Ann-Sofie Bredahl

Profilbild för Ann-Sofie Bredahl
Säljarfavorit
Ann-Sofie Bredahl
4.9 / 5
(222 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
76 st
19 st
64 385 000 kr

Bakgrund

Ann-Sofie Bredahl jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2011-09-16. Ann-Sofie har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Ann-Sofie har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 87 940 000 kr.

Presentation

Efter många år i Malmö längtade lantlollan efter lugnet och flyttade till Höör, något som inte ångras en sekund! Jag tycker att det är underbart att få både bo och verka i mellanskåne, med den vackra naturen som spelplan. Jag har mäklat i mellanskåne sedan 2011 och kan mina gator, särskilt i Höör. Jag förmedlar villor, bostadsrätter, gårdar och tomter. Mitt mål är att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen, dessutom är jag den mäklare i Höörs kommun som de senaste fem åren fått flest rekommendationer via Hitta Mäklare.
https://www.hittamaklare.se/annsofie.bredahl
Tveka inte att kontakta mig när du är nyfiken på vad din bostad är värd eller du står i begrepp att sälja!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022
tredje kvartalet 2022
tredje kvartalet 2022

Säljare om Ann-Sofie.

03 nov 2022

"Andra gången jag sålt hus genom Ann-Sofie. Svårt att önska sig mer. Trevligt, proffsigt och tryggt. Kunde från början till slut slappna av i hela processen och för andra gången med glädje skriva under en lyckad försäljning. Tack! Du är bäst! "
säljare på Koriandervägen 22F

14 okt 2022

"En mäklare som levererar trots tuffa tider!

Från att vi träffade Ann-Sofie första gången för att diskutera försäljning av vårt hus tills vi nu fått det sålt har världen så gott som vänts upp och ner.
Trots den ena motgången efter den andra som dagens marknad bär med sig har Ann-Sofie hanterat v..."
"En mäklare som levererar trots tuffa tider!

Från att vi träffade Ann-Sofie första gången för att diskutera försäljning av vårt hus tills vi nu fått det sålt har världen så gott som vänts upp och ner.
Trots den ena motgången efter den andra som dagens marknad bär med sig har Ann-Sofie hanterat varje situation mycket professionellt, lugnt, respektfullt och alltid med positiv anda.
Hon var mycket noga att alltid lyssna in och känna av både oss säljare men även spekulanterna.
Vi var på väg att ge upp försäljningen vid några tillfällen – men inte Ann-Sofie!
Tack vare hennes mångåriga erfarenhet, engagemang och mycket hög kompetens har hon lyckats navigera i den så tuffa marknaden vi befinner oss nu och hitta köpare till vårt hus.

Det är i de svåra tider som man på riktigt kan se hur duktig en mäklare är och Ann-Sofie har bevisat med råge att hon är Superb.

Ska ni sälja ert hus – anlita Ann-Sofie Bredahl på Skandia Mäklarna.

Mycket nöjda säljare på Ekgatan 22 i Höör. "
Läs mer
säljare på Ekgatan 22

02 okt 2022

"I dagens tuffa marknad skiljer sig agnarna från vetet! Ann-Sofie är en mycket proffsig mäklare; lyhörd, mycket kunnig, lätt att kommunicera med och framför allt så lugnade hon ner oss när det stormade som mest. Hon får med glädje våra bästa rekommendationer! "
"I dagens tuffa marknad skiljer sig agnarna från vetet! Ann-Sofie är en mycket proffsig mäklare; lyhörd, mycket kunnig, lätt att kommunicera med och framför allt så lugnade hon ner oss när det stormade som mest. Hon får med glädje våra bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Rodelgränd 2

25 sep 2022

"Tycker det var super, gick snabbt och smidigt med allt. "
säljare på Ringsjöhöjden Storvägen 25

15 sep 2022

"Hög kvalité på produkter och tjänster är när kundens förväntningar överträffas. Vid denna försäljning har Ann-Sofie Bredahl verkligen gjort detta!
Mycket bra hjälp med vad som behöver göras ifrån inför fotografering & visning"
säljare på Höganäsvägen 10

