Alexander Lahdo

Profilbild för Alexander Lahdo
Säljarfavorit
Alexander Lahdo
4.9 / 5
(153 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
65 st
191 605 000 kr

Bakgrund

Alexander Lahdo jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-07-17. Alexander har fått in 65 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Alexander har enligt vår statistik haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 225 245 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är en av livets största affärer och därför är mitt mål som fastighetsmäklare att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder och överträffa dina förväntningar. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med kreativitet och ett resultatorienterat arbetssätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att låta mig sköta din bostadsförsäljning. För att kunna prestera i världsklass arbetar jag serviceinriktat med hög tillgänglighet och med ett stort personligt engagemang där relationen till mina kunder och deras behov står i fokus.

Varje bostadsaffär är unik så tveka inte att kontakta mig redan idag för att skräddarsy en plan anpassad efter dina behov!

Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag även en kandidatexamen i logistik & ekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2020
fjärde kvartalet 2020

Säljare om Alexander.

03 mar 2021

"Kompetent och trevlig! Rekommenderas!"
säljare på Stupvägen 43

22 feb 2021

"Engagerad mäklare med gott samarbete! Rekommenderas!"
säljare på Sollentunavägen 287

22 feb 2021

"En engagerad, kommunikativ och skicklig mäklare."
säljare på Flintlåsvägen 34

18 feb 2021

"Rekommenderas varmt, kompetens och lyhördhet besitter i hans karaktär. "
säljare på Rättviksvägen 38

18 feb 2021

"Helt över förväntan från första kontakt där bemötande och genomförandet av försäljningen var proffesionellt och väldigt smidigt utförd. Alexander gav trygghet genom kontinuerligt ha kommunikation, fick en att känna sig lugn och bekväm längs med försäljningen!"
säljare på Malmvägen 16B

13 feb 2021

"Alexander har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av min bostad. Han tog sig tiden att förklara vad han ansåg var bäst för mig och min situation vilket resulterade i en trygg och smidig försäljning samt ett högt slutpris. Jag kan verkligen rekommendera andra att anlita Alexander och jag skulle utan att tveka anlita honom igen."
säljare på Frestavägen 20

11 feb 2021

"Mycket trevlig och kompetent som fick oss att vår försäljning var i goda händer."
säljare på Pilvägen 68

11 feb 2021

"Vi kan starkt rekommendera Alexander då han är lyhörd, kommunikativ, målmedveten och realistisk. Han utför sitt arbete utmärkt i samråd med säljaren. "
säljare på Malmvägen 16C

11 feb 2021

"Social, öppen utan att vara påstridig. Bara positivt."
säljare på Vänortsstråket 49C

09 feb 2021

"Alexander har varit väldigt tillmötesgående. Han kan sin bransch och är en mycket bra säljare på det sättet att han är realistisk och saklig. Vi har sålt/köpt hus/radhus/lägenhet tidigare och det förtroende vi fick för Alexander har vi aldrig tidigare känt. Vi är väldigt nöjda med både vårt köp och att han sålde vår lägenhet. I framtiden kommer vi alltid att rekommendera Alexander när våra vänner ska sälja eller köpa. Kan inte nog ge våra vitsord till Alexander"
säljare på Kamomillvägen 6

06 feb 2021

"Jag upplevde att Alexander hade ett mycket gott bemötande och en stor kunnighet. Just den här lägenhetsaffären blev av yttre orsaker ovanligt långdragen innan den kunde genomföras. Alexanders lugna sätt och gedigna erfarenhet gav hela vägen trygghet i situationen. När det så var tid för försäljning gick det snabbt."
säljare på Sidensvansvägen 34

05 feb 2021

"Alexander har från första kontakt varit mycket proferssionell. Inlyssnande, tydlig, och snabb i att återkoppla. Alexander besitter en ödmjukhet, utstrålning och energi som gör att en sådan här process upplevs som trygg och metodisk. Alla vill ha en Alexander Lahdo när man ska sälja sin bostad."
säljare på Kvarnvägen 12

02 feb 2021

"He shows expertise in the job and he has been always fair with the information.
He controls the situation and made us part of the whole process as nothing has been done without our consent.
The communication has been clear and good."
säljare på Pilvägen 40

28 jan 2021

"Vi letade ny bostad i området i flera år och vi träffade därmed Alexander på flera visningar, han var det självklara valet av mäklare för oss när vi slutligen sålde vår bostad. Alexander fick sålt bostaden till det pris vi önskade och överträffade våra förväntningar på alla sätt. Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Stupvägen 39

