Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
4.9 / 5
(126 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
56 st
253 165 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Amanda har enligt vår statistik haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 327 675 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag är programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" som är sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

- Registrerad fastighetsmäklare/Partner med en kandidatutbildning i ekonomi.
- Stockholms innerstads mest rekommenderade mäklare Q2 2021
- Atlasområdets mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q1 2020
- Birkastans topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q3 2020
- Topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Mäklare för nyproduktionsprojektet på Kungsholms Strand 135
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019
- Programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”
- Aktiv mäklaren sedan sommaren 2019, tidigare arbetade jag 100 % som mäklarassistent i kombination med 100 % studier
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018
- Verksam i branschen sedan 2016

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021

Säljare om Amanda.

28 jul 2021

"Amanda jobbade hårt och var väldigt ambitiös med vår försäljning. Hon genomförde både öppna och privata visningar för att vi skulle få det pris vi ville ha. Alltid snabb med relevanta uppdateringar och rakt igenom ett proffsigt arbete och intryck."
säljare på Vikingagatan 28

07 jul 2021

"Mycket professionell! Kan verkligen rekommendera Amanda som är engagerad, tydlig och snabb. "
säljare på Atlasgatan 3

07 jul 2021

"Amanda gjorde ett fläckfritt jobb och hade otrolig fingertoppskänsla genom hela försäljningen. Ett riktigt proffs som jobbar stenhårt!"
säljare på Birkagatan 16C

23 jun 2021

"Amanda är driven, påläst och trevlig och hon sålde min lägenhet till ett pris långt över förväntan. Jag skulle gärna anlita henne igen."
säljare på Sankt Eriksgatan 59A

23 jun 2021

"Enastående driv och ypperlig lokalkännedom. Valde denna mäklare efter att en annan mäklare haft svårt att få igång en riktig budprocess. Fick ett mycket bra slutpris - en klart glad överraskning! Noggrannhet, fingertoppskänsla och DRIV gjorde hela skillnaden. "
säljare på Vulcanusgatan 4

22 jun 2021

"En mäklarstjärna som fullständigt levde upp till sitt rykte! Med kort varsel tog hon sig an vårt objekt. Trots hård tidspress lyckades hon på två dagar få till en affär som var till full belåtenhet!
Det som ställer henne i en klass för sig bland mäklare är hennes speciella kombination av lyhördhet, noggrannhet i detaljer, förmåga till snabb problemlösning och att hela tiden driva processen till ett optimalt resultat.
Hennes statistik talar sitt tydliga språk, liksom alla omdömen, och vi kan bara instämma! Vi rekommenderar varmt Amanda!"
säljare på Karlbergsvägen 80

22 jun 2021

"Rekommenderar Amanda till övriga säljare som vill ha en smidig, snabb, strukturerad försäljning, vi fick väldigt bra betalt för bostaden.
Amanda med hennes team levererade över den tidigare höga förväntningen jag hade."
säljare på Kungsholms Strand 135

18 jun 2021

"Tack Amanda. Väl du fick uppdraget att sälja min lägenhet var det lite som att sätta sig ner i en flygplansstol med full service. Jag stressade dig lite med tidplanen då jag hade bråttom men det var inget som fick dig att vackla. Du är precis så som många andra omdömen gör gällande. Proffsig, kunnig, engagerad, driven, lyhörd. Tydlig beskrivning av allt som händer under processen. Det är bara att svepas med.
Du har min fulla rekommendation!
"
säljare på Atlasgatan 13

11 jun 2021

"Amanda är väldigt kompetent, hon har stort driv och mycket professionell."
säljare på Norra Agnegatan 38

10 jun 2021

"Amanda är en riktigt toppmäklare! Uppskattar verkligen hennes driv, engagemang
och tydlighet samtidigt som hon är lyhörd och lätt att kommunicera med.
Försäljningsprocessen gick otroligt snabbt och visade verkligen vilket stort nätverk och kontaktytor Amanda har.
Rekommenderar starkt Amanda som mäklare och kommer själv när det blir dags nästa gång att vända mig till henne!
"
säljare på Hälsingegatan 51

09 jun 2021

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb! Proffsigt bemötande och bra återkoppling längs hela processen oavsett tid på dygnet. Hon pratar inte utan hon levererar, jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av mäklare .. Sälj med Amanda! "
säljare på Herkulesgatan 22

09 jun 2021

"Amanda har varit en pärla under hela processen - duktig, lyhörd och driven! Alltid tillgänglig för att besvara frågor och finnas som bollplank. Processen från uppstart till avslut var exceptionellt snabb och smidig. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Döbelnsgatan 33

08 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med Amanda som vår mäklare, hon överträffade verkligen våra förväntningar. Vi rekommenderar starkt att anlita henne när ni ska sälja er bostad!"
säljare på Norra Agnegatan 36A

27 maj 2021

"Höll oss uppdaterade under hela processen vilket var mycket uppskattat! Amanda är en mycket engagerad o dedikerad mäklare. Rekommenderar varmt!"
säljare på Atlasgatan 1

