Alexander Akkache

Profilbild för Alexander Akkache
Säljarfavorit
Alexander Akkache
4.9 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
27 st
65 603 000 kr

Bakgrund

Alexander Akkache jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-06-28. Alexander har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Alexander har haft 32 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 45 389 000 kr.

Presentation

Med mitt engagemang, min lyhördhet och förståelse för marknaden, strävar jag alltid efter att leverera bostadsaffärer i toppklass. Min bakgrund och tidigare erfarenhet som säljare gör att jag är van vid att identifiera och möta de behov som presenteras av kunden. Denna erfarenhet omsätter jag i min roll som mäklare, för att kunna leverera en mäklartjänst utöver det vanliga, där kundens behov och önskemål prioriteras högst!

Hör av dig, jag hjälper dig gärna att förändra din boendesituation.
Alexander.akkache@skandiamaklarna.se
073-821 74 74

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020
första kvartalet 2020

Säljare om Alexander.

24 sep 2020

"Alexander var fantastisk hela vägen in i mål. En väldigt professionell och lyhörd mäklare som gjorde det lilla extra för att få objektet sålt.
"
säljare på Persgatan 53

21 sep 2020

"Bra feeling direkt med Alexander. Kom förbered redan vid första mötet, hade en plan. Och sen höll han en uppdaterad genom hela processen."
säljare på Lilla Möllevångsgatan 8

08 sep 2020

"Engagerad mäklare som var delaktig från början till slut. Alexanders kunskap om området samt lägenheten underlättade hela försäljningen där vi hade en kontinuerlig dialog sinsemellan.
Jag kan starkt rekommendera Alexander Akkache"
säljare på Hantverkaregatan 35

24 aug 2020

"Jag kan starkt rekommendera Skandia Mäklarna, speciellt Alexander som mäklare.
Alexander är en mäklare som alltid gör sitt yttersta, han har ett driv som jag tycker många mäklare saknar idag...
Proffsig, ärlig, kompetent och otroligt skicklig.
Det märks verkligen att han älskar och brinner för sitt jobb.
Alexander är absolut en av de bästa mäklaren på marknaden!
"
säljare på Kadettgatan 66D

03 aug 2020

"En mycket trevlig kille. Som gör allt för att kunden ska vara nöjd, lyssnar och samarbetar med säljaren bra. STARK rekommendation till dig som vill få det bästa där ute."
säljare på Lilla Bergaliden 7

01 aug 2020

"Alexander är ett exemplariskt omdöme för hur en mäklare tar sig an sina uppdrag och ger mig svar på tal för andra gången av en försäljning. Rekommenderar verkligen denna guldklimp! "
säljare på Volontärsgatan 10C

12 jul 2020

"Jag rekommenderar Alexander starkt som mäklare och skulle rekommendera honom till andra som vill sälja sin bostad. Han ingav ett förtroende från första mötet till kontraktsskrivning och lyckades ge oss ett bra slutpris. Han besvarade mina funderingar, rådgav inför beslut och lyckades med sin trevliga personlighet skapa en bra team-känsla"
säljare på Kaprifolgatan 13

03 jun 2020

"Fantastisk på att sälja, detta är den andra bostaden Alexander sålt åt mig. Väldigt engagerad och driven vilket han visat under processens gång.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Frontgatan 5A

29 maj 2020

"Wow! Vilken stjärna. Höll mig uppdaterad konstant utan att behöva jaga eller efterfråga svar. Alltid tillgänglig på telefon och ger inga falska förhoppningar. Bollar alla idéer med en och gör både säljare och köpare nöjda. Verkligen Helsingborgs duktigaste mäklare!"
säljare på Umeågatan 16C

17 maj 2020

"Super trevlig, kompetent och skicklig! Kommer gärna kontakta honom igen."
säljare på Viskgatan 10B

14 maj 2020

"Väldigt drivande och engagerad mäklare som gör det som krävs för att tillmötesgå både säljare och spekulanter!
Alexander är en trygg och oerhört trevlig person som vi både köpt lägenhet av och anlitat för att sälja lägenhet via. Och det kommer vi garanterat att göra igen.
" Alexander är bäst! " "
säljare på Sockengatan 10A

07 maj 2020

"Mycket proffsiga och kände trygghet vid första kontakten, realistisk värdering och stort engagemang som resulterade i snabb försäljning. "
säljare på Höstgatan 17

29 apr 2020

"Mycket nöjd med mäklarens insats
Väldigt profesionell.
"
säljare på Skaragatan 37

20 apr 2020

"Han är bästa"
säljare på Umeågatan 2A

02 apr 2020

"Väldig trevlig , effektiv mäklare som är ganska engagerad i sitt arbete. Enkelt att få tag i. Allt gick snabb och smidigt. Absolut den bästa som rekomemderas starkt ! "
säljare på Höstgatan 17