27 jan 2021

"Vet inte riktigt vart man ska börja för att förklara Alexanders klass för sitt hantverk. Denne man kontaktade jag efter att han sålt min grannes lägenhet och idag 5-6 dagar efter vårt första samtal är även min såld. Vill du ha en snabb, smidig samt lukrativ affär så ska du kontakta Alexander! Stort tack igen du är mitt självklara val i Sollentuna!"
säljare på Hovslagarevägen 17

27 jan 2021

"Världsklass!"
säljare på Almvägen 29E

27 jan 2021

"Vi är glada att vi valde rätt mäklare som gjorde affären snabb, smidig och trevlig. Mycket gott och proffsigt bemötande med stort engagemang."
säljare på Stupvägen 71

23 jan 2021

"Otroligt bra säljare "
säljare på Bagarbyvägen 28

18 jan 2021

"Han var väldigt lyhörd och fokuserad på uppdraget. Vi fick lägenheten såld innan visning tille ett bra pris. Rekommenderas varmt. "
säljare på Kruthornsvägen 50B

17 jan 2021

"Jag kan varmt rekommendera Alexander. Han är en engagerad, lyhörd och professionell mäklare med fantastisk energi. Han gav ett starkt första intryck och hade mitt förtroende redan vid första telefonsamtalet. Jag är mer än nöjd och rekommenderar alla att välja honom för en trygg och smidig försäljning. "
säljare på Flintlåsvägen 14

15 jan 2021

"Alexander var väldigt lyhörd, kommunikativ och personlig vilket gjorde oss trygga att lämna över hela arbetet i hans händer. Litade på hans åsikter och gjorde allt smidigt. Rekommenderar Alexander varmt!"
säljare på Hovslagarevägen 17

11 jan 2021

"Alexander är både kompetent och trevlig, vilket är en bra kombination."
säljare på Johannesbergsplan 20

21 dec 2020

"Kan verkligen rekommendera Alexander, då han håller det han lovar och gör ett superbra jobb! Trevlig och lyhörd!
Vill du ha ditt hem sålt till rätt pris, ska du ha Alexander som mäklare helt enkelt! "
säljare på Kung Hans väg 113A

13 dec 2020

"Alexander has performed really well during these strange times. He has been very responsible, honest, and spent significant effort for each potential buyer to help them out when needed. Therefore, not only would I recommend Alexander as a seller but also as a buyer. Really good job."
säljare på Viltstigen 12

08 dec 2020

"Ja nöjd med mäklarens insatts typ 4,7 av 5 med den lilla observationen/reservationen att mäklaren kanske är så efterfrågad/uppbokad att det inte alltid avsatts nog ställtid för att vara i god nog tid på plats innan och efter visningar. "
säljare på Pionvägen 19

08 dec 2020

"Inför försäljningen av vår lägenhet jämförde vi olika mäklare på Hittamäklare.se och valde utifrån recensioner och resultat att bjuda in olika mäklare för en träff.
Alexander gav ett starkt första intryck, både kompetensmässigt och som person, vilket resulterade i att vi valde att gå vidare med honom. Idag är vår lägenhet såld för det vi önskade och det kunde inte ha slutat bättre för vår del. Vi kan varmt rekommendera Alexander om ni vill ha en mäklare som ser hela kundresan med er i fokus! Engagemang, tillgänglighet och leverans är tre egenskaper vi verkligen har uppskattat i samband med vår försäljning. "
säljare på Minervavägen 16

06 dec 2020

"Trevligt och lyhörd om vad vi ville ha"
säljare på Malmvägen 16A

06 dec 2020

"Går alltid att nå och håller det han lovar. Pålitlig, ambitiös och lätt att samarbete med. "
säljare på Fjärdingsmansvägen 164

05 dec 2020

"Otroligt trevlig och öppen! Pedagogisk och enkel när det kom till avtal och dokument, varm och välkomnande i helhet."
säljare på Viltstigen 2

03 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda över Alexanders jobb med försäljning av vår lägenhet. Framförallt gjorde han hela processen smidig, snabb och med ett resultat vi verkligen blev nöjda över. Trevlig, kunnig och engagerad tycker vi att Alexander är och det bästa är att han inte levererar tomma ord utan levererar ett gott resultat vilket i slutändan är det viktigaste. "
säljare på Turebergs Allé 22

