Angelica Stenvold

Profilbild för Angelica Stenvold
Angelica Stenvold
4.8 / 5
(235 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Angelica Stenvold jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17.

Presentation

Angelica har mångårig erfarenhet inom försäljning och är övertygad om att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Hon är specialist på bostadsrätter i Göteborgs innerstad, med god lokalkännedom i Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. Hon överträffar gärna sina kunders höga förväntningar och strävar alltid efter att göra sitt yttersta i varje affär. Målet är att kunderna skall återkomma till henne vid varje bostadsaffär. Angelicas engagerade framtoning och målmedvetenhet i kombination med Bjurfors framgångsrika arbetsmetod skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

Säljare om Angelica.

28 nov 2023

"Proffsig, engagerad och väldigt kunnig mäklare.
Kan starkt rekommendera Angelica. "
säljare på Wadmansgatan 4A

23 nov 2023

"Angelica var helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen.
Tydlig, snabb, förtroendeingivande, kunnig och trevlig.
Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster."
säljare på Tegnérsgatan 11A

09 nov 2023

"Angelica gjorde ett riktigt bra jobb med att hitta rätt köpare för vår lägenhet. Hon guidade oss när vi var osäkra och levererade en bra försäljning."
säljare på Carlandersplatsen 2

29 sep 2023

"Angelica sålde till oss och vi sålde via henne, vi kom tillbaka då vi fick bra intryck när vi köpte och hon gjorde lika bra jobb när vi sålde!"
säljare på Södra vägen 34A

11 sep 2023

"Mycket nöjd. "
säljare på Södra vägen 32

08 sep 2023

"Vi var supernöjda med hela processen. Kan varmt rekommendera Angelica! "
säljare på Bohusgatan 8

06 sep 2023

"Trevlig, trygg och kunnig mäklare med god insikt. Tydlig med vilka förväntningar vi kunde ha på en svår marknad."
säljare på Storgatan 21A

06 sep 2023

"Väl insatt i bostadsrättsföreningen och området. Bra kundregister."
säljare på Bohusgatan 16A

14 aug 2023

"En mycket duktig, kunnig och trevlig mäklare som jag kan rekommendera alla dagar i veckan. "
säljare på Viktoriagatan 14

10 aug 2023

"Vi är otroligt nöjda med Angelicas insats. Hon var från start tydlig i sin kommunikation, lade upp en bra plan som fick oss att känna oss trygga och levererade till slut ett resultat långt över förväntan. Rekommenderar starkt!"
säljare på Tegnérsgatan 11A

24 jun 2023

"Angelica var genom hela vår process oerhört engagerad, lyhörd, ambitiös och väldigt professionell. Hon har ett mycket trevligt bemötande och det märkes så väl att hennes kompetens som mäklare är hög. Vi har inget mer att önska och kan verkligen rekommendera henne. "
"Angelica var genom hela vår process oerhört engagerad, lyhörd, ambitiös och väldigt professionell. Hon har ett mycket trevligt bemötande och det märkes så väl att hennes kompetens som mäklare är hög. Vi har inget mer att önska och kan verkligen rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Västgötagatan 11

21 jun 2023

"Angelica hade hög aktivitet, var mycket kommunikativ, återkopplade regelbundet och gjorde det lilla extra för ett bra resultat."
säljare på Engelbrektsgatan 57

20 jun 2023

"This is my second transaction with Angelica as my mäklare. I knew going in that I was in good hands and had no reason to worry or stress. She was exceptional the first time and delivered this time as well. Exceeded my expectations with a quick sale (before actual showing). She is a true professio..."
"This is my second transaction with Angelica as my mäklare. I knew going in that I was in good hands and had no reason to worry or stress. She was exceptional the first time and delivered this time as well. Exceeded my expectations with a quick sale (before actual showing). She is a true professional in every aspect of what she does. Her read of the market, her strategy for going to market, the timing, and expectations of final price were spot on. She has a great personality, she's a great listener, always available, and was very proactive in keeping me updated with suggestions every step of the way. I will certainly recommend Angelica to anyone I hear in need of a mäklare and I look forward to the next time trusting and working with her to sell my next property. Great work Angelica and Thank You!"
Läs mer
säljare på Bohusgatan 10

