Andreas Skönebrant

Profilbild för Andreas Skönebrant
Säljarfavorit
Andreas Skönebrant
4.9 / 5
(504 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
19 st
114 520 000 kr

Bakgrund

Andreas Skönebrant jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-01-31. Andreas har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Andreas har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 85 465 000 kr.

Presentation

Utmärkande drag hos mig är ett brinnande, outtröttligt, engagemang samt tydligt fokus på att maximera resultaten av varje försäljning. Jag drivs av viljan att överträffa mina kunders förväntningar. Med hög kompetens och professionalism skapar jag ett genuint förtroende hos både säljare och köpare. Tillsammans med Bjurfors sjustegsmetod och god lokalkännedom är jag en självklar kandidat om ni önskar en försäljningsprocess som genomsyras av absolut högsta kvalité!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Andreas.

18 sep 2023

"Detta var min tredje försäljning tillsammans med Andreas Skönebrant och jag är lika nöjd som vanligt. Andreas är seriös och informativ och är alltid intresserad av att hitta den bästa lösningen. Jag kan varmt rekommendera en försäljning med Andreas. "
"Detta var min tredje försäljning tillsammans med Andreas Skönebrant och jag är lika nöjd som vanligt. Andreas är seriös och informativ och är alltid intresserad av att hitta den bästa lösningen. Jag kan varmt rekommendera en försäljning med Andreas. "
Läs mer
säljare på Öster Mälarstrands Allé 149

06 sep 2023

"Andreas var mkt trevlig o lyhörd inför sitt uppdrag, han ville alltid vårt bästa o hade goda idéer hur uppdraget bäst skulle genomföras. Vi kan verkligen varmt rekommendera honom."
säljare på Sankt Olovsgatan 58A

21 aug 2023

"Andreas Skönebrant är kunnig, trevlig och seriös. Alltid snabb återkoppling och trovärdiga svar. Han är hjälpsam utan att vara "säljargåpåig". JAg är väldigt nöjd med Andreas arbete med min försäljning."
säljare på Gästgivarvägen 20A

31 maj 2023

"Andreas Skönebrant har skött uppdraget på ett fantastiskt bra sätt. Kunnigt och professionellt agerande i alla avseenden! Ett extra plus i kanten är hans nåbarhet och mycket snabba kommunikation. Vi ger våra bästa rekommendationer till Andreas och skulle inte tveka att anlita honom för ett event..."
"Andreas Skönebrant har skött uppdraget på ett fantastiskt bra sätt. Kunnigt och professionellt agerande i alla avseenden! Ett extra plus i kanten är hans nåbarhet och mycket snabba kommunikation. Vi ger våra bästa rekommendationer till Andreas och skulle inte tveka att anlita honom för ett eventuell uppdrag i framtiden"
Läs mer
säljare på Nicklas Uddes väg 5

30 maj 2023

"Andreas Skönebrant är påläst och professionell. Lätt att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Snöflingegatan 20

18 apr 2023

"Kunde inte vara mer nöjd! Nästa gång jag ska sälja mitt hem är det Andreas jag går till. Hör av sig. Håller dig uppdaterad. Lätt att få tag på. Sålde mitt hem. Jag har hittat min mäklare. "
säljare på Koordinatvägen 29

07 apr 2023

"Jag upplever Andreas som driven & kunnig. Han ringer, sms'ar och mailar med uppdateringar. Han har koll på marknaden och vad som sker i området, jag anlitar gärna Andreas igen om jag skall sälja mitt nya hus."
säljare på Bäverstigen 24

25 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Andreas. Jag har alltid sagt att det inte spelar någon roll vilken mäklare man har då det är boendet i sig som säljer, där har jag ändrat uppfattning efter denna resa."
säljare på Klyvargatan 1

10 mar 2023

"Alltid trevlig och tillmötesgående. "
säljare på Spikverksgatan 98

25 feb 2023

"Proffsig. Trevlig i sitt bemötande. Tydlig och saklig."
säljare på Kaserngatan 85

