Andreas Winqvist

Profilbild för Andreas Winqvist
Andreas Winqvist
4.9 / 5
(129 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
5 st
85 380 000 kr

Bakgrund

Andreas Winqvist jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2012-10-29. Andreas har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har haft 17 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 85 630 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar bostadsrätter uteslutande i Stockholm innerstad och har därmed redan nu köpare till din lägenhet från mina senaste försäljningar av liknande objekt i närheten.

Du som ger mig förtroendet att förmedla din bostad får en driven och serviceinriktad mäklare, vilket enligt mig är nyckeln till framgång i denna bransch. Jag utgår därmed från vad som är viktigt för just dig, adderar min erfarenhet och drivkraft för att sedan uppnå högsta möjliga slutpris.

Jag strävar efter att få mina säljare och köpare att känna maximal trygghet genom att göra mer än det som förväntas av mig. Min erfarenhet säger mig att detta är en framgångsrik inställning som ger nöjda och återkommande kunder.

Mäklarbyrå


Säljare om Andreas.

11 jun 2020

"Jättebra mäklare. Professionell, trevlig och kunnig."
säljare på Tomtebogatan 48B

05 jun 2020

"Det finns inte ord till att beskriva hur nöjd och glad jag är med mitt val av mäklare. Andreas är den bästa mäklare jag någonsin har anlitat. Jätteduktig och professionell!"
säljare på Döbelnsgatan 95

02 jun 2020

"Andreas utförde försäljningen galant."
säljare på Drottninggatan 101

30 apr 2020

"Andreas är noggrann, kunnig, trevlig, förtroendeingivande och ärlig. Jag litade helt på hans insats och hans omdöme. Jag vill definitivt samarbeta med honom vid nästa tillfälle."
säljare på Ulriksdalsvägen 10

06 apr 2020

"Andreas är verkligen rätt mäklare att ha med i båten när sjön går hög. Bra kommunikation och alltid tillgänglig. Klara besked. Rekommenderas varmt. "
säljare på Sigtunagatan 8A

07 mar 2020

"Andreas var trevlig och samtidigt oerhört kunnig inom marknaden och försäljningsprocessen. Han har en personlighet som inger förtroende. "
säljare på Rörstrandsgatan 25

20 feb 2020

"Andreas är trevlig, lyhörd och kompetent. Han tar sig tid att noggrant förklara saker i detalj och som säljare känner man sig trygg med honom. Han är lätt att nå och rak och tydlig. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Rödabergsgatan 9A

27 jan 2020

"Det här är en driven och kunnig mäklare men vi hade önskat större involvering i processen."
säljare på Sveavägen 138

22 jan 2020

"Andreas är en fantastisk mäklare. Han är kunnig, flexibel och tillmötesgående. Rekommenderas starkt."
säljare på Hagagatan 22

16 jan 2020

"Andreas was super easy to work with. The whole sales process went really smooth. Highly recommended. He was actually even the broker who we bought the apartment from, and he did a great job towards me both as selling my apartment and as someone i bought through."
säljare på Surbrunnsgatan 16

04 dec 2019

"Andreas gjorde ett väldigt bra jobb vid min försäljning! Han höll engagemanget hela vägen från första mötet till försäljningen."
säljare på Karlbergsvägen 82B

03 nov 2019

"Detta är tredje gången jag säljer med Andreas inom en tvåårsperiod.
Varför skulle jag välja någon annan mäklare?
Andreas siktar mot stjärnorna och levererar därefter!
Han kan ta alla typer av människor vilket var extra viktigt nu när han sålde vårt fritidshus.
Jag ger Andreas 6 stjärnor av 5 möjliga!"
säljare på Ulriksdalsvägen 10

10 okt 2019

"Högst kompetent mäklare med mycket god kännedom om området. Lyhörd, snabb och rakt på sak. Genomförde hela affären snabbt, endast en visning. Allt som man kan kräva av en mäklare har infriats. Varma rekommendationer!"
säljare på Tomtebogatan 11A

18 aug 2019

"Snabb process som fungerade i det stora hela mycket bra. "
säljare på Rörstrandsgatan 48

26 jun 2019

"Andreas har nu förmedlat två stycken lägenheter för oss. Vi har vid båda tillfällena varit mycket nöjd med hans insats. Vi kan varmt rekommendera Andreas om ni ska sälja en bostad i Vasastan! "
säljare på Dalagatan 78

