Alexander Satzger von Balvanyos

Profilbild för Alexander Satzger von Balvanyos
Säljarfavorit
Alexander Satzger von Balvanyos
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
31 st
81 795 000 kr

Bakgrund

Alexander Satzger von Balvanyos jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-06-21. Alexander har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Alexander har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 151 445 000 kr.

Presentation

Jag har höga ambitioner och min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär som resulterar i nöjda och återkommande kunder. Jag har flera starka föreningsrekord i ryggen, rekord är till för att slås. Ring rätt mäklare!

Alexander Satzger von Balvanyos
Svenska Mäklarhuset, 070-092 44 90

Säljare om Alexander.

09 sep 2023

"Jättenöjd med försäljningen och rekommenderar honom starkt! Påläst, trevlig och professionell. Gav bra och realistiska råd om prisbild och möjligheter. Jag valde honom eftersom han sålt flera lägenheter i min förening med goda resultat och jag blev inte besviken. Jag kommer att anlita honom igen..."
"Jättenöjd med försäljningen och rekommenderar honom starkt! Påläst, trevlig och professionell. Gav bra och realistiska råd om prisbild och möjligheter. Jag valde honom eftersom han sålt flera lägenheter i min förening med goda resultat och jag blev inte besviken. Jag kommer att anlita honom igen om jag skulle behöva sälja eller köpa något igen!"
Läs mer
säljare på Terrängvägen 85

09 sep 2023

"Smart, strategisk, snabb, supersocial och navigerade med fingertoppskänsla för att hitta rätt köpare. "
säljare på Fregattvägen 76

07 sep 2023

"Alexander gjorde utmärkt arbete och var väldigt engagerad och driven!"
säljare på Grenljusbacken 26

04 sep 2023

"Alexander gjorde ett toppenjobb med vår försäljning! Han var driven, socialt kompetent och lösningsorienterad."
säljare på Puckgränd 11

23 aug 2023

"Jag hittade Alexander i samband med att jag själv gick på visningar och blev väldigt imponerad över hur han skötte kommunikationen med oss spekulanter. Jag valde utifrån det att anställa honom att sälja min egen lägenhet. Med en högt belånad förening i ett tufft marknadsklimat med höga räntor och..."
"Jag hittade Alexander i samband med att jag själv gick på visningar och blev väldigt imponerad över hur han skötte kommunikationen med oss spekulanter. Jag valde utifrån det att anställa honom att sälja min egen lägenhet. Med en högt belånad förening i ett tufft marknadsklimat med höga räntor och stränga banker som följd lyckades Alexander till slut sälja min lägenhet. Hade det inte varit för hans otroliga arbete tvivlar jag på att jag hade fått lägenheten såld över huvud taget. Alexander levererade utomordentligt på rådgivning och kommunikation med mig och jag upplever att han var informativ och ärlig mot spekulanter och till sista köparen. Jag lämnar en väldigt tuff försäljning med en bra magkänsla tack vare Alexander. Jag hade inte kunnat välja ett bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Bäckvägen 155

20 aug 2023

"Alexander är underbar. Snabb, påläst, rak, trevlig och proffsig. Han jobbar stenhårt, sätter upp en tydlig strategi och följer den. Otrolig mäklare och person. Fem stjärnor. "
säljare på Pelargatan 11

04 aug 2023

"Tog sig an försäljningen på kort varsel, ordnade med fotografering och roddande då vi var bortresta den dagen. Återkopplade alltid och väldigt lätt att kommunicera med. Sålde för rekordpris på gatan. "
säljare på Fregattvägen 68

17 jul 2023

"Alexander är en driven, lyhörd och trevlig mäklare. Rekommenderas!"
säljare på Eldarvägen 2

11 jul 2023

"Great broker, clear and professional communication, did a great job talking to potential buyers, couldn’t have asked for more!"
säljare på Telefonvägen 25

10 jul 2023

"Alexander var trevlig, lyhörd, positiv och väldigt taggad på att sälja vår bostad. Vi fick känslan av att han försökte sitt yttersta för att göra ett så bra jobb som möjligt, vilket känns viktigt när man säljer något så känsligt som ens hem. Vi har varit i kontakt med loja mäklare tidigare men de..."
"Alexander var trevlig, lyhörd, positiv och väldigt taggad på att sälja vår bostad. Vi fick känslan av att han försökte sitt yttersta för att göra ett så bra jobb som möjligt, vilket känns viktigt när man säljer något så känsligt som ens hem. Vi har varit i kontakt med loja mäklare tidigare men det var Alexander motsatsen till. Vi har bara gott att säga om Alexander och kommer rekommendera honom till alla våra vänner i området. "
Läs mer
säljare på Ekensbergskajen 1

