Alexander Bergh

Profilbild för Alexander Bergh
Alexander Bergh
5.0 / 5
(294 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
36 st
111 990 000 kr

Bakgrund

Alexander Bergh jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2011-07-18. Alexander har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Alexander har enligt vår statistik haft 63 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 172 345 000 kr.

Presentation

Vill du träffa en mäklare som inte känns som en mäklare?
Det här yrket är för mig en livsstil och jag trivs verkligen med det!
Mitt personliga engagemang gör att många kunder även blir framtida vänner.
En lyckad bostadsförsäljning är långt ifrån en tillfällighet och består av väldigt många små men viktiga beslut. Det handlar om fingertoppskänsla och att ha rätt strategi från början till slut.

Kontakta mig så berättar jag mer om vad som är viktigt när just Du ska byta boende.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Alexander.

20 jan 2022

"Jättenöjda och suveränt bra mäklare!
Blev en smidig och bra affär."
säljare på Pinnmogatan 21

10 jan 2022

"Helt nöjda.Lyssnande och välinformerande."
säljare på Wadströmsgatan 14A

05 jan 2022

"Alexander har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad. Fram start så har vi känt oss trygg och säkra med Alexander. Ödmjuk professionell. Vi är mer än nöjda. "
säljare på Bandygränd 7

01 jan 2022

"Kan bara instämma med alla tidigare lovord om Alexander. Som säljer känner man sig lugn och trygg. Alexander har ett positivt och engagerande bemötande.
Är väl förbered, mycket hjälpsam och mycket professionell i sitt yrkesutövande."
säljare på Storängsgatan 6

24 nov 2021

"Mycket lyhörd och kunnig mäklare. "
säljare på Lidaleden 262

21 nov 2021

"Alexander var en trygghet och visade på stor professionalitet i försäljningen av vår lägenhet. Han visade på ett stort engagemang och fanns alltid anträffbar. Vi är mer än nöjda."
säljare på Östra Promenaden 53B

10 nov 2021

"Alexander är mycket trevlig, väldigt lätt att tycka om och känna förtroende för "
säljare på Lidaleden 690

27 okt 2021

"Klockren mäklare! Han lyssnar på vad man har för tankar och idéer och hjälpte mig igenom processen på ett proffesionellt sätt! Han lyssnade även på köparen och kunde förmedla mellan oss jättebra som gjorde att jag kände mig trygg hela tiden. Bästa mäklaren jag har haft!"
säljare på Hagsätter Evalundsvägen 14

26 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med samarbetet kring vår försäljning. Vi har alltid fått ett trevligt och tryggt bemötande. Vi kommer absolut att använda oss av Alexander vid kommande försäljningar! "
säljare på Hoffmans väg 25

23 okt 2021

"Alexander har under hela resan varit professionell och ingett stort förtroende.
Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Alexander."
säljare på Oxhagsgatan 57

12 okt 2021

"Det är inte första gången jag anlitar Alexander Bergh som mäklare, och det kommer definitivt inte att bli min sista gång. Alexander är en väldigt driven och ödmjuk person som verkligen får en att "sitta lugn i båten" under hela försäljningsprocessen. Han gav givande, och kontinuerliga, dialoger samt en rimlig förväntning på objektet. Jag kan inte annat än att rekommendera honom starkt!"
säljare på Ånestadsgatan 409

11 okt 2021

"Professionell och resultatinriktad. Under god stämmning."
säljare på Koltrastvägen 15

29 sep 2021

"Alexander är en väldigt engagerad och bra mäklare, som ingav ett lugn till mig som säljare genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med hur försäljning gick till och slutresultatet levde upp till de förväntningarna Alexander gav mig i början av processen. Rekommenderar starkt Alexander Bergh till alla som söker en väldigt erfaren, duktig och trygg mäklare."
säljare på Odalgatan 12B

28 sep 2021

"Alexander var vårat första val när vi skulle sälja våran lägenhet. Han hjälpte oss med våran första försäljning och lämnade ett riktigt bra avtryck så vi tvekade inte på att kontakta honom för att hjälpa oss även med denna.
Ödmjuk, bra på att återkoppla och alltid glad! Rekommenderar verkligen Alexander om det börjar bli dags att sälja sin bostad! #1"
säljare på Ljuragatan 10H

