Amanda Treutiger

Profilbild för Amanda Treutiger
Säljarfavorit
Amanda Treutiger
4.9 / 5
(347 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
75 st
34 st
254 570 000 kr

Bakgrund

Amanda Treutiger jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-10-05. Amanda har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Amanda har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 211 880 000 kr.

Presentation

2023
- Franchisetagare för Vasastan/Norrmalm Alicia Edelman (1/1-2023)
- Mer än 350 sålda bostäder
- Atlasområdets och Birkastans mest anlitade och mest rekommenderade mäklare
- Topp 2 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren innanför tullarna
- Årets kontor Sverige 2022 (utmärkelse av Hemnet på galan Guldhemmet)
- Q3 Vasastans mest anlitade och rekommenderade mäklare

2022
- Årets mäklare/partner på Alicia Edelman
- Atlasområdets och Birkastans mest anlitade och mest rekommenderade mäklare
- Topp 2 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Flest försäljningar i Vasastan Q2
- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun
- Partner på Alicia Edelman
- Intervjuad i podcasten "Svar på tal"

2021
- Årets mäklare på Alicia Edelman
- Atlasområdets och Birkastans mest anlitade och mest rekommenderade mäklare
- Stockholms innerstads mest rekommenderade mäklare Q2
- Topp 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Topp 5 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun
- Partner på Alicia Edelman
- Mäklare för nyproduktionsprojektet på Kungsholms Strand 135
- Intervju med Expressen, tema bostadsmarknaden och livet som toppmäklare Q4
- Programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”

2020
- Atlasområdets mest anlitade och mest rekommenderade mäklare
- Topp 5 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan
- Programledare för podcasten ”Sveriges bästa mäklare”
- Årets mötesbokare på Alicia Edelman

2019
- Prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige
- 100 % studier kombinerat med 100 % jobb

Engagerad - Målmedveten - Flexibel - Metodisk - Tävlingsinriktad
Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja i hela Stockholms området utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Vasastan men jag säljer även mycket på Kungsholmen och andra delar av innerstan.

Min marknadsföring ger dig något utöver det vanliga, både i hur jag arbetar i området där din bostad ska säljas och hur jag arbetar digitalt. Jag har ett av Sveriges största mäklar instagramkonton som ger din bostad extra marknadsföring och jag har tidigare under två års tid varit programledare för podcasten "Sveriges bästa mäklare" tillsammans med VD'n för Bjurfors, en podcast sponsrad av Hemnet.

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

Utbildning:
- Fastighetsmäklarutbildning och Ekonomie kandidat, 180 hp via Gävle Högskola
- Grundläggande Militär Utbildning (GMU), Gotland

Fritid:
Familj & vänner, resor, träning, min hund, matlagning & inredning!

Utmaningar ni inte visste om mig:
- Vasaloppet 2022
- Lidingöloppet 2022
- Hoppat Bungy Jump
- Hoppat fallskärm

Prisad mäklare.

Säljare om Amanda.

23 nov 2023

"Supernöjd med Amanda som mäklare! Superproffsig, lyhörd och engagerad - precis det som jag tycker kännetecknar en bra mäklare! Var trygg i hela processen trots att marknaden nu har varit helt upp och ner. "
säljare på Rörstrandsgatan 38A

22 nov 2023

"Amanda var väldigt professionell och trevlig att ha och göra med. Hon sålde min lägenhet i en pressad marknad där många bostadsrätter låg ute till försäljning samtidigt och priserna var sjunkande. Trots detta såldes min lägenhet veckan efter den initiala visningshelgen vilket var en bedrift på rå..."
"Amanda var väldigt professionell och trevlig att ha och göra med. Hon sålde min lägenhet i en pressad marknad där många bostadsrätter låg ute till försäljning samtidigt och priserna var sjunkande. Trots detta såldes min lägenhet veckan efter den initiala visningshelgen vilket var en bedrift på rådande marknad. Hon prioriterade en snabb och bra affär utifrån de förutsättningar jag behövde och var lyhörd för min säljarsituation och vilka förutsättningar vi arbetade med. Kan varmt rekommendera Amanda!"
Läs mer
säljare på Rehnsgatan 12A

09 nov 2023

"Andra gången vi säljer med Amanda och vi är återigen nöjda med hennes insats. Hon är proffsig, lyhörd och rådgivande!"
säljare på Kungsholmsgatan 22

