Alexander Lahdo

Profilbild för Alexander Lahdo
Alexander Lahdo
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
27 st
110 615 000 kr

Bakgrund

Alexander Lahdo jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-07-17. Alexander har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Alexander har haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 119 417 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är en av livets största affärer och därför är mitt mål som fastighetsmäklare att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder och överträffa dina förväntningar. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med kreativitet och ett resultatorienterat arbetssätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att låta mig sköta din bostadsförsäljning. För att kunna prestera i världsklass arbetar jag serviceinriktat med hög tillgänglighet och med ett stort personligt engagemang där relationen till mina kunder och deras behov står i fokus.

Varje bostadsaffär är unik så tveka inte att kontakta mig redan idag för att skräddarsy en plan anpassad efter dina behov!

Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag även en kandidatexamen i logistik & ekonomi.

Säljare om Alexander.

22 jun 2020

"Alexander har hjälpt oss med försäljning av villa i Sollentuna.
Han är saklig, lyhörd och mycket trevlig och duktig mäklare.
Jobbar lika hårt för säljaren som för köparen. Jag kan varmt rekommendera Alexander."
säljare på Hägervägen 9

12 jun 2020

"Tydlig, lyhörd, kunnig och samtidigt enkel att ha och göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Fjärdingsmansvägen 136

10 jun 2020

"Trevlig och professionell. Vi hade bra kontakt under processen och diskuterade läget kontinuerlig."
säljare på Pilvägen 62

07 jun 2020

"Otroligt kunnig och satte rätt strategi för att nå ett pris över förväntan. Jag kan och kommer definitivt att rekommendera Alexander Lahdo till vänner och bekanta! "
säljare på Gösta Tamms väg 37B

25 maj 2020

"Duktig, professionell, driven och trevlig, "
säljare på Vänortsstråket 67D

18 maj 2020

"Han är duktig på värderingen, kunnig, tillgänglig hela tiden att svara på frågor, väldigt social och brinner för sitt jobb. jag rekomenderar honom väldigt mycket. "
säljare på Pilvägen 38

07 maj 2020

"Bra jobbat "
säljare på Stupvägen 69

02 maj 2020

"Mäklaren var både engagerad och driven. Han jobbade hårt utefter mina önskemål och förväntningar men var också tydlig i kommunikationen åter om vad marknaden gav för respons vid visningar och vilka alternativ han såg.
Att han inte nådde det ursprungligen önskade säljpriset berodde på yttre faktorer (covid 19). Utifrån marknadsläget som uppstod i samband med försäljning tycker jag ändå han överträffade min farhåga/förväntan om vad jag skulle kunna få för lägenheten vid försäljning."
säljare på Turebergs Allé 41

30 apr 2020

"Vid första träffen fick vi genast förtroende för mäklaren.
Alla delar i försäljningen av vårt hus sköttes på ett strålande och mycket professionellt sätt.
All beröm till den bästa!
"
säljare på Norrgårdsvägen 1

08 apr 2020

"Alexander är jätte trevligt och social person.
Han kan verkligen sitt jobb och jag kan Absolut rekommendera honom till mina vänner och kollegor. Han är super duktig.Man kan alltid nå honom. Han är bäst."
säljare på Stupvägen 15

01 apr 2020

"Jag försökte sälja min bostadsrätt redan för ett år sedan, men fick då inte ens ett bud på lägenheten. Jag hade därför inte särskilt stora förväntningar denna gång, men Alexander lyckades, trots coronavirus, hitta en köpare som var villig att betala det jag begärde. Stort tack, Alexander"
säljare på Annerovägen 14C

18 mar 2020

"Alexander är en mycket duktig, driven och professionell mäklare.
Jag var i kontakt med totalt 5 olika mäklare innan mötet med Alexander och han stack ut från mängden med sitt engagemang och positiv energi.
Alexander var inte bara trevlig och energisk utan var väldigt påläst och hade bäst koll på marknaden, området och inte minst om min BRF-förening av alla mäklare jag var i kontakt med.
Han kunde presentera olika strategier för en lyckad affär på ett förtroendegivande sätt och hela processen flöt på ett mycket smidigt sätt trots sämst tänkbara marknadsläge pga. Covid-19.
Det märktes att Alexander gjorde sitt yttersta för att få alla parter nöjda och affären gick i hamn med gott resultat.
Jag skulle utan tvekan vända mig till Alexander igen och han får topp rekommendationer från mig. Tummen upp!!!"
säljare på Pilvägen 40