24 sep 2021

"När vi köpte hus för några veckor sedan fick vi ett stort förtroende för Alexander och det kändes därför självklart att välja honom för vår försäljning. Både som köpare och säljare är vi väldigt nöjda med hur Alexander har stöttat oss."
säljare på Melby Udden 9

23 sep 2021

"Alexander is the most professional and polite person in the business that I have seen."
säljare på Ryssnäsvägen 25C

21 sep 2021

"Alexander Berg är proffsig och ödmjuk"
säljare på Askebygatan 5

13 sep 2021

"Ett par kommunikationsmissar i samband med visning."
säljare på Sommarvägen 5

07 sep 2021

"Det utmärkande i denna försäljning är att mäklaren höll en mycket bra och anpassad kommunikation. Informationen kom i rätt tid, med rätt innehåll och så att det kändes som att processen gick framåt i jämna steg. Det uppskattas av säljaren."
säljare på Tunnbindaregatan 30

06 sep 2021

"Allt skött på eTT perfekt sätt"
säljare på Hässjevägen 26

09 aug 2021

"Tredje gången jag anlitar Alexander och är som vanligt supernöjd! "
säljare på Pampusvägen 20A

24 jun 2021

"Alexander är en kompetent och förtroendeingivande mäklare med ett lugn som uppskattas av alla parter. Jag kan varmt rekomendera Alexander till alla som ska sälja hus eller lägenhet! "
säljare på Långängsgatan 16

16 jun 2021

"Bästa mäklaren. Han är driven i det han gör och jätte duktig."
säljare på Albrektsvägen 108A

15 jun 2021

"Alexander var tydlig, professionell, lyhörd och jättetrevlig genom hela processen. Vi kunde inte ha valt en skickligare mäklare."
säljare på Ånestadsgatan 383

07 jun 2021

"Mycket nöjd med hela försäljningsprocessen. Alexander var professionell och hade tydliga svar på alla frågor. "
säljare på Värmlandsgatan 9

04 jun 2021

"Suverän. Väldigt professionell & lyhörd. Såldes otroligt fort och kändes väldigt engagerad. "
säljare på Fridhemsvägen 26

04 jun 2021

"Professionell och förtroendeingivande. Alexander har hållit mig uppdaterad under hela försäljningen. En mäklare att lita på och som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Bergslagsvägen 47A

19 maj 2021

"Vi köpte bostad av Alexander för ett par år sedan och hade en väldigt positiv upplevelse av det. När det nyligen blev aktuellt för oss att sälja var han det självklara valet. Alexander har fungerat som en bästa kompis och bollplank genom försäljningen av vår bostad som gjort att vi känt oss trygga genom hela processen. Full pott i alla kategorier, och enligt vår mening - Norrköpings bästa mäklare! "
säljare på Örtugsgatan 79

17 maj 2021

"En mer engagerad mäklare än Alexander finns nog inte. Han lyssnar, finns tillgänglig och skapar förtroende. Jättenöjd!"
säljare på Lindövägen 40A

15 maj 2021

"När gäller att sälja fastigheter så är det ett pussel med många bitar som ska passa ihop inte minst personkemin mellan alla inblandade och där är Alexander ett helproffs så valet enkelt !"
säljare på Stenvägen 3

05 maj 2021

"Helnöjd! Fungerade jättesmidigt från början till slut. 10 av 10 stjärnor. Behöver jag hjälp igen skulle jag inte tveka att anlita Alexander."
säljare på Hagebygatan 39

03 maj 2021

"We were really satisfied with Alexander. Everything went very smoothly and we sold our apartment before visning. He was always available for our questions."
säljare på Södra Promenaden 80A

29 apr 2021

"Alexander fick mig som säljare att känna mig trygg gällande val av mäklare. Han har funnits tillgänglig under hela processen, var väl insatt & professionell i sitt bemötande. Han har utöver detta även varit snabb på att svara på frågor trots att frågorna ibland inte var direkt kopplat till hans uppdrag. Märks tydligt att han varit verksam inom sitt område i över 10 år och jag litar blint på hans kompetens. Alexander har varit lugn och stabil vilket gjorde att jag som säljare kunde slappna av. Alexander Bergh är, i min mening, Norrköpings bästa mäklare. "
säljare på Himmelstalundsvägen 58

21 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Alexander som mäklare. Jag är mycket nöjd med min bostadsaffär. Fick uppdatering hela tiden under försäljningsprocessen. "
säljare på Trestegsgatan 95

