Angelica Stenvold

Profilbild för Angelica Stenvold
Säljarfavorit
Angelica Stenvold
4.8 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
29 st
105 430 000 kr

Bakgrund

Angelica Stenvold jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Angelica har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Angelica har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 136 908 000 kr.

Presentation

Angelica har mångårig erfarenhet inom försäljning och är övertygad om att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Hon är specialist på bostadsrätter i Göteborgs innerstad, med god lokalkännedom i Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. Hon överträffar gärna sina kunders höga förväntningar och strävar alltid efter att göra sitt yttersta i varje affär. Målet är att kunderna skall återkomma till henne vid varje bostadsaffär. Angelicas engagerade framtoning och målmedvetenhet i kombination med Bjurfors framgångsrika arbetsmetod skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.
Tidigare erfarenheter inom försäljningsbranschen som säljare på ett av Sveriges största bolag.

Säljare om Angelica.

14 apr 2021

"Angelica är driven, lyhörd, ödmjuk och otroligt kompetent. Hon har en tydlig process och kundbearbetning och sätter tydliga och rimliga förväntningar och målbild.
Otroligt lätt person att driva försäljningen med och jobbar väldigt hårt och effektivt.
Uteslutande goda saker att säga om Angelica och rekommenderar henne till alla som vill uppfylla sina bostadsdrömmar, både som säljare och köpare.
"
säljare på Bohusgatan 16A

14 apr 2021

"Uppfyllde alla krav och mer ändå! Så nöjd!"
säljare på Spekebergsgatan 12

10 apr 2021

"Har varit en fröjd att ha Angelica som mäklare, från början till slut. Vi har en hemsk mäklarupplevelse sedan tidigare och nu fick vi vara med om raka motsatsen. Lyhörd och lugn. Väldigt aktiv och engagerad. Vi arbetade med Angelica tidigt och fick vår dröm om tidig försäljning besannad. En totalt felfri mäklarupplevelse."
säljare på Föreningsgatan 3B

06 apr 2021

"Supernöjd med Angelica, trevlig, härlig energi och mycket engagerad/lyhörd. Bästa mäklaren jag träffat. Rekommenderas. "
säljare på Föreningsgatan 3B

26 mar 2021

"Professionell med värme och engagemang"
säljare på Götabergsgatan 5A

19 mar 2021

"Angelica var på bettet och väldigt snabb, på tre dagar var lägenheten såld till överenskommet pris!"
säljare på Viktoriagatan 34

12 mar 2021

"Angelica är oerhört engagerad, ambitiös, lyhörd och har ett väldigt behagligt sätt som gör att hon är lätt att tycka om. En av de absolut bästa mäklarna jag mött, både som köpare och anlitat som säljare. "
säljare på Mariebergsgatan 13A

03 mar 2021

"Angelica är lyhörd,lågmäld ,oerhört kunnig o lätt att samarbeta med. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Nedre Fogelbergsgatan 7C

24 feb 2021

"Härlig energi och inställning, det var därför vi valde Angelica för uppdraget och vi tycker den uppfattningen stämmer med vad vi faktiskt fick i processen. Rekommenderas. "
säljare på Götabergsgatan 9A

10 feb 2021

"Grym mäklare, med god erfarenhet
Rekommenderas starkt! "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 14D

29 jan 2021

"Angelica has been excellent. Highly recommended!"
säljare på Karl Gustavsgatan 13

15 dec 2020

"Så duktig och rekommenderar starkt."
säljare på Bohusgatan 16A

24 okt 2020

"Bostaden värderades sannolikt ngt för högt."
säljare på Södra vägen 51

15 okt 2020

"Angelica är en härlig tjej med mycket energi. Oerhört närvarande och pålitlig. Hon är proffsig och man känner att man är i trygga händer.
Jag kan absolut rekommendera henne. "
säljare på Chalmersgatan 25

14 okt 2020

"Supernöjd med Angelica som var proffsig och lyhörd genom hela processen. Hon var ett bra bollplank men ändå lyssnande och gjorde säljprocessen personlig för att bemöta ens önskemål samt vilja. Jag kan varmt rekommendera Angelica samt Bjurfors till andra som funderar på att sälja för att skräddarsy ett upplägg som känns rätt för dig. "
säljare på Sten Sturegatan 17

02 okt 2020

"Väldigt smidigt genom hela processen. Lägenheten såldes till ett väldigt bra pris. Allt gick fort och smidigt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Västergatan 6A

27 sep 2020

"Angelica var mycket kommunikativ och har hållit oss uppdaterade kontinuerligt vilket har varit positivt. Bra driv och lösningsorienterad. Trevligt och positivt bemötande.
"
säljare på Ålandsgatan 6

