Amanda Öst

Profilbild för Amanda Öst
Säljarfavorit
Amanda Öst
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
24 st
79 305 000 kr

Bakgrund

Amanda Öst jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-06-24. Amanda har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2021. Amanda har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 98 935 000 kr.

Presentation

Jag arbetar alltid med ett stort engagemang, målmedvetenhet och ett leende på läpparna. Jag har arbetat inom branschen sedan 2017 och är övertygad om att de bästa bostadsaffärerna skapas genom att alltid leverera det lilla extra. I mitt arbete står alltid kunderna i fokus för att överträffa deras förväntningar. Mitt mål är att både du som säljare och köpare ska vara nöjda och återkommande vid varje bostadsaffär.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. Min tydliga kommunikation samt lyhördhet ihop med Bjurfors starka varumärke skapar trygga och lyckade bostadsaffärer!

Jag har en kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads universitet och har varit aktiv i branschen sedan 2017.

Säljare om Amanda.

29 nov 2021

"Jag är supernöjd med Amanda som mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Eklandagatan 56C

29 okt 2021

"Amanda har varit proffsig med positiv energi. Hon har varit extremt lyhörd för våra önskemål samt tydlig och flexibel i planering och handlande vid försäljningen av vår bostad. Vi skulle varmt rekommendera henne som mäklare till alla som har en lägenhetsförsäljning framför sig. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 12

22 okt 2021

"Vi valde Amanda efter att själva ha varit med i en budgivning till ett objekt hon sålde, där vi tyckte att hon var en av de bättre mäklarna vi själva fått erfara som spekulant/köpare. Hon levde verkligen upp till det även från ett säljarperspekti. Amanda var fantastisk under hela processen, trots en stundvis utmanande lägenhetsförsäljning. Hon hade tålamod och var proffsig, och vi fick en jättefin kontakt, något som vi värderar väldigt högt. Hon höll oss alltid uppdaterad och var väldigt lyhörd till våra tankar och idéer. En lugn och trygg mäklare med stort engagemang. Helt enkelt en självklar rekommendation från oss! "
säljare på Gibraltargatan 110

05 okt 2021

"Amanda var helt kanon, uppdatterade oss konstant under processen. Lugn men samtidigt målintriktad. Vi kände oss verkligen i trygga händer. Tusen tack Amanda:)"
säljare på Wijkandersplatsen 1

30 sep 2021

"Anledningen till att vi valde att kontakta denna mäklare var tidigare mycket lyckade resultat i närområdet.
Anledningen att vi valde denna mäklare var att vi tyckte att Mäklarens förslag till upplägg av hela försäljningsprocessen stämde extremt bra med hur vi ville att den skulle gå till. Sedan var en stor bidragande faktor att vi fick känslan att hon trodde på Lägenheten och dess potential. Dessutom stämde hennes uppskattningar väl överens med våra egna.
Mäklaren gick vid första mötet väldigt pedagogiskt igenom hela processen och lyssnade hela tiden av vad vi tyckte och tänkte. Hon infriade förväntningarna. Hon var alltid lätt att få tag i och höll oss ständigt informerade och uppdaterade samtidigt som hon hela tiden verifierade att vi inte hade obesvarade frågor och att vi höll med om vad som hände. Ett mycket lyckat samarbete."
säljare på Föreningsgatan 18B

24 sep 2021

"Vi fick byta Bjurforsmäklare mitt i försäljningsprocessen till Amanda. Så hon kom in relativt sent i processen. Men vi fick direkt en bra kontakt med Amanda och hon har under hela processen varit väldigt professionell. Trevlig, enkelt att få tag i, kunnat svara på frågor och gett råd. Hon lyckades också få till ett försäljningspris som var långt över förväntan.
Vi kan verkligen rekommendera Amanda. "
säljare på Örnehufvudsgatan 3

13 sep 2021

"Bytte mäklare till Amanda. Den första värderingen som gjordes var väldigt avvikande från slutpris. Kändes med facit i hand som att det lades för att få kontraktet. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

31 aug 2021

"Mkt professionellt och trevlig bemötande. Transparens och kontinuerlig uppdatering uppskattades mycket. Snabb och svarande alltid korrekt på mail o i telefon. Vi är fantastiskt nöjda. Mvh Cecilia Mårtenson"
säljare på Lindströmsgatan 3B