20 maj 2021

"Amanda överträffade våra förväntningar gällande försäljningen. Allting gick snabbt och smidigt. "
säljare på Vulcanusgatan 13

19 maj 2021

"Amanda är både kaxig, driven men också väldigt ödmjuk. Vi är mycket nöjda med Amandas arbete med försäljningen av vår lägenhet. Vi kan starkt rekommendera henne till er som ännu inte valt mäklare. "
säljare på Klara Östra Kyrkogata 8F

19 maj 2021

"Det gick smidigt att sälja lägenheten med Amandas hjälp. Lugn och sansad mäklare som hanterade all admin och processen kändes trygg hela vägen. Kan rekommendera!"
säljare på Norrtullsgatan 61

17 maj 2021

"Exceptionellt driven och duktig!
Kan varmt rekommendera Amanda till alla som ska köpa eller sälja. "
säljare på Kungsholms Strand 135

13 maj 2021

"Amanda tog hand om allt i processen på ett bra sätt, allt ifrån att få lägenheten redo inför foto och annonsering, till att avgöra behovet av visningar samt att komma till avslut. Processen gick snabbare, smidigare och gav ett bättre resultat än vad jag hade kunnat förväntat mig."
säljare på Frejgatan 48A

12 maj 2021

"Amanda är väldigt professionell, lyhörd och trevlig. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och funderingar. Om Amanda hade varit kock hade jag varit stammis och jag hade gladeligen gett ett antal Michelinstjärnor! Kan varmt rekommendera Amanda som mäklare."
säljare på Atlasgatan 9

09 maj 2021

"Amanda har varit en riktig stjärna under hela processen! Hon har visat på stort interesse, engagemang och varit ett bollplank genom hela processen. Jag har känt mig väldigt trygg med Amanda vilket har varit viktigt för mig som säljer för första gången. Amanda får 10/10 och jag kommer definitiv rekommendera henne till andra. "
säljare på Frejgatan 54A

08 maj 2021

"Amanda är en riktigt stjärna! Hon var tydlig under hela processen och alltid tillgänglig. Amanda gör verkligen det extra för sina kunder och jag uppskattar hennes målmedvetenhet och stora engagemang! Kommer absolut kontakta Amanda nästa gång jag ska sälja. "
säljare på Arbetargatan 28A

05 maj 2021

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb, proffsig, engagerad och driven! Jag hade höga krav men Amanda levererade över förväntan. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Vanadisvägen 25

29 apr 2021

"Vi anlitade Amanda Treutiger för en snabb och smidig affär. Det uppfyllde hon verkligen! Vi kan varmt rekommendera Amanda som mäklare. "
säljare på Vulcanusgatan 3

26 apr 2021

"Amanda är extremt driven och engagerad. Hon är flexibel och svarar alltid med ett gott humör. Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare och kommer absolut att använda oss av Amanda igen! "
säljare på Västmannagatan 101

16 apr 2021

"Amanda gjorde ett jättebra jobb från start till slut. Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Völundsgatan 9

09 apr 2021

"Den absolut bästa mäklarupplevelsen jag haft. Amanda är kunnig, lyhörd och flexibel. Hon såg till att uppfylla alla önskemål. Trots en (väldigt) tight tidsplan lyckades hon sälja min bostad på en nivå som jag var mycket nöjd med. Kan starkt rekommendera Amanda och kommer inte använda någon annan mäklare i framtiden. Fullblodsproffs!"
säljare på Atlasmuren 4

21 mar 2021

"Amanda är en toppenmäklare. Strukturerad, lyhörd och hungrig - som en bra mäklare ska vara. Väldigt nöjda att vi lät henne hjälpa oss sälja vår lägenhet."
säljare på Völundsgatan 9

18 mar 2021

"Superengagerad från start till mål. Var även till stor hjälp att hitta en ny lägenhet till oss. Amanda rekommenderas starkt! Toppmäklare!"
säljare på Torsgatan 73

17 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Amanda! Vi gillar särskilt hennes engagemang och driv genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Torsgatan 29

15 mar 2021

"Amanda var målinriktad och engagerad! Var en bra process rätt igenom och kan absolut rekommendera henne till framtida säljare! "
säljare på Frejgatan 19A

15 mar 2021

"Kunnig, tydlig, proffsig och levererade över förväntan!
Glad över att jag sålde med Stockholms nya stjärnmäklare. Världsklass! "
säljare på Sankt Eriksgatan 85D

10 mar 2021

"Seriös, driven och flexibel. Kan varmt rekommendera Amanda. "
säljare på Sigtunagatan 19

08 mar 2021

"Amanda är en mycket driven, lyhörd och vettig person. Hon är väldigt proffsig, noggrann och lämnar ingenting åt slumpen. Vi upplevde henne som proffsig och påläst. Hon utgick hela tiden från tidigare siffror och statistik och var väl uppdaterad med det allra senaste på bostadsmarknaden. Det är en duktig och driven säljare, men inte någon som lovar guld och gröna skogar. Snarare är hon realistisk, rak och ärlig i sin kommunikation och hennes transparens skapar ett starkt förtroende.
Vi kan varmt rekommendera Amanda. "
säljare på Tomtebogatan 23A