19 jun 2023

"Trevlig, lyhörd, mycket engagerad och alltid tillgänglig. Rekommenderar varmt."
säljare på Bryggvägen 14

19 jun 2023

"Alexander var engagerad och driven under hela processen och höll oss kontinuerligt underrättade. Rekommenderas !"
säljare på Lövholmsvägen 88

23 maj 2023

"Alexander är trevlig men framförallt driven mäklare. Trots en väldigt oförutsägbar marknad lyckades Alexander hitta flertalet spekulanter och tillslut ro hem en köpare.
Väldigt god kommunikation för att förklara tankeprocessen samt en god planering med mina(säljare) förutsättningar."
"Alexander är trevlig men framförallt driven mäklare. Trots en väldigt oförutsägbar marknad lyckades Alexander hitta flertalet spekulanter och tillslut ro hem en köpare.
Väldigt god kommunikation för att förklara tankeprocessen samt en god planering med mina(säljare) förutsättningar."
Läs mer
säljare på Storsegelvägen 10

22 maj 2023

"Mycket lyhörd och engagerad, lätt att samarbeta med. "
säljare på Ekensbergskajen 3

14 maj 2023

"Alexander är engagerad, lyhörd och proffsig. Jag uppskattade också att han var snabb på att återkoppla och hade bra kommunikation under hela processen."
säljare på Ekensbergskajen 4

12 maj 2023

"Alexander är förtroendeingivande och kompetent. Vi hade en regelbunden kontakt under hela säljprocessen och vi är mycket nöjda."
säljare på Selmedalsringen 21

03 maj 2023

"En toppenaffär där Alexander hittade rätt köpare av vår bostad."
säljare på Lövholmsvägen 74

28 apr 2023

"Engagerad, tillgänglig, vänligt bemötande och stor kompetens!"
säljare på Kransbindarvägen 16

27 apr 2023

"Allt med vår försäljning gick väldigt snabbt, smidigt och bra tack vare Alexander. Vi är helnöjda!"
säljare på Bryggvägen 21

27 mar 2023

"Boannonsen kom ej ut då försäljningen genomfördes genom privat visning före utannonsering
."
säljare på Kransbindarvägen 19

24 mar 2023

"Efter 1 års kontakter med olika mäklare när vi letat bostad var Alexander den enda som fortlöpande höll kontakt med oss och tipsade om olika objekt.När vi till slut hittade vår nya bostad och skulle sälja vår befintliga var därför valet lätt vid val av mäklare ,och Alexander sålde vår lägenhet på..."
"Efter 1 års kontakter med olika mäklare när vi letat bostad var Alexander den enda som fortlöpande höll kontakt med oss och tipsade om olika objekt.När vi till slut hittade vår nya bostad och skulle sälja vår befintliga var därför valet lätt vid val av mäklare ,och Alexander sålde vår lägenhet på 6 dagar. Så mycket stark rekommendation då han klarade det i rådande ekonomiska läget."
Läs mer
säljare på Bryggvägen 21

23 mar 2023

"Toppenbra kontakt från början till slutet av försäljningen. Kommer lätt kontakta Alex när det är dags för nästa flytt!"
säljare på Hägerstensvägen 152

20 mar 2023

"Utmärkt på alla sätt."
säljare på Cedergrensvägen 44

01 mar 2023

"Alexander jobbade målmedvetet trots en väldigt svår marknad. Slutpriset blev ett helt annat än vad vi säljare hoppats på, men speglade en väldigt osäker marknad."
säljare på Gröndalsvägen 210

21 feb 2023

"Alexander är inte som andra mäklare vi träffat. Han besitter förmågor som de flesta i hans bransch borde bli gröna av avundsjuka för. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Gröndalsvägen 184

13 jan 2023

"Han var aktiv och informerede om ändringarna på priset. Han fick bostaden sålt mycket snabbt, vilket var en lättnad. Nya bostaden motsvarar våra önskemål. Bra jobbat i ett svårt läge "
säljare på Ture Wennerholms Torg 4

19 dec 2022

"Det finns många mäklare som man kan lätt hitta men det är svårt att hitta bästa, mäklare som är bästa och som kan säljare när det är svåraste att sälja som idag.
Jag hittade en min mäklare, Alexander Satzger Von Balvaexanda den bästa.
Tack Alex !"
säljare på Allan Edwalls gata 4