02 mar 2020

"Helt klart den bästa mäklaren jag varit i kontakt med i Stockholm, rekommenderas varmt! Professionell, kompetent och lyhörd. Innan jag valde mäklare så tog jag kontakt med många i samma område och Alexander var den som gav mig det bästa bemötandet och jag kände mig trygg i att låta honom sälja min lägenhet. Vilket han gjorde rekordsnabbt! Är så väldigt nöjd både i hantering och bemötande. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Flintlåsvägen 29

11 feb 2020

"Alexander is the best agent. He is so helpful and easy to hold of which is very important when you need help with anything. "
säljare på Pilvägen 86

05 feb 2020

"Alexander är efter 9 st mäklare nummer ett som jag träffat under 2019. Bra personlighet ger bra känsla,trygg och saklig samt effektiv men ser till att kunden hänger med vilket är en konst art som han behärskar väl. Etos och Patos färdigheterna är klart goda. Om jag ska rekommendera nån mäklare i framtiden för en god vän så gör jag det då jag vet att han gör ett bra jobb,då mitt yrke är att säkra kvalitén på Ericssons leverantörer worldwide så är min referenströskel högre än normalt men Alexander får min rekommendation om nån frågar efter den."
säljare på Luftgränd 2

04 feb 2020

"Varma rekommendationer
Efter att nyligen ha sålt en fastighet vill jag tacka Alexander Lahdo för hans ansträngningar före, under och efter försäljnings processen.
Alexander har kunskapen, ambitionen och uppmärksamheten för detaljer som krävs för att genomföra det han är anlitad för.
Alla frågor har kommunicerats och behandlats snabbt.
Jag skulle inte tveka att jobba med Alexander igen om möjligheten skulle uppstå.
En smärtfri och uppskattad process."
säljare på Stupvägen 11

26 jan 2020

"Alexander var professionel, bra på att inte överdriva (som många mäklare kan göra)och därmed få min förtroende, strukturerad, lugn och strategisk tills sista momenten - helt enkelt jätte nöjd!"
säljare på Sollentunavägen 166

25 jan 2020

"Alexander är en prisvärd och lyhörd mäklare som har väldigt bra lokalkännedom, han hjälpte oss med att sälja våran lägenhet snabbt och enkelt och förklarade hela processen på ett bra sätt."
säljare på Bygatan 20

23 jan 2020

"Alexander Lahdo gjorde försäljningen av min kära lägenhet till en smidig och positiv upplevelse med ett proffesionellt och vänligt bemötande från början till slut. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna kan skatta sig lyckliga som har en mäklare av din kaliber! Tack Alexander för ett gott samarbete, med din lyhördhet ger du både säljaren och köparen det lilla extra, en uppskattad egenskap, samt en karisma som är få förunnad. "
säljare på Lodvägen 4

20 jan 2020

"Svarar alltid och snabbt på frågor!. Trevligt bemötande! Engagerad!"
säljare på Ribbings väg 14A

15 dec 2019

"Mycket Kunnig, engagerande och trevlig."
säljare på Hemmings väg 26

11 dec 2019

"Jätteduktig mäklare som uppfyllde alla våra krav och bidrog till en snabb och effektiv affär. Lyhörd och bra på att kommunicera. Rekommenderas starkt!"
säljare på Hemmings väg 18

04 dec 2019

"En engagerad mäklare."
säljare på Stupvägen 11

03 dec 2019

"Alexander var mycket kommunikativ, stämde av läget i budgivningen, återkopplade frågor OMG, var närvarande vid överlåtelsebesiktningar etc. Spred lugn vid en för oss anspänd situation. "
säljare på Pilvägen 8A