17 apr 2021

"Alexander var super genom hela processen när jag sålde. Han hjälpte även till med god råd och tips när jag skulle köpa ny bostad. Kan starkt rekommendera Alexander. "
säljare på Lindövägen 44B

10 apr 2021

"Alexander Bergh var helt fantastisk. Mycket bra o trevlig. Har nu svarat på enkäter 3ggr o hoppas nu att ni fått det. Det är bara jag Kerstin Åkerlund som kan svara inte Georg Eriksson,han har ingen dator."
säljare på Trestegsgatan 125

29 mar 2021

"Jag är helnöjd med valet att samarbeta med Alexander vid försäljningen av min lägenhet. Snabb uppföljning och återkoppling vid varje ny händelse av försäljningsprocessen, förmedlar trygghet och professionalitet för mig och min lägenhets spekulanter och sist men inte minst - trevlig och lättsam att genomföra affärer med.
Jag vill starkt rekommendera Alexander som fastighetsmäklare och vet att jag kommer kontakta honom igen för mina framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Södra Promenaden 82A

05 mar 2021

"Stort tack Alexander! "
säljare på Gråbergsgatan 1

27 feb 2021

"Alexander är den bästa, ödmjukaste och lyhörda mäklaren i hela Sverige. Finns ingen som honom. Professionell sen första kontakten till den sista. Alltid tillgänglig och väldigt snabb på att svara. Han har hjälpt mig två gånger och jag är så nöjd man kan vara, rekommendera honom starkt!"
säljare på Klingagatan 7

10 feb 2021

"Trevlig kunnig och engagerad "
säljare på Nils Åbergs gata 17B

09 feb 2021

"Alexander har varit genomgående professionell och väldigt duktig på att guida oss som säljare genom hela processen. Omöjlig att inte tycka om, har absolut ingenting att klaga på - Norrköpings bästa mäklare helt klart! "
säljare på Aktergatan 12

20 jan 2021

"Jag rekommenderar Alexander Bergh starkt
Duktig mäklare "
säljare på Kungsgatan 5

20 jan 2021

"Allt va superbra! Han höll god kontakt och det va/är inget problem att höra av sig och fråga vad som helst! 11/10 kommer rekommendera Alexander till alla! "
säljare på Dalsgatan 4

20 jan 2021

"Väldigt nöjda med Alexander, kommer varmt rekommendera honom till vänner och bekanta!"
säljare på Bråddgatan 27

29 dec 2020

"Toppen"
säljare på Gråbergsgatan 25

05 dec 2020

"Väldigt professionell och kunnig mäklare som är duktig på att läsa av potentiella köpare i vårt fall. I ger förtroende och går att lita på. Känns väldigt driven och hjälpsam med allt vi undrat över och behövt hjälp med."
säljare på Luntgatan 35

05 dec 2020

"Alexander var mycket mån om oss som kunder , en väldigt lättsam människa att va att ha och göra med , rekommenderas starkt !! "
säljare på Spjutgatan 10

29 nov 2020

"Alexander är enormt fokuserad, professionell och lyhörd. Våra förväntningar på försäljningen överträffades med råge och vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Slottsgatan 168

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
20
Radhus
4
Mark
2
Fritidshus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
63
Försäljningsvärde
172 345 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
286 av 290 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
265 av 290 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
291 av 293 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
293 av 293 säljare

Alexander på kartan.

818 tidigare annonser
65 bostäder till salu
294 rekommendationer

65 bostäder till salu.

Annonser

4 550 000 kr
5 rum, 140 m²
32 500 kr/m²
Villa, Norrköping
4 550 000 kr
5 rum, 140 m²
32 500 kr/m²
Villa, Norrköping
1 125 000 kr
1 rum, 45 m²
25 000 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
2 922 kr/mån
3 295 000 kr
6 rum, 85 m²
38 764 kr/m²
Villa, Finspång
4 550 000 kr
5 rum, 140 m²
32 500 kr/m²
Parhus, Norrköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Sandbyhov
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 090 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sandbyhov
4 rum, 91 m²
Utropspris: 2 430 000 kr
Villa Vännerstorp
5 rum, 118 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Eneby
3 rum, 81,7 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Öster
+ 200 000 kr
3 rum, 89 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.