Amanda Öst

Profilbild för Amanda Öst
Säljarfavorit
Amanda Öst
4.9 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
23 st
67 905 000 kr

Bakgrund

Amanda Öst jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-06-24. Amanda har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2021. Amanda har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 94 525 000 kr.

Presentation

Jag arbetar alltid med ett stort engagemang, målmedvetenhet och ett leende på läpparna. Jag har arbetat inom branschen sedan 2017 och är övertygad om att de bästa bostadsaffärerna skapas genom att alltid leverera det lilla extra. I mitt arbete står alltid kunderna i fokus för att överträffa deras förväntningar. Mitt mål är att både du som säljare och köpare ska vara nöjda och återkommande vid varje bostadsaffär.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. Min tydliga kommunikation samt lyhördhet ihop med Bjurfors starka varumärke skapar trygga och lyckade bostadsaffärer!

Jag har en kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads universitet och har varit aktiv i branschen sedan 2017.

Säljare om Amanda.

05 maj 2022

"Amanda var jättetrevlig och engagerad. Hon höll mig hela tiden uppdaterad på vad som hände under processen."
säljare på Gibraltargatan 58

04 maj 2022

"Då vi inte hade fått sålt våran lägenhet så valde vi att byta mäklare till Amanda och det var guld värt för oss! Hon sålde lägenheten efter 4 dagar på förhandsvisning.
Hela processen var mycket snabb, smidig enkel, hon gav tydlig och snabb återkoppling, lyssnade noga på oss och man märkte att hon gjorde allt för att vi skulle känna oss nöjda.
Vi är väldigt glada över resultatet som vi fick och kan verkligen rekommendera Amanda!"
säljare på Lemansgatan 6

02 maj 2022

"Trevlig, kunnig och hjälpsam. Toppbetyg!"
säljare på Volrat Thamsgatan 7B

28 apr 2022

"Amanda gjorde ett fantastiskt jobb! Det märktes att hon lade ned mycket tid och energi för att det skulle bli så bra som möjligt för oss. Försäljningen var kantad av en hel del utmaningar, men Amanda guidade oss väldigt tryggt igenom dessa. I slutändan är vi mer än nöjda med resultatet, och kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Rosensköldsgatan 9

27 apr 2022

"Vi fick hjälp av Amanda att sälja vår lägenhet och är supernöjda med hennes insats. Hon uppdaterade oss kontinuerligt medan bostaden låg ute på förhand angående intresset. Hon var även väldigt behjälplig under säljprocessen. Vi upplevde också att Amanda var väldigt aktiv och hjälpte till med att hitta rätt spekulanter som till slut ledde till en lyckad affär. Vi rekommenderar Amanda!"
säljare på Gyllenkrooksgatan 13

22 apr 2022

"Amanda har varit superbra och hjälpsam från början till slut. Hon har varit kommunikativ, flexibel och gjort det lilla extra så vi har känt oss väl omhändertagna genom får försäljning. Kan verkligen rekommendera Amanda."
säljare på Eklandagatan 45B

11 apr 2022

"Jag valde Amanda för att hon sålt många liknande lägenheter i samma område. Jag är väldigt nöjd med mitt val och utöver god kunskap om både område och förening hade Amanda ett väldigt gott bemötande, var transparent, tydlig och höll mig hela tiden uppdaterad under hela försäljnings processen. "
säljare på Gyllenkrooksgatan 13

29 mar 2022

"Amanda, vilken toppen mäklare! Lyhörd, trevlig och utmärkt duktig på sitt jobb! Försäljningen gick smidigt och till bra resultat, rekommenderas starkt!
Tack så mycket! "
säljare på Gibraltargatan 21B

18 mar 2022

"Amanda va snabb och effektiv av försäljningen av vår lägenhet."
säljare på Kjellbergsgatan 8

17 mar 2022

"God kommunikation, hela tiden upprättade om läget och pushade både oss och sig själv mot att göra en bra försäljning och gå i mål med den.
Kan varmt rekommendera. Trevlig, öppen, ärlig och svarar bra på frågor och informativ. "
säljare på Björkuddsgatan 3

11 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Amanda som mäklare. Försäljningen av min bostad gick smidigt då Amanda var uppmärksam och lyhörd under hela processen. Eventuella funderingar besvarades och eventuella korrigeringar åtgärdades snabbt vilket jag som kund uppskattar. "
säljare på Gibraltargatan 4

07 mar 2022

"Amanda är superduktig och trygg att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare."
säljare på Eklandagatan 56A

