Alexandra Ekstrand

Profilbild för Alexandra Ekstrand
Säljarfavorit
Alexandra Ekstrand
4.9 / 5
(168 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
26 st
97 575 000 kr

Bakgrund

Alexandra Ekstrand jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-09-09. Alexandra har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Alexandra har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 112 240 000 kr.

Presentation

Sällan fattar vi sådana viktiga och avgörande beslut som vid köp och försäljning av bostad. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, stort personligt engagemang och tydlig kommunikation från första möte till processens sista steg. Mitt största fokus genom vårt samarbete är att ge dig en trygg och smidig process som resulterar i högsta möjliga slutpris!

Jag arbetar i Hägersten/Liljeholmen med fokus på Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan där jag är en av de mäklare som förmedlar flest bostäder. Till följd av detta har jag mycket god lokalkännedom samt ett stort kontaktnät om man skulle vilja testa sälja lägenheten snabbt och smidigt utan att annonsera ut bostaden på öppna marknaden.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vägledning inför ett köp, har allmänna funderingar kring marknaden eller går i säljtankar. Det skulle vara superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Säljare om Alexandra.

29 mar 2023

"Alexandra var en trygghet på en annars osäker marknad, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Tellusborgsvägen 98

27 mar 2023

"Är supernöjd att jag valde Alexandra som mäklare. Nöjd genom hela processen. Positiv, driven och inlyssnande. "
säljare på Vattenledningsvägen 47

21 mar 2023

"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne var..."
"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 50

06 mar 2023

"Alexandra är trevlig, proffsig, fokuserad och driven. Hon förklarar tydligt och förtroendeingivande marknadsläget och hjälpte oss få till den affär vi hoppades på. Nöjda från början till slut."
säljare på Lm Ericssons väg 3

06 mar 2023

"Alexandra imponerade verkligen med sitt engagemang och tålamod! Hon höll mig uppdaterad hela vägen och gav väldigt bra råd!"
säljare på Kransbindarvägen 10

01 mar 2023

"Alexandra var allt man kan önska av en mäklare. Kommunikativ, tydlig och mån om att lyssna in vad som var viktigt för mig som säljare. Rekommenderas alla dagar i veckan! "
säljare på Valborgsmässovägen 6

02 feb 2023

"Alexandra lyckades sälja min lägenhet för ett bra pris på en skakig marknad. Hon höll och hela tiden uppdaterad under processen och svarade snabbt på frågor. "
säljare på Hägerstensvägen 109

14 jan 2023

"Alexandra var oerhört professionell och kunnig. Kommunikationen var enastående, och jag kände hela vägen genom processen att hon håll mig uppdaterad med den senaste utvecklingen steg för steg. Smidigt och enkelt såg hon till att skaffa all den informationen som krävdes från min sida, och jag känd..."
"Alexandra var oerhört professionell och kunnig. Kommunikationen var enastående, och jag kände hela vägen genom processen att hon håll mig uppdaterad med den senaste utvecklingen steg för steg. Smidigt och enkelt såg hon till att skaffa all den informationen som krävdes från min sida, och jag kände att jag kunde slappna av och låta henne ta hand om allting direkt från starten. Absolut bästa erfarenheten hittills, och kan inte rekommenderas nog. Toppbetyg!"
Läs mer
säljare på Hövdingagatan 29

03 jan 2023

"Alexandra är lika kunnig som hon är trevlig. Enkel att samarbeta med, lättillgänglig och väldigt driven. Rekommenderas! "
säljare på Botvidsgatan 5

25 nov 2022

"Jag är jättenöjd med Alexandra. Hon har varit lyhörd och engagerad under hela försäljningen och möter säljarens önskemål. Hon är väldigt kunnig och ger bra råd under försäljningen. "
säljare på Hövdingagatan 29

03 nov 2022

"Alexandra är så professionell samtidigt som hon är personlig. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling. Extremt bra koll på sitt område vilket gynnar både köpare och säljare. Jag och min sambo rekommenderar varmt Alexandra och kommer kontakta henne på nytt vid nästa köp/sälj av bostad. "
"Alexandra är så professionell samtidigt som hon är personlig. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling. Extremt bra koll på sitt område vilket gynnar både köpare och säljare. Jag och min sambo rekommenderar varmt Alexandra och kommer kontakta henne på nytt vid nästa köp/sälj av bostad. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 47B

20 okt 2022

"Alexandra har varit helt igenom proffsig, i mycket god kommunikation,
Ärlig och lätt att förstå, snabb trevlig och behaglig att ha att göra med. "
säljare på Schlytersvägen 69

