Alexander Solmell

Profilbild för Alexander Solmell
Säljarfavorit
Alexander Solmell
4.9 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
16 st
43 285 000 kr

Bakgrund

Alexander Solmell jobbar på Properties & Partners och är registrerad mäklare sedan 2010-04-28. Alexander har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 60 730 000 kr.

Presentation

Efter att ha arbetat som mäklare sedan 2010 och arbetat på flertalet byråer under flera olika varumärken har jag byggt upp en gedigen erfarenhet. Jag driver idag Properties & Partners. En modern mäklarbyrå med lång och bred erfarenhet.

Jag har som sagt 11 årig erfarenhet som mäklare och efter att ha arbetat både som anställd men också drivit kontor som franchisetagare i en större kedja kände vi att vi kunde utveckla vår mäklartjänst till något mycket bättre. Satsa på att bostaden ska vara i fokus och profilera våra bostäder på ett sätt ingen annan gör, därav öppnade vi Properties & Partners. En modern mäklarbyrå med lång och gedigen erfarenhet.

Kombinerat med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Allt det bästa selekterat ut för att ge dig det bästa!

Jag är en extremt driven person med otrolig energi och anlitar du mig garanterar jag dig hårt slit, lång erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet samt en full mäklartjänst på alla delar.

Säljare om Alexander.

12 nov 2021

"Om mäklarinsatsen vill jag säga att jag är glad att jag valde Partners & Properties (P&P) och Alexander i detta fall. Hela säljkonceptet från inledande samtal, paketering med styling, fotografering för att snabbt komma ut på Hemnet och andra sociala sidor på internet som genererade mer än 6500 klick på kort tid var professionellt rakt igenom dessutom med högt tempo. Att slutpriset blev mycket högre än vad både P&P och jag hade kalkylerat med kan inte enbart tillskrivas tur eller tillfälligheter utan i det ligger det hårt arbete och skicklighet från P&P. "
säljare på Garvaregatan 17

25 okt 2021

"Alexander var oerhört engagerad, lyhörd och förstående för vår situation. Han var alltid tillgänglig och vi är hur nöjda som helst med hans arbete. En extremt professionell mäklare med glimten i ögat som vi starkt rekommenderar.
"
säljare på Rodgagatan 6

22 okt 2021

"Den överlägset bästa mäklare vi varit i kontakt med!
Mäklaren Alexander och även firman Properties & Partners, skiljer sig från konkurrenterna på alla fronter.
Alexander var engagerad, effektiv, pålitlig, alltid tillgänglig, positiv och lättsam!
Vi fick omgående stort förtroende och han överträffade alla våra förväntningar.
Det blev en mycket bekväm och trygg försäljning.
Rekommenderar Alexander varmt!"
säljare på Travbanevägen 92

06 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera både Alexander och kollega Oskar när ni ska välja mäklare!
Tydlighet, engagemang och ett bra driv gjorde att vi kände en trygghet från första mötet till skrivet kontrakt. Vi är mycket nöjda med bilder, annonsen och att det alltid kändes lätt att fråga om vad som helst. Alexander är lätt att få kontakt med, och var snabb att uppdatera oss. "
säljare på Talmansvägen 12

29 sep 2021

"Fantastisk Mäklare!
Skulle aldrig kunna vara mer nöjd, bostaden såldes inom 48 timmar tack vara Mäklarens starka engagemang, Otrolig service!
Jag Rekomenderar starkt Alexander Solmell"
säljare på Bredgatan 10

05 sep 2021

"Alexander med mäklarbyrån properties och partners i ryggen gjorde ett otroligt bra jobb av försäljningen av vår bostad. det var snabba puckar från val av mäklare från vår sida, från fotografering, annonsering till visning och försäljning. Allt detta skötte Alexander och hans team utmärkt. Utöver det så var han lättillgänglig och han jobbade verkligen dygnet runt och svarade eller återkopplade direkt. Genuin, pedagogisk och engagerad är några av hans egenskaper som vi verkligen uppskattade. Vi känner oss otroligt trygga och nöjda i valet av mäklare och rekommenderar Alexander och properties and partners starkt. "
säljare på Rambogatan 152

02 sep 2021

"Trygg och smidig affär! Fick hjälp hela vägen i försäljningsprocessen."
säljare på Stafettgatan 1

02 sep 2021

"Mitt intryck av Alexander är att han är professionell, kunnig, trevlig, hjälpsam och flexibel. Försäljningen gick mycket smidigt."
säljare på Knäppingsborgsgatan 11B

30 aug 2021

"Alexander var duktig, snabb och prisvärd. Rekommenderas! "
säljare på Trestegsgatan 47

20 jul 2021

"Supernöjd!
Tuff marknad och försäljning som ändå gick vägen mycket tack vare mäklarens insats! "
säljare på Vikbolandsgatan 1

