Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
4.9 / 5
(307 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
67 st
36 st
164 725 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Amanda har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 284 715 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag har tidigare under två års tid varit programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" tillsammans med VD'n för Bjurfors, en pod sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

- Atlasområdets och Birkastans mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q1 2020.
- Topp 2 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan 2022.
- Flest försäljningar i Vasastan Q2 2022.
- Registrerad fastighetsmäklare & Franchisetagare med en kandidatutbildning i ekonomi.
- Intervjuad i podcasten "Svar på tal" 2022.
- Årets mäklare på Alicia Edelman 2021 & 2022.
- Mäklare för nyproduktionsprojektet på Kungsholms Strand 135.
- Topp 5 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun under hela 2021 och topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun under hela 2022.
- Intervju med Expressen, tema bostadsmarknaden och livet som toppmäklare Q4 2021.
- Stockholms innerstads mest rekommenderade mäklare Q2 2021.
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019.
- Tidigare varit programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare” .
- Aktiv mäklaren sedan sommaren 2019, tidigare arbetade jag 100 % som mäklarassistent i kombination med 100 % studier.
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018.
- Verksam i branschen sedan 2016.

Prisad mäklare.

Säljare om Amanda.

31 maj 2023

"Så nöjd! Amanda har genom kämparglöd och stort engagemang lyckats sälja min lägenhet i en knepig marknad. Ett riktigt riktigt proffs, rekommenderar henne varmt och jag kommer anlita henne igen!"
säljare på Västmannagatan 24

26 maj 2023

"Det tog åtta dagar från första mötet till kontraktsskrivning. Amanda ger ett seriöst och kompetent intryck. Hon kan sin marknad och kunde snabbt matcha rätt kunder till vårt objekt. Därtill är hon supertrevlig att ha och göra med. Varma rekommendationer! "
"Det tog åtta dagar från första mötet till kontraktsskrivning. Amanda ger ett seriöst och kompetent intryck. Hon kan sin marknad och kunde snabbt matcha rätt kunder till vårt objekt. Därtill är hon supertrevlig att ha och göra med. Varma rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Sveavägen 55

26 maj 2023

""Engagerad, intresserad, trevlig och kunnig mäklare som var lätt att nå under hela processen. Det hela sköttes mycket proffsigt. Kan varmt rekommendera Amanda till den som vill ha högt engagemang och en snabb affär". "
säljare på Sankt Eriksgatan 101A

25 maj 2023

"Amanda var rak, tydlig och under hela processen enkel att få tag på. Hon var flexibel och styrde trots fullspäckat schema både förhandsvisning och kontrakt utan problem. Från annons på Hemnet tog det bara 2.5 dagar till kontrakt. Mkt nöjd!"
säljare på Bråvallagatan 8

12 maj 2023

"Driven, organiserad och strukturerad. Rekommenderar Amanda varmt!"
säljare på Sveavägen 115

09 maj 2023

"Amanda har varit super proffsig från första kontakten tills kontraktet var påskrivet och klart. Alltid snabb och tydlig kommunikation och vi kan varmt rekommendera henne för alla som behöver en mäklare! "
säljare på Sveavägen 115

08 maj 2023

"En riktig klippa som gjorde ett toppenjobb! Trevlig, driven och alltid tillgänglig."
säljare på Ynglingagatan 17

06 maj 2023

"Amanda är driven, tydlig och har ett fantastiskt sätt att arbeta med potentiella spekulanter. Det kan intygas både som köpare och säljare :) vi är jättenöjda med Amanda! Rekommenderas!"
säljare på Völundsgatan 1

06 maj 2023

"Jag har både köpt och sålt min nuvarande lägenhet via Amanda, och jag är så imponerad av hennes arbete. Amanda levererade en försäljningsprocess över förväntan! En supersnabb och smidig affär där jag fick precis det pris jag ville ha. Jag uppskattade framförallt hennes nära kommunikation där hon ..."
"Jag har både köpt och sålt min nuvarande lägenhet via Amanda, och jag är så imponerad av hennes arbete. Amanda levererade en försäljningsprocess över förväntan! En supersnabb och smidig affär där jag fick precis det pris jag ville ha. Jag uppskattade framförallt hennes nära kommunikation där hon genom hela processen höll mig uppdaterad och trygg. Jag kommer utan tvekan att ta hjälp av Amanda vid framtida försäljningar! Hon får mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 1

04 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Amanda. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett fint resultat. Vi kommer definitivt att återkomma till Amanda i framtiden. "
säljare på Torsgatan 33

