Alexander Lahdo

Profilbild för Alexander Lahdo
Säljarfavorit
Alexander Lahdo
4.9 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
75 st
57 st
249 110 000 kr

Bakgrund

Alexander Lahdo jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-07-17. Alexander har fått in 57 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Alexander har enligt vår statistik haft 66 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 244 435 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är en av livets största affärer och därför är mitt mål som fastighetsmäklare att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder och överträffa dina förväntningar. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med kreativitet och ett resultatorienterat arbetssätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att låta mig sköta din bostadsförsäljning. För att kunna prestera i världsklass arbetar jag serviceinriktat med hög tillgänglighet och med ett stort personligt engagemang där relationen till mina kunder och deras behov står i fokus.

Varje bostadsaffär är unik så tveka inte att kontakta mig redan idag för att skräddarsy en plan anpassad efter dina behov!

Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag även en kandidatexamen i logistik & ekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Alexander.

04 jun 2021

"Alexander var fantastiskt engagerad och professionell i sitt arbete.
Snabb och väldigt duktig mäklare som vi rekommendera.
Vi är mycket nöjda med vald mäklare."
säljare på Polhemsvägen 1B

16 maj 2021

"Andra gången jag valde att jobba med Alex och som vanligt levererade han som förväntat! Driven, ambitiös och rent ut sagt en proffs! "
säljare på Bagarbyvägen 17G

06 maj 2021

"Engagerad, positiv, social. Gör ett gott jobb, våra bästa rekommendationer. "
säljare på Klockargränd 11

06 maj 2021

"Alexander var de självklara valet efter att ha träffat några andra mäklare inför försäljningen av min lägenhet. Han höll mig uppdaterad på allt som hände och svarade blixtsnabbt på synpunkter/ändringar från vår sida. Kan verkligen rekommendera LF & Alexander till vem som helst som letar efter en seriös men också personlig touch för sina mäklarbehov!"
säljare på Vänortsstråket 31

25 apr 2021

"Att sälja är alltid nervöst och lite ångestfyllt men Alexander gjorde processen så smidig och var så otroligt förtroendeingivande från dag ett. Jag kände mig trygg med honom direkt! Han tog en plats som en proffsig och kunnig mäklare med glimten i ögat samtidigt som han etablerade en fin relation med mig som säljare. Det kändes som att han var min vän, han förstod mig och visste precis hur vi ville att processen skulle skötas. Alex var grym. Utöver allt det som är viktigt ur en relationssynvinkel gjorde han ett GRYMT jobb! Alla andra mäklare gav oss låga värderingar men Alex körde på och avslutade affären på ett pris som gjorde både oss och köparen nöjda. Skulle rekommendera Alex till vem som helst. Fantastisk mäklare!"
säljare på Almvägen 29F

24 apr 2021

"Ödmjuk, engagerad, driven och ärlig!
Kommer använda mig utav honom i framtida bostadsaffärer. "
säljare på Rättviksvägen 81

19 apr 2021

"Alexander var snabb upp med annonsen när jag var redo att sälja och har jobbat hårt sen dess. Försäljningen blev lite mer utdragen än vi båda hoppats på men Alexander hade alltid en tanke och en plan på nästa steg. Jag är supernöjd med Alexanders kännedom kring området och gans koll på marknaden och spekulanter i Sollentuna överlag. Vi hade en fin kontakt, jag var alltid välkommen med frågor eller funderingar även kväll och helger.
Tackar Alexander för en jättefin hjälp med försäljning av min bostad!"
säljare på Vänortsstråket 43B

18 apr 2021

"Det som gjorde att jag utan tvekan valde Alexander var att jag kände trygghet redan från början när vi sågs första gången. Alexander är väldigt professionell med sitt jobb vilket innebär att han också har stor respekt för det han gör. Är man en hjälpsökande person ska man absolut vända sig till honom. Han är pålitlig och svarar för en omgående oavsett tid på dagen. Och sist men inte minst hans positivitet och självsäkerhet är alltid på plats."
säljare på Vänortsstråket 65C