20 mar 2020

"Väldigt ambitiös och professionell mäklare! "
säljare på Bärnstensgatan 9C

18 mar 2020

"Vår första bostadsförsäljning och Alexander tog oss igenom hela processen på ett strålande sätt. Svarade på alla frågor och höll oss informerade hela vägen. 5/5"
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 7

16 mar 2020

"Oerhört professionellt och varmt bemötande, det gedigna drivet och kunskapen som Alexander besitter renderade i en lyckad försäljning för både mig som säljare men även för köparen av bostadsrätten. "
säljare på Rektorsgatan 1

21 feb 2020

"
"Alexander är en fantastiskt duktig och kunnig och glad mäklare,driven,målinriktad och ärlig. Märks att det är en mäklare som gärna vill göra alla parter nöjda.
Tog lite längre tid än beräknat att få bostaden såld men fick det priset vi önskade och det är jag otroligt glad över. "
"
säljare på Gustav Adolfs gata 27

12 feb 2020

"Fantastisk mäklare, mycket trevlig och återkopplar hela tiden, snabb respons samt väldigt enkel att ha med att göra.
Kan varmt rekommendera. "
säljare på Volontärsgatan 3A

12 feb 2020

"THE REAL BROKER Alex är absolut den bästa mäklaren ni kan hitta i hela staden mycket lätt att prata med finns alltid tillgänglig när du har frågor eller funderingar då får du snabbt o enkel svar från honom jag har rekommenderat honom till mina nära o kära."
säljare på Ryttmästaregatan 5A

09 feb 2020

"En väldigt engagerad mäklare som fann spekulant utan att lägga ut lägenheten på annons. Vi fick mer än önskat pris för bostaden vilket han ansåg vara rimligt. Som person upplever vi honom jordnära och besvarar alla konstiga frågor man kan ha. Svarar snabbt på telefon och man känner aldrig att man stör. Rekommenderar honom starkt "
säljare på Ragnvallagatan 36B

29 jan 2020

"Super bra"
säljare på Bryggaregatan 1

28 jan 2020

"Jag kan starkt rekommendera Skandia Mäklarna och speciellt Alexander som mäklare. En tillgänglig och lyhörd kille som var väldigt hjälpsam under hela processen, blev positivt överraskad och kommer rekommendera Alexander till alla jag känner! "
säljare på Kurirgatan 37

19 jan 2020

"Alexander är en väldigt ödmjuk engagerad mäklare. Lyssnar alltid på säljare & köpare samtidigt som han framför konkreta tips för att hitta en smidig lösning. Rekommenderas starkt, 10/10 poäng! "
säljare på Skaragatan 53

17 nov 2019

"Väldigt varm men åndå professionell.
"
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 108

14 nov 2019

"Trevlig, kompetent mäklare som gått att nå 24-timmar/dygn. Mycket engagerad. Ärlig och rak. Fullt förtroende för både mäklaren och mäklarbyrån. "
säljare på Sturegatan 20

12 nov 2019

"Alexander är skicklig och lyhörd och hittade på egen hand en köpare till just vår lägenhet! Han är lätt att prata med och var alltid tillgänglig för frågor och svar och väldigt mån om hur vi ville ha det. 10/10."
säljare på Gasverksgatan 52

11 nov 2019

"En mäklare som gjorde sitt yttersta för både sin uppdragsgivare men också köpande kund.
Fått förtroende från båda håll och det är väldigt bra!"
säljare på Kantorsgatan 15

07 nov 2019

"Mycket professionell mäklare som hade en väldigt god dialog genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt på grund av sitt driv och sin nyfikenhet. "
säljare på Carl Krooks gata 57

31 okt 2019

"Alexander gjorde ett fantastiskt arbete och ville hela tiden mitt bästa. "
säljare på Tranemansgatan 42

28 okt 2019

"En bra och engagerad mäklare som är med hela vägen och inte släpper taget. Informerar och involverar dig som säljare hela tiden och är ärlig och uppriktig med sina synpunkter. Jag kan varmt rekommendera Alexander till framtida uppdrag!"
säljare på Pålsgatan 11

14 okt 2019

"TJOUR MÄKLARE!
Alexander är absolut en av de bästa mäklaren på marknaden han ställde upp även på mina frågor under natt tid är verkligen hur nöjd som helst med hans insats rekommenderas verkligen till er som söker en duktig samt hjälpsam mäklare ! "
säljare på Skaragatan 5

12 okt 2019

"Mäklaren var över förväntat. Mycket professionell och engagerad. Levererar på alla sätt och lätt att nå oavsett tid på dygnet. Rekommenderar starkt! "
säljare på Jönköpingsgatan 29B

02 okt 2019

"Den mest framhävda egenskapen hos Alexander var hans flexibilitet.
Trots mina privata utmaningar om att få helheten att fungera så kunde Alexander vara väldigt flexibel med att hjälpa mig att hålla ihop hela säljprocessen.
Under säljprocessen kunde förhållande förändras, med utflytt, inredning och dylikt. Alexander var väldigt duktig på att anpassa sig hela tiden.
"
säljare på Umeågatan 12A

