Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
4.9 / 5
(427 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
44 st
136 580 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har enligt vår statistik haft 55 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 155 185 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer och mest trovärdig Q4 2024 enligt Reco.

- Flest försäljningar i Uppsala län andra kvartalet 2023.

- Flest rekommendationer Mäklarhuset Sverige 2022.

- Årets mäklare Mäklarhuset Sverige 2022.

- Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde i Uppsala län fjärde kvartalet 2022.

- Flest rekommendationer fjärde kvartalet 2022 i Knivsta.

- Årets mäklare 2022, 2021, 2020 och 2019, Mäklarhuset Uppsala.

- Flest försäljningar i Uppsala län tredje kvartalet 2022.

- Flest rekommendationer i Knivsta 2021, 2020 och 2019.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2021 enligt Reco.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2020 enligt Reco.

- Mest trovärdiga Q3 2020 enligt Reco.

- Flest försäljningar i Knivsta 2020 och 2019.

- Årets Rookie 2019, Mäklarhuset Sverige.

__________________________________________________

Med ett starkt driv och ett stort engagemang är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar! Som en av de mest anlitade mäklarna i Uppsala flera år i rad är jag stolt över att gång på gång kunna leverera ett högt slutpris, många gånger på rekordnivå åt mina kunder. Receptet för detta är många försäljningarna i ryggen, struktur, stor kunskap kring marknaden och min vilja att hela tiden vilja bli bättre.

Jag förmedlar alltifrån lägenheter till villor och fritidshus i hela Uppsala län.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag. Mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären, som i förlängningen leder till återkommande kunder och att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och söker en mäklare som brinner för sitt yrke och kommer gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå det bästa resultatet så är du varmt välkommen att kontakta mig!

073-9141551
adam.lindh@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024
första kvartalet 2024

Säljare om Adam.

23 apr 2024

"Adam har varit en utmärkt mäklare till oss. Det har varit en tuff försäljning men han har hela tiden varit positiv och kämpat på. Adam återkopplar hela tiden och har stöttat oss genom hela processen med sin trygghet och lugna framtoning. Vi har bara gott att framföra till Adams förtjänst."
"Adam har varit en utmärkt mäklare till oss. Det har varit en tuff försäljning men han har hela tiden varit positiv och kämpat på. Adam återkopplar hela tiden och har stöttat oss genom hela processen med sin trygghet och lugna framtoning. Vi har bara gott att framföra till Adams förtjänst."
Läs mer
säljare på Kvarntorget 11

14 apr 2024

"Adam var väldigt trevlig och lyhörd. Svarade snabbt på frågor och svar samt höll oss uppdaterade hela tiden vilket var viktigt för oss. "
säljare på Fodervägen 5

04 apr 2024

"Bostadsmarknaden är tuff och med höga räntor har försäljningen inte varit helt enkel. Men något som har varit enkelt är mitt samarbete med Adam. Adam svarar alltid när man ringer, är alltid motiverad och man märker att han brinner för sitt yrke. Framåt sett kommer jag alltid att jobba med Adam Li..."
"Bostadsmarknaden är tuff och med höga räntor har försäljningen inte varit helt enkel. Men något som har varit enkelt är mitt samarbete med Adam. Adam svarar alltid när man ringer, är alltid motiverad och man märker att han brinner för sitt yrke. Framåt sett kommer jag alltid att jobba med Adam Lindh. "
Läs mer
säljare på Vattholmavägen 8B

03 apr 2024

"Trevlig och positiv mäklare med stor kunskap i jämförelse med andra mäklare. Som vi träffat under våran resa i bostads yran. Tack "
säljare på Aspdungevägen 9

03 apr 2024

"Försäljningsprocessen kändes trygg. Man kunde lita på vad som sas. "
säljare på Sankt Persgatan 40B

03 apr 2024

"Super"
säljare på Fålhagsleden 99

03 apr 2024

"Adam har allt man kan önska sig! Det en Säljare ska ha!
Kunnig, trovärdig, ansvarsfull och noggrann!"
säljare på Väderkvarnsgatan 38B

28 mar 2024

"Adam agerade mycket professionellt, kunnig och effektiv. Vi är mycket nöjda med hans insats."
säljare på Fredsgatan 3

27 mar 2024

"Adam arbetar hårt för att både säljare och köpare ska få en så bra upplevelse som möjligt. "
säljare på Bäverns gränd 13A

27 mar 2024

"Adam är trevlig, kompetent, målinriktad och han har hög energi. Han är engagerad och tillmötesgående.
Han var tydlig och höll mig uppdaterad."
säljare på Islandsgatan 14

27 mar 2024

"Adam, är en duktig mäklare som är kommunikativ och ser till att man förstår processen från start till mål. "
säljare på Altfiolsvägen 11B

