också var otroligt duktiga. Aras var under hela processen lugn, stabil och trygg. Processen från för..."
"Bättre mäklar än Aras går inte att få och tack vare honom slog vi säljrekord. Så proffsig och engagerad med stor lokalkännedom om Haga och föreningen. Aras lyfte även fram sitt team bakom honom så också var otroligt duktiga. Aras var under hela processen lugn, stabil och trygg. Processen från första mötet till kontraktsskrivning gick suveränt fort vilket jag önskade. Aras gjorde det extra för att lyckas. Kan verkligen rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Haga Östergata 13

24 jul 2023

"Aras kändes genuint ärlig och pålitlig person från första mötet och jag är så tacksam av valet Aras som min mäklare. Han var rak och tydlig mot mig och direkt återkoppling till köpare och mig som säljare. Ingenting var komplicerat och allt var lösnings bart. Jag skulle alltid 24/7 av hela mitt hj..."
"Aras kändes genuint ärlig och pålitlig person från första mötet och jag är så tacksam av valet Aras som min mäklare. Han var rak och tydlig mot mig och direkt återkoppling till köpare och mig som säljare. Ingenting var komplicerat och allt var lösnings bart. Jag skulle alltid 24/7 av hela mitt hjärta rekommendera och första bästa tillfälle välja Aras Ali igen som min mäklare. Högsta betyg, i alla situationer. Tillgänglighet fanns alltid. Aras har haft stort tålamod under processen och alltid tagit hänsyn till mina önskemål. "
Läs mer
säljare på Plantagegatan 9A

23 jun 2023

"Duktig och kompetent. Lätt att få kontakt med och bolla idéer. Alltid väldigt trevlig."
säljare på Virvelvindsgatan 4

22 jun 2023

"Är så glad att just Aras var mäklare under vår bostadsförsäljning.
Han gjorde det fantastiskt bra på alla sätt, från början till slut.
Bra kunskap, flexibel, pålitlig och en härlig person dessutom.
En mäklare som verkligen gillar sitt jobb, det märks tydligt.
Vi kunde inte fått en bättre upple..."
"Är så glad att just Aras var mäklare under vår bostadsförsäljning.
Han gjorde det fantastiskt bra på alla sätt, från början till slut.
Bra kunskap, flexibel, pålitlig och en härlig person dessutom.
En mäklare som verkligen gillar sitt jobb, det märks tydligt.
Vi kunde inte fått en bättre upplevelse, rekommenderar verkligen!
Tack Aras!"
Läs mer
säljare på Andra Långgatan 18

05 jun 2023

"Aras är inte bara supertrevlig utan även lyhörd, noggrann, påläst och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Vi som säljare kände ett otroligt förtroende från dag 1.
Det kändes väldigt tryggt att Aras verkligen var med under hela resan med väldigt uppskattade löpande uppdateringar men även tip..."
"Aras är inte bara supertrevlig utan även lyhörd, noggrann, påläst och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Vi som säljare kände ett otroligt förtroende från dag 1.
Det kändes väldigt tryggt att Aras verkligen var med under hela resan med väldigt uppskattade löpande uppdateringar men även tips/råd/analyser utifrån hans gedigna erfarenhet. Hans tillgänglighet är även toppklass.
Aras har våra varmaste rekommendationer och vi hade inte tvivlat en sekund på att anlita honom igen. "
Läs mer
säljare på Linnégatan 43

15 maj 2023

"Engagerad och lätt att kommunicera med och få snabba svar. Blev inte så bra kommunikation med brf ordförande dock. Och det blev onödigt stressigt när Hemnet annonsen skulle skrivas ihop och publiceras. Det kunde mäklarfirman kontaktat brf tidigare och börjat skriva texten då det var gott om tid i..."
"Engagerad och lätt att kommunicera med och få snabba svar. Blev inte så bra kommunikation med brf ordförande dock. Och det blev onödigt stressigt när Hemnet annonsen skulle skrivas ihop och publiceras. Det kunde mäklarfirman kontaktat brf tidigare och börjat skriva texten då det var gott om tid innan bilderna togs. "
Läs mer
säljare på Kastellgatan 4

15 maj 2023

"Aras Ali är lyhörd, driven, tydlig, svarar snabbt på frågor, trevlig, ödmjuk och lätt att samarbeta med. En jättebra mäklare helt enkelt! Skulle inte tveka att anlita honom igen. "
säljare på Fjärde Långgatan 3A