28 feb 2022

"Amanda har varit otroligt engagerad i vår bostadsförsäljning från start till mål.
Valet av mäklare var lätt att ta. Redan efter vårt först möte kände vi att Amanda skulle ta väl hand om oss genom hela processen med försäljningen.
Väldigt kunnig, ödmjuk och förtroendeingivande.
10/10"
säljare på Kabelgatan 39A

28 feb 2022

"Jag kan varmt rekommendera att anlita Bjurfors för försäljning av bostad.
Amanda Öst har gjort ett jättebra arbete med att hjälpa mig igenom affären. "
säljare på Lindströmsgatan 3D

24 feb 2022

"Väldigt nöjda efter att ha samarbetat med Amanda som genom hela processen varit strukturerad, kommunikativ, lugn och väldigt trevlig att ha dialoger med. Hon har genom hela processen ingett ett förtroende hon levt upp till och skulle gärna samarbeta med henne igen. "
säljare på Kjellbergsgatan 8

30 jan 2022

"Tusen tack Amanda för ditt otroligt fina arbete med vår försäljning av lägenhet i Guldheden. Vi är väldigt nöjda med din insats och dig som vår mäklare. Du har varit tillgänglig, lyhörd och inkännande från början till avslutad affär. Du har alltid gjort ditt bästa med att försöka svara på våra frågor och varit tillgänglig på både mail och telefon.
Vi önskar dig ett stort lycka till med framtida försäljningar,
Bästa hälsningar,
Maria och Jonas "
säljare på Lövskogsgatan 16

20 jan 2022

"Vi tog in flera mäklare inför försäljning och valet föll väldigt naturligt på Amanda. Hon är mycket professionell, lyhörd och mån om att vi ska vara delaktiga under hela försäljningsprocessen vilket vi uppskattar. Strukturerad i sitt arbete och lätt att få tag på genom hela processen. Tack vare Amandas gedigna arbete såldes vår lägenhet till föreningsrekord och vi kunde inte vara mer nöjd med den hjälp vi fått. Kan varmt rekommendera Amanda och vi kommer absolut anlita henne igen i framtiden!"
säljare på Gibraltargatan 40

20 jan 2022

"Mycket tillgänglig och lyhörd samt bra i sin vägledning genom hela processen. Lyckades sälja till bra pris. "
säljare på Eklandagatan 54D

08 dec 2021

"Vi återkom till Amanda för att vi tidigare haft en lyckad försäljning med henne. Amanda är engagerad, lyhörd, pålitlig och otroligt tålmodig trots en utdragen process med svåra beslut. Det har varit enkelt att kommunicera och hon har hållit oss ständigt uppdaterade under hela processen. "
säljare på Wadmansgatan 15

08 dec 2021

"Amanda Öst var en perfekt mäklare. Mycket professionell i alla delar, dessutom alltid vänlig och omtänksam. Effektiv men inte alltför drivande. Mån om att hålla oss kontinuerligt uppdaterade. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Eklandagatan 45B

07 dec 2021

"Vi hittade Amanda genom att hon sålt flera liknande lägenheter i vårt hus, alla med goda resultat och fina lovord. Initialt bokade vi in ett möte för att bolla lite idéer om eventuell renovering inför försäljningen och fick direkt väldigt bra och konkreta tips på hur vi kunde tänka. Amanda hade sedan ett mycket bra upplägg för hur vi kunde planera försäljningsprocessen på ett sätt som både passade oss bra tidsmässigt samtidigt som det kändes optimalt från ett marknadsperspektiv.
Genom hela processen har Amanda varit väldigt positiv, närvarande och engagerad, och man märker att hon brinner för det hon gör! Hon har varit noga med att stämma av allting med oss, hålla oss uppdaterade om vad som händer, och har vi haft några frågor har vi alltid kunnat bolla dem med henne. Hon har drivit processen framåt på ett sätt där man märker att hon noga har tänkt igenom alla alternativ, samtidigt som hon varit lyhörd för våra åsikter. Det har känts tryggt att ha Amanda som mäklare och vi är mycket nöjda både med hennes jobb och resultatet av försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Amanda för framtida uppdrag, och kommer sakna hennes glada röst och dagliga uppdateringar!
"
säljare på Föreningsgatan 18A

29 nov 2021

"Jag är supernöjd med Amanda som mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Eklandagatan 56C

29 okt 2021

"Amanda har varit proffsig med positiv energi. Hon har varit extremt lyhörd för våra önskemål samt tydlig och flexibel i planering och handlande vid försäljningen av vår bostad. Vi skulle varmt rekommendera henne som mäklare till alla som har en lägenhetsförsäljning framför sig. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 12

