Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
4.9 / 5
(243 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
80 st
47 st
307 630 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Amanda har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 333 115 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag har tidigare under två års tid varit programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" tillsammans med VD'n för Bjurfors, en pod sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

- Atlasområdets mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q1 2020
- Birkastans topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q3 2020
- Topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Flest försäljningar i Vasastan Q2 2022
- Registrerad fastighetsmäklare/Partner med en kandidatutbildning i ekonomi.
- Intervjuad i podcasten "Svar på tal" 2022
- Årets mäklare på Alicia Edelman 2021
- Mäklare för nyproduktionsprojektet på Kungsholms Strand 135
- Topp 5 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun under hela 2021.
- Intervju med Expressen, tema bostadsmarknaden och livet som toppmäklare Q4 2021
- Stockholms innerstads mest rekommenderade mäklare Q2 2021
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019
- Tidigare varit programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”
- Aktiv mäklaren sedan sommaren 2019, tidigare arbetade jag 100 % som mäklarassistent i kombination med 100 % studier
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018
- Verksam i branschen sedan 2016

Prisad mäklare.

Säljare om Amanda.

20 sep 2022

"Vart någonstans börjar man när det inte finns ord som räcker till? Vi valde att ringa till Amanda efter att ha försökt sälja med en annan mäklare som inte lyckades få till ett enda bud. Amanda var från start väldigt uppriktig, visade på en fantastisk lokalkännedom och ett engagemang utöver det va..."
"Vart någonstans börjar man när det inte finns ord som räcker till? Vi valde att ringa till Amanda efter att ha försökt sälja med en annan mäklare som inte lyckades få till ett enda bud. Amanda var från start väldigt uppriktig, visade på en fantastisk lokalkännedom och ett engagemang utöver det vanliga.
Vi önskade en smidig försäljningsprocess och sa att vi gärna sålde utanför den öppna marknaden. På 3 dagar lyckades Amanda komma i kontakt med ett par spekulanter, ordna med en privatvisning och sen få igång en budgivning som resulterade i ett pris över vad vi vågade hoppas på. Amanda är otroligt professionell, tydlig, effektiv och grym på det hon gör. Det märks att hon brinner för sitt jobb och hon är utan tvekan Vasastans vassaste stjärna! "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 27

17 sep 2022

"Amanda var engagerad och driven från dag 1 tills att försäljningen var genomförd.
Väldigt nöjd med hennes prestation och jag kommer att anlita Amanda fler gånger."
säljare på Alströmergatan 51

13 sep 2022

"Amanda gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, samarbetsvillig och tydlig i kommunikationen vilket gjorde hela processen enkel för mig som säljare på distans. Upplever även att hon gav det lilla extra som krävs i bostadsmarknaden just nu. Kan verklig..."
"Amanda gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, samarbetsvillig och tydlig i kommunikationen vilket gjorde hela processen enkel för mig som säljare på distans. Upplever även att hon gav det lilla extra som krävs i bostadsmarknaden just nu. Kan verkligen rekommendera Amanda som mäklare. "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 9

09 sep 2022

"Amanda gjorde ett jättebra jobb! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad.
Hon har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett intryck av att både köpare och spekulanter har fått detsamma."
"Amanda gjorde ett jättebra jobb! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad.
Hon har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett intryck av att både köpare och spekulanter har fått detsamma."
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 15

05 sep 2022

"Amanda var kanon genom hela försäljningsprocessen. Alltid tillgänglig, bra kommunikation och flexibel. Kan verkligen rekommendera!
Säljare på Tomtebogatan 51"
säljare på Tomtebogatan 51

04 sep 2022

"Vi är jättenöjda med Amanda som mäklare! Hennes tillgänglighet, tydlighet, engagemang och kontinuerliga uppdateringar har varit toppen. Otroligt lätt och snabb att kommunicera med vilket vi verkligen uppskattade! Vi rekommenderar henne absolut och kommer definitivt att använda oss av henne vid nä..."
"Vi är jättenöjda med Amanda som mäklare! Hennes tillgänglighet, tydlighet, engagemang och kontinuerliga uppdateringar har varit toppen. Otroligt lätt och snabb att kommunicera med vilket vi verkligen uppskattade! Vi rekommenderar henne absolut och kommer definitivt att använda oss av henne vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 8