18 jun 2023

"Jag har både köpt och sålt lägenhet av Angelica och kan verkligen rekommendera henne. Hon har varit mycket engagerad genom hela processen och min försäljning gick långt över förväntan. Upplever Angelica som mycket trevlig, kompetent och lyhörd. Uppskattar särskilt hennes strukturerade arbetssätt ..."
"Jag har både köpt och sålt lägenhet av Angelica och kan verkligen rekommendera henne. Hon har varit mycket engagerad genom hela processen och min försäljning gick långt över förväntan. Upplever Angelica som mycket trevlig, kompetent och lyhörd. Uppskattar särskilt hennes strukturerade arbetssätt och täta återkoppling under hela processen. "
Läs mer
säljare på Carlandersplatsen 2

23 maj 2023

"Vår mäklare var engagerad och tog sig tid att svara på frågor och visade på stort engagemang.
Jag upplevde dock att vår instats som kund, i form kostnader för av styling och annonsering samt ett högt mäklararvode borde gett bättre resultat kopplat till slutpriset. Vi blev rekommenderade att ta i..."
"Vår mäklare var engagerad och tog sig tid att svara på frågor och visade på stort engagemang.
Jag upplevde dock att vår instats som kund, i form kostnader för av styling och annonsering samt ett högt mäklararvode borde gett bättre resultat kopplat till slutpriset. Vi blev rekommenderade att ta in en stylist, som i min mening gav föga resultat vad gäller respons på både annons men också vid samtliga visningstillfällen där inga bud presenterades.
I vår dialog var vi tydliga med vår ekonomiska gräns men fick vid flera tillfällen ligga ute med än mer pengar för att få sålt, i kombination med att sänka priset vid två tillfällen och landade till sist långt under värderat pris.
Jag tycker exempelvis att mäklaren skulle erbjudit sig att ta en del av annonseringskostnaden som good will efter att vi som kund fick ta så stor ekonomisk smäll. I övrigt har vår mäklare varit proffsig, kunnig och haft ett gott engagemang och återkopplat i rimlig tid.
"
Läs mer
säljare på Sten Sturegatan 17

05 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Angelicas insats i hela processen, från första mötet till kontraktsskrivning. Angelica har varit mycket engagerad och tillgänglig och vi har känt oss trygga hela vägen med henne. Rekommenderas varmt."
säljare på Haga Kyrkogata 8

06 mar 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Angelica! Hon är proffsig, effektiv, seriös och har ett fint bemötande. Hon gör ett strålande arbete! "
säljare på Parkgatan 8B

14 feb 2023

"Jag är imponerad av Angelica, hon levererade enligt mina högt ställda förväntningar."
säljare på Bohusgatan 26

30 jan 2023

"Engagerad mäklare som gör det där lilla extra för att maximera chanserna för en lyckad försäljning. "
säljare på Bellmansgatan 11B

21 jan 2023

"I en osäker och svår marknad gjorde Angelica ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag är nöjd med hela processen, från första kontakt, förberedelse av lägenheten, presentation, visningar och slutpris.
Angelica är:
- lyhörd
- professionell
- transparent och tydlig
- förmed..."
"I en osäker och svår marknad gjorde Angelica ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag är nöjd med hela processen, från första kontakt, förberedelse av lägenheten, presentation, visningar och slutpris.
Angelica är:
- lyhörd
- professionell
- transparent och tydlig
- förmedlar på ett bra sätt hur vi skulle gå tillväga, både när det kom till förberedelser av lägenheten och under budgivningen
- lätt att få tag i och höll mig involverad i processen
- gjorde det extra för att vi skulle nå målet för försäljningen "
Läs mer
säljare på Södra Viktoriagatan 46A

22 dec 2022

"Angelica är en mycket duktig mäklare och vi är mycket nöjda med det arbete hon lagt ner i samband med försäljningen av vår lägenhet. Det var en svår marknad vilket är anledningen till att värderingen och slutpriset inte stämde överens och att arvodet kunde upplevas som något högt i förhållande ti..."
"Angelica är en mycket duktig mäklare och vi är mycket nöjda med det arbete hon lagt ner i samband med försäljningen av vår lägenhet. Det var en svår marknad vilket är anledningen till att värderingen och slutpriset inte stämde överens och att arvodet kunde upplevas som något högt i förhållande till slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Angelica till andra som ska sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Nedre Fogelbergsgatan 5C

