Aleidon Adam

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Aleidon Adam
Profilbild för Aleidon Adam
Säljarfavorit
Aleidon Adam
4.9 / 5
(294 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
79 st
49 st
205 148 800 kr

Bakgrund

Aleidon Adam jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-07-13. Aleidon har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2019. Aleidon har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 164 573 800 kr.

Presentation

Din bostadsaffär kan vara den absolut viktigaste affären du gör i ditt liv, så varför inte göra den till din absolut bästa?

Med en gedigen bakgrund inom försäljning, stark lokalkännedom och en tydlig målsättning skapar jag de optimala förutsättningarna för ett maximalt slutpris.

Hos mig är du inte en säljare i mängden. Hos mig omfamnas du av kvalité, kunskap och engagemang utöver det vanliga, från första handslag till avslutad process. Hos mig känner du dig trygg hela vägen och kan med gott samvete rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

UTMÄRKELSER
2023 Q2: Solnas mest rekommenderade mäklare
2022 Helår: Solnas näst mest rekommenderade mäklare
2022 Q4: Solnas högsta försäljningsvärde
2022 Q4: Solnas mest anlitade mäklare
2022 Q4: Solnas mest rekommenderade mäklare
2022 Q2: Solnas mest rekommenderade mäklare
2021 Helår: Solnas mest rekommenderade mäklare
2021 Q3: Solnas med rekommenderade mäklare
2021 Q3: Solnas mest anlitade mäklare
2021 Q2: Solnas mest rekommenderade mäklare

Kontakta mig redan idag så kan vi skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din situation.

Vi hörs!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023

Säljare om Aleidon.

26 sep 2023

"Saklig, lyhörd och mycket kunnig!"
säljare på Virebergsvägen 14

26 sep 2023

"Aledion får mina varmaste rekommendationer. Jag upplever honom som tydlig, snabb, kunnig och extremt serviceinriktad. Dessutom med mycket bra lokalkännedom för området vilket skapar stor tillit hos spekulanterna. Tack för en smidig försäljning!"
säljare på Råsundavägen 51

13 sep 2023

"Jag är supernöjd med Aleidon! Han är pålitlig, lyhörd och ärlig. Fick superbra återkoppling och uppdatering under hela processen vilket gjorde att jag kände mig väldigt trygg! Rekommenderar verkligen att Aleidon om man vill ha en engagerad mäklare! "
säljare på Solnavägen 100A

06 sep 2023

"Aleidon var fantastisk! Han erbjuder bra tjänser som är lätta att förstå och han anpassar sin kommunikation till både oss som säljare och till köparna. Han har ett öga för detaljer och är en otroligt kompetent mäklare. Sin kompetens matchar han med ett vänligt bemötande och gör alltid det lilla e..."
"Aleidon var fantastisk! Han erbjuder bra tjänser som är lätta att förstå och han anpassar sin kommunikation till både oss som säljare och till köparna. Han har ett öga för detaljer och är en otroligt kompetent mäklare. Sin kompetens matchar han med ett vänligt bemötande och gör alltid det lilla extra :)"
Läs mer
säljare på Lövgatan 68

05 sep 2023

"Aleidon vilken toppmäklare! Levererade på alla möjliga plan. Driven, engagerad, tydlig och ärlig. Genuin och lätt att prata med. Han har precis alla egenskaper man önskar av en mäklare! Rekommenderar honom varmt till alla! "
säljare på Förrådsgatan 2

04 sep 2023

"Aleidon är en väldigt professionell mäklare som på ett lugnt och metodiskt vis sålde vår lägenhet. Jag kan starkt rekommendera Aleidon!"
säljare på Sommarvägen 6

