Alexander König

Profilbild för Alexander König
Alexander König
4.8 / 5
(229 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
14 st
148 340 000 kr

Bakgrund

Alexander König jobbar på Properties & Partners och är registrerad mäklare sedan 2016-02-15. Alexander har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Alexander har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 132 735 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Alexander König och jag arbetar som Fastighetsmäklare samt är även Grundare av mäklarkedjan Properties & Partners, En modern mäklarbyrå men med lång och bred erfarenhet!

Med många år i branschen så kan jag erbjuda dig som kund erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet, hårt slit, samt allt vad en komplett mäklartjänst kan erbjuda. Allt för att du som kund ska få en trygg mäklare som kommer att jobba hårt för att uppnå bästa möjliga slutpris!

Vid en förmedling med mig så kommer jag ha full fokus på just din bostad och hur vi ska gå tillväga för att få bästa möjliga paketering av just din annons. Allt för att din bostad ska exponeras på bästa möjliga sätt.

Med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Jag vet vad som krävs för att göra en mycket lyckad försäljning och har selekterat ut det bästa för dig som kund. Detta resulterar i höga slutpriser, gång efter gång.

Det som jag ofta får höra av mina kunder är att jag är en extremt driven person med positiv energi som inte ger sig i första taget.

Vill du vara nästa nöjda kund, Går du i försäljningstankar av din bostad, önskar en värdering eller bara vill ha tips och råd - Tveka inte att kontakta mig för att boka in ett möte!

Alexander König
Fastighetsmäklare & Ägare
Properties & Partners

Säljare om Alexander.

16 jan 2023

"Alexander har ett gediget intresse av en gott samarbete och ett helhjärtat personligt möte från första handslaget. Det faktum att Properties & Partners är drivs av honom samt hans kollegor, gör att man känner ett engagemang i varje del av processen."
säljare på Gjörwellsgatan 39

16 dec 2022

"Alexander är förtroendeingivande och trevlig. Det märks att han brinner för att sitt arbete och har gedigen erfarenhet. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 4

25 nov 2022

"Alexander är en väldigt lyhörd och kompetent mäklare. Tack vare hans mångåriga erfarenheter banade han väg för en lyckad försäljning. "
säljare på Kabelverksgatan 46

20 nov 2022

"Fick förtroende för Alexander König från första stund och han infriade alla förväntningar. "
säljare på Fridhemsgatan 3

13 nov 2022

"Vi är fantastiskt nöjda med hela processen! Alexander var lyhörd för våra behov, engagerad och påläst, kommunikativ och målinriktad. I rådande marknad blir skillnaden på mäklare och mäklare otroligt tydlig. Vi rekommenderar Alexander varmt! "
säljare på Parkgatan 14

09 nov 2022

"I en klurig marknad har Alexander på ett smidigt, kreativt och väldigt aktivt sätt jobbat stenhårt för att få ihop min försäljning. Att han dessutom hela tiden varit positiv och hållit mig uppdaterad har lugnat mig som säljare väldigt mycket.
Allt slutade med en väldig lyckad försäljningsprocess..."
"I en klurig marknad har Alexander på ett smidigt, kreativt och väldigt aktivt sätt jobbat stenhårt för att få ihop min försäljning. Att han dessutom hela tiden varit positiv och hållit mig uppdaterad har lugnat mig som säljare väldigt mycket.
Allt slutade med en väldig lyckad försäljningsprocess när det gällde som mest och en meganöjd kund som inte kan tänka sig att det finns en bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 48B

07 nov 2022

"Väldigt nöjd med Alexander som mäklare! Engagerad, kompetent och lyhörd. "
säljare på Robert Almströmsgatan 8

06 okt 2022

"Vi är mycket nöjda med Alexander som mäklare! Han höll oss uppdaterade under hela processen och kom med bra råd och förslag på bland annat när vi skulle lägga ut annonsen. Han var även med när vi skulle fotografera lägenheten vilket var ett extra plus i kanten. Rekommenderar varmt!"
"Vi är mycket nöjda med Alexander som mäklare! Han höll oss uppdaterade under hela processen och kom med bra råd och förslag på bland annat när vi skulle lägga ut annonsen. Han var även med när vi skulle fotografera lägenheten vilket var ett extra plus i kanten. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Arbetargatan 24A

29 aug 2022

"Alexander gjorde en fantastisk prestation och lyckades sälja vår lägenhet i en väldigt tuff marknad. Vi hade tidigare haft den ute med en annan firma utan att något hände men Alexander ändrade direkt presentationen av lägenheten, tog bättre bilder och satte en genomtänkt plan. Det resulterade i a..."
"Alexander gjorde en fantastisk prestation och lyckades sälja vår lägenhet i en väldigt tuff marknad. Vi hade tidigare haft den ute med en annan firma utan att något hände men Alexander ändrade direkt presentationen av lägenheten, tog bättre bilder och satte en genomtänkt plan. Det resulterade i att vi kunde stänga affären redan 3 dagar efter sista visning vilket får ses som en framgång med tanke på läget. Vi rekommenderar Alexander varmt! "
Läs mer
säljare på Heliosgatan 56