15 dec 2022

"Väldigt nöjd med Angelica utifrån förutsättningarna på marknaden just nu."
säljare på Tegnérsgatan 9B

20 nov 2022

"Mäklarens insats var bra men jag var inte nöjd med slutpriset. "
säljare på Västergatan 6A

22 okt 2022

"Angelica is super helpful. She always answers our questions and update us on the process. "
säljare på Föreningsgatan 1B

03 okt 2022

"Svårt läge på marknaden som gjorde att priset blev lägre"
säljare på Chalmersgatan 17B

30 sep 2022

"Angelica gjorde ett toppen jobb! Mycket engagerad, trevlig och kompetent. Rekommenderas varmt!"
säljare på Chalmersgatan 27D

09 sep 2022

"Den höga prisförväntningen (i relation till slutpris) sattes under gynnsamma marknadsförhållanden. "
säljare på Chalmersgatan 29A

04 jul 2022

"Angelica är en fantastisk mäklare som lyssnar pch handlar med kraft och finess.
10/10 är mitt betyg på våran gemensamma affär. "
säljare på Södra vägen 11B

26 jun 2022

"Väldigt bra upplevelse. Smidig process och inga konstigheter "
säljare på Chalmersgatan 22

12 jun 2022

"Jag kan varmt rekommendera Angelica. Från början till slut var engagemanget på topp. Dessutom väldigt tydlig med vad som gällde och vilka förväntningar jag kunde ha på slutpriset. Tack!"
säljare på Engelbrektsgatan 11

03 jun 2022

"Uppskattade mäklarens små sms med jämna mellanrum som meddelade vad som hände eller vad planen var framöver "
säljare på Bohusgatan 20

26 maj 2022

"Lätt att samarbeta med. Kontinuerlig återkoppling kring säljprocessen. Professionell och hög social kompetens. Rekommenderas! "
säljare på Götabergsgatan 5B

23 maj 2022

"Toppen!"
säljare på Carlandersplatsen 1

11 maj 2022

"Angelica visade ett driv från vårt första möte och har varit proffesionellt i alla delar
Vi är mycket nöjda "
säljare på Carlandersplatsen 4

22 apr 2022

"Vi hade väldigt god kontakt med Angelica. Både trevlig och snabb i alla former av kontakt (mail, sms och telefonsamtal) och vi hade hela tiden koll på processen och vad som skulle ske. Bra kontakt med köparen och såg till att allt gick smidigt och trevligt. "
"Vi hade väldigt god kontakt med Angelica. Både trevlig och snabb i alla former av kontakt (mail, sms och telefonsamtal) och vi hade hela tiden koll på processen och vad som skulle ske. Bra kontakt med köparen och såg till att allt gick smidigt och trevligt. "
Läs mer
säljare på Chalmersgatan 17A

13 apr 2022

"Tydlig, bra på att ge underhandsinformation, professionell"
säljare på Viktoriagatan 12

25 mar 2022

"Angelica var en av 3 mäklare som vi talade med innan vi valde mäklare. Hon gjorde direkt ett starkt och tryggt intryck och jag kände att vi var i goda händer. Hennes kunskap om området och engagemang i oss som säljare fick oss att genomgående känna oss väl omhändertagna och att hon hade kontroll ..."
"Angelica var en av 3 mäklare som vi talade med innan vi valde mäklare. Hon gjorde direkt ett starkt och tryggt intryck och jag kände att vi var i goda händer. Hennes kunskap om området och engagemang i oss som säljare fick oss att genomgående känna oss väl omhändertagna och att hon hade kontroll över situationen så vi inte behövde trötta ut oss, vilket var ytterst tacksamt. Angelica är lyhörd men samtidigt ärlig och direkt i sin kommunikation och jag kände att hon gav oss möjlighet att fatta ett beslut som passade oss och vår familj.
Sen var hon självfallet super på att kommunicera, hålla oss uppdaterade och att lägga upp en plan för oss. Rätt person för vår försäljning och som vi är tacksamma för att det blev så bra som det blev!"
Läs mer
säljare på Västgötagatan 11

