Angelica Stenvold

Profilbild för Angelica Stenvold
Säljarfavorit
Angelica Stenvold
4.8 / 5
(200 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
20 st
127 310 000 kr

Bakgrund

Angelica Stenvold jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Angelica har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Angelica har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 109 970 000 kr.

Presentation

Angelica har mångårig erfarenhet inom försäljning och är övertygad om att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Hon är specialist på bostadsrätter i Göteborgs innerstad, med god lokalkännedom i Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. Hon överträffar gärna sina kunders höga förväntningar och strävar alltid efter att göra sitt yttersta i varje affär. Målet är att kunderna skall återkomma till henne vid varje bostadsaffär. Angelicas engagerade framtoning och målmedvetenhet i kombination med Bjurfors framgångsrika arbetsmetod skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

Prisad mäklare.

Säljare om Angelica.

30 jan 2023

"Engagerad mäklare som gör det där lilla extra för att maximera chanserna för en lyckad försäljning. "
säljare på Bellmansgatan 11B

21 jan 2023

"I en osäker och svår marknad gjorde Angelica ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag är nöjd med hela processen, från första kontakt, förberedelse av lägenheten, presentation, visningar och slutpris.
Angelica är:
- lyhörd
- professionell
- transparent och tydlig
- förmed..."
"I en osäker och svår marknad gjorde Angelica ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag är nöjd med hela processen, från första kontakt, förberedelse av lägenheten, presentation, visningar och slutpris.
Angelica är:
- lyhörd
- professionell
- transparent och tydlig
- förmedlar på ett bra sätt hur vi skulle gå tillväga, både när det kom till förberedelser av lägenheten och under budgivningen
- lätt att få tag i och höll mig involverad i processen
- gjorde det extra för att vi skulle nå målet för försäljningen "
Läs mer
säljare på Södra Viktoriagatan 46A

22 dec 2022

"Angelica är en mycket duktig mäklare och vi är mycket nöjda med det arbete hon lagt ner i samband med försäljningen av vår lägenhet. Det var en svår marknad vilket är anledningen till att värderingen och slutpriset inte stämde överens och att arvodet kunde upplevas som något högt i förhållande ti..."
"Angelica är en mycket duktig mäklare och vi är mycket nöjda med det arbete hon lagt ner i samband med försäljningen av vår lägenhet. Det var en svår marknad vilket är anledningen till att värderingen och slutpriset inte stämde överens och att arvodet kunde upplevas som något högt i förhållande till slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Angelica till andra som ska sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Nedre Fogelbergsgatan 5C

15 dec 2022

"Väldigt nöjd med Angelica utifrån förutsättningarna på marknaden just nu."
säljare på Tegnérsgatan 9B

20 nov 2022

"Mäklarens insats var bra men jag var inte nöjd med slutpriset. "
säljare på Västergatan 6A

22 okt 2022

"Angelica is super helpful. She always answers our questions and update us on the process. "
säljare på Föreningsgatan 1B

03 okt 2022

"Svårt läge på marknaden som gjorde att priset blev lägre"
säljare på Chalmersgatan 17B

30 sep 2022

"Angelica gjorde ett toppen jobb! Mycket engagerad, trevlig och kompetent. Rekommenderas varmt!"
säljare på Chalmersgatan 27D

09 sep 2022

"Den höga prisförväntningen (i relation till slutpris) sattes under gynnsamma marknadsförhållanden. "
säljare på Chalmersgatan 29A

04 jul 2022

"Angelica är en fantastisk mäklare som lyssnar pch handlar med kraft och finess.
10/10 är mitt betyg på våran gemensamma affär. "
säljare på Södra vägen 11B

26 jun 2022

"Väldigt bra upplevelse. Smidig process och inga konstigheter "
säljare på Chalmersgatan 22

12 jun 2022

"Jag kan varmt rekommendera Angelica. Från början till slut var engagemanget på topp. Dessutom väldigt tydlig med vad som gällde och vilka förväntningar jag kunde ha på slutpriset. Tack!"
säljare på Engelbrektsgatan 11

03 jun 2022

"Uppskattade mäklarens små sms med jämna mellanrum som meddelade vad som hände eller vad planen var framöver "
säljare på Bohusgatan 20

26 maj 2022

"Lätt att samarbeta med. Kontinuerlig återkoppling kring säljprocessen. Professionell och hög social kompetens. Rekommenderas! "
säljare på Götabergsgatan 5B

23 maj 2022

"Toppen!"
säljare på Carlandersplatsen 1

11 maj 2022

"Angelica visade ett driv från vårt första möte och har varit proffesionellt i alla delar
Vi är mycket nöjda "
säljare på Carlandersplatsen 4