22 feb 2023

"Det var en annan mäklare Darin som skötte det nedta men slutade som mäklare bara ett par dagar innan köparen gav sig till känna. Då räntehöjningar slöade ner marknaden fick Darin slita hårt och länge, jag upplevde han gjorde det som kunde göras bra och med stort engagemang. Jag är övertygad om at..."
"Det var en annan mäklare Darin som skötte det nedta men slutade som mäklare bara ett par dagar innan köparen gav sig till känna. Då räntehöjningar slöade ner marknaden fick Darin slita hårt och länge, jag upplevde han gjorde det som kunde göras bra och med stort engagemang. Jag är övertygad om att även Darin skulle sytt ihop affären bra så detvar synd att han slutade. Andreas tog över uppdraget och har ickså gett ett väldigt bra intryck och gjort ett mycket bra jobb på slutet av processen. Så vi är nöjda med Bjurfors och båda dess mäklare även om vi lärde känna Darin mer.
"
Läs mer
säljare på Östra Hamngatan 2

20 feb 2023

"Bra och engagerad mäklare med god kännedom och erfarenhet av försäljning av bostäder inom området där vi skulle sälja vår lägenhet. Hög trovärdighet, trevlig och professionellt bemötande. Mycket nöjd med all hjälp vi fått från Andreas men även från hans kollegor."
"Bra och engagerad mäklare med god kännedom och erfarenhet av försäljning av bostäder inom området där vi skulle sälja vår lägenhet. Hög trovärdighet, trevlig och professionellt bemötande. Mycket nöjd med all hjälp vi fått från Andreas men även från hans kollegor."
Läs mer
säljare på Östra Hamngatan 2

14 feb 2023

"Bättre mäklare är svårt att hitta.
Var tredje gången som jag hade samma.
Har haft en hel del andra som inte hållit detta mått. "
säljare på Infanterigatan 57

06 jan 2023

"Vi kan varmt rekommendera Andreas. Han är professionell, tillgänglig, återkopplar bra och vi fick bra vägledning i processen. "
säljare på Nanna Svartz gata 1

26 dec 2022

"Bra engagemang, är nöjd som vanligt!"
säljare på Fromtorp 15

08 dec 2022

"Nu har jag både köpt&sålt av Andreas och jag kan inte nog belysa hans proffesionella bemötande i båda rollerna, tydlig, korrekt, trevlig, knivskarpt intellekt, vältalig, förtroendeingivande. Tretton dagar från första kontakt tills kontraktet var påskrivet, jag kan inte vara annat än imponerad!"
"Nu har jag både köpt&sålt av Andreas och jag kan inte nog belysa hans proffesionella bemötande i båda rollerna, tydlig, korrekt, trevlig, knivskarpt intellekt, vältalig, förtroendeingivande. Tretton dagar från första kontakt tills kontraktet var påskrivet, jag kan inte vara annat än imponerad!"
Läs mer
säljare på Stenhagsgatan 6

02 dec 2022

"Efter att ha anlitat Andreas Skönebrant förstår jag att det verkligen är skillnad på mäklare och mäklare. Jag anlitade tidigare en annan mäklare på en annan firma och fick inte min lägenhet såld då trots flera visningar och Hemnetpubliceringar. Jag rekommenderades att anlita Andreas av en Stockho..."
"Efter att ha anlitat Andreas Skönebrant förstår jag att det verkligen är skillnad på mäklare och mäklare. Jag anlitade tidigare en annan mäklare på en annan firma och fick inte min lägenhet såld då trots flera visningar och Hemnetpubliceringar. Jag rekommenderades att anlita Andreas av en Stockholmsmäklare och är så tacksam för det! Andreas var otroligt professionell och trevlig. Tack var honom blev hela säljprocessen snabb och bekymmersfri för mig. Andreas lyckades dessutom få igång en spännande budgivning som överträffade mina förväntningar på slutpriset! Tusen tack till den bästa mäklaren i Västerås!"
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 7

22 nov 2022

"Vi har anlitat Andreas ett flertalet gånger och alltid varit nöjda.
Hans erfarenhet och engagemang gör att vi inte tvekat en gång i valet av mäklare.
"
säljare på Gotö Långgata 19

