Adam Sörensen

Profilbild för Adam Sörensen
Säljarfavorit
Adam Sörensen
4.9 / 5
(97 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
68 st
52 st
143 960 000 kr

Bakgrund

Adam Sörensen jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2022-06-21. Adam har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2022. Adam har enligt vår statistik haft 58 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 121 365 000 kr.

Presentation

Jag drivs av nya utmaningar och arbetar alltid efter att prestera på topp. Med bakgrund som säljare och ett decennium i byggbranschen samt den mest uppdaterade och eftertraktade fastighetsmäklarutbildningen på Högskolan i Gävle, har detta format mig till en utmärkt problemlösare med ett öga för detaljer och en ovärderlig kunskap som hjälper er att slappna av under förmedlingsprocessen.

Transparens och öppna dialoger är något jag förespråkar. Försäljningen av er bostad gör vi tillsammans och att ni ska känna trygghet med mig som er personliga fastighetsmäklare är ingen underdrift.

Varmt välkomna att kontakta mig om ni har höga ambitioner och vill göra er livs bästa affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

30 sep 2023

"Tack bäste Adam!
Du fixade det snabbt, proffsigt och till vår belåtenhet. Du är alltid tillgänglig, glad och positiv. Du är bäst i din proffesion!/Astrid & Tobbe "
säljare på Rubingatan 4

29 sep 2023

"Lätt den bästa mäklaren jag haft kontakt med. Bra och snabb återkoppling, superengagerad och uppskattar verkligen den raka och tydliga kommunikationen! Inga jäkla krusiduller, Adam sa som det är. Riktigt kul att få jobba med någon som är så bra på sitt jobb. Kommer varmt rekommendera han till all..."
"Lätt den bästa mäklaren jag haft kontakt med. Bra och snabb återkoppling, superengagerad och uppskattar verkligen den raka och tydliga kommunikationen! Inga jäkla krusiduller, Adam sa som det är. Riktigt kul att få jobba med någon som är så bra på sitt jobb. Kommer varmt rekommendera han till alla jag kan som ska flytta."
Läs mer
säljare på Karbenningsgatan 4A

21 sep 2023

"Väldigt duktig på att uttrycka sig och förklara när man hade funderingar och frågor .
Väldigt varm och snäll person som var lätt att få tag på även kvälls tid!"
säljare på Sandstensvägen 12

17 sep 2023

"Genuin, professionell och driven! "
säljare på Neptungatan 8

15 sep 2023

"Har sålt flertalet objekt med flera olika mäklare tidigare, från och med nu kommer jag enbart välja Adam. Har aldrig tidigare varit med om någon som är lika proffsig och engagerad i sitt arbete. Otroligt hur han sålde objektet i dagens svåra marknad.
Helt klart 10 av 10 för Adam, besvarade alla ..."
"Har sålt flertalet objekt med flera olika mäklare tidigare, från och med nu kommer jag enbart välja Adam. Har aldrig tidigare varit med om någon som är lika proffsig och engagerad i sitt arbete. Otroligt hur han sålde objektet i dagens svåra marknad.
Helt klart 10 av 10 för Adam, besvarade alla frågor oavsett tidpunkt. "
Läs mer
säljare på Blockvägen 16

14 sep 2023

"Adam kan jag rekommendera. Väldigt nöjd med mitt val av mäklare.
"
säljare på Trädgårdsgatan 9A

11 sep 2023

"Fantastiskt mäklare! "
säljare på Norra Ringvägen 20C

08 sep 2023

"Tydlig och pådrivande vilket var väldigt bra för hela säljprocessen!"
säljare på Kapellvägen 11

06 sep 2023

"Adam har verkligen levererat med högt engagemang och skapat förtroende."
säljare på Vallgatan 2

22 aug 2023

"Adam var väldigt lätt att få tag på konstant samt att han återkopplade till mig så fort nyheter dök upp precis som jag bad om. Jag tycker inte att Adam kunde inte ha gjort sin insats bättre än det han gjorde. Väldigt trevlig och social person med bra och tydlig info angående allt t.ex priset och ..."
"Adam var väldigt lätt att få tag på konstant samt att han återkopplade till mig så fort nyheter dök upp precis som jag bad om. Jag tycker inte att Adam kunde inte ha gjort sin insats bättre än det han gjorde. Väldigt trevlig och social person med bra och tydlig info angående allt t.ex priset och resultatet. "
Läs mer
säljare på Furugatan 3E