23 apr 2023

"Jag anlitade Amanda på AE för att jag tidigare som köpare fått så bra hjälp av henne och hennes kollegor att hitta ett objekt som passade mig. Nu som säljare är jag väldigt nöjd med Amanda! Hon levererade precis vad jag ville, en snabb affär på ett bra pris! Amanda var alltid lätt att prata med u..."
"Jag anlitade Amanda på AE för att jag tidigare som köpare fått så bra hjälp av henne och hennes kollegor att hitta ett objekt som passade mig. Nu som säljare är jag väldigt nöjd med Amanda! Hon levererade precis vad jag ville, en snabb affär på ett bra pris! Amanda var alltid lätt att prata med under processen, hade en väldigt proffsig fotograf och kunde ordna med bankkontakter som kan hjälpa mig med mitt framtida köp och dessutom får jag bra tips på kommande försäljningar nu när jag står redo att köpa! Mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 38A

27 mar 2023

"Amandas kunnande, erfarenhet och tydlighet gjorde att jag som säljare kände stort förtroende genom hela processen."
säljare på Völundsgatan 9

22 mar 2023

"Amanda är en fantastisk mäklare som vi ser fram emot att få jobba med fler gånger! "
säljare på Tomtebogatan 23A

19 mar 2023

"Skulle rekommendera Amanda till ALLA som säljer sin lägenhet. Vi försökte med olika mäklare men Amanda var den som lyckades. Grymt nöjda!!"
säljare på Idungatan 1B

07 mar 2023

"Amanda är en lyhörd och engagerad mäklare med god lokalkännedom. Hon genomför sitt arbete med mycket gott resultat genom att vara flexibel och noggrann. Hennes stora styrka är den goda kommunikationen! "
säljare på Vulcanusgatan 4

27 feb 2023

"Amanda var engagerad och snabb, vi är supernöjda med försäljningen!"
säljare på Drejargatan 1

24 feb 2023

"Grymt jobb av Amanda när hon sålde vår lägenhet! Snabb, tydlig och bra rekommendationer genom hela processen! "
säljare på Surbrunnsgatan 57

21 feb 2023

"Kan verkligen rekomendera Amanda! Hon har varit driven och ihärdig i vår lägenhetsförsäljning och har trots en svår marknad fått vår lägenhet såld!"
säljare på Sankt Eriksgatan 99

05 feb 2023

"Kände mig trygg i att lämna över min bostadsaffär i Amandas händer.
Bra förhandlare och bollplank samt alltid tillgänglig för frågor och flexibel med extra-visningar. Allt för att landa affären så bra som möjligt."
säljare på Torsgatan 78

03 feb 2023

"Amanda är en stjärna. Otroligt professionell, kommunikativ och driven. Hennes lokalkännedom är imponerande och kan inget annat än att starkt rekomendera henne - 5/5"
säljare på Hälsingegatan 10B

01 feb 2023

"Lyhörd, kunnig och flexibel. Bra med kontakter inom städ, foto, mm. Lätt att prata med och ställa frågor till. Tack för bra jobb Amanda! "
säljare på Sankt Eriksgatan 64

01 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Amanda. Det jag var speciellt nöjd med var
- Tydlighet i förväntningar, inget snick-snack
- Mycket bra kommunikation hela tiden med tydliga summeringar av läget
- Öppen för att få mina synpunkter och tankar på pris m.m."
säljare på Sankt Eriksgatan 87

26 jan 2023

"Jag är så nöjda med Amanda. Hon kämpade verkligen in i det sista för att ro affären i hamn. Hon höll oss ständigt uppdaterade och kom med förslag på lösningar. Såg bara möjligheter. Jag har köpt och sålt 10 bostäder, hon är den överlägset bästa mäklaren jag någonsin haft och göra med. Kommer aldr..."
"Jag är så nöjda med Amanda. Hon kämpade verkligen in i det sista för att ro affären i hamn. Hon höll oss ständigt uppdaterade och kom med förslag på lösningar. Såg bara möjligheter. Jag har köpt och sålt 10 bostäder, hon är den överlägset bästa mäklaren jag någonsin haft och göra med. Kommer aldrig att sälja med någon annan. Hon är lyhörd, mjuk och känner av. Något som jag verkligen uppskattat under hela processen då en lägenhet verkligen kan vara jobbig att släppa. Men Amanda visade en stor empatisk sida och det kan man inte värdera i pengar. Tack Amanda, du är bäst! "
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 17