03 sep 2023

"Otroligt nöjd med Aleidon och kommer rekommendera honom för alla jag känner som ska sälja en lägenhet. Väldigt lyhörd för våra behov och önskemål om försäljningen och 100 procent engagerad från att han tagit sig an uppdraget till det att försäljningen var genomförd. Trevlig, proffsig och tillmöte..."
"Otroligt nöjd med Aleidon och kommer rekommendera honom för alla jag känner som ska sälja en lägenhet. Väldigt lyhörd för våra behov och önskemål om försäljningen och 100 procent engagerad från att han tagit sig an uppdraget till det att försäljningen var genomförd. Trevlig, proffsig och tillmötesgående. Full poäng!"
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 11

31 aug 2023

"Aleidon var superproffsig från första samtalet och och ingav stort förtroende. Själva affären gick smidigt till och vi är överlag väldigt nöjda. "
säljare på Viktor Sjöströms väg 8

31 aug 2023

"Jag är så otroligt glad över att jag valde Aledion som mäklare! Han har under hela processen varit tillgänglig, svarat på frågor och en trygghet för mig som sålde min första lägenhet. Han gav inte upp när budgivningen inte kom igång och föreslog direkt att vi skulle boka in en till visning samt p..."
"Jag är så otroligt glad över att jag valde Aledion som mäklare! Han har under hela processen varit tillgänglig, svarat på frågor och en trygghet för mig som sålde min första lägenhet. Han gav inte upp när budgivningen inte kom igång och föreslog direkt att vi skulle boka in en till visning samt privatvisning vilket gav resultat. Kan varmt rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Parkvägen 15

24 aug 2023

"Han är väldigt kompetent, engagerad och tillgänglig genom hela processen.
Han är värmt rekommenderad."
säljare på Solnavägen 43

18 aug 2023

"Aleidon Adam är precis som man vill ha en mäklare , engagerad och med snabb återkoppling . Fick direkt en bra känsla han är grym "
säljare på Sylvangatan 5

18 aug 2023

"Vi är mycket nöjda med Aleoidon som mäklare och använde honom till försäljingen då han också sålde lägenheten till oss och vi uppfattade honom som mycket bra då också. Det stämde in verkligen"
säljare på Södra Långgatan 35A

15 aug 2023

"Aleidon är professionell och väldigt informativ. Han uppdaterade status på bostaden kontinuerligt och gjorde så att jag kände mig bekväm med försäljningen, från start till slut.
Rekommenderar Aleidon stort till er som vill sälja er nästa bostad!"
säljare på Stallgatan 13

31 jul 2023

"Är väldigt nöjd med Aleidon som mäklare. Snabb och smidig försäljning. Aleidon är professionell, tydlig och höll oss väl uppdaterade genom hela processen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Gränsgatan 28

15 jul 2023

"Tillgänglig, lyhörd och tålamodig. Mitt förtroende för Aleidon har alltid varit 100% då jag alltid känt med trygg med att han kommer leverera trots en tuff marknad. Jag skulle definitivt rekommendera honom vidare till andra. Han kallas för Solnas bästa mäklare av en anledning!"
"Tillgänglig, lyhörd och tålamodig. Mitt förtroende för Aleidon har alltid varit 100% då jag alltid känt med trygg med att han kommer leverera trots en tuff marknad. Jag skulle definitivt rekommendera honom vidare till andra. Han kallas för Solnas bästa mäklare av en anledning!"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 162

10 jul 2023

"Adam is a great real estate agent. He overdelivers in inflated economic depression cycle. Sales side of real estate is under a lot of pressure and I am very impressed with his ability to perform. Impeccable results. "
säljare på Garvis Carlssons gata 15

29 jun 2023

"Kompetent, engagerad, stort förtroendekapital. Lugn och trygg och fick mig verkligen att känna lugn i en annars rätt jobbig marknad. Haft mäklare förut där jag varit lite dåligt uppdaterad, här kände jag precis tvärtom! Även fast inte slutpriset blev som man själv önskade, är jag övertygad att i ..."
"Kompetent, engagerad, stort förtroendekapital. Lugn och trygg och fick mig verkligen att känna lugn i en annars rätt jobbig marknad. Haft mäklare förut där jag varit lite dåligt uppdaterad, här kände jag precis tvärtom! Även fast inte slutpriset blev som man själv önskade, är jag övertygad att i denna marknaden blev det bästa tänkbara resultat både för mig som säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Aleidon!"
Läs mer
säljare på Solnavägen 39

