Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
4.9 / 5
(280 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
53 st
199 200 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 53 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Amanda har enligt vår statistik haft 63 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 329 155 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag har tidigare under två års tid varit programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" tillsammans med VD'n för Bjurfors, en pod sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

- Atlasområdets och Birkastans mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q1 2020.
- Topp 2 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan 2022.
- Flest försäljningar i Vasastan Q2 2022.
- Registrerad fastighetsmäklare & Franchisetagare med en kandidatutbildning i ekonomi.
- Intervjuad i podcasten "Svar på tal" 2022.
- Årets mäklare på Alicia Edelman 2021 & 2022.
- Mäklare för nyproduktionsprojektet på Kungsholms Strand 135.
- Topp 5 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun under hela 2021 och topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun under hela 2022.
- Intervju med Expressen, tema bostadsmarknaden och livet som toppmäklare Q4 2021.
- Stockholms innerstads mest rekommenderade mäklare Q2 2021.
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019.
- Tidigare varit programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare” .
- Aktiv mäklaren sedan sommaren 2019, tidigare arbetade jag 100 % som mäklarassistent i kombination med 100 % studier.
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018.
- Verksam i branschen sedan 2016.

Prisad mäklare.

Säljare om Amanda.

05 feb 2023

"Kände mig trygg i att lämna över min bostadsaffär i Amandas händer.
Bra förhandlare och bollplank samt alltid tillgänglig för frågor och flexibel med extra-visningar. Allt för att landa affären så bra som möjligt."
säljare på Torsgatan 78

03 feb 2023

"Amanda är en stjärna. Otroligt professionell, kommunikativ och driven. Hennes lokalkännedom är imponerande och kan inget annat än att starkt rekomendera henne - 5/5"
säljare på Hälsingegatan 10B

01 feb 2023

"Lyhörd, kunnig och flexibel. Bra med kontakter inom städ, foto, mm. Lätt att prata med och ställa frågor till. Tack för bra jobb Amanda! "
säljare på Sankt Eriksgatan 64

01 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Amanda. Det jag var speciellt nöjd med var
- Tydlighet i förväntningar, inget snick-snack
- Mycket bra kommunikation hela tiden med tydliga summeringar av läget
- Öppen för att få mina synpunkter och tankar på pris m.m."
säljare på Sankt Eriksgatan 87

26 jan 2023

"Jag är så nöjda med Amanda. Hon kämpade verkligen in i det sista för att ro affären i hamn. Hon höll oss ständigt uppdaterade och kom med förslag på lösningar. Såg bara möjligheter. Jag har köpt och sålt 10 bostäder, hon är den överlägset bästa mäklaren jag någonsin haft och göra med. Kommer aldr..."
"Jag är så nöjda med Amanda. Hon kämpade verkligen in i det sista för att ro affären i hamn. Hon höll oss ständigt uppdaterade och kom med förslag på lösningar. Såg bara möjligheter. Jag har köpt och sålt 10 bostäder, hon är den överlägset bästa mäklaren jag någonsin haft och göra med. Kommer aldrig att sälja med någon annan. Hon är lyhörd, mjuk och känner av. Något som jag verkligen uppskattat under hela processen då en lägenhet verkligen kan vara jobbig att släppa. Men Amanda visade en stor empatisk sida och det kan man inte värdera i pengar. Tack Amanda, du är bäst! "
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 17

23 jan 2023

"Engagerad och målveten mäklare som behövs i dessa tider. Amanda höll mig uppdaterad hela tiden."
säljare på Fleminggatan 62A

19 jan 2023

"Väldigt bra lokalkännedom i Vasastan"
säljare på Sankt Eriksgatan 101

22 dec 2022

"Superdriven och målinriktad mäklare som jobbar hårt och levererar!"
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

05 dec 2022

"Amanda är en stjärna som på ett målinriktat sätt vägleder till en lyckad bostadsaffär. "
säljare på Sankt Eriksgatan 101A

05 dec 2022

"Amanda är genuin, ambitiös och arbetar hårt. Trots en skakig marknad lyckades Amanda göra både mig och köparen nöjd genom att hålla oss båda i handen genom processen. "
säljare på Atlasgatan 12

01 dec 2022

"I en enormt svår marknad så fick Amanda verkligen kämpa. Jag är otroligt nöjd med hennes arbetsinsats och hon hade inte kunnat göra något bättre. Priset var dessvärre sämre än vad jag förväntat mig. Men det hade med marknaden att göra och inte pga Amanda. "
"I en enormt svår marknad så fick Amanda verkligen kämpa. Jag är otroligt nöjd med hennes arbetsinsats och hon hade inte kunnat göra något bättre. Priset var dessvärre sämre än vad jag förväntat mig. Men det hade med marknaden att göra och inte pga Amanda. "
Läs mer
säljare på Atlasmuren 16