23 jan 2023

"Engagerad och målveten mäklare som behövs i dessa tider. Amanda höll mig uppdaterad hela tiden."
säljare på Fleminggatan 62A

19 jan 2023

"Väldigt bra lokalkännedom i Vasastan"
säljare på Sankt Eriksgatan 101

22 dec 2022

"Superdriven och målinriktad mäklare som jobbar hårt och levererar!"
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

05 dec 2022

"Amanda är en stjärna som på ett målinriktat sätt vägleder till en lyckad bostadsaffär. "
säljare på Sankt Eriksgatan 101A

05 dec 2022

"Amanda är genuin, ambitiös och arbetar hårt. Trots en skakig marknad lyckades Amanda göra både mig och köparen nöjd genom att hålla oss båda i handen genom processen. "
säljare på Atlasgatan 12

01 dec 2022

"I en enormt svår marknad så fick Amanda verkligen kämpa. Jag är otroligt nöjd med hennes arbetsinsats och hon hade inte kunnat göra något bättre. Priset var dessvärre sämre än vad jag förväntat mig. Men det hade med marknaden att göra och inte pga Amanda. "
"I en enormt svår marknad så fick Amanda verkligen kämpa. Jag är otroligt nöjd med hennes arbetsinsats och hon hade inte kunnat göra något bättre. Priset var dessvärre sämre än vad jag förväntat mig. Men det hade med marknaden att göra och inte pga Amanda. "
Läs mer
säljare på Atlasmuren 16

01 dec 2022

"Var väldigt lätt att jobba med och gjorde ett extremt bra jobb vid visningarna och budgivningen"
säljare på Rödabergsgatan 9B

28 nov 2022

"Amanda var både envis och engagerad. Hon höll oss väl uppdaterade och fanns alltid tillgänglig om vi hade funderingar både kring den vi sålde och kommande köp. I en lurig marknad kämpade hon på och resultatet är vi nöjda med! Vi kan med handen på hjärtat verkligen rekommendera henne!"
"Amanda var både envis och engagerad. Hon höll oss väl uppdaterade och fanns alltid tillgänglig om vi hade funderingar både kring den vi sålde och kommande köp. I en lurig marknad kämpade hon på och resultatet är vi nöjda med! Vi kan med handen på hjärtat verkligen rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Norra Agnegatan 38

22 nov 2022

"Amanda var fantastisk och vi hade haft kontakt under en 3 års period innan vi valde att sälja via henne, och hade därav redan byggt upp ett förtroende mellan parterna."
säljare på Sankt Eriksplan 13

12 nov 2022

"Trevlig, engagerad och driven mäklare! Var lätt att få tag på och kom med värdefull rådgivning, både gällande min försäljning och eventuellt kommande köp!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

10 nov 2022

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb genom hela försäljningen. Hon arbetade snabbt och effektivt och hade flera spekulanter redan innan första visningen. Trots en orolig marknad leverade hon över förväntan och jag kommer absolut att anlita henne igen i framtiden. Kan varmt rekommendera! "
"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb genom hela försäljningen. Hon arbetade snabbt och effektivt och hade flera spekulanter redan innan första visningen. Trots en orolig marknad leverade hon över förväntan och jag kommer absolut att anlita henne igen i framtiden. Kan varmt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 33

10 nov 2022

"Amanda är driven, målinriktad och alltid tillgänglig. Rekommenderar absolut Amanda till alla som vill ha en engagerad mäklare i vasastan!"
säljare på Hälsingegatan 8A

08 nov 2022

"Jag bytte till Amanda efter att ha testat med en annan mäklare ett bra tag. Redan dagen efter signerat uppdragsavtal med Amanda hade hon en spekulant som ville komma på privat visning. Sedan tog det 2,5 vecka tills lägenheten blev såld till en nivå som kändes bra för mig (utanför Hemnet) - att jä..."
"Jag bytte till Amanda efter att ha testat med en annan mäklare ett bra tag. Redan dagen efter signerat uppdragsavtal med Amanda hade hon en spekulant som ville komma på privat visning. Sedan tog det 2,5 vecka tills lägenheten blev såld till en nivå som kändes bra för mig (utanför Hemnet) - att jämföra med 2 månader som tidigare mäklare försökte sälja den utan att lyckas. Kan varmt rekommendera Amanda!"
Läs mer
säljare på Vikingagatan 20A