29 jun 2023

"Genomgående lugn, trygg, inlyssnande och professionell. "
säljare på Näckrosvägen 22

24 jun 2023

"Aleidon är en mästare på service och man känner sig mycket trygg med honom som mäklare. Vi har fått ett professionellt bemötande hela vägen, och allt har skötts snabbt och smidigt. Imponerande tillgänglighet. Det märks att Aleidon brinner för det han gör. Kan varmt rekommendera honom!"
"Aleidon är en mästare på service och man känner sig mycket trygg med honom som mäklare. Vi har fått ett professionellt bemötande hela vägen, och allt har skötts snabbt och smidigt. Imponerande tillgänglighet. Det märks att Aleidon brinner för det han gör. Kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 172

14 jun 2023

"Mycket engagerad och otroligt kunnig. Han är driven och håller ständig kontakt och är bra på att uppdatera. Vi är supernöjda då han gav det lilla extra genom hela processen. Rekommenderar starkt!"
säljare på Vinthundsgatan 3

01 jun 2023

"Rekommenderar varmt! "
säljare på Uppfartsvägen 2

01 jun 2023

"Aleidon är en kunnig och driven mäklare. Han har ständigt hållit mig uppdaterad oavsett tid. En väldigt engagerad mäklare som lägger ner tid och energi för att genomföra din bostadsförsäljning. Tack Aleidon! "
säljare på Ankdammsgatan 27

26 maj 2023

"Engagerad, avslappnad och enkel att jobba med. Duktig på att återkoppla och levererade en bra och snabb försäljning av min lägenhet "
säljare på Virebergsvägen 3

21 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Aleidon. Han är förtroendeingivande, kompetent, professionell och samtidigt personlig, driven och höll oss hela tiden informerade om processen. Han gav det lilla extra och vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Backvägen 10

19 maj 2023

"På grund av det världsekonomiska läget just nu så blev försäljningen långdragen men mäklaren har under hela förloppet håller oss uppdaterade och varit lyhörd under hela processen. Han har hjälpt till att medla och återkommit i frågeställningar titt som tätt. I helhet är vi supernöjda."
"På grund av det världsekonomiska läget just nu så blev försäljningen långdragen men mäklaren har under hela förloppet håller oss uppdaterade och varit lyhörd under hela processen. Han har hjälpt till att medla och återkommit i frågeställningar titt som tätt. I helhet är vi supernöjda."
Läs mer
säljare på Lövgatan 49

15 maj 2023

"Mycket trevlig, engagerad och kompetent mäklare med hög tillgänglighet. Processen gick väldigt snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt! "
säljare på Förrådsgatan 2

10 maj 2023

"Very happy with Aleidon's efforts and professionalism. He was transparent and responsive throughout the process. Highly recommend him."
säljare på Råsundavägen 69A

10 maj 2023

"Aleidon is very helpful and professional in the whole process, I can definitely recommend him to any seller to cooperate with him. "
säljare på Förrådsgatan 3

06 maj 2023

"Aleidon är en extremt duktig och supertrevlig proffs. Fastighetsmäklarnas Messi! Varmt rekommenderad!"
säljare på Råsundavägen 168

28 apr 2023

"Mycket bra jobb"
säljare på Evenemangsgatan 10

12 apr 2023

"Den absolut bästa mäklaren jag jobbat med! Otroligt professionell och lyhörd! Remmennderas varmt!"
säljare på Storgatan 76B

