Alexander Lahdo

Profilbild för Alexander Lahdo
Säljarfavorit
Alexander Lahdo
4.9 / 5
(293 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
103 st
65 st
290 350 000 kr

Bakgrund

Alexander Lahdo jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-07-17. Alexander har fått in 65 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Alexander har enligt vår statistik haft 76 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 279 400 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är en av livets största affärer och därför är mitt mål som fastighetsmäklare att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder och överträffa dina förväntningar. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med kreativitet och ett resultatorienterat arbetssätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att låta mig sköta din bostadsförsäljning. För att kunna prestera i världsklass arbetar jag serviceinriktat med hög tillgänglighet och med ett stort personligt engagemang där relationen till mina kunder och deras behov står i fokus.

Varje bostadsaffär är unik så tveka inte att kontakta mig redan idag för att skräddarsy en plan anpassad efter dina behov!

UTMÄRKELSER
2022 Q1: Sollentunas mest rekommenderade mäklare
2022 Q1: Sollentunas mest anlitade mäklare
2021 Q4: Sollentunas mest rekommenderade mäklare
2021 Q1: Sollentunas mest rekommenderade mäklare
2021 Q1: Sollentunas mest anlitade mäklare
2020 Q4: Sollentunas mest rekommenderade mäklare
2020 Q4: Sollentunas mest anlitade mäklare

Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag även en kandidatexamen i logistik & ekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022
första kvartalet 2022

Säljare om Alexander.

25 maj 2022

"pålitlig mäklare "
säljare på Malmvägen 16B

11 maj 2022

"Alexander är en kunnig och effektiv mäklare som är otroligt skicklig i sin roll. Han svarar alltid snabbt och kompetent på frågor som dyker upp, med ett ständigt trevligt bemötande. Han hittar de bästa lösningarna och finns som stöd i precis alla delar vi vill och behöver i vår försäljningsproces..."
"Alexander är en kunnig och effektiv mäklare som är otroligt skicklig i sin roll. Han svarar alltid snabbt och kompetent på frågor som dyker upp, med ett ständigt trevligt bemötande. Han hittar de bästa lösningarna och finns som stöd i precis alla delar vi vill och behöver i vår försäljningsprocess. Vi är oerhört nöjda med vårt val av mäklare!"
Läs mer
säljare på Organistgränd 80

11 maj 2022

"Var proffsig och strukturerad!
Trevligt bemötande!
"
säljare på Frestavägen 34

11 maj 2022

"Lahdo är kompetent, trevlig och duktig med kundrelationer både med köpare och säljare och har ett stort engagemang och vill det bästa för både köpare och säljare och lever verkligen upp till det också. Jag är supernöjd och ger mina bästa rekommendationer! "
"Lahdo är kompetent, trevlig och duktig med kundrelationer både med köpare och säljare och har ett stort engagemang och vill det bästa för både köpare och säljare och lever verkligen upp till det också. Jag är supernöjd och ger mina bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Lomvägen 613

11 maj 2022

"Vi kände direkt vid första mötet att vi ville jobba med Alexander!
Han kändes proffsig och engagerad. Och i slutändan visade det sig vara helt rätt beslut! Vi är verkligen supernöjda!!"
säljare på Hovslagarevägen 19

03 maj 2022

"Seriös och trevlig "
säljare på Hovslagarevägen 17

28 apr 2022

"Jag har aldrig varit så imponerad av en mäklare någonsin förr! Jag har både köpt av Alexander och sålt med honom och oavsett vilken position man är i så finns han alltid där för en och hjälper en hela vägen. Han är pålitlig, lättillgänglig och gör allt med ett leende på läpparna. Vill man ha en m..."
"Jag har aldrig varit så imponerad av en mäklare någonsin förr! Jag har både köpt av Alexander och sålt med honom och oavsett vilken position man är i så finns han alltid där för en och hjälper en hela vägen. Han är pålitlig, lättillgänglig och gör allt med ett leende på läpparna. Vill man ha en mäklare som kan sitt jobb, är erfaren och som överträffar vad som förväntas av den - då är Alexander det givna valet! "
Läs mer
säljare på Hovslagarevägen 17