30 mar 2023

"Vår bostadsförsäljning var inget enkelt projekt. Vi hade precis renoverat hela vår våning och stod inför en utmanande marknadssituation med negativ publicitet kring bostadsförsäljningar i medierna. Men tack vare vårt val av mäklare, Aras, så blev försäljningen en succé som överträffade alla våra ..."
"Vår bostadsförsäljning var inget enkelt projekt. Vi hade precis renoverat hela vår våning och stod inför en utmanande marknadssituation med negativ publicitet kring bostadsförsäljningar i medierna. Men tack vare vårt val av mäklare, Aras, så blev försäljningen en succé som överträffade alla våra förväntningar.
Aras visade sig vara en stjärnmäklare från första stund. Han var alltid tillgänglig och gav kontinuerlig feedback under hela processen, vilket skapade en trygghet hos oss som säljare. Han höll oss ständigt uppdaterade och involverade oss i varje steg av försäljningen, från förhandsvisningar till visningsrapporter.
Men det var inte bara Aras professionella och effektiva arbete som imponerade på oss. Hans personlighet och engagemang gjorde en verklig skillnad i vår upplevelse som säljare. Han var alltid trevlig, positiv och proffsig, vilket gjorde hela processen mycket smidigare.
Resultatet var en försäljning som var utöver det förväntade. Aras trollade fram en försäljning som överträffade våra förväntningar med en otrolig prissumma på 14,7 miljoner kronor - hela 800 000 kronor över utgångspriset. Vi kan inte rekommendera Aras nog, och är så tacksamma för allt han har gjort för oss. Han är verkligen en trollkarl som lyckats göra det omöjliga möjligt."
Läs mer
säljare på Linnégatan 33

22 mar 2023

"Kunde inte ha valt en bättre mäklare. Aras arbetar transparent och med stort engagemang. Hittar nya möjligheter och lägger krut på rätt sak. Varma rekommendationer! "
säljare på Husargatan 6

16 mar 2023

"Aras är facit för hur en mäklare bör vara.
En mer engagerad och hängiven mäklare finns inte.
Har full koll på marknaden och faktorer som påverkar den.
Bra med återkoppling under hela processen.
Professionell, förtroendeingivande och lyhörd, på det sätt man som säljare önskar att alla mäklare vor..."
"Aras är facit för hur en mäklare bör vara.
En mer engagerad och hängiven mäklare finns inte.
Har full koll på marknaden och faktorer som påverkar den.
Bra med återkoppling under hela processen.
Professionell, förtroendeingivande och lyhörd, på det sätt man som säljare önskar att alla mäklare vore, samtidigt som han är en utpräglad säljare som hittar varje köpsignal som köparna ger, registerar det i bakhuvudet och plockar fram det vid rätt tillfälle - en mäklare man som köpare önskar att alla vore.
Hoppas att vårt omdöme om Aras förenklar ditt val av mäklare för din bostad - du kommer aldrig ångra ditt val."
Läs mer
säljare på Nordenskiöldsgatan 25

28 feb 2023

"Toppen service och engagerad under hela processen. Gott bemötande och lyhörd. "
säljare på Regementsvägen 4

27 feb 2023

"Aras visade stor kunskap och passion i tuffa tider vilket gjorde att han levererade. Rekommenderar Aras till alla som går i tankar att sälja."
säljare på Distansgatan 17

21 feb 2023

"5 av 5 utan något negativt att säga. Den bästa mäklaren vi har haft! "
säljare på Fjärde Långgatan 8

22 nov 2022

"Alla som är ute på bostadsmarknaden vet om hur tufft läget är just nu. Att få bostaden såld är långt ifrån en garanti. För ett år sedan sålde bostäderna i stort sett sig själva, det är annat idag. Idag krävs det en märkare som mäklar och gör det riktigt bra för att nå hela vägen till kontrakt.
Ar..."
"Alla som är ute på bostadsmarknaden vet om hur tufft läget är just nu. Att få bostaden såld är långt ifrån en garanti. För ett år sedan sålde bostäderna i stort sett sig själva, det är annat idag. Idag krävs det en märkare som mäklar och gör det riktigt bra för att nå hela vägen till kontrakt.
Aras lyckades inte bara sälja en utan två lägenheter åt oss på denna svåra marknaden.
Han var aktiv, lyhörd och otroligt engagerad under hela processen.
Aras var en stabil klippa att luta sig mot när en annan inte hade största självförtroendet.
Han var snabb, informativ och kom med goda råd längs hela vägen.
Jag har hittat min mäklare och kommer att rekommendera Aras till alla som inte har hittat sin än.
Han får 10/10 utav mig! Tack för denna gången, bästa Aras."
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

