Amir Tadjerbashi

Profilbild för Amir Tadjerbashi
Säljarfavorit
Amir Tadjerbashi
5.0 / 5
(48 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
76 st
23 st
77 020 000 kr

Bakgrund

Amir Tadjerbashi jobbar på TF Real Estate Agency AB och är registrerad mäklare sedan 2020-08-03. Amir har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2021. Amir har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 116 360 000 kr.

Presentation

Mina nyckelord är lyhördhet, transparens och kompetens. Med snart 15 år inom försäljning och ledarskap, bl.a som mäklarchef, så har jag förstått hur viktigt det är att ta reda på människors behov på rätt sätt för att skapa de bästa förutsättningarna mellan varandra. Att överträffa människors förväntningar är något som driver mig att hela tiden göra mitt yttersta för en så lyckad bostadsaffär som möjligt. Genom väldigt höga krav på mig själv och många års erfarenhet inom även bank så ger jag mina kunder den tryggheten och kompetensen som behövs under hela processens väg. Jag är en Nackabo, och fritiden präglas av familjelivet, fotboll och schack. Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Jobbat inom mäkleri och bank i ca 15 år, både som säljare samt i ledande befattningar.

Mäklarbyrå


Säljare om Amir.

25 maj 2022

"Tyckeratt mäklaren var realistisk och gav inte för höga förväntningar och gav ett allmänt professionellt intryck"
säljare på Magasinsgången 5

02 maj 2022

"Amir var ambitiös, angelägen, nåbar och professionell och sålde min lägenhet smidigt och bra. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Folkungagatan 96

26 apr 2022

"Amir hjälpte oss med försäljningen av vår bostad och överträffade våra högt ställda förväntningar. Kunnig, påläst, målinriktad och noggrann. Kan helt klart rekommendera Amir som mäklare."
säljare på Hedenströms väg 20

20 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Amir som mäklare och med vår försäljning! Vi har under hela processen fått bra information och det har funnits en plan som vi följt. Vi är nöjda med Amirs flexibilitet och tillgänglighet, vilket lett till en smidig affär! "
säljare på Nybohovsgränd 16

18 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Amirs insats. Han löste ett upplägg som passade våra behov väldigt bra. Han var lättillgänglig, tydlig, hade smarta idéer kring annonsering och skötte hela processen smidigt för vår del vilket var väldigt uppskattat. "
säljare på Lövholmsvägen 80

01 apr 2022

"Jag är mycket nöjd med Amirs insats. Han var både inlyssnande, kommunikativ samt lyckades ro iland affären på ett bra sätt."
säljare på Finnboda Parkväg 4

30 mar 2022

"Som mäklare visade Amir på ett engagemang utöver det vanliga. Det går verkligen inte att jämföra med några andra mäklare vi har varit i kontakt med under våra ändå många år på bostadsmarknaden. Amir är alltid tillgänglig och snabb på att återkoppla. Han är noggrann, lyhörd och verkligt mån om att..."
"Som mäklare visade Amir på ett engagemang utöver det vanliga. Det går verkligen inte att jämföra med några andra mäklare vi har varit i kontakt med under våra ändå många år på bostadsmarknaden. Amir är alltid tillgänglig och snabb på att återkoppla. Han är noggrann, lyhörd och verkligt mån om att göra ett bra jobb. Utöver att hjälpa oss med försäljningen av vår lägenhet var Amir oss mycket behjälpliga i sökandet efter vårt hus (som pågick under närmare 1,5 år). Här hjälpte Amir oss med att både hitta intressanta objekt och med budgivningsstrategi. Vi är oerhört tacksamma för allt som Amir har gjort för oss och skulle inte tveka en sekund på att anlita honom igen. "
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 115

29 mar 2022

"Väldigt nöjd med Amir och hans arbetet i samband med min bostadsförsäljning och kan varmt rekommendera honom. Fick snabbt ut uppdaterad annons när förändringar inträffade och hade koll på området och andra lägenheter i området som var till salu. Har överträffat mina förväntningar och skulle kunna..."
"Väldigt nöjd med Amir och hans arbetet i samband med min bostadsförsäljning och kan varmt rekommendera honom. Fick snabbt ut uppdaterad annons när förändringar inträffade och hade koll på området och andra lägenheter i området som var till salu. Har överträffat mina förväntningar och skulle kunna definitivt välja Amir igen."
Läs mer
säljare på Setterwalls väg 4

