Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
5.0 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
42 st
183 105 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Amanda har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 225 660 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag är programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" som är sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig på 072-388 24 07 eller amanda.treutiger@aliciaedelman.se

- Registrerad fastighetsmäklare med Ekonomiekandidat
- Den mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Atlasområdet och Birkastan
- Bland topp 3 av alla mäklare i Vasastan
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019
- Programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”
- Aktiv mäklaren sedan sommaren 2019, tidigare arbetade jag 100 % som mäklarassistent i kombination med 100 % studier
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018
- Verksam i branschen sedan 2016

Säljare om Amanda.

16 apr 2021

"Amanda gjorde ett jättebra jobb från start till slut. Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Völundsgatan 9

09 apr 2021

"Den absolut bästa mäklarupplevelsen jag haft. Amanda är kunnig, lyhörd och flexibel. Hon såg till att uppfylla alla önskemål. Trots en (väldigt) tight tidsplan lyckades hon sälja min bostad på en nivå som jag var mycket nöjd med. Kan starkt rekommendera Amanda och kommer inte använda någon annan mäklare i framtiden. Fullblodsproffs!"
säljare på Atlasmuren 4

21 mar 2021

"Amanda är en toppenmäklare. Strukturerad, lyhörd och hungrig - som en bra mäklare ska vara. Väldigt nöjda att vi lät henne hjälpa oss sälja vår lägenhet."
säljare på Völundsgatan 9

18 mar 2021

"Superengagerad från start till mål. Var även till stor hjälp att hitta en ny lägenhet till oss. Amanda rekommenderas starkt! Toppmäklare!"
säljare på Torsgatan 73

17 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Amanda! Vi gillar särskilt hennes engagemang och driv genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Torsgatan 29

15 mar 2021

"Amanda var målinriktad och engagerad! Var en bra process rätt igenom och kan absolut rekommendera henne till framtida säljare! "
säljare på Frejgatan 19A

15 mar 2021

"Kunnig, tydlig, proffsig och levererade över förväntan!
Glad över att jag sålde med Stockholms nya stjärnmäklare. Världsklass! "
säljare på Sankt Eriksgatan 85D

10 mar 2021

"Seriös, driven och flexibel. Kan varmt rekommendera Amanda. "
säljare på Sigtunagatan 19

08 mar 2021

"Amanda är en mycket driven, lyhörd och vettig person. Hon är väldigt proffsig, noggrann och lämnar ingenting åt slumpen. Vi upplevde henne som proffsig och påläst. Hon utgick hela tiden från tidigare siffror och statistik och var väl uppdaterad med det allra senaste på bostadsmarknaden. Det är en duktig och driven säljare, men inte någon som lovar guld och gröna skogar. Snarare är hon realistisk, rak och ärlig i sin kommunikation och hennes transparens skapar ett starkt förtroende.
Vi kan varmt rekommendera Amanda. "
säljare på Tomtebogatan 23A

07 mar 2021

"Amanda är en otroligt driven och lyhörd mäklare som utstrålar professionalism. Hon förstod min situation och hanterade den över förväntan på alla sätt där hon under tidspress lyckades avsluta med kontrakt på väldigt bra slutpris redan innan visning. Hon är väldigt lättgående som person och man känner sig trygg under hela processen. Rekommenderar starkt!"
säljare på Rödabergsbrinken 12

02 mar 2021

"Amanda levererade över förväntan! Vi visste sedan tidigare att hon är duktig, men såhär snabbt och smidigt hade vi aldrig kunnat föreställa oss att skulle kunna gå. Kunnig, trevlig, proffsig och enormt engagerad - det finns inget mer vi kunde önska. Varma rekommendationer från oss!"
säljare på Vulcanusgatan 1

25 feb 2021

"Amanda är en väldigt engagerad och driven mäklare! Vi var också väldigt nöjda med den kommunikation/feedback vi fick genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Torsgatan 29

24 feb 2021

"Amanda är professionell, driven och otroligt målinriktad. Vi är mycket nöjda med valet som mäklare och kan varmt rekommendera vidare! "
säljare på Norrbackagatan 16

18 feb 2021

"Det gick väldigt snabbt och enkelt att sälja med Amanda! Hon är väldigt effektiv, målinriktad och duktig på förhandling vilket genererade ett högt slutpris! "
säljare på Gästrikegatan 13

