Alexander König

Profilbild för Alexander König
Säljarfavorit
Alexander König
4.8 / 5
(273 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
24 st
189 155 000 kr

Bakgrund

Alexander König jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-15. Alexander har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Alexander har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 200 045 000 kr.

Presentation

Med ett skarpt öga för bostadsmarknaden och en passion för att skapa starka kundrelationer, har jag hjälpt hundratals kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar. Jag tror på ärlighet, tillgänglighet och att alltid sätta mina kunders behov i främsta rummet. För mig är varje affär mer än bara en transaktion; det handlar om att bygga starka och långvariga relationer. Under mina många år i branschen har jag utvecklat ett omfattande nätverk av kontakter och byggt min framgång på personliga rekommendationer och återkommande nöjda kunder.

Varje hem och försäljning är unik, så oavsett om du är en förstagångsköpare, eller en erfaren investerare, anpassar jag min expertis och service efter dina individuella behov och mål. Min målsättning är att ta din bostadsaffär till nästa nivå!

Funderar du på att sälja din bostad, köpa din drömfastighet eller bara behöver expertråd inom fastighetsmarknaden? Jag finns här till ditt förfogande, redo att besvara dina frågor och önskemål, precis när du behöver det.

Mäklarbyrå


Säljare om Alexander.

15 jun 2024

"Mycket trevlig, hjälpsam och visar stor förståelse och tålamod. Tillgänglig och mycket snabb på att svara på meddelanden och samtal. Jag är dessutom mycket nöjd med det priset jag fick."
säljare på Valhallavägen 131

11 jun 2024

"Alexander var alltid på bra humör, professionell, kunnig och gav aldrig upp. Han kan bostadsmarknaden och nailed it! Jag kommer definitivt rekommendera Alexander till mina vänner. "
säljare på Sankt Eriksgatan 86

29 maj 2024

"Professionell, engagerad, tillgänglig och väldigt skicklig på sitt jobb"
säljare på Olof Palmes gata 16

06 maj 2024

"Det här är andra gången vi använder oss utav Alexander och säkerligen inte sista. Vi är otroligt nöjda med det samarbetet vi haft. Alexander är lyhörd, flexibel och väldigt enkel att ha att göra med. Bilder och visningar anpassades till oss och kommunikation sköttes på en frekvens vi tyckte var l..."
"Det här är andra gången vi använder oss utav Alexander och säkerligen inte sista. Vi är otroligt nöjda med det samarbetet vi haft. Alexander är lyhörd, flexibel och väldigt enkel att ha att göra med. Bilder och visningar anpassades till oss och kommunikation sköttes på en frekvens vi tyckte var lagom. Tusen tack för ännu ett bra samarbete och vi rekommenderar dig till alla som ska sälja!"
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 33B

03 maj 2024

"Otroligt nöjd som säljare! Alexander är oerhört duktig som mäklare, enkel och trevlig att ha att göra med. Rekommenderas! "
säljare på Observatoriegatan 9

26 apr 2024

"Otroligt lyhörd, ambitiös och var en klippa i hela försäljningsprocessen. Rekommenderar starkt!"
säljare på Pontonjärgatan 20

24 apr 2024

"Alex är en lyhörd, engagerad och utmärkt mäklare. Vi fick honom rekommenderade till oss, och kommer även att rekommendera honom till andra i framtiden."
säljare på Hjärnegatan 7

17 apr 2024

"Alexander är lyhörd och skicklig på att hantera hela säljsprocessen"
säljare på Sankt Eriksgatan 1

29 mar 2024

"Tufft objekt med ny förening där jag provade olika mäklare. Alexander stack ut enormt med stort engagemang och ihärdighet. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Svarvargatan 11

26 mar 2024

"Vi är väldigt nöjda med Alexander!
Han är engagerad, lyhörd, trygg och har en tydlig kommunikation genom hela processen.
Rekomenderas varmt !
"
säljare på Södra Agnegatan 31

22 mar 2024

"Alexander är lyhörd, riktigt professionell men framför allt genuint intresserad av att göra ett bra jobb. Andra gången jag anlitat Alex, supernöjd och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Birkagatan 21A

20 mar 2024

"Alexander är otroligt lyhörd, engagerad och målinriktad. Rekommenderar starkt Alexanders expertis och hjälp vid både köp och försäljning av bostad. "
säljare på Karlsviksgatan 7

13 mar 2024

"Trevlig och skicklig mäklare som jag både köpt och nu sålt med. Lika proffsig och smidig process på båda sidor. Alexander rekommenderas starkt!"
säljare på Fridhemsgatan 10B

12 mar 2024

"Alexander är en engagerad mäklare som ger bästa servicen genom hela processen. Alexander är lyhörd, snabb på att återkoppla och genomför affären på ett mycket proffesionellt sätt. Vi ger Alexander våra bästa rekommendationer. "
säljare på Sankt Eriksgatan 4

10 mar 2024

"Allt kändes super med Alexander från första samtal, till signering. Han var otroligt engagerad genom hela processen och höll oss uppdaterade genom hela förloppet. Otroligt nöjd säljare, rekommenderar starkt! "
säljare på Fyrverkarbacken 23