19 nov 2022

"Pris var nära förväntan men slutade lite lägre då intressenter tyckte marknaden var emot dem för att sälja deras nuvarande bostäder. Endast en budgivare."
säljare på Östra Hamngatan 2

02 nov 2022

"Allt gick jätte smidigt, Han kan sin sak! Super nöjda. "
säljare på Skogslundsgatan 20

01 nov 2022

"Trygg & tydlig. Riktigt bra återkoppling och den bästa avslutningen med en väl utförd affär trots en turbulent marknad. Vi kan varmt rekommendera Andreas! "
säljare på Claréusgatan 10

30 okt 2022

"Andreas är vår egen stjärnmäklare. Vi har både köpt och sålt objekt med Andreas som mäklare. Han har alltid bemött oss professionellt och genomfört våra försäljningsuppdrag."
säljare på Kronvägen 27A

20 okt 2022

"Påläst o kunnig mäklare, o gav oss bra support och hade tålamod med tanke på alla frågor vi hade
Kan varmt rekommendera honom!!
Med vänlig hälsning, Hans o Annchristin Lysell"
säljare på Karljohansvägen 8

17 okt 2022

"Mäklaren är väldigt proffessionel, är supernöjd, rekommenderas."
säljare på Sportfiskargatan 48

11 aug 2022

"Andreas är en duktig, engagerad mäklare. Alltid varit tillgänglig på våra behov och frågor. Vi sålde huset på en väldigt orolig marknad och det gick till salu tack vare mäklarens fina insats.Kan rekommendera honom 100%"
säljare på Hörntorpsvägen 26

11 aug 2022

"Vi har anlitat många mäklare genom åren men Andreas sticker ut i mängden, vi är jättenöjda!"
säljare på Drottninggatan 8A

09 jul 2022

"Kan varmt rekommendera Andreas Skönebrandt. Proffsig och svarade blixtsnabbt vid frågor/funderingar."
säljare på Friggas väg 16

27 maj 2022

"Duktig mäklare med ett proffsigt intryck. Dock fel tid av oss säljare att sälja, därav prisbilden blev lägre."
säljare på Malmönvägen 89

19 maj 2022

"Andreas är kunnig, lyhörd och mycket kompetent. Det är otroligt lätt att samarbeta med honom och jag skulle vända mig till Bjurfors igen."
säljare på Pettersbergsgatan 3

17 maj 2022

"Vi valde att ta in ett flertal mäklare med kända namn. Andreas var siste personen in, vi visste ganska snabbt att Andreas var rätt person för jobbet. Vi rekommenderar Andreas starkt. Detta då han är otroligt ärlig och rak samt trygg och ödmjuk. "
säljare på Rörverksgatan 86

05 maj 2022

"Mycket bra mäklare. Arvode en procent av priset. Det gick inte att ändra från fast pris i enkäten"
säljare på Claréusgatan 14

03 maj 2022

"Trevlig och saklig person som är lätt att prata med och förstå, inte alls "fjäskig och smörig"."
säljare på Norra Allégatan 35A

03 maj 2022

"Mycket lätt och smidigt samarbete med snabbt och gott resultat!"
säljare på Bolströ 4

28 apr 2022

"Andreas är engagerad och kompentent, han ger värdefulla tips och har väldigt god kunskap om Västerås bostadsmarknad. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Mileniigatan 4

27 apr 2022

"Andreas överträffade våra förväntningar ännu en gång, har sålt med honom tidigare.
Här får ni en mäklare som tänker på allt, är alltid anträffbar, ger kloka råd under processens gång och är lätt att snacka med.
Jag skulle rekommendera Andreas alla dagar i veckan om ni vill ha Västerås bästa mäkl..."
"Andreas överträffade våra förväntningar ännu en gång, har sålt med honom tidigare.
Här får ni en mäklare som tänker på allt, är alltid anträffbar, ger kloka råd under processens gång och är lätt att snacka med.
Jag skulle rekommendera Andreas alla dagar i veckan om ni vill ha Västerås bästa mäklare."
Läs mer
säljare på Claréusgatan 12

