Alexander Svensson

Profilbild för Alexander Svensson
Säljarfavorit
Alexander Svensson
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
14 st
52 265 000 kr

Bakgrund

Alexander Svensson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2021-03-31. Alexander har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Alexander har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 56 720 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Alexander, ursprungligen kommer jag från servicebranschen där jag jobbat med att driva spa, klinik och restaurangverksamhet. Nu satsar jag fullt ut på min karriär som mäklare. För mig är valet av mäklare viktigt, att man har ett förtroende för mig. Från mitt tidigare yrke tar jag med mig kontakterna och vikten att ha nöjda kunder. Jag är uppvuxen i Borås och har flyttat runt en del och bott i ett stort antal områden, alla inom Boråsområdet. Jag har därför en bra kännedom om staden. För nuvarande bor jag i ett hus strax utanför centrala Borås tillsammans med sin sambo.

”Eftersom jag kommer från servicebranschen drivs jag av att träffa olika typer av folk och hjälpa dom till bästa möjliga upplevelse, i det här fallet hjälpa dig till din bästa bostadsaffär. När jag inte är på jobbet älskar jag att laga mat, desto bättre om man kan kombinera det med något gott att dricka, samt ett gott sällskap. Likaväl älskar jag design och inredning och prioriterar hemmet. Jag erbjuder mer än gärna min hjälp för att ge tips och trix för att just din bostad ska få ett så bra intryck som möjligt.”

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Alexander.

21 sep 2023

"Alexander är en varm och ödmjuk person som man har väldigt lätt för att tycka om och känna sig trygg med. Vi tycker det är en viktig egenskap hos en mäklare både i kontakt med säljare och köpare. Vi kände oss trygga i hela processen och Alexander är bra på att ta kontakt och uppdatera kontinuerli..."
"Alexander är en varm och ödmjuk person som man har väldigt lätt för att tycka om och känna sig trygg med. Vi tycker det är en viktig egenskap hos en mäklare både i kontakt med säljare och köpare. Vi kände oss trygga i hela processen och Alexander är bra på att ta kontakt och uppdatera kontinuerligt. Han såg många möjligheter och kom med flera kloka råd och vi fick intrycket att han var väldigt bra på att förmedla objektets egenskaper på ett utomordentligt sätt till spekulanter. Skulle vi sälja ett objekt en gång till skulle vi absolut kontakta Alexander igen!"
Läs mer
säljare på Korsvägen 2

21 sep 2023

"Väldigt serviceinriktad, lojal och hjälpsam. Med Alexander vet man att man får en god kontakt och goda råd. ️️️️"
säljare på Oxelstigen 3

12 sep 2023

"Jag rekommenderar Aleksander i 110% :-)
Det är bäst mäklare! Om ni vill faktiskt sälja hus tar Aleksander.! Han är mycket engagerad och ematisk person. Aleksander är proffs och tar hand om de minsta detaljerna."
säljare på Kumminvägen 5

05 jul 2023

"Ytterst professionell och djupt engagerad. Ingav förtroende från start och var strålande glad och positiv i alla lägen."
säljare på Rullstensvägen 14H

03 jul 2023

"Räntehöjningar och stigande inflation märktes av under processen att sälja mitt hus - försiktiga spekulanter och trögare marknad - och därför var det en stor fördel att ha Alexander som mäklare under den här tiden: han var oavlåtligt optimistisk och såg till att hålla humöret uppe när det kändes ..."
"Räntehöjningar och stigande inflation märktes av under processen att sälja mitt hus - försiktiga spekulanter och trögare marknad - och därför var det en stor fördel att ha Alexander som mäklare under den här tiden: han var oavlåtligt optimistisk och såg till att hålla humöret uppe när det kändes motigt. Han sviktade aldrig i sin inställning till vad mitt hus var värt och var en värdefull hand att hålla i under den här resan. Han höll mig löpande informerad om allt som var viktigt och jag kände att han verkligen stod på min sida. I slutändan blev jag väldigt nöjd med både hur försäljningen sköttes och priset."
Läs mer
säljare på Brogården 120

12 jun 2023

"Trevlig, sympatisk, engagerad, stabil, vet vad han pratar om ! "
säljare på Björkhemsgatan 23

25 maj 2023

"Bästa mäklaren. Rekommenderar honom verkligen. "
säljare på Trädgårdsvägen 15

18 maj 2023

"Tack, Alexander, för mycket vänligt bemötande och ett gott stöd i en jobbig situation. Du är kunnig och proffsig och jag önskar dig lycka till i din fortsatta verksamhet som mäklare.
"
säljare på Hansinggatan 88