24 aug 2022

"Aras Ali är en mycket professionell och duktig okomplicerad mäklare med gott omdöme och mänsklig värme. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Torkelsgatan 9

20 aug 2022

"Kompetent, tillgänglig, engagerad - kan bara rekommendera Aras till alla er som letar mäklare för att sälja era bostäder!"
säljare på Långåkern 35

01 aug 2022

"Väldigt tillgänglig, svarade snabbt på frågor.
Förvaltade passningen fint och sköt i krysset!"
säljare på Skolgatan 7A

26 jul 2022

"Aras är kunnig , motiverad och lyhörd .
Bra på att återkoppla och förhandla med köpare .Han sålde min lgh i Haga i nuvarande bostadsmarknad till högsta kvm2 pris i området
Mycket nöjd med Aras "
säljare på Sprängkullsgatan 13

08 jun 2022

"Mäklaren var super tydlig och uppdaterade oss under hela processen. Vi är väldigt nöjda med aras som mäklare och kommer att rekommendera honom för våra vänner."
säljare på Österlånggatan 29

27 maj 2022

"Aras är en väldigt professionell, kommunikativ och effektiv mäklare. Han ger goda råd och hittar lösningar genom att sätta sig in i både säljarens och köparens situation. Dessutom är han väldigt trevlig! Vi ger honom våra allra bästa och varmaste rekommendationer. Sex stjärnor av fem :)"
"Aras är en väldigt professionell, kommunikativ och effektiv mäklare. Han ger goda råd och hittar lösningar genom att sätta sig in i både säljarens och köparens situation. Dessutom är han väldigt trevlig! Vi ger honom våra allra bästa och varmaste rekommendationer. Sex stjärnor av fem :)"
Läs mer
säljare på Hvitfeldtsgatan 2A

18 maj 2022

"Jag och min sambo ringde in tre olika mäklarfirmor som förmedlar bostadsrätter i centrala Göteborg och vi kände efter första träffen med Aras att han var rätt person.
Han hade mycket bra koll på området och verkade vara en väldigt driven person med högt ställda mål.
Det visade sig stämma!
Vi gi..."
"Jag och min sambo ringde in tre olika mäklarfirmor som förmedlar bostadsrätter i centrala Göteborg och vi kände efter första träffen med Aras att han var rätt person.
Han hade mycket bra koll på området och verkade vara en väldigt driven person med högt ställda mål.
Det visade sig stämma!
Vi gick länge i säljtankar och han hjälpte oss att ta steget närmare detta utan någon stress eller press. När vi väl var överens gick allt väldigt fort och han lyckades förmedla en rekordförsäljning i vår förening på förhand!
Vi vill ge honom våra starkaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Kastellgatan 9

10 maj 2022

"Engagerad mäklare. Lägenheten - som var nyrenoverad - såldes till en spekulant som var på förhandsvisning. Priset blev rätt med tanke på lägenhetens skick och landade till ett för Andra Långgatan rekordhögt kvm-pris. "
säljare på Andra Långgatan 4A

09 maj 2022

"Aras var verkligen duktig och engagerad under hela processen. Han brinner verkligen för sitt jobb och sina kunder, och vi kan inget annat än rekommendera honom!"
säljare på Nordenskiöldsgatan 23

03 apr 2022

"Mäklaren var proffsig, engagerad och mycket trevlig. Vi är supernöjda med försäljningen, vi nådde all time high. "
säljare på Skolgatan 7A

31 mar 2022

"Kan inte rekommendera Aras nog. Otroligt engagerad, driven och hjälpsam. Man känner sig trygg från första till sista stund. Ett otroligt driv och med en sprudlade energi löser han alla uppgifter på vägen. "
säljare på Utåkersgatan 3A