22 feb 2024

"Är väldigt nöjd med Alexander som mäklare. Han lyssnar och är duktig på det han gör. Han satte upp en rimlig och bra plan som genomfördes. Så kan stark rekommendera Alexander. "
säljare på Vanadisvägen 5

12 jan 2024

"Alexander var otrolig vid försäljningen av vår lägenhet. Han var otroligt enkel, trevlig och lyhörd. Vi uppskattade verkligen att få arbeta med en så engagerad och driven mäklare. Vår lägenhet såldes på väldigt kort tid till det priset vi önskade tack vare honom.
Rekommenderar varmt!"
"Alexander var otrolig vid försäljningen av vår lägenhet. Han var otroligt enkel, trevlig och lyhörd. Vi uppskattade verkligen att få arbeta med en så engagerad och driven mäklare. Vår lägenhet såldes på väldigt kort tid till det priset vi önskade tack vare honom.
Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 29B

22 dec 2023

"Alexander är en otrolig mäklare som gjorde ett toppen jobb med vår lägenhetsförsäljning! "
säljare på Torsgatan 49

01 nov 2023

"Jättenöjda! Vi skulle inte tveka på att anlita Alexander igen. Med en tydlig plan och mycket god kommunikation utförde Alexander sitt arbete med bravur!"
säljare på Sveavägen 139

23 okt 2023

"Alexander la upp en mycket bra strategi för bostadsförsäljningen som vi sedan genomförde till punkt och pricka med gott resultat. Han är väldigt lösningsorienterad och driven. Kommunikationen var alltid tydlig och klar. Vi skulle definitivt använda Alexander som mäklare igen. "
"Alexander la upp en mycket bra strategi för bostadsförsäljningen som vi sedan genomförde till punkt och pricka med gott resultat. Han är väldigt lösningsorienterad och driven. Kommunikationen var alltid tydlig och klar. Vi skulle definitivt använda Alexander som mäklare igen. "
Läs mer
säljare på Wennerbergsgatan 6B

14 sep 2023

"Hög trovärdighet och en positiv energi. God kunskap om marknaden och området och lyhörd för de frågor tankar och känslor i samband med försäljningen. Hittat min favorit mäklare. "
säljare på Fridhemsgatan 12A

26 aug 2023

"Alexander König på Properties&Partners rekommenderas varmt. "
säljare på Södermannagatan 8

12 jun 2023

"Mycket nöjd med Alexanders jobb, han lyckades få lägenhet såld trots en relativt svår marknad och höll mig uppdaterad genom hela processen kändes även väldigt engagerad."
säljare på Rålambsvägen 52

02 jun 2023

"Den bästa i mäklarbranschen!"
säljare på Gumshornsgatan 5

05 apr 2023

"Professionell, använder sin kunskap som erfaren mäklare till att kommunicera och agera positivt i alla lägen, utan att vara orimligt positiv. Enkel och positivt smidig att jobba med. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

03 mar 2023

"Bästa mäklaren jag haft!"
säljare på Nina Einhorns gata 4

16 jan 2023

"Alexander har ett gediget intresse av en gott samarbete och ett helhjärtat personligt möte från första handslaget. Det faktum att Properties & Partners är drivs av honom samt hans kollegor, gör att man känner ett engagemang i varje del av processen."
säljare på Gjörwellsgatan 39

16 dec 2022

"Alexander är förtroendeingivande och trevlig. Det märks att han brinner för att sitt arbete och har gedigen erfarenhet. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 4

25 nov 2022

"Alexander är en väldigt lyhörd och kompetent mäklare. Tack vare hans mångåriga erfarenheter banade han väg för en lyckad försäljning. "
säljare på Kabelverksgatan 46

20 nov 2022

"Fick förtroende för Alexander König från första stund och han infriade alla förväntningar. "
säljare på Fridhemsgatan 3

13 nov 2022

"Vi är fantastiskt nöjda med hela processen! Alexander var lyhörd för våra behov, engagerad och påläst, kommunikativ och målinriktad. I rådande marknad blir skillnaden på mäklare och mäklare otroligt tydlig. Vi rekommenderar Alexander varmt! "
säljare på Parkgatan 14

09 nov 2022

"I en klurig marknad har Alexander på ett smidigt, kreativt och väldigt aktivt sätt jobbat stenhårt för att få ihop min försäljning. Att han dessutom hela tiden varit positiv och hållit mig uppdaterad har lugnat mig som säljare väldigt mycket.
Allt slutade med en väldig lyckad försäljningsprocess..."
"I en klurig marknad har Alexander på ett smidigt, kreativt och väldigt aktivt sätt jobbat stenhårt för att få ihop min försäljning. Att han dessutom hela tiden varit positiv och hållit mig uppdaterad har lugnat mig som säljare väldigt mycket.
Allt slutade med en väldig lyckad försäljningsprocess när det gällde som mest och en meganöjd kund som inte kan tänka sig att det finns en bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 48B