28 apr 2022

"Mycket bra genomförd affär, hela vägen från intag till försäljning! Kan varmt rekommendera Alexander. Stort personligt engagemang och bred erfarenhet. Bra mäklare som verkligen jobbade för att få vår lägenhet såld för "rätt" pris"
säljare på Flintlåsvägen 1

19 apr 2022

"Utan tvekan en utav det bättre mäklare jag träffat på, gjorde ett kanonjobb! "
säljare på Hovslagarevägen 19

09 apr 2022

"Enastående mäklare! Alexander är utan tvekan den bästa mäklaren vi kommit i kontakt med. Han är oerhört professionell, lyhörd och var väldigt mån om att vi skulle vara nöjda som kunder. Han är noggrann tillgänglig och såg till att hela processen gick så snabbt och smidigt till, precis som vi önsk..."
"Enastående mäklare! Alexander är utan tvekan den bästa mäklaren vi kommit i kontakt med. Han är oerhört professionell, lyhörd och var väldigt mån om att vi skulle vara nöjda som kunder. Han är noggrann tillgänglig och såg till att hela processen gick så snabbt och smidigt till, precis som vi önskade. Skulle varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Sollentunavägen 132E

07 apr 2022

"Vi rekommenderar varmt Alexander som mäklare, vi kände oss väldigt trygga & nöjda. "
säljare på Södersätravägen 11D

06 apr 2022

"Alexander har fantastisk hela vägen igenom. Målinriktad, trevlig och affärsmässig. Fick till en affär till de priset vi ville på ett sätt som passade oss."
säljare på Lomvägen 659

05 apr 2022

"Affären gick supersmidigt. Alexander var väldigt professionell och lyssnade verkligen på de man hade och säga vilket ingöt tillförlit. Kan rekommendera Alexander starkt och kommer använda mig utav honom vid nästa köp/sälj-tillfälle"
säljare på Hovslagarevägen 11

30 mar 2022

"Alexander Lahdo visade en enorm professionalism under hela resan på min bostadsförsäljning. Han höll mig konstant uppdaterad och fick hela försäljningen att kännas mycket trygg. Alex såg till mig och min sambos unika behov för försäljningen. Jag är mycket imponerad av Alex arbete och kommer rekom..."
"Alexander Lahdo visade en enorm professionalism under hela resan på min bostadsförsäljning. Han höll mig konstant uppdaterad och fick hela försäljningen att kännas mycket trygg. Alex såg till mig och min sambos unika behov för försäljningen. Jag är mycket imponerad av Alex arbete och kommer rekommendera honom vidare till alla jag känner för försäljning eller köp."
Läs mer
säljare på Skogstorpsvägen 28

28 mar 2022

"We are so glad and very satisfied with Alexander! Do not even doubt to get him as your mäklare! You can expect the best !! He is outstanding and no wonder he has many recognitions/awards!! It's not even a surprise when he gets more and more recognitions!  We want to give our warmest recommendatio..."
"We are so glad and very satisfied with Alexander! Do not even doubt to get him as your mäklare! You can expect the best !! He is outstanding and no wonder he has many recognitions/awards!! It's not even a surprise when he gets more and more recognitions!  We want to give our warmest recommendations! Hoorray Alexander!! And Thank you very much!!!"
Läs mer
säljare på Hovslagarevägen 5

18 mar 2022

"Väldigt tydlig och pedagogisk när vi skulle signera. Tog sin tid att förklara punkt för punkt."
säljare på Ugglevägen 3

17 mar 2022

"jag är jätte jätte nöjd jag tackar så jätte mycke. Alexander är väldigt duktig smart , fint bemötande, respekt ..... han kan mycke den har jobbet, jag hade annan mäklare väntade 1år min lägenhet var på hemnet ingen har kommit nar jag ändrat till Alexander om en dag efter fotografen såld m..."
"jag är jätte jätte nöjd jag tackar så jätte mycke. Alexander är väldigt duktig smart , fint bemötande, respekt ..... han kan mycke den har jobbet, jag hade annan mäklare väntade 1år min lägenhet var på hemnet ingen har kommit nar jag ändrat till Alexander om en dag efter fotografen såld min lägenhet , jag har hört nu han är populär i Sollentuna jag var på visning en kund berättade för mig , tack tack bästa Alexander "
Läs mer
säljare på Ribbings väg 16A