20 mar 2022

"Vår mäklare var målinriktad, arbetsam, entusiastisk och positiv . Dessutom, vilket vi uppskattade mycket, socialt kompetent; trevlig, och som vi upplevde det, mycket omtänksam. Tydlig kommunikation; vår mäklare skötte allt arbete, och fick oss samtidigt att känna att vi var med på färden på ett a..."
"Vår mäklare var målinriktad, arbetsam, entusiastisk och positiv . Dessutom, vilket vi uppskattade mycket, socialt kompetent; trevlig, och som vi upplevde det, mycket omtänksam. Tydlig kommunikation; vår mäklare skötte allt arbete, och fick oss samtidigt att känna att vi var med på färden på ett alldeles utmärkt sätt. Vår mäklare var ett suveränt stöd i denna vårt livs största affär. "
Läs mer
säljare på Kungsladugårdsgatan 86

10 mar 2022

"Vid första kontakten blev Aras en trevlig mäklare som ingav fötroende och trygghet. Sedan blev Aras mer och mer som en kompis som gjorde allt vi bad om och lite till. Nu efter avslutad affär kan vi inte tänka oss en mera sympatisk och kunnig mäklare. Valet av mäklare gjorde vi efter rekommendatio..."
"Vid första kontakten blev Aras en trevlig mäklare som ingav fötroende och trygghet. Sedan blev Aras mer och mer som en kompis som gjorde allt vi bad om och lite till. Nu efter avslutad affär kan vi inte tänka oss en mera sympatisk och kunnig mäklare. Valet av mäklare gjorde vi efter rekommendation som vi är mycket tacksamma för.
kompismäklare."
Läs mer
säljare på Sankt Jörgens Allé 3

18 jan 2022

"Riktigt proffsig och tillmötesgående, följer upp och säkerställer för en trygg affär.
Driven & svarar alltid snabbt!
Kan med stort rekommendera Aras Ali för andra, plus är det något jag ska köpa eller sälja så är det Aras som gäller för mig i framtiden.
Inte nog med det, så satte han nytt rekord..."
"Riktigt proffsig och tillmötesgående, följer upp och säkerställer för en trygg affär.
Driven & svarar alltid snabbt!
Kan med stort rekommendera Aras Ali för andra, plus är det något jag ska köpa eller sälja så är det Aras som gäller för mig i framtiden.
Inte nog med det, så satte han nytt rekord i området, tack för all hjälp vi fick från dig.
"
Läs mer
säljare på Myrgången 56

16 nov 2021

"Rekordpris blev det!!!
Via ryktesvägen visste vi redan om Aras briljans samt ödmjukhet som säljare. Vi visste även att han slagit rekord efter rekord vid sina tidigare försäljningar vilket gjorde oss trygga i att anlita honom som säljare för det som skulle bli vår viktigaste och bästa bostadsaff..."
"Rekordpris blev det!!!
Via ryktesvägen visste vi redan om Aras briljans samt ödmjukhet som säljare. Vi visste även att han slagit rekord efter rekord vid sina tidigare försäljningar vilket gjorde oss trygga i att anlita honom som säljare för det som skulle bli vår viktigaste och bästa bostadsaffär någonsin.
Vi har under det senaste året träffat flertalet mäklare som försökt med allt för att få sälja vår lägenhet då den är unik i sitt slag och för vårt område. Men det var inte förrän vi träffade Aras som vi kände att vi äntligen hittat mäklaren som skulle hjälpa oss att nå nivåer vi bara drömt om tidigare.
Redan från första mötet efter att han berättat sin vision från start till mål så kände vi ett stort lugn och förtroende för honom, dessa känslor bekräftades gång efter annan under hela processen i och med Aras engagemang och öppenhet (vilket är sällsynt bland dagens mäklare).
Under den vanligtvis ångestladdade delen av en försäljning med visning, budgivning samt kontraktskrivning har vi istället känt oss avslappnade eftersom Aras hela tiden prioriterat våra önskemål men samtidigt kommit med sin expertis om processen och dess gång.
Vi gjorde rätt val, vi är överlyckliga, vi är tacksamma :)
Slutpriset landade på 10% utöver vad vi önskat oss från början.
Aras såg till att vår 2:a blev den dyraste 2:an som NÅGONSIN!!! sålts i Kviberg.
Vill du få resultat?
Vill du slå rekord?
Vill du känna dig hörd och inblandad i processen?
Anlita Aras! För det gjorde vi och vi kunde inte vara lyckligare:)
Tack Aras för allt, vi är dig evigt tacksamma.
"
Läs mer
säljare på Hinderbanan 20

