Alexandra Ekstrand

Profilbild för Alexandra Ekstrand
Säljarfavorit
Alexandra Ekstrand
4.8 / 5
(129 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
40 st
165 715 000 kr

Bakgrund

Alexandra Ekstrand jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-09-09. Alexandra har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Alexandra har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 195 445 000 kr.

Presentation

Sällan fattar vi sådana viktiga och avgörande beslut som vid köp och försäljning av bostad. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, stort personligt engagemang och tydlig kommunikation från första möte till processens sista steg. Mitt största fokus genom vårt samarbete är att ge dig en trygg och smidig process som resulterar i högsta möjliga slutpris!

Jag arbetar i Hägersten/Liljeholmen med fokus på Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan där jag är en av de mäklare som förmedlar flest bostäder. Till följd av detta har jag mycket god lokalkännedom samt ett stort kontaktnät om man skulle vilja testa sälja lägenheten snabbt och smidigt utan att annonsera ut bostaden på öppna marknaden.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vägledning inför ett köp, har allmänna funderingar kring marknaden eller går i säljtankar. Det skulle vara superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Säljare om Alexandra.

02 maj 2022

"Vi kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare!"
säljare på Manhemsgatan 6

22 apr 2022

"Skulle varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Väldigt proffsig, drev på processen på ett bra sätt, svarar snabbt och bra på alla frågor. Gjorde en träffsäker värdering av lägenheten och fick till en mycket bra försäljning för oss. "
säljare på Tegelbruksvägen 1

19 apr 2022

"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hela processen i lugn och ro, utan någon som helst press vilket jag uppskattade enormt. Jag uppskattade särskilt att hon mailade över kontrakten dagen innan de signerades så att både jag och köparen kunde läsa dem i lugn och ro. Kommer rekommendera henne till alla jag känner som säljer kring Midsommarkransen /Telefonplan. "
säljare på Cedergrensvägen 22

19 apr 2022

"Mycket väl genomförd och snabb bostadsaffär. Tydlig och trygg i hanteringen av försäljningen. Mycket nöjd och rekommenderar starkt andra att välja samma säljare. "
säljare på Kransbindarvägen 51

31 mar 2022

"Otroligt proffsig och lyhörd.
"
säljare på Hövdingagatan 35

27 mar 2022

"Alexandra var tillgänglig och hjälpsam under hela min process att byta bostad. Hon hade en god områdeskännedom och kom med bra tips både vid försäljning och köp"
säljare på Fågeltorget 169

27 mar 2022

"Redan under mötet vid värderingen kom mäklaren med goda råd och tips, detta innan jag ens bestämt mig för vilken mäklare jag skulle anlita. Något andra mäklare inte gjorde. Redan där visade mäklaren engagemang och det avgjorde mitt val av henne."
säljare på Midsommarvägen 52

25 mar 2022

"Skötte processen lugnt, sansat och oerhört professionellt från start till mål. Vi upplevde en trygghet i Alexandras agerande under för oss lite kaotiska förhållanden. "
säljare på Radiusbacken 39

24 mar 2022

"Alexandras värdering överstämde med slutpriset. Hon är lyhörd och säker på sin sak. Vi kände oss väldigt trygga med henne under hela försäljningsprocessen. Skulle rekommendera henne starkt!"
säljare på Hägerstensvägen 138

05 mar 2022

"Alexandra var proffsig och lätt att ha att göra med. Hon gav tydliga och ärliga svar på mina frågor vilket gav mig realistiska förväntningar för ett bra avslut och en smidig process. "
säljare på Allan Edwalls gata 2

04 mar 2022

"10/10"
säljare på Radiusbacken 39

25 feb 2022

"Alexandra hittade snabbt en köpare till min lägenhet, behövde varken ta bilder eller lägga upp en annons. Priset gick över förväntan och Alexandra höll mig uppdaterad under hela processen. Kan rekommendera henne varmt! "
säljare på Lm Ericssons väg 21

21 feb 2022

"Alexandra är väldigt bra och skulle definitivt välja henne igen för min nästa bostadsaffär. "
säljare på Hägerstensvägen 209

21 feb 2022

"Skulle rekommendera Alexandra alla gånger om! Allt gick jättesmidigt och Alexandra levererade ett slutpris högt över förväntan!"
säljare på Pingstvägen 10