11 sep 2022

"Snabb o rationell affär . Förtroende och tillit speglade husförsäljningen.
Vill varmt rekommendera Ann-Sofie Bredahl!"
säljare på Hörbyvägen 62

11 sep 2022

"Ann-Sofie är en både skicklig och erfaren mäklare som klart och tydligt ser hur
försäljningen ska gå till väga. Hon ger fortlöpande uppdateringar under hela försäljningsprocessen, är enkel att diskutera med och lätt att nå via mail eller mobil. Vi kommer att anlita Ann-Sofie i fortsättningen m..."
"Ann-Sofie är en både skicklig och erfaren mäklare som klart och tydligt ser hur
försäljningen ska gå till väga. Hon ger fortlöpande uppdateringar under hela försäljningsprocessen, är enkel att diskutera med och lätt att nå via mail eller mobil. Vi kommer att anlita Ann-Sofie i fortsättningen med , samt ger vi henne våra bästa rekommendationer.
// Dan Petersson"
Läs mer
säljare på Björkgatan 33

29 aug 2022

"Högre pris än vårt krav"
säljare på Kaninstigen 4

16 aug 2022

"Annsofie är som klippt & skuren för sin yrkesroll. Otroligt kompetent & väldigt lätt att ha att göra med lyssnar,informerar & otroligt snabb på att boka in fotograf, få ut annons osv. "
säljare på Sätofta Björkstigen 9

03 aug 2022

"Hej de var inga problem med mäklaren Ann-Sofie på skandiamäklarna i Höör. Hon har varit mycket bra o tillmötesgående. Så hon kan ja varmt rekommendera. En nöjd kund Jörgen Andersson "
säljare på Solistvägen 7

23 jun 2022

"under dessa omständigheter med fallande bopriser är vi nöjda med slutpriset och mäklaren har gjort en bra insats och vi kommer ta kontakt vid ev framtida försäljningar"
säljare på Höganäsvägen 8

16 jun 2022

"Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Tvärgatan 6C

08 jun 2022

"Kompetent, trevlig och lyhörd mäklare som upplevdes intresserad av att det skulle bli rätt både för oss säljare och för köparen."
säljare på Höörsvägen 19

01 jun 2022

"Jag upplevde att Ann-Sofie hjälpte till mer än vad jag förväntat mig, ex kontakt med kommun samt att hon la ner tid på att undersöka diverse oklarheter. Jag tycker att Ann-Sofie är mycket proffsig och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Spelmansvägen 15

31 maj 2022

"Vi är väldigt nöjda med att vi valde Ann-Sofie och kan varmt rekommendera henne. Hon är effektiv, kunnig, bra på att hålla tät kontakt och enkel att samarbeta med. Ann-Sofie var också handlingskraftig och bra på att hantera spekulanter och låg alltid steget före. Hon har dessutom ett väldigt trev..."
"Vi är väldigt nöjda med att vi valde Ann-Sofie och kan varmt rekommendera henne. Hon är effektiv, kunnig, bra på att hålla tät kontakt och enkel att samarbeta med. Ann-Sofie var också handlingskraftig och bra på att hantera spekulanter och låg alltid steget före. Hon har dessutom ett väldigt trevligt och kompetent team med fotograf och stylist som vi också varmt kan rekommendera."
Läs mer
säljare på Eriksgatan 14

21 maj 2022

"Snabb och effektiv med tydlig kommunikation.
"
säljare på Gökhultsvägen 11

20 apr 2022

"Kan inte bedöma hela insatsen eftersom tillträdet ännu inte skett
Försäljningspris blev ca. 10% högre än utgångspriset.
"
säljare på Falkvägen 6

19 apr 2022

"vid första mötet märker man att Ann- Sofi Bredahl är specialiserad på det hon gör.
vi är mycket nöjda och kan absolut rekommendera Ann - Sofi.
"
säljare på Stavröd 5037

10 apr 2022

"Vi kan varmt rekommendera Ann-Sofie! Hon är väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam. Inger förtroende från dag 1.
Säljare från Höstgatan 22"
säljare på Höstgatan 22