22 apr 2022

"Vi hade väldigt god kontakt med Angelica. Både trevlig och snabb i alla former av kontakt (mail, sms och telefonsamtal) och vi hade hela tiden koll på processen och vad som skulle ske. Bra kontakt med köparen och såg till att allt gick smidigt och trevligt. "
"Vi hade väldigt god kontakt med Angelica. Både trevlig och snabb i alla former av kontakt (mail, sms och telefonsamtal) och vi hade hela tiden koll på processen och vad som skulle ske. Bra kontakt med köparen och såg till att allt gick smidigt och trevligt. "
Läs mer
säljare på Chalmersgatan 17A

13 apr 2022

"Tydlig, bra på att ge underhandsinformation, professionell"
säljare på Viktoriagatan 12

25 mar 2022

"Angelica var en av 3 mäklare som vi talade med innan vi valde mäklare. Hon gjorde direkt ett starkt och tryggt intryck och jag kände att vi var i goda händer. Hennes kunskap om området och engagemang i oss som säljare fick oss att genomgående känna oss väl omhändertagna och att hon hade kontroll ..."
"Angelica var en av 3 mäklare som vi talade med innan vi valde mäklare. Hon gjorde direkt ett starkt och tryggt intryck och jag kände att vi var i goda händer. Hennes kunskap om området och engagemang i oss som säljare fick oss att genomgående känna oss väl omhändertagna och att hon hade kontroll över situationen så vi inte behövde trötta ut oss, vilket var ytterst tacksamt. Angelica är lyhörd men samtidigt ärlig och direkt i sin kommunikation och jag kände att hon gav oss möjlighet att fatta ett beslut som passade oss och vår familj.
Sen var hon självfallet super på att kommunicera, hålla oss uppdaterade och att lägga upp en plan för oss. Rätt person för vår försäljning och som vi är tacksamma för att det blev så bra som det blev!"
Läs mer
säljare på Västgötagatan 11

24 mar 2022

"Angelica var engagerad och behagliga att arbeta med. Hon återkopplade hela tiden så jag inte behövde ringa henne.
Vi är såååå nöjda. Tack Angelica! "
säljare på Liljeforsgatan 28

04 feb 2022

"Social kompetent, återkopplar snabbt, engagerad, ”walks the extra mile”, korrekt och professionell.
Vi var mycket nöjda med slutresultatet."
säljare på Besvärsgatan 3

20 jan 2022

"Trevlig, kompetent och charmerande"
säljare på Chalmersgatan 22

18 jan 2022

"Angelica är väldigt duktig på att återkoppla och svarar snabbt på mail. Hon visar ett stort engagemang och vill uppnå säljarens önskemål gällande slutpris. Såklart är hon även väldig trevlig och kommunikativ vilket gör att hela försäljningsprocessen flyter på fint. Hon är helt enkel toppen duktig..."
"Angelica är väldigt duktig på att återkoppla och svarar snabbt på mail. Hon visar ett stort engagemang och vill uppnå säljarens önskemål gällande slutpris. Såklart är hon även väldig trevlig och kommunikativ vilket gör att hela försäljningsprocessen flyter på fint. Hon är helt enkel toppen duktig på sitt jobb:)"
Läs mer
säljare på Södra Viktoriagatan 46B

15 jan 2022

"Angelica var lyhörd, engagerad och gjorde ett väldigt bra jobb. Var mycket nöjd med slutresultatet. "
säljare på Västergatan 6A

15 dec 2021

"Mäklaren var väldigt bra, mycket professionell.
(Priset från Bjurfors var emellertid på den höga sidan.)"
säljare på Bohusgatan 16B

09 dec 2021

"Från det att vi skrev på vårt kontrakt till att vi fick sålt lägenheten tog det ca 5 dagar. Vi kunde inte tänka oss en smidigare affär. En mäklare som inte bara var intresserad av att sälja objekt utan också brydde sig om både säljare och köpare. Stämde hela tiden av och kollade så allt ”kändes o..."
"Från det att vi skrev på vårt kontrakt till att vi fick sålt lägenheten tog det ca 5 dagar. Vi kunde inte tänka oss en smidigare affär. En mäklare som inte bara var intresserad av att sälja objekt utan också brydde sig om både säljare och köpare. Stämde hela tiden av och kollade så allt ”kändes okej”. Kan varmt rekommendera Angelica till er. Här har vi en mäklare som kan prestera och vill göra det på ett ärligt och korrekt sätt!"
Läs mer
säljare på Skånegatan 37B