10 feb 2022

"Alexandra var lyhörd och proffsig . Tyckte ätt hon var engagerad och agerade bra genom hela processen.
Desserten är hon väldigt social och lätt att tycker om ."
säljare på Bäckvägen 157

09 feb 2022

"Alexandra är drottningen af Hägersten!"
säljare på Vattenledningsvägen 42B

08 feb 2022

"Lugn, sansad, engagerad och trevlig med god kännedom om området. Gav ett pålitligt första intryck som också infriades under försäljningen. Bra kommunikation genom hela processen. "
säljare på Manhemsgatan 7

31 jan 2022

"Snabb, smart och kompetent! Fick bud över förväntan. "
säljare på Kransbindarvägen 21

17 jan 2022

"Alexandra var proffsig, tydlig och trevlig och ledde oss lugnt och tryggt genom försäljningen. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Manhemsgatan 13

16 jan 2022

"Smidig och fin försäljning med bra råd och synpunkter längs vägen. Ovanligt fin presentation av lägenheten med bilder grupperade runt trevligt skrivna textrutor."
säljare på Aprilgatan 4

24 dec 2021

"Alexandra briljerade i sin hantering av min bostad. Effektiv, insiktsfull kring marknaden och rak. Rekommendation är att följa hennes råd för optimera försäljningen med alltifrån tidpunkter till staging."
säljare på Mobilgatan 5

15 dec 2021

"Tydlig, snabb och engagerad tänker vi på när vi tänker tillbaka på vår mäklare. Vi kan varmt rekommendera Alexandra. "
säljare på Hägerstensvägen 130

15 dec 2021

"Pålitlig och tålmodig mäklare vi varmt kan rekommendera! "
säljare på Ringdansvägen 1F

14 dec 2021

"Mycket professionellt och engagerat bemötande från första mötet till genomförs försäljning. "
säljare på Cedergrensvägen 36

07 dec 2021

"Jag kan varmt rekommendera Alexandra. Hon förmedlar ett lugn och är tydlig i sin kommunikation. Jag är supernöjd och glad över att jag valde henne som mäklare. "
säljare på Manhemsgatan 5

11 nov 2021

"Proffsig, kunnig och smart. Kommer anlita igen!"
säljare på Cedergrensvägen 59

01 nov 2021

"Alexandra var lätt att få kontakt med via telefon, sms och mail. Höll mig uppdaterad löpande inför och efter visning. Gav rimliga förväntningar på slutpriset. Jag skulle rekommendera andra att anlita Alexandra!"
säljare på Flygelgatan 4

23 okt 2021

"Alexandra Ekstrand är engagerad och målinriktad, vilket är (bokstavligt talat) värdefulla egenskaper när man ska sälja en bostad. Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Hägerstensvägen 131B

19 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda med Alexandras insats. Lyhörd och intresserad, det gick väldigt smidigt."
säljare på Selmedalsringen 11

16 okt 2021

"Alexandra var hjälpsam, lätt att nå, alltid uppdaterad och tillmötesgående under hela processen. En mycket pålitlig och trevlig mäklare. "
säljare på Aprilgatan 12A

15 okt 2021

"Alexandra är väldigt proffsig och man känner ett starkt förtroende för henne. Med ödmjukhet, en stark vilja och beslutsamhet skapar hon dem bästa förutsättningarna genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Alexandra. "
säljare på Hövdingagatan 35

14 okt 2021

"Jag är mycket nöjd med försäljningsprocessen. Alexandra ger en rak, tydlig och mycket professionellt bemötande och jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen! "
säljare på Lm Ericssons väg 3

04 okt 2021

"Alexandra gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning! Vi är supernöjda och skulle verkligen anlita henne igen och rekommenderar till alla vi känner.
Hon är en klippa! "
säljare på Kyndelsmässogränd 13

20 sep 2021

"Hade en tydlig strategi från första mötet till avslutad affär som hon genomförde på ett bra och professionellt sätt vilket kändes tryggt för oss som säljare. Alltid tillgänglig för att svara på frågor"
säljare på Schlytersvägen 43

14 sep 2021

"Alexandra är inget annat än en stjärna - engagerad, smart och kompetent. Hon hjälpte oss med vår viktigaste affär någonsin och vi är oerhört nöjda. "
säljare på Vattenledningsvägen 63

17 aug 2021

"Bra och enkel process, kändes smärtfri för mig som säljare. Är nöjd med resultatet!"
säljare på Cedergrensvägen 45