21 jun 2021

"Beslutsam, målinriktad och trevlig. Lyssnade på allt vad vi hade säga och uppfyllde våra krav. Vi är mer än nöjda med Alexander"
säljare på Slottsgatan 172

18 jun 2021

"Fastighgetsmäklare Alexander Solmell är extremt professionell och mycket lyhörd till våra behov. Tillsammans med hans assistent Andreas Lundqvist som även han var väldigt driven och kommunikativ överträffade de alla våra förväntningar vid försäljningen av vår bostadsrätt.
Vi kan starkt rekommendera Alexander Solmell och kommer självklart att välja honom i framtiden."
säljare på Ljuragatan 2B

18 maj 2021

"Mäklare som med ett stort engagemang och med en ständigt positiv anda har genomfört en enastående försäljning med mer än gott resultat. Jag är riktigt nöjd med både deras varma, alltid glada bemötande och deras starka driv i försäljningen från början till slut. Stort tack till Alexander Solmell & Jesper Karlsson på P&P, ni är fantastiska! "
säljare på Vilbergsgatan 253

26 apr 2021

"Jag blev rekommenderad Alexander Solmell av en vän, och är mycket nöjd.
Hela processen var väldigt smidig och professionell,
och jag kan varmt rekommendera denna kunniga och engagerade mäklare!"
säljare på Ektorpsgatan 166

26 apr 2021

"Vi är otroligt nöjda med Alexander. Värderingen låg i samma nivå som flera andra mäklare, men tack vare ett bra arbete, fina bilder och hans hunger så gick affären till en nivå vi aldrig kunnat drömma om.
Vi är väldigt tacksamma och kan nu i efterhand säga att vi gjorde helt rätt val med Alexander som mäklare!"
säljare på Sankt Persgatan 150F

08 apr 2021

"Vi är mer än nöjda med vårt val av Alexander som mäklare vid vår senaste försäljning. Vi har sålt en del boenden genom åren och Alexander är utan konkurrens den bästa vi har anlitat. Rak och tydlig i sin kommunikation och vi har upplevt honom som väldigt lyhörd gentemot våra önskemål runt försäljning. Vår process denna gång har varit rätt långdragen, det tog oss 8 månader från första mötet till påskrivet säljavtal (pga av oss), men Alexander har varit lika engagerad och målinriktad som vid första mötet. Vi kommer att anlita honom igen när det är dags och rekommenderar honom i allra högsta grad. "
säljare på Garvaregatan 6B

24 mar 2021

"Mycket nöjd överlag! Allt gick smidigt och jag fick bra info och uppdateringar kring processen. Trevlig i kontakten och lätt att få tag i! Möjligen hade beskrivningen i annonsen kunnat vara något mer detaljerad och säljande. Hade också önskat en visning under en helg, men dessa saker tog jag själv inte upp så jag får skylla mig själv. "
säljare på Södra Promenaden 78A

18 mar 2021

"Alexander var otroligt snabb och effektiv genom processen och på första visningsdagen betade han tillsammans med en kollega av 50st intressenter!
Insatsen under visningstillfället måste ha varit otroligt bra eftersom redan följande dag så hade budgivningen drivit upp priset 1 miljon kronor över utgångspriset.
Vi som säljare kunde inte vara nöjdare och vid kontraktsignering noterade vi att köparen var minst lika nöjd som vi!
Detta är givetvis precis lika viktigt i en genomförd affär!"
säljare på Äppelvägen 20

12 mar 2021

"Mycket driven och engagerad, tack Alexander för en proffsig försäljning!! "
säljare på Smedstugugatan 17A

28 feb 2021

"Jag jämförde flera mäklare innan jag valde att anlita Alexander och är så nöjd med mitt val! Han var tydlig med vad han kunde erbjuda och hur han skulle göra för att sälja min lägenhet på bästa sätt. Har sedan hållit mig uppdaterad under hela processen och även hjälpt till med input i sökandet efter ny bostad. "
säljare på Lindövägen 38A

26 feb 2021

"Vi försökte sälja i höstas med Svensk Fastighetsförmedling. Fick inga bud ens på vårt lägsta 3M. Efter 3 månader och flera visningar valde vi att byta. Allt gick MYCKET smidigare, dom gjorde det mesta i stort team och jag behövde inte göra i närheten av det jag behövde med förra mäklaren. Vi hade 1 visning dit 40 personer kom. Vi hade hoppats på 3.1M men bara dagar efter visningen så skrev vi på 3.75M som är över våra vildaste drömmar.
Har verkligen inget att klaga på, bara blow away av deras insatts."
säljare på Östra Stenby Sandtorp