05 nov 2022

"Amanda var superengagerad och hade otroligt driv. Hon sålde vår lägenhet innan vi ens hann fota den till ett pris över vår förväntan. Kan varmt rekommendera Amanda som mäklare, framförallt under en tuffare marknad."
säljare på Gästrikegatan 6A

30 okt 2022

"Superdriven tjej som jobbar hårt och levererar!"
säljare på Torsgatan 33

28 okt 2022

"Amanda är en grym mäklare som levererar resultat! Hon är proffsig, engagerad och duktig på att återkoppla. Vi kände oss mycket trygga genom hela processen och rekommenderar varmt att anlita Amanda "
säljare på Lokstallsgatan 6

18 okt 2022

"Driven, kunnig och engagerad mäklare. "
säljare på Vulcanusgatan 3

17 okt 2022

"Tydlig och satte förväntningarna på rätt nivå - vilket jag uppskattade! Snabb på att svara på frågor om något dök upp. Nöjd!"
säljare på Atlasgatan 16

05 okt 2022

"Amanda är en fantastisk duktig mäklare med stenkoll på läget Jag rekommenderar henne varmt"
säljare på Norrbackagatan 44

30 sep 2022

"Professionell, lyhörd och mån om helhetsintrycket kring vår försäljning gör att jag känner mig mycket nöjd med Amanda och absolut skulle jobba med henne igen samt rekommendera henne till andra! 5/5!"
säljare på Torsgatan 69

30 sep 2022

"Amanda är grym! Engagerad, målmedveten och uthållig. "
säljare på Vikingagatan 15

20 sep 2022

"Vart någonstans börjar man när det inte finns ord som räcker till? Vi valde att ringa till Amanda efter att ha försökt sälja med en annan mäklare som inte lyckades få till ett enda bud. Amanda var från start väldigt uppriktig, visade på en fantastisk lokalkännedom och ett engagemang utöver det va..."
"Vart någonstans börjar man när det inte finns ord som räcker till? Vi valde att ringa till Amanda efter att ha försökt sälja med en annan mäklare som inte lyckades få till ett enda bud. Amanda var från start väldigt uppriktig, visade på en fantastisk lokalkännedom och ett engagemang utöver det vanliga.
Vi önskade en smidig försäljningsprocess och sa att vi gärna sålde utanför den öppna marknaden. På 3 dagar lyckades Amanda komma i kontakt med ett par spekulanter, ordna med en privatvisning och sen få igång en budgivning som resulterade i ett pris över vad vi vågade hoppas på. Amanda är otroligt professionell, tydlig, effektiv och grym på det hon gör. Det märks att hon brinner för sitt jobb och hon är utan tvekan Vasastans vassaste stjärna! "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 27

17 sep 2022

"Amanda var engagerad och driven från dag 1 tills att försäljningen var genomförd.
Väldigt nöjd med hennes prestation och jag kommer att anlita Amanda fler gånger."
säljare på Alströmergatan 51

13 sep 2022

"Amanda gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, samarbetsvillig och tydlig i kommunikationen vilket gjorde hela processen enkel för mig som säljare på distans. Upplever även att hon gav det lilla extra som krävs i bostadsmarknaden just nu. Kan verklig..."
"Amanda gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, samarbetsvillig och tydlig i kommunikationen vilket gjorde hela processen enkel för mig som säljare på distans. Upplever även att hon gav det lilla extra som krävs i bostadsmarknaden just nu. Kan verkligen rekommendera Amanda som mäklare. "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 9

09 sep 2022

"Amanda gjorde ett jättebra jobb! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad.
Hon har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett intryck av att både köpare och spekulanter har fått detsamma."
"Amanda gjorde ett jättebra jobb! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad.
Hon har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett intryck av att både köpare och spekulanter har fått detsamma."
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
52

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
284 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
295 av 303 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
259 av 305 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
294 av 298 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
307 av 307 säljare

Amanda på kartan.

409 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
307 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 28 m²
Lägenhet, Stockholm
1 199 kr/mån
2,5 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
2 535 kr/mån
4 rum, 76 m²
Lägenhet, Stockholm
3 938 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
2 885 kr/mån
6 695 000 kr
2,5 rum, 66 m²
101 439 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 268 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 205 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
-50 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så nöjd! Amanda har genom kämparglöd och stort engagemang lyckats sälja min lägenhet i en knepig marknad. Ett riktigt riktigt proffs, rekommenderar henne varmt och jag kommer anlita henne igen!"
5 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 40 m²
6 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 5 000 kr
3 rum, 63 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
3 870 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 195 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 3 675 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.