02 dec 2021

"Fantastiskt nöjda och tacksamma för det jobb du gjort! Ska rekommendera dig till vänner och grannar! Tack snälla Angelica för ditt engagemang! "
säljare på Nordhemsgatan 19C

28 nov 2021

"Affären gick otroligt snabbt, mindre än en vecka. Allt tack vare Angelicas stora kundregister. Ingen styling, inga visningar. Angelica är driven, super engagerad och mycket kunnig dessutom väldigt trevlig.
"
säljare på Chalmersgatan 22

03 nov 2021

"Angelica är engagerad, affärsmässig och enkel att ha att göra med. Hon är driven, lösningsorienterad och mån om att göra alla parter nöjda i affären- kan varmt rekommendera Angelica!"
säljare på Bohusgatan 8

21 okt 2021

"Otroligt nöjd med Angelica som mäklare, ett proffs ut i fingerspetsarna!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 40

12 okt 2021

"Är jättenöjd med Angelica! Väldigt engagerad mäklare som uppfyllde mina förväntningar, hon hade kontakt med många spekulanter vilket resulterade i att lägenheten blev såld på förhand. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Berzeliigatan 13A

29 sep 2021

"Angelica Stenvold kan verkligen sin bransch. Jag upplevde att jag fick mycket goda råd, relevant uppfattning om ”marknaden” och klarsynta analyser o stöd i processen. Angelica lyssnar men höll inte alltid med, det är det stödet jag uppskattade mest tror jag - bollplank.
Det är dessutom fantasti..."
"Angelica Stenvold kan verkligen sin bransch. Jag upplevde att jag fick mycket goda råd, relevant uppfattning om ”marknaden” och klarsynta analyser o stöd i processen. Angelica lyssnar men höll inte alltid med, det är det stödet jag uppskattade mest tror jag - bollplank.
Det är dessutom fantastiskt att ha att göra med en person som hör av sig när hen lovat. Och ingenting är krångligt!
Jag kan varmt rekommendera Angelica Stenvold som mäklare.
Inger Liedberg
"
Läs mer
säljare på Cederbourgsgatan 8

13 sep 2021

"Vi är otroligt nöjda med Angelica! Hon hade enormt tålamod med oss innan vi väl bestämde oss för att sälja. Hon sköte sedan hela processen som det proffs hon är. Vi kan starkt rekommendera Angelica till alla!!!"
säljare på Skånegatan 31

09 sep 2021

"Vi kan varmt rekommendera Angelica som var en engagerad omtänksam och kunnig mäklare med bra kännedom om marknaden."
säljare på Skånegatan 31

09 sep 2021

"Mäklaren var otroligt lyhörd och hjälpsam på alla sätt. Bästa!"
säljare på Chalmersgatan 3B

27 aug 2021

"Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare och har särskilt uppskattat att Angelica har varit tydlig, lyhörd, smidig och professionell genom hela processen. "
säljare på Engelbrektsgatan 57

20 aug 2021

"Angelica är en fantastiskt bra mäklare, rekommenderar varmt. "
säljare på Bohusgatan 26

29 jun 2021

"Supernöjd! Proffsig mäklare med härlig energi och stort engagemang. Kan varmt rekommendera Angelica som mäklare! "
säljare på Aschebergsgatan 11B

12 jun 2021

"Supernöjd, rekommenderar Angelica varmt!"
säljare på Södra vägen 81

11 jun 2021

"Angelica är ett riktigt proffs med en otrolig känsla för marknaden!
Hon är någon som aldrig slutade imponera och som gav allt för att generera resultat.
Hela processen sköttes på ett fantastiskt sätt och som säljare fick man ta del av varje steg.
Vi träffade Angelica på en visning där vi snabbt ..."
"Angelica är ett riktigt proffs med en otrolig känsla för marknaden!
Hon är någon som aldrig slutade imponera och som gav allt för att generera resultat.
Hela processen sköttes på ett fantastiskt sätt och som säljare fick man ta del av varje steg.
Vi träffade Angelica på en visning där vi snabbt bestämde oss för att hon är rätt person för att sälja vår egna lägenhet, ett beslut vi inte ångrar.
Vill man ha en professionell mäklare som vet vad den gör och hur en process ska drivas så är Angelica rätt person utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Pontus Wiknersgatan 3

04 jun 2021

"Fantastisk, förtroendegivande, rationellt , energisk, engagerad och så trevlig."
säljare på Bohusgatan 18