01 jun 2022

"Kort sagt: toppen! Alexander var proffsig, kunnig och engagerad under hela processen. Han gav flera konkreta tips, och backades under arbetet upp av ett starkt team kompetenta och trevliga kollegor som alltid fanns till hands."
säljare på Olof Palmes gata 12

13 maj 2022

"I am very happy with the process and result."
säljare på Alströmergatan 32R

20 apr 2022

"Alldeles alldeles… Strålande!! "
säljare på Rindögatan 4

17 apr 2022

"Alexander gjorde en väldigt bra insats. Han var driven, jobbade på starkt, var väldigt tillgänglig och dessutom trevlig. Han skötte det hela snabbt och smidigt. "
säljare på Fridhemsgatan 10B

14 apr 2022

"Extremt nöjd med Alexanders insats! Professionell, lyhörd och engagerad. Rekommenderar starkt! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 11

13 apr 2022

"Styling är mkt viktigt "
säljare på Kungsklippan 14

23 mar 2022

"Fantastisk återkoppling under hela processen där det visades ett tydligt engagemang för att få bästa möjliga pris och för att alla inblandade skulle bli nöjda. Rekommenderar starkt! "
säljare på Karlsviksgatan 9

07 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Alexander. Mycket bra genomförd affär , hela vägen från intag till försäljning
Kände mig 100% trygg i hans vägledning genom hela bostadsaffären! "
säljare på Vikingagatan 39

03 mar 2022

"Vi är supernöjda!!! Otroligt professionell redan från första möte tills det att han levererade ett nytt föreningsrekord. Kan verkligen rekommendera Alexander. "
säljare på Karlbergsvägen 72B

03 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Alex! "
säljare på Scheelegatan 4A

19 jan 2022

"Grym! Professionell, tydlig, bra rådgivare på båda sidor - ger bra intryck"
säljare på Kungsholms Strand 143

12 jan 2022

"Alexander är en mycket pålitlig mäklare som är väldigt engagerad i alla moment av försäljningen. Bra energi, trevlig och kunnig! Jag hoppas samarbeta med Alexander i framtida lägenhetsförsäljningar."
säljare på Kungsklippan 11

11 dec 2021

"Mycket serviceinriktad, tålmodig och engagerad. Han har hållit kontakt med oss alltsedan vi började fundera på att sälja för några år sedan."
säljare på Hornsbergs Strand 55

01 dec 2021

"Alex är en oerhört kompetent och proffsig mäklare. Lugn och metodisk med ett brett nätverk. Familjemäklaren!"
säljare på Tomtebogatan 11

01 dec 2021

"Mycket driven och fokuserad. Rekommenderas varmt. "
säljare på Wallingatan 11

21 okt 2021

"Är jättenöjd med Alexander. Bra återkoppling, super trevlig och lyssnar på vad säljaren säger. Kan stark rekommendera Alexander. :) "
säljare på Hälsingegatan 13A

08 okt 2021

"Den bästa och härligaste mäklaren jag haft nöjet att vara i kontakt med. Både vad gäller köp och sälj. Alexander är alltid så trevlig att ha att göra med :) "
säljare på Hantverkargatan 87A

23 sep 2021

"Teamet på firman är fantastiska. De jobbar tillsammans och finns tillgängliga för varandra och framförallt oss som säljare! Vi är väldigt nöjda med hela processen och alla delaktiga!"
säljare på Södra Agnegatan 26A

17 sep 2021

"Alexander återkopplar snabbt och inger förtroende. Mycket nöjd!"
säljare på Klippgatan 12C

07 sep 2021

"Alexander var alltid tillgänglig och oerhört lyhörd under hela processen.
Hans personlighet passar otroligt bra i mäklaryrket och är precis den mäklaren jag ville jobba med som säljare. Tack!"
säljare på Hägernäsvägen 1D

01 sep 2021

"Toppen mäklare! Snabb på att svara och otroligt trevlig. "
säljare på Katarina Bangata 59C

23 aug 2021

"Alexander agerade professionellt och klanderfritt. Seriös och tydlig i dialogen. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Roslagsgatan 54A

20 aug 2021

"Fantastisk insats av mäklaren och mycket engagerad och ordning o reda!
Sen att Alexander lyckades över förväntan med slutpriset gjorde ju inte saken sämre.
Vi vill lämna våra allra bästa rekommendationer!!
"
säljare på Dalagatan 39