08 aug 2021

"Alexandra är verkligen en duktig mäklare rekommenderar henne starkt till den som vill sälja sin bostad"
säljare på Radiusbacken 49

28 jul 2021

"Alexandra har varit jätte bra att arbeta med! Hon är superkunniga på den område hon specielisera sig på (Midsommarkransen/Telefonplan), så hon känner verkligen till läget med att köpa och sälja här. Alexandra var determinerad,alltså! Hon hade smidigt, smart lösningar på att arbeta med just det lite svårt att sälja lägenhet jag hade, eftersom hon är bra på att sälja Hon var snabbt med respons på allting,och alltid gjorde säkert att jag förståd processen och allt mina "optiins" på värje steg.Högst rekomendera henne! "
säljare på Radiusbacken 49

27 jul 2021

"Alexandra är trygg i sin profession, är social utan att vara påträngande. Kunnig och saklig i bemötande och i utövandet av försäljningen. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Vattenledningsvägen 48B

24 jun 2021

"Alexandra har presterat över förväntan! Hon är lyhörd, trevlig samt mycket professionell i sin roll som mäklare. Hon håller en informerad konstant och är anträffbar under hela processen.
Kort och gott en toppen mäklare som kan sitt område och levererar toppförsäljningar! Kunde inte rekommendera någon annan än Alexandra som mäklare!"
säljare på Kransbindarvägen 27

19 jun 2021

"Mäklaren hittade och presenterade en mycket bra men oväntad lösning. Jag är mycket nöjd och jag uppfattar att köparen är det också."
säljare på Blommensbergsvägen 147

18 jun 2021

"Alexandra är proffsig, tydlig och lätt att samarbeta med. Hon lyckades snabbt sälja lägenheten till ett mycket bra pris. Rekommenderar Alexandra varmt!"
säljare på Kyndelsmässogränd 13

29 maj 2021

"Vi är så glada att vi anlitade Alexandra för att sälja vår lägenhet. Hon är kunnig, pålitlig och har svarat snabbt på alla frågor vi har haft. Hon har också varit noga med att följa upp allt: genom hela processen har hon hört av sig regelbundet, och det har känts så tryggt att veta att hon alltid finns där. Hon svarade till och med på frågor som vi hade kring vårt köp av en annan lägenhet. Hon såg också till att vi fick ett bra pris för lägenheten vi sålde. Vi kan verkligen rekommendera Alexandra till alla som vill ha en mäklare som verkligen är där för dem!"
säljare på Schlytersvägen 41

26 maj 2021

"Rådgivande, lyhörd, ärlig och kommunikativ vilket ledde till ett bra resultat."
säljare på Kransbindarvägen 49

21 maj 2021

"Alexandra har varit väldigt hjälpsam under hela försäljningen. Hon har gett bra information och snabb på att svara på mail och telefon. Hon har väldigt bra koll på området. Vi kan absolut rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Cedergrensvägen 40

20 maj 2021

"Alexandra var jätte professionellt och kunnig i området och i föreningen. Hon var punktligt och svarade alltid. Jag upplevde henne som super trevlig och pålitligt. Jag skulle välja henne igen. "
säljare på Radiusbacken 31

07 maj 2021

"Jag är verkligen nöjd med Alexandras insats. Jag fick en pricksäker värdering och en välplanerad försäljningsprocess från start till mål. Alexandra är trygg, proffsig och trevlig! Kan varmt rekommendera att anlita henne som mäklare!"
säljare på Cedergrensvägen 53

05 maj 2021

"Jättenöjd med Alexandra - rekommenderar varmt!"
säljare på Kransbindarvägen 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
195 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 127 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
110 av 126 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
125 av 125 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
128 av 128 säljare

Alexandra på kartan.

193 tidigare annonser
14 bostäder till salu
129 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

6 995 000 kr
3 rum, 83 m²
84 277 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 392 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 35 m²
68 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 235 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 45 m²
68 777 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 724 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 35 m²
68 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 235 kr/mån
6 495 000 kr
3 rum, 71 m²
91 478 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 666 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 350 000 kr
Lägenhet Aspudden
-150 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
2 675 000 kr
Lägenhet
1 rum, 35 m²
3 075 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
2 rum, 35 m²
3 250 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 755 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 150 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 155 000 kr
2,5 rum, 72 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.