Alexandra Ekstrand

Profilbild för Alexandra Ekstrand
Säljarfavorit
Alexandra Ekstrand
4.9 / 5
(220 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
30 st
168 425 000 kr

Bakgrund

Alexandra Ekstrand jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-09-09. Alexandra har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Alexandra har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 162 025 000 kr.

Presentation

Sällan fattar vi sådana viktiga och avgörande beslut som vid köp och försäljning av bostad. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, stort personligt engagemang och tydlig kommunikation från första möte till processens sista steg. Mitt största fokus genom vårt samarbete är att ge dig en trygg och smidig process som resulterar i högsta möjliga slutpris!

Jag arbetar i Hägersten/Liljeholmen med fokus på Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan där jag är en av de mäklare som förmedlar flest bostäder. Till följd av detta har jag mycket god lokalkännedom samt ett stort kontaktnät om man skulle vilja testa sälja lägenheten snabbt och smidigt utan att annonsera ut bostaden på öppna marknaden.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vägledning inför ett köp, har allmänna funderingar kring marknaden eller går i säljtankar. Det skulle vara superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Säljare om Alexandra.

25 feb 2024

"Att ha Alexandra som mäklare var en dröm! Hon är påläst, professionell men ändå personlig, lyhörd, pedagogisk, ett bra stöd och var alltid där när jag behövde henne. Hela processen gick så himla smidig och jag kände mig väldigt trygg med Alexandra. Jag är 110% nöjd med mitt val av mäklare. "
"Att ha Alexandra som mäklare var en dröm! Hon är påläst, professionell men ändå personlig, lyhörd, pedagogisk, ett bra stöd och var alltid där när jag behövde henne. Hela processen gick så himla smidig och jag kände mig väldigt trygg med Alexandra. Jag är 110% nöjd med mitt val av mäklare. "
Läs mer
säljare på Pingstvägen 19

14 feb 2024

"Att Alexandra är en kunnig och pålitlig mäklare fick hon visa när hon sålde min lägenhet i Aspudden. Hennes expertis och förmåga att kommunicera klart och tydligt gjorde upplevelsen så trevlig och bekymmersfri som den kan vara. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och ge mig re..."
"Att Alexandra är en kunnig och pålitlig mäklare fick hon visa när hon sålde min lägenhet i Aspudden. Hennes expertis och förmåga att kommunicera klart och tydligt gjorde upplevelsen så trevlig och bekymmersfri som den kan vara. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och ge mig regelbunden uppdatering om utvecklingen. Skulle starkt rekommendera Alexandra till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare. "
Läs mer
säljare på Vapengatan 4

25 jan 2024

"Allt var kanon och hade landat på 5 genomgående om mäklaren hade närvarat vid fotograferingen. Fotografen var inte engagerad utan kom dit för att ta bilder och var inte intresserad av att ge input på styling m.m. Där hade mäklaren behövts."
säljare på Tegelbruksvägen 7

23 jan 2024

"Alexandra är väldigt proffsig, hög mäklaretik, lyhörd och alltid snabb med att ge respons. Väldigt lätt att ha att göra med, vi är nöjda! "
säljare på Erik Segersälls väg 1

11 jan 2024

"Alexandra var väldigt trevlig , tillgänglig och professionell och jag kan starkt rekommendera henne . "
säljare på Hövdingagatan 3

14 dec 2023

"Engagerad och framåt. Bra återkoppling då vi sålde den på distans. Tog stort ansvar genom hela affären. "
säljare på Schlytersvägen 41

05 dec 2023

"Jag rekommenderar starkt Alexandra Ekstrand som mäklare till andra bostadssäljare. Hon är verkligen drivande, kunnig, erfaren och har full koll på området. Kände stor tillit till Alexandra under hela processen. Hon skötte allt
professionellt , höll mig informerade. Väldigt lyhörd och hjälpsam. ..."
"Jag rekommenderar starkt Alexandra Ekstrand som mäklare till andra bostadssäljare. Hon är verkligen drivande, kunnig, erfaren och har full koll på området. Kände stor tillit till Alexandra under hela processen. Hon skötte allt
professionellt , höll mig informerade. Väldigt lyhörd och hjälpsam. Jag ger Alexandra högsta betyg, det förtjänar hon!"
Läs mer
säljare på Radiusbacken 39

05 dec 2023

"Alexandra har stöttat oss i processen från dag ett. Svarat på frågor & bollat tankar på bästa sätt. Hon har varit närvarande, snabb & tydlig. Hon är ordentlig & missar inga detaljer! Kan varmt rekommendera Alexandra!"
säljare på Tellusborgsvägen 86

