Alexander Solmell

Profilbild för Alexander Solmell
Säljarfavorit
Alexander Solmell
4.9 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
12 st
50 615 000 kr

Bakgrund

Alexander Solmell jobbar på Properties & Partners och är registrerad mäklare sedan 2010-04-28. Alexander har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 49 895 000 kr.

Presentation

Efter att ha arbetat som mäklare sedan 2010 och arbetat på flertalet byråer under flera olika varumärken har jag byggt upp en gedigen erfarenhet. Jag driver idag Properties & Partners. En modern mäklarbyrå med lång och bred erfarenhet.

Jag har som sagt 10 årig erfarenhet som mäklare och efter att ha arbetat både som anställd men också drivit kontor som franchisetagare i en större kedja kände vi att vi kunde utveckla vår mäklartjänst till något mycket bättre. Satsa på att bostaden ska vara i fokus och profilera våra bostäder på ett sätt ingen annan gör, därav öppnade vi Properties & Partners. En modern mäklarbyrå med lång och gedigen erfarenhet.

Kombinerat med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Allt det bästa selekterat ut för att ge dig det bästa!

Jag är en extremt driven person med otrolig energi och anlitar du mig garanterar jag dig hårt slit, lång erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet samt en full mäklartjänst på alla delar.

Alexander Solmell
0706-98 47 10
www.propertiespartners.se

Säljare om Alexander.

01 dec 2020

"Jag är supernöjd med hela affären från början till slut. Jag befann mig i Spanien vid försäljning men inte ens det var ett hinder på något sätt. Vill även tacka Andreas Lundqvist som snabbt och smidigt svarade på alla frågor och Jesper Karlsson som var med vid en av visningarna. Det som utmärkte sig mest var att jag kände att jag hade ett team med mig och de alla arbetade tillsammans mot samma mål! Jag är otroligt nöjd! "
säljare på Trozelligatan 50

30 nov 2020

"Bollade gärna frågor, var tillgänglig och proffsig!
Lägenheten såldes för mer än värderat. "
säljare på Ljuragatan 2D

13 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Alexander! Han är oerhört kompetent och erfaren. Svarade alltid snabbt både på samtal och SMS och var mycket lyhörd genom hela processen. Alexander sålde min lägenhet på dold visning till ett pris jag själv inte trodde var möjligt. Jag har aldrig tidigare upplevt en smidigare försäljningsprocess med sådant lyckat utfall. Anlita Alexander Solmell!"
säljare på Garvaregatan 6

03 nov 2020

"Alexander (och parhästen Daniel) levererade över förväntan med engagemang, nära kommunikation, säljaren i fokus och det viktigaste: tydlighet i processen - från första kontakt till försäljning. Detta är den andra lägenheten vi säljer genom dem och kan bara rekommendera dem å det varmaste!"
säljare på Hantverkargatan 35

15 sep 2020

"Alexander var väl förberedd på första mötet, mer än de andra mäklarna jag pratade med. Han ville inte prata illa om de andra mäklarna utan fokusera på vad han kunde erbjuda mig. Jag valde en lösning inklusive homestyling och det är jag väldigt glad för. Lägenheten blev toppen och bilderna i annonsen såg fantastiska ut. Min lägenhet såldes för ca 20% mer än utgångspriset och det kan jag tacka Alexander för. Jag har och kommer rekommendera Properties & Partners och jag har hittat min mäklarfirman för framtiden. "
säljare på Von Leesengatan 5A

14 sep 2020

"Fantastiskt hanterad försäljning med en mäklare som frekvent höll mig uppdaterad ,gav mig goda råd och viktig feedback i processen. Otroligt proffsigt och personligt ända in i mål men även efter försäljning. Där hjälp med allt från ekonomisk administration och bollplank inför att köpa nytt för mig."
säljare på Ljuragatan 2D

05 sep 2020

"Alexander valde vi på rekommendation av vänner och det var helt rätt. Han har varit professionell och samtidigt personlig och otroligt lätt och trevlig att ha att göra med. Han var kanske något optimistisk om värdet på lägenheten i början men det var vi ju också. Och han hanterade anpassningen som sedan gjorde att lägenheten blev såld till ett bra pris på ett mycket bra sätt. Vi kan helhjärtat rekommendera honom. Det blir nästan lite tomt när vi inte behöver ha kontakten längre. "
säljare på Klara Östra Kyrkogata 2C