31 aug 2022

"Uppskattade att Amanda hela tiden återkopplade och uppdaterade snabbt och att vi hade en tät dialog genom hela processen. Detta gör att man känner sig trygg och får förtroende. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Rörstrandsgatan 14A

23 aug 2022

"Vi kände oss trygg och inkluderad genom hela affären och fick en otroligt lyckad och snabb affär trotts lite halv svajig marknad. Amanda är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare och man märker att hon älskar sitt jobb, vi rekommenderar henne starkt! "
"Vi kände oss trygg och inkluderad genom hela affären och fick en otroligt lyckad och snabb affär trotts lite halv svajig marknad. Amanda är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare och man märker att hon älskar sitt jobb, vi rekommenderar henne starkt! "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 101

19 aug 2022

"Amanda var mycket effektiv och proffsig mäklare från början till slut. Det tog mindre än 2 månader från vår allra första kontakt tills lägenheten var såld, trots att både vi och hon hann ta sommarsemester under tiden. Priset blev något under det lägsta i det ganska breda spannet som Amanda uppgav..."
"Amanda var mycket effektiv och proffsig mäklare från början till slut. Det tog mindre än 2 månader från vår allra första kontakt tills lägenheten var såld, trots att både vi och hon hann ta sommarsemester under tiden. Priset blev något under det lägsta i det ganska breda spannet som Amanda uppgav vid vår värdering, men vi tror att det beror på det snabba prisfallet och inbromsningen som hann ske under tiden. Att vi valde Amanda som mäklare är vi väldigt nöjda med!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 74B

11 jul 2022

"I en svår marknadssituation levererade hon genom idogt arbete, rak och bra kommunikation, samt proffsighet. Jag rekommenderar henne starkt."
säljare på Celsiusgatan 8

23 jun 2022

"Amanda kombinerar driv och sälj med proffsighet och stil. Supernöjd!"
säljare på Idungatan 6

10 jun 2022

"Vi är supernöjda med vår försäljning med Amanda, vi fick ett bra pris och en snabb affär precis som vi hade önskat! "
säljare på Vulcanusgatan 3

01 jun 2022

"Nöjd med hela processen och försäljningen. Amanda är väldigt driven och engagerad. Tack för denna gång!"
säljare på Tomtebogatan 23

30 maj 2022

"Amanda var proffsig, engagerad,uppdaterad, lätt tillgänglig och supertrevlig . Vi kan verkligen rekommendera henne ."
säljare på Upplandsgatan 39

29 maj 2022

"Amanda made it happen, she helped me with selling the apartment not just with an eye on the price, but also in good time which was important to me. I can highly recommend her."
säljare på Atlasgatan 11

27 maj 2022

"Bästa mäklaren jag haft under mina snart 20 år på bostadsmarknaden! Otroligt proffsig, driven och snabb på återkoppling. "
säljare på Sankt Eriksplan 5

25 maj 2022

"Amanda var jättelätt att ha att göra med! Hon hade förståelse för oss och att vi var lite veliga och jobbade med stort tålamod. Supertrevlig och proffsig hela vägen! 10/10!"
säljare på Atlasgatan 7

19 maj 2022

"Väldigt smidig försäljning som Amanda hjälpte oss med. Vi är nöjda med hela processen."
säljare på Kronobergsgatan 24

18 maj 2022

"Amanda är mycket engagerad, målmedveten, tillgänglig, service minded och flexibel. Hon ger tydlig information om processen och driver densamma framåt på ett föredömligt sätt. Hon har ett mycket trevligt bemötande gentemot såväl säljare som köpare. Vi rekommenderar Amanda på alla sätt!"
"Amanda är mycket engagerad, målmedveten, tillgänglig, service minded och flexibel. Hon ger tydlig information om processen och driver densamma framåt på ett föredömligt sätt. Hon har ett mycket trevligt bemötande gentemot såväl säljare som köpare. Vi rekommenderar Amanda på alla sätt!"
Läs mer
säljare på Melodislingan 14

18 maj 2022

"Amanda är verkligen en grym mäklare! Hon var tillgänglig hela tiden och gav snabba och tydliga besked. Riktig klippa! "
säljare på Sigtunagatan 19