07 nov 2022

"Väldigt nöjd med Alexander som mäklare! Engagerad, kompetent och lyhörd. "
säljare på Robert Almströmsgatan 8

06 okt 2022

"Vi är mycket nöjda med Alexander som mäklare! Han höll oss uppdaterade under hela processen och kom med bra råd och förslag på bland annat när vi skulle lägga ut annonsen. Han var även med när vi skulle fotografera lägenheten vilket var ett extra plus i kanten. Rekommenderar varmt!"
"Vi är mycket nöjda med Alexander som mäklare! Han höll oss uppdaterade under hela processen och kom med bra råd och förslag på bland annat när vi skulle lägga ut annonsen. Han var även med när vi skulle fotografera lägenheten vilket var ett extra plus i kanten. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Arbetargatan 24A

29 aug 2022

"Alexander gjorde en fantastisk prestation och lyckades sälja vår lägenhet i en väldigt tuff marknad. Vi hade tidigare haft den ute med en annan firma utan att något hände men Alexander ändrade direkt presentationen av lägenheten, tog bättre bilder och satte en genomtänkt plan. Det resulterade i a..."
"Alexander gjorde en fantastisk prestation och lyckades sälja vår lägenhet i en väldigt tuff marknad. Vi hade tidigare haft den ute med en annan firma utan att något hände men Alexander ändrade direkt presentationen av lägenheten, tog bättre bilder och satte en genomtänkt plan. Det resulterade i att vi kunde stänga affären redan 3 dagar efter sista visning vilket får ses som en framgång med tanke på läget. Vi rekommenderar Alexander varmt! "
Läs mer
säljare på Heliosgatan 56

01 jun 2022

"Kort sagt: toppen! Alexander var proffsig, kunnig och engagerad under hela processen. Han gav flera konkreta tips, och backades under arbetet upp av ett starkt team kompetenta och trevliga kollegor som alltid fanns till hands."
säljare på Olof Palmes gata 12

13 maj 2022

"I am very happy with the process and result."
säljare på Alströmergatan 32R

20 apr 2022

"Alldeles alldeles… Strålande!! "
säljare på Rindögatan 4

17 apr 2022

"Alexander gjorde en väldigt bra insats. Han var driven, jobbade på starkt, var väldigt tillgänglig och dessutom trevlig. Han skötte det hela snabbt och smidigt. "
säljare på Fridhemsgatan 10B

14 apr 2022

"Extremt nöjd med Alexanders insats! Professionell, lyhörd och engagerad. Rekommenderar starkt! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 11

13 apr 2022

"Styling är mkt viktigt "
säljare på Kungsklippan 14

23 mar 2022

"Fantastisk återkoppling under hela processen där det visades ett tydligt engagemang för att få bästa möjliga pris och för att alla inblandade skulle bli nöjda. Rekommenderar starkt! "
säljare på Karlsviksgatan 9

07 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Alexander. Mycket bra genomförd affär , hela vägen från intag till försäljning
Kände mig 100% trygg i hans vägledning genom hela bostadsaffären! "
säljare på Vikingagatan 39

03 mar 2022

"Vi är supernöjda!!! Otroligt professionell redan från första möte tills det att han levererade ett nytt föreningsrekord. Kan verkligen rekommendera Alexander. "
säljare på Karlbergsvägen 72B

03 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alex! "
säljare på Scheelegatan 4A

19 jan 2022

"Grym! Professionell, tydlig, bra rådgivare på båda sidor - ger bra intryck"
säljare på Kungsholms Strand 143

12 jan 2022

"Alexander är en mycket pålitlig mäklare som är väldigt engagerad i alla moment av försäljningen. Bra energi, trevlig och kunnig! Jag hoppas samarbeta med Alexander i framtida lägenhetsförsäljningar."
säljare på Kungsklippan 11

11 dec 2021

"Mycket serviceinriktad, tålmodig och engagerad. Han har hållit kontakt med oss alltsedan vi började fundera på att sälja för några år sedan."
säljare på Hornsbergs Strand 55

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
200 045 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
262 av 270 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
264 av 271 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
267 av 271 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Alexander på kartan.

510 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
270 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

4 695 000 kr
2 rum, 47 m²
99 893 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 360 kr/mån
4 295 000 kr
2 rum, 55 m²
78 090 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 106 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Bromma
5 rum, 133 m²
Utropspris: 16 500 000 kr
6 800 000 kr
Lägenhet Vasastan - Birkastan
+ 205 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 6 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander var alltid på bra humör, professionell, kunnig och gav aldrig upp. Han kan bostadsmarknaden och nailed it! Jag kommer definitivt rekommendera Alexander till mina vänner. "
9 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 005 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 300 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 105 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket trevlig, hjälpsam och visar stor förståelse och tålamod. Tillgänglig och mycket snabb på att svara på meddelanden och samtal. Jag är dessutom mycket nöjd med det priset jag fick."
5 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 255 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell, engagerad, tillgänglig och väldigt skicklig på sitt jobb"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.