07 mar 2021

"Amanda är en otroligt driven och lyhörd mäklare som utstrålar professionalism. Hon förstod min situation och hanterade den över förväntan på alla sätt där hon under tidspress lyckades avsluta med kontrakt på väldigt bra slutpris redan innan visning. Hon är väldigt lättgående som person och man känner sig trygg under hela processen. Rekommenderar starkt!"
säljare på Rödabergsbrinken 12

02 mar 2021

"Amanda levererade över förväntan! Vi visste sedan tidigare att hon är duktig, men såhär snabbt och smidigt hade vi aldrig kunnat föreställa oss att skulle kunna gå. Kunnig, trevlig, proffsig och enormt engagerad - det finns inget mer vi kunde önska. Varma rekommendationer från oss!"
säljare på Vulcanusgatan 1

25 feb 2021

"Amanda är en väldigt engagerad och driven mäklare! Vi var också väldigt nöjda med den kommunikation/feedback vi fick genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Torsgatan 29

24 feb 2021

"Amanda är professionell, driven och otroligt målinriktad. Vi är mycket nöjda med valet som mäklare och kan varmt rekommendera vidare! "
säljare på Norrbackagatan 16

18 feb 2021

"Det gick väldigt snabbt och enkelt att sälja med Amanda! Hon är väldigt effektiv, målinriktad och duktig på förhandling vilket genererade ett högt slutpris! "
säljare på Gästrikegatan 13

15 feb 2021

"Jag är supernöjd med Amanda!! Kan verkligen rekommendera henne!
Hon var väldigt trevlig, målmedveten och tydlig genom hela säljprocessen. Ni gör ett bra val om ni väljer Amanda :) "
säljare på Birkagatan 4

14 feb 2021

"Professionell och otroligt ambitiös. Rekommenderar varmt Amanda!"
säljare på Völundsgatan 7

13 feb 2021

"Proffsigt genom hela processen. Amanda levererade det hon lovade, så vi är väldigt nöjda. Rekommenderas. "
säljare på Torsgatan 42D

12 feb 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Amanda! Hon ambitiös och effektiv vilket är precis det man behöver när man själv har väldigt lite tid att lägga på en försäljning. Supernöjd!"
säljare på Gävlegatan 26

08 feb 2021

"Amanda är engagerad, kunnig och verkar älska sitt jobb. Hon gav oss en bra prisbild och gjorde sitt yttersta för att vi skulle få ett bra resultat. Fotografen vi fick var dessutom superduktig. Hon kan sitt område väl och tar sig tid att svara på sms och mejl. Vi skulle inte tveka att anlita henne igen!"
säljare på Vulcanusgatan 1

04 feb 2021

"One of the hardest broker I have ever seen. She take care of her customer well! "
säljare på Vulcanusgatan 3

29 jan 2021

"Amanda är otroligt driven och en väldigt engagerad mäklare. Hon gick all-in för vår försäljning och hon överträffade våra högt ställda förväntningar. Allt vi hade kunnat önska oss av en mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Völundsgatan 1

27 jan 2021

"Tydlig, kommunikativ och håller det hon lovar - det beskriver Amanda. Väldigt professionell mäklare som jag varmt skulle rekommendera alla att sälja via!
Från första mötet så ser Amanda till att hon förstår säljaren och under processen så gör hon allt vad hon kan för att möta förväntningarna. Hon går den extra milen!
"
säljare på Atlasmuren 18

21 jan 2021

"Jag är jättenöjd med Amanda!
Hon är väldigt målinriktad, tydlig och lättillgänglig! Vi första mötet kände jag direkt att jag hittat rätt, hon har en proffsig approach!
Amanda hade en tydlig plan, och slutpriset blev högre än mina förväntningar. Jag kommer att vända mig till Amanda för framtida försäljningar. Hon har gjort ett jättebra jobb!"
säljare på Sveavägen 137

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
327 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 126 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
121 av 122 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
126 av 126 säljare

Amanda på kartan.

151 tidigare annonser
13 bostäder till salu
126 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

1 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
2 547 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
2 326 kr/mån
2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
2 724 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Stockholm
3 121 kr/mån
1,5 rum, 37 m²
Lägenhet, Stockholm
2 042 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 945 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 74 m²
Utropspris: 8 945 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda jobbade hårt och var väldigt ambitiös med vår försäljning. Hon genomförde både öppna och privata visningar för att vi skulle få det pris vi ville ha. Alltid snabb med relevanta uppdateringar och rakt igenom ett proffsigt arbete och intryck."
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1 rum, 24 m²
3 100 000 kr
Lägenhet Birkastan
1 rum, 26 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionell! Kan verkligen rekommendera Amanda som är engagerad, tydlig och snabb. "
8 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 105 000 kr
2,5 rum, 71 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 500 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda gjorde ett fläckfritt jobb och hade otrolig fingertoppskänsla genom hela försäljningen. Ett riktigt proffs som jobbar stenhårt!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.