29 okt 2023

"Vi är väldigt nöjda med hela försäljningsprocessen - Amanda var enormt drivande, lyhörd och kompetent igenom hela vår resa. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som planerar sälja sin lägenhet!"
säljare på Torbjörn Klockares gata 18A

28 okt 2023

"Amanda ger ett kompetent och förtroendeingivande intryck.
I den turbulenta tid som råder på bostadsmarknaden just nu lyckades hon förmedla vår bostad efter en visning till ett pris som vi var nöjda med. Vi rekommenderar gärna Amanda vidare!"
säljare på Valhallavägen 16

16 okt 2023

"Amanda är väldigt strukturerad och discplinerad i sitt arbete, vilket borgar för en smidig process."
säljare på Tulegatan 21

04 okt 2023

"Amanda did a great job selling our apartment! We are very happy with the result, and everything just went so smoothly!"
säljare på Karlbergsvägen 32B

19 sep 2023

"Riktigt proffsig och grymt ambitiös!"
säljare på Dalagatan 8

17 sep 2023

"Amanda sålde vår lägenhet till ett pris vi var nöjda med på en svår marknad. Hon var tålmodig med vår önskade tidslinje och resultatet (pris och frånträde) blev bättre än vi hade kunnat önska! "
säljare på Vulcanusgatan 9

17 sep 2023

"Andra gången vi säljer med Amanda och vi har varit lika nöjda båda gångerna! Rekommenderar verkligen henne."
säljare på Karlbergsvägen 68

08 sep 2023

"Amanda var tydlig, strukturerad och målinriktad under hela försäljningsprocessen. Hon präglas av affärsmässighet och levererade ett slutpris som var långt över förväntan sett till marknadsläget. Rekommenderas starkt! "
säljare på Falugatan 15

07 sep 2023

"Amanda är snabb, driven, engagerad och otroligt kunnig. Vi kunde inte vara mer nöjda!"
säljare på Völundsgatan 1

07 sep 2023

"Amanda var väldigt proffsig från start till slut i försäljningsprocessen. Seriös, trygg och aktiv vilket ledde till en mycket snabb försäljning. Amanda har även ett starkt engagemang och en vilja att lyckas med försäljningen, vilket säkerligen smittar av sig hos köpare. Vi kan varmt rekommendera ..."
"Amanda var väldigt proffsig från start till slut i försäljningsprocessen. Seriös, trygg och aktiv vilket ledde till en mycket snabb försäljning. Amanda har även ett starkt engagemang och en vilja att lyckas med försäljningen, vilket säkerligen smittar av sig hos köpare. Vi kan varmt rekommendera Amanda som mäklare"
Läs mer
säljare på Dalagatan 86B

07 sep 2023

"Amanda är väldigt kunnig, engagerad och lyhörd. Genom hela processen har Amanda tydligt återkopplat och lyft sina tankar och idéer om vägen framåt. Hon levde upp till våra förväntningar och är mer än nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera Amanda för andra som går i säljtankar."
"Amanda är väldigt kunnig, engagerad och lyhörd. Genom hela processen har Amanda tydligt återkopplat och lyft sina tankar och idéer om vägen framåt. Hon levde upp till våra förväntningar och är mer än nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera Amanda för andra som går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 54A

06 sep 2023

"Mycket affärsmässig och engagerad person som verkligen gör jobbet för att matcha säljare och köpare på bästa sätt. "
säljare på Gävlegatan 11

01 sep 2023

"Amanda skötte allt fantastiskt! Påbörjade processen att sälja när jag var utomlands och allt gick så smidigt och snabbt - lägenheten var såld inom 3 veckor från att jag kontaktade henne. Detta på en ostabil marknad och till ett högt slutpris. Amanda är professionell och lätt att kommunicera med, ..."
"Amanda skötte allt fantastiskt! Påbörjade processen att sälja när jag var utomlands och allt gick så smidigt och snabbt - lägenheten var såld inom 3 veckor från att jag kontaktade henne. Detta på en ostabil marknad och till ett högt slutpris. Amanda är professionell och lätt att kommunicera med, uppdaterade mig hur processen gick så kände mig väldigt trygg trots att jag inte var på plats i Stockholm. Rekommenderar Amanda varmt!"
Läs mer
säljare på Ynglingagatan 19