02 nov 2023

"Jag kan varmt rekommendera Alexandra till alla jag känner. Kände vid första mötet ett starkt förtroende och det har hon levererat på i alla avseenden. Informativ och pedagogisk och jag är mycket nöjd med min försäljning. "
säljare på Junkergatan 18

28 sep 2023

"Så glad att jag valde Alexandra som mäklare. Super enkel att jobba med, ärlig och duktig! "
säljare på Radiusbacken 6

25 sep 2023

"Tipp topp!"
säljare på Responsgatan 5

23 sep 2023

"Vi har både köpt av och sålt med Alexandra och kan varmt rekommendera henne. Hon är rak, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Hon är dedikerad och gjorde ett fantastiskt jobb även i en svår marknad. Väldigt trevlig och proffsig, vi kommer garanterat att vilja att hon tar hand om vår nästa försäl..."
"Vi har både köpt av och sålt med Alexandra och kan varmt rekommendera henne. Hon är rak, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Hon är dedikerad och gjorde ett fantastiskt jobb även i en svår marknad. Väldigt trevlig och proffsig, vi kommer garanterat att vilja att hon tar hand om vår nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Vattenledningsvägen 63

20 sep 2023

"Alexandra has been very friendly, professional. Always keep us updated throughout the process.
We are very happy with the result given the current situation.
Strongly recommended. "
säljare på Radiusbacken 31

20 sep 2023

"Toppen insats från Alexandra från första kontakt till lyckad försäljning! "
säljare på Midsommarvägen 23

25 aug 2023

"Att sälja min lägenhet blev ett stort nöje tack vare Alexandra! Efter kontakt och tydlig genomgång av processen var lägenheten såld efter en vecka. Allt enligt mina önskemål. Jag är väldigt imponerad, och kan varmt rekommendera Alexandra!"
säljare på Cedergrensvägen 54

08 aug 2023

"Det har varit enkelt att samarbeta med Alexandra och hon har på ett proffsigt och snabbt sätt hanterat hela försäljningsprocessen! "
säljare på Vallfartsvägen 4

23 jul 2023

"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Hon har god lokalkännedom och höll oss väl informerade under processens gång. "
säljare på Vattenledningsvägen 63

17 jun 2023

"Alexandra var väldigt professionell och tydlig genom hela processen. Hon fick oss att känna oss trygga och tog oss igenom försäljningen utan några konstigheter. Tack för allt!"
säljare på Valborgsmässovägen 15

16 jun 2023

"Alexandra var oerhört proffsig, kompetent och väldigt enkel att jobba med. Vi är jättenöjda med Alexandra och kan rekommendera henne starkt! :)"
säljare på Radiusbacken 39

07 jun 2023

"Mycket engagerad. Enkel att samarbeta med. Fick snabb info."
säljare på Trettondagsvägen 16

11 apr 2023

"Väldigt nöjd med Alexandra. Imponerande att hon lyckades få till en försäljning på så kort varsel. "
säljare på Lilla Aspuddsvägen 2

04 apr 2023

"Jag upplevde Alexandra som tydlig och transparent genom hela process vilket jag uppskattade mycket som säljare. "
säljare på Pingstvägen 20

29 mar 2023

"Alexandra var en trygghet på en annars osäker marknad, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Tellusborgsvägen 98

27 mar 2023

"Är supernöjd att jag valde Alexandra som mäklare. Nöjd genom hela processen. Positiv, driven och inlyssnande. "
säljare på Vattenledningsvägen 47

21 mar 2023

"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne var..."
"Alexandra är mycket ambitiös, kompetent och proffsig. Hon känner till området väl och lyckades sälja min lägenhet i enlighet med mina förväntningar trots en tuff marknad. Jag uppskattade särskilt att hon höll mig uppdaterad under hela processen och var extremt tillgänglig. Rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 50

06 mar 2023

"Alexandra är trevlig, proffsig, fokuserad och driven. Hon förklarar tydligt och förtroendeingivande marknadsläget och hjälpte oss få till den affär vi hoppades på. Nöjda från början till slut."
säljare på Lm Ericssons väg 3

06 mar 2023

"Alexandra imponerade verkligen med sitt engagemang och tålamod! Hon höll mig uppdaterad hela vägen och gav väldigt bra råd!"
säljare på Kransbindarvägen 10

01 mar 2023

"Alexandra var allt man kan önska av en mäklare. Kommunikativ, tydlig och mån om att lyssna in vad som var viktigt för mig som säljare. Rekommenderas alla dagar i veckan! "
säljare på Valborgsmässovägen 6

