Andreas Winqvist

Profilbild för Andreas Winqvist
Säljarfavorit
Andreas Winqvist
4.9 / 5
(176 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
11 st
74 715 000 kr

Bakgrund

Andreas Winqvist jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2012-10-29. Andreas har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2024. Andreas har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 106 995 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar bostäder uteslutande i Bromma och på Ekerö och har redan nu köpare till din bostad från mina senaste försäljningar av liknande objekt i närheten.

Du som ger mig förtroendet får en driven och serviceinriktad mäklare, vilket enligt mig är nyckeln till framgång i denna bransch. Jag utgår från vad som är viktigt för dig, adderar min 11åriga erfarenhet och drivkraft för att uppnå högsta möjliga slutpris.

Jag strävar efter att få mina säljare och köpare att känna maximal trygghet genom att göra mer än det som förväntas av mig. Min erfarenhet säger mig att det är en framgångsrik inställning som ger återkommande kunder och rekommendationer!

Mäklarbyrå


Säljare om Andreas.

01 jul 2024

"
Vi supernöjda! Du var med oss under hela processen med relevanta stöd och råd. Du hade bra kund pool som möjliggjorde snabb och smidig försäljning; fingertoppskänsla under budgivning; dedikerad ända in i mål!"
säljare på Gurlitavägen 7

25 jun 2024

"Vi är mycket nöjda med Andreas som mäklare. Andreas hjälpte oss med en underhandsförsäljning. Kunnig, hjälpsam, rak och tydlig kommunikation, snabb på att svara vid frågor och funderingar, samt väldigt engagerad vilket gjorde oss trygga genom hela processen och gav oss en bra affär. Vi rekommende..."
"Vi är mycket nöjda med Andreas som mäklare. Andreas hjälpte oss med en underhandsförsäljning. Kunnig, hjälpsam, rak och tydlig kommunikation, snabb på att svara vid frågor och funderingar, samt väldigt engagerad vilket gjorde oss trygga genom hela processen och gav oss en bra affär. Vi rekommenderar Andreas varmt till alla brommabor."
Läs mer
säljare på Koltrastvägen 46

25 jun 2024

"Andreas har en trevlig energi, vilket ger gott resultat. Andreas är "på"; han ringer, mailar och även på kvällstid skickar han uppdateringar på sms. Andreas ger ett ärligt intryck samtidigt som han jobbar bra för att skapa ett bra pris för vår bostad."
"Andreas har en trevlig energi, vilket ger gott resultat. Andreas är "på"; han ringer, mailar och även på kvällstid skickar han uppdateringar på sms. Andreas ger ett ärligt intryck samtidigt som han jobbar bra för att skapa ett bra pris för vår bostad."
Läs mer
säljare på Djupdalsvägen 75

16 jun 2024

"Trots en segt intresse från spekulanter i början, så lyckades mäklaren med en bra affär till slut ändå.
Jag blev hela tiden uppdaterad om allt som hände i processen, per samtal eller sms."
säljare på Follingbogatan 24

28 apr 2024

"Andreas var mycket engagerad, höll mig uppdaterad om vad som hände och om strategier. Svarade alltid snabbt och kunnigt. Jag kan rekommendera Andreas på alla sätt, verkligt kompetent!"
säljare på Stavgårdsgatan 38

29 maj 2023

"Andreas är nog den första mäklaren jag upplever som geniunt intresserad att alla parter ska vara nöjda. Oerhört skicklig mäklare som också inkluderade oss i hans strategi och och förklarade resonemanget bakom. Trevlig, engagerad och positiv att han också använder data analyser - inte bara går på ..."
"Andreas är nog den första mäklaren jag upplever som geniunt intresserad att alla parter ska vara nöjda. Oerhört skicklig mäklare som också inkluderade oss i hans strategi och och förklarade resonemanget bakom. Trevlig, engagerad och positiv att han också använder data analyser - inte bara går på magkänsla.
Kan varmt rekomendera Andreas som mäklare!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 89

11 maj 2023

"4e gången Andreas säljer åt mig på 6 år
2017, 2018, 2019 & 2023.
Andreas är alltid redo med sin cykel och rycker ut på visningar med kort varsel."
säljare på Hornsgatan 90

27 apr 2023

"Andreas är en mäklare i världsklass! Väldigt proffsig, kompetent och trygg! Alltid tillgänglig, otroligt engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi har sålt två bostäder med Andreas och kan starkt rekommendera honom för de som villl ha en unik mäklare som gör sitt allra yttersta! "
"Andreas är en mäklare i världsklass! Väldigt proffsig, kompetent och trygg! Alltid tillgänglig, otroligt engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi har sålt två bostäder med Andreas och kan starkt rekommendera honom för de som villl ha en unik mäklare som gör sitt allra yttersta! "
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 25B

