Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
5.0 / 5
(68 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
32 st
145 870 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Amanda har haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 168 540 000 kr.

Presentation

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag är programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" som är sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig på 072-388 24 07 eller amanda.treutiger@aliciaedelman.se

- Registrerad fastighetsmäklare med Ekonomiekandidat
- Den mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i "Atlasområdet"
- Bland topp 10 av alla mäklare i Vasastan
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige 2019
- Programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”
- Finalist i "Årets Mäklarstudent" 2018
- Verksam i branschen sedan 2016

Säljare om Amanda.

18 jan 2021

"Amanda var från första mötet extremt proffsig, lyhört och engagerad. Hon kom väl föreredd med bra material och underlag till vårat första möte. Hennes värdering på min lägenhet var precis där slutpriset landade och hon höll mig uppdaterad och informerad under hela processen. Från köparen fick vi även höra att hon var väldigt påläst och proffsig på visningen. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Karlbergsvägen 78

16 jan 2021

"Vi är super nöjda med vårt val av mäklare. Amanda har varit otroligt professionell och kommunikativ. Vi arbetar gärna med Amanda i framtiden och kommer varmt rekommendera henne till våra vänner och bekanta! "
säljare på Torsgatan 42B

02 jan 2021

"Vi kan varmt rekommendera Amanda. En mycket god känsla för prisnivå och mycket serviceminded. Jätteduktig!!"
säljare på Torsgatan 27

21 dec 2020

"Amanda var toppen från början till slut. Proffsig, men också super trevlig och rolig att ha göra med.
Jag sålde på distans och var lite orolig över processen, men Amanda var pålitlig, väldigt hjälpsam och informativ, med en "allt fixar sig enkelt" attityd. Hon fungerade även som ett utmärkt bollplank då hon verkligen har stenkoll på området.
Trots att jag aldrig träffat henne personligen blev jag snabbt bekväm med mitt val. Hennes instagramkonto bidrog också till upplevelsen! Mycket bra info, tips, lite personliga grejer och annat kul! In och följ! @treutiger
Jag kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Vulcanusgatan 4

17 dec 2020

"De saker jag uppskattade mest med Amanda var att hon lyssnade på vilka önskemål jag hade och därefter satte en tydlig strategi för hela försäljningsprocessen och hur målen skulle kunnas nå. Hon var även väldigt duktig på att hela tiden hålla mig uppdaterad på försäljningen och man behövde aldrig jaga henne utan hon kommunicerade exemplariskt när så behövdes. "
säljare på Torsgatan 42B

12 dec 2020

"För mig har det känts jobbigt att behöva sälja lägenheten för att det ska fixa och trixas så mycket vilket inte är min främsta egenskap. Jag träffade Amanda och sade att jag bara vill få det gjort och hon lade upp en plan för att först försöka sälja den på endast privatvisning och om vi inte får önskad summa så går vi på steg två med bilder och visning etc. En vecka senare och lägenheten var såld till ett pris jag blev riktigt nöjd med och det med knappt något fix och trix. Amanda skötte i princip allting och hela försäljningen kändes därmed enkel! Jag kan varmt rekommendera Amanda till alla som behöver en mäklare som har full koll och vill få ett försäljningspris över sin förväntan! "
säljare på Rörstrandsgatan 14

10 dec 2020

"Snabb och bra handläggning av försäljningen."
säljare på Völundsgatan 7

06 dec 2020

"Vi är supernöjda med Amanda. Hon är en väldigt engagerad mäklare som satte våra förväntningar högt men överträffade dom ändå. Hon ger ett väldigt professionellt intryck genom att alltid vara påläst och tillgänglig då hon regelbundet uppdaterar om läger och svarar på frågor. Amanda jobbar hårt för att genomföra en bra affär och nå ett högt slutpris. Vi kan rekommendera henne starkt!"
säljare på Atlasgatan 20

