Alexander Satzger von Balvanyos

Profilbild för Alexander Satzger von Balvanyos
Säljarfavorit
Alexander Satzger von Balvanyos
4.9 / 5
(138 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
21 st
81 200 000 kr

Bakgrund

Alexander Satzger von Balvanyos jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-06-21. Alexander har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Alexander har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 149 935 000 kr.

Presentation

Jag har höga ambitioner och min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär som resulterar i nöjda och återkommande kunder. Jag har flera starka föreningsrekord i ryggen, rekord är till för att slås. Ring rätt mäklare!

Alexander Satzger von Balvanyos
Svenska Mäklarhuset, 070-092 44 90

Säljare om Alexander.

22 jul 2024

"Alexander är en grym och driven mäklare som gör det lilla extra! Han är lyhörd till säljares önskemål och gör en strategisk plan tillsammans för att nå en lyckad försäljning. 10/10!"
säljare på Fågelsångsvägen 13

18 jun 2024

"Engagerad, lyhörd, tillgänglig, flexibel och därför en stor trygghet för mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera Alexander som mäklare."
säljare på Nybodaringen 33

30 maj 2024

"Alexander var under hela processen lyhörd och engagerad i vår försäljning. Han var tydlig med hur han ville lägga upp säljprocessen och höll oss alltid uppdaterade. Han har ett stort driv och hög ambitionsnivå vilket gjorde att vi gjorde en väldigt lyckosam försäljning. Kan varmt rekommendera Ale..."
"Alexander var under hela processen lyhörd och engagerad i vår försäljning. Han var tydlig med hur han ville lägga upp säljprocessen och höll oss alltid uppdaterade. Han har ett stort driv och hög ambitionsnivå vilket gjorde att vi gjorde en väldigt lyckosam försäljning. Kan varmt rekommendera Alexander till andra som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Sjöbjörnsvägen 66A

30 maj 2024

"Vi känner oss väldigt nöjda med Alexander som mäklare.
Han har varit lyhörd, och visade stort engagemang för att nå vårt mål med försäljningen."
säljare på Bryggvägen 17

30 maj 2024

"Jag hade nöjet att samarbeta med Alexander när jag sålde min bostad, och jag kan inte nog betona hur imponerad jag är. Efter att ha utvärderat flera mäklare via Hitta Mäklare i området, stod Alexander ut från mängden på alla sätt och vis. Om jag kunde ge honom 11/10, så hade jag gjort det utan tv..."
"Jag hade nöjet att samarbeta med Alexander när jag sålde min bostad, och jag kan inte nog betona hur imponerad jag är. Efter att ha utvärderat flera mäklare via Hitta Mäklare i området, stod Alexander ut från mängden på alla sätt och vis. Om jag kunde ge honom 11/10, så hade jag gjort det utan tvekan.
Från första mötet var Alexander professionell, engagerad och mycket kunnig. Han tog sig tid att verkligen förstå mina behov och önskemål, och presenterade en genomtänkt plan för försäljningen. Hans djupa kunskap om marknaden och området gav mig en trygghet som är svår att sätta ett pris på.
Kommunikationen var enastående under hela processen. Alexander höll mig uppdaterad och informerad varje steg på vägen, vilket gjorde att jag alltid kände mig delaktig och medveten om vad som pågick.
Alexander visade också en imponerande förmåga att förhandla. Han såg till att jag fick bästa möjliga pris för min bostad och var alltid redo att gå den extra milen för att säkerställa att allt gick smidigt. Hans engagemang och passion för sitt arbete var tydligt i allt han gjorde, och det återspeglades i det fantastiska resultatet.
Sammanfattningsvis kan jag inte rekommendera Alexander nog. Hans professionalism, kunskap och personliga engagemang gjorde hela försäljningsprocessen till en positiv upplevelse. Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig och gör det där extra för att levererar exceptionella resultat, då är Alexander utan tvekan det bästa valet."
Läs mer
säljare på Valborgsmässovägen 5

30 maj 2024

"Alexander vägledde oss genom hela processen och tog genomgående väl valda beslut och fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen. Han visade på god kännedom om såväl område som säljstrategi. "
säljare på Sjöbjörnsvägen 48