24 aug 2020

"Högsta betyg genom hela processen från första visningen av bostadsrätten till tillträdet. Både Alexander och Jonathan är professionella, fantastiskt bemötande, personliga, förtroendeingivande, noggranna och gör det ”lilla extra” man ofta söker.
Kan varmt rekommendera Properties & Partners!"
säljare på Creutzgatan 3

21 aug 2020

"Alexander är tydlig i sin kommunikation, ärlig och uppriktig vad gäller förväntningar samt har en mycket hög tillgänglighet. Jag är helnöjd med Alexander som mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Sankt Eriksgatan 85B

18 aug 2020

"Mycket bra och imponerande annons. Bostadsannonsen stack verkligen ut med layout och fotona slår alla andra mäklares bilder på Hemnet. Allt med Alexander och Properties & Partners upplägg kändes perfekt direkt efter första mötet. Var innan mötet påväg att ta en annan mäklare men valde ändå att jämföra med Alexander och det ångrar jag inte en sekund! Har sålt flera bostäder tidigare men ingen mäklare eller koncept går ens att jämföra med Properties & Partners. Alexander uppdaterade mig kontinuerligt och var mycket hjälpsam genom hela processen, det har jag heller inte upplevt på samma sätt från andra mäklare. Alexander är erfaren, hungrig och osar framgång. Kan verkligen rekommendera Alexander och Properties & Partners till alla som vill sälja (och köpa)."
säljare på Mästermansgatan 202

25 jun 2020

"Mycket enkel process o snabbt resultat. God kommunikation hela vägen."
säljare på De Geersgatan 109

15 jun 2020

"Jättebra och trevlig mäklare som sålde ett helt koncept:) "
säljare på Skepparegatan 38

13 jun 2020

"Kvalité genom hela processen!"
säljare på Wilhelm Wibergs gata 52

11 jun 2020

"Vi valde mellan Alexander och en till mäklare. Valet föll på Alexander då han ger ett erfaret intryck är förtroendeingivande och är lätt att kommunicera med! "
säljare på Rambogatan 347

24 apr 2020

"Alexander är trevlig, pålitlig, engagerad och snabb. Rekommenderas varmt!
"
säljare på Enebygatan 31B

02 mar 2020

"Alexander Solmell hjälpte mig igen med en mycket lyckad försäljning. Han lyssnade in köparna väl och kunde avsluta på ett sätt så alla inblandede blev mycket nöjda. Properties and Partners team var mycket hjälpsamma och jag använder dem gärna igen."
säljare på Wargentinsgatan 7

24 feb 2020

"Proffsig och hög service nivå, vi är helnöjda!"
säljare på Ättetorpsvägen 21

13 feb 2020

"Bra mäklare med otroligt fin service och hög tillgänglighet!"
säljare på Grubbensringen 31

11 feb 2020

"Personnära och engagerad. Ett kunnigt och trevligt gäng. Mycket måna om sina kunder !"
säljare på Nyköpingsvägen 31

31 jan 2020

"Alexander visade stor kompetens, var lättillgänglig, tillmötesgående och höll det han lovade. En mäklare vi varmt vill rekommendera! "
säljare på Trestegsgatan 99

01 dec 2019

"Alexander är kunnig, lyhörd och effektiv.Vi är mycket nöjda med den snabba affären.
Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Dalagatan 40

22 nov 2019

"Had a few experiences buying and selling apartments in the past, and Alexander is definitely the best broker we've had. He is competent, helpful, and great vibes to be around.
Throughout our selling process he actively drove things forward, and always provided honest and objective reading of the latest market. In addition, I absolutely loved the photos taken on our apartment, thanks to the very professional photographer who effortlessly brought the best out.
Finally, highly recommend Alexander and P&P agency in general"
säljare på Tomtebogatan 37

14 nov 2019

"Several estate agents valued my flat around 10.5 millions. He achieved 11.9 millions. "
säljare på Dalagatan 40