03 dec 2020

"Snabb och enkelt från start till mål!"
säljare på Tomtebogatan 51

01 dec 2020

"Från dag ett så visade Amanda hur professionell och lyhörd hon är. Hon lyssnade på mina åsikter och var väldigt påläst inför visningen. Det jag gillade mest var hennes energi och hur hårt hon arbetade för att göra mig som säljare nöjd. Så fort jag hade en fråga kom hon med ett svar inom endast några minuter och detta kunde ske under nästan vilken tid på dygnet som helst.
Jag rekommenderar starkt Amanda som mäklare och kommer använda mig av henne i framtida försäljningar."
säljare på Ekuddsvägen 3

30 nov 2020

"Proffsigaste mäklaren jag mött hittills under mina 30 år ! Känner till området Vasastan väl och skulle definitivt inte välja någon annan om det ska säljas igen i framtiden "
säljare på Atlasmuren 18

24 nov 2020

"Rekommenderar Amanda starkt"
säljare på Vitalisvägen 5

14 nov 2020

"Mycket proffesionellt agerande genom hela processen. "
säljare på Atlasgatan 4

07 nov 2020

"Amanda är både ungdomligt entusiastisk, kunnig och seriös. Hon gjorde en insats utöver förväntan, vägledde oss genom hela processen och fixade en snabb försäljning till ett bra pris. Amanda har god kännedom om målgruppen som söker i Atlasområdet.
"
säljare på Vulcanusgatan 3

30 okt 2020

"Vi är supernöjda med Amanda och kan inte annat än rekommendera henne till alla! Hon är superdriven, jättebra kommunikation under processen och gör verkligen allt för att göra oss som säljare nöjda. Vi fick lägenheten såld innan visning till ett slutpris långt över vad vi kunnat hoppats på. Bästa mäklaren vi haft utan tvivel!"
säljare på Völundsgatan 1

23 okt 2020

"På 11 dagar hann Amanda se till att få uppdraget, stylea, fotografera, annonsera, förhandsvisa och sälja för ett mycket bra pris. Wow!
Vi var extremt nöjda med Amandas professionella agerande och imponerade över hennes driv och hunger. Hon var påläst och svarade alltid snabbt och gav bra råd.
Hade absolut anlitat Amanda igen om / när vi säljer vår nästa lägenhet. "
säljare på Atlasgatan 1

20 okt 2020

"Amanda var engagerad, positiv och kunnig. Vi hölls uppdaterade genom hela processen och vi fick flera goda råd. Vi kan varmt rekommendera Amanda."
säljare på Falugatan 16

19 okt 2020

"Från mitt första möte med Amanda till slutförd försäljning tog det endast 10 dagar och försäljningen blev ett rekord i både pris och tid! Ett engagemang jag aldrig tidigare bevittnat och ett ovärderligt kontaktnät! Detta är mäklaren som ”walk the extra line”"
säljare på Vanadisvägen 25

07 okt 2020

"Amanda agerande väldigt proffesionellt från första mötet till kontraktsskrivning. Hon är lyhörd, målinriktad, positiv, förstår sig på marknaden och gör sitt yttersta för att göra säljare och köpare nöjda. Det vi framförallt uppskattade med Amanda var hennes tillgänglighet och hennes förmåga att följa upp under processens gång. Vi är så nöjda med vår försäljning och kan rekommendera alla som ska sälja sitt boende att anlita amanda som mäklare! 10 av 10 stjärnor! "
säljare på Sysslomansgatan 8

04 okt 2020

"Amanda var närvarande, generös med sin kunskap och stöttande från början till slut genom försäljningens alla delar. Hon tar sitt arbete på fullaste allvar och det är lätt att förstå hur hennes hårda arbete leder till många stora försäljningar. Till vår stora glädje. Vi sålde en bra bit över förväntat pris. Så klart rekommenderar vi Amanda starkt. "
säljare på Völundsgatan 7

04 okt 2020

"Amanda var väldigt engagerad i hela processen. Jag är väldigt nöjd med allt ifrån första mötet och tills lägenheten blev såld. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Pilgatan 19B