20 apr 2024

"Lyhörd, flexibel, snabb och trevlig mäklare!"
säljare på Gröndalsvägen 120

15 apr 2024

"Under en period av osäkerhet på bostadsmarknaden stod vi inför utmaningen att sälja vår sekelskifteslägenhet i Gröndal samtidigt som vi letade efter ett nytt hem. Alexander visade stor förståelse för vår situation och föreslog att vi skulle lista vår bostad som kommande . Detta strategiska drag g..."
"Under en period av osäkerhet på bostadsmarknaden stod vi inför utmaningen att sälja vår sekelskifteslägenhet i Gröndal samtidigt som vi letade efter ett nytt hem. Alexander visade stor förståelse för vår situation och föreslog att vi skulle lista vår bostad som kommande . Detta strategiska drag gav oss tid att navigera i en skiftande marknad och hitta vårt nya hem utan att stressa över en snabb försäljning.
Alexander hjälpte oss att utnyttja denna tid genom att arrangera professionell fotografering av vår lägenhet. Bilderna som togs speglade vår lägenhets unika charm och bidrog starkt till att bygga intresse kring bostaden. Trots marknadens osäkerhet arbetade Alexander aktivt för att samla en lista över intresserade köpare och hålla intresset vid liv.
När vi slutligen var redo att sälja, intensifierade Alexander marknadsföringsinsatserna och anpassade sin strategi till de rådande marknadsförhållandena. Hans proaktiva inställning och förmåga att effektivt navigera genom osäkerheten ledde till att vi erhöll ett attraktivt bud mycket snabbare än förväntat.
Kommunikationen med Alexander var exemplarisk genom hela processen. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss regelbundna uppdateringar som gjorde att vi kände oss trygga och väl informerade. Alexanders engagemang och expertis inte bara mötte utan överträffade våra förväntningar, vilket resulterade i en framgångsrik försäljning trots en turbulent marknad.
Vi skulle utan tvekan rekommendera Alexander till alla som söker en mäklare som är anpassningsbar, insiktsfull och genuint intresserad av sina klienters behov. Han är den perfekta mäklaren för den som vill ha en personlig och engagerad partner i bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 39

09 apr 2024

"Alexander fick en att känna som att vi var hans högsta och enda prioritet, uppdaterade oss ständigt med status och planera tillsammans med oss så att vi hela tiden kände att vi var på samma plan. Och självklart gav oss bästa möjliga utdelning på vår försäljning! Väldigt nöjda!"
"Alexander fick en att känna som att vi var hans högsta och enda prioritet, uppdaterade oss ständigt med status och planera tillsammans med oss så att vi hela tiden kände att vi var på samma plan. Och självklart gav oss bästa möjliga utdelning på vår försäljning! Väldigt nöjda!"
Läs mer
säljare på Lövholmsvägen 80

22 mar 2024

"Bor man där vi bor så räcker det med att titta ut ur fönstret så förstår man hur hårt Alexander jobbar. Vi såg honom överallt och när vi också förstod vad han sålde våra grannars lägenheter för var det inget att fundera på. Alexander var den enda mäklaren vi hade kontakt med för att sälja vår läg..."
"Bor man där vi bor så räcker det med att titta ut ur fönstret så förstår man hur hårt Alexander jobbar. Vi såg honom överallt och när vi också förstod vad han sålde våra grannars lägenheter för var det inget att fundera på. Alexander var den enda mäklaren vi hade kontakt med för att sälja vår lägenhet och det visade sig vara ett korrekt beslut från vår sida. Kan inte rekommendera honom tillräckligt. "
Läs mer
säljare på Bryggvägen 21

10 mar 2024

"Vi är supernöjda med Alexanders insats! Han är väldigt engagerad, flexibel och lätt att kommunicera med. Vi är övertygade om att hans driv och hårda arbete bidrog till ett bra resultat och snabb försäljning. Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Ekensbergsvägen 120A