30 aug 2021

"Amanda var lyhörd och väl förberedd. Hon hade från tidigt ett skede en tydlig plan för försäljningsprocessen och höll en konstant uppdaterad över vad som hände. Dessutom är hon lätt att tycka, vilket jag absolut tror kan ha lett till en positiv påverkan på försäljningspriset."
säljare på Älvsborgsplan 6

18 aug 2021

"Mycket nöjd med alla Amandas insatser! "
säljare på Slottsskogsgatan 111

26 jul 2021

"Amanda gjorde försäljningen superenkel! Hon hade bra koll på lägenheten och området från första sekund, väldigt enkel att kommunicera med och höll mig hela tiden uppdaterad. Kan starkt rekommendera Amanda som mäklare."
säljare på Spaldingsgatan 1

20 jul 2021

"Gjorde försäljningen superenkel! Hjälpsam och lyhörd under hela processen. Enkel att kommunicera med och höll oss hela tiden uppdaterade."
säljare på Mölndalsvägen 33

15 jul 2021

"Amanda gav ett seriöst intryck, uppskattade hennes lugn genom hela processen samt god råd inför samtliga moment. "
säljare på Cederbourgsgatan 9

15 jul 2021

"Amanda blev snabbt inkastad i bostadsförsäljningen under semestertider och agerade på bästa sätt. Bra koll på lägenheten och området från första sekund. Tillgänglig under hela processen och höll oss ständigt uppdaterade på läget. Högt ställda mål gällande priset uppfylldes och toppades med föreningsrekord. Kan starkt rekommendera Amanda som mäklare och Bjurfors-teamet. Toppbetyg! "
säljare på Gibraltargatan 64

12 jul 2021

"Amanda stack ut jämfört med övriga mäklare jag träffade då hon höll kontakten och hörde av sig och frågade hur tankarna gick innan jag bestämde mig för mäklare och firma, detta tyckte jag visade engagemang och driv.
Jag kände även att vi på vårt första möte var överens om vilken prisbild som var rimlig att förvänta sig i området med hänsyn till läge/skick och förening."
säljare på Eklandagatan 33

01 jul 2021

"Amanda är fantastiskt lyhörd, proffsig och månar om detaljerna i försäljningen. Med god lokalkännedom, genuint intresse och förståelse för att det är den största affären en privatperson gör så går hon in med 120% fokus. Amanda överträffar förväntningarna med råge. "
säljare på Kyrkogatan 42A

16 jun 2021

"Amanda gjorde ett fantastiskt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Kommunikationen var på topp och vi kände oss trygga genom hela processen. Lägenheten såldes på förhand i en smidig affär och till ett pris vi var mycket nöjda med."
säljare på Föreningsgatan 18B

07 jun 2021

"Kan varmt rekommendera Amanda Öst som mäklare! Hon har jobbat snabbt och effektivt under hela processen och har hela tiden varit mycket noggrann och lyhörd. Vi har känt oss 100 % trygga med Amanda som mäklare under hela vår försäljning."
säljare på Eklandagatan 23B

31 maj 2021

"Amanda var väldigt förtroendeingivande och pålitlig i hela processen. Hon visade ett stort engagemang och var också väldigt bra på att hela tiden återkoppla och uppdatera mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Stenhuggaregatan 8

28 maj 2021

"Rekommenderar starkt Amanda!
Amanda är professionell och duktig på det hon gör."
säljare på Eklandagatan 67B

06 maj 2021

"Amanda Öst är otroligt proffsig och en genuint fin människa!
Lika mån om mig som säljare och om köparna. Jättebra på att löpande informera och jag fick ett fantastiskt bra pris för min lägenhet.
Nästa gång jag säljer min bostad är det givet att Amanda får uppdraget;)"
säljare på Björkuddsgatan 3

28 mar 2021

"Vi är super nöjda med Amandas hjälp vid vår försäljning, lyhörd effektiv och mycket bra kommunikation, rekommenderas starkt!"
säljare på Skånegatan 35C

19 mar 2021

"Väldigt trevlig, kunnig och lyhörd."
säljare på Cederbourgsgatan 9

04 mar 2021

"Jag uppskattade väldigt mycket att Amanda hela tiden höll mig uppdaterad och att det alltid var lätt att komma i kontakt med henne. Affären gick i lås snabbt och för min del har det känts väldigt smidigt och servicen har varit på topp. "
säljare på Örnehufvudsgatan 17

29 jan 2021

"Amanda var väldigt proffsig och lyhörd. Rekommenderas verkligen. "
säljare på Kjellbergsgatan 8