27 sep 2020

"Angelica är otroligt kunnig, proffsig och väldigt mån om sina kunder. Som säljare känner man sig trygg och lugn i att hon levererar de resultat man eftersträvar. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Mölndalsvägen 87D

03 sep 2020

"Angelica skötte allt från första mötet till kontraktsskrivandet med stor professionalitet. Kommunikationen har varit helt felfri och jag har känt mig väldigt trygg med att ha Angelica som mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Bohusgatan 16B

11 aug 2020

"Kunde inte fått en bättre mäklare!
Angelica är lyhörd, inte rädd för att jobba och får en själv som säljare riktigt trygg!
Skulle absolut anställa henne igen! "
säljare på Engelbrektsgatan 61

18 jul 2020

"Anjelica provided an over the top experience from our first meeting all the way to closing. Her knowledge and recommendations of the market and the timing/strategy of going out on the market were spot on. She exuded a top level of professionalism throughout and her communication and follow-up throughout the process was impeccable. I never had to question our status as she provided me with thorough updates daily. My expectations were exceeded especially with the end result and I know she worked extra hard for me to get there. I can only highly recommend Anjelica and I would gladly have her represent me in future transactions!
Great job Anjelica!"
säljare på Bohusgatan 22

08 jul 2020

"Rekommenderar Angelica starkt. Hon var mycket proffsig och vägledande under hela processen."
säljare på Föreningsgatan 16E

12 jun 2020

"Angelica var väldigt inlyssnande på våra behov och väldigt drivande framåt! Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Götabergsgatan 5B

11 jun 2020

"Ypperligt engagerad, kunnig, driven, servicemedveten och mycket härlig personlighet"
säljare på Chalmersgatan 22

04 jun 2020

"Angelica är engagerad, klok och tydlig. Vi hade ett väldigt bra samarbete genom hela försäljningsprocessen med högt i tak och transparens. Vi fick kontinuerlig uppföljning via telefon som vi uppskattade mycket. Kan varmt rekommendera Angelica, vi kunde inte valt en bättre mäklare.
"
säljare på Toppsegelsgatan 23

24 maj 2020

"Så otroligt duktig och flitig! Hjälpte oss från dag ett och hade god och regelbunden kontakt genom hela processen. Hjälpte oss med bra en strategi som ledde till en bra försäljning trots en skakig tid på marknaden. Hjälpte dessutom till med goda råd när vi köpte vår nya lägenhet! "
säljare på Gibraltargatan 21B

22 maj 2020

"Angelica är väldigt lyhörd och energisk. Enkel att samarbeta med och behaglig person. Lagom informativ och pålitlig. En klippa helt enkelt. "
säljare på Västgötagatan 11

16 apr 2020

"Angelica var väldigt trevlig och duktig. Höll bra kontakt och ställde upp hela tiden på våra önskemål. Sålde under Coronakrisen vilket ledde till ett lägre pris tillslut. Därav svårt att uppskatta slutpriset. Kan varmt rekommendera andra att anlita Angelica."
säljare på Toppsegelsgatan 11

06 mar 2020

"Angelica agerade precis som en mäklare bör göra. Hon fanns alltid nära till hands vilket är viktigt under en försäljning för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Hon höll mig uppdaterad väl och satte förväntningarna rätt. Ett otroligt engagemang visade hon på under hela processen. Skulle varmt rekommendera Angelica till mina närstående."
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

27 sep 2019

"Angelica var mycket professionell och alert och lätt att kommunicera med"
säljare på Nordenskiöldsgatan 4

18 sep 2019

"Angelica är en väldigt professionell och engagerad mäklare med en underbar personlighet och positiv inställning som jag varmt rekommenderar till alla som skall göra en bostadsaffär. Hon gör verkligen sitt yttersta för en smidig och lyckad försäljning samt ser till att man känner sig trygg genom hela processen.
Tack för ett fint samarbete! "
säljare på Nordostpassagen 49

22 aug 2019

"Engagerad, driven och höll mig uppdaterad på ett bra sätt under hela processen. "
säljare på Slottsskogsgatan 113

18 aug 2019

"Mycket nöjd med Angelicas arbete. Rekommenderas!"
säljare på Paradisgatan 18

19 jul 2019

"Grym mäklare, lyssna och hade idéer själv. Driven, bra energi , hon rekommenderas "
säljare på Köpmansgatan 2

14 jul 2019

"Angelica är en underbar person! Hon har varit driven och positiv genom hela försäljningsprocessen. Genuin, lugn och förtroendeingivande. Tack för en lyckad försäljning!"
säljare på Nordhemsgatan 19B

