Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
4.9 / 5
(171 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
43 st
150 785 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Amanda har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 319 750 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag är programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" som är sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

- Registrerad fastighetsmäklare/Partner med en kandidatutbildning i ekonomi.
- Stockholms topp 4 mest rekommenderade mäklare 2021
- Stockholms innerstads mest rekommenderade mäklare Q2 2021
- Atlasområdets mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q1 2020
- Birkastans topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklare sedan Q3 2020
- Topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Mäklare för nyproduktionsprojektet på Kungsholms Strand 135
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019
- Programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”
- Aktiv mäklaren sedan sommaren 2019, tidigare arbetade jag 100 % som mäklarassistent i kombination med 100 % studier
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018
- Verksam i branschen sedan 2016

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021

Säljare om Amanda.

22 jan 2022

"När vi sålde vår första lägenhet så intervjuade vi totalt 5 mäklare och blev ändå inte nöjda i slutändan. Den här gången blev vi tipsade om att anlita Amanda och efter ett samtal kände vi oss trygga att anlita henne direkt och det är vi glada för. Hon drev en oerhört proffsig process där vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Amanda's största styrkor är enligt oss hennes driv, branschkunskap och härliga personlighet! Vi kommer anlita henne igen utan tvekan. "
säljare på Ekhagsvägen 2

19 jan 2022

"Amanda var mycket engagerad och proaktiv. Jag kommer varmt rekommendera henne vidare! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 11

18 jan 2022

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb och var sjukt engagerad från start till mål, kunde inte önskat mig en bättre mäklare!"
säljare på Birger Jarlsgatan 104B

17 jan 2022

"Amanda är otroligt proffsig och kunnig inom sitt område och skulle rekommendera henne varmt till din nästa bostadsförsäljning."
säljare på Frejgatan 50

10 jan 2022

"Stående ovationer till Amanda! Jag hade höga ambitioner om priset och processen och hon levererade med bravur enligt hennes löfte. Hon är extremt erfaren, professionell, snabb och ärlig. Jag litade på hennes strategi helt och hållet och hon höll mig väl informerad om all utveckling. Jag kände mig 100% säker på att lämna försäljningen till henne utan att blinka och kommer med storslagen glädje göra det igen. Helnöjd. Tack! "
säljare på Ingemarsgatan 3B

22 dec 2021

"Bytte mäklare till Amanda och blev helnöjd! Stark rekommendation! "
säljare på Brahegatan 12

16 dec 2021

"Amanda är en otroligt proffsig, lyhörd och engagerad(!) mäklare. Det är andra gången vi säljer med henne och vi har varit lika nöjd båda gångerna! Bättre mäklare går inte att hitta, det är jag säker på! "
säljare på Atlasmuren 18

09 dec 2021

"Redan från start visade Amanda på stort driv och engagemang, och hon besitter en utmärkande förmåga att kunna förstå sin kund och anpassa försäljningsprocessen därefter. I framtiden fortsätter Amanda att vara mitt förstahandsval vid bostadsaffärer - rekommenderar henne varmt!"
säljare på Atlasgatan 12

08 dec 2021

"Amanda vad otroligt proffsig och lyhörd under hela vår säljprocess. Från första mötet till signing och försäljning så har Amanda haft vårt förtroende till 100%. Vi är mer än nöjda över hela processen och vi har kunnat nå och ha kontakt med Amanda när vi än önskat. Vi är så nöjda över hennes hårda arbete och all energi och jobb hon lagt ner på att få vår bostad såld till ett pris vi är otroligt nöjda med. Tack Amanda! Vi rekommenderar henne till alla potentiella kunder där ute.
"
säljare på Hagagatan 50

25 nov 2021

"Amanda är professionell, engagerad och lyhörd. Snabba återkopplingar och hade alltid tid för frågor. Hon är vårt förstahandsval även inför framtida bostadsaffärer! "
säljare på Atlasmuren 18

23 nov 2021

"Amanda var engagerad, driven, kommunikativ och uppdaterade kontinuerligt hur processen gick. "
säljare på Vikingagatan 15

23 nov 2021

"Amanda är proffsig, lyhörd och proaktiv. Högsta betyg för hennes engagemang och tillgänglighet genom säljprocessen. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Vulcanusgatan 9

22 nov 2021

"Snabb och smidig försäljning!"
säljare på Torsgatan 42B

14 nov 2021

"Oerhört engagerad, transparent och professionell. "
säljare på Völundsgatan 7

08 nov 2021

"Otroligt engagemang av Amanda.
Taggad från första mötet.
Kan varmt rekommendera att såväl köpa som sälja med henne. "
säljare på Kungsholms Strand 135

03 nov 2021

"Blev rekommenderad att anlita Amanda som mäklare och är supernöjd. Hon har under hela säljprocessen varit väldigt engagerad (även fast budgivningen tog sin tid), kunnig och professionell. Rekommenderar Amanda starkt!"
säljare på Valhallavägen 147

