Alfred Gunnarsson

Profilbild för Alfred Gunnarsson
Säljarfavorit
Alfred Gunnarsson
4.8 / 5
(224 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
26 st
110 345 000 kr

Bakgrund

Alfred Gunnarsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-05-19. Alfred har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Alfred har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 139 685 000 kr.

Presentation

Att göra en bostadsaffär kan för många av oss vara den enskilt största affären i livet. Hur får man bäst betalt? Ska man köpa eller sälja först? I vilken ände börjar man och vad är viktigt att tänka på? Med alla dessa frågor i huvudet är det avgörande att ha en mäklare man kan lita på och som på ett tryggt sätt kan leda en genom affären.

Jag heter Alfred Gunnarsson och är franchisetagare och fastighetsmäklare hos Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Jag har sålt både fastigheter och bostadsrätter i Enskede/Hammarby Sjöstad med omnejd sedan 2016 och bor själv i området.

Det viktigaste för mig är att du som kund känner dig riktigt nöjd under och efter vårt samarbete. Här kan du läsa om vad mina kunder tycker om mig:

https://www.hittamaklare.se/alfred.gunnarsson

Oavsett om du har frågor om marknaden, din bostads värde eller om du går i försäljningstankar ser jag fram emot att höra från dig.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag med om hur jag kan hjälpa dig i ditt livs kanske största affär!

Vänligen,
Alfred

Säljare om Alfred.

19 nov 2023

"Supportive, knowledgeable, genuine, and affable. Alfred was professional and forward thinking and understood the market well. It was a pleasure to work with him and I would highly recommend."
säljare på Kalmgatan 31

01 nov 2023

"Mycket lyhörd, säljande och bra mäklare. Att priset inte blev helt enligt förväntan berodde säkert på en snabbt försämrad marknad."
säljare på Gullmarsvägen 2

31 okt 2023

"Alfred är professionell, trevlig och har väldigt bra koll. Tydlig mot både säljare och köpare. "
säljare på Sofielundsplan 57

27 okt 2023

"Jag är nöjd. Alfred är artig/vänlig, ambitiös och professionell samt flexibel. "
säljare på Vingavägen 7

24 okt 2023

"Alfred gjorde säljprocessen både snabbt, proffsigt och tryggt. Jag kan till 100% rekommendera honom till alla. "
säljare på Fyrvaktarkroken 40

23 okt 2023

"Proffsig och trevlig!!"
säljare på Hållövägen 7

19 okt 2023

"Alfred gjorde verkligen det lilla extra för att vi skulle få bostaden såld. Vi hade bra, tydlig och öppen kommunikation genom hela processen. Alfred hanterade det stormiga klimatet på bostadsmarknaden på ett väldigt professionellt sätt."
säljare på Palandergatan 9

17 okt 2023

"Alfred var mycket hjälpsam och engagerad. Mycket bra lokalkännedom."
säljare på Fyrvaktarkroken 66

13 okt 2023

"Vi är mkt nöjda med hans arbete! "
säljare på Vingavägen 10

11 okt 2023

"Alfred Gunnarsson är otroligt engagerad, kunnig på området och en av de trevligaste mäklarna vi träffat. Vi skulle rekommendera Alfred till alla som ska sälja hus eller lägenheter i södra Stockholm. "
säljare på Sofielundsvägen 7

11 okt 2023

"Jag tycker det var bra med olika Mäklare rekommendera varandra utifrån var bostaden säljs och köps och även känner till området..
Flexibel hjälpsam tillmötesgående gentemot kunden såsom.säljare och köpare,så. Jag tycker är viktigt..Så.Jag kan varmt rekommendera Länsförsäkringars fastighet byrå/"
"Jag tycker det var bra med olika Mäklare rekommendera varandra utifrån var bostaden säljs och köps och även känner till området..
Flexibel hjälpsam tillmötesgående gentemot kunden såsom.säljare och köpare,så. Jag tycker är viktigt..Så.Jag kan varmt rekommendera Länsförsäkringars fastighet byrå/"
Läs mer
säljare på Sickla Kanalgata 5

02 okt 2023

"Proffsig och förtroendeingivande. Kan absolut rekommendera Alfred!"
säljare på Garagevägen 21

27 sep 2023

"Alfred var mycket bra och lätt att få tag på. Även väldigt engagerad i att hitta bra lösningar"
säljare på Skolvägen 6

27 sep 2023

"I en bok jag skrivit och gav till Alfred med en dedikation kallade jag honom för "Min favoritmäklare. Det skulle jag inte ha gjort med mindre att det är sant. Man kan inte få det omdömet utan att ha tillfredsställt mina förväntningar."
säljare på Fyrvaktarkroken 56

22 sep 2023

"Grymt snabb och smidig affär. "
säljare på Garagevägen 22

22 sep 2023

"En PRO mäklare, driven, förtroendeingivande och proffsig.
Kan varmt rekommendera Alfred!"
säljare på Skolvägen 6

