Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
5.0 / 5
(347 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
62 st
41 st
141 000 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 41 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 165 706 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer Mäklarhuset Sverige 2022.

- Årets mäklare Mäklarhuset Sverige 2022.

- Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde i Uppsala län fjärde kvartalet 2022.

- Flest rekommendationer fjärde kvartalet 2022 i Knivsta.

- Årets mäklare 2022, 2021, 2020 och 2019, Mäklarhuset Uppsala.

- Flest försäljningar i Uppsala län tredje kvartalet 2022.

- Flest rekommendationer i Knivsta 2021, 2020 och 2019.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2021 enligt Reco.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2020 enligt Reco.

- Mest trovärdiga Q3 2020 enligt Reco.

- Flest försäljningar i Knivsta 2020 och 2019.

- Årets Rookie 2019, Mäklarhuset Sverige.

__________________________________________________

Med ett starkt driv och ett stort engagemang är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar! Som en av de mest anlitade mäklarna i Uppsala flera år i rad är jag stolt över att gång på gång kunna leverera ett högt slutpris, många gånger på rekordnivå åt mina kunder! Receptet för detta är många försäljningarna i ryggen, struktur, stor kunskap kring marknaden och min vilja att hela tiden vilja bli bättre!

Jag förmedlar alltifrån lägenheter till villor och fritidshus i hela Uppsala län.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären, som i förlängningen leder till återkommande kunder och att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och söker en mäklare som brinner för sitt yrke och kommer gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå det bästa resultatet så är du varmt välkommen att kontakta mig!

073-9141551
adam.lindh@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022
fjärde kvartalet 2022

Säljare om Adam.

26 maj 2023

"Jag skulle absolut rekommendera Adam som mäklare!!!"
säljare på Topeliusgatan 2D

26 maj 2023

"Adam var väldigt pedagogisk, lyhörd och förstående kring mina behov och förutsättningar. Processen gick fort framåt utan att vara stressad eller forcerad Allt som allt en väldigt bra helhetsupplevelse!"
säljare på Tegnérgatan 32C

25 maj 2023

"Är supernöjd med Adam som mäklare! Han höll mig uppdaterad och trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Orgelgatan 7

16 maj 2023

"Adam, en fantastisk lyhörd mäklare som skapade trygghet i försäljningsprocessen. Min totala bedömning är en leverans över förväntan. Tack Adam. "
säljare på Geijersgatan 11B

10 maj 2023

"Vi är supernöjda med Adam som vår mäklare. Han är trevlig, tillmötesgående och hade alltid bra svar på våra frågor och funderingar. "
säljare på Storgatan 13B

02 maj 2023

"Hittar ingen bättre mäklare i Uppsala."
säljare på Geijersgatan 46A

29 apr 2023

"Vi fick ett gott intryck av Adam från första stund, vilket var helt befogat då hela processen fungerat helt perfekt.
Vi rekommenderar Adam varmt!"
säljare på Svartbäcksgatan 18B

27 apr 2023

"Adam hjälpte mig att sälja min första bostadsrätt för några år sedan och har sedan dess hjälpt mig med alla mina bostadsaffärer.
Adam är exemplarisk på att återkoppla och hålla dig uppdaterad om hur processen ligger till. Dessutom har jag fått känslan av att Adam alltid gör det där lilla extra f..."
"Adam hjälpte mig att sälja min första bostadsrätt för några år sedan och har sedan dess hjälpt mig med alla mina bostadsaffärer.
Adam är exemplarisk på att återkoppla och hålla dig uppdaterad om hur processen ligger till. Dessutom har jag fått känslan av att Adam alltid gör det där lilla extra för att affären ska bli så bra som möjligt för båda parter.
Jag kan verkligen rekommendera Adam till dig som funderar på köpa eller sälja bostad. Mvh Fredrik Knopf "
Läs mer
säljare på Dekangatan 10

27 apr 2023

"Adam var mycket lyhörd och höll en hela tiden uppdaterad om senaste utvecklingen kring bostadsaffären - vilket var mycket uppskattat! Han ger också ett mycket professionellt intryck och var hela tiden mycket hjälpsam med såväl små som stora frågor.
I sammanfattning var vi mycket nöjda och skulle..."
"Adam var mycket lyhörd och höll en hela tiden uppdaterad om senaste utvecklingen kring bostadsaffären - vilket var mycket uppskattat! Han ger också ett mycket professionellt intryck och var hela tiden mycket hjälpsam med såväl små som stora frågor.
I sammanfattning var vi mycket nöjda och skulle rekommendera att anlita Adam som mäklare!"
Läs mer
säljare på Sankt Olofsgatan 56B

14 apr 2023

"Kompetent och väldigt trevlig. Var snabb att svara vid frågor och funderingar. "
säljare på Svartbäcksgatan 106A

29 mar 2023

"Adam var professionell och engagerad genom hela processen. Han är förtroendegivande samt en mycket kunnig och erfaren mäklare. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Väderkvarnsgatan 38B

28 mar 2023

"Adam Lindh är en genuint trevlig mäklare, med ett professionellt förhållningssätt och gott affärssinne. Trots ett tufft läge på marknaden så kändes processen trygg och han levererade efter förväntan. "
säljare på Götgatan 10B

23 mar 2023

"Adam var väldigt lyhörd och hade bra kommunikation. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning! "
säljare på Väderkvarnsgatan 15B