30 nov 2022

"Duktig, driven, engagerad och väldigt trevlig. Arbetat hårt för att få igenom vår försäljning i en tuff marknad med ett väldigt bra resultat. Har redan börjat rekommendera till vänner som söker mäklare! "
säljare på Lötmogatan 7

14 nov 2022

"Kunnig och hjälpsam, rekommenderas varmt!"
säljare på Huvudfabriksgatan 4

03 nov 2022

"Vi är väldigt nöjda med Alexanders och Svenska Mäklarhuset. Angående arvodet är det väldigt svårt att i dagens läge göra en uppskattning på förhand om var man förväntas hamna. Jag tycker generellt att arvodena är orimligt höga i Stockholm och med tanke på den rörliga delen som i dagsläget är väld..."
"Vi är väldigt nöjda med Alexanders och Svenska Mäklarhuset. Angående arvodet är det väldigt svårt att i dagens läge göra en uppskattning på förhand om var man förväntas hamna. Jag tycker generellt att arvodena är orimligt höga i Stockholm och med tanke på den rörliga delen som i dagsläget är väldigt oförutsägbart finns det en möjlighet att den rörliga delen drar iväg om försäljningen går bättre än förväntat. Så mitt svar på frågan gällande priset speglar inte hur nöjda vi var med Alexander eller SMH utan mer priserna generellt. Andra mäklare vi hörde med innan vi bestämde oss hade ungefär samma idé om prissättning."
Läs mer
säljare på Telefonvägen 35

06 okt 2022

"I am extremely pleased to have picked Alexander as my broker - not only did we get what I wanted and worked for it, but being non-Swedish I really wanted someone I could trust completely, would explain what needed to explained, answered all my questions etc... This is exactly how I felt with Al..."
"I am extremely pleased to have picked Alexander as my broker - not only did we get what I wanted and worked for it, but being non-Swedish I really wanted someone I could trust completely, would explain what needed to explained, answered all my questions etc... This is exactly how I felt with Alexander.
In addition to the above, his knowledge and expertise of the area I believe made a huge difference in my sales process.
And finally, but certainly not least, he is a very friendly and genuine guy - certainly not something I have felt with all brokers I met before him...
I highly recommend Alexander. "
Läs mer
säljare på Broddgränd 22

03 okt 2022

"Jag fick direkt en bra känsla & förtroende med Alexander. Han är trevlig, förtroendeingivande, förklarande, proffsig & handlingskraftig. Han tar sig tid och är mån om att kommunikationen och ska fungera väl både gentemot mig som säljare men även mot den andra parten, vilket känns viktigt.
Vi had..."
"Jag fick direkt en bra känsla & förtroende med Alexander. Han är trevlig, förtroendeingivande, förklarande, proffsig & handlingskraftig. Han tar sig tid och är mån om att kommunikationen och ska fungera väl både gentemot mig som säljare men även mot den andra parten, vilket känns viktigt.
Vi hade ett litet missförstånd i början & Alexander var då väldigt mån att jag skulle vara nöjd och trygg och kom mig väl till mötes.
Vi har under hela processen haft en bra dialog om hur vi skulle lägga upp strategin runt försäljningen. Jag skulle absolut varmt rekommendera Alexander. Han är grym!"
Läs mer
säljare på Eldarvägen 2

21 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med hela processen och med Alexander som mäklare. Från första möte och förberedande arbete till försäljningsresultat, tillgänglighet och professionalitet. Vi kan bara rekommendera Alexander. Driven, påläst, engagerad och jordnära. "
säljare på Ekensbergsvägen 15

22 aug 2022

"Ovanligt engagerad och personlig mäklare. Alltid positiv."
säljare på Lövholmsvägen 76

17 aug 2022

"Alexander hade en bra uppfattning om värdering och en bra plan för försäljningen även om bostadsmarknaden hade börjat bli lite skakig. Var engagerad och uppdaterade regelbundet med intresse och framfart. Alexander var lyhörd och förde en bra dialog om vilka steg vi skulle ta för att driva försälj..."
"Alexander hade en bra uppfattning om värdering och en bra plan för försäljningen även om bostadsmarknaden hade börjat bli lite skakig. Var engagerad och uppdaterade regelbundet med intresse och framfart. Alexander var lyhörd och förde en bra dialog om vilka steg vi skulle ta för att driva försäljningen på bästa sätt.
"
Läs mer
säljare på Skridskovägen 13