13 jul 2019

"Supertrevlig, tillmötesgående och hjälpsam mäklare! Rekommenderas starkt! "
säljare på Lilla Fridhemsgatan 6C

12 jul 2019

"Jag rekommenderar Angelica. Hon var bra att lyssna in och höra vilka behov jag hade vid försäljningen. Det blev en försäljning utan mycket annonsering och privat visning. Jag är nöjd med detta."
säljare på Seglaregatan 10

11 jul 2019

"Angelica hanterade allt från början till slut galant! Rekommenderas varmt"
säljare på Von Gerdesgatan 3

10 jul 2019

"Angelica är driven, kunnig, noggrann och väldigt tillmötesgående. Hon lyssnar på säljaren och ger också proffsig vägledning och feedback. Jag kände enorm trygghet med att ha henne som mäklare och är jättenöjd med försäljningen, jag skulle varmt rekommendera henne!"
säljare på Hjulmakaregatan 18A

26 jun 2019

"Vi stämde möte med tre mäklare som vi blev kontaktade av genom HittaMäklare och vi kände att Angelica var den personen som vi fick mest förtroende för av de tre, och vi gjorde ett rätt val.
Genom hela processen blev vi uppdaterade om vad som var på gång och genom dialog kom vi fram till ett lyckat avslut.
Det var i princip bara att luta sig tillbaka och låta tåget gå. Vi kan varmt rekommendera Angelica till er kommande mäklare det har fungerat till 100%
Vänligen
Pelle o Bodil"
säljare på Fyrmästaregången 6

17 jun 2019

"Angelica är kunnig, driven samt mycket varm och trevlig! Jag kände mig mycket trygg med att hon gjorde ett bra jobb. Hon fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor och var mycket mån om mig som kund."
säljare på Raketgatan 2B

15 jun 2019

"Mycket nöjd!"
säljare på Nordhemsgatan 19B

03 jun 2019

"Angelica var drivande genom hela säljprocessen. Hon är väldigt lätt att diskutera och föra resonemang med. Hon är också skärpt, noggrann och har god kontroll på alla detaljer. Alla moment genomfördes utan förseningar på vägen. Mycket bra. "
säljare på Haga Östergata 21

19 maj 2019

"Angelica var mycket driven, lyhörd och engagerad. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne!"
säljare på Gröna Vallen 8B

16 maj 2019

"Angelica är mycket engagerad och kompetent"
säljare på Kaptensgatan 6

12 maj 2019

"Kommentar ang. nöjdheten med bostadsannonsen. Det som förvånade oss var att den del av annonsen som var allmän- dvs. som mäklaren inte själv skrev innehöll flertalet stavfel, syftningsfel samt beskrivning av etniska sjömän i Majorna, när det skulle vara estniska.
Även layouten till prospektet hade kunnat varit mer tilltalande. "
säljare på Skytteskogsgatan 25

12 maj 2019

"Engagerad och insatt. Målade inte upp någon orealistisk prisbild. Lätt att nå, återkopplade på ett mycket bra sätt. Tydlig och kunnig."
säljare på Blåsutgatan 11

05 maj 2019

"Angelica var otroligt professionell men samtidigt personlig. Hon förstod marknaden bättre än andra mäklare vi hade pratat med och höll sina löften i varje steg av affären. Hon gjorde hela processen rolig och avslappnad. "
säljare på Västergatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
136 908 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 102 säljare
Angelica satte rätt förväntningar på slutpriset
81 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 102 säljare
Angelica var tydlig och höll mig uppdaterad
105 av 105 säljare

Angelica på kartan.

119 tidigare annonser
2 bostäder till salu
106 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 250 000 kr
2 rum, 63,5 m²
51 587 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 643 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 63,5 m²
51 587 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 643 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 530 000 kr
Lägenhet Inom Vallgraven
+ 440 000 kr
1,5 rum, 49 m²
Utropspris: 3 090 000 kr
3 775 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 195 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 580 000 kr
5 200 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 610 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 4 590 000 kr
4 125 000 kr
Lägenhet Vasastaden
2 rum, 63 m²
5 500 000 kr
Lägenhet Centrum
4 rum, 93,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Angelica är driven, lyhörd, ödmjuk och otroligt kompetent. Hon har en tydlig process och kundbearbetning och sätter tydliga och rimliga förväntningar och målbild.
Otroligt lätt person att driva försäljningen med och jobbar väldigt hårt och effektivt.
Uteslutande goda saker att säga om Angelica och rekommenderar henne till alla som vill uppfylla sina bostadsdrömmar, både som säljare och köpare.
"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.