19 feb 2024

"Alex är en väldigt social och trevlig mäklare. Han är extremt hårt arbetande och mycket ambitiös. Hans kommunikationsförmåga ger honom ett övertag när det gäller att engagera kunder. Han lyckades sälja vår lägenhet och uppfyllde våra förväntningar väldigt fint. Jag kan varmt rekommendera honom oc..."
"Alex är en väldigt social och trevlig mäklare. Han är extremt hårt arbetande och mycket ambitiös. Hans kommunikationsförmåga ger honom ett övertag när det gäller att engagera kunder. Han lyckades sälja vår lägenhet och uppfyllde våra förväntningar väldigt fint. Jag kan varmt rekommendera honom och önskar honom lycka till i karriären."
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 44

15 feb 2024

"Supernöjd med Alexander som mäklare på alla plan. Vass på sitt jobb, snabb och ödmjuk. Väldigt trevlig säljupplevelse! "
säljare på Skridskovägen 7

23 jan 2024

"Alex är oerhört skarp, tillmötesgående och ambitiös. En enbart positiv upplevelse! "
säljare på Sjöbjörnsvägen 48

21 jan 2024

"Alexander gjorde ett fantastiskt arbete! Driven, tydlig i kommunikation och lätt att tycka om. I en osäker marknad lyckades han nå ett resultat som var långt över vår förväntan. Rekommenderas varmt! "
säljare på Tellusborgsvägen 13

11 jan 2024

"Snabbt och effektivt. Kan rekommenderas "
säljare på Ekensbergskajen 5

03 jan 2024

"Väldigt nöjd med hela processen, från start till slut. Rekommenderar Alexander varmt! "
säljare på Selmedalsringen 18

02 jan 2024

"Extremt kunnig i Gröndal med omnejd, lättsam och varm person som är grym på att bygga relationer samtidigt som Alexander är extremt proffsig och vägledde mig till en riktigt bra affär. Kan mer än varmt rekommendera honom."
säljare på Ekensbergskajen 1

29 nov 2023

"Alexander var föredömlig på många sätt och uppvisade både engagemang, kunnighet och en god förmåga att lösa utmaningar. Genom att vara både flexibel och driven är vår upplevelse att Alexander är en seriös mäklare och vi skulle inte tveka att ta kontakt igen."
"Alexander var föredömlig på många sätt och uppvisade både engagemang, kunnighet och en god förmåga att lösa utmaningar. Genom att vara både flexibel och driven är vår upplevelse att Alexander är en seriös mäklare och vi skulle inte tveka att ta kontakt igen."
Läs mer
säljare på Styrbjörnsvägen 26

28 nov 2023

"Förstod vår situation och hade en lång passiv fas med vår försäljning då vi ville ha det så. När vi väl bestämt oss att sälja så var det aktivt och kommunikativt hela vägen till kontrakt ar skrivet. "
säljare på Lövholmsvägen 74

27 nov 2023

"Vi hade stort utbyte av Alexander som var kunnig, driven och väl insatt i området (Gröndal). Detta i kombination med goda kontakter på köparsidan ledde till en snabb och lyckad försäljning av vår lägenhet, till ett väl avvägt pris. Alla nöjda! "
säljare på Sjöbjörnsvägen 66D

03 nov 2023

"Vi är väldigt nöjda med Alexanders insats avseende såväl vår försäljning men även vårt köp av ny bostad som föregick försäljningen där Alexander stöttade med sin kunskap och erfarenhet från såväl branschen som helhet som den lokala marknaden som var den vi var inriktade på och även lyckades vara ..."
"Vi är väldigt nöjda med Alexanders insats avseende såväl vår försäljning men även vårt köp av ny bostad som föregick försäljningen där Alexander stöttade med sin kunskap och erfarenhet från såväl branschen som helhet som den lokala marknaden som var den vi var inriktade på och även lyckades vara kvar inom."
Läs mer
säljare på Ormbergsvägen 9

09 sep 2023

"Jättenöjd med försäljningen och rekommenderar honom starkt! Påläst, trevlig och professionell. Gav bra och realistiska råd om prisbild och möjligheter. Jag valde honom eftersom han sålt flera lägenheter i min förening med goda resultat och jag blev inte besviken. Jag kommer att anlita honom igen..."
"Jättenöjd med försäljningen och rekommenderar honom starkt! Påläst, trevlig och professionell. Gav bra och realistiska råd om prisbild och möjligheter. Jag valde honom eftersom han sålt flera lägenheter i min förening med goda resultat och jag blev inte besviken. Jag kommer att anlita honom igen om jag skulle behöva sälja eller köpa något igen!"
Läs mer
säljare på Terrängvägen 85