02 feb 2023

"Alexandra lyckades sälja min lägenhet för ett bra pris på en skakig marknad. Hon höll och hela tiden uppdaterad under processen och svarade snabbt på frågor. "
säljare på Hägerstensvägen 109

14 jan 2023

"Alexandra var oerhört professionell och kunnig. Kommunikationen var enastående, och jag kände hela vägen genom processen att hon håll mig uppdaterad med den senaste utvecklingen steg för steg. Smidigt och enkelt såg hon till att skaffa all den informationen som krävdes från min sida, och jag känd..."
"Alexandra var oerhört professionell och kunnig. Kommunikationen var enastående, och jag kände hela vägen genom processen att hon håll mig uppdaterad med den senaste utvecklingen steg för steg. Smidigt och enkelt såg hon till att skaffa all den informationen som krävdes från min sida, och jag kände att jag kunde slappna av och låta henne ta hand om allting direkt från starten. Absolut bästa erfarenheten hittills, och kan inte rekommenderas nog. Toppbetyg!"
Läs mer
säljare på Hövdingagatan 29

03 jan 2023

"Alexandra är lika kunnig som hon är trevlig. Enkel att samarbeta med, lättillgänglig och väldigt driven. Rekommenderas! "
säljare på Botvidsgatan 5

25 nov 2022

"Jag är jättenöjd med Alexandra. Hon har varit lyhörd och engagerad under hela försäljningen och möter säljarens önskemål. Hon är väldigt kunnig och ger bra råd under försäljningen. "
säljare på Hövdingagatan 29

03 nov 2022

"Alexandra är så professionell samtidigt som hon är personlig. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling. Extremt bra koll på sitt område vilket gynnar både köpare och säljare. Jag och min sambo rekommenderar varmt Alexandra och kommer kontakta henne på nytt vid nästa köp/sälj av bostad. "
"Alexandra är så professionell samtidigt som hon är personlig. Alltid tillgänglig och snabb återkoppling. Extremt bra koll på sitt område vilket gynnar både köpare och säljare. Jag och min sambo rekommenderar varmt Alexandra och kommer kontakta henne på nytt vid nästa köp/sälj av bostad. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 47B

20 okt 2022

"Alexandra har varit helt igenom proffsig, i mycket god kommunikation,
Ärlig och lätt att förstå, snabb trevlig och behaglig att ha att göra med. "
säljare på Schlytersvägen 69

19 okt 2022

"Vi hade tät kontakt. Alexandra kontaktade mig så fort det fanns ny information rörande bostaden och försäljningen.
Hon är uppriktig, hjälpsam, snabb och förstående.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Jag kommer att kontakta henne igen vid nästa flytt! "
"Vi hade tät kontakt. Alexandra kontaktade mig så fort det fanns ny information rörande bostaden och försäljningen.
Hon är uppriktig, hjälpsam, snabb och förstående.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Jag kommer att kontakta henne igen vid nästa flytt! "
Läs mer
säljare på Lm Ericssons väg 21

06 okt 2022

"Vi valde Alexandra som mäklare för att hon gav ett seriöst, förtroendeingivande, kunnigt, och lugnt intryck. Hon var väldigt professionell, trevlig, och tydlig från start till mål. Vi kände oss väldigt trygga med och väl representerade av Alexandra och hennes förmedling av vår lägenhet. Ett rikti..."
"Vi valde Alexandra som mäklare för att hon gav ett seriöst, förtroendeingivande, kunnigt, och lugnt intryck. Hon var väldigt professionell, trevlig, och tydlig från start till mål. Vi kände oss väldigt trygga med och väl representerade av Alexandra och hennes förmedling av vår lägenhet. Ett riktigt proffs, som vi ger våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Olof Skötkonungs väg 4

26 aug 2022

"Alexandra Ekstrand skötte arbetet med att hantera den svårbedömda och ständigt föränderliga situationen på bostadsmarknaden under den aktuella perioden på ett vänligt, professionellt skickligt och aktivt problemlösande sätt. "
säljare på Vapengatan 6

22 aug 2022

"En bostadsförsäljning kan vara det mest stressiga i ditt liv men inte med Alexandra vid din sida!"
säljare på Valborgsmässovägen 38

27 jun 2022

"Vi är så nöjda med Alexandra och hennes team! Vi kände hela tiden att vi var i trygga händer och är jätteglada att vi valde henne. "
säljare på Erik Segersälls väg 1

