Angelica Stenvold

Profilbild för Angelica Stenvold
Säljarfavorit
Angelica Stenvold
4.8 / 5
(86 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
25 st
102 830 000 kr

Bakgrund

Angelica Stenvold jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Angelica har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Angelica har haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 95 500 000 kr.

Presentation

Angelica har mångårig erfarenhet inom försäljning och är övertygad om att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Hon är specialist på bostadsrätter i Göteborgs innerstad, med god lokalkännedom i Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. Hon överträffar gärna sina kunders höga förväntningar och strävar alltid efter att göra sitt yttersta i varje affär. Målet är att kunderna skall återkomma till henne vid varje bostadsaffär. Angelicas engagerade framtoning och målmedvetenhet i kombination med Bjurfors framgångsrika arbetsmetod skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.
Tidigare erfarenheter inom försäljningsbranschen som säljare på ett av Sveriges största bolag.

Säljare om Angelica.

15 dec 2020

"Så duktig och rekommenderar starkt."
säljare på Bohusgatan 16A

24 okt 2020

"Bostaden värderades sannolikt ngt för högt."
säljare på Södra vägen 51

15 okt 2020

"Angelica är en härlig tjej med mycket energi. Oerhört närvarande och pålitlig. Hon är proffsig och man känner att man är i trygga händer.
Jag kan absolut rekommendera henne. "
säljare på Chalmersgatan 25

14 okt 2020

"Supernöjd med Angelica som var proffsig och lyhörd genom hela processen. Hon var ett bra bollplank men ändå lyssnande och gjorde säljprocessen personlig för att bemöta ens önskemål samt vilja. Jag kan varmt rekommendera Angelica samt Bjurfors till andra som funderar på att sälja för att skräddarsy ett upplägg som känns rätt för dig. "
säljare på Sten Sturegatan 17

02 okt 2020

"Väldigt smidigt genom hela processen. Lägenheten såldes till ett väldigt bra pris. Allt gick fort och smidigt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Västergatan 6A

27 sep 2020

"Angelica var mycket kommunikativ och har hållit oss uppdaterade kontinuerligt vilket har varit positivt. Bra driv och lösningsorienterad. Trevligt och positivt bemötande.
"
säljare på Ålandsgatan 6

27 sep 2020

"Angelica är otroligt kunnig, proffsig och väldigt mån om sina kunder. Som säljare känner man sig trygg och lugn i att hon levererar de resultat man eftersträvar. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Mölndalsvägen 87D

03 sep 2020

"Angelica skötte allt från första mötet till kontraktsskrivandet med stor professionalitet. Kommunikationen har varit helt felfri och jag har känt mig väldigt trygg med att ha Angelica som mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Bohusgatan 16B

11 aug 2020

"Kunde inte fått en bättre mäklare!
Angelica är lyhörd, inte rädd för att jobba och får en själv som säljare riktigt trygg!
Skulle absolut anställa henne igen! "
säljare på Engelbrektsgatan 61

18 jul 2020

"Anjelica provided an over the top experience from our first meeting all the way to closing. Her knowledge and recommendations of the market and the timing/strategy of going out on the market were spot on. She exuded a top level of professionalism throughout and her communication and follow-up throughout the process was impeccable. I never had to question our status as she provided me with thorough updates daily. My expectations were exceeded especially with the end result and I know she worked extra hard for me to get there. I can only highly recommend Anjelica and I would gladly have her represent me in future transactions!
Great job Anjelica!"
säljare på Bohusgatan 22

08 jul 2020

"Rekommenderar Angelica starkt. Hon var mycket proffsig och vägledande under hela processen."
säljare på Föreningsgatan 16E

12 jun 2020

"Angelica var väldigt inlyssnande på våra behov och väldigt drivande framåt! Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Götabergsgatan 5B

11 jun 2020

"Ypperligt engagerad, kunnig, driven, servicemedveten och mycket härlig personlighet"
säljare på Chalmersgatan 22

04 jun 2020

"Angelica är engagerad, klok och tydlig. Vi hade ett väldigt bra samarbete genom hela försäljningsprocessen med högt i tak och transparens. Vi fick kontinuerlig uppföljning via telefon som vi uppskattade mycket. Kan varmt rekommendera Angelica, vi kunde inte valt en bättre mäklare.
"
säljare på Toppsegelsgatan 23

24 maj 2020

"Så otroligt duktig och flitig! Hjälpte oss från dag ett och hade god och regelbunden kontakt genom hela processen. Hjälpte oss med bra en strategi som ledde till en bra försäljning trots en skakig tid på marknaden. Hjälpte dessutom till med goda råd när vi köpte vår nya lägenhet! "
säljare på Gibraltargatan 21B