21 aug 2023

"Vi upplevde Alfred som djupt engagerad och driven utan att på något sätt skapa felaktiga förhoppningar på en relativt svår marknad. Han var väldigt tydlig med både upp- och nedsidor, vilka förväntningar vi kunde ha och hade ett professionellt men samtidigt vänskapligt förhållningssätt som vi upps..."
"Vi upplevde Alfred som djupt engagerad och driven utan att på något sätt skapa felaktiga förhoppningar på en relativt svår marknad. Han var väldigt tydlig med både upp- och nedsidor, vilka förväntningar vi kunde ha och hade ett professionellt men samtidigt vänskapligt förhållningssätt som vi uppskattade. Alfred har en exceptionellt god kommunikativ förmåga som vi upplevde som en stor tillgång, snabb, tydlig och förtroendeingivande. "
Läs mer
säljare på Hållövägen 12

12 jul 2023

"Vi hade fått rekommendationen att ta kontakt med Alfred och han uppfyllde verkligen våra förväntningar. Påläst, engagerad och väldigt professionellt bemötande från honom genom hela processen. Vi rekommenderar Alfred varmt för er som är osäkra på vilken mäklare ni ska välja. 10 av 10! "
"Vi hade fått rekommendationen att ta kontakt med Alfred och han uppfyllde verkligen våra förväntningar. Påläst, engagerad och väldigt professionellt bemötande från honom genom hela processen. Vi rekommenderar Alfred varmt för er som är osäkra på vilken mäklare ni ska välja. 10 av 10! "
Läs mer
säljare på Finngrundsvägen 3

22 jun 2023

"Mycket trevlig och kompetent mäklare, ingav fullt förtroende och var snabb i alla delar då det krävdes. Rekommenderar starkt!"
säljare på Finngrundsvägen 5

22 jun 2023

"Alfred var den tredje mäklaren vi använde oss av för att få vår bostad såld. När Alfred tog över försäljningen så tog det bara någon vecka innan bostaden var såld och till det priset vi ville ha. Alfred var rak, ärlig, tydlig, lättsam och upplevdes väldigt driven och transparent. Vi rekommenderar..."
"Alfred var den tredje mäklaren vi använde oss av för att få vår bostad såld. När Alfred tog över försäljningen så tog det bara någon vecka innan bostaden var såld och till det priset vi ville ha. Alfred var rak, ärlig, tydlig, lättsam och upplevdes väldigt driven och transparent. Vi rekommenderar starkt Alfred som mäklare till försäljning av er bostad. "
Läs mer
säljare på Grafikvägen 3

18 jun 2023

"Alfred är en trevlig, kunnig och kommunikativ mäklare! Han är dessutom väldigt mån om att man ska förstå säljprocessens olika delar, vilket jag särskilt uppskattade då det var första gången jag sålde en lägenhet. Rekommenderar varmt."
säljare på Kärrtorpsvägen 24D

07 jun 2023

"Trevlig, kunnig och tillgänglig! Alfred skötte allt på distans och vi kändes oss trygga hela vägen. Rekommenderar varmt Alfred om ni söker en professionell och okomplicerad mäklare!"
säljare på Blåsutvägen 33

07 maj 2023

"Alfred var extremt hjälpsam och hjälpte oss hålla lugnen i en svår marknad. Väldigt kommunikativ och tydlig. Vi är mycket nöjda med hans insats."
säljare på Garagevägen 32

05 maj 2023

"Oroligt bra och trevlig mäklare. Ärlig och kunnig, man får bästa intrycket. "
säljare på Hållövägen 17

17 apr 2023

"Alfred was very patient with all my questions, and was helpful throughout the process. He made it all stress free. And his command of the English language was perfect. Very grateful to him!"
säljare på Hållövägen 17

31 mar 2023

"Alfred hjälpte oss i en stökig marknad och vi blev mycket nöjda med hans stöd i processen."
säljare på Hållövägen 7

26 mar 2023

"Super professional and helpful, always nice and available. He was confident and made us feel very comfortable since the beginning. The apartment was sold even faster than expected (before visning). Totally recommended! "
säljare på Fyrvaktarkroken 64

19 mar 2023

"Alfred har gjort en bra jobb genom hela försäljningsprocessen. Det tog tid men han lyckades bra. Vi är nöjda med resultatet då vi är väl medvetna om marknadsutvecklingen. "
säljare på Fyrvaktarkroken 42

18 mar 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Alfred som mäklare!"
säljare på Fyrvaktarkroken 68

22 feb 2023

"Alfred var proffsig, förberedd och väldigt processmedveten dvs han får saker att fortskrida framåt. Från foto till kontrakt tog det 8 dagar."
säljare på Fyrskeppsvägen 78