14 nov 2022

"Fantastisk mäklare som arbetar hårt för klientens bästa. Enkel att få kontakt med och håller klienten löpande uppdaterad. Mäklaren är dessutom lösningsorienterad."
säljare på Kungsbro Strand 25

28 sep 2022

"Andreas är engagerad, driven och strategisk. Stark rekommendation!!"
säljare på Sveavägen 97

25 maj 2022

"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet i Vasastan. Han hade en väldigt tydlig plan för hur försäljningen skulle gå till och det var lätt att förstå de olika momenten - och på vilket sätt de skulle leda till en lyckad försäljning.
Dessutom så har Andreas varit väldigt tillg..."
"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet i Vasastan. Han hade en väldigt tydlig plan för hur försäljningen skulle gå till och det var lätt att förstå de olika momenten - och på vilket sätt de skulle leda till en lyckad försäljning.
Dessutom så har Andreas varit väldigt tillgänglig där han t.ex. har ordnat flertalet extra visningar för de spekulanter som inte kunde komma på den ordinarie visningen. I slutändan så var det en av de spekulanterna som köpte lägenheten.
Slutligen, Andreas är väldigt trevlig som person och lätt att prata med. Det bidrar till att man känner att det går att fråga Andreas om vad som helst som man undrar över, och att han är ett bra stöd."
Läs mer
säljare på Odengatan 37

12 mar 2022

"Påläst, driven och strukturerad. Höll mig uppdaterad under säljprocessen. Jätteduktig mäklare som jag rekommenderar varmt. "
säljare på Karlsviksgatan 6

07 feb 2022

"Det slutliga priset överträffade både vårt och mäklarens förväntningar. Otroligt trevlig och kunnig mäklare, kan varmt rekommenderas."
säljare på Frejgatan 42

04 feb 2022

"Andreas hittade köpare via privatvisning som kom med bra bud. Vi stängde affären inom 24 timmar. Imponerande effektivitet. Rekommenderas!"
säljare på Norrbackagatan 54

27 jan 2022

"Andreas Winqvist var mycket professionell genom hela processen och lyhörd för mina synpunkter angående försäljningen. Önskar varmt rekommendera Andreas som din mäklare! "
säljare på Kungsbro Strand 21

05 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Andreas! Hans erfarenhet och god kännedom om marknaden gjorde att affären kändes trygg från start till försäljning! "
säljare på Sigtunagatan 10

23 nov 2021

"Jag kontaktade Andreas för att han sålt liknande lägenheter i mitt område med relativt höga slutpriser. Det är dock professionalismen och det trygga sättet han tar en igenom hela säljprocessen som imponerar mest. "
säljare på Torsgatan 61

20 okt 2021

"Andreas är den mäklaren jag varmast kan rekommendera till dem runtomkring. Oerhört kunnig och gör sig väl förtjänt av sitt arvode. En smidig, enkel och helt felfri försäljning med mycket god kommunikation under tiden."
säljare på Drejargatan 6

12 mar 2021

"Anderas var strategisk, lyhörd och professionell. Hela försäljningsprocessen gick väldigt snabbt och enkelt. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Norrtullsgatan 30

31 jan 2021

"Det kändes tryggt att sälja med Andreas från start till mål. Han är erfaren och driven, vilket märktes tydligt under hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Tomtebogatan 34

14 jan 2021

"Snabb, bra och enkel kommunikation från Andreas. Tryggt med en mäklare med mycket god lokal kännedom. Jag är mycket nöjd med helheten och ger Andreas 10 av 10."
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

14 nov 2020

"Andreas är ett proffs ut i fingerspetsarna. Han är noggrann, ärlig och gav värdefulla råd under hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. Jag har känt mig i trygga händer med en mäklare som velat mitt bästa utan att lova saker som han inte kunnat hålla. Det uppskattas! Present..."
"Andreas är ett proffs ut i fingerspetsarna. Han är noggrann, ärlig och gav värdefulla råd under hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. Jag har känt mig i trygga händer med en mäklare som velat mitt bästa utan att lova saker som han inte kunnat hålla. Det uppskattas! Presentationen av lägenheten var suverän och han har också gjort det lilla extra för att det ska bli en så bra affär som möjligt (som det också blev). Tack Andreas! "
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 11B

05 nov 2020

"Jag är mycket nöjd med mitt val av Andreas som mäklare. I hela säljprocessen var han tydlig, lyhörd och tillgänglig. Jag kommer välja Andreas även i framtida bostadsaffärer. "
säljare på Falugatan 24

28 okt 2020

"Andreas var en fantastisk mäklare! Otroligt duktig och kände mig trygg hela vägen under försäljningen. Kan varmt rekommendera Andreas till andra!"
säljare på Tomtebogatan 13