01 okt 2020

"Efter att ha träffat och utvärderat några olika mäklare föll mitt val på Amanda
Treutiger från mäklarfirman Alicia Edelman. Även om hon inte hade lika lång erfarenhet inom branschen så var valet enkelt. Amanda är en person som man snabbt fattar tycke för och som ger dig som säljare - och spekulant - en "vi känsla". Utöver det har hon väldigt bra koll på omgivningen i city, möjliga fallgropar, hur man läser av marknaden och arbetar väldigt nära med dig som säljare- man blir mer eller mindre som ett team med ett gemensamt mål.
Behöver ni en mäklare som är glad, charmig, kunnig, ambitiös, snabbfotad och som alltid har en plan A, B, C och D- då ska ni välja Amanda."
säljare på Rödabergsgatan 6

22 sep 2020

"Jag har sålt många lägenheter men aldrig har det varit så smidigt som med Amanda. Lyhörd, tillmötesgående och ärlig. Vill du ha en mäklare som alltid finns tillgänglig och som maximerar din vinst så ska du definitivt välja henne.
Så glad att jag gjorde det och jag kommer absolut rekommendera henne vidare till alla jag känner. Tio av tio! "
säljare på Sigtunagatan 6A

16 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Amanda! Amanda har en stor lokalkännedom i Atlasområdet och var pålitlig, engagerad och tydlig genom hela försäljningsprocessen! Så nöjd med Amandas hjälp och stöttning under försäljningen av min bostad! "
säljare på Atlasgatan 1

10 sep 2020

"Amanda gjorde säljprocessen så sömlös och smidig som det någonsin kunnat bli. Med stort engagemang, tillgänglighet och kunskap var vi sammantaget så nöjda som det går. Vi ser fram emot nästa gång vi säljer! "
säljare på Roslagsgatan 45

07 sep 2020

"Amanda var engagerad, kunnig och driven. Håller koll på alla detaljer och är ett bra bollplank när man behöver råd. Rekommenderas starkt! "
säljare på Atlasgatan 13

29 aug 2020

"Amanda överträffade alla mina förväntningar. Förutom att alltid finnas tillgänglig samt vara påläst och behjälplig mot potentiella köpare, så var Amanda en fantastiskt bra bollplank, vilket jag värdesätter högt. Jag kommer garanterat sälja med henne nästa gång också."
säljare på Kungsholms Strand 141

18 aug 2020

"Jag är mycket nöjd med Amandas insats. Med hjälp av hennes stora engagemang lyckades hon sälja min lägenhet efter bara 3 dagar på Hemnet. Hon var dessutom hjälpsam när det kommer till styling och mycket förtroendeingivande. En bra och smidig affär helt enkelt!"
säljare på Kungsholms Strand 141

13 aug 2020

"Amanda Treutiger gjorde ett utomordentligt proffsigt intryck från första mötet och genom hela processen. Engagerad, med ett härligt driv, och supertrevlig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Amanda."
säljare på Valhallavägen 65

26 jul 2020

"Ska ni/någon ni känner, sälja eller går i säljas tankar så ska ni utan tvekan anlita Amanda Treutiger. Hon är fantastiskt bra, engagerad och altid tillgänglig, sprider positiv energi och jobbar enormt hårt. Utan tvekan kommer Amanda bli en av Sveriges bästa mäklare"
säljare på Stig Lindbergs gata 8

14 jul 2020

"Amanda var proffsig, målinriktad och kompetent. Vi kom överens redan vid första mötet om målbild och förväntningar vilket kändes väldigt bra. Försäljningen gick som vi hade hoppats och vi tycker att Amanda har gjort ett bra jobb och var bra på att kommunicera tydligt och ofta både med oss och med potentiella köpare."
säljare på Atlasgatan 13

29 jun 2020

"Amanda är väldigt driven och ställer rimliga och bra förväntningar på försäljningen. Vi valde Amanda som mäklare då vi uppfattade henne som den mäklaren med bäst lokalkännedom i vårt område, vilket även gav resultat. Vi kan varmt rekommendera Amanda som mäklare!"
säljare på Völundsgatan 1