22 maj 2020

"Angelica är väldigt lyhörd och energisk. Enkel att samarbeta med och behaglig person. Lagom informativ och pålitlig. En klippa helt enkelt. "
säljare på Västgötagatan 11

16 apr 2020

"Angelica var väldigt trevlig och duktig. Höll bra kontakt och ställde upp hela tiden på våra önskemål. Sålde under Coronakrisen vilket ledde till ett lägre pris tillslut. Därav svårt att uppskatta slutpriset. Kan varmt rekommendera andra att anlita Angelica."
säljare på Toppsegelsgatan 11

06 mar 2020

"Angelica agerade precis som en mäklare bör göra. Hon fanns alltid nära till hands vilket är viktigt under en försäljning för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Hon höll mig uppdaterad väl och satte förväntningarna rätt. Ett otroligt engagemang visade hon på under hela processen. Skulle varmt rekommendera Angelica till mina närstående."
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

27 sep 2019

"Angelica var mycket professionell och alert och lätt att kommunicera med"
säljare på Nordenskiöldsgatan 4

18 sep 2019

"Angelica är en väldigt professionell och engagerad mäklare med en underbar personlighet och positiv inställning som jag varmt rekommenderar till alla som skall göra en bostadsaffär. Hon gör verkligen sitt yttersta för en smidig och lyckad försäljning samt ser till att man känner sig trygg genom hela processen.
Tack för ett fint samarbete! "
säljare på Nordostpassagen 49

22 aug 2019

"Engagerad, driven och höll mig uppdaterad på ett bra sätt under hela processen. "
säljare på Slottsskogsgatan 113

18 aug 2019

"Mycket nöjd med Angelicas arbete. Rekommenderas!"
säljare på Paradisgatan 18

19 jul 2019

"Grym mäklare, lyssna och hade idéer själv. Driven, bra energi , hon rekommenderas "
säljare på Köpmansgatan 2

14 jul 2019

"Angelica är en underbar person! Hon har varit driven och positiv genom hela försäljningsprocessen. Genuin, lugn och förtroendeingivande. Tack för en lyckad försäljning!"
säljare på Nordhemsgatan 19B

13 jul 2019

"Supertrevlig, tillmötesgående och hjälpsam mäklare! Rekommenderas starkt! "
säljare på Lilla Fridhemsgatan 6C

12 jul 2019

"Jag rekommenderar Angelica. Hon var bra att lyssna in och höra vilka behov jag hade vid försäljningen. Det blev en försäljning utan mycket annonsering och privat visning. Jag är nöjd med detta."
säljare på Seglaregatan 10

11 jul 2019

"Angelica hanterade allt från början till slut galant! Rekommenderas varmt"
säljare på Von Gerdesgatan 3

10 jul 2019

"Angelica är driven, kunnig, noggrann och väldigt tillmötesgående. Hon lyssnar på säljaren och ger också proffsig vägledning och feedback. Jag kände enorm trygghet med att ha henne som mäklare och är jättenöjd med försäljningen, jag skulle varmt rekommendera henne!"
säljare på Hjulmakaregatan 18A

26 jun 2019

"Vi stämde möte med tre mäklare som vi blev kontaktade av genom HittaMäklare och vi kände att Angelica var den personen som vi fick mest förtroende för av de tre, och vi gjorde ett rätt val.
Genom hela processen blev vi uppdaterade om vad som var på gång och genom dialog kom vi fram till ett lyckat avslut.
Det var i princip bara att luta sig tillbaka och låta tåget gå. Vi kan varmt rekommendera Angelica till er kommande mäklare det har fungerat till 100%
Vänligen
Pelle o Bodil"
säljare på Fyrmästaregången 6

17 jun 2019

"Angelica är kunnig, driven samt mycket varm och trevlig! Jag kände mig mycket trygg med att hon gjorde ett bra jobb. Hon fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor och var mycket mån om mig som kund."
säljare på Raketgatan 2B

15 jun 2019

"Mycket nöjd!"
säljare på Nordhemsgatan 19B

03 jun 2019

"Angelica var drivande genom hela säljprocessen. Hon är väldigt lätt att diskutera och föra resonemang med. Hon är också skärpt, noggrann och har god kontroll på alla detaljer. Alla moment genomfördes utan förseningar på vägen. Mycket bra. "
säljare på Haga Östergata 21