24 sep 2019

"Mycket proffsig mäklare som har känsla och engagemang i sina kunder. Tar egna initiativ och kommer med konkreta förslag som han även ser till att de blir möjligt att förverkliga. Att sälja sin bostad är och kan vara en stressig situation men Alexander med sin kunskap och sitt lugn gjorde affären mycket smidig. Kan varmt rekommendera Alexander och Skandiamäklarna. "
säljare på Kadettgatan 70B

17 sep 2019

"En fantastisk mäklare som levde upp till våra förväntningar! Höll oss uppdaterade under hela processen. En mäklare som vi rekommenderar starkt!!"
säljare på Sockengatan 10A

16 sep 2019

"Driven, socialt kompetent & väldigt snabb på att svara på frågor eller liknande! Även väldigt lugn & genuin som person vilket var skönt!"
säljare på Kadettgatan 34B

10 sep 2019

"Proffisionel, kunnig och lättillgänglig.
Min bästa mäklarupplevelse, kommer rekommendera till nära och kära!"
säljare på Dalhemsvägen 57C

26 aug 2019

"Vi är mer än nöjda med Alexanders insats! Han är väldigt trevlig, lyhörd, aktiv och höll oss väl informerade under hela processen. Bostaden såldes blixtsnabbt och allt gick smidigt till. Rekommenderas starkt, 10/10. Tack Alexander! "
säljare på Ragnvallagatan 32B

16 aug 2019

"Väldigt lyhörd lätt att kommunicera med håller säljaren uppdaterad även om
Han är på semester:) rekommenderas starkt väldigt kunnig o duktig mäklare"
säljare på Frontgatan 8A

02 jul 2019

"Aktiv, bästa Alexander "
säljare på Dalhemsvägen 45B

27 maj 2019

"Fantastiskt att sälja en lägenhet på 1vecka"
säljare på Korngatan 21

22 maj 2019

"En otrolig driven mäklare, som direkt gav mig svar på tal och förvaltade min bostad på bästa möjliga sätt! Med andra ord kan jag mycket väll rekommendera Alexander och Skandiamäklarna! "
säljare på Kadettgatan 16A

14 maj 2019

"En driven mäklare, med bra koll och översikt på jobbet. Bra säljare."
säljare på Larmvägen 16B

07 maj 2019

"Vi kunde inget annat än att älska denne mäklare vid namn Alexander, han tog oss i handen genom hela processen. Från tips och trix innan foto samt inför försäljning till ständig kontakt under försäljningens gång. Vi var mer än nöjda redan innan vår bostad var såld, och dessutom ovan på allt professionell vägledning så slår han rekord i föreningen och dessutom överträffar våra förväntningar. Så bra, så bra så! En mäklare i dess kaliber får man duktigt leta efter, Alexander Akkache på Skandia Mäklarna är vårt första val i all tid framöver. Stort tack! "
säljare på Engelska Gången 8

26 apr 2019

"En otrolig duktig och kunnig mäklare. Inte en ända gång har jag varit besviken,
frustrerad eller irriterad. Han har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat mig igenom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har jag fått snabb feedback och förklaring. Försäljnignen av bostaden gick väldigt smidigt och enkelt."
säljare på Sockengatan 38A

26 mar 2019

"Jag kan varmt rekommendera mäklaren då han besitter fantastiska egenskaper såsom prefesionalism, engagemang och han har verkligen kunden i fokus. Nästa gång jag säljer en bostad är saken säkert, det blir Alexander Akkache jag kontaktar. "
säljare på Fyrverkaregatan 12A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
45 389 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 113 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
95 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 113 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 113 säljare

Alexander på kartan.

154 tidigare annonser
8 bostäder till salu
112 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
5 rum, 111 m²
14 369 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
7 263 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 71 m²
28 098 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
3 855 kr/mån
1 595 000 kr
3 rum, 80 m²
19 937 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 009 kr/mån
1 895 000 kr
2,5 rum, 71,5 m²
26 690 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 363 kr/mån
1 495 000 kr
4 rum, 100,5 m²
14 950 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
6 238 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 050 000 kr
Lägenhet Adolfsberg
+ 55 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Slottshöjden
3 rum, 71 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Adolfsberg
2 rum, 49,5 m²
Utropspris: 1 050 000 kr
1 325 000 kr
Lägenhet Norr
+ 30 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander var fantastisk hela vägen in i mål. En väldigt professionell och lyhörd mäklare som gjorde det lilla extra för att få objektet sålt.
"
1 395 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 42 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra feeling direkt med Alexander. Kom förbered redan vid första mötet, hade en plan. Och sen höll han en uppdaterad genom hela processen."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.