19 okt 2022

"Vi hade tät kontakt. Alexandra kontaktade mig så fort det fanns ny information rörande bostaden och försäljningen.
Hon är uppriktig, hjälpsam, snabb och förstående.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Jag kommer att kontakta henne igen vid nästa flytt! "
"Vi hade tät kontakt. Alexandra kontaktade mig så fort det fanns ny information rörande bostaden och försäljningen.
Hon är uppriktig, hjälpsam, snabb och förstående.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Jag kommer att kontakta henne igen vid nästa flytt! "
Läs mer
säljare på Lm Ericssons väg 21

06 okt 2022

"Vi valde Alexandra som mäklare för att hon gav ett seriöst, förtroendeingivande, kunnigt, och lugnt intryck. Hon var väldigt professionell, trevlig, och tydlig från start till mål. Vi kände oss väldigt trygga med och väl representerade av Alexandra och hennes förmedling av vår lägenhet. Ett rikti..."
"Vi valde Alexandra som mäklare för att hon gav ett seriöst, förtroendeingivande, kunnigt, och lugnt intryck. Hon var väldigt professionell, trevlig, och tydlig från start till mål. Vi kände oss väldigt trygga med och väl representerade av Alexandra och hennes förmedling av vår lägenhet. Ett riktigt proffs, som vi ger våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Olof Skötkonungs väg 4

26 aug 2022

"Alexandra Ekstrand skötte arbetet med att hantera den svårbedömda och ständigt föränderliga situationen på bostadsmarknaden under den aktuella perioden på ett vänligt, professionellt skickligt och aktivt problemlösande sätt. "
säljare på Vapengatan 6

22 aug 2022

"En bostadsförsäljning kan vara det mest stressiga i ditt liv men inte med Alexandra vid din sida!"
säljare på Valborgsmässovägen 38

27 jun 2022

"Vi är så nöjda med Alexandra och hennes team! Vi kände hela tiden att vi var i trygga händer och är jätteglada att vi valde henne. "
säljare på Erik Segersälls väg 1

14 jun 2022

"Med Alexandra som mäklare var lin lägenhetsaffär i trygga händer och jag kände mig lugn genom hela processen. Det har varit ett nöje att samarbeta med Alexandra och jag kommer definitivt höra av mig till henne vid framtida försäljningar!"
säljare på Kransbindarvägen 29

08 jun 2022

"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare. Hon förstod tidigt vad som höll på att hända på marknaden och rådde oss därför till att snabba på processen att få annonsen live, vilket var helt avgörande att vi fick lägenheten såld. Hon jobbar stenhårt och är alltid väldigt proffsig. Vi har inget ..."
"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare. Hon förstod tidigt vad som höll på att hända på marknaden och rådde oss därför till att snabba på processen att få annonsen live, vilket var helt avgörande att vi fick lägenheten såld. Hon jobbar stenhårt och är alltid väldigt proffsig. Vi har inget att anmärka på. "
Läs mer
säljare på Vattenledningsvägen 63

02 maj 2022

"Vi kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare!"
säljare på Manhemsgatan 6

22 apr 2022

"Skulle varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Väldigt proffsig, drev på processen på ett bra sätt, svarar snabbt och bra på alla frågor. Gjorde en träffsäker värdering av lägenheten och fick till en mycket bra försäljning för oss. "
säljare på Tegelbruksvägen 1

19 apr 2022

"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hel..."
"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hela processen i lugn och ro, utan någon som helst press vilket jag uppskattade enormt. Jag uppskattade särskilt att hon mailade över kontrakten dagen innan de signerades så att både jag och köparen kunde läsa dem i lugn och ro. Kommer rekommendera henne till alla jag känner som säljer kring Midsommarkransen /Telefonplan. "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 22

19 apr 2022

"Mycket väl genomförd och snabb bostadsaffär. Tydlig och trygg i hanteringen av försäljningen. Mycket nöjd och rekommenderar starkt andra att välja samma säljare. "
säljare på Kransbindarvägen 51

31 mar 2022

"Otroligt proffsig och lyhörd.
"
säljare på Hövdingagatan 35

27 mar 2022

"Alexandra var tillgänglig och hjälpsam under hela min process att byta bostad. Hon hade en god områdeskännedom och kom med bra tips både vid försäljning och köp"
säljare på Fågeltorget 169

27 mar 2022

"Redan under mötet vid värderingen kom mäklaren med goda råd och tips, detta innan jag ens bestämt mig för vilken mäklare jag skulle anlita. Något andra mäklare inte gjorde. Redan där visade mäklaren engagemang och det avgjorde mitt val av henne."
säljare på Midsommarvägen 52

25 mar 2022

"Skötte processen lugnt, sansat och oerhört professionellt från start till mål. Vi upplevde en trygghet i Alexandras agerande under för oss lite kaotiska förhållanden. "
säljare på Radiusbacken 39

24 mar 2022

"Alexandras värdering överstämde med slutpriset. Hon är lyhörd och säker på sin sak. Vi kände oss väldigt trygga med henne under hela försäljningsprocessen. Skulle rekommendera henne starkt!"
säljare på Hägerstensvägen 138

