Alexandra Ekstrand

Profilbild för Alexandra Ekstrand
Säljarfavorit
Alexandra Ekstrand
4.8 / 5
(83 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
33 st
139 090 000 kr

Bakgrund

Alexandra Ekstrand jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-09-09. Alexandra har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Alexandra har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 162 941 000 kr.

Presentation

Sällan fattar vi sådana viktiga och avgörande beslut som vid köp och försäljning av bostad. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, stort personligt engagemang och tydlig kommunikation från första möte till processens sista steg.

Mitt största fokus genom vårt samarbete är att ge dig en trygg och smidig process som resulterar i högsta möjliga slutpris!

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vägledning inför ett köp, har allmänna funderingar kring marknaden eller går i säljtankar. Det skulle vara superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär!

Säljare om Alexandra.

23 okt 2021

"Alexandra Ekstrand är engagerad och målinriktad, vilket är (bokstavligt talat) värdefulla egenskaper när man ska sälja en bostad. Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Hägerstensvägen 131B

19 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda med Alexandras insats. Lyhörd och intresserad, det gick väldigt smidigt."
säljare på Selmedalsringen 11

16 okt 2021

"Alexandra var hjälpsam, lätt att nå, alltid uppdaterad och tillmötesgående under hela processen. En mycket pålitlig och trevlig mäklare. "
säljare på Aprilgatan 12A

15 okt 2021

"Alexandra är väldigt proffsig och man känner ett starkt förtroende för henne. Med ödmjukhet, en stark vilja och beslutsamhet skapar hon dem bästa förutsättningarna genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Alexandra. "
säljare på Hövdingagatan 35

14 okt 2021

"Jag är mycket nöjd med försäljningsprocessen. Alexandra ger en rak, tydlig och mycket professionellt bemötande och jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen! "
säljare på Lm Ericssons väg 3

04 okt 2021

"Alexandra gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning! Vi är supernöjda och skulle verkligen anlita henne igen och rekommenderar till alla vi känner.
Hon är en klippa! "
säljare på Kyndelsmässogränd 13

20 sep 2021

"Hade en tydlig strategi från första mötet till avslutad affär som hon genomförde på ett bra och professionellt sätt vilket kändes tryggt för oss som säljare. Alltid tillgänglig för att svara på frågor"
säljare på Schlytersvägen 43

14 sep 2021

"Alexandra är inget annat än en stjärna - engagerad, smart och kompetent. Hon hjälpte oss med vår viktigaste affär någonsin och vi är oerhört nöjda. "
säljare på Vattenledningsvägen 63

17 aug 2021

"Bra och enkel process, kändes smärtfri för mig som säljare. Är nöjd med resultatet!"
säljare på Cedergrensvägen 45

08 aug 2021

"Alexandra är verkligen en duktig mäklare rekommenderar henne starkt till den som vill sälja sin bostad"
säljare på Radiusbacken 49

28 jul 2021

"Alexandra har varit jätte bra att arbeta med! Hon är superkunniga på den område hon specielisera sig på (Midsommarkransen/Telefonplan), så hon känner verkligen till läget med att köpa och sälja här. Alexandra var determinerad,alltså! Hon hade smidigt, smart lösningar på att arbeta med just det lite svårt att sälja lägenhet jag hade, eftersom hon är bra på att sälja Hon var snabbt med respons på allting,och alltid gjorde säkert att jag förståd processen och allt mina "optiins" på värje steg.Högst rekomendera henne! "
säljare på Radiusbacken 49

27 jul 2021

"Alexandra är trygg i sin profession, är social utan att vara påträngande. Kunnig och saklig i bemötande och i utövandet av försäljningen. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Vattenledningsvägen 48B

24 jun 2021

"Alexandra har presterat över förväntan! Hon är lyhörd, trevlig samt mycket professionell i sin roll som mäklare. Hon håller en informerad konstant och är anträffbar under hela processen.
Kort och gott en toppen mäklare som kan sitt område och levererar toppförsäljningar! Kunde inte rekommendera någon annan än Alexandra som mäklare!"
säljare på Kransbindarvägen 27

19 jun 2021

"Mäklaren hittade och presenterade en mycket bra men oväntad lösning. Jag är mycket nöjd och jag uppfattar att köparen är det också."
säljare på Blommensbergsvägen 147

18 jun 2021

"Alexandra är proffsig, tydlig och lätt att samarbeta med. Hon lyckades snabbt sälja lägenheten till ett mycket bra pris. Rekommenderar Alexandra varmt!"
säljare på Kyndelsmässogränd 13