11 feb 2023

"Vi var riktigt nöjda med Alfred! Ärlig, snabb och smidig i hela processen. Hjälpte till att förstå och skapa trygghet för oss som sålde första gången."
säljare på Fyrvaktarkroken 8

14 nov 2022

"Rekommenderar varmt Alfred! Har sålt med honom två gånger och är väldigt nöjd."
säljare på Fyrvaktarkroken 34

21 okt 2022

"Alfred var en trygg punkt på en väldigt osäker marknad. Han var lyhörd och lugn, vilket vi behövde. Vi kan varmt rekommendera Alfred till er försäljning. "
säljare på Sofielundsvägen 7

17 okt 2022

"Skulle rekommendera Alfred i alla väder. Tydlig, kommunikativ och väldigt bra i alla steg i vår försäljning."
säljare på Gamla Tyresövägen 369

28 sep 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alfred, proffsig, lyhörd och kunnig. "
säljare på Nynäsvägen 303

13 jun 2022

" tyckte det gick fort och smidigt"
säljare på Fyrskeppsvägen 42

13 apr 2022

"Alfred kändes trygg och lyhörd under hela processen :)"
säljare på Sjöfartsgatan 15

07 apr 2022

"Väldigt kunnig och trevlig mäklare som levererade ett mycket bra resultat! Jag är helnöjd! :) "
säljare på Fyrvaktarkroken 26

29 mar 2022

"Mycket trevlig och lyhörd under hela processen. Tålamod med både mig som sägare och köparen.
Kan absolut tänka mig att använda Alfreds tjänster vid ev. framtida försäljningar av bostad."
säljare på Pastellvägen 8

21 mar 2022

"Alfred är en supermäklare. Trevlig, kunnig och håller en uppdaterad kontinuerligt.
Rekommenderas starkt.
"
säljare på Fyrvaktarkroken 61

07 mar 2022

"Alfred var trevlig från första mötet och allt gick som planerat. Allt gick supersmidigt, och vi stängde affären med ett slutpris vi var väldigt nöjda med. "
säljare på Hållövägen 7

20 feb 2022

"Jag har både köpt och sålt via Alfred. Lyhörd, korrekt, smart och ärlig."
säljare på Palandergatan 29

16 feb 2022

"Kunnig, rygg, tålmodig och hjälpsam."
säljare på Bandhagsplan 11

12 feb 2022

"Alfred är en helt fantastisk mäklare som jag vill ge de bästa rekommendationer. Han har under vår försäljning varit lätt att nå och alltid återkopplat snabbt, tydlig och rak i sin kommunikation, professionell i sitt bemötande och vi har hela tiden känt att han vet vad han håller på med. Vi har kä..."
"Alfred är en helt fantastisk mäklare som jag vill ge de bästa rekommendationer. Han har under vår försäljning varit lätt att nå och alltid återkopplat snabbt, tydlig och rak i sin kommunikation, professionell i sitt bemötande och vi har hela tiden känt att han vet vad han håller på med. Vi har känt oss trygga hela vägen och är supernöjda! "
Läs mer
säljare på Stapelgatan 5

10 feb 2022

"Rekommenderas varmt"
säljare på Garagevägen 21

19 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alfred. Utöver att han kan sitt gebit bra så är han lyhörd, trygg och lugn. "
säljare på Nynäsvägen 345

14 jan 2022

"Mycket duktig och seriös. Höll oss hela tiden uppdaterad. En mäklare man kan lita på."
säljare på Sofielundsvägen 15

22 nov 2021

"Snabb affär med bra flyt i aktiviteterna. Tydlighet och effektivitet, passade oss bra. "
säljare på Per Lindeströms väg 110

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
139 685 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
211 av 218 säljare
Alfred satte rätt förväntningar på slutpriset
190 av 218 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
210 av 215 säljare
Alfred var tydlig och höll mig uppdaterad
222 av 222 säljare

Alfred på kartan.

379 tidigare bostäder
34 bostäder till salu
223 rekommendationer

34 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 48 m²
Lägenhet, Stockholm
5 495 000 kr
2 rum, 59 m²
93 135 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 533 kr/mån
2 rum, 42,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 194 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 78 m²
64 038 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 552 kr/mån
2 rum, 61,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 835 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 200 000 kr
Lägenhet Johanneshov
+ 205 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Skarpnäcks Stadsdelsområde
6 750 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 255 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supportive, knowledgeable, genuine, and affable. Alfred was professional and forward thinking and understood the market well. It was a pleasure to work with him and I would highly recommend."
5 310 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
+ 315 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 450 000 kr
Lägenhet Gullmarsplan
-445 000 kr
5 rum, 92 m²
Utropspris: 5 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket lyhörd, säljande och bra mäklare. Att priset inte blev helt enligt förväntan berodde säkert på en snabbt försämrad marknad."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.