22 aug 2023

"Mycket kunnig och driven. Förmedlade redan från början en realistisk vision för försäljningen och kändes därför väldigt förtroendeingivande. "
säljare på Vänortsgatan 1

18 aug 2023

"Adams har gjort ett fantastiskt jobb med hans stora passion och engagemang för sitt arbete som är utöver det vanliga!. En snabb och smidig affär med mycket bra resultat. En fantastisk kommunikation med daglig återkoppling i sälj processen. Absolut bästa mäklaren vi har stött på. Finns ingen bätt..."
"Adams har gjort ett fantastiskt jobb med hans stora passion och engagemang för sitt arbete som är utöver det vanliga!. En snabb och smidig affär med mycket bra resultat. En fantastisk kommunikation med daglig återkoppling i sälj processen. Absolut bästa mäklaren vi har stött på. Finns ingen bättre än Adam! Supernöjd med allt! Tack!"
Läs mer
säljare på Norra Ängsvägen 30

09 aug 2023

"Duktig försäljare med empati, rekommenderar honom"
säljare på Lekvägen 29

08 aug 2023

"Adams engagemang och passion för sitt arbete är helt unikt! Jag kände mig totalt trygg från början till slut. Kunskap, snabbhet, mod och fantastisk kommunikation. Absolut bästa mäklaren jag stött på i min ganska långa bostadskarriär. Han förde försäljningens alla moment som på räls. Supernöjd med..."
"Adams engagemang och passion för sitt arbete är helt unikt! Jag kände mig totalt trygg från början till slut. Kunskap, snabbhet, mod och fantastisk kommunikation. Absolut bästa mäklaren jag stött på i min ganska långa bostadskarriär. Han förde försäljningens alla moment som på räls. Supernöjd med allt! Tack! "
Läs mer
säljare på Avsynargatan 7

14 jul 2023

"Adam gjorde ett fantastiskt jobb, snabb smidig affär med ett mycket bra resultat. Hade återkoppling dagligen ang status och process i affären. Kan starkt rekommendera Adam och hans byrå Notar. Finns ingen anledning att vända sig till någon annan."
säljare på Södra Ringvägen 2E

30 jun 2023

"Proffsig, förtroendeingivande, mycket kompetent.
Rekommenderar verkligen honom"
säljare på Bergslagsvägen 223B

28 jun 2023

"Jag har själv tidigare jobbat ca 12 år som fastighetsmäklare och kan säga att Adam håller högsta nivå. Av egen erfarenhet så vet jag att många mäklare är reserverade och väntar på något ska hända. Adam är motsatsen, han tar tag i taktpinnen och utför sin plan och återkopplar ofta även om det inte..."
"Jag har själv tidigare jobbat ca 12 år som fastighetsmäklare och kan säga att Adam håller högsta nivå. Av egen erfarenhet så vet jag att många mäklare är reserverade och väntar på något ska hända. Adam är motsatsen, han tar tag i taktpinnen och utför sin plan och återkopplar ofta även om det inte händer något. Jag har både köpt och sålt via Adam och jag uppskattar kontakten men framförallt hans ödmjukhet. "
Läs mer
säljare på Gottsta 3

25 jun 2023

"Väldigt engagerad och trevlig mäklare. Han höll mig hela tiden uppdaterad angående försäljningen och visade ett stort engagemang för att lägenheten skulle bli såld samt för att jag skulle bli nöjd. Rekommenderas starkt!"
säljare på Norra Ringvägen 20B

21 jun 2023

"Adam hjälpte oss både med köp och försäljning av bostad. Han är väldigt engagerad och lyhörd, en super duktig försäljare.
Han tog sin tid att svara på frågor och gjorde oss väldig bekväma både att sälja och köpa med honom.
Vi kunde inte vara mer nöjda med vårat val av mäklare!
"
"Adam hjälpte oss både med köp och försäljning av bostad. Han är väldigt engagerad och lyhörd, en super duktig försäljare.
Han tog sin tid att svara på frågor och gjorde oss väldig bekväma både att sälja och köpa med honom.
Vi kunde inte vara mer nöjda med vårat val av mäklare!
"
Läs mer
säljare på Vetterslundsgatan 14