11 mar 2024

"Vi som säljare kan verkligen rekommendera Adam. Han är lätt att ha och göra med, är trevlig och gör ett bra jobb. Han levererade ett bra slutpris trots marknadsläget. Vi har anlitat en del mäklare de senaste åren och Adam är helt klart bäst hittills. Om det blir någon mer försäljning i framtiden ..."
"Vi som säljare kan verkligen rekommendera Adam. Han är lätt att ha och göra med, är trevlig och gör ett bra jobb. Han levererade ett bra slutpris trots marknadsläget. Vi har anlitat en del mäklare de senaste åren och Adam är helt klart bäst hittills. Om det blir någon mer försäljning i framtiden så är det Adam vi kommer vända oss till."
Läs mer
säljare på Källparksgatan 4

29 feb 2024

"Adam gjorde ett strålande jobb i en tuff marknad vilket ledde till att våra förväntningar överträffades. Adam höll oss väl underlättade och var lätt att få tag i. Det kan inte bli annat än 5 stjärnor i betyg. "
säljare på Formgatan 9

29 feb 2024

"Adam är förtroendeingivande för både säljare och köpare, engagerad och oerhört tillgänglig. Rekommenderar varmt!"
säljare på Heidenstamsgatan 59

28 feb 2024

"Toppen kille! "
säljare på Målstavägen 9A

28 feb 2024

"Adam är en otroligt bra mäklare som har varit väldigt stöttande och lyhörd genom hela processen.
"
säljare på Ulleråkersvägen 58

23 feb 2024

"Adam är mycket trevlig, alltid punktlig, är mycket kunnig.
Vi är mycket nöjda med hans insats.
Vi kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Sågargatan 15A

20 feb 2024

"Går att hitta mäklare som tar ett lägre arvode, men valde Adam då jag upplevde honom som seriös och genuint trevlig på tidigare visningar vi varit på. Pushar inte och är påläst. Många mäklare man träffat som inte kan svara på en enda fråga om bostäderna. "
"Går att hitta mäklare som tar ett lägre arvode, men valde Adam då jag upplevde honom som seriös och genuint trevlig på tidigare visningar vi varit på. Pushar inte och är påläst. Många mäklare man träffat som inte kan svara på en enda fråga om bostäderna. "
Läs mer
säljare på Kungsängsgatan 36A

13 feb 2024

"Adam är en lyhörd, sympatisk och talangfull mäklare som hjälpte oss att sälja vår lägenhet till rekordpris i området. Vi hade inte kunnat välja en bättre mäklare helt enkelt."
säljare på Salagatan 41A

26 jan 2024

"Adam är den enda mäklare jag kommer ta hjälp av i framtiden!"
säljare på Råstensby Fågelsången 4

26 jan 2024

"Professionell, kunnig och trevlig!"
säljare på Salagatan 49A

26 jan 2024

"Vi både köpte och sålde bostaden med Adam. Han har god kännedom om den lokala marknaden och fingertoppskänsla avseende värdet av bostadens skick."
säljare på Sankt Persgatan 47A

27 dec 2023

"Adam skötte allting exemplariskt och hade alltid snabbt svar på mina frågor och funderingar. Han höll mig uppdaterad genom hela säljprocessen och gjorde allting väldigt tydligt och enkelt att förstå. Jag kan starkt rekommendera Adam!"
säljare på Albert Engströmsgatan 2H

23 dec 2023

"Professionell, trevlig och alltid snabb i kommunikationen, agerade även bollplankt på objekt som vi var intresserade av att köpa vilket uppskattades."
säljare på Kungsängsgatan 59G

08 dec 2023

"Adam är en av Uppsalas bästa mäklare. Detta är andra gången han hjälper oss med en bostadsaffär. Han är erfaren, professionell, hur trevlig som helst och väldigt lätt att samarbeta med. Med Adam som får ni en driven och kunnig mäklare med ett stort kontaktnät. Något som är klart värt några extra ..."
"Adam är en av Uppsalas bästa mäklare. Detta är andra gången han hjälper oss med en bostadsaffär. Han är erfaren, professionell, hur trevlig som helst och väldigt lätt att samarbeta med. Med Adam som får ni en driven och kunnig mäklare med ett stort kontaktnät. Något som är klart värt några extra kronor i arvode. Han är extremt punktlig och hade fullt fokus på för försäljning under hela förloppet. Han är alltid lätt att få tag på och tydlig i sin kommunikation.
Adam får vår starkaste rekommendation och vi kommer anlita honom vid framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Börjegatan 8A

05 dec 2023

"Grym mäklare, nöjd med allt och han var supertrevlig. Smidig process och tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Nathorstvägen 47