15 feb 2021

"Jag är supernöjd med Amanda!! Kan verkligen rekommendera henne!
Hon var väldigt trevlig, målmedveten och tydlig genom hela säljprocessen. Ni gör ett bra val om ni väljer Amanda :) "
säljare på Birkagatan 4

14 feb 2021

"Professionell och otroligt ambitiös. Rekommenderar varmt Amanda!"
säljare på Völundsgatan 7

13 feb 2021

"Proffsigt genom hela processen. Amanda levererade det hon lovade, så vi är väldigt nöjda. Rekommenderas. "
säljare på Torsgatan 42D

12 feb 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Amanda! Hon ambitiös och effektiv vilket är precis det man behöver när man själv har väldigt lite tid att lägga på en försäljning. Supernöjd!"
säljare på Gävlegatan 26

08 feb 2021

"Amanda är engagerad, kunnig och verkar älska sitt jobb. Hon gav oss en bra prisbild och gjorde sitt yttersta för att vi skulle få ett bra resultat. Fotografen vi fick var dessutom superduktig. Hon kan sitt område väl och tar sig tid att svara på sms och mejl. Vi skulle inte tveka att anlita henne igen!"
säljare på Vulcanusgatan 1

04 feb 2021

"One of the hardest broker I have ever seen. She take care of her customer well! "
säljare på Vulcanusgatan 3

29 jan 2021

"Amanda är otroligt driven och en väldigt engagerad mäklare. Hon gick all-in för vår försäljning och hon överträffade våra högt ställda förväntningar. Allt vi hade kunnat önska oss av en mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Völundsgatan 1

27 jan 2021

"Tydlig, kommunikativ och håller det hon lovar - det beskriver Amanda. Väldigt professionell mäklare som jag varmt skulle rekommendera alla att sälja via!
Från första mötet så ser Amanda till att hon förstår säljaren och under processen så gör hon allt vad hon kan för att möta förväntningarna. Hon går den extra milen!
"
säljare på Atlasmuren 18

21 jan 2021

"Jag är jättenöjd med Amanda!
Hon är väldigt målinriktad, tydlig och lättillgänglig! Vi första mötet kände jag direkt att jag hittat rätt, hon har en proffsig approach!
Amanda hade en tydlig plan, och slutpriset blev högre än mina förväntningar. Jag kommer att vända mig till Amanda för framtida försäljningar. Hon har gjort ett jättebra jobb!"
säljare på Sveavägen 137

18 jan 2021

"Amanda var från första mötet extremt proffsig, lyhört och engagerad. Hon kom väl föreredd med bra material och underlag till vårat första möte. Hennes värdering på min lägenhet var precis där slutpriset landade och hon höll mig uppdaterad och informerad under hela processen. Från köparen fick vi även höra att hon var väldigt påläst och proffsig på visningen. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Karlbergsvägen 78

16 jan 2021

"Vi är super nöjda med vårt val av mäklare. Amanda har varit otroligt professionell och kommunikativ. Vi arbetar gärna med Amanda i framtiden och kommer varmt rekommendera henne till våra vänner och bekanta! "
säljare på Torsgatan 42B

02 jan 2021

"Vi kan varmt rekommendera Amanda. En mycket god känsla för prisnivå och mycket serviceminded. Jätteduktig!!"
säljare på Torsgatan 27

21 dec 2020

"Amanda var toppen från början till slut. Proffsig, men också super trevlig och rolig att ha göra med.
Jag sålde på distans och var lite orolig över processen, men Amanda var pålitlig, väldigt hjälpsam och informativ, med en "allt fixar sig enkelt" attityd. Hon fungerade även som ett utmärkt bollplank då hon verkligen har stenkoll på området.
Trots att jag aldrig träffat henne personligen blev jag snabbt bekväm med mitt val. Hennes instagramkonto bidrog också till upplevelsen! Mycket bra info, tips, lite personliga grejer och annat kul! In och följ! @treutiger
Jag kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Vulcanusgatan 4