01 dec 2022

"Var väldigt lätt att jobba med och gjorde ett extremt bra jobb vid visningarna och budgivningen"
säljare på Rödabergsgatan 9B

28 nov 2022

"Amanda var både envis och engagerad. Hon höll oss väl uppdaterade och fanns alltid tillgänglig om vi hade funderingar både kring den vi sålde och kommande köp. I en lurig marknad kämpade hon på och resultatet är vi nöjda med! Vi kan med handen på hjärtat verkligen rekommendera henne!"
"Amanda var både envis och engagerad. Hon höll oss väl uppdaterade och fanns alltid tillgänglig om vi hade funderingar både kring den vi sålde och kommande köp. I en lurig marknad kämpade hon på och resultatet är vi nöjda med! Vi kan med handen på hjärtat verkligen rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Norra Agnegatan 38

22 nov 2022

"Amanda var fantastisk och vi hade haft kontakt under en 3 års period innan vi valde att sälja via henne, och hade därav redan byggt upp ett förtroende mellan parterna."
säljare på Sankt Eriksplan 13

12 nov 2022

"Trevlig, engagerad och driven mäklare! Var lätt att få tag på och kom med värdefull rådgivning, både gällande min försäljning och eventuellt kommande köp!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

10 nov 2022

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb genom hela försäljningen. Hon arbetade snabbt och effektivt och hade flera spekulanter redan innan första visningen. Trots en orolig marknad leverade hon över förväntan och jag kommer absolut att anlita henne igen i framtiden. Kan varmt rekommendera! "
"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb genom hela försäljningen. Hon arbetade snabbt och effektivt och hade flera spekulanter redan innan första visningen. Trots en orolig marknad leverade hon över förväntan och jag kommer absolut att anlita henne igen i framtiden. Kan varmt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 33

10 nov 2022

"Amanda är driven, målinriktad och alltid tillgänglig. Rekommenderar absolut Amanda till alla som vill ha en engagerad mäklare i vasastan!"
säljare på Hälsingegatan 8A

08 nov 2022

"Jag bytte till Amanda efter att ha testat med en annan mäklare ett bra tag. Redan dagen efter signerat uppdragsavtal med Amanda hade hon en spekulant som ville komma på privat visning. Sedan tog det 2,5 vecka tills lägenheten blev såld till en nivå som kändes bra för mig (utanför Hemnet) - att jä..."
"Jag bytte till Amanda efter att ha testat med en annan mäklare ett bra tag. Redan dagen efter signerat uppdragsavtal med Amanda hade hon en spekulant som ville komma på privat visning. Sedan tog det 2,5 vecka tills lägenheten blev såld till en nivå som kändes bra för mig (utanför Hemnet) - att jämföra med 2 månader som tidigare mäklare försökte sälja den utan att lyckas. Kan varmt rekommendera Amanda!"
Läs mer
säljare på Vikingagatan 20A

05 nov 2022

"Amanda var superengagerad och hade otroligt driv. Hon sålde vår lägenhet innan vi ens hann fota den till ett pris över vår förväntan. Kan varmt rekommendera Amanda som mäklare, framförallt under en tuffare marknad."
säljare på Gästrikegatan 6A

30 okt 2022

"Superdriven tjej som jobbar hårt och levererar!"
säljare på Torsgatan 33

28 okt 2022

"Amanda är en grym mäklare som levererar resultat! Hon är proffsig, engagerad och duktig på att återkoppla. Vi kände oss mycket trygga genom hela processen och rekommenderar varmt att anlita Amanda "
säljare på Lokstallsgatan 6

18 okt 2022

"Driven, kunnig och engagerad mäklare. "
säljare på Vulcanusgatan 3

17 okt 2022

"Tydlig och satte förväntningarna på rätt nivå - vilket jag uppskattade! Snabb på att svara på frågor om något dök upp. Nöjd!"
säljare på Atlasgatan 16

05 okt 2022

"Amanda är en fantastisk duktig mäklare med stenkoll på läget Jag rekommenderar henne varmt"
säljare på Norrbackagatan 44

30 sep 2022

"Professionell, lyhörd och mån om helhetsintrycket kring vår försäljning gör att jag känner mig mycket nöjd med Amanda och absolut skulle jobba med henne igen samt rekommendera henne till andra! 5/5!"
säljare på Torsgatan 69

30 sep 2022

"Amanda är grym! Engagerad, målmedveten och uthållig. "
säljare på Vikingagatan 15