13 apr 2021

"Alexander uppfyllde mina förväntningar av en duktig och lyhörd mäklare. Vi sålde bostaden för ett pris som vi hade som mål. Han hjälpte till med kontakter till ett Homestyling företag och han skötte hela nyckelhanteringen när bostaden skulle inredas inför försäljning. Några intressenter ville titta på bostaden flera gånger och det var inga problem att boka in Alexander för flera visningar utöver tiderna i annonsen. Även köparna var nöjda med Alexanders flexibilitet med extra visningarna och tydligheten. Jag är supernöjd med hela säljprocessen och kan varmt rekommendera Alexander som bostadsmäklare. "
säljare på Ledungsvägen 29

08 apr 2021

"Alexander är erfaren och professionell. Han är vänlig och lätt att nå. Som kund kände vi oss självsäkra och fick korrekt information med värdefulla förslag. Vi uppskattar verkligen hans ansträngningar."
säljare på Kruthornsvägen 29

03 apr 2021

"Hörde av mig till Alexander efter att ha sett hans namn på ett flertal rekord försäljningar i området. Tillslut så bjöd jag in Alexander och han gav ett riktigt bra och personligt intryck.
Har sålt 2 lägenheter tidigare och alltid bjudit in flera mäklare. Jag skippade det denna gång, kände ett stort förtroende för Alexander och litade på att han skulle ta oss i mål och slå rekord!
Han var tydlig och satte direkt en bra tidsplan som vi höll oss till. Var enkel och nå och ringde alltid upp!
Bilderna vart riktigt snygga och annonsen stod verkligen ut i jämförelse mot andra objekt.
Initialt nådde vi inte målet, men vi sänkte inte ambitionsnivån för det utan Alexander kämpade på och tillslut kom vi dit mycket tack vare Alexander.
Har varit riktigt kul att jobba med Alexander och se hur han jobbat från första mötet till kontraktskrivning.
Handen på hjärtat, jag kan verkligen rekommendera Alexander om du vill ha en rak, ärlig och ambitiös mäklare som kommer ta hand om dig och dina säljare på bästa sätt. Att Alexander brinner för det han gör märks."
säljare på Vänortsstråket 47B

01 apr 2021

"Mycket professionell insats av Alexander! Vi är väldigt tacksamma och glada att vi valde honom som mäklare. Hela försäljningsprocessen kändes väldigt trygg med Alexander. Rekommenderas starkt."
säljare på Turebergs Allé 13

01 apr 2021

"Allt funkade bra och kände att vi var på samma våglängd."
säljare på Vänortsstråket 69B

23 mar 2021

"Alexander lyckades överträffa alla våra förväntningar. Vi har känt oss väldigt trygga längs hela vägen och Alexander har alltid varit tillgänglig för att svara på frågor och vägleda oss genom hela processen. Kan inget annat än att rekommendera! "
säljare på Kruthornsvägen 13

23 mar 2021

"Alexander överträffade alla våra förväntningar...och lite till!
Han var lyhörd, trygg, engagerad, tillgänglig och kommunikativ.
Vi kommer definitivt att anlita honom i framtiden igen, verkligen väl värd varenda krona.
Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Villavägen 22A

16 mar 2021

"
Trevlig och förtroendeingivande mäklare. Alexander var kunnig, effektiv, drivande, engagerad och lugn. Han hade rätt kontakter, vilket gjorde att många kom till visningen och att rätt budgivare deltog i budgivningen. Han arbetar professionellt. Mycket fina bilder av vårt hus som skapade stort intresse via Hemnet och broschyr. Jag rekommenderar honom.
"
säljare på Lomvägen 219

08 mar 2021

"Bästa mäklare jag har någonsin haft!"
säljare på Ugglevägen 5

08 mar 2021

"Mäklaren var väldigt bra på att minnas detaljer och hade en mycket flexibel och trevlig inställning. Jag är supernöjd."
säljare på Annerovägen 15

03 mar 2021

"Kompetent och trevlig! Rekommenderas!"
säljare på Stupvägen 43

22 feb 2021

"Engagerad mäklare med gott samarbete! Rekommenderas!"
säljare på Sollentunavägen 287

22 feb 2021

"En engagerad, kommunikativ och skicklig mäklare."
säljare på Flintlåsvägen 34

18 feb 2021

"Rekommenderas varmt, kompetens och lyhördhet besitter i hans karaktär. "
säljare på Rättviksvägen 38