04 sep 2019

"Väldigt professionell mäklare med stort engagemang.
"
säljare på Wennerbergsgatan 6B

03 sep 2019

"Alexander var alltid tillgänglig alla dagar i veckan alla tider på dygnet. Lätt att prata med. Han samlade på sig ett bra nät med intresserade köpare.
Väldigt engagerad och positiv mäklare.
Rekommenderas!!"
säljare på Ättetorpsvägen 9D

03 sep 2019

"Snabb, konstruktiv och kommunikativ. En väldigt bra mäklare"
säljare på Kungsgatan 78

12 aug 2019

"Rak, lyhörd och engagerad! Man får känslan av att han trivs med det han gör. Ett proffs helt enkelt!"
säljare på Grevgatan 4A

09 jul 2019

"Engagerad och intresserad mäklare som tog sig tid att svara på alla mina funderingar på ett kompetent manér, solklar rekommendation!"
säljare på Smedjegatan 21

09 jul 2019

"Grym mäklare. Grym och snabb försäljning. Rekommenderar varmt Alexander till alla!"
säljare på Västmannagatan 67

24 jun 2019

"Alexander Solmell presterade över förväntan. Jag skulle inte tveka att be han hjälpa mig igen om läget dyker upp. Han hanterade budprocessen mycket bra, alla som var på visning hölls informerade och han var mycket noga att ge alla möjligheter att delta."
säljare på Västmannagatan 67

11 jun 2019

"En mäklare som tar steget längre än alla andra och gör det lilla extra oavsett om det behövs eller inte. Proffs. Alltid tillgänglig."
säljare på Odalgatan 12B

23 maj 2019

"Seriös och påläst mäklare. Genomförde processen till vår fulla belåtenhet på ett snabbt och effektivt sätt. Från säljaren sida är vi helnöjda med mäklarens insats och jag har uppfattat det som att även köparen har stort förtroende för mäklaren."
säljare på Sankt Eriksgatan 79

01 apr 2019

"Kan varmt rekommendera denna fantastiska och mycket kunnande mäklare. Vi är väldigt nöjda med vår snabba affär. "
säljare på Ättetorpsvägen 5D

19 feb 2019

"Alexander var super engagerad och väldigt proffsig i sin roll, så tacksam för all hans hjälp. Mitt krav var att ha en mäklare som var en projektledare som enbart höll mig uppdaterad, och han genomförde det med bravur. Kan verkligen (och har redan börjat) rekommendera honom till vänner, bekanta och kollegor.
Stort tack än en gång till Alexander, kunde inte haft en bättre samarbetspartner. "
säljare på Ankdammsgatan 26

15 feb 2019

"Mycket trevlig, engagerad och energisk mäklare som gjorde ett bra jobb åt oss så vi fick många budgivare på vår lägenhet."
säljare på Hagalundsgatan 42

10 dec 2018

"Alexander hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet på Alströmergatan, och jag är mycket nöjd med hans jobb! Erfarenhet och målmedvetenhet gjorde att han fick upp min budgivning mycket mer än jag förväntade mig i den rådande marknaden.
Fotografen som Alexander anlitade gjorde verkligen ett kanonjobb och det lockade många spekulanten till förhandsvisningen. Detta var andra gången jag sålde lägenhet med Alexander och blir det en tredje försäljningen kommer jag anlita honom igen."
säljare på Alströmergatan 45B

12 nov 2018

"Professionel, gav råd, svarade rakt på frågor och skötte sig exemplariskt.
"
säljare på Fridhemsgatan 68

30 okt 2018

"Engagerad, professionell och kompetent. Till det vänlig och alltid tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderas varmt. "
säljare på Grubbensringen 31

29 okt 2018

"Väldigt professionell, engagerad och alltid ett vänligt bemötande. Ingav ett stort förtroende från början och var ett bra stöd genom hela processen genom att alltid vara tillgänglig och göra det lilla extra. En ansvarsfull och seriös mäklare som jag definitivt kommer att anlita igen. "
säljare på Vegagatan 5