28 aug 2023

"Andra gången vi säljer underhand med Amanda och hon levererade som vanligt - trots en tuff marknad och våra höga ambitioner på slutpriset! Extremt bra kommunikation och konstanta uppdateringar kring nästa steg."
säljare på Kungstensgatan 63

18 aug 2023

"Amanda Treutiger besitter en enorm kunskap om bostadsmarknaden och speciellt kring Atlasområdet. Amanda är mkt snabbtänkt och välorganiserad och satte fart med försäljningen på en gång. Jag som inte har någon större erfarenhet av försäljning av bostad kunde slappna av på en gång. Det tog inte mån..."
"Amanda Treutiger besitter en enorm kunskap om bostadsmarknaden och speciellt kring Atlasområdet. Amanda är mkt snabbtänkt och välorganiserad och satte fart med försäljningen på en gång. Jag som inte har någon större erfarenhet av försäljning av bostad kunde slappna av på en gång. Det tog inte många minuter innan jag förstod att jag var i professionella händer. Frågar någon mig om jag kan rekommendera en mäklare så svarar jag Amanda Treutiger."
Läs mer
säljare på Völundsgatan 7

15 aug 2023

"Amanda har varit helt fantastisk genom hela försäljningen. Väldigt professionell, lyhörd , engagerad och höll mig uppdaterad genom hela processen på ett tydligt och bra sätt. Lätt att kommunicera med och det märks att hon brinner för sitt jobb. Lättillgänglig vid frågor och återkopplar snabbt. Ka..."
"Amanda har varit helt fantastisk genom hela försäljningen. Väldigt professionell, lyhörd , engagerad och höll mig uppdaterad genom hela processen på ett tydligt och bra sätt. Lätt att kommunicera med och det märks att hon brinner för sitt jobb. Lättillgänglig vid frågor och återkopplar snabbt. Kan varmt rekommendera Amanda!"
Läs mer
säljare på P O Hallmans gata 3

19 jul 2023

"Amanda var mycket behjälplig och professionell med ett tydligt mål om att få det högsta priset. Vi är supernöjda med resultatet!"
säljare på Atlasgatan 7

19 jul 2023

"Amanda var otroligt engagerad och proffsig. Hon var förtroendeingivande redan från start, transparent och lösningsorienterad genom hela vår bostadsförsäljning. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Vulcanusgatan 1

10 jul 2023

"Jag kan varmt rekommendera Amanda som mäklare. Hon är både målinriktad och snabb i sina åtgärder. Genom hela processen med visningar och budgivning kände jag mig trygg tack vare hennes kompetens. Hon gav mig professionell vägledning och hjälpte mig att fatta välgrundade beslut."
"Jag kan varmt rekommendera Amanda som mäklare. Hon är både målinriktad och snabb i sina åtgärder. Genom hela processen med visningar och budgivning kände jag mig trygg tack vare hennes kompetens. Hon gav mig professionell vägledning och hjälpte mig att fatta välgrundade beslut."
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 3

06 jul 2023

"Bästa mäklaren i Vasastan! Amanda kan marknaden som ingen annan och är otroligt skicklig på att skapa ett stort intresse för lägenheten, bla genom att aktivt jobba med sitt kundregister och marknadsföra genom sociala medier. Väldigt engagerad och finns alltid tillgänglig att svara på frågor. Reko..."
"Bästa mäklaren i Vasastan! Amanda kan marknaden som ingen annan och är otroligt skicklig på att skapa ett stort intresse för lägenheten, bla genom att aktivt jobba med sitt kundregister och marknadsföra genom sociala medier. Väldigt engagerad och finns alltid tillgänglig att svara på frågor. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Observatoriegatan 19

07 jun 2023

"Amanda är enligt mig Vasastans bästa mäklare. Hon gav oss konkret rådgivning kring marknadsläget och värderade vår bostad realistiskt. Med enorm drivkraft, genomarbetad strategi och god kommunikation lyckades hon sälja vår bostad på en dryg vecka till ett pris som låg en bra bit över värderingen ..."
"Amanda är enligt mig Vasastans bästa mäklare. Hon gav oss konkret rådgivning kring marknadsläget och värderade vår bostad realistiskt. Med enorm drivkraft, genomarbetad strategi och god kommunikation lyckades hon sälja vår bostad på en dryg vecka till ett pris som låg en bra bit över värderingen och våra förväntningar."
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 25