30 mar 2022

"Vi fick otroligt bra råd om vad som var viktigt att lägga energi på och vad vi kunde ta det lugnare med. Ann-Sofie omgav sig också med ett mycket kompetent team och vår upplevelse är att den helhet de tillsammans skapade gav det där lilla extra som lockade rätt spekulanter till vårt hus. Ann-Sofi..."
"Vi fick otroligt bra råd om vad som var viktigt att lägga energi på och vad vi kunde ta det lugnare med. Ann-Sofie omgav sig också med ett mycket kompetent team och vår upplevelse är att den helhet de tillsammans skapade gav det där lilla extra som lockade rätt spekulanter till vårt hus. Ann-Sofie var under hela processen lugn, saklig och metodisk och skapade en trygghet för oss under hela affären. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Hörbyvägen 64

29 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Ann-Sofie som mäklare. Hon är väldigt hjälpsam och förstående. Hon förklarade allting väldigt väl för oss och höll oss uppdaterade under hela processen. "
säljare på Sätofta Tallstigen 14

27 mar 2022

"Kompetent,"proffsig" lyhörd. bra uppföljning"
säljare på Kvarngatan 9

17 mar 2022

"Är osäker på vilket det fasta mäklararvodet var.
Ann-Sofie jobbar mycket professionellt och fackmannamässigt och kan varmt rekommenderas."
säljare på Nya Bokeslundsvägen 9

08 feb 2022

"Är mer än nöjd. Hela försäljningen var en positiv resa. På en skala från 1 till 10 blir det 10. "
säljare på Musikantvägen 28

08 dec 2021

"Kunnig och trygg."
säljare på Nypongränd 9

17 nov 2021

"Ann-Sofie är lätt att samarbeta med. Hon är lyhörd och visste direkt hur huset skulle marknadsföras för att tilltalas av en speciell typ av presumtiva köpare. Hon var lätt att få tag på och höll fortlöpande kontakt. Hon visade stort engagemang och fungerade som ett emotionellt stöd genom hela pro..."
"Ann-Sofie är lätt att samarbeta med. Hon är lyhörd och visste direkt hur huset skulle marknadsföras för att tilltalas av en speciell typ av presumtiva köpare. Hon var lätt att få tag på och höll fortlöpande kontakt. Hon visade stort engagemang och fungerade som ett emotionellt stöd genom hela processen. Ett stort plus är också att hon har god lokalkännedom. Är man ute efter en professionell hantering av hela säljprocessen , så ska man absolut välja Ann-Sofie!"
Läs mer
säljare på Ringsjöhöjden Villavägen 12

04 nov 2021

"Ann-Sofie inger förtroende från första stund.
Hon besitter stor kunskap och har ett betryggande lugn som är oerhört viktigt att känna som säljare.
Hennes fingertoppskänsla är välutvecklad och att hon kan sin sak och sina områden råder det ingen tvekan om.
Hon är lättsam och dessutom väldigt ch..."
"Ann-Sofie inger förtroende från första stund.
Hon besitter stor kunskap och har ett betryggande lugn som är oerhört viktigt att känna som säljare.
Hennes fingertoppskänsla är välutvecklad och att hon kan sin sak och sina områden råder det ingen tvekan om.
Hon är lättsam och dessutom väldigt charmig vilket underlättar enormt i den press som gäller vid husförsäljning.
Helt enkelt en trygg hand från början till slut.
Vi är verkligen supernöjda och vi ger henne våra varmaste rekommendationer.
Linda & Pierre
"
Läs mer
säljare på Tenorvägen 14

04 nov 2021

"Ann-Sofie gjorde ett utmärkt jobb i en svår säljsituation."
säljare på Lodjursstigen 22

22 okt 2021

"Ann-Sofie kändes som ett givet val redan efter första mötet! Det visade sig vara ett mycket bra beslut! Kände oss trygga och lyssnade på genom hela processen och hade fullt förtroende för att även spekulanter skulle känna sig trygga och välinformerade. "
"Ann-Sofie kändes som ett givet val redan efter första mötet! Det visade sig vara ett mycket bra beslut! Kände oss trygga och lyssnade på genom hela processen och hade fullt förtroende för att även spekulanter skulle känna sig trygga och välinformerade. "
Läs mer
säljare på Salviavägen 6