05 mar 2022

"Alexandra var proffsig och lätt att ha att göra med. Hon gav tydliga och ärliga svar på mina frågor vilket gav mig realistiska förväntningar för ett bra avslut och en smidig process. "
säljare på Allan Edwalls gata 2

04 mar 2022

"10/10"
säljare på Radiusbacken 39

25 feb 2022

"Alexandra hittade snabbt en köpare till min lägenhet, behövde varken ta bilder eller lägga upp en annons. Priset gick över förväntan och Alexandra höll mig uppdaterad under hela processen. Kan rekommendera henne varmt! "
säljare på Lm Ericssons väg 21

21 feb 2022

"Alexandra är väldigt bra och skulle definitivt välja henne igen för min nästa bostadsaffär. "
säljare på Hägerstensvägen 209

21 feb 2022

"Skulle rekommendera Alexandra alla gånger om! Allt gick jättesmidigt och Alexandra levererade ett slutpris högt över förväntan!"
säljare på Pingstvägen 10

10 feb 2022

"Alexandra var lyhörd och proffsig . Tyckte ätt hon var engagerad och agerade bra genom hela processen.
Desserten är hon väldigt social och lätt att tycker om ."
säljare på Bäckvägen 157

09 feb 2022

"Alexandra är drottningen af Hägersten!"
säljare på Vattenledningsvägen 42B

08 feb 2022

"Lugn, sansad, engagerad och trevlig med god kännedom om området. Gav ett pålitligt första intryck som också infriades under försäljningen. Bra kommunikation genom hela processen. "
säljare på Manhemsgatan 7

31 jan 2022

"Snabb, smart och kompetent! Fick bud över förväntan. "
säljare på Kransbindarvägen 21

17 jan 2022

"Alexandra var proffsig, tydlig och trevlig och ledde oss lugnt och tryggt genom försäljningen. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Manhemsgatan 13

16 jan 2022

"Smidig och fin försäljning med bra råd och synpunkter längs vägen. Ovanligt fin presentation av lägenheten med bilder grupperade runt trevligt skrivna textrutor."
säljare på Aprilgatan 4

24 dec 2021

"Alexandra briljerade i sin hantering av min bostad. Effektiv, insiktsfull kring marknaden och rak. Rekommendation är att följa hennes råd för optimera försäljningen med alltifrån tidpunkter till staging."
säljare på Mobilgatan 5

15 dec 2021

"Tydlig, snabb och engagerad tänker vi på när vi tänker tillbaka på vår mäklare. Vi kan varmt rekommendera Alexandra. "
säljare på Hägerstensvägen 130

15 dec 2021

"Pålitlig och tålmodig mäklare vi varmt kan rekommendera! "
säljare på Ringdansvägen 1F

14 dec 2021

"Mycket professionellt och engagerat bemötande från första mötet till genomförs försäljning. "
säljare på Cedergrensvägen 36

07 dec 2021

"Jag kan varmt rekommendera Alexandra. Hon förmedlar ett lugn och är tydlig i sin kommunikation. Jag är supernöjd och glad över att jag valde henne som mäklare. "
säljare på Manhemsgatan 5

11 nov 2021

"Proffsig, kunnig och smart. Kommer anlita igen!"
säljare på Cedergrensvägen 59

01 nov 2021

"Alexandra var lätt att få kontakt med via telefon, sms och mail. Höll mig uppdaterad löpande inför och efter visning. Gav rimliga förväntningar på slutpriset. Jag skulle rekommendera andra att anlita Alexandra!"
säljare på Flygelgatan 4

23 okt 2021

"Alexandra Ekstrand är engagerad och målinriktad, vilket är (bokstavligt talat) värdefulla egenskaper när man ska sälja en bostad. Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Hägerstensvägen 131B

19 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda med Alexandras insats. Lyhörd och intresserad, det gick väldigt smidigt."
säljare på Selmedalsringen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
112 240 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
159 av 165 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 163 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
160 av 160 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 167 säljare

Alexandra på kartan.

244 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
168 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

4 495 000 kr
2 rum, 56 m²
80 267 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 086 kr/mån
3 495 000 kr
51 m²
68 529 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 542 kr/mån
2 995 000 kr
1,5 rum, 42 m²
71 309 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 450 kr/mån
2 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 565 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 54 m²
62 870 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 384 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 610 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 215 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
3 050 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 55 000 kr
1 rum, 43 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra var en trygghet på en annars osäker marknad, kan varmt rekommendera henne. "
3 850 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
2 100 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är supernöjd att jag valde Alexandra som mäklare. Nöjd genom hela processen. Positiv, driven och inlyssnande. "
2 725 000 kr
Lägenhet
2 rum, 35 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne varmt! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.