22 okt 2021

"Vi valde Amanda efter att själva ha varit med i en budgivning till ett objekt hon sålde, där vi tyckte att hon var en av de bättre mäklarna vi själva fått erfara som spekulant/köpare. Hon levde verkligen upp till det även från ett säljarperspekti. Amanda var fantastisk under hela processen, trots en stundvis utmanande lägenhetsförsäljning. Hon hade tålamod och var proffsig, och vi fick en jättefin kontakt, något som vi värderar väldigt högt. Hon höll oss alltid uppdaterad och var väldigt lyhörd till våra tankar och idéer. En lugn och trygg mäklare med stort engagemang. Helt enkelt en självklar rekommendation från oss! "
säljare på Gibraltargatan 110

05 okt 2021

"Amanda var helt kanon, uppdatterade oss konstant under processen. Lugn men samtidigt målintriktad. Vi kände oss verkligen i trygga händer. Tusen tack Amanda:)"
säljare på Wijkandersplatsen 1

30 sep 2021

"Anledningen till att vi valde att kontakta denna mäklare var tidigare mycket lyckade resultat i närområdet.
Anledningen att vi valde denna mäklare var att vi tyckte att Mäklarens förslag till upplägg av hela försäljningsprocessen stämde extremt bra med hur vi ville att den skulle gå till. Sedan var en stor bidragande faktor att vi fick känslan att hon trodde på Lägenheten och dess potential. Dessutom stämde hennes uppskattningar väl överens med våra egna.
Mäklaren gick vid första mötet väldigt pedagogiskt igenom hela processen och lyssnade hela tiden av vad vi tyckte och tänkte. Hon infriade förväntningarna. Hon var alltid lätt att få tag i och höll oss ständigt informerade och uppdaterade samtidigt som hon hela tiden verifierade att vi inte hade obesvarade frågor och att vi höll med om vad som hände. Ett mycket lyckat samarbete."
säljare på Föreningsgatan 18B

24 sep 2021

"Vi fick byta Bjurforsmäklare mitt i försäljningsprocessen till Amanda. Så hon kom in relativt sent i processen. Men vi fick direkt en bra kontakt med Amanda och hon har under hela processen varit väldigt professionell. Trevlig, enkelt att få tag i, kunnat svara på frågor och gett råd. Hon lyckades också få till ett försäljningspris som var långt över förväntan.
Vi kan verkligen rekommendera Amanda. "
säljare på Örnehufvudsgatan 3

13 sep 2021

"Bytte mäklare till Amanda. Den första värderingen som gjordes var väldigt avvikande från slutpris. Kändes med facit i hand som att det lades för att få kontraktet. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

31 aug 2021

"Mkt professionellt och trevlig bemötande. Transparens och kontinuerlig uppdatering uppskattades mycket. Snabb och svarande alltid korrekt på mail o i telefon. Vi är fantastiskt nöjda. Mvh Cecilia Mårtenson"
säljare på Lindströmsgatan 3B

30 aug 2021

"Amanda var lyhörd och väl förberedd. Hon hade från tidigt ett skede en tydlig plan för försäljningsprocessen och höll en konstant uppdaterad över vad som hände. Dessutom är hon lätt att tycka, vilket jag absolut tror kan ha lett till en positiv påverkan på försäljningspriset."
säljare på Älvsborgsplan 6

18 aug 2021

"Mycket nöjd med alla Amandas insatser! "
säljare på Slottsskogsgatan 111

26 jul 2021

"Amanda gjorde försäljningen superenkel! Hon hade bra koll på lägenheten och området från första sekund, väldigt enkel att kommunicera med och höll mig hela tiden uppdaterad. Kan starkt rekommendera Amanda som mäklare."
säljare på Spaldingsgatan 1

20 jul 2021

"Gjorde försäljningen superenkel! Hjälpsam och lyhörd under hela processen. Enkel att kommunicera med och höll oss hela tiden uppdaterade."
säljare på Mölndalsvägen 33

15 jul 2021

"Amanda gav ett seriöst intryck, uppskattade hennes lugn genom hela processen samt god råd inför samtliga moment. "
säljare på Cederbourgsgatan 9

15 jul 2021

"Amanda blev snabbt inkastad i bostadsförsäljningen under semestertider och agerade på bästa sätt. Bra koll på lägenheten och området från första sekund. Tillgänglig under hela processen och höll oss ständigt uppdaterade på läget. Högt ställda mål gällande priset uppfylldes och toppades med föreningsrekord. Kan starkt rekommendera Amanda som mäklare och Bjurfors-teamet. Toppbetyg! "
säljare på Gibraltargatan 64

12 jul 2021

"Amanda stack ut jämfört med övriga mäklare jag träffade då hon höll kontakten och hörde av sig och frågade hur tankarna gick innan jag bestämde mig för mäklare och firma, detta tyckte jag visade engagemang och driv.
Jag kände även att vi på vårt första möte var överens om vilken prisbild som var rimlig att förvänta sig i området med hänsyn till läge/skick och förening."
säljare på Eklandagatan 33