26 okt 2021

"Amanda är trevlig, tydligt och professionell med stor koll på marknad och område där jag sålde. Det underlättade och hon gav en realistisk bild som stämde överens med marknadsläget. Helnöjd!"
säljare på Völundsgatan 1

25 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Amanda och försäljningen av vår bostad. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi fick ett pris som vi känner oss nöjda med utan att vi behövde gå ut på öppna marknaden. Från fotograferingen på måndagen ena veckan dröjde det bara till torsdagen veckan därpå tills vi hade ett påskrivet avtal. Amanda har varit proffsig, lättillgänglig och har hållit vad hon lovat. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Atlasgatan 1

21 okt 2021

"Amanda har god lokalkännedom, är lätt att arbeta med, har en tydlig plan och god kommunikation/återkoppling! Rekommenderas!"
säljare på Sankt Eriksgatan 64

20 okt 2021

"Amanda hanterade försäljningen utmärkt från början till slut och överträffade våra förväntningar.
Försäljningen gick snabbt, smidigt och för rekordpris.
Amanda är en fantastiskt glad och driven mäklare som har ett stort fokus på kunden och resultatet.
Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Vulcanusgatan 3

14 okt 2021

"Driven och energisk, lätt att samarbeta "
säljare på Vanadisvägen 32

12 okt 2021

"Vi är otroligt glada över att vi valde Amanda som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Hennes lokalkännedom, kompetens och driv gjorde att allt flöt på i ett bra tempo och vi är väldigt nöjda med både processen och resultatet! "
säljare på Sankt Eriksgatan 64

10 okt 2021

"Amanda gjorde ett fantastiskt arbete och skapade tidigt ett förtroende som även speglar resultatet av försäljningen. Jag är supernöjd med Amanda som mäklare."
säljare på Hälsingegatan 31

06 okt 2021

"Amanda gjorde ett strålande jobb med vår försäljning. Vi är mycket nöjda."
säljare på Västmannagatan 101

28 sep 2021

"Att välja Amanda var helt rätt! Hon hade stenkoll på allt som rörde försäljningen, så det kändes tryggt att låta henne att driva allt framåt. Med imponerande driv och engagemang stängde hon affären på en nivå där jag som säljare kände att jag kunna släppa ifrån mig min älskade lägenhet.
Rekommenderar Amanda som mäklare! :) "
säljare på Hagagatan 4

24 sep 2021

"Om ni funderar på att anlita Amanda som mäklare så tveka inte. Tydlighet, bra kommunikation och ett otroligt driv. Supernöjd! "
säljare på Roslagsgatan 57

18 sep 2021

"Amanda har varit superproffsig från första mötet och hela processen igenom. Vi har bl.a uppskattat att hon har stenkoll på allt, är snabb i sin återkoppling, tillgänglig, flexibel, tydlig i sin kommunikation, driven och trevlig. Vi har känt oss trygga och är väldigt nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera Amanda! "
säljare på Birkagatan 10

10 sep 2021

"Amanda Treutinger var väldigt effektiv och hade snabba lösningar. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Atlasgatan 13

09 sep 2021

"Uppskattade att Amanda jobbade snabbt och målinriktat. Kändes tryggt för mig som säljare. "
säljare på Warfvinges väg 7

09 sep 2021

"Redan vid första mötet Inger Amanda en trygghet och proffsenlighet som särskiljer från övriga mäklare vi mött.
Vi har både stått som köpare och säljare till Amanda och beundrar hennes driv och engagemang att göra alla parter nöjda.
För oss är Amanda det självklara valet!
"
säljare på Atlasmuren 4

30 aug 2021

"Ytterligare en otrolig insats av Amanda Treutiger, hon slutar inte att förvåna!
100% proffs från filmning av lägenhet till annonsering och försäljning, slutpriset var över förväntningarna och såväl köpare och vi säljare var otroligt nöjda på kontraktssigneringen.
Ska du sälja eller köpa så är det Amanda du ska prata med!
10+/10."
säljare på Kungsholms Strand 135

27 aug 2021

"En superproffsig insats av Amanda som skötte hela försäljningsprocessen exceptionellt och över förväntan. Sålde redan innan visning och är supernöjd med slutpriset. Rekommenderas utan tvekan!"
säljare på Völundsgatan 11

20 aug 2021

"Amanda levererade på toppnivå - driven, tydlig, målmedveten, snabb kommunikation! Ger henne hösta betyg på alla punkter!"
säljare på Völundsgatan 11

20 aug 2021

"Amanda har alltid funnits tillgänglig och fått mig att känna mig trygg som säljare. Fortsätt så!"
säljare på Völundsgatan 9

17 aug 2021

"Överträffade högt ställda förväntningar både vad gäller pris och professionalism. Garanterat en av Stockholms bästa mäklare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Sigtunagatan 11B

09 aug 2021

"Amanda var väldigt professionell, effektiv och lätt att jobba med. Jag är väldigt nöjd med hur hon skötte försäljningen av min lägenhet. Högsta betyg!"
säljare på Birkagatan 16C

