Alexandra Ekstrand

Profilbild för Alexandra Ekstrand
Säljarfavorit
Alexandra Ekstrand
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
26 st
152 765 000 kr

Bakgrund

Alexandra Ekstrand jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-09-09. Alexandra har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Alexandra har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 137 325 000 kr.

Presentation

Sällan fattar vi sådana viktiga och avgörande beslut som vid köp och försäljning av bostad. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, stort personligt engagemang och tydlig kommunikation från första möte till processens sista steg. Mitt största fokus genom vårt samarbete är att ge dig en trygg och smidig process som resulterar i högsta möjliga slutpris!

Jag arbetar i Hägersten/Liljeholmen med fokus på Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan där jag är en av de mäklare som förmedlar flest bostäder. Till följd av detta har jag mycket god lokalkännedom samt ett stort kontaktnät om man skulle vilja testa sälja lägenheten snabbt och smidigt utan att annonsera ut bostaden på öppna marknaden.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vägledning inför ett köp, har allmänna funderingar kring marknaden eller går i säljtankar. Det skulle vara superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Säljare om Alexandra.

25 sep 2023

"Tipp topp!"
säljare på Responsgatan 5

23 sep 2023

"Vi har både köpt av och sålt med Alexandra och kan varmt rekommendera henne. Hon är rak, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Hon är dedikerad och gjorde ett fantastiskt jobb även i en svår marknad. Väldigt trevlig och proffsig, vi kommer garanterat att vilja att hon tar hand om vår nästa försäl..."
"Vi har både köpt av och sålt med Alexandra och kan varmt rekommendera henne. Hon är rak, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Hon är dedikerad och gjorde ett fantastiskt jobb även i en svår marknad. Väldigt trevlig och proffsig, vi kommer garanterat att vilja att hon tar hand om vår nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Vattenledningsvägen 63

20 sep 2023

"Alexandra has been very friendly, professional. Always keep us updated throughout the process.
We are very happy with the result given the current situation.
Strongly recommended. "
säljare på Radiusbacken 31

20 sep 2023

"Toppen insats från Alexandra från första kontakt till lyckad försäljning! "
säljare på Midsommarvägen 23

25 aug 2023

"Att sälja min lägenhet blev ett stort nöje tack vare Alexandra! Efter kontakt och tydlig genomgång av processen var lägenheten såld efter en vecka. Allt enligt mina önskemål. Jag är väldigt imponerad, och kan varmt rekommendera Alexandra!"
säljare på Cedergrensvägen 54

08 aug 2023

"Det har varit enkelt att samarbeta med Alexandra och hon har på ett proffsigt och snabbt sätt hanterat hela försäljningsprocessen! "
säljare på Vallfartsvägen 4

23 jul 2023

"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Hon har god lokalkännedom och höll oss väl informerade under processens gång. "
säljare på Vattenledningsvägen 63

17 jun 2023

"Alexandra var väldigt professionell och tydlig genom hela processen. Hon fick oss att känna oss trygga och tog oss igenom försäljningen utan några konstigheter. Tack för allt!"
säljare på Valborgsmässovägen 15

16 jun 2023

"Alexandra var oerhört proffsig, kompetent och väldigt enkel att jobba med. Vi är jättenöjda med Alexandra och kan rekommendera henne starkt! :)"
säljare på Radiusbacken 39

07 jun 2023

"Mycket engagerad. Enkel att samarbeta med. Fick snabb info."
säljare på Trettondagsvägen 16

11 apr 2023

"Väldigt nöjd med Alexandra. Imponerande att hon lyckades få till en försäljning på så kort varsel. "
säljare på Lilla Aspuddsvägen 2

04 apr 2023

"Jag upplevde Alexandra som tydlig och transparent genom hela process vilket jag uppskattade mycket som säljare. "
säljare på Pingstvägen 20

29 mar 2023

"Alexandra var en trygghet på en annars osäker marknad, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Tellusborgsvägen 98

27 mar 2023

"Är supernöjd att jag valde Alexandra som mäklare. Nöjd genom hela processen. Positiv, driven och inlyssnande. "
säljare på Vattenledningsvägen 47

21 mar 2023

"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne var..."
"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 50

06 mar 2023

"Alexandra är trevlig, proffsig, fokuserad och driven. Hon förklarar tydligt och förtroendeingivande marknadsläget och hjälpte oss få till den affär vi hoppades på. Nöjda från början till slut."
säljare på Lm Ericssons väg 3

06 mar 2023

"Alexandra imponerade verkligen med sitt engagemang och tålamod! Hon höll mig uppdaterad hela vägen och gav väldigt bra råd!"
säljare på Kransbindarvägen 10

01 mar 2023

"Alexandra var allt man kan önska av en mäklare. Kommunikativ, tydlig och mån om att lyssna in vad som var viktigt för mig som säljare. Rekommenderas alla dagar i veckan! "
säljare på Valborgsmässovägen 6