16 maj 2023

"Mycket trevlig och är engagerad bryr sig om huset och aktiv gör bra jobb"
säljare på Västergårdsvägen 10

31 mar 2023

"Mkt trevlig och kompetent mäklare,helt nöjd."
säljare på Källbäcksrydsgatan 13A

17 feb 2023

"
Vår villa är såld. Vi är glada och nöjda med det jobb du lagt ner under en extremt tuff tid. Du har gått före i arbetet, proffsigt, positivt hela tiden. Hållit oss informerade om läget. Vi har känt oss helt trygga i samarbetet med dig.
Tack!
Birgitta och Göte"
"
Vår villa är såld. Vi är glada och nöjda med det jobb du lagt ner under en extremt tuff tid. Du har gått före i arbetet, proffsigt, positivt hela tiden. Hållit oss informerade om läget. Vi har känt oss helt trygga i samarbetet med dig.
Tack!
Birgitta och Göte"
Läs mer
säljare på Vävstolsvägen 4

01 feb 2023

"Alexander är jätte duktig mäklare,gjorde jätte bra jobb för oss i den svåra tider."
säljare på Tosserydsvägen 5

31 jan 2023

"Rätt man på rätt plats!"
säljare på Skogshyddegatan 56

16 dec 2022

"I en tuff marknad lyckades ändå Alexander sälja vårt hus till ett pris vi var nöjda med. Han la mycket tid på extra visningar och såg alltid till att intressenter kunde komma och kolla. Han visade huset flera gånger för samma sällskap om de ville. Vi är mycket nöjda med hans engagemang och kommun..."
"I en tuff marknad lyckades ändå Alexander sälja vårt hus till ett pris vi var nöjda med. Han la mycket tid på extra visningar och såg alltid till att intressenter kunde komma och kolla. Han visade huset flera gånger för samma sällskap om de ville. Vi är mycket nöjda med hans engagemang och kommunikation! "
Läs mer
säljare på Kullegatan 2

12 dec 2022

"Alexander är den bästa mäklaren vi haft. Han var otroligt lyhörd samt väldigt lätt att få tag på oavsett tid på dagen. Han var alltid supertrevlig mot alla och uppvisade god förstående för oss som säljare. Vi kommer varmt rekommendera Alexander till andra som ska sälja. "
"Alexander är den bästa mäklaren vi haft. Han var otroligt lyhörd samt väldigt lätt att få tag på oavsett tid på dagen. Han var alltid supertrevlig mot alla och uppvisade god förstående för oss som säljare. Vi kommer varmt rekommendera Alexander till andra som ska sälja. "
Läs mer
säljare på Symfonigatan 27B

01 dec 2022

"En mycket kompetent och proffsig mäklare som jobbade stenhårt hela vägen för att få min lägenhet såld i dessa svåra tider. Han var personligt närvarande vid fotograferingen av lägenheten, lånade ut saker så att lägenheten såg fräsch ut vid visningar. Hade alltid bra förslag hur vi går vidare när ..."
"En mycket kompetent och proffsig mäklare som jobbade stenhårt hela vägen för att få min lägenhet såld i dessa svåra tider. Han var personligt närvarande vid fotograferingen av lägenheten, lånade ut saker så att lägenheten såg fräsch ut vid visningar. Hade alltid bra förslag hur vi går vidare när visningarna inte gav resultat. Lätt att få tag på och alltid trevlig i kommunikationen. Bästa mäklaren i Borås?"
Läs mer
säljare på Kellgrensgatan 13A

29 sep 2022

"Alexander är supertrevlig och har ett bra bemötande. Lätt att komma i kontakt med och väldigt tillmötesgående. Han var snabb med att svara samt uppdatera mig om status både via telefon och sms. Försäljningen av huset gick snabbt och bra. Jag kan varmt rekommendera honom."
"Alexander är supertrevlig och har ett bra bemötande. Lätt att komma i kontakt med och väldigt tillmötesgående. Han var snabb med att svara samt uppdatera mig om status både via telefon och sms. Försäljningen av huset gick snabbt och bra. Jag kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Furuliden 7

14 sep 2022

"Mer engagerad mäklare får man leta efter!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Skillingsgatan 77

13 sep 2022

"Alexander är engagerad och kunnig mäklare. Han har jättebra koll på både marknaden och har väldigt bra lokalkännedom. Man känner verkligen att han gör sitt bästa för att få objektet sålt. "
säljare på Vindelgatan 7C