17 mar 2022

"Nu kan ni sluta leta efter mäklare! Ger de varmaste rekommendationerna till Alexander. En fantastiskt mäklare med mycket positiv energi och driv. Otroligt kunnig och professionell. Påläst på objektet och har svar på alla frågor. Följer upp både med kunder och säljare.
Alexander levererar, anlita..."
"Nu kan ni sluta leta efter mäklare! Ger de varmaste rekommendationerna till Alexander. En fantastiskt mäklare med mycket positiv energi och driv. Otroligt kunnig och professionell. Påläst på objektet och har svar på alla frågor. Följer upp både med kunder och säljare.
Alexander levererar, anlita honom. Vilken stjärna! "
Läs mer
säljare på Flintlåsvägen 16

15 mar 2022

"Vi har tidigare köpt bostad via Alexander och han gav oss ett väldigt trevligt och professionellt bemötande redan då. Så när det va dax för att sälja va det självklart för oss att även sälja med Alexander och det har vi inte ångrat.
Vi kan starkt rekommendera Alexander, han har varit otroligt hj..."
"Vi har tidigare köpt bostad via Alexander och han gav oss ett väldigt trevligt och professionellt bemötande redan då. Så när det va dax för att sälja va det självklart för oss att även sälja med Alexander och det har vi inte ångrat.
Vi kan starkt rekommendera Alexander, han har varit otroligt hjälpsam hela vägen och givit oss goda råd. Han är alltid glad och trevlig, väldigt kunnig och inte rädd för att säga som det är. Han va väldigt bra på att återkoppla och hålla oss uppdaterade under era försäljningen, vilket va väldigt skönt då vi ibland haft mäklare som man fått jaga för få en uppdatering.
Det finns faktiskt inte något vi kan klaga på hos Alexander och kan starkt rekommendera han."
Läs mer
säljare på Villavägen 22A

05 mar 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Alexander som partner i din bostadsaffär. Vi upplevde ett genuint engagemang och en kontinuerlig tillgänglighet, vilket var precis vad vi förväntade oss. Alexander inte bara mötte våra förväntningar utan överträffade dem därtill genom att leverera prisrekord med råge..."
"Vi kan verkligen rekommendera Alexander som partner i din bostadsaffär. Vi upplevde ett genuint engagemang och en kontinuerlig tillgänglighet, vilket var precis vad vi förväntade oss. Alexander inte bara mötte våra förväntningar utan överträffade dem därtill genom att leverera prisrekord med råge i området! Eftersöker du samma upplevelse och resultat är Alexander det naturliga valet!"
Läs mer
säljare på Lantgårdsvägen 98

05 mar 2022

"Väldigt nöjd med Alexander och det jobb han gjorde. Var helt klart rätt person för uppdraget. Proffsig från början till slut. Det gick fort och smidigt inga krusiduller. Trovärdigt värderat och väl utfört uppdrag. Rekommenderas starkt. "
säljare på Anhaltsvägen 47

24 feb 2022

"Tack Alexander Lahdo för ditt engagement och trevliga bemötande. Du va väldigt professionell och sakkunnig. Jag är väldigt glad att hade dig som mäklare för mitt lägenhetsförsäljning.
Jag vill ge dig mina bästa rekommendationer. "
säljare på Hovslagarevägen 11

19 feb 2022

"Bästa mäklaren! Inger förtroende och kan marknaden."
säljare på Basunvägen 33

19 feb 2022

"Rekommenderar verkligen Alexander! Var proffesionell från start till slutet. Vi var väldigt nöjda med honom som vår Mäklare. "
säljare på Bygatan 42

16 feb 2022

"Alexander har överlägset varit den bästa mäklaren vi anlitat. Ärlig, charmig, målinriktad, självsäker, professionell, lyhörd och pedagogisk. Enastående engagemang från början till slut! En mäklare av högsta kaliber! "
säljare på Hovslagarevägen 23