02 nov 2021

"Aras jobbade ihärdigt och målmedvetet med att trissa upp priset. Trots ett helt okej föreslaget utgångspris lyckades han få upp det ytterligare 450.000, vilket resulterade i topp-tre-kvadratmeterpris i området!"
säljare på Kastellgatan 19B

30 aug 2021

"Tack Aras för ditt engagemang och din lyhördhet vid försäljningen av lägenheten på Birger Jarlsgatan. Vi har från första stund haft stort förtroende för dig och ditt kunnande och kommer utan tvekan att rekommendera dig till någon som framöver behöver hjälp med försäljning av bostad.
Eva Hamilton
"
"Tack Aras för ditt engagemang och din lyhördhet vid försäljningen av lägenheten på Birger Jarlsgatan. Vi har från första stund haft stort förtroende för dig och ditt kunnande och kommer utan tvekan att rekommendera dig till någon som framöver behöver hjälp med försäljning av bostad.
Eva Hamilton
"
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 18K

18 aug 2021

"WOW! Det var upplevelsen vi fick erfara med Aras som mäklare.
Från första kontakten så har vi aldrig kännt oss så trygga med en mäklare. Vi var uppdaterade genom hela processen, vi behövde inte göra något då Aras tog ett helhets ansvar för hela försäljningen. Han har en fantastik kommunikativ för..."
"WOW! Det var upplevelsen vi fick erfara med Aras som mäklare.
Från första kontakten så har vi aldrig kännt oss så trygga med en mäklare. Vi var uppdaterade genom hela processen, vi behövde inte göra något då Aras tog ett helhets ansvar för hela försäljningen. Han har en fantastik kommunikativ förmåga och det gör det hela så lätt när man känner att man behöver förstå någon del av processen bättre.
Inte nog med detta så slog han REKORD! 500.000 mer än tidigare liknande försäljningar! Det bästa av allt var att vi sålde på förhand och behövde ingen nervös budgivning, omständig styling osv... Vi är överlyckliga att vi fick möjligheten att göra vår livsaffär tillsammans med just Aras.
Vi träffade flera olika mäklare som försökte pitcha in sig själva men när vi träffade Aras så var han helt unik från resten. Vi är så otroligt glada att vi gjorde rätt val.
När någon frågar om vi kan rekommendera en mäklare, så rekommenderar vi Aras alla dagar i veckan."
Läs mer
säljare på Olivedalsgatan 8

22 jul 2021

"Aras skötte allting superbra genom hela processen.
Han är en genuint bra person med bra lokalkännedom som vågar ta sig utmaningar och sätta högsta mål. Även då jag tagit kontakt med mäklarfirman ett år tidigare så behåll jag kontakten och hade gott om tid att jämföra men uppdraget skulle utan tv..."
"Aras skötte allting superbra genom hela processen.
Han är en genuint bra person med bra lokalkännedom som vågar ta sig utmaningar och sätta högsta mål. Även då jag tagit kontakt med mäklarfirman ett år tidigare så behåll jag kontakten och hade gott om tid att jämföra men uppdraget skulle utan tvekan gå till Aras.
Vi satte höga förväntningar från start och han lyckades leverera på det! 85.366kr / kvm är inte bara topp 7 bästa på Linnégatan, det är även rekord för föreningen.
Dessutom är han lätt att tycka om med sin härliga personlighet och finns alltid där för bägge parter och hjälper till med att skapa tillit och bra kommunikation mellan köpare och säljare.
Kommer varmt rekommendera honom till vänner och familj nästa gång någon skall göra en bostadsförsäljning.
"
Läs mer
säljare på Linnégatan 74

21 jul 2021

"Aras har hela tiden varit mycket lyhörd och förstående när det gällt mina önskemål vid hela försäljningsprocessen. Han har hela tiden tagit hänsyn till mina önskemål och hållit mig uppdaterad. Jag är mycket nöjd med hans sätt att hjälpa mig att få min bostad såld."
"Aras har hela tiden varit mycket lyhörd och förstående när det gällt mina önskemål vid hela försäljningsprocessen. Han har hela tiden tagit hänsyn till mina önskemål och hållit mig uppdaterad. Jag är mycket nöjd med hans sätt att hjälpa mig att få min bostad såld."
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 65A