05 okt 2020

"Detta var vår första bostadsförsäljning och vi är så glada över att ha valt Amanda som mäklare.
Hon har gjort ett fantastiskt arbete från start till slut."
säljare på Bomgatan 7

21 sep 2020

"Supernöjd med allt."
säljare på Gröna gatan 55D

08 sep 2020

"Amanda var väldigt proffsig . Hon hade väldigt bra återkoppling och hade bra hand om våra intressenter. Vi kan varmt rekommendera Amanda som mäklare."
säljare på Nordhemsgatan 31C

14 aug 2020

"Amanda är super duktig och hjälpte både mig och köparen genom hela processen. Hon höll mig uppdaterade hela tiden och är ett bra bollplank när frågeställningar kommer upp. Rekommenderar verkligen Amanda. "
säljare på Vantgatan 3C

08 jul 2020

"Amanda tog sig tid, uppdaterade oss nästan dagligen, visningar flera stycken även extra visningar, snabb information om budgivning och noggrant avslut av affären
Vi fick inte riktigt vad vi önskade pengamässigt men det var absolut inte orsakat av mäklarens insats
Snarare covid 19 o osäkert marknadsläge
Totalt sett är vi helnöjda med vår mäklare!
Stefan Hall"
säljare på Paradisgatan 17

02 jul 2020

"Mycket trevlig och professionell. "
säljare på Såggatan 50C

23 jun 2020

"Amanda är lyhörd och lyssnar på vad jag som säljare tyckte var viktigt.
Hon återkopplar/informerar väldigt bra under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Hjulmakaregatan 18B

05 maj 2020

"Amanda är oerhört kompetent och proffsig. Hon har ett mycket gott bemötande både mot mig som säljare med också gentemot köpare. Jag har litat på henne under hela min säljprocess och är supernöjd! Rekommenderar henne för alla! "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

14 apr 2020

"Vi hade en god kontakt med Amanda under hela säljprocessen. Hon är smidig, kompetent och hjälpsam. Hon var också mycket tydlig & informativ under budgivningsprocessen."
säljare på Nordostpassagen 55

01 apr 2020

"God social kompetens, tålmodig och engagerad. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35C

25 mar 2020

"Kan varmt rekommendera Amanda till alla som funderar på att sälja sin bostad! "
säljare på Paradisgatan 25C

06 mar 2020

"Trevlig , lyhör , och bra bemötande , snabb återkoppling även på kvällar. och lägenheten såldes på under en vecka."
säljare på Mölndalsvägen 87B

02 mar 2020

"Vänlig, kommunikativ och flexibel. Lagom drivande och kunnig. "
säljare på Amiralitetsgatan 11C

23 feb 2020

"We were very happy with the broker service! In particular, every time, we needed support for a decision, Amanda's suggestions were extremely helpful and always turned out to be optimal!"
säljare på Fjärde Långgatan 43

29 jan 2020

"Hade lite meningsskiljaktigheter gällande när annonsen skulle annonseras på Hemnet och utgångspris. Men i överlag är jag nöjd."
säljare på Lövskogsgatan 16

23 jan 2020

"Amanda är en grymt bra mäklare! Vi är extremt nöjda med hela hennes insats och kommer att anlita henne vid framtida försäljningar! "
säljare på Carl Skottsbergs gata 102A

14 jan 2020

"Amanda är en väldigt trevlig och sansad person. I en bostadsmarknad som just nu är något oklar och oförutsägbar har Amanda varit en stabil och trygg guide som ingett en känsla av tillförsikt.
Dessutom hjälpte hon mig att införskaffa lite frukt till visningen, vilket inte ingick i uppdraget."
säljare på Helmutsrogatan 3A

23 nov 2019

"Varm, pålitlig, personlig och professionell! För oss var Amanda mäklaren som hade det så kallade "det"."
säljare på Olivedalsgatan 8

13 nov 2019

"Amanda är lugn och pålitlig samt lätt att arbeta med. Väldigt nöjd. "
säljare på Gröna gatan 67

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
98 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 56 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
48 av 53 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
56 av 56 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 56 säljare

Amanda på kartan.

72 tidigare annonser
1 bostäder till salu
57 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 590 000 kr
2,5 rum, 72 m²
63 750 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 673 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 060 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 410 000 kr
1 rum, 41 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
3 210 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 620 000 kr
1,5 rum, 47 m²
Utropspris: 2 590 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
2 975 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 325 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är supernöjd med Amanda som mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne."
3 100 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 350 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.