05 okt 2018

"Träffade fem st. olika mäklare innan vi bestämde oss för Alexander på ERA. Inte billigast och inte dyrast men helt klart mest för pengarna. Marknadsföringen, tillgänglighet, erfarenhet, bemötande, och förberett material till första mötet, så han var helt klart bäst av alla. Han hade mycket bra koll på marknaden, så vi avslutade på förväntat pris.
Kan verkligen varmt rekommendera Alexander, alltigenom jättebra. Fem av fem stjärnor !"
säljare på Hjärnegatan 8

28 sep 2018

"Jag är väldigt nöjd med Alexander! Upplevde honom som förtroendeingivande, engagerad och mycket trevlig! Svarade snabbt på telefon, höll mig hela tiden uppdaterad och kom med fina tips till stylingen av lägenheten. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Bergsgatan 31

28 sep 2018

"Engagemang och tydlig komminikation är Alexanders starkaste egenskaper."
säljare på Fridhemsgatan 64

24 jul 2018

"Jag kan verkligen rekommendera Alexander! Oerhört lyhörd och bra på att samarbeta. Kände mig trygg under hela processen (mitt stora kontrollbehov till trots) tack vare att Alexander lät mig vara involverad och ständigt informerad. Otroligt strukturerad och samtidigt följsam och nära till skratt. Inte ett dugg säljsnobbig eller skrytsam, bara genuint trevlig med ett äkta människointresse. Förvånansvärt tillgänglig och snabb med återkoppling och duktig på att förvalta positiv som negativ feedback. Sjukt bra mäklare om du som jag tycker om att få ha egna åsikter och vill ha det på "ditt sätt" samtigt som du får den kunskap och kompetens du behöver för att sälja din bostad :). BÄST helt enkelt! "
säljare på Fleminggatan 40A

12 jul 2018

"Alexander är helt enkelt en grym mäklare. Rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad men jag är även trygg att köpa av honom."
säljare på Bergsgatan 30

06 jul 2018

"En kompetent, förtroendeingivande och trevlig person som visar stor kunskap inom sitt område"
säljare på Hagalundsgatan 22

23 maj 2018

"Vi var lite spända inför försäljningen. Men när det blev dags för förhandsvisningen kunde vi släppa taget då vi var helt trygga med vår mäklare. När Alexander möter dig fylls rummet av energi och professionalism. Du som säljare och köpare är trygga i hans händer."
säljare på Ekhagsvägen 12

03 maj 2018

"Alexander lyssnade verkligen på det jag hade att säga och tog till sig av det när han använde sin egen långa erfarenhet för att sätta ihop en helhet som jag vart mer än nöjd med. Kommer rekommendera honom till alla som ska sälja bostad. "
säljare på Tingstagatan 4C

19 mar 2018

"Alexander var mycket professionell och driven och fick min lägenhet såld trots det tröga klimatet just nu. Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Svarvargatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
49 895 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
122 av 125 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 125 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
119 av 125 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
123 av 125 säljare

Alexander på kartan.

309 tidigare annonser
1 bostäder till salu
123 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 795 000 kr
3 rum, 84,5 m²
21 369 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
5 351 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 765 000 kr
Lägenhet Ljura
+ 315 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bollade gärna frågor, var tillgänglig och proffsig!
Lägenheten såldes för mer än värderat. "
1 950 000 kr
Lägenhet Söder
-45 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är supernöjd med hela affären från början till slut. Jag befann mig i Spanien vid försäljning men inte ens det var ett hinder på något sätt. Vill även tacka Andreas Lundqvist som snabbt och smidigt svarade på alla frågor och Jesper Karlsson som var med vid en av visningarna. Det som utmärkte sig mest var att jag kände att jag hade ett team med mig och de alla arbetade tillsammans mot samma mål! Jag är otroligt nöjd! "
1 750 000 kr
Lägenhet Söder
+ 155 000 kr
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 110 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 115 000 kr
3,5 rum, 76 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander (och parhästen Daniel) levererade över förväntan med engagemang, nära kommunikation, säljaren i fokus och det viktigaste: tydlighet i processen - från första kontakt till försäljning. Detta är den andra lägenheten vi säljer genom dem och kan bara rekommendera dem å det varmaste!"
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 66 m²
Utropspris: 6 900 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.