18 feb 2021

"Helt över förväntan från första kontakt där bemötande och genomförandet av försäljningen var proffesionellt och väldigt smidigt utförd. Alexander gav trygghet genom kontinuerligt ha kommunikation, fick en att känna sig lugn och bekväm längs med försäljningen!"
säljare på Malmvägen 16B

13 feb 2021

"Alexander har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av min bostad. Han tog sig tiden att förklara vad han ansåg var bäst för mig och min situation vilket resulterade i en trygg och smidig försäljning samt ett högt slutpris. Jag kan verkligen rekommendera andra att anlita Alexander och jag skulle utan att tveka anlita honom igen."
säljare på Frestavägen 20

11 feb 2021

"Mycket trevlig och kompetent som fick oss att vår försäljning var i goda händer."
säljare på Pilvägen 68

11 feb 2021

"Vi kan starkt rekommendera Alexander då han är lyhörd, kommunikativ, målmedveten och realistisk. Han utför sitt arbete utmärkt i samråd med säljaren. "
säljare på Malmvägen 16C

11 feb 2021

"Social, öppen utan att vara påstridig. Bara positivt."
säljare på Vänortsstråket 49C

09 feb 2021

"Alexander har varit väldigt tillmötesgående. Han kan sin bransch och är en mycket bra säljare på det sättet att han är realistisk och saklig. Vi har sålt/köpt hus/radhus/lägenhet tidigare och det förtroende vi fick för Alexander har vi aldrig tidigare känt. Vi är väldigt nöjda med både vårt köp och att han sålde vår lägenhet. I framtiden kommer vi alltid att rekommendera Alexander när våra vänner ska sälja eller köpa. Kan inte nog ge våra vitsord till Alexander"
säljare på Kamomillvägen 6

06 feb 2021

"Jag upplevde att Alexander hade ett mycket gott bemötande och en stor kunnighet. Just den här lägenhetsaffären blev av yttre orsaker ovanligt långdragen innan den kunde genomföras. Alexanders lugna sätt och gedigna erfarenhet gav hela vägen trygghet i situationen. När det så var tid för försäljning gick det snabbt."
säljare på Sidensvansvägen 34

05 feb 2021

"Alexander har från första kontakt varit mycket proferssionell. Inlyssnande, tydlig, och snabb i att återkoppla. Alexander besitter en ödmjukhet, utstrålning och energi som gör att en sådan här process upplevs som trygg och metodisk. Alla vill ha en Alexander Lahdo när man ska sälja sin bostad."
säljare på Kvarnvägen 12

02 feb 2021

"He shows expertise in the job and he has been always fair with the information.
He controls the situation and made us part of the whole process as nothing has been done without our consent.
The communication has been clear and good."
säljare på Pilvägen 40

28 jan 2021

"Vi letade ny bostad i området i flera år och vi träffade därmed Alexander på flera visningar, han var det självklara valet av mäklare för oss när vi slutligen sålde vår bostad. Alexander fick sålt bostaden till det pris vi önskade och överträffade våra förväntningar på alla sätt. Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Stupvägen 39

27 jan 2021

"Vet inte riktigt vart man ska börja för att förklara Alexanders klass för sitt hantverk. Denne man kontaktade jag efter att han sålt min grannes lägenhet och idag 5-6 dagar efter vårt första samtal är även min såld. Vill du ha en snabb, smidig samt lukrativ affär så ska du kontakta Alexander! Stort tack igen du är mitt självklara val i Sollentuna!"
säljare på Hovslagarevägen 17

27 jan 2021

"Världsklass!"
säljare på Almvägen 29E

27 jan 2021

"Vi är glada att vi valde rätt mäklare som gjorde affären snabb, smidig och trevlig. Mycket gott och proffsigt bemötande med stort engagemang."
säljare på Stupvägen 71

23 jan 2021

"Otroligt bra säljare "
säljare på Bagarbyvägen 28

18 jan 2021

"Han var väldigt lyhörd och fokuserad på uppdraget. Vi fick lägenheten såld innan visning tille ett bra pris. Rekommenderas varmt. "
säljare på Kruthornsvägen 50B