02 feb 2023

"Alexandra lyckades sälja min lägenhet för ett bra pris på en skakig marknad. Hon höll och hela tiden uppdaterad under processen och svarade snabbt på frågor. "
säljare på Hägerstensvägen 109

14 jan 2023

"Alexandra var oerhört professionell och kunnig. Kommunikationen var enastående, och jag kände hela vägen genom processen att hon håll mig uppdaterad med den senaste utvecklingen steg för steg. Smidigt och enkelt såg hon till att skaffa all den informationen som krävdes från min sida, och jag känd..."
"Alexandra var oerhört professionell och kunnig. Kommunikationen var enastående, och jag kände hela vägen genom processen att hon håll mig uppdaterad med den senaste utvecklingen steg för steg. Smidigt och enkelt såg hon till att skaffa all den informationen som krävdes från min sida, och jag kände att jag kunde slappna av och låta henne ta hand om allting direkt från starten. Absolut bästa erfarenheten hittills, och kan inte rekommenderas nog. Toppbetyg!"
Läs mer
säljare på Hövdingagatan 29

03 jan 2023

"Alexandra är lika kunnig som hon är trevlig. Enkel att samarbeta med, lättillgänglig och väldigt driven. Rekommenderas! "
säljare på Botvidsgatan 5

25 nov 2022

"Jag är jättenöjd med Alexandra. Hon har varit lyhörd och engagerad under hela försäljningen och möter säljarens önskemål. Hon är väldigt kunnig och ger bra råd under försäljningen. "
säljare på Hövdingagatan 29

03 nov 2022

"Alexandra är så professionell samtidigt som hon är personlig. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling. Extremt bra koll på sitt område vilket gynnar både köpare och säljare. Jag och min sambo rekommenderar varmt Alexandra och kommer kontakta henne på nytt vid nästa köp/sälj av bostad. "
"Alexandra är så professionell samtidigt som hon är personlig. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling. Extremt bra koll på sitt område vilket gynnar både köpare och säljare. Jag och min sambo rekommenderar varmt Alexandra och kommer kontakta henne på nytt vid nästa köp/sälj av bostad. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 47B

20 okt 2022

"Alexandra har varit helt igenom proffsig, i mycket god kommunikation,
Ärlig och lätt att förstå, snabb trevlig och behaglig att ha att göra med. "
säljare på Schlytersvägen 69

19 okt 2022

"Vi hade tät kontakt. Alexandra kontaktade mig så fort det fanns ny information rörande bostaden och försäljningen.
Hon är uppriktig, hjälpsam, snabb och förstående.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Jag kommer att kontakta henne igen vid nästa flytt! "
"Vi hade tät kontakt. Alexandra kontaktade mig så fort det fanns ny information rörande bostaden och försäljningen.
Hon är uppriktig, hjälpsam, snabb och förstående.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Jag kommer att kontakta henne igen vid nästa flytt! "
Läs mer
säljare på Lm Ericssons väg 21

06 okt 2022

"Vi valde Alexandra som mäklare för att hon gav ett seriöst, förtroendeingivande, kunnigt, och lugnt intryck. Hon var väldigt professionell, trevlig, och tydlig från start till mål. Vi kände oss väldigt trygga med och väl representerade av Alexandra och hennes förmedling av vår lägenhet. Ett rikti..."
"Vi valde Alexandra som mäklare för att hon gav ett seriöst, förtroendeingivande, kunnigt, och lugnt intryck. Hon var väldigt professionell, trevlig, och tydlig från start till mål. Vi kände oss väldigt trygga med och väl representerade av Alexandra och hennes förmedling av vår lägenhet. Ett riktigt proffs, som vi ger våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Olof Skötkonungs väg 4

26 aug 2022

"Alexandra Ekstrand skötte arbetet med att hantera den svårbedömda och ständigt föränderliga situationen på bostadsmarknaden under den aktuella perioden på ett vänligt, professionellt skickligt och aktivt problemlösande sätt. "
säljare på Vapengatan 6

22 aug 2022

"En bostadsförsäljning kan vara det mest stressiga i ditt liv men inte med Alexandra vid din sida!"
säljare på Valborgsmässovägen 38

27 jun 2022

"Vi är så nöjda med Alexandra och hennes team! Vi kände hela tiden att vi var i trygga händer och är jätteglada att vi valde henne. "
säljare på Erik Segersälls väg 1

14 jun 2022

"Med Alexandra som mäklare var lin lägenhetsaffär i trygga händer och jag kände mig lugn genom hela processen. Det har varit ett nöje att samarbeta med Alexandra och jag kommer definitivt höra av mig till henne vid framtida försäljningar!"
säljare på Kransbindarvägen 29

08 jun 2022

"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare. Hon förstod tidigt vad som höll på att hända på marknaden och rådde oss därför till att snabba på processen att få annonsen live, vilket var helt avgörande att vi fick lägenheten såld. Hon jobbar stenhårt och är alltid väldigt proffsig. Vi har inget ..."
"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare. Hon förstod tidigt vad som höll på att hända på marknaden och rådde oss därför till att snabba på processen att få annonsen live, vilket var helt avgörande att vi fick lägenheten såld. Hon jobbar stenhårt och är alltid väldigt proffsig. Vi har inget att anmärka på. "
Läs mer
säljare på Vattenledningsvägen 63