17 dec 2020

"De saker jag uppskattade mest med Amanda var att hon lyssnade på vilka önskemål jag hade och därefter satte en tydlig strategi för hela försäljningsprocessen och hur målen skulle kunnas nå. Hon var även väldigt duktig på att hela tiden hålla mig uppdaterad på försäljningen och man behövde aldrig jaga henne utan hon kommunicerade exemplariskt när så behövdes. "
säljare på Torsgatan 42B

12 dec 2020

"För mig har det känts jobbigt att behöva sälja lägenheten för att det ska fixa och trixas så mycket vilket inte är min främsta egenskap. Jag träffade Amanda och sade att jag bara vill få det gjort och hon lade upp en plan för att först försöka sälja den på endast privatvisning och om vi inte får önskad summa så går vi på steg två med bilder och visning etc. En vecka senare och lägenheten var såld till ett pris jag blev riktigt nöjd med och det med knappt något fix och trix. Amanda skötte i princip allting och hela försäljningen kändes därmed enkel! Jag kan varmt rekommendera Amanda till alla som behöver en mäklare som har full koll och vill få ett försäljningspris över sin förväntan! "
säljare på Rörstrandsgatan 14

10 dec 2020

"Snabb och bra handläggning av försäljningen."
säljare på Völundsgatan 7

06 dec 2020

"Vi är supernöjda med Amanda. Hon är en väldigt engagerad mäklare som satte våra förväntningar högt men överträffade dom ändå. Hon ger ett väldigt professionellt intryck genom att alltid vara påläst och tillgänglig då hon regelbundet uppdaterar om läger och svarar på frågor. Amanda jobbar hårt för att genomföra en bra affär och nå ett högt slutpris. Vi kan rekommendera henne starkt!"
säljare på Atlasgatan 20

03 dec 2020

"Snabb och enkelt från start till mål!"
säljare på Tomtebogatan 51

01 dec 2020

"Från dag ett så visade Amanda hur professionell och lyhörd hon är. Hon lyssnade på mina åsikter och var väldigt påläst inför visningen. Det jag gillade mest var hennes energi och hur hårt hon arbetade för att göra mig som säljare nöjd. Så fort jag hade en fråga kom hon med ett svar inom endast några minuter och detta kunde ske under nästan vilken tid på dygnet som helst.
Jag rekommenderar starkt Amanda som mäklare och kommer använda mig av henne i framtida försäljningar."
säljare på Ekuddsvägen 3

30 nov 2020

"Proffsigaste mäklaren jag mött hittills under mina 30 år ! Känner till området Vasastan väl och skulle definitivt inte välja någon annan om det ska säljas igen i framtiden "
säljare på Atlasmuren 18

24 nov 2020

"Rekommenderar Amanda starkt"
säljare på Vitalisvägen 5

14 nov 2020

"Mycket proffesionellt agerande genom hela processen. "
säljare på Atlasgatan 4

07 nov 2020

"Amanda är både ungdomligt entusiastisk, kunnig och seriös. Hon gjorde en insats utöver förväntan, vägledde oss genom hela processen och fixade en snabb försäljning till ett bra pris. Amanda har god kännedom om målgruppen som söker i Atlasområdet.
"
säljare på Vulcanusgatan 3

30 okt 2020

"Vi är supernöjda med Amanda och kan inte annat än rekommendera henne till alla! Hon är superdriven, jättebra kommunikation under processen och gör verkligen allt för att göra oss som säljare nöjda. Vi fick lägenheten såld innan visning till ett slutpris långt över vad vi kunnat hoppats på. Bästa mäklaren vi haft utan tvivel!"
säljare på Völundsgatan 1

23 okt 2020

"På 11 dagar hann Amanda se till att få uppdraget, stylea, fotografera, annonsera, förhandsvisa och sälja för ett mycket bra pris. Wow!
Vi var extremt nöjda med Amandas professionella agerande och imponerade över hennes driv och hunger. Hon var påläst och svarade alltid snabbt och gav bra råd.
Hade absolut anlitat Amanda igen om / när vi säljer vår nästa lägenhet. "
säljare på Atlasgatan 1

20 okt 2020

"Amanda var engagerad, positiv och kunnig. Vi hölls uppdaterade genom hela processen och vi fick flera goda råd. Vi kan varmt rekommendera Amanda."
säljare på Falugatan 16