09 sep 2023

"Smart, strategisk, snabb, supersocial och navigerade med fingertoppskänsla för att hitta rätt köpare. "
säljare på Fregattvägen 76

07 sep 2023

"Alexander gjorde utmärkt arbete och var väldigt engagerad och driven!"
säljare på Grenljusbacken 26

04 sep 2023

"Alexander gjorde ett toppenjobb med vår försäljning! Han var driven, socialt kompetent och lösningsorienterad."
säljare på Puckgränd 11

23 aug 2023

"Jag hittade Alexander i samband med att jag själv gick på visningar och blev väldigt imponerad över hur han skötte kommunikationen med oss spekulanter. Jag valde utifrån det att anställa honom att sälja min egen lägenhet. Med en högt belånad förening i ett tufft marknadsklimat med höga räntor och..."
"Jag hittade Alexander i samband med att jag själv gick på visningar och blev väldigt imponerad över hur han skötte kommunikationen med oss spekulanter. Jag valde utifrån det att anställa honom att sälja min egen lägenhet. Med en högt belånad förening i ett tufft marknadsklimat med höga räntor och stränga banker som följd lyckades Alexander till slut sälja min lägenhet. Hade det inte varit för hans otroliga arbete tvivlar jag på att jag hade fått lägenheten såld över huvud taget. Alexander levererade utomordentligt på rådgivning och kommunikation med mig och jag upplever att han var informativ och ärlig mot spekulanter och till sista köparen. Jag lämnar en väldigt tuff försäljning med en bra magkänsla tack vare Alexander. Jag hade inte kunnat välja ett bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Bäckvägen 155

20 aug 2023

"Alexander är underbar. Snabb, påläst, rak, trevlig och proffsig. Han jobbar stenhårt, sätter upp en tydlig strategi och följer den. Otrolig mäklare och person. Fem stjärnor. "
säljare på Pelargatan 11

04 aug 2023

"Tog sig an försäljningen på kort varsel, ordnade med fotografering och roddande då vi var bortresta den dagen. Återkopplade alltid och väldigt lätt att kommunicera med. Sålde för rekordpris på gatan. "
säljare på Fregattvägen 68

17 jul 2023

"Alexander är en driven, lyhörd och trevlig mäklare. Rekommenderas!"
säljare på Eldarvägen 2

11 jul 2023

"Great broker, clear and professional communication, did a great job talking to potential buyers, couldn’t have asked for more!"
säljare på Telefonvägen 25

10 jul 2023

"Alexander var trevlig, lyhörd, positiv och väldigt taggad på att sälja vår bostad. Vi fick känslan av att han försökte sitt yttersta för att göra ett så bra jobb som möjligt, vilket känns viktigt när man säljer något så känsligt som ens hem. Vi har varit i kontakt med loja mäklare tidigare men de..."
"Alexander var trevlig, lyhörd, positiv och väldigt taggad på att sälja vår bostad. Vi fick känslan av att han försökte sitt yttersta för att göra ett så bra jobb som möjligt, vilket känns viktigt när man säljer något så känsligt som ens hem. Vi har varit i kontakt med loja mäklare tidigare men det var Alexander motsatsen till. Vi har bara gott att säga om Alexander och kommer rekommendera honom till alla våra vänner i området. "
Läs mer
säljare på Ekensbergskajen 1

19 jun 2023

"Trevlig, lyhörd, mycket engagerad och alltid tillgänglig. Rekommenderar varmt."
säljare på Bryggvägen 14

19 jun 2023

"Alexander var engagerad och driven under hela processen och höll oss kontinuerligt underrättade. Rekommenderas !"
säljare på Lövholmsvägen 88