17 mar 2022

"Riktigt nöjd med Amir som mäklare. En bra lyssnare, transparent, och väldigt duktig på att uppdatera en under hela processen. Summa summarum, en skicklig mäklare som överträffar förväntningarna!"
säljare på Solnavägen 96B

04 mar 2022

"Amir är otroligt profesionell, lugn och lyhörd - En toppenkille! "
säljare på Nytorgsgatan 15

18 feb 2022

"Har anlitat Amir vid 2 tillfällen och helt nöjd bägge gångerna, supertrevlig och tydlig!"
säljare på Östgötagatan 25

04 feb 2022

"Otroligt nöjd med Amir.
Han kan verkligen sin sak och jag upplevde hela tiden en rak, transparent och ärlig dialog med honom. Vi kunde ha högt i tak och han gjorde sitt yttersta för att få till en sån bra försäljning som möjligt. Kommer definitivt rekommendera Amir vidare till alla jag känner. :)"
"Otroligt nöjd med Amir.
Han kan verkligen sin sak och jag upplevde hela tiden en rak, transparent och ärlig dialog med honom. Vi kunde ha högt i tak och han gjorde sitt yttersta för att få till en sån bra försäljning som möjligt. Kommer definitivt rekommendera Amir vidare till alla jag känner. :)"
Läs mer
säljare på Pastellvägen 18

21 jan 2022

"Jag och min fru är jättenöjda med det jobb som Amir gjort för oss. Han hade en tydlig plan för hur just vår lägenhet skulle säljas och han följde den den genom att upprätta en affärsplan från start. Alltid lätt och få tag i och duktig på att matcha potentiella köpare med vår bostad. Det ledde til..."
"Jag och min fru är jättenöjda med det jobb som Amir gjort för oss. Han hade en tydlig plan för hur just vår lägenhet skulle säljas och han följde den den genom att upprätta en affärsplan från start. Alltid lätt och få tag i och duktig på att matcha potentiella köpare med vår bostad. Det ledde till att vi sålde innan visning vilket var ett önskemål från vår sida."
Läs mer
säljare på Finnboda Parkväg 12

20 jan 2022

"Jag fick känslan av Amir gav det lilla extra för att se till att min lägenhet fick rätt exponering inför försäljningen. Det var alltid lätt att få tag på honom och hela processen fungerade utmärkt. "
säljare på Ploggatan 2

09 jan 2022

"Amir är en supertrevlig och förtroendeingivande mäklare som skötte försäljningen av vår lägenhet på ett smidigt och proffsigt sätt. Som förstagångssäljare hade vi många frågor och Amir fanns alltid tillgänglig för att besvara dem. Vi är väldigt nöjda med hela processen och slutresultatet. Rekomme..."
"Amir är en supertrevlig och förtroendeingivande mäklare som skötte försäljningen av vår lägenhet på ett smidigt och proffsigt sätt. Som förstagångssäljare hade vi många frågor och Amir fanns alltid tillgänglig för att besvara dem. Vi är väldigt nöjda med hela processen och slutresultatet. Rekommenderar Amir varmt!"
Läs mer
säljare på Skönviksvägen 273

13 nov 2021

"Han är en lugn och lyhörd person som träffade våra förväntningar. "
säljare på Fjällnäsgatan 4

08 nov 2021

"Jag var väldigt nöjd med Amir under hela processen. Han hade tid, han lyssnade på mig och det var lätt att diskutera med allt. Jag hade redan flyttat till utomlands och kunde inte vara på plats med fotografering eller innan visningar, men jag kunde värligen lita på att Amir kommer att ta hand om ..."
"Jag var väldigt nöjd med Amir under hela processen. Han hade tid, han lyssnade på mig och det var lätt att diskutera med allt. Jag hade redan flyttat till utomlands och kunde inte vara på plats med fotografering eller innan visningar, men jag kunde värligen lita på att Amir kommer att ta hand om allt. Det var lätt att lita på hans strategi och kompetens, och det syns att han njutar på sitt jobb. Starkt rekommendation! "
Läs mer
säljare på Sjökvarnsbacken 4