26 jun 2020

"Amanda är grym!"
säljare på Styrmansgatan 51

06 jun 2020

"Vi är supernöjda med Amanda!
Hon var engagerad och driven i hela processen. Det märks verkligen att hon älskar sitt jobb! Vi skulle mer än gärna anlita henne igen i framtiden."
säljare på Vulcanusgatan 1

05 jun 2020

"Vi kontaktades av Amandas mäklarbyrå, förmodligen genom "Hittamäklare". Innan dess hade vi haft samtal med en "stjärnmäklare" med en lång rad utmärkelser. Vi tyckte att han var mer intresserad av att framhäva sina meriter och sin statistik. Amanda visade genast att hon var genuint intresserad av just lägenheten som ska säljas och pekade ut de egenskaper som attraherade oss själva när vi köpte. P.g.a. omständigheter ville vi helst undvika hela processen med styling och allmän visning. Amanda var lyhörd och tillmötesgående. Hon ordnade privata visningar till ett fåtal spekulanter. Följaktligen var vi villiga att acceptera ett lägre slutpris än förväntat. Det blev ändå högre än vad "stjärnmäklaren" tyckte vi kunde få i bästa fall. Vi är övertygade om att slutpriset kunde gått upp till den nivå som Amanda siktade på om hon fick styla och annonsera på vanligt sätt."
säljare på Tomtebogatan 22

27 maj 2020

"Bra driv och pushar framåt. "
säljare på Gästrikegatan 13A

25 maj 2020

"Jag är suuuper nöjd! Underbara Amanda! Hon är en fantastiskt duktig och professionell mäklare. Kunde inte valt en bättre mäklare. Hon gjorde att jag som säljare kände mig väldigt trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera till andra som ska sälja! "
säljare på Surbrunnsgatan 19

22 maj 2020

"Amanda gjorde ett superbra jobb med försäljningen av min lägenhet! Hon är strukturerad, driven och en duktig kommunikatör. Rekommenderas! "
säljare på Tegnérgatan 55B

09 maj 2020

"Detta är andra gången på ganska kort tid jag anlitar Amanda och bara det talar ju sitt tydliga språk. Att hon sedan i dessa osäkra tider lyckas sälja vår lägenhet på mindre än två dygn efter en privatvisning för tre sällskap, med en budgivning som landade på 100 000 kr över vad vi betalade för lägenheten 2016, när vi räknat med att gå i förlust - det är bara helt makalöst. Amanda skulle vara mitt förstahandsval i alla lägen."
säljare på Ekuddsvägen 25

06 maj 2020

"Jag valde att ta hjälp av Amanda med min försäljning då jag tidigare följt henne på sociala medier och sett vilket driv hon besitter - vilket är A och O i en försäljning och inte minst i tuffa tider. Det märks tydligt när någon älskar det den gör och det lyser verkligen igenom Amandas arbete och resulterade i en mycket lyckad försäljning. "
säljare på Rönninge Torg 13

03 maj 2020

"Amanda är en mycket driven, engagerad och duktig mäklare. Hade en mäklare innan som jag var missnöjd med och kom i kontakt med Amanda som lyckades få ett riktigt bra pris på min lägenhet. Trots rådande situation i samhället med Corona.
Rekommenderar verkligen Amanda!"
säljare på Tomtebogatan 53

26 apr 2020

"Jag anlitade Amanda för att sälja en av mina lägenheter och jag är väldigt nöjd med henne. Det bästa med Amanda är hennes driv! Hon är en väldigt engagerad person som alltid jobbar mot målet. Hon är mån om säljarens bästa och driver försäljningsprocessen oerhört professionellt.
Även under svåra förhållanden lyckades hon sälja min lägenhet till ett bra pris. Amanda är helt klart en av de bästa mäklaren att anlita i Stockholm. Jag kommer anlita henne igen i framtiden."
säljare på Sankt Eriksgatan 72