14 jun 2022

"Med Alexandra som mäklare var lin lägenhetsaffär i trygga händer och jag kände mig lugn genom hela processen. Det har varit ett nöje att samarbeta med Alexandra och jag kommer definitivt höra av mig till henne vid framtida försäljningar!"
säljare på Kransbindarvägen 29

08 jun 2022

"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare. Hon förstod tidigt vad som höll på att hända på marknaden och rådde oss därför till att snabba på processen att få annonsen live, vilket var helt avgörande att vi fick lägenheten såld. Hon jobbar stenhårt och är alltid väldigt proffsig. Vi har inget ..."
"Vi är väldigt nöjda med Alexandra som mäklare. Hon förstod tidigt vad som höll på att hända på marknaden och rådde oss därför till att snabba på processen att få annonsen live, vilket var helt avgörande att vi fick lägenheten såld. Hon jobbar stenhårt och är alltid väldigt proffsig. Vi har inget att anmärka på. "
Läs mer
säljare på Vattenledningsvägen 63

02 maj 2022

"Vi kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare!"
säljare på Manhemsgatan 6

22 apr 2022

"Skulle varmt rekommendera Alexandra som mäklare. Väldigt proffsig, drev på processen på ett bra sätt, svarar snabbt och bra på alla frågor. Gjorde en träffsäker värdering av lägenheten och fick till en mycket bra försäljning för oss. "
säljare på Tegelbruksvägen 1

19 apr 2022

"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hel..."
"Jag träffade flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att sälja, men ingen av dem kändes lika genuin och engagerad som Alexandra. Hon var rak, tydlig och hjälpsam. Alltid väl förberedd och enkel att prata med. Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes tips och råd. Hon lät mig ta hela processen i lugn och ro, utan någon som helst press vilket jag uppskattade enormt. Jag uppskattade särskilt att hon mailade över kontrakten dagen innan de signerades så att både jag och köparen kunde läsa dem i lugn och ro. Kommer rekommendera henne till alla jag känner som säljer kring Midsommarkransen /Telefonplan. "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 22

19 apr 2022

"Mycket väl genomförd och snabb bostadsaffär. Tydlig och trygg i hanteringen av försäljningen. Mycket nöjd och rekommenderar starkt andra att välja samma säljare. "
säljare på Kransbindarvägen 51

31 mar 2022

"Otroligt proffsig och lyhörd.
"
säljare på Hövdingagatan 35

27 mar 2022

"Alexandra var tillgänglig och hjälpsam under hela min process att byta bostad. Hon hade en god områdeskännedom och kom med bra tips både vid försäljning och köp"
säljare på Fågeltorget 169

27 mar 2022

"Redan under mötet vid värderingen kom mäklaren med goda råd och tips, detta innan jag ens bestämt mig för vilken mäklare jag skulle anlita. Något andra mäklare inte gjorde. Redan där visade mäklaren engagemang och det avgjorde mitt val av henne."
säljare på Midsommarvägen 52

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
162 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
207 av 217 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
184 av 215 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
208 av 209 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
219 av 219 säljare

Alexandra på kartan.

316 tidigare bostäder
32 bostäder till salu
220 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Bostäder

3 395 000 kr
2 rum, 51 m²
66 568 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 232 kr/mån
6 395 000 kr
3 rum, 73 m²
87 602 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 687 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 50 m²
65 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 441 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 51 m²
62 647 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 232 kr/mån
1 rum, 26 m²
Lägenhet, Stockholm
2 075 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 475 000 kr
Lägenhet Gamla Midsommarkransen
+ 280 000 kr
1 rum, 49 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Aspudden
2 rum, 46,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
5 425 000 kr
Lägenhet Gamla Midsommarkransen
+ 430 000 kr
3 rum, 65,3 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 55 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att ha Alexandra som mäklare var en dröm! Hon är påläst, professionell men ändå personlig, lyhörd, pedagogisk, ett bra stöd och var alltid där när jag behövde henne. Hela processen gick så himla smidig och jag kände mig väldigt trygg med Alexandra. Jag är 110% nöjd med mitt val av mäklare. "
3 700 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 205 000 kr
2 rum, 46,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att Alexandra är en kunnig och pålitlig mäklare fick hon visa när hon sålde min lägenhet i Aspudden. Hennes expertis och förmåga att kommunicera klart och tydligt gjorde upplevelsen så trevlig och bekymmersfri som den kan vara. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och ge mig regelbunden uppdatering om utvecklingen. Skulle starkt rekommendera Alexandra till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.