10 maj 2022

"Så glad och tacksam att jag valde Amanda. Var jätteorolig att sälja nu när marknaden börjat svaja lite. Trodde att jag hade missat de bra prisernas tid… Men det blev en snabb affär till ett jättebra pris! En otrolig lättnad. Amanda är värd varenda krona. Bra tips om styling också som jag tror fic..."
"Så glad och tacksam att jag valde Amanda. Var jätteorolig att sälja nu när marknaden börjat svaja lite. Trodde att jag hade missat de bra prisernas tid… Men det blev en snabb affär till ett jättebra pris! En otrolig lättnad. Amanda är värd varenda krona. Bra tips om styling också som jag tror fick upp priset. "
Läs mer
säljare på Falugatan 15

03 maj 2022

"Amanda är alltid engagerad och hjälpte oss med en smidig affär underhand precis som vi önskade! Trots den osäkra marknaden är vi mycket nöjda med vår försäljning. "
säljare på Atlasmuren 4

29 apr 2022

"Amanda var fantastiskt bra och driven. Hon lyckades få till en försäljning på kort tid och till ett bra pris trots att det var en orolig marknad med diskussioner om höjd räntor inom en snar framtid. Helt enkelt rätt igenom proffsig! "
säljare på Atlasgatan 11

29 apr 2022

"Mycket bra på att återkoppla under processen."
säljare på Atlasmuren 4

17 apr 2022

"Genom hela processen var Amanda lyhörd, inkännande och flexibel. Med transparens, målmedvetenhet och goda råd höll hon mig uppdaterad i varje steg.
Trots att marknaden inte levererade det pris som Amanda och jag först hoppats på, är jag totalt sett nöjd med försäljningen och skulle både rekommen..."
"Genom hela processen var Amanda lyhörd, inkännande och flexibel. Med transparens, målmedvetenhet och goda råd höll hon mig uppdaterad i varje steg.
Trots att marknaden inte levererade det pris som Amanda och jag först hoppats på, är jag totalt sett nöjd med försäljningen och skulle både rekommendera Amanda till andra såväl som anlita henne framgent vid min nästa bostadsförsäljning.
"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 64

06 apr 2022

"Flexibel och snabb när det väl gällde, tydlig, enkel att ha att göra med och gott om kunskap om området. "
säljare på Atlasgatan 4

02 apr 2022

"Amanda är ett proffs som överträffade alla förväntningar! Imponerande att kunna vara så driven, engagerad och proaktiv, och samtidigt strukturerad. Dessutom finns hon alltid tillgänglig som bollplank. Högsta betyg och Varmaste rekommendationen! "
säljare på Kungsholmstorg 14

24 mar 2022

"Proffsig, snabb, trevlig och förtroendeingivande. Kan varmt rekommendera Amanda."
säljare på Atlasgatan 3

22 mar 2022

"Amanda är mycket proaktiv och engagerad. Hon hjälpte mig att sälja min lägenhet till ett pris som överträffade alla mina förväntningar."
säljare på Atlasgatan 13

21 mar 2022

"Amanda är en mycket trevlig, kompetent och engagerad mäklare! "
säljare på Roslagsgatan 15A

15 mar 2022

"Vi är supernöjda med Amanda som mäklare. Kunnig, påläst och tydlig. Kan verkligen rekommendera Amanda som mäklare! "
säljare på Dalagatan 43

14 mar 2022

"Levererar över förväntningarna. Mycket bra jobbat!"
säljare på Tomtebogatan 23A

08 mar 2022

"Kan verkligen rekommendera Amanda Treutiger som mäklare! Amanda är engagerad, trevlig och tydlig men framför allt väldigt kommunikativ vilket jag verkligen uppskattade. Gav rimliga förväntningar och var ett bra bollplank genom hela processen!"
säljare på Karlbergsvägen 25A

05 mar 2022

"Hade höga förväntningar som uppfylldes med råge! Kan varmt rekommendera Amanda! "
säljare på Torsgatan 31

23 feb 2022

"Amanda hittade vi för ca 1,5år sedan då vi skulle ha en värdering som hon hjälpte oss med och redan då fick vi ett stort förtroende för henne.
Vi kan rekommendera er att välja henne då ni skall sälja. "
säljare på Sankt Eriksplan 5

20 feb 2022

"Amanda var förtroendeingivande, effektiv och jobbade sena timmar. Hon var lätt att få tag på och uppdaterade oss kontinuerligt i säljprocessen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Pipersgatan 3A