24 mar 2022

"Angelica var engagerad och behagliga att arbeta med. Hon återkopplade hela tiden så jag inte behövde ringa henne.
Vi är såååå nöjda. Tack Angelica! "
säljare på Liljeforsgatan 28

04 feb 2022

"Social kompetent, återkopplar snabbt, engagerad, ”walks the extra mile”, korrekt och professionell.
Vi var mycket nöjda med slutresultatet."
säljare på Besvärsgatan 3

20 jan 2022

"Trevlig, kompetent och charmerande"
säljare på Chalmersgatan 22

18 jan 2022

"Angelica är väldigt duktig på att återkoppla och svarar snabbt på mail. Hon visar ett stort engagemang och vill uppnå säljarens önskemål gällande slutpris. Såklart är hon även väldig trevlig och kommunikativ vilket gör att hela försäljningsprocessen flyter på fint. Hon är helt enkel toppen duktig..."
"Angelica är väldigt duktig på att återkoppla och svarar snabbt på mail. Hon visar ett stort engagemang och vill uppnå säljarens önskemål gällande slutpris. Såklart är hon även väldig trevlig och kommunikativ vilket gör att hela försäljningsprocessen flyter på fint. Hon är helt enkel toppen duktig på sitt jobb:)"
Läs mer
säljare på Södra Viktoriagatan 46B

15 jan 2022

"Angelica var lyhörd, engagerad och gjorde ett väldigt bra jobb. Var mycket nöjd med slutresultatet. "
säljare på Västergatan 6A

15 dec 2021

"Mäklaren var väldigt bra, mycket professionell.
(Priset från Bjurfors var emellertid på den höga sidan.)"
säljare på Bohusgatan 16B

09 dec 2021

"Från det att vi skrev på vårt kontrakt till att vi fick sålt lägenheten tog det ca 5 dagar. Vi kunde inte tänka oss en smidigare affär. En mäklare som inte bara var intresserad av att sälja objekt utan också brydde sig om både säljare och köpare. Stämde hela tiden av och kollade så allt ”kändes o..."
"Från det att vi skrev på vårt kontrakt till att vi fick sålt lägenheten tog det ca 5 dagar. Vi kunde inte tänka oss en smidigare affär. En mäklare som inte bara var intresserad av att sälja objekt utan också brydde sig om både säljare och köpare. Stämde hela tiden av och kollade så allt ”kändes okej”. Kan varmt rekommendera Angelica till er. Här har vi en mäklare som kan prestera och vill göra det på ett ärligt och korrekt sätt!"
Läs mer
säljare på Skånegatan 37B

02 dec 2021

"Fantastiskt nöjda och tacksamma för det jobb du gjort! Ska rekommendera dig till vänner och grannar! Tack snälla Angelica för ditt engagemang! "
säljare på Nordhemsgatan 19C

28 nov 2021

"Affären gick otroligt snabbt, mindre än en vecka. Allt tack vare Angelicas stora kundregister. Ingen styling, inga visningar. Angelica är driven, super engagerad och mycket kunnig dessutom väldigt trevlig.
"
säljare på Chalmersgatan 22

03 nov 2021

"Angelica är engagerad, affärsmässig och enkel att ha att göra med. Hon är driven, lösningsorienterad och mån om att göra alla parter nöjda i affären- kan varmt rekommendera Angelica!"
säljare på Bohusgatan 8

21 okt 2021

"Otroligt nöjd med Angelica som mäklare, ett proffs ut i fingerspetsarna!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 40

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
224 av 229 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
221 av 227 säljare
Angelica var tydlig och höll mig uppdaterad
233 av 233 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Angelica på kartan.

309 tidigare bostäder
233 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
6 490 000 kr
Lägenhet Lorensberg
-400 000 kr
4,5 rum, 91 m²
Utropspris: 6 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig, engagerad och väldigt kunnig mäklare.
Kan starkt rekommendera Angelica. "
4 175 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 375 000 kr
2,5 rum, 71 m²
Utropspris: 3 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Angelica var helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen.
Tydlig, snabb, förtroendeingivande, kunnig och trevlig.
Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster."
3 450 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 260 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
3 290 000 kr
Lägenhet Lorensberg
1,5 rum, 57 m²
Utropspris: 3 290 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.