02 maj 2022

"Vi kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare!"
säljare på Manhemsgatan 6

22 apr 2022

"Skulle varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Väldigt proffsig, drev på processen på ett bra sätt, svarar snabbt och bra på alla frågor. Gjorde en träffsäker värdering av lägenheten och fick till en mycket bra försäljning för oss. "
säljare på Tegelbruksvägen 1

19 apr 2022

"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hel..."
"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hela processen i lugn och ro, utan någon som helst press vilket jag uppskattade enormt. Jag uppskattade särskilt att hon mailade över kontrakten dagen innan de signerades så att både jag och köparen kunde läsa dem i lugn och ro. Kommer rekommendera henne till alla jag känner som säljer kring Midsommarkransen /Telefonplan. "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 22

19 apr 2022

"Mycket väl genomförd och snabb bostadsaffär. Tydlig och trygg i hanteringen av försäljningen. Mycket nöjd och rekommenderar starkt andra att välja samma säljare. "
säljare på Kransbindarvägen 51

31 mar 2022

"Otroligt proffsig och lyhörd.
"
säljare på Hövdingagatan 35

27 mar 2022

"Alexandra var tillgänglig och hjälpsam under hela min process att byta bostad. Hon hade en god områdeskännedom och kom med bra tips både vid försäljning och köp"
säljare på Fågeltorget 169

27 mar 2022

"Redan under mötet vid värderingen kom mäklaren med goda råd och tips, detta innan jag ens bestämt mig för vilken mäklare jag skulle anlita. Något andra mäklare inte gjorde. Redan där visade mäklaren engagemang och det avgjorde mitt val av henne."
säljare på Midsommarvägen 52

25 mar 2022

"Skötte processen lugnt, sansat och oerhört professionellt från start till mål. Vi upplevde en trygghet i Alexandras agerande under för oss lite kaotiska förhållanden. "
säljare på Radiusbacken 39

24 mar 2022

"Alexandras värdering överstämde med slutpriset. Hon är lyhörd och säker på sin sak. Vi kände oss väldigt trygga med henne under hela försäljningsprocessen. Skulle rekommendera henne starkt!"
säljare på Hägerstensvägen 138

05 mar 2022

"Alexandra var proffsig och lätt att ha att göra med. Hon gav tydliga och ärliga svar på mina frågor vilket gav mig realistiska förväntningar för ett bra avslut och en smidig process. "
säljare på Allan Edwalls gata 2

04 mar 2022

"10/10"
säljare på Radiusbacken 39

25 feb 2022

"Alexandra hittade snabbt en köpare till min lägenhet, behövde varken ta bilder eller lägga upp en annons. Priset gick över förväntan och Alexandra höll mig uppdaterad under hela processen. Kan rekommendera henne varmt! "
säljare på Lm Ericssons väg 21

21 feb 2022

"Alexandra är väldigt bra och skulle definitivt välja henne igen för min nästa bostadsaffär. "
säljare på Hägerstensvägen 209

21 feb 2022

"Skulle rekommendera Alexandra alla gånger om! Allt gick jättesmidigt och Alexandra levererade ett slutpris högt över förväntan!"
säljare på Pingstvägen 10

10 feb 2022

"Alexandra var lyhörd och proffsig . Tyckte ätt hon var engagerad och agerade bra genom hela processen.
Desserten är hon väldigt social och lätt att tycker om ."
säljare på Bäckvägen 157

09 feb 2022

"Alexandra är drottningen af Hägersten!"
säljare på Vattenledningsvägen 42B

08 feb 2022

"Lugn, sansad, engagerad och trevlig med god kännedom om området. Gav ett pålitligt första intryck som också infriades under försäljningen. Bra kommunikation genom hela processen. "
säljare på Manhemsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
137 325 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
184 av 192 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
186 av 186 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
194 av 194 säljare

Alexandra på kartan.

279 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
195 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

5 495 000 kr
3 rum, 56 m²
98 125 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 264 kr/mån
2 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 565 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 39 m²
66 538 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 990 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 54,5 m²
70 277 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 686 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 35,5 m²
77 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 724 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 400 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 405 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tipp topp!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Aspudden
4 rum, 111 m²
5 400 000 kr
Lägenhet Gamla Midsommarkransen
+ 405 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har både köpt av och sålt med Alexandra och kan varmt rekommendera henne. Hon är rak, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Hon är dedikerad och gjorde ett fantastiskt jobb även i en svår marknad. Väldigt trevlig och proffsig, vi kommer garanterat att vilja att hon tar hand om vår nästa försäljning. "
2 300 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
-195 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 525 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 30 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra has been very friendly, professional. Always keep us updated throughout the process.
We are very happy with the result given the current situation.
Strongly recommended. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.