01 dec 2020

"Valde Alexander Lahdo som mäklare för hans stora kännedom om området, han var förtroendeingivande och hans engagemang, vilket visades vara helt rätt val. Kan starkt rekommenderas till andra som går i försäljningstankar."
säljare på Pilvägen 82

13 nov 2020

"Mäklaren var trevligt och tydligt
Jag rekommenderar Alexnder duktig mäklare "
säljare på Pilvägen 80

12 nov 2020

"Otroligt kompetent och trevlig. Kommer att anlita honom i vår nästa affär."
säljare på Blåklockevägen 8

24 okt 2020

"The broker managed the dealings very well. We got in touch when we needed to get an update."
säljare på Stupvägen 41

23 okt 2020

"The Broker was really helpful and genuine on his part. He guided me throughout the process and kept me updated for each step in the bidding process. He has a nice and calm attitude towards work which helps him building a good relation with his clients."
säljare på Pilvägen 76

19 okt 2020

"Mycket kompetent, noggrann, ingav förtroende och trygghet. "
säljare på Stora Slingan 16B

11 okt 2020

"Otroligt lätt att kommunicera med!
Lyhörd, tydlig och lätt att tycka om"
säljare på Blåklockevägen 10

09 okt 2020

"Utmärkt jobb som mäklare . Aleksander är professionell i sitt yrke . Tack "
säljare på Pilvägen 34

05 okt 2020

"Det gick väldigt smidigt och bra"
säljare på Murkelvägen 7

02 okt 2020

"Briljant!
Väldigt bra kundbemötande, självsäker och erfaren mäklare med en härlig samt charmig energi. Ständig uppdatering genom hela processen och kände varken att något saknades eller att någon information undanhölls. Mäklaren var väldigt pedagogisk, lyssnade på mina värderingar och såg till att bemöta mina krav. Detta gjorde hela processen lärorik och spännande. Minst sagt så var Alexander Lahdo äkta! En egenskap som är svår att hitta bland mäklare idag."
säljare på Turebergs Allé 43

22 sep 2020

"Alexander was quite friendly and responsive. He managed to sell the apartment before putting the ad on hemnet. Appreciate his services and glad to recommend him."
säljare på Pilvägen 44

18 sep 2020

"Resultatinriktat person med tydlig och rak kommunikation. Dock värdesätter han även den personliga relationen vid sidan av affären. Kan gott rekommendera hans insatser till andra."
säljare på Vasavägen 26B

16 sep 2020

"Jag är väldigt nöjd med hela processen, Alexander är tydlig, engagerad och duktig. "
säljare på Frestavägen 36

13 sep 2020

"En kompetent och lyhörd mäklare som levererade enligt förväntningar! Rekommenderas!!"
säljare på Fjärdingsmansvägen 128

03 sep 2020

"Helt fantastisk"
säljare på Bagarbyvägen 38

27 aug 2020

"Jättetrevligt och alltid kommer med god humor och tidligt med saken.perfekt i allmänhet."
säljare på Pilvägen 42

26 aug 2020

"Rekommenderar verkligen Alexander som mäklare. Engagerad och tydlig och hela processen kändes trygg trots att vi valde att sälja när marknaden är lite skakig. "
säljare på Hovslagarevägen 29

26 aug 2020

"Väldigt duktig mäklare med god lokalkännedom och väldigt gott bemötande. Vill ni ha en mäklare som gör det där lilla extra så rekommenderar jag Alexander!"
säljare på Almvägen 29B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57
Radhus
5
Villa
4
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
65
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
225 245 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 153 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 153 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
148 av 153 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 153 säljare

Alexander på kartan.

193 tidigare annonser
62 bostäder till salu
153 rekommendationer

62 bostäder till salu.

Annonser

4 700 000 kr
5 rum, 134 m²
35 074 kr/m²
Radhus, Sollentuna
5 300 000 kr
Tomt/Mark, Sollentuna
1 995 000 kr
2 rum, 47,3 m²
42 446 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 715 kr/mån
2 295 000 kr
3 rum, 73 m²
31 438 kr/m²
Lägenhet, Håbo
3 505 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 93 m²
27 903 kr/m²
Lägenhet, Håbo
4 007 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Mansängen
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
3 500 000 kr
Radhus Rotsunda
+ 5 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Häggvik
+ 205 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Mansängen
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Helenelund
+ 100 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kompetent och trevlig! Rekommenderas!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.