18 feb 2022

"Otroligt nöjd med Amandas engagemang, tydlighet och kontinuerliga uppdateringar som gör att man som säljare känner sig trygg under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera henne vidare!"
säljare på Vulcanusgatan 9

18 feb 2022

"Amanda var realistisk, skapade förtroende och gav användbara råd. Strukturen på försäljningen var väl avvägd och flexibel."
säljare på Tomtebogatan 3A

09 feb 2022

"Amanda Treutigers insats i samband med försäljningen av min bostad var 10 av 10! Hon fick hela förloppet att kännas väldigt tryggt och var väldigt lyhörd till mina önskemål. Kan varmt rekommendera Amanda om du letar efter en mäklare som är är väldigt trevlig, kan sin sak och har ett jäkla driv!"
"Amanda Treutigers insats i samband med försäljningen av min bostad var 10 av 10! Hon fick hela förloppet att kännas väldigt tryggt och var väldigt lyhörd till mina önskemål. Kan varmt rekommendera Amanda om du letar efter en mäklare som är är väldigt trevlig, kan sin sak och har ett jäkla driv!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 86E

09 feb 2022

"Amanda är en otrolig mäklare, hon gjorde allt för vår försäljning och lite därtill!
Hennes lätta personlighet, engagemang och målmedvetenhet gör henne till det självklara valet :)"
säljare på Kronobergsgatan 24

07 feb 2022

"Vi är supernöjda med Amanda och rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja. Härlig energi, hög flexibilitet och snabb i all kommunikation! - Bara plus! "
säljare på Kammakargatan 35

07 feb 2022

"Väldigt nöjd med Amandas jobb. Tydligt och bra genom hela processen och ett fantastiskt driv och engagemang."
säljare på Norrtullsgatan 4

04 feb 2022

"Supernöjd med Amanda som snabbt och smidigt fixade ett bra pris i en transparent och trygg process. Topp-betyg helt enkelt. "
säljare på Norrbackagatan 16

28 jan 2022

"Lyckad försäljning och väldigt nöjda med Amanda som hjälpte oss genom hela processen och jobbade aktivt för att sälja vår lägenhet till ett så högt pris som möjligt!"
säljare på Kungsholms Strand 135B

28 jan 2022

"Amanda är ett proffs, vi är så nöjda. Rekommenderar varmt!"
säljare på Tomtebogatan 46

22 jan 2022

"När vi sålde vår första lägenhet så intervjuade vi totalt 5 mäklare och blev ändå inte nöjda i slutändan. Den här gången blev vi tipsade om att anlita Amanda och efter ett samtal kände vi oss trygga att anlita henne direkt och det är vi glada för. Hon drev en oerhört proffsig process där vi blev ..."
"När vi sålde vår första lägenhet så intervjuade vi totalt 5 mäklare och blev ändå inte nöjda i slutändan. Den här gången blev vi tipsade om att anlita Amanda och efter ett samtal kände vi oss trygga att anlita henne direkt och det är vi glada för. Hon drev en oerhört proffsig process där vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Amanda's största styrkor är enligt oss hennes driv, branschkunskap och härliga personlighet! Vi kommer anlita henne igen utan tvekan. "
Läs mer
säljare på Ekhagsvägen 2

19 jan 2022

"Amanda var mycket engagerad och proaktiv. Jag kommer varmt rekommendera henne vidare! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 11

18 jan 2022

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb och var sjukt engagerad från start till mål, kunde inte önskat mig en bättre mäklare!"
säljare på Birger Jarlsgatan 104B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
333 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
232 av 239 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
206 av 241 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
233 av 236 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
243 av 243 säljare

Amanda på kartan.

311 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
243 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 64 m²
Lägenhet, Stockholm
1 869 kr/mån
8 100 000 kr
3 rum, 71 m²
114 084 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 720 kr/mån
6 195 000 kr
2 rum, 60 m²
103 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 200 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 41 m²
97 439 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 560 kr/mån
3 rum, 68,2 m²
Lägenhet, Stockholm
2 905 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Birkastan
1 rum, 32 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
9 700 000 kr
Lägenhet Gärdet
-300 000 kr
4 rum, 102,5 m²
Utropspris: 10 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 850 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 55 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Birkastan
-195 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
5 450 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-200 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.