20 jun 2023

"Otroligt bra mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Gjorde sitt yttersta för att sälja vår bostad och var otroligt lyhörd på vägen! "
säljare på Bangatan 43B

19 jun 2023

"I am extremly happy with the work he has done. Inspite of Market situation he managed to sell the apartment with minimum loss."
säljare på Södra Ringvägen 2E

19 jun 2023

"Adam skötte uppdraget exemplariskt. Skapade trygghet i en, för oss säljare, ganska jobbig process med proffsigt men lyhört bemötande.
Dedikerad och ambitiös.
Tack Adam!"
säljare på Kiselvägen 5

16 jun 2023

"Riktigt kanonjobb! Lång försäljningsprocess men Adam gav inte upp och höll sig uppdaterad med nya idéer hela tiden! Driven och mycket engagerad! "
säljare på Vitsippevägen 1

05 jun 2023

"Supernöjd med Adam. Han la ner så mycket tid och energi på försäljningen. Han va alltid tillgänglig om man hade frågor och lyssnade på våra önskemål. Bästa mäklaren vi haft. Rekommenderar varmt. "
säljare på Mimergatan 6B

05 jun 2023

"Super proffsig , trevlig som fan o målinriktad
Har honom på nästa objekt igen i sommar.
Rekommenderas starkt
Anders"
säljare på Kanthalgatan 9K

28 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med hjälpen från Adam. Han är professionell, väl förberedd, engagerad, tydligt, och han tänker ur vårt perspektiv. Mycket bra! "
säljare på Klockartorpsgatan 15E

27 maj 2023

"Adam är en otroligt duktig och kompetent mäklare som hela tiden uppdaterar och får en att vara med i processen till 100 % Han gjorde försäljningen av vårt hus superbra, snabbt och lyckat. "
säljare på Pinnmogatan 14

24 maj 2023

"Adam är mycket trevlig och har bra kontakt med säljare och kund, kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
säljare på Skultunavägen 18B

19 maj 2023

"Trevlig, bra kontakt och väldigt engagerad. Kände att han brydde sig om oss"
säljare på Disas väg 35

17 maj 2023

"Mycket kompetent & otroligt målmedveten samt hårt arbetande."
säljare på Blockvägen 18

14 maj 2023

"Tack Adam Sörensen för ett otroligt bra jobb med att sälja min lägenhet.
Jag kontaktade Adam Sörensen på Notar för att sälja min lägenhet och jag kunde inte vara nöjdare med upplevelsen.
Adam är lyhörd och gick alltid ett extra steg för att säkerställa att processen gick smidigt för både mig so..."
"Tack Adam Sörensen för ett otroligt bra jobb med att sälja min lägenhet.
Jag kontaktade Adam Sörensen på Notar för att sälja min lägenhet och jag kunde inte vara nöjdare med upplevelsen.
Adam är lyhörd och gick alltid ett extra steg för att säkerställa att processen gick smidigt för både mig som säljare och även den nya köparen, mycket professionellt!
Han kan även marknaden och gav värdefulla insikter genom hela resan.
Tack vare Adams arbete och engagemang såldes min lägenhet snabbt och till ett bra pris, jag skulle starkt rekommendera Adam Sörensen på Notar till alla som letar efter en pålitlig och erfaren mäklare.
Han överträffade verkligen mina förväntningar och jag är tacksam för all hans hjälp"
Läs mer
säljare på Västermalmsgatan 4

10 maj 2023

"Snabb och smidig försäljning. Väldigt trevligt bemötande. "
säljare på Formvägen 8

09 maj 2023

"Otrolig nöjd med Adam. Engagerad, driven och höll mig uppdaterad hela tiden. "
säljare på Backsippsgatan 13C

08 maj 2023

"Så nöjd med Adam! Kan rekommendera till alla"
säljare på Apalbyvägen 19

06 maj 2023

"Bra bemötande, trevlig och bra på att förmedla processen. Ger en ett förtroende. Toppen bra."
säljare på Barnängsgatan 31B

25 apr 2023

"Adam hade en sälj strategi som passade mig perfekt då jag ville sälja med kort varsel. Hans pondus och driv genomlyste hela processen och han kommer definitivt få mitt förtroende igen vi framtida försäljningar."
säljare på Skultunavägen 16B