16 feb 2022

"Alex, is quite knowledgeable and having deep understnading about the area and this helps me a lot."
säljare på Stupvägen 29

13 feb 2022

"Alexander är riktigt proffsig så att man har lätt att skapa ett förtroende till honom. "
säljare på Pilvägen 68

13 feb 2022

"Alexander är helt fantastisk! Är alltid kunnig, snabbt reagerad, och målinriktad genom hela processen. Tydlig kommunikation och har full av energi och entusiasm över sitt jobb. Kan verkligen rekommendera honom till alla som går i säljtankar. "
säljare på Kruthornsvägen 66B

10 feb 2022

"Det var min ära att ha Alexander Lahdo som mäklare till min lägenhet.Han var väl förbered , jätte lätt och få tag på honom, fullt av energi, jätte social trots allt detta ansträngde han sig för att sälja min lägenhet från första visningen.jag rekommenderar Mäklare Alexander Lahdo starkt."
"Det var min ära att ha Alexander Lahdo som mäklare till min lägenhet.Han var väl förbered , jätte lätt och få tag på honom, fullt av energi, jätte social trots allt detta ansträngde han sig för att sälja min lägenhet från första visningen.jag rekommenderar Mäklare Alexander Lahdo starkt."
Läs mer
säljare på Flintlåsvägen 39

10 feb 2022

"Jag var mycket nöjd med Alexander Lahdo´s engagemanget ,det stämde allt va han talade om till mig ,bra värdering fick bra pris .Jag har byggt lägenheter och såld med andra mäklaren ,men det går inte jämföra med Alexanders insatt .Alexander är bästa ärligaste mäklaren jag har träfat under mina 1..."
"Jag var mycket nöjd med Alexander Lahdo´s engagemanget ,det stämde allt va han talade om till mig ,bra värdering fick bra pris .Jag har byggt lägenheter och såld med andra mäklaren ,men det går inte jämföra med Alexanders insatt .Alexander är bästa ärligaste mäklaren jag har träfat under mina 10 år som byggare . Tack för din engagemang blev plus på min konto mera pengar . "
Läs mer
säljare på Vänortsstråket 55A

02 feb 2022

"Varmt rekommenderar Alexander!
Lyhörd, positiv & kompetent!"
säljare på Vänortsstråket 25

02 feb 2022

"Responsible, patient, transparent and clear. Available everytime when you need him. Very well prepared and organised. Will definitely recommend Alexander for anyone and will be happy to get back to him in future if needed. "
säljare på Kruthornsvägen 34A

27 jan 2022

"utmärkt"
säljare på Almvägen 21H

27 jan 2022

"En mäklare som inte gav sig och krigade till ett otroligt slutpris. Föreningsrekord. "
säljare på Sollentunavägen 291

26 jan 2022

"Vi kan varmt rekommendera Alexander. Vi letade efter en mäklare som utöver att vara kompetent och trygg också lämnade en glad eftersmak efter kontakten. Vi träffade flera stycken och fastnade direkt för Alexander som stack ut med hans positiva och naturliga sätt. Det vi såg av hans styrkor och ku..."
"Vi kan varmt rekommendera Alexander. Vi letade efter en mäklare som utöver att vara kompetent och trygg också lämnade en glad eftersmak efter kontakten. Vi träffade flera stycken och fastnade direkt för Alexander som stack ut med hans positiva och naturliga sätt. Det vi såg av hans styrkor och kunnighet vid första mötet höll hela vägen till kontraktskrivning. Vi är jättenöjda både med resultat och hur Alexander drev igenom processen. "
Läs mer
säljare på Ugglevägen 9

25 jan 2022

"Very professional with good knowledge of the market. Fulfilled our expectations and gave us a feeling that our interest was taken into consideration."
säljare på Bygatan 30

30 dec 2021

"Alexander var väldigt engagerad och lyhörd.
En topp mäklare som sätter kunden i fokus.
Ger mina varmaste rekommendationer!
"
säljare på Stupvägen 63