30 aug 2022

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb, gav mycket information och uppdateringar. Han fick oss att känna oss trygga i försäljningen utav vårt radhus och det är en självklarhet för mig att välja honom framöver. "
säljare på Damastgatan 75

19 aug 2022

"Mäklaren va jäkligt bra, dock upplevde vi fotografen väldigt stressad."
säljare på Högavägen 3

26 jul 2022

"Otroligt nöjd med allt var gällande Alexander som mäklare! :)"
säljare på Kellgrensgatan 23B

23 maj 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Han gav ett mycket kunnigt intryck och han informerade om processen på ett sätt som gjorde att vi aldrig kände oss frågande om något. Alexander lotsade oss genom försäljningen på ett sätt så att vi hela tiden kände en trygghet i att det skall bli ett bra slu..."
"Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Han gav ett mycket kunnigt intryck och han informerade om processen på ett sätt som gjorde att vi aldrig kände oss frågande om något. Alexander lotsade oss genom försäljningen på ett sätt så att vi hela tiden kände en trygghet i att det skall bli ett bra slut.
Han är trevlig och besitter en stor portion av social kompetens."
Läs mer
säljare på Alf Stigens väg 6

20 maj 2022

"Vi är så nöjda med Alexander! Hjälpsam och trevlig, lätt att nå och gjorde ett fantastiskt jobb genom hela processen. "
säljare på Söderljungsgatan 12

04 maj 2022

"En extrovert estradör med ett stort hjärta och nära till ett gott skratt.
Han spänner bågen med värderingen och levererar vad han lovar.
Överraskar som stylist och i samarbete med en fotograf i världsklass presenterar de ditt objekt på ett oemotståndligt sätt, på nätet och i broschyr.
Vi rekommen..."
"En extrovert estradör med ett stort hjärta och nära till ett gott skratt.
Han spänner bågen med värderingen och levererar vad han lovar.
Överraskar som stylist och i samarbete med en fotograf i världsklass presenterar de ditt objekt på ett oemotståndligt sätt, på nätet och i broschyr.
Vi rekommenderar honom verkligen.
"
Läs mer
säljare på Lindormsgatan 48

20 apr 2022

"Alexander är mycket fokuserad både på kunden och engagerar sig mycket i objektet han skall sälja. Han lämnar inget åt slumpen, och är alltid lätt att få tag på. Han får högsta betyg av mig. "
säljare på Sjöliden 5

25 mar 2022

"Hade bakgrundserfarenhet och visste vilka målgrupper som kunde vara inatresserade. Jobbade snabbt och målmedvetet.
Bra ideer om hur kunder skulle se fördelarna med huset - som vi inte tänkt på."
säljare på Sjöbogatan 47

16 mar 2022

"Alexander är otroligt professionell! En ärlig och framåt mäklare som visar stort intresse för sina kunder. Jag kommer varmt rekommendera Alexander till alla och skulle själv aldrig välja en annan mäklare! "
säljare på Damastgatan 72

16 mar 2022

"Väldigt proffsig med hög marknadskännedom"
säljare på Erikslundsgatan 5

11 mar 2022

"Bästa mäklaren
Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Alexander Svensson SkandiaMäklarna. Inte en
gång har vi..."
"Bästa mäklaren
Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Alexander Svensson SkandiaMäklarna. Inte en
gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade Alexander Svensson har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar. Stort tack till honom.
Vi kan verkligen rekommendera Alexander Svensson som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet/villa.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. "
Läs mer
säljare på Skillingsgatan 71

11 mar 2022

"Fungerade utmärkt enligt våra önskemål."
säljare på Limmareds Säteri 5

04 mar 2022

"Västra Götalands bästa mäklare!!!! Han er super engagerad och virkelig brinner for sitt yrke. Rekommenderas!"
säljare på Bodagatan 20

04 feb 2022

"Mycket engagerad och duktig mäklare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Järnvägsgatan 19

02 feb 2022

"Mycket bra bemötande. Engagerad mäklare som tog sig tid och lade ner arbete på försäljningen av huset. Vi är mycket nöjda."
säljare på Ekorrvägen 8

21 jan 2022

"Alexander vägledde oss genom hela processen i försäljningen av vårt hus. Han var engagerad, mån om att göra ett bra jobb och tillgänglig för oss. Han gav oss rätt förväntningar på slutpris och vi kan varmt rekommendera honom, supernöjda!"
säljare på Knektåsvägen 47

21 jan 2022

"Alexander levererande över vår förväntan på alla plan. Det märktes verkligen att Alexander gjorde det lilla extra för att försäljningsprocessen skulle bli så bra som möjligt för alla inblandade. "
säljare på Skogshyddegatan 58