10 apr 2023

"Har jobbat med Aleidon nu både som köpare och säljare och han har varit ett nöje att ha att göra med.
Trots att marknaden var utmanande när vi började, var Aleidon positiv och kommunikativ genom hela processen. Han höll ögonen öppna efter potentiella köpare, och lyckades sälja lägenheten utan s..."
"Har jobbat med Aleidon nu både som köpare och säljare och han har varit ett nöje att ha att göra med.
Trots att marknaden var utmanande när vi började, var Aleidon positiv och kommunikativ genom hela processen. Han höll ögonen öppna efter potentiella köpare, och lyckades sälja lägenheten utan stress eller oro.
Söker ni en kunnig, pålitlig och socialt kompetent mäklare, rekommenderar jag starkt Aleidon."
Läs mer
säljare på Bokvägen 13

07 apr 2023

"Toppen mäklare, rekommenderar starkt. Utåtriktad, lyhörd och kunnig. Vill ni ha en mäklare som verkligen kan sitt jobb så är Aleidon rätt person för jobbet "
säljare på Tottvägen 4A

04 apr 2023

"Engagerad och kunnig mäklare, han var transparent genom hela processen och överträffade mina förväntningar med hästlängder. Kommer absolut anlita Aleidon för framtida försäljningar!"
säljare på Garvis Carlssons gata 28

30 mar 2023

"Mkt engagemang och stöd"
säljare på Virebergsvägen 3

18 mar 2023

"Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Råsundavägen 172

16 mar 2023

"Mycket nöjd med hela affären."
säljare på Virebergsvägen 11

01 mar 2023

"Aleidon was great to work with. He was very attentive and always took the time to ensure we were satisfied with every step of the way. He was always responsive and ensured we had updates throughout. Additionally, since we are not from Sweden we had lots of questions and he always was so patient t..."
"Aleidon was great to work with. He was very attentive and always took the time to ensure we were satisfied with every step of the way. He was always responsive and ensured we had updates throughout. Additionally, since we are not from Sweden we had lots of questions and he always was so patient to answer everything. "
Läs mer
säljare på Evenemangsgatan 10

23 feb 2023

"Aleidon Adam var en mycket hjälpsam och lyhörd mäklare som jag hade full tillit till – jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Virebergsvägen 3

13 feb 2023

"Aleidon har gett oss bra rådgivning både inför köp samt försäljning. Han har varit en stöttepelare och haft tydlig kommunikation med oss genom hela processen och har alltid varit trevligt och hjälpsam. Vi kommer att höra av oss till Aleidon vid framtida försäljningar! "
"Aleidon har gett oss bra rådgivning både inför köp samt försäljning. Han har varit en stöttepelare och haft tydlig kommunikation med oss genom hela processen och har alltid varit trevligt och hjälpsam. Vi kommer att höra av oss till Aleidon vid framtida försäljningar! "
Läs mer
säljare på Råsundavägen 134

08 feb 2023

"Vi är mycket nöjda med vår försäljning genom Aleidons försorg. Aleidon var med sitt lugna och trygga sätt ett fantastiskt stöd genom hela processen. Detta kändes ännu mer värdefullt under de rådande, lite svårare marknadsförhållandena som säljare.
Aledions nyckelkompetenser som vi uppskattade e..."
"Vi är mycket nöjda med vår försäljning genom Aleidons försorg. Aleidon var med sitt lugna och trygga sätt ett fantastiskt stöd genom hela processen. Detta kändes ännu mer värdefullt under de rådande, lite svårare marknadsförhållandena som säljare.
Aledions nyckelkompetenser som vi uppskattade extra mycket är hans stora kunnande, sin långa erfarenhet i området och framförallt, att han som person är lugn, inger trygghet samt besitter en stor dos lyhördhet. Aleidon kan konsten att stänga affärer utan att kännas "krängig". Vi rekommenderar Aleidon starkt!"
Läs mer
säljare på Gränsgatan 26