28 dec 2021

"Redan vid första kontakten med Alexander kände jag direkt att jag kunde lita på honom. Han var professionell samt väldigt erfaren i sitt arbete. Han höll mig ständigt uppdaterad och visade att vi gjorde det här tillsammans. Lätt att få tag på och full av energi. Jag rekommenderar samtliga som ska..."
"Redan vid första kontakten med Alexander kände jag direkt att jag kunde lita på honom. Han var professionell samt väldigt erfaren i sitt arbete. Han höll mig ständigt uppdaterad och visade att vi gjorde det här tillsammans. Lätt att få tag på och full av energi. Jag rekommenderar samtliga som skall sälja att boka in ett möte med honom innan de bestämmer sig för en mäklare. Jag kommer definitivt jobba med honom igen. "
Läs mer
säljare på Sollentunavägen 136

06 dec 2021

"Han är artig, vänlig och kompetent.
Han är också pålitlig, ambitiös och flexibel.
"
säljare på Pilvägen 94

06 dec 2021

"Alexander was very supportive throughout, he answered all our queries very patiently. I would highly recommend him!"
säljare på Pilvägen 38

26 nov 2021

"Super duktig, trevlig mäklare som vi använde för värdering av villan efter att vi fått ett kort i brevlådan om fri värdering.
Några år senare när vi bestämt oss för att sälja valde vi självklart Alexander L.
Vi är så nöjda med allt o rekommenderar honom varmt till alla."
"Super duktig, trevlig mäklare som vi använde för värdering av villan efter att vi fått ett kort i brevlådan om fri värdering.
Några år senare när vi bestämt oss för att sälja valde vi självklart Alexander L.
Vi är så nöjda med allt o rekommenderar honom varmt till alla."
Läs mer
säljare på Betesvägen 3

20 nov 2021

"Kände en trygghet med Alexander lahdo. Han är väldigt tydlig och duktig. Jag upplevde att jag fick den informationen och hjälpen jag behövde. Jag rekommenderar honom starkt som mäklare."
säljare på Vänortsstråket 63A

12 nov 2021

"Blev väldigt störd att vi skulle stå för kostnaden för Hemnetannonseringen. Det var inte tydligt"
säljare på Kantorsgränd 27

05 nov 2021

"Alexander är en engagerad, tålmodig och kompetent mäklare som lyssnar och rådgör med en hela vägen från start till slut.
Han tar tag i saker och låter inget falla mellan stolarna, samt värdesätter köparna som intresserade sig för bostad vilket jag uppskattade väldigt mycket!
Tack!! "
"Alexander är en engagerad, tålmodig och kompetent mäklare som lyssnar och rådgör med en hela vägen från start till slut.
Han tar tag i saker och låter inget falla mellan stolarna, samt värdesätter köparna som intresserade sig för bostad vilket jag uppskattade väldigt mycket!
Tack!! "
Läs mer
säljare på Minervavägen 28

02 nov 2021

"Alexander är en bra mäklare jag rekommenderar värmt honom till de andra"
säljare på Vänortsstråket 25

29 okt 2021

"Han är bra och engagerad och lätt att få tag på.
"
säljare på Malmvägen 16B

29 okt 2021

"Vi har bara gott att säga om Alexander."
säljare på Postvägen 22

28 okt 2021

"Alexander är kunnig och erfaren. Han återkopplar snabbt och är lätt att få tag på!"
säljare på Stupvägen 77

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
63
Radhus
6
Villa
5
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
65
Försäljningar
76
Försäljningsvärde
279 400 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
288 av 289 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
271 av 287 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
282 av 285 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
290 av 291 säljare

Alexander på kartan.

404 tidigare annonser
89 bostäder till salu
293 rekommendationer

89 bostäder till salu.

Annonser

4 650 000 kr
5 rum, 115,8 m²
40 434 kr/m²
Radhus, Sollentuna
5 145 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 82 m²
46 280 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 749 kr/mån
5 rum, 126 m²
Villa, Sollentuna
2 495 000 kr
4 rum, 85 m²
29 352 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 169 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 48 m²
51 979 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 860 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Edsängen
2 rum, 38 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Helenelund
3 rum, 73,1 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Edsängen
3 rum, 76 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Tureberg
2 rum, 44 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Rotsunda
3 rum, 82,5 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.