24 okt 2021

"Tack Amir för mänsklig och professionell kompetens genom hela försäljningsprocessen!"
säljare på Åsögatan 192

19 okt 2021

"Mest seriösa och hårdast arbetande mäklare vi stött på. "
säljare på Katarina Bangata 35

08 okt 2021

"Amir är lyhörd, engagerad och affärsmässigt. Jag har känt mig trygg genom hela processen. "
säljare på Erstagatan 23

20 sep 2021

"Amir är inkännande, engagerad, trevlig och förtroendeingivande. Jag kände från första stund att han verkligen tog sig tid för mig och min affär, och så var det också genom hela processen. Det märks att han har lång erfarenhet av yrket och tycker om det han gör. Jag kan verkligen rekommendera Amir..."
"Amir är inkännande, engagerad, trevlig och förtroendeingivande. Jag kände från första stund att han verkligen tog sig tid för mig och min affär, och så var det också genom hela processen. Det märks att han har lång erfarenhet av yrket och tycker om det han gör. Jag kan verkligen rekommendera Amir, han lever med råge upp till sin målsättning om att överträffa förväntningarna!"
Läs mer
säljare på Erstagatan 23

28 aug 2021

"Amirs engagemang och servisnivå är svårslagen. Det fanns en tydlig plan och målsättning, där Amir lyckades överträffa alla förväntningar i varje moment. Jag kan varmt rekommendera Amir som en partner för att nå en smidig och lyckad bostadsaffär."
säljare på Klockhammarsgränd 4

19 jul 2021

"Mäklaryrket i Sverige: Under en tid som privatperson har jag hållt på med mängder av visningar, några köp och försäljningar av bostäder. Det jag alltid fastnar i är oavsett vilken mäklare eller mäklarbyrå jag varit i kontakt med tidigare så har mäklaren alltid velat skriva på kontraktet så snabbt..."
"Mäklaryrket i Sverige: Under en tid som privatperson har jag hållt på med mängder av visningar, några köp och försäljningar av bostäder. Det jag alltid fastnar i är oavsett vilken mäklare eller mäklarbyrå jag varit i kontakt med tidigare så har mäklaren alltid velat skriva på kontraktet så snabbt som möjligt och därefter är hela processen ett försöka att få sälja lägenheten snabbt till varje pris och varje gång så oerhört opersonligt. Jag läser också att fler och fler mäklare blir anmälda, men jag blir inte förvånad. Nu äntligen har jag hittat en mäklarbyrå som jobbar på ett annat sätt och visar både lojalitet, genuinitet och får det att bli personligt för både säljare och köpare. Igår sålde jag min lägenhet och både jag och köparen var oerhört nöjda och sa till varandra detta är absolut bästa mäklaren vi haft att göra med någonsin, köparen har då varit med i flertalet bostadsförsäljningar och köp med flera olika mäklare. Denna bästa mäklaren som vi syftade på, är Amir Tadjerbashi på TF Agency - Real Estate.
Tusen tack för er support. Kan absolut rekommendera Amir och TF Agency, kommer själv använda Amir igen i framtida sälj eller köp. "
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 89

29 jun 2021

"Amir känns väldigt kompetent och det har varit väldigt tryggt att ha honom som mäklare genom hela processen. Rekommenderas varmt! "
säljare på Erstagatan 23

16 jun 2021

"Amir har en fantastiskt förmåga att läsa av människor, han var lyhörd, satte rätt förväntningar och extremt arbetsvillig. Hela affären kändes trygg och säker för oss. Vi rekommenderar honom varmt! 5/5. "
säljare på Västra Finnbodavägen 1

11 jun 2021

"Amir är en mäklare som verkligen säljer en känsla. Hur han presenterar bostaden är annorlunda än flesta mäklare då det finns ett sätt för Amir att sätta sig in i hur köparen ser, värderar och lever sig in i bostaden som är unikt.
Att mäklarens värdering inte stämde överens med slutpriset beror ..."
"Amir är en mäklare som verkligen säljer en känsla. Hur han presenterar bostaden är annorlunda än flesta mäklare då det finns ett sätt för Amir att sätta sig in i hur köparen ser, värderar och lever sig in i bostaden som är unikt.
Att mäklarens värdering inte stämde överens med slutpriset beror på att vi fick ett bättre bud än förväntat.
"
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 212