28 nov 2023

"Vi är så nöjda att vi valde Adam som mäklare. Han är väldigt kompetent, trevlig och engagerad. Höll oss dessutom löpande informerade. "
säljare på Verkmästargatan 5A

15 nov 2023

"Adam var otroligt trevlig, lyhörd och anpassningsbar. Han satte rimliga förväntningar på priset men lyckades leverera en extra summa för oss i osäkra tider, vilket vi verkligen uppskattade! Jag hade anställt Adam igen, han gör ett oerhört bra jobb! "
säljare på Luthagsesplanaden 3A

07 nov 2023

"Adam är väldigt trevlig och proffesionell. Allt ifrån värdering till försäljning fungerade väldigt smidigt!
"
säljare på Tullgarnsgatan 12

29 okt 2023

"Professionell, öppen och lyhörd. Hade bra koll på vårt område. Väldigt bra att ha att göra med. Vi är mycket nöjda."
säljare på Portalgatan 61

24 okt 2023

"Kan varmt rekommendera Adam! Han är lyhörd, lugn och engagerad. Speciellt nöjda var vi med att han var väldigt duktig på att återkoppla och hålla oss uppdaterade. Vi kände oss trygga under hela processen och har bara bra saker att säga om Adam som mäklare. "
"Kan varmt rekommendera Adam! Han är lyhörd, lugn och engagerad. Speciellt nöjda var vi med att han var väldigt duktig på att återkoppla och hålla oss uppdaterade. Vi kände oss trygga under hela processen och har bara bra saker att säga om Adam som mäklare. "
Läs mer
säljare på Näs-Söderby 92

26 sep 2023

"I had a great experience with Adam!
Very good at his job, easy communication, very invested and cares about the sellers expectations and goals.
10/10! Thank you Adam :) "
säljare på Prästgårdsgatan 5B

26 sep 2023

"Adam är väldigt trevlig och förtroendeingivande. Vi sålde genom Adam då det kändes som att hela affären kunde lämnas i hans händer utan för mycket engagemang från vår sida. Han gav en realistisk bild på hur marknaden såg ut och vilka förutsättningar som fanns för att sälja vår bostad och när den ..."
"Adam är väldigt trevlig och förtroendeingivande. Vi sålde genom Adam då det kändes som att hela affären kunde lämnas i hans händer utan för mycket engagemang från vår sida. Han gav en realistisk bild på hur marknaden såg ut och vilka förutsättningar som fanns för att sälja vår bostad och när den väl gick till salu blev vi kontinuerligt uppdaterade och det blev en snabbt och smidig affär. Rekommenderar Adam starkt!"
Läs mer
säljare på Sågargatan 8C

15 sep 2023

"Bra kommunikation hela vägen med mäklaren . Mäklaren rekommenderade ett Stylingföretag som var toppen.
Kan verkligen rekommendera mäklaren!"
säljare på Fålhagsleden 8D

07 sep 2023

"Kan inte nog rekommendera Adam som mäklare, mycket trevlig person som har koll på läget. Alltid snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Gav även kloka råd och tips, samt gav rekommendationer baserat på ens egna önskemål. En engagerad och pålitligt mäklare som är duktig på det han gör helt ..."
"Kan inte nog rekommendera Adam som mäklare, mycket trevlig person som har koll på läget. Alltid snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Gav även kloka råd och tips, samt gav rekommendationer baserat på ens egna önskemål. En engagerad och pålitligt mäklare som är duktig på det han gör helt enkelt! "
Läs mer
säljare på Torgny Segerstedts Allé 11F

07 sep 2023

"Jag har både köpt och sålt med hjälp av Adam. Han är genomgående mycket professionell. Han är kunnig, ambitiös och lyhörd. Han har hög tillgänglighet och är mån om att hålla alla parter uppdaterade. Dessutom är han supertrevlig! Kan inte annat än att ge honom mina varmaste rekommendationer. "
"Jag har både köpt och sålt med hjälp av Adam. Han är genomgående mycket professionell. Han är kunnig, ambitiös och lyhörd. Han har hög tillgänglighet och är mån om att hålla alla parter uppdaterade. Dessutom är han supertrevlig! Kan inte annat än att ge honom mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Börjegatan 10A

04 sep 2023

"Väldigt duktig mäklare i att få både köpare och säljare trygga längs med hela affären. Som säljare kan vi inte annat än att å det varmaste rekommendera Adam till andra. "
säljare på Luthagsesplanaden 3B

30 aug 2023

"Har haft Adam som mäklare förut, är grymt nöjd, kan rekommenderas "
säljare på Fyrislundsgatan 36