28 maj 2021

"Angelica gjorde ett utmärkt jobb. Hennes offert samt beskrivning var ovanligt trevligt skriven! Ett mycket tilltalande sätt, hon svarade alltid på mobilen och återkom alltid som hon lovat. Höll mig hela tiden uppdaterad och informerad. Vill varmt rekommendera henne! "
"Angelica gjorde ett utmärkt jobb. Hennes offert samt beskrivning var ovanligt trevligt skriven! Ett mycket tilltalande sätt, hon svarade alltid på mobilen och återkom alltid som hon lovat. Höll mig hela tiden uppdaterad och informerad. Vill varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Köpmansgatan 2

26 maj 2021

"Angelica är fantastiskt duktig på sitt jobb tillika en mäklare jag skulle rekommendera för alla. Ett driv, stort kontaktnät och korrekta bedömningar från hennes sida ledde till en försäljning jag är helnöjd med. Angelica håller dig uppdaterad och får dig att känna dig sedd samtidigt som hon respe..."
"Angelica är fantastiskt duktig på sitt jobb tillika en mäklare jag skulle rekommendera för alla. Ett driv, stort kontaktnät och korrekta bedömningar från hennes sida ledde till en försäljning jag är helnöjd med. Angelica håller dig uppdaterad och får dig att känna dig sedd samtidigt som hon respekterar ditt tempo och dina förutsättningar. Hade inte kunnat tänka mig ett bättre samarbete."
Läs mer
säljare på Västergatan 2B

16 maj 2021

"Jag är supernöjd och har verkligen ingenting negativt att säga. Angelica är en skicklig och professionell mäklare som inger stort förtroende och har bra koll på marknaden."
säljare på Engelbrektsgatan 61

06 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Angelica som mäklare! Superproffsig genom hela processen. 10/10."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 31C

26 apr 2021

"Mkt proffsig, påläst och kunnig. Bra bemötande och effektiv. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Föreningsgatan 1B

24 apr 2021

"Vi har både köpt och sålt med Angelica och kan verkligen rekommendera henne. Angelica är strategisk, jobbar aktivt för att hitta rätt köpare och håller dig uppdaterad i varje steg. Dessutom är hon trevlig och lättsam som person. Vi kommer absolut att anlita henne vid nästa försäljning också! "
"Vi har både köpt och sålt med Angelica och kan verkligen rekommendera henne. Angelica är strategisk, jobbar aktivt för att hitta rätt köpare och håller dig uppdaterad i varje steg. Dessutom är hon trevlig och lättsam som person. Vi kommer absolut att anlita henne vid nästa försäljning också! "
Läs mer
säljare på Chalmersgatan 17B

14 apr 2021

"Angelica är driven, lyhörd, ödmjuk och otroligt kompetent. Hon har en tydlig process och kundbearbetning och sätter tydliga och rimliga förväntningar och målbild.
Otroligt lätt person att driva försäljningen med och jobbar väldigt hårt och effektivt.
Uteslutande goda saker att säga om Angelica o..."
"Angelica är driven, lyhörd, ödmjuk och otroligt kompetent. Hon har en tydlig process och kundbearbetning och sätter tydliga och rimliga förväntningar och målbild.
Otroligt lätt person att driva försäljningen med och jobbar väldigt hårt och effektivt.
Uteslutande goda saker att säga om Angelica och rekommenderar henne till alla som vill uppfylla sina bostadsdrömmar, både som säljare och köpare.
"
Läs mer
säljare på Bohusgatan 16A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
109 970 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
191 av 194 säljare
Angelica satte rätt förväntningar på slutpriset
150 av 193 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
189 av 193 säljare
Angelica var tydlig och höll mig uppdaterad
198 av 198 säljare

Angelica på kartan.

259 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
199 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 98 m²
Lägenhet, Göteborg
4 334 kr/mån
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Göteborg
5 351 kr/mån
4 490 000 kr
3 rum, 76 m²
59 078 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 308 kr/mån
3 rum, 75 m²
Lägenhet, Göteborg
2 515 kr/mån
3 rum, 74,9 m²
Lägenhet, Göteborg
4 333 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
5 rum, 153 m²
Utropspris: 9 460 000 kr
3 770 000 kr
Lägenhet Vasastaden
-20 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 150 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad mäklare som gör det där lilla extra för att maximera chanserna för en lyckad försäljning. "
10 600 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 850 000 kr
4 rum, 157 m²
Utropspris: 9 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 325 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 235 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 3 090 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"I en osäker och svår marknad gjorde Angelica ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag är nöjd med hela processen, från första kontakt, förberedelse av lägenheten, presentation, visningar och slutpris.
Angelica är:
- lyhörd
- professionell
- transparent och tydlig
- förmedlar på ett bra sätt hur vi skulle gå tillväga, både när det kom till förberedelser av lägenheten och under budgivningen
- lätt att få tag i och höll mig involverad i processen
- gjorde det extra för att vi skulle nå målet för försäljningen "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.