18 jun 2019

"Andreas var lyhörd och proffsig genom hela försäljningsprocessen. Satte rimliga förväntningar från början och överträffade dem vid försäljning. Rekommenderas varmt."
säljare på Västmannagatan 97

14 jun 2019

"Andreas är en mycket kompetent, kunnig och trevlig mäklare som uppfyllde alla mina förväntningar och önskemål när jag sålde min lägenhet! Mycket nöjd!"
säljare på Norrtullsgatan 38

15 maj 2019

"Andreas var proffsig, trevlig, och fick oss att känna oss trygga i vår försäljning. Han såg till att vi hela tiden fick snabbt svar på våra frågor. Han hade bra idéer och satte oss i kontakt med en duktig stylist. Vi skulle absolut anlita honom igen. "
säljare på Birger Jarlsgatan 109C

22 apr 2019

"Andreas är en engagerad person, vi tog in offerter från 4 mäklare för en framtida försäljning. Andreas höll kontakten och när vi väl köpt hus var det självklart att låta honom sälja lägenheten. Allt gick smidigt och slutpriset blev över förväntan! "
säljare på Rörstrandsgatan 9

14 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Andreas som är en mycket professionell mäklare. Han har under hela processen varit engagerad, flexibel och snabb i kommunikationen. Vi fick även möjlighet att välja fotograf av de som Notar jobbar med och valet föll på Tommy (Clear Cut factory). Han tog superfina bilder som lockade många till visningen."
säljare på Birkagatan 24

24 jan 2019

"Otroligt nöjd med Andreas! Tog sig verkligen tid och fanns alltid där för att besvara de frågor jag hade som orolig säljare. Kände mig 100% trygg i hans händer."
säljare på Torbjörn Klockares gata 15

14 dec 2018

"Har mycket god känsla för det väsentliga i en planerad affär. "
säljare på Kammakargatan 21

06 dec 2018

"Mycket duktig och kan absolut rekommendera!"
säljare på Torsgatan 41

28 nov 2018

"Mkt bra jobbat. Har sålt två lägenheter med Andreas i år och båda har slagit mina förväntningar.
Både gällande arbetsinsats samt slutpris.
Andreas visade om den mest svårsålda lägenheten vid ca 11-12 extra tillfällen och tillslut visade det sig vara en mycket lönsam affär. "
säljare på Rörstrandsgatan 3

08 nov 2018

"It has been great pleasure to work with Andreas! He knows the local market very well and gave us prompt and honest communications from the start. He has been proactive, professional and service-minded, which made the whole process smooth. We would definitely recommend him to future sellers in the area!"
säljare på Upplandsgatan 39

04 okt 2018

"Jag var otroligt nöjd med Andreas jobb! Lyhörd, kunnig och svar kom alltid med vändande post. Och dessutom ett försäljningsresultat som jag är väldigt nöjd med. Sammantaget en toppeninsats!"
säljare på Karlbergsvägen 56

20 sep 2018

"Engagerad, tydlig, kommunikativ och professionell. Vi är supernöjda med Andreas och rekommenderar honom varmt! "
säljare på Ljusnevägen 4

12 jun 2018

"Kunnig och målinriktad mäklare med bra driv. Har god kännedom om olika säljstrategier och tillvägagångssätt. Kan varmt rekommendera Andreas. "
säljare på Torbjörn Klockares gata 6

30 maj 2018

"Andreas är trevlig, professionell och tvekar inte att lyfta på luren. "
säljare på Gävlegatan 4

27 apr 2018

"Andreas är en super proffsig mäklare som vi varmt rekommenderar. Vi kände oss alltid trygga med att han arbetade aktivt med vår bostadsaffär. Vi sålde i en tuff marknad och Andreas hade flera omvisningar, han var hungrig och gav aldrig upp, tillsist gick det vägen. Vi är super nöjda. Tack "
säljare på Västmannagatan 76

07 apr 2018

"Vi kan starkt rekommendera Andreas som har god kunskap om området. Han skötte försäljning mycket bra och är väldigt professionell."
säljare på Vanadisvägen 7B