16 aug 2023

"Adam är lätt att tycka om, ärlig och professionell. Kommunikation är väldigt viktigt för mig och Adam skötte det exemplariskt. Kunde någon part inte svara per telefon så skickades ett sms eller mail. Jag kan varmt rekommendera Adam, han har varit ett stort stöd i vår husförsäljning!"
"Adam är lätt att tycka om, ärlig och professionell. Kommunikation är väldigt viktigt för mig och Adam skötte det exemplariskt. Kunde någon part inte svara per telefon så skickades ett sms eller mail. Jag kan varmt rekommendera Adam, han har varit ett stort stöd i vår husförsäljning!"
Läs mer
säljare på Knutby-Ösby 47

15 aug 2023

"Mycket bra utförande av Adam kunde inte ha blivit bättre ger honom 5+ i hela uppdraget.
Rekommenderar honom till andra."
säljare på Bergslagsresan 109

11 aug 2023

"Adam är kunnig, seriös och väldigt trevlig! Kommer rekommendera honom till vänner som ev skall sälja sina bostäder och det säger väl egentligen allt? "
säljare på Portalgatan 56

22 jul 2023

"Engagerad och arbetade aktivt med objektet och vid intresse från presumtiva köpare. Snabb och bra information löpande hela tiden. "
säljare på Ferlinsgatan 81

21 jul 2023

"Bemötandet som var varmt , äkta och tryggt. Det är en process att köpa och en annan att sälja. Jag skulle ha behövt en skiss framför mig för att orientera mig i processen. Jag är mycket nöjd med försäljningen. ? Hur kunde säljaren matchas med köparen …. Tack"
"Bemötandet som var varmt , äkta och tryggt. Det är en process att köpa och en annan att sälja. Jag skulle ha behövt en skiss framför mig för att orientera mig i processen. Jag är mycket nöjd med försäljningen. ? Hur kunde säljaren matchas med köparen …. Tack"
Läs mer
säljare på Fålhagsleden 3B

19 jul 2023

"Adam är en erfaren och mycket duktig mäklare med en hög social kompetens."
säljare på Muningatan 4

28 jun 2023

"Adam var lyhörd och lätt att få tag på. Hjälpte oss med försäljning på en tuff marknad. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Sågargatan 13A

21 jun 2023

"Adam gjorde att allt gick smidigt från början till slut. Jättebra kommunikation där han höll oss uppdaterade kontinuerligt och inga problem att få tag på honom när frågor dök upp. Han är professionell, noggrann och trevlig och vi kände hela vägen att vi valt rätt mäklare. Kan verkligen rekommende..."
"Adam gjorde att allt gick smidigt från början till slut. Jättebra kommunikation där han höll oss uppdaterade kontinuerligt och inga problem att få tag på honom när frågor dök upp. Han är professionell, noggrann och trevlig och vi kände hela vägen att vi valt rätt mäklare. Kan verkligen rekommendera! "
Läs mer
säljare på Humlegatan 2A

20 jun 2023

"Adam är en otroligt skicklig mäklare som gör ”det där lilla extra” för dig. Hela processen känns trygg och han levererade över mina förväntningar.
Rekommenderar Adam starkt! "
säljare på Pelargatan 26

26 maj 2023

"Jag skulle absolut rekommendera Adam som mäklare!!!"
säljare på Topeliusgatan 2D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41
Villa
9
Radhus
3
Fritidshus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
55
Försäljningsvärde
155 185 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
401 av 410 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
409 av 412 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
424 av 424 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Adam på kartan.

548 tidigare bostäder
40 bostäder till salu
427 rekommendationer

40 bostäder till salu.

Bostäder

1 950 000 kr
1,5 rum, 43 m²
45 348 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 042 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 99 m²
25 202 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
6 518 kr/mån
6 495 000 kr
6 rum, 159 m²
40 849 kr/m²
Villa, Uppsala
6 rum, 170 m²
Villa, Knivsta
1 295 000 kr
2 rum, 61 m²
21 229 kr/m²
Lägenhet, Knivsta
4 551 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 800 000 kr
Lägenhet Höganäs
-395 000 kr
5 rum, 107 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Adam har varit en utmärkt mäklare till oss. Det har varit en tuff försäljning men han har hela tiden varit positiv och kämpat på. Adam återkopplar hela tiden och har stöttat oss genom hela processen med sin trygghet och lugna framtoning. Vi har bara gott att framföra till Adams förtjänst."
2 495 000 kr
Lägenhet Främre Luthagen
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Fålhagen
1 rum, 36,2 m²
3 550 000 kr
Lägenhet Centrum
-145 000 kr
4 rum, 87,4 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Nyby
+ 305 000 kr
5 rum, 107 m²
Utropspris: 2 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.