21 okt 2021

"Kunnig, klarsynt, ödmjuk och driven.
Språklig begåvning och öga för detaljer.
Bra rekommendationer av städbolag och stylist.
God insikt i vilka parametrar, mer än pris, som är viktiga vid val av köpare.
Kort och gott; ett mycket bra samarbete, hela vägen."
"Kunnig, klarsynt, ödmjuk och driven.
Språklig begåvning och öga för detaljer.
Bra rekommendationer av städbolag och stylist.
God insikt i vilka parametrar, mer än pris, som är viktiga vid val av köpare.
Kort och gott; ett mycket bra samarbete, hela vägen."
Läs mer
säljare på Ormanäs 819

11 okt 2021

"Vi träffade Ann-Sofie första gången i egenskap av spekulanter på ett annat hus. Vi imponerades av henne professionalism och att hon lyckades få objektet sålt trots en hel del strul (kopplade till fastigheten som sådan). I vår egen försäljning kom hon in på ett tidigt stadium och hade en tydlig up..."
"Vi träffade Ann-Sofie första gången i egenskap av spekulanter på ett annat hus. Vi imponerades av henne professionalism och att hon lyckades få objektet sålt trots en hel del strul (kopplade till fastigheten som sådan). I vår egen försäljning kom hon in på ett tidigt stadium och hade en tydlig uppfattning om hur huset borde säljas och vilka åtgärder som var värdehöjande och inte. Hon är rak och inkännande samt har en god känsla för estetik. Är man intresserad av kringtjänster som styling, förbesiktning m.m. så har hon förslag på oberoende personer man kan vända sig till. (Hon tjänar alltså inte pengar på att rekommendera dem.) Objektsbeskrivningen och marknadsföringen var tilltalande och presenterade huset på ett väldigt fint sätt. Många spekulanter kom på visningarna och budgivningen drog iväg. Vid de tillfällen under försäljningsprocessen då oväntade saker inträffade fann hon sig alltid i situation och agerade efter bästa förmåga. Problem har adresserats och inte slätats över. Vi har kontinuerligt fått de underrättelser vi behövt och velat ha. Sammantaget är Ann-Sofie en mäklare som man både vill köpa av och sälja med.
/Christian & Linda"
Läs mer
säljare på Råby 2030

05 okt 2021

"Ann-Sofie är en intresserad och har stor kunskap när det gäller fastigheter.
Hon håller vad hon lovar tom mer.
Bästa rekommendationer ifrån oss."
säljare på Fulltoftavägen 51

22 sep 2021

"Ann-Sofie var super engagerad och har gjort ett fantastiskt arbete. Fotografierna var superbra, köparen uttryckte tydligt att det är inte ofta beskrivning och fotografier stämmer överens med faktiska bilden när man kommer på plats. Hon har hela tiden tydligt informerat mig om processen och jag ha..."
"Ann-Sofie var super engagerad och har gjort ett fantastiskt arbete. Fotografierna var superbra, köparen uttryckte tydligt att det är inte ofta beskrivning och fotografier stämmer överens med faktiska bilden när man kommer på plats. Hon har hela tiden tydligt informerat mig om processen och jag har massor av ++++ att ge både henne och Skandiamäklaren!"
Läs mer
säljare på Ormanäs Stationsvägen 3

21 sep 2021

"Enormt engagerad och kompeten och tillsammans med hennes otroliga pondus och charm kan man sälja vad som helst, till vem som helst.
När telefonen ringer både kl 08 och kl 21 en torsdag säger mycket om henne. "
säljare på Fredsgatan 7

19 sep 2021

"En bra mäklare som gör jobbet!"
säljare på Musikantvägen 68

15 jul 2021

"Trevlig och ytterst proffsig/kompetent mäklare. Lyhörd, stöttar och återkopplar fortlöpande. Vi är tacksamma för att vi valde Ann-Sofie och på så sätt fick träffa henne. "
säljare på Bokehall Gunder Häggs väg 3

22 jun 2021

"Engagerad, positiv, professionell med hög integritet. "
säljare på Ekgatan 16

21 jun 2021

"Ann- Sofie höll oss uppdaterade med vad som hände hela tiden, som efter visningar mm.
Gjorde jättefina dokument också inför visningarna.
Har sålt hus för oss innan också "
säljare på Munkarp 305