31 maj 2023

"Så nöjd! Amanda har genom kämparglöd och stort engagemang lyckats sälja min lägenhet i en knepig marknad. Ett riktigt riktigt proffs, rekommenderar henne varmt och jag kommer anlita henne igen!"
säljare på Västmannagatan 24

26 maj 2023

"Det tog åtta dagar från första mötet till kontraktsskrivning. Amanda ger ett seriöst och kompetent intryck. Hon kan sin marknad och kunde snabbt matcha rätt kunder till vårt objekt. Därtill är hon supertrevlig att ha och göra med. Varma rekommendationer! "
"Det tog åtta dagar från första mötet till kontraktsskrivning. Amanda ger ett seriöst och kompetent intryck. Hon kan sin marknad och kunde snabbt matcha rätt kunder till vårt objekt. Därtill är hon supertrevlig att ha och göra med. Varma rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Sveavägen 55

26 maj 2023

""Engagerad, intresserad, trevlig och kunnig mäklare som var lätt att nå under hela processen. Det hela sköttes mycket proffsigt. Kan varmt rekommendera Amanda till den som vill ha högt engagemang och en snabb affär". "
säljare på Sankt Eriksgatan 101A

25 maj 2023

"Amanda var rak, tydlig och under hela processen enkel att få tag på. Hon var flexibel och styrde trots fullspäckat schema både förhandsvisning och kontrakt utan problem. Från annons på Hemnet tog det bara 2.5 dagar till kontrakt. Mkt nöjd!"
säljare på Bråvallagatan 8

12 maj 2023

"Driven, organiserad och strukturerad. Rekommenderar Amanda varmt!"
säljare på Sveavägen 115

09 maj 2023

"Amanda har varit super proffsig från första kontakten tills kontraktet var påskrivet och klart. Alltid snabb och tydlig kommunikation och vi kan varmt rekommendera henne för alla som behöver en mäklare! "
säljare på Sveavägen 115

08 maj 2023

"En riktig klippa som gjorde ett toppenjobb! Trevlig, driven och alltid tillgänglig."
säljare på Ynglingagatan 17

06 maj 2023

"Amanda är driven, tydlig och har ett fantastiskt sätt att arbeta med potentiella spekulanter. Det kan intygas både som köpare och säljare :) vi är jättenöjda med Amanda! Rekommenderas!"
säljare på Völundsgatan 1

06 maj 2023

"Jag har både köpt och sålt min nuvarande lägenhet via Amanda, och jag är så imponerad av hennes arbete. Amanda levererade en försäljningsprocess över förväntan! En supersnabb och smidig affär där jag fick precis det pris jag ville ha. Jag uppskattade framförallt hennes nära kommunikation där hon ..."
"Jag har både köpt och sålt min nuvarande lägenhet via Amanda, och jag är så imponerad av hennes arbete. Amanda levererade en försäljningsprocess över förväntan! En supersnabb och smidig affär där jag fick precis det pris jag ville ha. Jag uppskattade framförallt hennes nära kommunikation där hon genom hela processen höll mig uppdaterad och trygg. Jag kommer utan tvekan att ta hjälp av Amanda vid framtida försäljningar! Hon får mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 1

04 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Amanda. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett fint resultat. Vi kommer definitivt att återkomma till Amanda i framtiden. "
säljare på Torsgatan 33

23 apr 2023

"Jag anlitade Amanda på AE för att jag tidigare som köpare fått så bra hjälp av henne och hennes kollegor att hitta ett objekt som passade mig. Nu som säljare är jag väldigt nöjd med Amanda! Hon levererade precis vad jag ville, en snabb affär på ett bra pris! Amanda var alltid lätt att prata med u..."
"Jag anlitade Amanda på AE för att jag tidigare som köpare fått så bra hjälp av henne och hennes kollegor att hitta ett objekt som passade mig. Nu som säljare är jag väldigt nöjd med Amanda! Hon levererade precis vad jag ville, en snabb affär på ett bra pris! Amanda var alltid lätt att prata med under processen, hade en väldigt proffsig fotograf och kunde ordna med bankkontakter som kan hjälpa mig med mitt framtida köp och dessutom får jag bra tips på kommande försäljningar nu när jag står redo att köpa! Mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 38A

27 mar 2023

"Amandas kunnande, erfarenhet och tydlighet gjorde att jag som säljare kände stort förtroende genom hela processen."
säljare på Völundsgatan 9