30 mar 2020

"Amanda var taggad på att ta vår affär och tydlig med vad som gör att man ska välja henne, vilket stämde! En målinriktad, tydlig som gjorde oss trygga genom affären!"
säljare på Tobaksspinnargatan 10

12 mar 2020

"Efter att ha träffat en handfull mäklare från olika firmor valde jag till slut Amanda för att sälja min etta i Vasastan. Hon ingav ett professionellt och vasst intryck. Hon representerade även en uppstickare i Vasastan. Amanda har varit lyhörd och agerande under hela försäljningsprocessen samtidigt styrde hon processen väldigt bra. Jag blev nöjd med Amandas insats och tror att hon kommer bli en toppmäklare en dag."
säljare på Rödabergsgatan 8

12 mar 2020

"Amanda är en duktig och trevlig mäklare och kommer att rekommendera henne till alla som jag känner som vill sälja sin lägenhet
Jag är tacksam som har Amanda
Mvh
Sahar "
säljare på Sandhamnsgatan 75D

10 mar 2020

"Jag hade haft kontakt med en av Vasastans bästa mäklare under ett år och planerade att sälja med henne tills jag träffade Amanda. Amanda är driven, rak, självsäker och duktig på att förhandla. Jag rekommenderar Amanda starkt om man ska sälja en lägenhet i Atlasområdet."
säljare på Vulcanusgatan 1

04 mar 2020

"Amanda visade tydligt att Atlasområdet låg henne varmt om hjärtat och hade god kunskap och området. Hon visade från start ett stort engagemang och hade ett professionellt bemötande. Hon lyckades på väldigt kort tid anordna med styling, fotografering samt visning av vår lägenhet, vilket visar att hon har ett enormt driv och älskar sitt jobb som mäklare! Ytterligare en egenskap som vi uppskattade väldigt mycket hos Amanda var att hon såg till att vi hela tiden hölls uppdaterade och fanns tillgänglig för frågor. Vi kunde inte ha varit nöjdare med vårt val av mäklare och rekommenderar henne starkt! "
säljare på Vulcanusgatan 1

03 mar 2020

"Amanda tog sin an vår bostadsförsäljning med stort engagemang och energi. Med Amandas erfarenhet och kompetens blev alltifrån annons till slutpris vad jag efterfrågade. Amanda har en bred publik och många kanaler som hon använder i sin marknadsföring, detta gjorde att försäljningen gick snabbare än jag kunnat hoppats på. Jag kan varmt rekommendera Amanda om du går i säljtankar!"
säljare på Lindhagensgatan 63

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
168 540 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
67 av 68 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
56 av 68 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 68 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
68 av 68 säljare

Amanda på kartan.

79 tidigare annonser
16 bostäder till salu
68 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

3,5 rum, 79 m²
Lägenhet, Stockholm
4 667 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
2 163 kr/mån
2 rum, 42,2 m²
Lägenhet, Stockholm
1 033 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 27 m²
88 703 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 226 kr/mån
4 395 000 kr
2 rum, 48 m²
91 562 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 480 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 100 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 605 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda var från första mötet extremt proffsig, lyhört och engagerad. Hon kom väl föreredd med bra material och underlag till vårat första möte. Hennes värdering på min lägenhet var precis där slutpriset landade och hon höll mig uppdaterad och informerad under hela processen. Från köparen fick vi även höra att hon var väldigt påläst och proffsig på visningen. Rekommenderar henne varmt! "
4 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 39 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är super nöjda med vårt val av mäklare. Amanda har varit otroligt professionell och kommunikativ. Vi arbetar gärna med Amanda i framtiden och kommer varmt rekommendera henne till våra vänner och bekanta! "
8 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 84 m²
Utropspris: 8 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan varmt rekommendera Amanda. En mycket god känsla för prisnivå och mycket serviceminded. Jätteduktig!!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2,5 rum, 62 m²
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.