02 dec 2019

"Alexander skötte vår försäljning exemplariskt. Han var engagerad och svarade på alla frågor snabbt. Har bara positivt att säga om honom."
säljare på Porsvägen 408

02 dec 2019

"Otroligt kunnig om den lokala marknaden och lyckades sälja bostaden trots en trög marknad. Jag kan starkt rekommendera Alexander och hans insats! "
säljare på Almvägen 29P

26 nov 2019

"Det är väldig svårt att hitta en mäklare som gör en sådan stor affär på ett professionellt, smidigt och lätt sätt Men Alexander Lahdo är Faktiskt den Mäklaren som gör det!!!
Alexander har en utmärk kommunikation kompetens och visade att han verkligen behärskar sitt yrke!
Jag starkt rekommenderar Alexander!!!
"
säljare på Malmvägen 14C

21 nov 2019

"Mycket bra kommunikation under hela processen och bra hantering av vår förväntan på prisbild i en nedåtgående marknad. "
säljare på Ugglevägen 7

09 nov 2019

"Mycket bra mäklare som är rekommendrade till alla andra som vill sälja bostad i Helenelund."
säljare på Stupvägen 69

07 nov 2019

"Alexander är en väldigt trevlig och samtidigt en driven mäklare. Trots att bostadsmarknaden var svag gav han inte upp och lyckades få vårt hus sålt. Jag är glad att rekommendera honom till vänner och bekanta. "
säljare på Hövdingevägen 79

07 okt 2019

"Alexander set a good strategy to sell my apartment. He did a good job."
säljare på Stupvägen 75

24 sep 2019

"Kan bara rekommendera Alexander, löste försäljning av min 4a väldigt snabbt och till ett pris vi bägge var överens om.
Otroligt enkel att ha att göra med, lämnade nycklarna och efter 3v totalt var lägenheten sålda med samtliga inblandade parter nöjda.
Har svar på alla frågor och gör det som behövs och mer därtill, 10/10!"
säljare på Sollentunavägen 172

23 sep 2019

"Alexander var väldigt lätt att ha att göra med, enkel person som är lätt att tycka om.
Kände mig helt trygg med att lämna ansvaret för försäljningen av min bostad till honom.
Det blev en snabb försäljning med ett resultat jag är mycket nöjd med.
Skulle varmt rekommendera Alexander till vänner och bekanta."
säljare på Länsmansvägen 123

09 sep 2019

"Vi upplevde att processen som snabb och smidig. Blev uppdaterade under processen och mycket nöjda med resultatet. Vi kan ge honom vår bästa rekommendationer."
säljare på Kung Agnes väg 9

30 aug 2019

"Alexander är en pålitlig och tålmodig mäklare. Han är väldigt trevlig, engagerad och seriös. Han är mycket driven och arbetar verkligen hårt för sitt arvode. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag är väldigt nöjd med hur försäljningen gick, det kändes som att allt gick precis som jag önskade och det är ju tack vare ett perfekt samarbete med Alexander och hans fotograf. Nu väntar jag bara på att pengarna ska trilla in! : D"
säljare på Vänortsstråket 19

19 aug 2019

"Alexander made a lot efforts to make a succesful deal. Applying different strategies about price and marketing during a difficult period of the market."
säljare på Kruthornsvägen 56B

12 jul 2019

"Jag är gätte nöjd. Tack"
säljare på Stupvägen 19

19 jun 2019

"Efter att ha försökt sälja bostaden med en annan mäklare tidigare utan att lyckas kände vi att det var dags för ny energi. Vi kom i kontakt med Alexander och redan efter första mötet kändes allting rätt. Trots den tuffa marknaden så lyckades Alexander sälja vår bostad! Vi kan inget annat än att tacka honom för hans positivitet, engagemang och att han aldrig gav up!"
säljare på Forskningsringen 90B

18 jun 2019

"Jag Rita Dandanell har haft förmånen att få hjälp av Alexander Lahdo vid en försäljning som jag vill ge högsta betyg i sitt sätt att vara samt mycket kunnig och insatt i det han håller på med. "
säljare på Bygatan 32