12 feb 2021

"Mkt kompetent och trevlig.
Ambitiös och målmedveten.
Mkt nöjd med mitt val av Mäklare."
säljare på Bandygränd 40

27 jan 2021

"Jag vill ha en mäklare som är engagerad och driven i min försäljning och det upplever jag att jag fått. Affären har gått problemfritt och tryggt. "
säljare på Ljuragatan 2B

25 jan 2021

"Vi fick en riktigt bra säljupplevelse med Alexander och hans assistent Oskar. De var proffsiga, drivna samt gjorde allt och lite till för att göra oss nöjda, vilket vi blev! Deras arbetssätt var unikt, inget jag stött på tidigare med bra uppföljning, idérikt och målinriktat. Sammanfattningsvist så får du som säljare ett par mäklare i världsklass som ger dig det lilla extra som är svårt att hitta!"
säljare på Rambogatan 403

01 dec 2020

"Jag är supernöjd med hela affären från början till slut. Jag befann mig i Spanien vid försäljning men inte ens det var ett hinder på något sätt. Vill även tacka Andreas Lundqvist som snabbt och smidigt svarade på alla frågor och Jesper Karlsson som var med vid en av visningarna. Det som utmärkte sig mest var att jag kände att jag hade ett team med mig och de alla arbetade tillsammans mot samma mål! Jag är otroligt nöjd! "
säljare på Trozelligatan 50

30 nov 2020

"Bollade gärna frågor, var tillgänglig och proffsig!
Lägenheten såldes för mer än värderat. "
säljare på Ljuragatan 2D

13 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Alexander! Han är oerhört kompetent och erfaren. Svarade alltid snabbt både på samtal och SMS och var mycket lyhörd genom hela processen. Alexander sålde min lägenhet på dold visning till ett pris jag själv inte trodde var möjligt. Jag har aldrig tidigare upplevt en smidigare försäljningsprocess med sådant lyckat utfall. Anlita Alexander Solmell!"
säljare på Garvaregatan 6

03 nov 2020

"Alexander (och parhästen Daniel) levererade över förväntan med engagemang, nära kommunikation, säljaren i fokus och det viktigaste: tydlighet i processen - från första kontakt till försäljning. Detta är den andra lägenheten vi säljer genom dem och kan bara rekommendera dem å det varmaste!"
säljare på Hantverkargatan 35

15 sep 2020

"Alexander var väl förberedd på första mötet, mer än de andra mäklarna jag pratade med. Han ville inte prata illa om de andra mäklarna utan fokusera på vad han kunde erbjuda mig. Jag valde en lösning inklusive homestyling och det är jag väldigt glad för. Lägenheten blev toppen och bilderna i annonsen såg fantastiska ut. Min lägenhet såldes för ca 20% mer än utgångspriset och det kan jag tacka Alexander för. Jag har och kommer rekommendera Properties & Partners och jag har hittat min mäklarfirman för framtiden. "
säljare på Von Leesengatan 5A

14 sep 2020

"Fantastiskt hanterad försäljning med en mäklare som frekvent höll mig uppdaterad ,gav mig goda råd och viktig feedback i processen. Otroligt proffsigt och personligt ända in i mål men även efter försäljning. Där hjälp med allt från ekonomisk administration och bollplank inför att köpa nytt för mig."
säljare på Ljuragatan 2D

05 sep 2020

"Alexander valde vi på rekommendation av vänner och det var helt rätt. Han har varit professionell och samtidigt personlig och otroligt lätt och trevlig att ha att göra med. Han var kanske något optimistisk om värdet på lägenheten i början men det var vi ju också. Och han hanterade anpassningen som sedan gjorde att lägenheten blev såld till ett bra pris på ett mycket bra sätt. Vi kan helhjärtat rekommendera honom. Det blir nästan lite tomt när vi inte behöver ha kontakten längre. "
säljare på Klara Östra Kyrkogata 2C

24 aug 2020

"Högsta betyg genom hela processen från första visningen av bostadsrätten till tillträdet. Både Alexander och Jonathan är professionella, fantastiskt bemötande, personliga, förtroendeingivande, noggranna och gör det ”lilla extra” man ofta söker.
Kan varmt rekommendera Properties & Partners!"
säljare på Creutzgatan 3

21 aug 2020

"Alexander är tydlig i sin kommunikation, ärlig och uppriktig vad gäller förväntningar samt har en mycket hög tillgänglighet. Jag är helnöjd med Alexander som mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Sankt Eriksgatan 85B