06 apr 2023

"Adam är en utomordentlig mäklare, han hanterade vår livs affär på ett utomordentligt sätt. Adam är rätt person på rätt plats. Lyhörd och lättillgänglig. Marknaden är tuff just nu vilket gjorde försäljningen extra utmanande, men Adam togs sig an detta på ett proffsigt och målmedvetet sätt. Vi känd..."
"Adam är en utomordentlig mäklare, han hanterade vår livs affär på ett utomordentligt sätt. Adam är rätt person på rätt plats. Lyhörd och lättillgänglig. Marknaden är tuff just nu vilket gjorde försäljningen extra utmanande, men Adam togs sig an detta på ett proffsigt och målmedvetet sätt. Vi kände oss sedda och prioriterade. Ett extra plus var också att Adam bollade med chef och kollegor om tips och råd när det gick trögt, det gav en extra trovärdighet. Vi kan varmt rekommendera Adam och skulle vi sälja igen så skulle han vara vårt förstahandsval. "
Läs mer
säljare på Snödroppsvägen 21

04 apr 2023

"Adam som mäklare är väldigt engagerad, tillgänglig och lyhörd. Han jobbade hårt för att få det slutpriset jag ville ha. Han svarade alltid snabbt och var alltid tillmötesgående. Väldigt trevlig som person och otroligt proffsig på sitt jobb! Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
"Adam som mäklare är väldigt engagerad, tillgänglig och lyhörd. Han jobbade hårt för att få det slutpriset jag ville ha. Han svarade alltid snabbt och var alltid tillmötesgående. Väldigt trevlig som person och otroligt proffsig på sitt jobb! Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
Läs mer
säljare på Barnängsgatan 31A

03 apr 2023

"Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Adam! Han har en lugn och ödmjuk framtoning tillsammans med öppen kommunikation. Han fanns alltid till hands för rådgivning och tips men vi fick vara i förarsätet. Det gjorde att vi som säljare kände oss lugna och trygga vad som annars kan vara en ganska st..."
"Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Adam! Han har en lugn och ödmjuk framtoning tillsammans med öppen kommunikation. Han fanns alltid till hands för rådgivning och tips men vi fick vara i förarsätet. Det gjorde att vi som säljare kände oss lugna och trygga vad som annars kan vara en ganska stressande situation.
Helt enkelt en klippa i ett stormigt hav. För oss är det ingen tvekan att rekommendera Adam till bekanta och själva kontakta honom när det är dags för nästa försäljning.
Erik & Malin"
Läs mer
säljare på Knutsgatan 6A

23 mar 2023

"Supertrevligt bemötande !!"
säljare på Utanbygatan 6B

16 mar 2023

"Adam är en mycket trevlig och professionell mäklare. Hjälpsam, alltid lätt att nå och ger sitt yttersta för att försäljningen ska gå smidigt till. Enligt vår åsikt den bästa mäklaren i stan. "
säljare på Kakelgatan 5

15 mar 2023

"Jag har aldrig sett maken till en person som är så hängiven sitt yrke som Adam är. Genuin och passionerad även fast marknaden är minst sagt ansträngd. Adam har varit tydlig, ärlig och lättillgänglig under hela processen och jag skulle aldrig välja en annan mäklaren framtiden "
"Jag har aldrig sett maken till en person som är så hängiven sitt yrke som Adam är. Genuin och passionerad även fast marknaden är minst sagt ansträngd. Adam har varit tydlig, ärlig och lättillgänglig under hela processen och jag skulle aldrig välja en annan mäklaren framtiden "
Läs mer
säljare på Mogatan 102

02 mar 2023

"Adam är driven, engagerad och målmedveten. Han gjorde allt han kunde för att bemöta mina förväntningar och var grym på att hålla mig uppdaterad och delaktig i allt som hände igenom hela processen. Han var alltid tillgänglig, och extremt lyhörd och lätt att prata med. Han är grym på sitt jobb och ..."
"Adam är driven, engagerad och målmedveten. Han gjorde allt han kunde för att bemöta mina förväntningar och var grym på att hålla mig uppdaterad och delaktig i allt som hände igenom hela processen. Han var alltid tillgänglig, och extremt lyhörd och lätt att prata med. Han är grym på sitt jobb och jag kommer att rekommendera honom till bekanta som ska sälja!
"
Läs mer
säljare på Blomstergatan 6