20 sep 2022

"Vart någonstans börjar man när det inte finns ord som räcker till? Vi valde att ringa till Amanda efter att ha försökt sälja med en annan mäklare som inte lyckades få till ett enda bud. Amanda var från start väldigt uppriktig, visade på en fantastisk lokalkännedom och ett engagemang utöver det va..."
"Vart någonstans börjar man när det inte finns ord som räcker till? Vi valde att ringa till Amanda efter att ha försökt sälja med en annan mäklare som inte lyckades få till ett enda bud. Amanda var från start väldigt uppriktig, visade på en fantastisk lokalkännedom och ett engagemang utöver det vanliga.
Vi önskade en smidig försäljningsprocess och sa att vi gärna sålde utanför den öppna marknaden. På 3 dagar lyckades Amanda komma i kontakt med ett par spekulanter, ordna med en privatvisning och sen få igång en budgivning som resulterade i ett pris över vad vi vågade hoppas på. Amanda är otroligt professionell, tydlig, effektiv och grym på det hon gör. Det märks att hon brinner för sitt jobb och hon är utan tvekan Vasastans vassaste stjärna! "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 27

17 sep 2022

"Amanda var engagerad och driven från dag 1 tills att försäljningen var genomförd.
Väldigt nöjd med hennes prestation och jag kommer att anlita Amanda fler gånger."
säljare på Alströmergatan 51

13 sep 2022

"Amanda gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, samarbetsvillig och tydlig i kommunikationen vilket gjorde hela processen enkel för mig som säljare på distans. Upplever även att hon gav det lilla extra som krävs i bostadsmarknaden just nu. Kan verklig..."
"Amanda gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, samarbetsvillig och tydlig i kommunikationen vilket gjorde hela processen enkel för mig som säljare på distans. Upplever även att hon gav det lilla extra som krävs i bostadsmarknaden just nu. Kan verkligen rekommendera Amanda som mäklare. "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 9

09 sep 2022

"Amanda gjorde ett jättebra jobb! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad.
Hon har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett intryck av att både köpare och spekulanter har fått detsamma."
"Amanda gjorde ett jättebra jobb! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad.
Hon har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett intryck av att både köpare och spekulanter har fått detsamma."
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 15

05 sep 2022

"Amanda var kanon genom hela försäljningsprocessen. Alltid tillgänglig, bra kommunikation och flexibel. Kan verkligen rekommendera!
Säljare på Tomtebogatan 51"
säljare på Tomtebogatan 51

04 sep 2022

"Vi är jättenöjda med Amanda som mäklare! Hennes tillgänglighet, tydlighet, engagemang och kontinuerliga uppdateringar har varit toppen. Otroligt lätt och snabb att kommunicera med vilket vi verkligen uppskattade! Vi rekommenderar henne absolut och kommer definitivt att använda oss av henne vid nä..."
"Vi är jättenöjda med Amanda som mäklare! Hennes tillgänglighet, tydlighet, engagemang och kontinuerliga uppdateringar har varit toppen. Otroligt lätt och snabb att kommunicera med vilket vi verkligen uppskattade! Vi rekommenderar henne absolut och kommer definitivt att använda oss av henne vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 8

31 aug 2022

"Uppskattade att Amanda hela tiden återkopplade och uppdaterade snabbt och att vi hade en tät dialog genom hela processen. Detta gör att man känner sig trygg och får förtroende. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Rörstrandsgatan 14A

23 aug 2022

"Vi kände oss trygg och inkluderad genom hela affären och fick en otroligt lyckad och snabb affär trotts lite halv svajig marknad. Amanda är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare och man märker att hon älskar sitt jobb, vi rekommenderar henne starkt! "
"Vi kände oss trygg och inkluderad genom hela affären och fick en otroligt lyckad och snabb affär trotts lite halv svajig marknad. Amanda är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare och man märker att hon älskar sitt jobb, vi rekommenderar henne starkt! "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 101

19 aug 2022

"Amanda var mycket effektiv och proffsig mäklare från början till slut. Det tog mindre än 2 månader från vår allra första kontakt tills lägenheten var såld, trots att både vi och hon hann ta sommarsemester under tiden. Priset blev något under det lägsta i det ganska breda spannet som Amanda uppgav..."
"Amanda var mycket effektiv och proffsig mäklare från början till slut. Det tog mindre än 2 månader från vår allra första kontakt tills lägenheten var såld, trots att både vi och hon hann ta sommarsemester under tiden. Priset blev något under det lägsta i det ganska breda spannet som Amanda uppgav vid vår värdering, men vi tror att det beror på det snabba prisfallet och inbromsningen som hann ske under tiden. Att vi valde Amanda som mäklare är vi väldigt nöjda med!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 74B