02 feb 2018

"Jag hade haft kontakt med Andreas i ca 2 år under jämna mellanrum innan vi valde att sälja.
Under de två åren träffade jag ca 15 st olika mäklare och jag behövde inte fundera i mer än 3-4 sekunder på vilken mäklare jag skulle välja när det väl var dags.
Trots att Andreas inte nappade inte direkt på mitt skambuds-arvode vilket många andra mäklare gjorde så valde jag Andreas och det är jag mycket nöjd med.
Jag hade även lagt ca 200-250 timmars analys av marknaden innan jag sålde och ändå lyckades Andreas att sälja med 4% över min estimering."
säljare på Hagagatan 17F

25 jan 2018

"5/5 mycket duktig mäklare ! "
säljare på Gävlegatan 32

20 dec 2017

"Andreas kombinerar en övertygelse att kunna sälja på uppskattat pris med mycket goda statistik- och detaljkunskaper om objektet och området. "
säljare på Bråvallagatan 3

16 nov 2017

"Vi är mycket nöjda med mäklarens insats och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

06 nov 2017

"Professionellt arbete och attityd."
säljare på Falugatan 24

03 okt 2017

"Jag upplevde Andreas som väldigt förtroendegivande och seriös. Substans i det han sa och inget säljsnack. Han hanterade samtliga potensiella köpare väldig respektfullt och hanterade allt från start till slut på ett väldigt seriöst och engagerat sätt. Jag kommer att rekommendera honom till alla som jag känner som behöver en duktig mäklare
Med vänlig hälsning Patrik Lindberg"
säljare på Kungsgatan 51

22 jun 2017

"Bästa mäklaren bland dem 5 som jag har jobbat med ."
säljare på Frödingsvägen 9

07 jun 2017

"Andreas skötte försäljningen mycket professionellt, var alltid tillgänglig och höll oss tydligt uppdaterade i alla steg i processen. Toppenmäklare som jag verkligen kan rekommendera!"
säljare på Frejgatan 38

15 maj 2017

"mycket bra"
säljare på Sankt Eriksgatan 13

02 maj 2017

"Andreas, agerade självsäkert och lugnt vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Mycket bra jobb rakt igenom!"
säljare på Rörstrandsgatan 25

28 apr 2017

"Andreas var grym på alla sätt och vis. Otroligt hjälpsam, proffessionell "
säljare på Upplandsgatan 49

11 mar 2017

"Andreas var toppen, han fick ett specifikt försäljningsuppdrag och fick lägenheten såld till ett över förväntat pris inom vår tidsram. Han var lätt att få tag på, höll oss uppdaterade, professionell och trevlig!
"
säljare på Gruvbacken 2

05 mar 2017

"Väldigt lugn och förtroendeingivande gentemot både säljare och köpare. Tog bort mycket av den stress och nervositet som kommer med en bostadsaffär. "
säljare på Minutgränd 35

06 feb 2017

"Andreas är en fantastisk mäklare som alltid gör sitt yttersta för att få ett högt slutpris och nöjda kunder! Rekommenderar Andreas starkt!"
säljare på Valhallavägen 164

25 jan 2017

"Andreas hjälpte vår förening att sälja en lokal som efter försäljning skulle omvandlas till bostad. Processen från start till slut gick snabbt och smidigt. Andreas är en engagerad och duktig mäklare som är lätt att tycka om och slutpriset slog föreningens förväntningar med råge! Rekommenderas!"
säljare på Döbelnsgatan 63

10 nov 2016

"Andreas är en seriös och pålitlig mäklare. Min rekommendation är att anlita en mäklare som är engagerad, snarare än den som är snabbast. Jag skulle absolut rekommendera Andreas!"
säljare på Roslagsgatan 24

10 nov 2016

"Med Andreas på Länsförsäkringar kände jag mig mycket Trygg med hela processen rakt ut!
Det är en engagerad och trevlig mäklare med mycken kunskap.
Vid ev fler flytt så blir det Andreas som får uppdrag igen!
Kan varmt rekommendera honom
Med vänlig hälsning
Susanne Uddsten"
säljare på Roslagsgatan 37

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
85 630 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
129 av 129 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
118 av 129 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
127 av 129 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
127 av 129 säljare

Andreas på kartan.

327 tidigare annonser
1 bostäder till salu
128 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 850 000 kr
3 rum, 63 m²
92 857 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 710 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
-95 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
2 720 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 470 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 305 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
13 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
4 rum, 139 m²
Utropspris: 12 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1 rum, 18 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.