26 maj 2021

"Vi lyckades på nytt områdespris/m2.
Grymt bra jobbat Aras!"
säljare på Lilla Drottninggatan 4B

15 maj 2021

"Har det senaste året träffat flera mäklare på samtliga välrenommerade firmor i staden, samt låtit något halvdussin pitcha på försäljning av vår lägenhet.
Blev kontaktad av EO och tillfrågad om hustrun och jag ville ta ett möte med Aras. Grundinställning innan mötet = ljummen skepsis. Misstänkte..."
"Har det senaste året träffat flera mäklare på samtliga välrenommerade firmor i staden, samt låtit något halvdussin pitcha på försäljning av vår lägenhet.
Blev kontaktad av EO och tillfrågad om hustrun och jag ville ta ett möte med Aras. Grundinställning innan mötet = ljummen skepsis. Misstänkte att han skulle vara för ung och oslipad.
Jag arbetar själv på den kommersiella sidan av fastighetsbranschen och har lång erfarenhet av rollen. <10 min. in på första mötet stod det klart att Aras kombinerar de egenskaper som gör ett litet fåtal till riktigt duktiga mäklare/säljare. Hungrig, lyhörd, förtroendeingivande.
Från initial planering, via förberedelser av lägenhet/prospekt och genom budprocess så har han skött uppdraget mycket väl, vilket även resulterat i ett högst tillfredsställande utfall. Särskilt utmärkande har hans personliga engagemang och vinnarmentalitet varit, något som saknats hos flera av de mer namnkunniga mäklare vi träffat.
Tackar för en bra säljprocess och lämnar våra förbehållslösa rekommendationer.
Vänliga hälsningar
Peter W-O Berglin"
Läs mer
säljare på Tredje Långgatan 23

06 maj 2021

"Vi intervjuade tre mäklare innan vår försäljning. Alla var bra, men Aras stack ut som mycket lyhörd och lätt att arbeta med. Eftersom detta är en stor försäljning för oss så är det också så skönt att ha någon som är lätt att nå, lätt att prata med och kan vägleda igenom processen. Bra jobb! Kände..."
"Vi intervjuade tre mäklare innan vår försäljning. Alla var bra, men Aras stack ut som mycket lyhörd och lätt att arbeta med. Eftersom detta är en stor försäljning för oss så är det också så skönt att ha någon som är lätt att nå, lätt att prata med och kan vägleda igenom processen. Bra jobb! Kändes som ett stort stöd vid försäljningen, som till slut blev av pga att Aras la in ännu lite extra för att vi och köpare skulle hitta varandra. Proffsigt."
Läs mer
säljare på Nordenskiöldsgatan 25

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
66 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
67 av 69 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
68 av 69 säljare
Aras var tydlig och höll mig uppdaterad
70 av 70 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Aras på kartan.

98 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
70 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

6 950 000 kr
4 rum, 109 m²
63 761 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 866 kr/mån
3 780 000 kr
2 rum, 56 m²
67 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 283 kr/mån
3 450 000 kr
2 rum, 40,9 m²
86 250 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 731 kr/mån
1 rum, 38 m²
Lägenhet, Göteborg
3 496 kr/mån
1 680 000 kr
1 rum, 38 m²
44 210 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 633 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 500 000 kr
Lägenhet Linné
3 rum, 107 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
5 600 000 kr
Lägenhet Linné
+ 305 000 kr
4 rum, 99,1 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Linné
2,5 rum, 79 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Linnéstaden
+ 710 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tack vare Aras skicklighet och förmåga att skapa personkemi nådde vi ett försäljningsrekord för föreningen i en tid där marknaden fortfarande är oförutsägbar. Han har varit trygg, tydlig och visat stor förståelse för marknaden kombinerat med osviklig timing. Vi skulle med glädje rekommendera Aras, likväl som använda oss av hans tjänster framöver, både som säljare och köpare.
"
4 005 000 kr
Lägenhet Linné
+ 255 000 kr
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Samarbetet med Aras var kanon. Förutom att han är ytterst trevlig, kunnig och tydlig så skulle jag säga en av de främsta egenskaperna är den extremt snabba och transparenta kommunikationen, något som jag verkligen uppskattade. Jag samarbetar gärna med Aras igen nästa gång det är dags att sälja och skulle även vilja köpa av honom, för jag vet att han vill båda parters bästa. Vass mäklare och rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja sin bostad. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.