30 maj 2021

"Amir har varit mycket engagerad, trevlig och tydlig med strategier under hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Erstagatan 23

18 maj 2021

"Supernöjda! Lyhörd, engagerad och professionell! Amir gjorde det där lilla extra för att hitta den perfekta köparen för oss!"
säljare på Ploggatan 2

29 apr 2021

"Fantastisk mäklare att ha att göra med. Medan tidigare erfarenheter med mäklare har upplevts som "transaktionella leverantörer" var relationen med Amir mer som en "strategisk partner". Amir försöker inte dumma ner eller förenkla den komplexa bostadsmarknaden som om han har "knäckt det" - utan ska..."
"Fantastisk mäklare att ha att göra med. Medan tidigare erfarenheter med mäklare har upplevts som "transaktionella leverantörer" var relationen med Amir mer som en "strategisk partner". Amir försöker inte dumma ner eller förenkla den komplexa bostadsmarknaden som om han har "knäckt det" - utan skapar en vänlig transparens av komplexiteten och visar på hur olika vägval längs försäljningsresan ser ut beroende på scenario. Den typen av genomtänkt flexibilitet - att kunna ändra i planen när nya insikter dök upp - var ett av Amirs största styrkor."
Läs mer
säljare på Sickla Allé 61

27 apr 2021

"Mycket förtroendeingivande. Kändes trygg i sin roll och kunnig på sitt område, vilket är viktigt när man som privatperson gör sin livs affär...
En viktig detalj som jag vill nämna är att Amir inte kändes stressad och som att han hade ont om tid. Det kändes som att han lade den tid som behövdes p..."
"Mycket förtroendeingivande. Kändes trygg i sin roll och kunnig på sitt område, vilket är viktigt när man som privatperson gör sin livs affär...
En viktig detalj som jag vill nämna är att Amir inte kändes stressad och som att han hade ont om tid. Det kändes som att han lade den tid som behövdes på just vår försäljning. :) "
Läs mer
säljare på Ekensbergsvägen 15

09 feb 2021

"Har använt många mäklare under åren och kan varmt rekommendera Amir, rak, tydlig, ordningsam och trevlig!"
säljare på Saltsjöqvarns Kaj 31

12 jan 2021

"Gick smidigt, jag visste vad jag ville sälja för och de ansåg att det var möjligt innan de tog på sig uppdraget, också behjälplig med att ordna styling av lägenheten, samt förmedla flyttstäd. "
säljare på Bondegatan 80

15 dec 2020

"Duktig och engagerad mäklare, upplevs seriös och erfaren. Löste alla praktikaliteter på mycket smidigt sätt så allt gick enkelt och snabbt. Rekommenderas varmt. "
säljare på Gröndalsvägen 170

09 nov 2020

"Amir har varit väldigt proffsig under hela processen. Trevlig och har väldigt bra koll. Vi är jätte nöjda med Amir."
säljare på Klyvarevägen 42C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
116 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
46 av 47 säljare
Amir satte rätt förväntningar på slutpriset
42 av 47 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 43 säljare
Amir var tydlig och höll mig uppdaterad
48 av 48 säljare

Amir på kartan.

77 tidigare annonser
51 bostäder till salu
48 rekommendationer

51 bostäder till salu.

Annonser

2 795 000 kr
2 rum, 47 m²
59 468 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 357 kr/mån
6 995 000 kr
3 rum, 88,6 m²
79 488 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 411 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 35 m²
68 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 235 kr/mån
2 rum, 36,4 m²
Lägenhet, Stockholm
3 795 000 kr
2 rum, 39 m²
97 307 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 189 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Vilande / ej såld
Lägenhet Saltsjöqvarn
3 rum, 100 m²
6 750 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
+ 255 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tyckeratt mäklaren var realistisk och gav inte för höga förväntningar och gav ett allmänt professionellt intryck"
4 275 000 kr
Lägenhet Alphyddan
+ 380 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 52 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 400 000 kr
Lägenhet Tollare
+ 405 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amir hjälpte oss med försäljningen av vår bostad och överträffade våra högt ställda förväntningar. Kunnig, påläst, målinriktad och noggrann. Kan helt klart rekommendera Amir som mäklare."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.