11 aug 2022

"Duktig, engagerad och mycket trevlig mäklare som med sitt sätt också innebar trygghet för säljarna. Har varit med om ett antal försäljningar under livets gång. Den här gången den absolut bästa på alla sätt och vis."
säljare på Ekensbergsvägen 66

09 aug 2022

"Situationen i marknaden blev osäker och jag tror därför blev slutpriset lägre."
säljare på Terrängvägen 73

09 aug 2022

"Såld off-market"
säljare på Gröndalsvägen 180

09 aug 2022

"Vi är nuförtiden bosatta utomlands, och Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenheten. Han var flexibel och tillmötesgående med oss, visade att han verkligen känner till lokalområdet och gav oss en ärlig och realistisk värdering samt organiserade och hjälpte till med s..."
"Vi är nuförtiden bosatta utomlands, och Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenheten. Han var flexibel och tillmötesgående med oss, visade att han verkligen känner till lokalområdet och gav oss en ärlig och realistisk värdering samt organiserade och hjälpte till med styling och såg till att vi hade bästa möjliga chans att sälja vår lägenheten även fast vi inte kunde närvara i person under stora delar av processen.
Under visnings och budgivningsprocessen gav han oss kontinuerliga uppdateringar och var alltid tillgänglig för frågor vilket gjorde processen väldigt enkel för oss.
Alexander är en extremt engagerad mäklare som verkligen jobbar för både säljare och köpare, och om du ska sälja din lägenhet i Stockholm så kan jag VARMT rekommendera Alexander! "
Läs mer
säljare på Selmedalsringen 10

15 mar 2022

"Mycket lyhörd, flexibel och närvarande mäklare. Gjorde sammantaget ett mycket bra jobb kring vår bostadsförsäljning."
säljare på Lövholmsvägen 74

15 mar 2022

"vi kan verkligen rekommendera Alexander, han är en otroligt lyhörd, trevlig o lättsam person med en spot on fingertoppskänsla som ger valuta för pengarna! "
säljare på Ekensbergsvägen 3

14 mar 2022

"En toppen kille som man fick förtroende för direkt. Enkel och mänsklig."
säljare på Gröndalsvägen 170

26 feb 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alexander. Han är super engagerad och trevlig. Han vet definitivt vad han gör. Han är tydlig, kan sitt jobb och gör det riktigt bra."
säljare på Vasaloppsvägen 122

24 feb 2022

"Höll mig hela tiden uppdaterad."
säljare på Terrängvägen 77

09 feb 2022

"Alexander är skicklig och vet vad han gör."
säljare på Slalomvägen 26

28 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alexander. Väldigt engagerad, trevlig och proffsig mäklare - 10 av 10 på alla punkter! "
säljare på Bryggvägen 4

27 jan 2022

"Alexander nöjer sig inte med mindre än det bästa! Han har ett otroligt engagemang, är korrekt både när man köper av honom och säljer med hjälp av honom och han är hela tiden villig att göra något extra och överraska positivt. Man känner sig trygg under hela processen. Vill du ha en ung, driven oc..."
"Alexander nöjer sig inte med mindre än det bästa! Han har ett otroligt engagemang, är korrekt både när man köper av honom och säljer med hjälp av honom och han är hela tiden villig att göra något extra och överraska positivt. Man känner sig trygg under hela processen. Vill du ha en ung, driven och kanontrevlig mäklare så välj Alexander! "
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 177

26 jan 2022

"Jag är supernöjd på alla sätt. Alexander var tydlig, kunnig, trevlig och trovärdig. "
säljare på Terrängvägen 67

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
151 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 97 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
87 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 94 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 99 säljare

Alexander på kartan.

122 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
99 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

3 795 000 kr
2,5 rum, 69 m²
55 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 210 kr/mån
2 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
3 423 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
3 223 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Stockholm
3 044 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Stockholm
2 732 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 100 000 kr
Lägenhet Gröndal
2 rum, 39 m²
3 350 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
2 rum, 47 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 300 000 kr
Lägenhet Gröndal
3 rum, 91 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 550 000 kr
Lägenhet Gröndal
1 rum, 30 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 900 000 kr
Lägenhet Västertorp
+ 205 000 kr
2 rum, 59,3 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jättenöjd med försäljningen och rekommenderar honom starkt! Påläst, trevlig och professionell. Gav bra och realistiska råd om prisbild och möjligheter. Jag valde honom eftersom han sålt flera lägenheter i min förening med goda resultat och jag blev inte besviken. Jag kommer att anlita honom igen om jag skulle behöva sälja eller köpa något igen!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.