03 feb 2023

"Mycket trevlig och stödjande mäklare i alla lägen."
säljare på Regementsgatan 54

02 feb 2023

"Adam var en jättebra mäklare. Vi var så nöjda på alla sätt. Han jobbade hårt. Han höll oss uppdaterade under hela processen."
säljare på Gränsgatan 26

25 jan 2023

"Rekommenderar verkligen Aleidon, riktigt vass mäklare! 10 av 10"
säljare på Uppfartsvägen 2

18 jan 2023

"Aleidon var väldigt jordnära, supertrevlig men samtidig professionell. Han hade mycket god kunskap om bostaden redan innan vårt första möte, höll oss kontinuerligt uppdaterade genom hela processen."
säljare på Råsundavägen 162

05 jan 2023

"Trots en utmanande marknad levererade Aleidon suveränt. Höll alltid en bra kontakt med frekventa uppdateringar."
säljare på Gustafsvägen 5

27 dec 2022

"Aleidon är lyhörd och arbetar noggrant. I en svajning marknad guidade han mig på ett tryggt och stabilt sätt. "
säljare på Algatan 13

13 dec 2022

"Jag blev rekommenderad mäklare Aleidon Adam från en granne som var nöjd. Nu är jag själv mycket nöjd och rekommenderar varmt honom som mäklare. Han har återkommande pratat om transparens, ärlighet och tydlighet mot både Köpare och Säljare och jag uppskattar mycket att han är noga med det vid förs..."
"Jag blev rekommenderad mäklare Aleidon Adam från en granne som var nöjd. Nu är jag själv mycket nöjd och rekommenderar varmt honom som mäklare. Han har återkommande pratat om transparens, ärlighet och tydlighet mot både Köpare och Säljare och jag uppskattar mycket att han är noga med det vid försäljningen av min bostad. Han är alltid lätt att få tag på och svarar på sms nästan alla tider på dygnet. Då världsläget och bostadsmarknaden förändrades mycket under den tid min lägenhet låg ute till försäljning så har Aleidon kontinuerligt hållit mig uppdaterad på förändringarna, inget jag behövt fråga efter, utan det har varit en kontinuerlig information från Aleidon. Jag rekommenderar Aleidon Adam med högsta möjliga betyg! "
Läs mer
säljare på Råsundavägen 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
164 573 800 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
286 av 291 säljare
Aleidon satte rätt förväntningar på slutpriset
263 av 291 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
287 av 290 säljare
Aleidon var tydlig och höll mig uppdaterad
290 av 291 säljare

Aleidon på kartan.

332 tidigare bostäder
43 bostäder till salu
294 rekommendationer

43 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 59 m²
Lägenhet, Solna
3 795 000 kr
2 rum, 70 m²
54 214 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 263 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 55 m²
56 272 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 227 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 70 m²
57 071 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 100 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 76 m²
52 565 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 346 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Råsunda
2 rum, 31 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 390 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 395 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Aledion får mina varmaste rekommendationer. Jag upplever honom som tydlig, snabb, kunnig och extremt serviceinriktad. Dessutom med mycket bra lokalkännedom för området vilket skapar stor tillit hos spekulanterna. Tack för en smidig försäljning!"
2 500 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 105 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är supernöjd med Aleidon! Han är pålitlig, lyhörd och ärlig. Fick superbra återkoppling och uppdatering under hela processen vilket gjorde att jag kände mig väldigt trygg! Rekommenderar verkligen att Aleidon om man vill ha en engagerad mäklare! "
3 450 000 kr
Lägenhet Näckrosen
-45 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 000 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 505 000 kr
4 rum, 116 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjd med Aleidon och kommer rekommendera honom för alla jag känner som ska sälja en lägenhet. Väldigt lyhörd för våra behov och önskemål om försäljningen och 100 procent engagerad från att han tagit sig an uppdraget till det att försäljningen var genomförd. Trevlig, proffsig och tillmötesgående. Full poäng!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.