06 apr 2022

"Välj Bjurfors med Andreas i spetsen för både nöjd säljare OCH köpare.
Kan varmt rekommendera "
säljare på Fromtorp 14

28 mar 2022

"Enkel att kommunicera med. Snabba svar, tydlig. Erfaren."
säljare på Ankargatan 21

19 mar 2022

"Professionell, lyhörd och trevlig sammanfattar min uppfattning av mäklaren."
säljare på Gärdesvägen 79

15 mar 2022

"Tydlig och smidig att ha att göra med.
"
säljare på Johanneshöjden 2

23 feb 2022

"Professionell, lugn, lyhörd & tillgänglig. Kan starkt rekommendera Andreas!"
säljare på Claréusgatan 14

20 feb 2022

"Väldigt proffsig, tydlig och engagerad. Kände mig trygg vid både köp och försäljning. Kan starkt rekommendera Andreas som mäklare!"
säljare på Valhallagatan 29D

16 feb 2022

"Trevlig samarbete som kändes tryggt och positivt hela vägen från köpet till försäljning. Varmt rekommenderar! "
säljare på Smältverksgatan 152

12 feb 2022

"Strukturerad och tydliga besked /alternativ gällande försäljningen. Vi kände stort förtroende för Andreas."
säljare på Klyvargatan 3

31 jan 2022

"Proffsigt bemötande, alltid tillgänglig, kan starkt rekommendera! "
säljare på Hammarbygatan 5A

20 jan 2022

"Engagerad, proffsig, ödmjuk och målmedveten. Vi rekommenderar Andreas varmt till andra säljare av bostäder i Västmanland!"
säljare på Engvallsgatan 6

19 jan 2022

"Utan tvekan skulle jag välja Andreas vid en fastighetsförsäljning."
säljare på Träfilsvägen 5

14 jan 2022

"Andreas har sålt flera lägenheter åt mig. Jag blev lika nöjd nu som tidigare, proffsig rakt igenom är den bästa beskrivningen jag kan komma på!"
säljare på Apalbyvägen 6

12 jan 2022

"Allt har fungerat väldigt bra förutom att det har varit problem med fakturan från Hemnet med fel uppgifter två gånger, fel dödsbo, fel gatuadress. Men kanske det inte är mäklaren som skickat in uppgifter utan en assitent. Annars är vi super nöjda med Andreas som mäklare och rekomenderar honom varmt."
"Allt har fungerat väldigt bra förutom att det har varit problem med fakturan från Hemnet med fel uppgifter två gånger, fel dödsbo, fel gatuadress. Men kanske det inte är mäklaren som skickat in uppgifter utan en assitent. Annars är vi super nöjda med Andreas som mäklare och rekomenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Stora gatan 2G

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
9
Radhus
5
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
85 465 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
493 av 500 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
420 av 501 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
494 av 500 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
499 av 502 säljare

Andreas på kartan.

874 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
503 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

2 350 000 kr
2,5 rum, 65 m²
36 153 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 987 kr/mån
3 795 000 kr
8 rum, 122 m²
31 106 kr/m²
Villa, Västerås
2 450 000 kr
2 rum, 62 m²
39 516 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 637 kr/mån
7 995 000 kr
11 rum, 286 m²
27 954 kr/m²
Villa, Västerås
2 900 000 kr
2 rum, 57 m²
50 877 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 925 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Barkarö
6 rum, 169,5 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
3 475 000 kr
Kedjehus Hökåsen
+ 180 000 kr
6 rum, 123 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Lägenhet Öster Mälarstrand
+ 505 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta var min tredje försäljning tillsammans med Andreas Skönebrant och jag är lika nöjd som vanligt. Andreas är seriös och informativ och är alltid intresserad av att hitta den bästa lösningen. Jag kan varmt rekommendera en försäljning med Andreas. "
4 500 000 kr
Lägenhet Vasastaden
5 rum, 140 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 750 000 kr
Lägenhet Centrum
-100 000 kr
2 rum, 56,8 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.