01 jul 2021

"Amanda är fantastiskt lyhörd, proffsig och månar om detaljerna i försäljningen. Med god lokalkännedom, genuint intresse och förståelse för att det är den största affären en privatperson gör så går hon in med 120% fokus. Amanda överträffar förväntningarna med råge. "
säljare på Kyrkogatan 42A

16 jun 2021

"Amanda gjorde ett fantastiskt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Kommunikationen var på topp och vi kände oss trygga genom hela processen. Lägenheten såldes på förhand i en smidig affär och till ett pris vi var mycket nöjda med."
säljare på Föreningsgatan 18B

07 jun 2021

"Kan varmt rekommendera Amanda Öst som mäklare! Hon har jobbat snabbt och effektivt under hela processen och har hela tiden varit mycket noggrann och lyhörd. Vi har känt oss 100 % trygga med Amanda som mäklare under hela vår försäljning."
säljare på Eklandagatan 23B

31 maj 2021

"Amanda var väldigt förtroendeingivande och pålitlig i hela processen. Hon visade ett stort engagemang och var också väldigt bra på att hela tiden återkoppla och uppdatera mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Stenhuggaregatan 8

28 maj 2021

"Rekommenderar starkt Amanda!
Amanda är professionell och duktig på det hon gör."
säljare på Eklandagatan 67B

06 maj 2021

"Amanda Öst är otroligt proffsig och en genuint fin människa!
Lika mån om mig som säljare och om köparna. Jättebra på att löpande informera och jag fick ett fantastiskt bra pris för min lägenhet.
Nästa gång jag säljer min bostad är det givet att Amanda får uppdraget;)"
säljare på Björkuddsgatan 3

28 mar 2021

"Vi är super nöjda med Amandas hjälp vid vår försäljning, lyhörd effektiv och mycket bra kommunikation, rekommenderas starkt!"
säljare på Skånegatan 35C

19 mar 2021

"Väldigt trevlig, kunnig och lyhörd."
säljare på Cederbourgsgatan 9

04 mar 2021

"Jag uppskattade väldigt mycket att Amanda hela tiden höll mig uppdaterad och att det alltid var lätt att komma i kontakt med henne. Affären gick i lås snabbt och för min del har det känts väldigt smidigt och servicen har varit på topp. "
säljare på Örnehufvudsgatan 17

29 jan 2021

"Amanda var väldigt proffsig och lyhörd. Rekommenderas verkligen. "
säljare på Kjellbergsgatan 8

05 okt 2020

"Detta var vår första bostadsförsäljning och vi är så glada över att ha valt Amanda som mäklare.
Hon har gjort ett fantastiskt arbete från start till slut."
säljare på Bomgatan 7

21 sep 2020

"Supernöjd med allt."
säljare på Gröna gatan 55D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
94 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 78 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 75 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
78 av 78 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
78 av 78 säljare

Amanda på kartan.

105 tidigare annonser
18 bostäder till salu
79 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Annonser

3 875 000 kr
2 rum, 62,5 m²
62 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 413 kr/mån
3 rum, 83 m²
Lägenhet, Göteborg
3 071 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 52 m²
75 961 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 403 kr/mån
2 690 000 kr
1,5 rum, 47 m²
57 234 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 730 kr/mån
1 rum, 36 m²
Lägenhet, Göteborg
1 955 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 550 000 kr
Lägenhet Johanneberg
1,5 rum, 39,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneberg
2 rum, 54 m²
3 850 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 360 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Då vi inte hade fått sålt våran lägenhet så valde vi att byta mäklare till Amanda och det var guld värt för oss! Hon sålde lägenheten efter 4 dagar på förhandsvisning.
Hela processen var mycket snabb, smidig enkel, hon gav tydlig och snabb återkoppling, lyssnade noga på oss och man märkte att hon gjorde allt för att vi skulle känna oss nöjda.
Vi är väldigt glada över resultatet som vi fick och kan verkligen rekommendera Amanda!"
2 975 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 485 000 kr
1,5 rum, 37,5 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, kunnig och hjälpsam. Toppbetyg!"
2 975 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 285 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi fick hjälp av Amanda att sälja vår lägenhet och är supernöjda med hennes insats. Hon uppdaterade oss kontinuerligt medan bostaden låg ute på förhand angående intresset. Hon var även väldigt behjälplig under säljprocessen. Vi upplevde också att Amanda var väldigt aktiv och hjälpte till med att hitta rätt spekulanter som till slut ledde till en lyckad affär. Vi rekommenderar Amanda!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.