29 maj 2021

"Vi är så glada att vi anlitade Alexandra för att sälja vår lägenhet. Hon är kunnig, pålitlig och har svarat snabbt på alla frågor vi har haft. Hon har också varit noga med att följa upp allt: genom hela processen har hon hört av sig regelbundet, och det har känts så tryggt att veta att hon alltid finns där. Hon svarade till och med på frågor som vi hade kring vårt köp av en annan lägenhet. Hon såg också till att vi fick ett bra pris för lägenheten vi sålde. Vi kan verkligen rekommendera Alexandra till alla som vill ha en mäklare som verkligen är där för dem!"
säljare på Schlytersvägen 41

26 maj 2021

"Rådgivande, lyhörd, ärlig och kommunikativ vilket ledde till ett bra resultat."
säljare på Kransbindarvägen 49

21 maj 2021

"Alexandra har varit väldigt hjälpsam under hela försäljningen. Hon har gett bra information och snabb på att svara på mail och telefon. Hon har väldigt bra koll på området. Vi kan absolut rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Cedergrensvägen 40

20 maj 2021

"Alexandra var jätte professionellt och kunnig i området och i föreningen. Hon var punktligt och svarade alltid. Jag upplevde henne som super trevlig och pålitligt. Jag skulle välja henne igen. "
säljare på Radiusbacken 31

07 maj 2021

"Jag är verkligen nöjd med Alexandras insats. Jag fick en pricksäker värdering och en välplanerad försäljningsprocess från start till mål. Alexandra är trygg, proffsig och trevlig! Kan varmt rekommendera att anlita henne som mäklare!"
säljare på Cedergrensvägen 53

05 maj 2021

"Jättenöjd med Alexandra - rekommenderar varmt!"
säljare på Kransbindarvägen 18

31 mar 2021

"Engagerad mäklare som drivs för egen motor!"
säljare på Blommensbergsvägen 128

24 mar 2021

"Alexandra var väldigt proffessionell från början till slut i processen och förmedlade ett stort lugn och tro på sig själv vilket såklart är skönti en säljsituation som är rätt stressande i övrigt."
säljare på Liljeholmsvägen 32

22 mar 2021

"Toppen! Vi är supernöjda. Proffsigt och trevligt bemötande mot både mig och min sambo. Gav ett seriöst intryck och kändes engagerad. Väldigt bra kontakt under hela processen."
säljare på Valborgsmässovägen 32

21 mar 2021

"Jag var så nöjd med Alexandra! Hon var professionell, lätt att kommunicera med och fick min lägenhet såld på mindre en vecka till ett högre pris än jag väntat mig. Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Bäckvägen 120

20 mar 2021

"Alexandra var effektiv, rak i kommunikationen och vi är jättenöjda med våran försäljning!"
säljare på Hägerstensvägen 120

14 mar 2021

"Helnöjd med samarbetet kring min försäljning av lägenheten.
Alexandra kändes kunnig och pålitlig.
Hon kom med bra information och idéer.
Rak och tydlig i sin kommunikation.
Kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Ivar Vidfamnes gata 23

25 feb 2021

"Jag är jättenöjd med Alexandra. Kompetent och alltid tillgänglig. Hon har varit ett gott stöd under hela processen. Rekommenderas!"
säljare på Midsommarvägen 56

08 feb 2021

"Alexandra gjorde ett kanonjobb. Trevlig, lyhörd och väldigt driven. Jag är mycket nöjd att jag valde Alexandra och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Cedergrensvägen 55

02 feb 2021

"Supernöjd med allt!"
säljare på Pingstvägen 39

19 jan 2021

"Supernöjda från början till slut. Trevlig, tydlig, noggrann och gjorde oss trygga under hela processen."
säljare på Husabyvägen 10

19 dec 2020

"Alexandra hade en perfekt avvägning mellan professionellt och personligt bemötande vilket resulterade i att jag kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

03 dec 2020

"Alexandra är en proffsig mäklare. Stort engagemang och driv men samtidigt lugn och trygg - en bra kombo vid en så stor affär som en bostadsförsäljning.
Det jag uppskattade allra mest med Alexandra är att hon var väldigt tillgänglig och svarade mycket snabbt på alla frågor. Så det hann aldrig bli några frågetecken under processens gång, vilket kändes smidigt, tydligt och tryggt. Alexandra samarbetar med en duktig stylist och fotograf som lyfte fram lägenheten väldigt fint i annons och marknadsföring. Vilket också känns viktigt. Alexandra är lätt att samarbeta med och jag rekommenderar henne gärna vidare till andra som ska välja mäklare.
"
säljare på Pingstvägen 54