09 jun 2021

"Ann-Sofie på Skandia mäklarna har varit helt fantastisk, skulle ha valt henne igen om jag hade möjligheten en dag
Jag fick mycket problem med en budgivare och min mäklare löste allt till mig, hon lyssna på exakt allt jag sa och tillsammans blev de ett super resultat, jag är så tacksam att jag val..."
"Ann-Sofie på Skandia mäklarna har varit helt fantastisk, skulle ha valt henne igen om jag hade möjligheten en dag
Jag fick mycket problem med en budgivare och min mäklare löste allt till mig, hon lyssna på exakt allt jag sa och tillsammans blev de ett super resultat, jag är så tacksam att jag valde just henne "
Läs mer
säljare på Gnejsvägen 15

17 maj 2021

"Mycket nöjd med allt från början till slut."
säljare på Hänninge Ry 353

10 maj 2021

"Väldigt proffsig o full av energi"
säljare på Trädgårdsgatan 14

01 maj 2021

"Mycket duktig!"
säljare på Enningervägen 15

23 apr 2021

"Kan inte föreställa mig en bättre mäklare än Ann-Sofi Bredal"
säljare på Flygarevägen 33

16 apr 2021

"Ann-Sofie besitter en hög kompetens och har varit ett stort stöd för mig i rollen som säljare. Hon har funnits med i hela processen och varit väldigt hjälpsam. "
säljare på Brännemöllavägen 9

16 apr 2021

"Ann-Sophie är en fantastisk trevlig och mycket kompetent mäklare som jag garanterat kommer att anlita igen när det är dags att köpa eller sälja igen ."
säljare på Musikantvägen 22

29 mar 2021

"Trevligt bemötande och kunnig mäklare"
säljare på Sätofta Granstigen 7

26 mar 2021

"En mer engagerad och kunnig mäklare får man leta efter. Höll oss uppdaterade under hela processen och kunde besvara våra frågor snabbt och lätt. Rekommenderar stakt Ann-Sofie om man är i säljtankar. "
säljare på Höstgatan 1

17 mar 2021

"Helt klart bästa och mest engagerade mäklaren vi stött på hittills. Alltid hjälpsam, tillgänglig för såväl vettiga som nojiga frågor och genuint intresserad av att finnas där i både stort och smått. Givetvis extra pluspoäng för att hon fick oss ett oväntat bra pris på vårt hus och kom ut och över..."
"Helt klart bästa och mest engagerade mäklaren vi stött på hittills. Alltid hjälpsam, tillgänglig för såväl vettiga som nojiga frågor och genuint intresserad av att finnas där i både stort och smått. Givetvis extra pluspoäng för att hon fick oss ett oväntat bra pris på vårt hus och kom ut och överraskade med fika under överlåtelsebesiktningen! "
Läs mer
säljare på Ormanäs 801

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
26
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
87 940 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
205 av 215 säljare
Ann-sofie satte rätt förväntningar på slutpriset
180 av 222 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
221 av 222 säljare
Ann-sofie var tydlig och höll mig uppdaterad
220 av 222 säljare

Ann-Sofie på kartan.

446 tidigare bostäder
61 bostäder till salu
222 rekommendationer

61 bostäder till salu.

Bostäder

2 150 000 kr
3 rum, 80 m²
26 875 kr/m²
Lägenhet, Höör
5 442 kr/mån
3 695 000 kr
5 rum, 129 m²
28 643 kr/m²
Villa, Hörby
3 295 000 kr
6 rum, 175 m²
18 828 kr/m²
Villa, Höör
Tomt/Mark, Höör
Tomt/Mark, Höör

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Tomt/Mark Höör
1 300 000 kr
Villa Höör
+ 105 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Centrum
6 rum, 167 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
2 695 000 kr
Lägenhet Höör-Kvarnbäck, Höör
+ 100 000 kr
5 rum, 117 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andra gången jag sålt hus genom Ann-Sofie. Svårt att önska sig mer. Trevligt, proffsigt och tryggt. Kunde från början till slut slappna av i hela processen och för andra gången med glädje skriva under en lyckad försäljning. Tack! Du är bäst! "
2 800 000 kr
Villa Stanstorp
-400 000 kr
4 rum, 119 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.