23 okt 2020

"Andreas är en fantastisk mäklare som alltid sätter rätt förväntningar, har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och gör allt för att kunden ska bli nöjd. Rekommenderas starkt. "
säljare på Birger Jarlsgatan 111C

08 okt 2020

"Mäklaren har varit mycket lyhörd och hjälpsam under hela processen. Jag hade kontakt med Andreas redan för 7 år sedan när jag funderade på att sälja och när jag nu var redo att sälja var det helt självklart att kontakta honom igen. Andreas är förtroendeingivande och ger ett sympatiskt intryck vil..."
"Mäklaren har varit mycket lyhörd och hjälpsam under hela processen. Jag hade kontakt med Andreas redan för 7 år sedan när jag funderade på att sälja och när jag nu var redo att sälja var det helt självklart att kontakta honom igen. Andreas är förtroendeingivande och ger ett sympatiskt intryck vilket är skönt för mig som säljare. "
Läs mer
säljare på Sveavägen 139

27 sep 2020

"Mycket bra mäklare! Väldigt trevlig, socialt kompetent och mycket kunnig. Rekommenderas starkt!"
säljare på Bråvallagatan 3

11 jun 2020

"Jättebra mäklare. Professionell, trevlig och kunnig."
säljare på Tomtebogatan 48B

05 jun 2020

"Det finns inte ord till att beskriva hur nöjd och glad jag är med mitt val av mäklare. Andreas är den bästa mäklare jag någonsin har anlitat. Jätteduktig och professionell!"
säljare på Döbelnsgatan 95

02 jun 2020

"Andreas utförde försäljningen galant."
säljare på Drottninggatan 101

30 apr 2020

"Andreas är noggrann, kunnig, trevlig, förtroendeingivande och ärlig. Jag litade helt på hans insats och hans omdöme. Jag vill definitivt samarbeta med honom vid nästa tillfälle."
säljare på Ulriksdalsvägen 10

06 apr 2020

"Andreas är verkligen rätt mäklare att ha med i båten när sjön går hög. Bra kommunikation och alltid tillgänglig. Klara besked. Rekommenderas varmt. "
säljare på Sigtunagatan 8A

07 mar 2020

"Andreas var trevlig och samtidigt oerhört kunnig inom marknaden och försäljningsprocessen. Han har en personlighet som inger förtroende. "
säljare på Rörstrandsgatan 25

20 feb 2020

"Andreas är trevlig, lyhörd och kompetent. Han tar sig tid att noggrant förklara saker i detalj och som säljare känner man sig trygg med honom. Han är lätt att nå och rak och tydlig. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Rödabergsgatan 9A

27 jan 2020

"Det här är en driven och kunnig mäklare men vi hade önskat större involvering i processen."
säljare på Sveavägen 138

22 jan 2020

"Andreas är en fantastisk mäklare. Han är kunnig, flexibel och tillmötesgående. Rekommenderas starkt."
säljare på Hagagatan 22

16 jan 2020

"Andreas was super easy to work with. The whole sales process went really smooth. Highly recommended. He was actually even the broker who we bought the apartment from, and he did a great job towards me both as selling my apartment and as someone i bought through."
"Andreas was super easy to work with. The whole sales process went really smooth. Highly recommended. He was actually even the broker who we bought the apartment from, and he did a great job towards me both as selling my apartment and as someone i bought through."
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 16

04 dec 2019

"Andreas gjorde ett väldigt bra jobb vid min försäljning! Han höll engagemanget hela vägen från första mötet till försäljningen."
säljare på Karlbergsvägen 82B

03 nov 2019

"Detta är tredje gången jag säljer med Andreas inom en tvåårsperiod.
Varför skulle jag välja någon annan mäklare?
Andreas siktar mot stjärnorna och levererar därefter!
Han kan ta alla typer av människor vilket var extra viktigt nu när han sålde vårt fritidshus.
Jag ger Andreas 6 stjärnor av 5 mö..."
"Detta är tredje gången jag säljer med Andreas inom en tvåårsperiod.
Varför skulle jag välja någon annan mäklare?
Andreas siktar mot stjärnorna och levererar därefter!
Han kan ta alla typer av människor vilket var extra viktigt nu när han sålde vårt fritidshus.
Jag ger Andreas 6 stjärnor av 5 möjliga!"
Läs mer
säljare på Ulriksdalsvägen 10

10 okt 2019

"Högst kompetent mäklare med mycket god kännedom om området. Lyhörd, snabb och rakt på sak. Genomförde hela affären snabbt, endast en visning. Allt som man kan kräva av en mäklare har infriats. Varma rekommendationer!"
säljare på Tomtebogatan 11A