05 aug 2021

"Jag sålde min lägenhet med Amanda och kunde inte vara mer nöjd med hela affären och hennes insats! Bra och tydlig kommunikation, professionell inställning och ett stort kontaktnät. Höll mig uppdaterad i alla delar av processen och noga från början till slut. Full pott till Amanda! "
säljare på Vulcanusgatan 9

28 jul 2021

"Amanda jobbade hårt och var väldigt ambitiös med vår försäljning. Hon genomförde både öppna och privata visningar för att vi skulle få det pris vi ville ha. Alltid snabb med relevanta uppdateringar och rakt igenom ett proffsigt arbete och intryck."
säljare på Vikingagatan 28

07 jul 2021

"Mycket professionell! Kan verkligen rekommendera Amanda som är engagerad, tydlig och snabb. "
säljare på Atlasgatan 3

07 jul 2021

"Amanda gjorde ett fläckfritt jobb och hade otrolig fingertoppskänsla genom hela försäljningen. Ett riktigt proffs som jobbar stenhårt!"
säljare på Birkagatan 16C

23 jun 2021

"Amanda är driven, påläst och trevlig och hon sålde min lägenhet till ett pris långt över förväntan. Jag skulle gärna anlita henne igen."
säljare på Sankt Eriksgatan 59A

23 jun 2021

"Enastående driv och ypperlig lokalkännedom. Valde denna mäklare efter att en annan mäklare haft svårt att få igång en riktig budprocess. Fick ett mycket bra slutpris - en klart glad överraskning! Noggrannhet, fingertoppskänsla och DRIV gjorde hela skillnaden. "
säljare på Vulcanusgatan 4

22 jun 2021

"En mäklarstjärna som fullständigt levde upp till sitt rykte! Med kort varsel tog hon sig an vårt objekt. Trots hård tidspress lyckades hon på två dagar få till en affär som var till full belåtenhet!
Det som ställer henne i en klass för sig bland mäklare är hennes speciella kombination av lyhördhet, noggrannhet i detaljer, förmåga till snabb problemlösning och att hela tiden driva processen till ett optimalt resultat.
Hennes statistik talar sitt tydliga språk, liksom alla omdömen, och vi kan bara instämma! Vi rekommenderar varmt Amanda!"
säljare på Karlbergsvägen 80

22 jun 2021

"Rekommenderar Amanda till övriga säljare som vill ha en smidig, snabb, strukturerad försäljning, vi fick väldigt bra betalt för bostaden.
Amanda med hennes team levererade över den tidigare höga förväntningen jag hade."
säljare på Kungsholms Strand 135

18 jun 2021

"Tack Amanda. Väl du fick uppdraget att sälja min lägenhet var det lite som att sätta sig ner i en flygplansstol med full service. Jag stressade dig lite med tidplanen då jag hade bråttom men det var inget som fick dig att vackla. Du är precis så som många andra omdömen gör gällande. Proffsig, kunnig, engagerad, driven, lyhörd. Tydlig beskrivning av allt som händer under processen. Det är bara att svepas med.
Du har min fulla rekommendation!
"
säljare på Atlasgatan 13

11 jun 2021

"Amanda är väldigt kompetent, hon har stort driv och mycket professionell."
säljare på Norra Agnegatan 38

10 jun 2021

"Amanda är en riktigt toppmäklare! Uppskattar verkligen hennes driv, engagemang
och tydlighet samtidigt som hon är lyhörd och lätt att kommunicera med.
Försäljningsprocessen gick otroligt snabbt och visade verkligen vilket stort nätverk och kontaktytor Amanda har.
Rekommenderar starkt Amanda som mäklare och kommer själv när det blir dags nästa gång att vända mig till henne!
"
säljare på Hälsingegatan 51

09 jun 2021

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb! Proffsigt bemötande och bra återkoppling längs hela processen oavsett tid på dygnet. Hon pratar inte utan hon levererar, jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av mäklare .. Sälj med Amanda! "
säljare på Herkulesgatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
319 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
166 av 170 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 169 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
164 av 166 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
171 av 171 säljare

Amanda på kartan.

204 tidigare annonser
16 bostäder till salu
171 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
1 888 kr/mån
1 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
1 387 kr/mån
2 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
2 236 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
1 255 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 33 m²
119 696 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 783 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 34 m²
7 500 000 kr
Lägenhet Ekhagen
+ 1 305 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"När vi sålde vår första lägenhet så intervjuade vi totalt 5 mäklare och blev ändå inte nöjda i slutändan. Den här gången blev vi tipsade om att anlita Amanda och efter ett samtal kände vi oss trygga att anlita henne direkt och det är vi glada för. Hon drev en oerhört proffsig process där vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Amanda's största styrkor är enligt oss hennes driv, branschkunskap och härliga personlighet! Vi kommer anlita henne igen utan tvekan. "
5 970 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 44 m²
3 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
1,5 rum, 32 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda var mycket engagerad och proaktiv. Jag kommer varmt rekommendera henne vidare! "
3 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 31 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb och var sjukt engagerad från start till mål, kunde inte önskat mig en bättre mäklare!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.