11 jul 2022

"I en svår marknadssituation levererade hon genom idogt arbete, rak och bra kommunikation, samt proffsighet. Jag rekommenderar henne starkt."
säljare på Celsiusgatan 8

23 jun 2022

"Amanda kombinerar driv och sälj med proffsighet och stil. Supernöjd!"
säljare på Idungatan 6

10 jun 2022

"Vi är supernöjda med vår försäljning med Amanda, vi fick ett bra pris och en snabb affär precis som vi hade önskat! "
säljare på Vulcanusgatan 3

01 jun 2022

"Nöjd med hela processen och försäljningen. Amanda är väldigt driven och engagerad. Tack för denna gång!"
säljare på Tomtebogatan 23

30 maj 2022

"Amanda var proffsig, engagerad,uppdaterad, lätt tillgänglig och supertrevlig . Vi kan verkligen rekommendera henne ."
säljare på Upplandsgatan 39

29 maj 2022

"Amanda made it happen, she helped me with selling the apartment not just with an eye on the price, but also in good time which was important to me. I can highly recommend her."
säljare på Atlasgatan 11

27 maj 2022

"Bästa mäklaren jag haft under mina snart 20 år på bostadsmarknaden! Otroligt proffsig, driven och snabb på återkoppling. "
säljare på Sankt Eriksplan 5

25 maj 2022

"Amanda var jättelätt att ha att göra med! Hon hade förståelse för oss och att vi var lite veliga och jobbade med stort tålamod. Supertrevlig och proffsig hela vägen! 10/10!"
säljare på Atlasgatan 7

19 maj 2022

"Väldigt smidig försäljning som Amanda hjälpte oss med. Vi är nöjda med hela processen."
säljare på Kronobergsgatan 24

18 maj 2022

"Amanda är mycket engagerad, målmedveten, tillgänglig, service minded och flexibel. Hon ger tydlig information om processen och driver densamma framåt på ett föredömligt sätt. Hon har ett mycket trevligt bemötande gentemot såväl säljare som köpare. Vi rekommenderar Amanda på alla sätt!"
"Amanda är mycket engagerad, målmedveten, tillgänglig, service minded och flexibel. Hon ger tydlig information om processen och driver densamma framåt på ett föredömligt sätt. Hon har ett mycket trevligt bemötande gentemot såväl säljare som köpare. Vi rekommenderar Amanda på alla sätt!"
Läs mer
säljare på Melodislingan 14

18 maj 2022

"Amanda är verkligen en grym mäklare! Hon var tillgänglig hela tiden och gav snabba och tydliga besked. Riktig klippa! "
säljare på Sigtunagatan 19

10 maj 2022

"Så glad och tacksam att jag valde Amanda. Var jätteorolig att sälja nu när marknaden börjat svaja lite. Trodde att jag hade missat de bra prisernas tid… Men det blev en snabb affär till ett jättebra pris! En otrolig lättnad. Amanda är värd varenda krona. Bra tips om styling också som jag tror fic..."
"Så glad och tacksam att jag valde Amanda. Var jätteorolig att sälja nu när marknaden börjat svaja lite. Trodde att jag hade missat de bra prisernas tid… Men det blev en snabb affär till ett jättebra pris! En otrolig lättnad. Amanda är värd varenda krona. Bra tips om styling också som jag tror fick upp priset. "
Läs mer
säljare på Falugatan 15

03 maj 2022

"Amanda är alltid engagerad och hjälpte oss med en smidig affär underhand precis som vi önskade! Trots den osäkra marknaden är vi mycket nöjda med vår försäljning. "
säljare på Atlasmuren 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
63

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
53
Försäljningar
63
Försäljningsvärde
329 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
269 av 276 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
236 av 278 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
269 av 273 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
280 av 280 säljare

Amanda på kartan.

359 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
280 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

6 995 000 kr
2 rum, 76 m²
92 039 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 349 kr/mån
1 rum, 25,5 m²
Lägenhet, Stockholm
1 552 kr/mån
3 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
2 188 kr/mån
5 250 000 kr
2 rum, 38 m²
138 157 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 247 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 46 m²
108 586 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 219 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 76 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 40 m²
5 760 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 265 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda är en stjärna. Otroligt professionell, kommunikativ och driven. Hennes lokalkännedom är imponerande och kan inget annat än att starkt rekomendera henne - 5/5"
3 995 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kände mig trygg i att lämna över min bostadsaffär i Amandas händer.
Bra förhandlare och bollplank samt alltid tillgänglig för frågor och flexibel med extra-visningar. Allt för att landa affären så bra som möjligt."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.