05 aug 2021

"Rekommenderas starkt"
säljare på Saltsjöqvarns Kaj 1

21 jul 2021

"Alexander är trevlig och tillmötesgående. Försäljningen gick snabbt och smidigt, precis som vi önskade. Vi kan starkt rekommendera Alexander för den som går i säljtankar. "
säljare på Skiftesgången 6

23 jun 2021

"Bästa mäklaren i Stockholm "
säljare på Bohusgatan 43

27 maj 2021

"Skulle absolut använda Alexander igen"
säljare på Kungsholmsgatan 20A

19 maj 2021

"Topp!"
säljare på Adolf Fredriks Kyrkogata 5

12 maj 2021

"Alex gjorde ett riktigt bra jobb när han sålde min bostad i Vasastan. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Vikingagatan 41

17 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Alexander, vi uppskattade särskilt att han var lättillgänglig och kommunikativ - där han alltid tog sig tid att svara på frågor under vår distansförsäljning."
säljare på Fleminggatan 63A

16 apr 2021

"Alexander gav ett bra och professionellt intryck från dag 1. Han var alltid tillgänglig via telefon, sms eller mail och kunde ge bra svar på alla frågor, stora som små. Jag kan varmt rekommendera Alexander för er nästa bostadsaffär!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

25 mar 2021

"Alexander är mycket professionell och kompetent! Vi är jättenöjda och kommer absolut att använda honom nästa gång vi ska sälja lägenhet! Ebba&Viktor"
säljare på Sveavägen 134

23 feb 2021

"Vi är mycket nöjda med Alexanders hjälp vid vår bostadsförsäljning. Han var proffsig och satte rimliga förväntningar på vår försäljning. Vi är även mycket nöjda med kommunikationen då han höll oss uppdaterade genomgående under processen. Vi kan varmt rekommendera Alexander! "
"Vi är mycket nöjda med Alexanders hjälp vid vår bostadsförsäljning. Han var proffsig och satte rimliga förväntningar på vår försäljning. Vi är även mycket nöjda med kommunikationen då han höll oss uppdaterade genomgående under processen. Vi kan varmt rekommendera Alexander! "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 3

23 feb 2021

"Jag har bara positiva saker att säga om Alexander! Han är proffsig, trygg, lyhörd och affärskreativ. Vi är jättenöjda och kommer att rekommendera honom vidare till våra vänner och bekanta. "
säljare på Vikingagatan 7A

27 jan 2021

"Bara positivt att säga, även om vi fick ta en paus över Jul/Nyår och göra ett omtag i början på 2021. Vi kanske gick ut lite väl sent i december 2020."
säljare på Södra Agnegatan 25

15 jan 2021

"Alexander är en mäklarstjärna, han kan vara årets mäklare varje år. "
säljare på Rålambsvägen 46

17 nov 2020

"Alexander är proffsig öppen och driven. Han har skött detta klanderfritt. Det enda jag kanske kan ge feedback på att förbättra är att spegla dialog med den du pratar med oavsett ålder. Att ha lite tålamod och ta disksutionen från en annan vinkel om du inte får fram det du behöver- något man lär ..."
"Alexander är proffsig öppen och driven. Han har skött detta klanderfritt. Det enda jag kanske kan ge feedback på att förbättra är att spegla dialog med den du pratar med oavsett ålder. Att ha lite tålamod och ta disksutionen från en annan vinkel om du inte får fram det du behöver- något man lär sig genom erfarenhet och kommer att komma med åldern tror jag :-)"
Läs mer
säljare på Scheelegatan 13

29 okt 2020

"För egen del skulle jag uppskattat något mer löpande status på eget initiativ från mäklaren. Skulle även kunna lämna mer plats för synpunkter och diskussion i ett tidigt stadie."
säljare på Kungsbro Strand 17

22 okt 2020

"Andra gången som vi säljer med Alexander och båda gångerna har han överträffat förväntningarna.
Vi kan starkt rekommendera er alla att ta hjälp av Alexander. Enligt oss Stockholms absolut vassaste och mest lyhörda mäklare. "
säljare på Norrbackagatan 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
132 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
218 av 226 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
194 av 226 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
221 av 227 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
223 av 227 säljare

Alexander på kartan.

429 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
227 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

6 395 000 kr
2 rum, 64 m²
99 921 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 247 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 27 m²
110 925 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 744 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 35 m²
94 142 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 663 kr/mån
11 495 000 kr
3 rum, 95 m²
121 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 062 kr/mån
4 300 000 kr
2 rum, 35 m²
122 857 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 750 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 61 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 53 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
8 050 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
4 rum, 88 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander har ett gediget intresse av en gott samarbete och ett helhjärtat personligt möte från första handslaget. Det faktum att Properties & Partners är drivs av honom samt hans kollegor, gör att man känner ett engagemang i varje del av processen."
3 950 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-45 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander är förtroendeingivande och trevlig. Det märks att han brinner för att sitt arbete och har gedigen erfarenhet. "
3 995 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.