18 aug 2020

"Mycket bra och imponerande annons. Bostadsannonsen stack verkligen ut med layout och fotona slår alla andra mäklares bilder på Hemnet. Allt med Alexander och Properties & Partners upplägg kändes perfekt direkt efter första mötet. Var innan mötet påväg att ta en annan mäklare men valde ändå att jämföra med Alexander och det ångrar jag inte en sekund! Har sålt flera bostäder tidigare men ingen mäklare eller koncept går ens att jämföra med Properties & Partners. Alexander uppdaterade mig kontinuerligt och var mycket hjälpsam genom hela processen, det har jag heller inte upplevt på samma sätt från andra mäklare. Alexander är erfaren, hungrig och osar framgång. Kan verkligen rekommendera Alexander och Properties & Partners till alla som vill sälja (och köpa)."
säljare på Mästermansgatan 202

25 jun 2020

"Mycket enkel process o snabbt resultat. God kommunikation hela vägen."
säljare på De Geersgatan 109

15 jun 2020

"Jättebra och trevlig mäklare som sålde ett helt koncept:) "
säljare på Skepparegatan 38

13 jun 2020

"Kvalité genom hela processen!"
säljare på Wilhelm Wibergs gata 52

11 jun 2020

"Vi valde mellan Alexander och en till mäklare. Valet föll på Alexander då han ger ett erfaret intryck är förtroendeingivande och är lätt att kommunicera med! "
säljare på Rambogatan 347

24 apr 2020

"Alexander är trevlig, pålitlig, engagerad och snabb. Rekommenderas varmt!
"
säljare på Enebygatan 31B

02 mar 2020

"Alexander Solmell hjälpte mig igen med en mycket lyckad försäljning. Han lyssnade in köparna väl och kunde avsluta på ett sätt så alla inblandede blev mycket nöjda. Properties and Partners team var mycket hjälpsamma och jag använder dem gärna igen."
säljare på Wargentinsgatan 7

24 feb 2020

"Proffsig och hög service nivå, vi är helnöjda!"
säljare på Ättetorpsvägen 21

13 feb 2020

"Bra mäklare med otroligt fin service och hög tillgänglighet!"
säljare på Grubbensringen 31

11 feb 2020

"Personnära och engagerad. Ett kunnigt och trevligt gäng. Mycket måna om sina kunder !"
säljare på Nyköpingsvägen 31

31 jan 2020

"Alexander visade stor kompetens, var lättillgänglig, tillmötesgående och höll det han lovade. En mäklare vi varmt vill rekommendera! "
säljare på Trestegsgatan 99

01 dec 2019

"Alexander är kunnig, lyhörd och effektiv.Vi är mycket nöjda med den snabba affären.
Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Dalagatan 40

22 nov 2019

"Had a few experiences buying and selling apartments in the past, and Alexander is definitely the best broker we've had. He is competent, helpful, and great vibes to be around.
Throughout our selling process he actively drove things forward, and always provided honest and objective reading of the latest market. In addition, I absolutely loved the photos taken on our apartment, thanks to the very professional photographer who effortlessly brought the best out.
Finally, highly recommend Alexander and P&P agency in general"
säljare på Tomtebogatan 37

14 nov 2019

"Several estate agents valued my flat around 10.5 millions. He achieved 11.9 millions. "
säljare på Dalagatan 40

04 sep 2019

"Väldigt professionell mäklare med stort engagemang.
"
säljare på Wennerbergsgatan 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
60 730 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 152 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
130 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
147 av 153 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
152 av 153 säljare

Alexander på kartan.

347 tidigare annonser
153 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 76,5 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
2 360 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 565 000 kr
2 rum, 66,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Om mäklarinsatsen vill jag säga att jag är glad att jag valde Partners & Properties (P&P) och Alexander i detta fall. Hela säljkonceptet från inledande samtal, paketering med styling, fotografering för att snabbt komma ut på Hemnet och andra sociala sidor på internet som genererade mer än 6500 klick på kort tid var professionellt rakt igenom dessutom med högt tempo. Att slutpriset blev mycket högre än vad både P&P och jag hade kalkylerat med kan inte enbart tillskrivas tur eller tillfälligheter utan i det ligger det hårt arbete och skicklighet från P&P. "
Slutpris saknas
Lägenhet öster
1 rum, 43,5 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 100 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander var oerhört engagerad, lyhörd och förstående för vår situation. Han var alltid tillgänglig och vi är hur nöjda som helst med hans arbete. En extremt professionell mäklare med glimten i ögat som vi starkt rekommenderar.
"
4 120 000 kr
Villa Lindö
+ 825 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Den överlägset bästa mäklare vi varit i kontakt med!
Mäklaren Alexander och även firman Properties & Partners, skiljer sig från konkurrenterna på alla fronter.
Alexander var engagerad, effektiv, pålitlig, alltid tillgänglig, positiv och lättsam!
Vi fick omgående stort förtroende och han överträffade alla våra förväntningar.
Det blev en mycket bekväm och trygg försäljning.
Rekommenderar Alexander varmt!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.