18 aug 2019

"Snabb process som fungerade i det stora hela mycket bra. "
säljare på Rörstrandsgatan 48

26 jun 2019

"Andreas har nu förmedlat två stycken lägenheter för oss. Vi har vid båda tillfällena varit mycket nöjd med hans insats. Vi kan varmt rekommendera Andreas om ni ska sälja en bostad i Vasastan! "
säljare på Dalagatan 78

18 jun 2019

"Andreas var lyhörd och proffsig genom hela försäljningsprocessen. Satte rimliga förväntningar från början och överträffade dem vid försäljning. Rekommenderas varmt."
säljare på Västmannagatan 97

14 jun 2019

"Andreas är en mycket kompetent, kunnig och trevlig mäklare som uppfyllde alla mina förväntningar och önskemål när jag sålde min lägenhet! Mycket nöjd!"
säljare på Norrtullsgatan 38

15 maj 2019

"Andreas var proffsig, trevlig, och fick oss att känna oss trygga i vår försäljning. Han såg till att vi hela tiden fick snabbt svar på våra frågor. Han hade bra idéer och satte oss i kontakt med en duktig stylist. Vi skulle absolut anlita honom igen. "
"Andreas var proffsig, trevlig, och fick oss att känna oss trygga i vår försäljning. Han såg till att vi hela tiden fick snabbt svar på våra frågor. Han hade bra idéer och satte oss i kontakt med en duktig stylist. Vi skulle absolut anlita honom igen. "
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 109C

22 apr 2019

"Andreas är en engagerad person, vi tog in offerter från 4 mäklare för en framtida försäljning. Andreas höll kontakten och när vi väl köpt hus var det självklart att låta honom sälja lägenheten. Allt gick smidigt och slutpriset blev över förväntan! "
säljare på Rörstrandsgatan 9

14 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Andreas som är en mycket professionell mäklare. Han har under hela processen varit engagerad, flexibel och snabb i kommunikationen. Vi fick även möjlighet att välja fotograf av de som Notar jobbar med och valet föll på Tommy (Clear Cut factory). Han tog superfina bilder som..."
"Kan varmt rekommendera Andreas som är en mycket professionell mäklare. Han har under hela processen varit engagerad, flexibel och snabb i kommunikationen. Vi fick även möjlighet att välja fotograf av de som Notar jobbar med och valet föll på Tommy (Clear Cut factory). Han tog superfina bilder som lockade många till visningen."
Läs mer
säljare på Birkagatan 24

24 jan 2019

"Otroligt nöjd med Andreas! Tog sig verkligen tid och fanns alltid där för att besvara de frågor jag hade som orolig säljare. Kände mig 100% trygg i hans händer."
säljare på Torbjörn Klockares gata 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
106 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
174 av 174 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 175 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
173 av 175 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andreas på kartan.

425 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
175 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

7 rum, 135 m²
Villa, Stockholm
2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
3 764 kr/mån
3 rum, 88 m²
Lägenhet, Stockholm
6 196 kr/mån
5 rum, 84 m²
Lägenhet, Stockholm
3 500 kr/mån
5 rum, 108 m²
Lägenhet, Stockholm
7 547 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

13 250 000 kr
Villa Bromma
5 rum, 140 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"
Vi supernöjda! Du var med oss under hela processen med relevanta stöd och råd. Du hade bra kund pool som möjliggjorde snabb och smidig försäljning; fingertoppskänsla under budgivning; dedikerad ända in i mål!"
10 500 000 kr
Lägenhet Bromma Äppelviken
3 rum, 88 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda med Andreas som mäklare. Andreas hjälpte oss med en underhandsförsäljning. Kunnig, hjälpsam, rak och tydlig kommunikation, snabb på att svara vid frågor och funderingar, samt väldigt engagerad vilket gjorde oss trygga genom hela processen och gav oss en bra affär. Vi rekommenderar Andreas varmt till alla brommabor."
12 000 000 kr
Villa Bromma Olovslund
+ 50 000 kr
6 rum, 107 m²
Utropspris: 11 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andreas har en trevlig energi, vilket ger gott resultat. Andreas är "på"; han ringer, mailar och även på kvällstid skickar han uppdateringar på sms. Andreas ger ett ärligt intryck samtidigt som han jobbar bra för att skapa ett bra pris för vår bostad."
2 500 000 kr
Lägenhet Bromma Beckomberga
+ 250 000 kr
1 rum, 43,5 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trots en segt intresse från spekulanter i början, så lyckades mäklaren med en bra affär till slut ändå.
Jag blev hela tiden uppdaterad om allt som hände i processen, per samtal eller sms."
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma Beckomberga
1 rum, 22,5 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.