10 jan 2022

"Vi var mycket nöjda med vår mäklare, Alexander, Skandiamäklarna, Borås."
säljare på Nyarpsvägen 15

05 jan 2022

"Professionell, lyhörd och ger en hög kvalité rakt igenom. Alexander gör hela processen smidig och har en hög servicenivå. Vi är mer än nöjda! Rekommenderas starkt till alla som vill ha en smidig process med hög kvalité. /Köpare & säljare"
säljare på Kellgrensgatan 23A

10 dec 2021

"Eftersom jag är god man behövdes all hjälp. Alexander har skött allt på ett mycket bra sätt och endast kontaktat mig när det varit nödvändigt. Han har ordnat med försäljningen snabbt. Supernöjd."
säljare på Guldbrandsgatan 12

26 okt 2021

"Alexander Svensson är en mäklare som lägger 100% när det gäller att försälja din fastighet. Alexander var alltid nåbar vare sig det gällde frågor eller om man hade behov av information. Det blev en väldigt positiv upplevelse och jag rekommenderar honom varmt."
"Alexander Svensson är en mäklare som lägger 100% när det gäller att försälja din fastighet. Alexander var alltid nåbar vare sig det gällde frågor eller om man hade behov av information. Det blev en väldigt positiv upplevelse och jag rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Skogsvägen 49

12 okt 2021

"Allt gick snabbt och bra, bästa mäklaren , engagerad, duktig på sitt område och lättillgängligt. "
säljare på Kaprisgången 17

07 okt 2021

"Brå kille!"
säljare på Bodagatan 11

30 sep 2021

"Alexander är en mycket trevlig person som man kunde lätt fråga och fick förtroende för sitt jobb. "
säljare på Björkhemsgatan 53

16 aug 2021

"Väldigt nöjd under processens gång, upplevde dock att när kontrakt var skrivet och arvode betalt försvann all kommunikation i slutskedet av processen. "
säljare på Sandsjön Ängahagen 72

13 aug 2021

"Är supernöjd med Alexanders insatts då han på ett snabbt och smidigt sätt sålt min lägenhet. Han är otroligt engagerad, lyhörd, trevlig och snabb med att uppdatera om läget. Rekommenderar honom varmt.
Säljare på Fjällgatan 39A.
.
"
säljare på Fjällgatan 39A

06 jul 2021

"Otroligt engagerad mäklare som hjälpte till från start till mål. Rekommenderas varmt"
säljare på Sjöbogatan 49

23 jun 2021

"En fantastisk mäklare! "
säljare på Björkhemsgatan 51

16 jun 2021

"EN MAN I DIN TJÄNST FRÅN BÖRJAN TILL SLUT AV EN LYCKAD AFFÄR!
MÅLINRIKTAD EFEKTIV OCH SOCIALT KOMPETENT!
"
säljare på Skogshyddegatan 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
17
Lägenhet
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
56 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
91 av 94 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 95 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
96 av 96 säljare

Alexander på kartan.

128 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
99 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

2 295 000 kr
7 rum, 105 m²
21 857 kr/m²
Villa, Svenljunga
4 695 000 kr
6 rum, 140 m²
33 535 kr/m²
Villa, Borås
1 295 000 kr
5 rum, 98 m²
13 214 kr/m²
Villa, Borås
1 295 000 kr
3 rum, 70 m²
18 500 kr/m²
Villa, Ulricehamn

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 200 000 kr
Villa Gånghester
-295 000 kr
5 rum, 138 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander är en varm och ödmjuk person som man har väldigt lätt för att tycka om och känna sig trygg med. Vi tycker det är en viktig egenskap hos en mäklare både i kontakt med säljare och köpare. Vi kände oss trygga i hela processen och Alexander är bra på att ta kontakt och uppdatera kontinuerligt. Han såg många möjligheter och kom med flera kloka råd och vi fick intrycket att han var väldigt bra på att förmedla objektets egenskaper på ett utomordentligt sätt till spekulanter. Skulle vi sälja ett objekt en gång till skulle vi absolut kontakta Alexander igen!"
2 245 000 kr
Villa Länghem
-50 000 kr
7 rum, 120 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag rekommenderar Aleksander i 110% :-)
Det är bäst mäklare! Om ni vill faktiskt sälja hus tar Aleksander.! Han är mycket engagerad och ematisk person. Aleksander är proffs och tar hand om de minsta detaljerna."
2 200 000 kr
Lägenhet Hestra
+ 5 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 200 000 kr
Villa Ekås
-95 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Tomt/Mark Sjömarken
Utropspris: 1 590 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.