22 mar 2023

"Amanda är en fantastisk mäklare som vi ser fram emot att få jobba med fler gånger! "
säljare på Tomtebogatan 23A

19 mar 2023

"Skulle rekommendera Amanda till ALLA som säljer sin lägenhet. Vi försökte med olika mäklare men Amanda var den som lyckades. Grymt nöjda!!"
säljare på Idungatan 1B

07 mar 2023

"Amanda är en lyhörd och engagerad mäklare med god lokalkännedom. Hon genomför sitt arbete med mycket gott resultat genom att vara flexibel och noggrann. Hennes stora styrka är den goda kommunikationen! "
säljare på Vulcanusgatan 4

27 feb 2023

"Amanda var engagerad och snabb, vi är supernöjda med försäljningen!"
säljare på Drejargatan 1

24 feb 2023

"Grymt jobb av Amanda när hon sålde vår lägenhet! Snabb, tydlig och bra rekommendationer genom hela processen! "
säljare på Surbrunnsgatan 57

21 feb 2023

"Kan verkligen rekomendera Amanda! Hon har varit driven och ihärdig i vår lägenhetsförsäljning och har trots en svår marknad fått vår lägenhet såld!"
säljare på Sankt Eriksgatan 99

05 feb 2023

"Kände mig trygg i att lämna över min bostadsaffär i Amandas händer.
Bra förhandlare och bollplank samt alltid tillgänglig för frågor och flexibel med extra-visningar. Allt för att landa affären så bra som möjligt."
säljare på Torsgatan 78

03 feb 2023

"Amanda är en stjärna. Otroligt professionell, kommunikativ och driven. Hennes lokalkännedom är imponerande och kan inget annat än att starkt rekomendera henne - 5/5"
säljare på Hälsingegatan 10B

01 feb 2023

"Lyhörd, kunnig och flexibel. Bra med kontakter inom städ, foto, mm. Lätt att prata med och ställa frågor till. Tack för bra jobb Amanda! "
säljare på Sankt Eriksgatan 64

01 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Amanda. Det jag var speciellt nöjd med var
- Tydlighet i förväntningar, inget snick-snack
- Mycket bra kommunikation hela tiden med tydliga summeringar av läget
- Öppen för att få mina synpunkter och tankar på pris m.m."
säljare på Sankt Eriksgatan 87

26 jan 2023

"Jag är så nöjda med Amanda. Hon kämpade verkligen in i det sista för att ro affären i hamn. Hon höll oss ständigt uppdaterade och kom med förslag på lösningar. Såg bara möjligheter. Jag har köpt och sålt 10 bostäder, hon är den överlägset bästa mäklaren jag någonsin haft och göra med. Kommer aldr..."
"Jag är så nöjda med Amanda. Hon kämpade verkligen in i det sista för att ro affären i hamn. Hon höll oss ständigt uppdaterade och kom med förslag på lösningar. Såg bara möjligheter. Jag har köpt och sålt 10 bostäder, hon är den överlägset bästa mäklaren jag någonsin haft och göra med. Kommer aldrig att sälja med någon annan. Hon är lyhörd, mjuk och känner av. Något som jag verkligen uppskattat under hela processen då en lägenhet verkligen kan vara jobbig att släppa. Men Amanda visade en stor empatisk sida och det kan man inte värdera i pengar. Tack Amanda, du är bäst! "
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 17

23 jan 2023

"Engagerad och målveten mäklare som behövs i dessa tider. Amanda höll mig uppdaterad hela tiden."
säljare på Fleminggatan 62A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
211 880 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
334 av 343 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
288 av 344 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
332 av 337 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
346 av 346 säljare

Amanda på kartan.

470 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
346 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 75 m²
Lägenhet, Stockholm
4 394 kr/mån
2 rum, 34,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 191 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 500 kr/mån
3 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
3 933 kr/mån
4 950 000 kr
2 rum, 43 m²
115 116 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
825 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

11 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 5 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 11 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 66 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
8 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
-995 000 kr
5 rum, 80,6 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Vasastan
-45 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd med Amanda som mäklare! Superproffsig, lyhörd och engagerad - precis det som jag tycker kännetecknar en bra mäklare! Var trygg i hela processen trots att marknaden nu har varit helt upp och ner. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
3 rum, 94,1 m²
Utropspris: 11 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.