17 jan 2021

"Jag kan varmt rekommendera Alexander. Han är en engagerad, lyhörd och professionell mäklare med fantastisk energi. Han gav ett starkt första intryck och hade mitt förtroende redan vid första telefonsamtalet. Jag är mer än nöjd och rekommenderar alla att välja honom för en trygg och smidig försäljning. "
säljare på Flintlåsvägen 14

15 jan 2021

"Alexander var väldigt lyhörd, kommunikativ och personlig vilket gjorde oss trygga att lämna över hela arbetet i hans händer. Litade på hans åsikter och gjorde allt smidigt. Rekommenderar Alexander varmt!"
säljare på Hovslagarevägen 17

11 jan 2021

"Alexander är både kompetent och trevlig, vilket är en bra kombination."
säljare på Johannesbergsplan 20

21 dec 2020

"Kan verkligen rekommendera Alexander, då han håller det han lovar och gör ett superbra jobb! Trevlig och lyhörd!
Vill du ha ditt hem sålt till rätt pris, ska du ha Alexander som mäklare helt enkelt! "
säljare på Kung Hans väg 113A

13 dec 2020

"Alexander has performed really well during these strange times. He has been very responsible, honest, and spent significant effort for each potential buyer to help them out when needed. Therefore, not only would I recommend Alexander as a seller but also as a buyer. Really good job."
säljare på Viltstigen 12

08 dec 2020

"Ja nöjd med mäklarens insatts typ 4,7 av 5 med den lilla observationen/reservationen att mäklaren kanske är så efterfrågad/uppbokad att det inte alltid avsatts nog ställtid för att vara i god nog tid på plats innan och efter visningar. "
säljare på Pionvägen 19

08 dec 2020

"Inför försäljningen av vår lägenhet jämförde vi olika mäklare på Hittamäklare.se och valde utifrån recensioner och resultat att bjuda in olika mäklare för en träff.
Alexander gav ett starkt första intryck, både kompetensmässigt och som person, vilket resulterade i att vi valde att gå vidare med honom. Idag är vår lägenhet såld för det vi önskade och det kunde inte ha slutat bättre för vår del. Vi kan varmt rekommendera Alexander om ni vill ha en mäklare som ser hela kundresan med er i fokus! Engagemang, tillgänglighet och leverans är tre egenskaper vi verkligen har uppskattat i samband med vår försäljning. "
säljare på Minervavägen 16

06 dec 2020

"Trevligt och lyhörd om vad vi ville ha"
säljare på Malmvägen 16A

06 dec 2020

"Går alltid att nå och håller det han lovar. Pålitlig, ambitiös och lätt att samarbete med. "
säljare på Fjärdingsmansvägen 164

05 dec 2020

"Otroligt trevlig och öppen! Pedagogisk och enkel när det kom till avtal och dokument, varm och välkomnande i helhet."
säljare på Viltstigen 2

03 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda över Alexanders jobb med försäljning av vår lägenhet. Framförallt gjorde han hela processen smidig, snabb och med ett resultat vi verkligen blev nöjda över. Trevlig, kunnig och engagerad tycker vi att Alexander är och det bästa är att han inte levererar tomma ord utan levererar ett gott resultat vilket i slutändan är det viktigaste. "
säljare på Turebergs Allé 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49
Radhus
7
Villa
6
Kedjehus
2
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
57
Försäljningar
66
Försäljningsvärde
244 435 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 178 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 176 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 176 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
179 av 179 säljare

Alexander på kartan.

226 tidigare annonser
71 bostäder till salu
179 rekommendationer

71 bostäder till salu.

Annonser

15 000 000 kr
121 m²
123 966 kr/m²
Villa, Sollentuna
1 695 000 kr
1 rum, 19,7 m²
89 210 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
1 775 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 19,7 m²
83 947 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
1 775 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 81,1 m²
33 271 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 989 kr/mån
2 695 000 kr
4 rum, 76 m²
35 460 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 111 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Mansängen
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
8 400 000 kr
Villa Töjnan
+ 900 000 kr
5 rum, 122 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander var fantastiskt engagerad och professionell i sitt arbete.
Snabb och väldigt duktig mäklare som vi rekommendera.
Vi är mycket nöjda med vald mäklare."
Slutpris saknas
Villa Knista
5 rum, 180,6 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Edsängen
+ 105 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 390 000 kr
Lägenhet Edsängen
+ 95 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.