19 maj 2019

"Angelica var mycket driven, lyhörd och engagerad. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne!"
säljare på Gröna Vallen 8B

16 maj 2019

"Angelica är mycket engagerad och kompetent"
säljare på Kaptensgatan 6

12 maj 2019

"Kommentar ang. nöjdheten med bostadsannonsen. Det som förvånade oss var att den del av annonsen som var allmän- dvs. som mäklaren inte själv skrev innehöll flertalet stavfel, syftningsfel samt beskrivning av etniska sjömän i Majorna, när det skulle vara estniska.
Även layouten till prospektet hade kunnat varit mer tilltalande. "
säljare på Skytteskogsgatan 25

12 maj 2019

"Engagerad och insatt. Målade inte upp någon orealistisk prisbild. Lätt att nå, återkopplade på ett mycket bra sätt. Tydlig och kunnig."
säljare på Blåsutgatan 11

05 maj 2019

"Angelica var otroligt professionell men samtidigt personlig. Hon förstod marknaden bättre än andra mäklare vi hade pratat med och höll sina löften i varje steg av affären. Hon gjorde hela processen rolig och avslappnad. "
säljare på Västergatan 18

29 apr 2019

"Angelica är en mycket professionell och kompetent mäklare. Hennes engagemang är förträffligt och hon gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenheten. Jag kan verkligen rekommendera Angelica."
säljare på Bockhornsgatan 8B

08 apr 2019

"Vilken fantastisk mäklare Angelica är! Hon var engagerad från första minuten och under försäljningsprocessen höll hon mig alltid uppdaterad samtidigt som hon alltid är tillgänglig. Hon gjorde allt för att vi skulle uppnå mina mål och det gjorde vi också. Jag kommer utan tvekan att anlita Angelica igen i framtiden och rekommendera henne till vänner och familj."
säljare på Volrat Thamsgatan 15

29 mar 2019

"Engagerad, lätt att få kontakt med."
säljare på Gröna gatan 65

08 mar 2019

"Mycket proffesionellt arbete. Tydlig och noggrann.
Att uppskattat slutpris avviker från utfallet är inget negativt då mäklarens uppskattning nog stämmer med snittet i området.
Kan mycket väl rekommenderas !!"
säljare på Gröna Vallen 8B

06 mar 2019

"Bra!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

27 feb 2019

"Angelica är lätt att kommunicera med, har stor empatisk förmåga och väldigt professionell. hon var en av tre mäklare jag träffade och jag är så nöjd med mitt beslut att använda henne."
säljare på Fyrmästaregången 18

22 jan 2019

"Angelica är en kompetent person vad gäller kunnande till social kompetens. Kombinationen är mycket uppskattad och viktig i kontakt med kunder. Bra uppdatering under processen samt även uppföljning efter försäljningen var klar."
säljare på Majorsgatan 1

11 jan 2019

"Det har varit underbart att ha Angelica som mäklare!! Hon är driven och kunnig och har uppdaterat oss under hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Klostergången 9

10 dec 2018

"Angelica har varit superproffsig och jättetrevlig under hela försäljningen. Hon har med sin kunskap och stora tålamod varit en klippa för oss som aldrig sålt en bostad tidigare. "
säljare på Nordostpassagen 18

21 nov 2018

"Driven, kunnig, otroligt engagerad, höll mig uppdaterad genom hela säljprocessen, positiv och väldigt enkel att samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera Angelica!"
säljare på Nordostpassagen 10

20 nov 2018

"Mycket trevlig och kunnig. Höll mig hela tiden uppdaterad med ny information om läget. Kan verkligen rekommendera Angelica!"
säljare på Nordostpassagen 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
95 500 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 86 säljare
Angelica satte rätt förväntningar på slutpriset
64 av 86 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
82 av 86 säljare
Angelica var tydlig och höll mig uppdaterad
85 av 86 säljare

Angelica på kartan.

95 tidigare annonser
4 bostäder till salu
86 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 590 000 kr
3 rum, 79 m²
70 759 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 465 kr/mån
4 200 000 kr
2 rum, 69 m²
60 869 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 377 kr/mån
6 995 000 kr
3 rum, 67 m²
104 402 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 652 kr/mån
4 175 000 kr
2,5 rum, 69 m²
60 507 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 151 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 150 000 kr
Lägenhet Lorensberg
2,5 rum, 64 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 200 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 310 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så duktig och rekommenderar starkt."
2 880 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 330 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 060 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 270 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 650 000 kr
Lägenhet Lorensberg
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.