27 nov 2020

"Mycket nöjd med Alexandras insats, både inför och under försäljningen. Hon har ett väldigt trevligt bemötande och är tillmötesgående. Hon håller en som säljare uppdaterad i hela processen, var lättillgänglig och gav bra stöd i funderingar kring försäljningen. Under budgivningen var hon en bidragande faktor till att slutpriset översteg mina förväntningar. "
säljare på Midsommarvägen 40

19 nov 2020

"Alexandra är pålitlig och hjälpsam! Väldigt tillgänglig när vi hade frågor. "
säljare på Cedergrensvägen 59

04 nov 2020

"Alexandra är mycket engagerad och proffsig. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Cedergrensvägen 4

04 nov 2020

"Alexandra är en fantastisk duktig mäklare! Lyhörd, engagerad och väldigt seriös! Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Kransbindarvägen 29

14 okt 2020

"Vi är supernöjda med Alexandra! Hon är supertrevlig och social och rakt igenom proffsig. Vi har känt oss så trygga igenom hela processen tack vare rak och tydlig kommunikation, genomgående hög ambition och ett vänligt och personligt bemötande. Hon samarbetar med grymma fotografer som ger bilderna och annonsen det där lilla extra. Rekommenderas varmt! "
säljare på Vattenledningsvägen 63

02 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Alexandras insats som mäklare.
Bra återkoppling och lyhörd.
Kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Pingstvägen 33

04 sep 2020

"Var toppen nöjd med allting kring försäljningen, rekommenderar Alexandra!"
säljare på Husabyvägen 25

19 aug 2020

"Alexandra är en fantastisk duktig mäklare som är supertrevlig, engagerad, alert, lojal och otroligt kunnig i sitt arbete. Jag har kunnat ställa frågor som jag har haft funderingar över och hon har svarat ärligt och utförligt med snabb återkoppling. Rekommenderar verkligen Alexandra som mäklare, den bästa jag haft hittills! "
säljare på Hövdingagatan 29

19 aug 2020

"Alexandra är kommunikativ och lätt att samarbeta med. Hon är även väldigt varm och glad, hon känns som en kompis samtidigt som hon är väldigt professionell! "
säljare på Midsommargränd 4

03 jun 2020

"Alexandra arbetar med proffsigt bemötande och väldigt bra kommunikation. "
säljare på Manhemsgatan 11

15 maj 2020

"Engagerad och trevlig. Vi har alltid fått den information vi behövt snabbt och smidigt. "
säljare på Vårgatan 3B

09 apr 2020

"Vi hade ett fantastiskt samarbete med Alexandra! Hon var tillgänglig på sms och samtal även in på småtimmarna och det gick att bolla olika scenarior som hjälpte oss i vår försäljning. Väldigt effektiv, snäll och lyhörd - toppen mäklare helt enkelt!"
säljare på Valborgsmässovägen 20B

12 mar 2020

"Alexandra är mycket kreativ. Det visar idén om att sälja lägenheten som renoveringsprojekt. Hon (vi) fick ut vad vi tror högst pris någonsin för denna storlek på lägenhet"
säljare på Telefonvägen 33

17 jan 2020

"Trevligt och professionellt bemötande genom hela vägen. Kan starkt rekommendera denna mäklare!"
säljare på Rävsnäsvägen 42

21 nov 2019

"Kan verkligen ge mina varmaste rekommendationer till Alexandra, ja är supernöjd!"
säljare på Pingstvägen 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
162 941 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
79 av 82 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 81 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
80 av 80 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
82 av 82 säljare

Alexandra på kartan.

128 tidigare annonser
2 bostäder till salu
83 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 595 000 kr
2 rum, 39 m²
66 538 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 633 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 39 m²
80 769 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 076 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 200 000 kr
Lägenhet Hägerstenshamnen
+ 1 705 000 kr
4 rum, 111 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med Alexandras insats. Lyhörd och intresserad, det gick väldigt smidigt."
2 825 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 530 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra är väldigt proffsig och man känner ett starkt förtroende för henne. Med ödmjukhet, en stark vilja och beslutsamhet skapar hon dem bästa förutsättningarna genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Alexandra. "
11 200 000 kr
Lägenhet Aspudden
5 rum, 109 m²
Utropspris: 11 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra Ekstrand är engagerad och målinriktad, vilket är (bokstavligt talat) värdefulla egenskaper när man ska sälja en bostad. Vi kan verkligen rekommendera henne! "
2 200 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 405 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 830 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 635 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med försäljningsprocessen. Alexandra ger en rak, tydlig och mycket professionellt bemötande och jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.