23 maj 2023

"Alexander är trevlig men framförallt driven mäklare. Trots en väldigt oförutsägbar marknad lyckades Alexander hitta flertalet spekulanter och tillslut ro hem en köpare.
Väldigt god kommunikation för att förklara tankeprocessen samt en god planering med mina(säljare) förutsättningar."
"Alexander är trevlig men framförallt driven mäklare. Trots en väldigt oförutsägbar marknad lyckades Alexander hitta flertalet spekulanter och tillslut ro hem en köpare.
Väldigt god kommunikation för att förklara tankeprocessen samt en god planering med mina(säljare) förutsättningar."
Läs mer
säljare på Storsegelvägen 10

22 maj 2023

"Mycket lyhörd och engagerad, lätt att samarbeta med. "
säljare på Ekensbergskajen 3

14 maj 2023

"Alexander är engagerad, lyhörd och proffsig. Jag uppskattade också att han var snabb på att återkoppla och hade bra kommunikation under hela processen."
säljare på Ekensbergskajen 4

12 maj 2023

"Alexander är förtroendeingivande och kompetent. Vi hade en regelbunden kontakt under hela säljprocessen och vi är mycket nöjda."
säljare på Selmedalsringen 21

03 maj 2023

"En toppenaffär där Alexander hittade rätt köpare av vår bostad."
säljare på Lövholmsvägen 74

28 apr 2023

"Engagerad, tillgänglig, vänligt bemötande och stor kompetens!"
säljare på Kransbindarvägen 16

27 apr 2023

"Allt med vår försäljning gick väldigt snabbt, smidigt och bra tack vare Alexander. Vi är helnöjda!"
säljare på Bryggvägen 21

27 mar 2023

"Boannonsen kom ej ut då försäljningen genomfördes genom privat visning före utannonsering
."
säljare på Kransbindarvägen 19

24 mar 2023

"Efter 1 års kontakter med olika mäklare när vi letat bostad var Alexander den enda som fortlöpande höll kontakt med oss och tipsade om olika objekt.När vi till slut hittade vår nya bostad och skulle sälja vår befintliga var därför valet lätt vid val av mäklare ,och Alexander sålde vår lägenhet på..."
"Efter 1 års kontakter med olika mäklare när vi letat bostad var Alexander den enda som fortlöpande höll kontakt med oss och tipsade om olika objekt.När vi till slut hittade vår nya bostad och skulle sälja vår befintliga var därför valet lätt vid val av mäklare ,och Alexander sålde vår lägenhet på 6 dagar. Så mycket stark rekommendation då han klarade det i rådande ekonomiska läget."
Läs mer
säljare på Bryggvägen 21

23 mar 2023

"Toppenbra kontakt från början till slutet av försäljningen. Kommer lätt kontakta Alex när det är dags för nästa flytt!"
säljare på Hägerstensvägen 152

20 mar 2023

"Utmärkt på alla sätt."
säljare på Cedergrensvägen 44

01 mar 2023

"Alexander jobbade målmedvetet trots en väldigt svår marknad. Slutpriset blev ett helt annat än vad vi säljare hoppats på, men speglade en väldigt osäker marknad."
säljare på Gröndalsvägen 210

21 feb 2023

"Alexander är inte som andra mäklare vi träffat. Han besitter förmågor som de flesta i hans bransch borde bli gröna av avundsjuka för. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Gröndalsvägen 184

13 jan 2023

"Han var aktiv och informerede om ändringarna på priset. Han fick bostaden sålt mycket snabbt, vilket var en lättnad. Nya bostaden motsvarar våra önskemål. Bra jobbat i ett svårt läge "
säljare på Ture Wennerholms Torg 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
149 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 136 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 132 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
137 av 138 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Alexander på kartan.

177 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
138 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

1,5 rum, 34,7 m²
Lägenhet, Stockholm
3 408 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 47 m²
70 106 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 360 kr/mån
3 rum, 79 m²
Lägenhet, Stockholm
4 732 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 39 m²
71 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 857 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 79 m²
63 227 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 187 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 125 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
3 rum, 79 m²
2 875 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 380 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 305 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander är en grym och driven mäklare som gör det lilla extra! Han är lyhörd till säljares önskemål och gör en strategisk plan tillsammans för att nå en lyckad försäljning. 10/10!"
5 450 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
3 rum, 68 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 535 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 1 540 000 kr
3,5 rum, 87 m²
Utropspris: 4 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.