01 mar 2023

"Adam är pålitlig och väldigt proffesionellt på sitt jobb."
säljare på Regndroppsgatan 24

26 feb 2023

"Oerhörd duktigt och kompetent mäklare! Håller en informerad om hur det går och hur läget ligger till. Kommer med bra råd! Kommer inte välja en annan mäklare i framtiden! "
säljare på Viksängsgatan 12

13 feb 2023

"En trygg, driven och oerhört engagerad mäklare som fångar upp minsta detalj, allt ifrån önskemål av säljare och köpare till text och bilder på annonser. Vi blev uppdaterade minst varje vecka. Det blev en snabb, smidig, rolig och en mycket trygg affär. "
"En trygg, driven och oerhört engagerad mäklare som fångar upp minsta detalj, allt ifrån önskemål av säljare och köpare till text och bilder på annonser. Vi blev uppdaterade minst varje vecka. Det blev en snabb, smidig, rolig och en mycket trygg affär. "
Läs mer
säljare på Sidensvansvägen 6

02 feb 2023

"Adam är trevlig, rak och proffsig! Enkel och smidig att ha att göra med. Effektiv och drivande. Har god uppdaterad prisuppfattning gällande rådande läge, konjunktur och tidsram. Det känns tryggt. Pålitlig och varm i sitt bemötande, utan att vara ”säljig”. Det har varit en positiv resa att ha Adam..."
"Adam är trevlig, rak och proffsig! Enkel och smidig att ha att göra med. Effektiv och drivande. Har god uppdaterad prisuppfattning gällande rådande läge, konjunktur och tidsram. Det känns tryggt. Pålitlig och varm i sitt bemötande, utan att vara ”säljig”. Det har varit en positiv resa att ha Adam som mäklare, kan verkligen rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Mälargatan 6B

02 feb 2023

"Adam Adam Adam, Du är ett föredöme för din bransch ! Och du levererar toppklass. Nästan tråkigt att huset blev sålt så snabbt då du är en fantastiskt ödmjuk, rolig och prestigelös person att samarbeta med!
Du gjorde försäljning enkel och stressfri, Notar ska vara stolta över dig!
/ Mr J"
"Adam Adam Adam, Du är ett föredöme för din bransch ! Och du levererar toppklass. Nästan tråkigt att huset blev sålt så snabbt då du är en fantastiskt ödmjuk, rolig och prestigelös person att samarbeta med!
Du gjorde försäljning enkel och stressfri, Notar ska vara stolta över dig!
/ Mr J"
Läs mer
säljare på Tegelbruksvägen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
21
Parhus
3
Kedjehus
2
Radhus
2
Gård
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
58
Försäljningsvärde
121 365 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 95 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
87 av 95 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 97 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 97 säljare

Adam på kartan.

103 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
97 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
3 rum, 81 m²
30 802 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 478 kr/mån
5 rum, 102 m²
Villa, Västerås
1 595 000 kr
3 rum, 79,6 m²
20 189 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 635 kr/mån
1 150 000 kr
2 rum, 56,3 m²
20 535 kr/m²
Lägenhet, Västerås
5 367 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 94,5 m²
26 542 kr/m²
Lägenhet, Västerås
5 860 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 795 000 kr
Lägenhet Malmaberg
4 rum, 95,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lätt den bästa mäklaren jag haft kontakt med. Bra och snabb återkoppling, superengagerad och uppskattar verkligen den raka och tydliga kommunikationen! Inga jäkla krusiduller, Adam sa som det är. Riktigt kul att få jobba med någon som är så bra på sitt jobb. Kommer varmt rekommendera han till alla jag kan som ska flytta."
3 500 000 kr
Villa Duvhällarna
-95 000 kr
6 rum, 177 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tack bäste Adam!
Du fixade det snabbt, proffsigt och till vår belåtenhet. Du är alltid tillgänglig, glad och positiv. Du är bäst i din proffesion!/Astrid & Tobbe "
Slutpris saknas
Villa Kolbäck
5 rum, 123 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 000 000 kr
Villa Hammarby
4 rum, 84 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 650 000 kr
Villa Munga
-145 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt duktig på att uttrycka sig och förklara när man hade funderingar och frågor .
Väldigt varm och snäll person som var lätt att få tag på även kvälls tid!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.