19 okt 2020

"Från mitt första möte med Amanda till slutförd försäljning tog det endast 10 dagar och försäljningen blev ett rekord i både pris och tid! Ett engagemang jag aldrig tidigare bevittnat och ett ovärderligt kontaktnät! Detta är mäklaren som ”walk the extra line”"
säljare på Vanadisvägen 25

07 okt 2020

"Amanda agerande väldigt proffesionellt från första mötet till kontraktsskrivning. Hon är lyhörd, målinriktad, positiv, förstår sig på marknaden och gör sitt yttersta för att göra säljare och köpare nöjda. Det vi framförallt uppskattade med Amanda var hennes tillgänglighet och hennes förmåga att följa upp under processens gång. Vi är så nöjda med vår försäljning och kan rekommendera alla som ska sälja sitt boende att anlita amanda som mäklare! 10 av 10 stjärnor! "
säljare på Sysslomansgatan 8

04 okt 2020

"Amanda var närvarande, generös med sin kunskap och stöttande från början till slut genom försäljningens alla delar. Hon tar sitt arbete på fullaste allvar och det är lätt att förstå hur hennes hårda arbete leder till många stora försäljningar. Till vår stora glädje. Vi sålde en bra bit över förväntat pris. Så klart rekommenderar vi Amanda starkt. "
säljare på Völundsgatan 7

04 okt 2020

"Amanda var väldigt engagerad i hela processen. Jag är väldigt nöjd med allt ifrån första mötet och tills lägenheten blev såld. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Pilgatan 19B

01 okt 2020

"Efter att ha träffat och utvärderat några olika mäklare föll mitt val på Amanda
Treutiger från mäklarfirman Alicia Edelman. Även om hon inte hade lika lång erfarenhet inom branschen så var valet enkelt. Amanda är en person som man snabbt fattar tycke för och som ger dig som säljare - och spekulant - en "vi känsla". Utöver det har hon väldigt bra koll på omgivningen i city, möjliga fallgropar, hur man läser av marknaden och arbetar väldigt nära med dig som säljare- man blir mer eller mindre som ett team med ett gemensamt mål.
Behöver ni en mäklare som är glad, charmig, kunnig, ambitiös, snabbfotad och som alltid har en plan A, B, C och D- då ska ni välja Amanda."
säljare på Rödabergsgatan 6

22 sep 2020

"Jag har sålt många lägenheter men aldrig har det varit så smidigt som med Amanda. Lyhörd, tillmötesgående och ärlig. Vill du ha en mäklare som alltid finns tillgänglig och som maximerar din vinst så ska du definitivt välja henne.
Så glad att jag gjorde det och jag kommer absolut rekommendera henne vidare till alla jag känner. Tio av tio! "
säljare på Sigtunagatan 6A

16 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Amanda! Amanda har en stor lokalkännedom i Atlasområdet och var pålitlig, engagerad och tydlig genom hela försäljningsprocessen! Så nöjd med Amandas hjälp och stöttning under försäljningen av min bostad! "
säljare på Atlasgatan 1

10 sep 2020

"Amanda gjorde säljprocessen så sömlös och smidig som det någonsin kunnat bli. Med stort engagemang, tillgänglighet och kunskap var vi sammantaget så nöjda som det går. Vi ser fram emot nästa gång vi säljer! "
säljare på Roslagsgatan 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
225 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 95 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
81 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 93 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
95 av 95 säljare

Amanda på kartan.

113 tidigare annonser
17 bostäder till salu
95 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 43,5 m²
Lägenhet, Stockholm
1 904 kr/mån
2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
2 724 kr/mån
2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
2 954 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Stockholm
3 383 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Stockholm
2 708 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 550 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 300 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
3 rum, 73 m²
4 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 750 000 kr
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda gjorde ett jättebra jobb från start till slut. Jag är väldigt nöjd! "
6 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
2,5 rum, 72 m²
Utropspris: 6 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Den absolut bästa mäklarupplevelsen jag haft. Amanda är kunnig, lyhörd och flexibel. Hon såg till att uppfylla alla önskemål. Trots en (väldigt) tight tidsplan lyckades hon sälja min bostad på en nivå som jag var mycket nöjd med. Kan starkt rekommendera Amanda och kommer inte använda någon annan mäklare i framtiden. Fullblodsproffs!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 46 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.