08 jun 2019

"Alexander är öppen , trevlig och lyhörd. Dessutom har han en god kännedom om den lokala marknaden i Sollentuna. Mycket bra och trevlig mäklare."
säljare på Sidensvansvägen 67

05 jun 2019

"Alexander är vädigt proffessionell , lyhörd men också lättsam. Vi kände tidigt att personkemin fungerade, han tog hänsyn till att vi har barn hemma och anpassade sin timing efter oss. Vi uppskattar hans kännedom om kommunen, området och erfarenhet - det vi uppskattade mest dock är dels presentationen av hur han/firman jobbar men framförallt att Alexander inte gav några falska förhoppningar och var väldigt realistisk från början. Vi rekommenderar gärna honom till andra säljare och kommer med säkerhet kontakta honom vid nästa försäljning :) "
säljare på Turebergs Allé 5

01 jun 2019

"Alexander is a very professional and seasoned mäklare, who is fairly transparent and calm in nature. He works with a strategy and took our expectation in confidence.
"
säljare på Pilvägen 62

27 maj 2019

"Vi är så glada att han hittade oss .Efter två andra mäklare hade försökt sälja våras lägenhet. Han var säker att han skulle lyckas.Det gjorde han.Vi är tacksamma för hans engagemant."
säljare på Bygatan 30

26 maj 2019

"kan rekommendera stark Alexander "
säljare på Frestavägen 32

18 maj 2019

"Vi är mycket nöjda med Alexanders insats, en professionell fastighetsmäklare som är flexibel och har den drivkraften som vi sökte i mitt vårt val av mäklare. Just drivkraften var det vi tyckte mest om och hur engagerad han var redan från första mötet. Efter att ha träffat flera andra mäklare var Alexander ett självklart val. Vi kommer definitivt rekommendera honom vidare då han gjorde ett grymt jobb!"
säljare på Lomvägen 611

15 maj 2019

"Jag befann mig i en situation där jag behövde sälja bostaden snabbt och Alexander lyckades verkligen. Han var väldigt lugnt och bekväm i den kniviga situationen och löste problemet elegant! Jag kan inget annat än att rekommendera Alexander till alla som ska sälja sin bostad. Vill ni ha en riktig vinnarskalle med ett professionellt arbetssätt, kontakta Alexander!"
säljare på Frestavägen 32

02 maj 2019

"Alexander gjorde ett strålande jobb, man kännde fullt förtroende och att han tog sig tid med att se till att man fick den hjälp man behövde. Rekommenderar honom verkligen."
säljare på Skeppargränd 10

23 apr 2019

"We recommend Mr. Alexander Lahdo as both a buyer's as well as a seller's real estate agent.
We were very pleased with his help in selling our apartment because he gave us a thorough preview of the process as well as a lot of feedback in getting my house ready to sell.
From the first day right through closing on the property and even beyond that, he was there for us."
säljare på Ugglevägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
5
Kedjehus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
119 417 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
73 av 73 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
62 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 73 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Alexander på kartan.

87 tidigare annonser
3 bostäder till salu
73 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 395 000 kr
1 rum, 21,5 m²
66 428 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
1 560 kr/mån
1 875 000 kr
2 rum, 62 m²
30 241 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 446 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 89 m²
44 887 kr/m²
Radhus, Sollentuna
3 506 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 350 000 kr
Lägenhet Helenelund
2 rum, 65,2 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Edsängen
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
5 850 000 kr
Villa Sjöberg
+ 375 000 kr
5 rum, 50 m²
Utropspris: 5 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander har hjälpt oss med försäljning av villa i Sollentuna.
Han är saklig, lyhörd och mycket trevlig och duktig mäklare.
Jobbar lika hårt för säljaren som för köparen. Jag kan varmt rekommendera Alexander."
4 750 000 kr
Kedjehus Norrviken
4 rum, 103 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tydlig, lyhörd, kunnig och samtidigt enkel att ha och göra med. Rekommenderas varmt!"
2 450 000 kr
Lägenhet Helenelund
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig och professionell. Vi hade bra kontakt under processen och diskuterade läget kontinuerlig."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.