10 mar 2023

"Kändes tryggt med Adam hela vägen. Han gjorde sitt yttersta för att få min lägenhet såld till ett bra pris. Skulle inte tveka att anlita honom igen."
säljare på Portalgatan 69

08 mar 2023

"Raka rör, effektiv, och enkel att ha att göra med."
säljare på Norrtäljegatan 7A

19 feb 2023

"Adam är i min mening en komplett mäklare med sitt professionella och strukturerade arbetssätt i kombination med en väldigt avslappnad och likeable personlighet. Höll oss uppdaterade i hela processen och hade god hand om allt från start till mål vilket är en trygghet med den marknad som råder. När..."
"Adam är i min mening en komplett mäklare med sitt professionella och strukturerade arbetssätt i kombination med en väldigt avslappnad och likeable personlighet. Höll oss uppdaterade i hela processen och hade god hand om allt från start till mål vilket är en trygghet med den marknad som råder. När det är dags att sälja igen blir det utan tvekan Adam och Mäklarhuset!"
Läs mer
säljare på Höganäsgatan 6C

19 feb 2023

"Adam gjorde ett väldigt bra jobb! Han var engagerad, tillgänglig och enkel att ha att göra med. Jag skulle absolut rekommendera honom för vem som helst som ska köpa/sälja sin bostad. "
säljare på Fålhagsleden 3A

06 feb 2023

"Vi är mycket nöjda med Adam som mäklare. Vi fastnade direkt för trovärdigheten och kontakten. Det kändes bra hela vägen och vi kände verkligen att det var just han som skulle stå och företräda oss i lägenheten. All kommunikation har varit enkel, tydlig och vettig. Trots den osäkra marknaden hjälp..."
"Vi är mycket nöjda med Adam som mäklare. Vi fastnade direkt för trovärdigheten och kontakten. Det kändes bra hela vägen och vi kände verkligen att det var just han som skulle stå och företräda oss i lägenheten. All kommunikation har varit enkel, tydlig och vettig. Trots den osäkra marknaden hjälpte Adam oss genom en lyckad försäljning. "
Läs mer
säljare på Hällbygatan 28C

26 jan 2023

"Jag är så nöjd med Adam som mäklare. Han är oerhört kompetent, lyhörd och engagerad. Jag har alltid fått svar snabbt när jag har haft frågor i säljprocessen men även i köpprocessen då jag köpte av en annan mäklarfirma vilket har givit mig ett stort förtroende för Adam och en stor trygghet i hela ..."
"Jag är så nöjd med Adam som mäklare. Han är oerhört kompetent, lyhörd och engagerad. Jag har alltid fått svar snabbt när jag har haft frågor i säljprocessen men även i köpprocessen då jag köpte av en annan mäklarfirma vilket har givit mig ett stort förtroende för Adam och en stor trygghet i hela processen.
Kommer varmt rekommendera Adam till de i min närhet som går i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Södervägen 13A

12 jan 2023

"Fantastisk att ha att göra med. Enkel, trevlig och sjukt bra på sitt jobb. Sålde åt oss till ett pris som var väl över förväntan. "
säljare på Kummingatan 45C

10 jan 2023

"En otroligt driven mäklare där man verkligen får en lagkänsla, att vi båda strävar efter samma mål, alltid tillgänglig, otroligt snabb återkoppling, och en mycket proffesionellt representant för bostaden.
Kan varmt rekommendera"
säljare på Vitmossvägen 50

05 jan 2023

"Toppen mäklare, rekommenderas starkt! "
säljare på Johannesbäcksgatan 45C

29 dec 2022

"Mycket trevlig, över förväntan snabb försäljning! Så vi är mycket nöjda."
säljare på Norrlandsgatan 36D

29 dec 2022

"Adam är väldigt driven och engagerad och var väldigt behjälplig i vår försäljning. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Adam."
säljare på Örkälla 55

28 dec 2022

"Vi valde Adam utifrån goda omdömen och ett mycket gott intryck vid första mötet. Vi hade höga förväntningar och blev inte besvikna. Vi är mycket nöjda."
säljare på Fyrislundsgatan 21A

28 dec 2022

"Jag lämnar mina varmaste rekommendationer att kontakta Adam för en smidig bostadsaffär. Han är proffsig , trevlig och genuint engagerad. Jag har både köpt och sålt lägenheter med hjälp av Adam och är väldigt nöjd gällande hela processen. Tack Adam! "
säljare på Kungsängsesplanaden 4B

25 dec 2022

"En seriös och målmedveten mäklare, som dessutom är mycket trevlig. Rekommenderas! "
säljare på Viragatan 7

20 dec 2022

"Öppen, trevlig och glad som inger förtroende och ärlighet. Bra att diskutera och bolla med. Kompetent och inlyssnande. "
säljare på Dammgatan 58J

19 dec 2022

"Adam har en professionell framtoning samtidigt som han har ett unikt och ödmjukt bemötande. Han är mån om sina uppdragsgivare och ser till att göra en bra affär där alla parter är nöjda.
Vi har både köpt och sålt genom Adam i tider där bostadsmarknaden är instabil. Han har tålmodigt jobbat på och..."
"Adam har en professionell framtoning samtidigt som han har ett unikt och ödmjukt bemötande. Han är mån om sina uppdragsgivare och ser till att göra en bra affär där alla parter är nöjda.
Vi har både köpt och sålt genom Adam i tider där bostadsmarknaden är instabil. Han har tålmodigt jobbat på och haft visning efter visning. Trots att vi fick gå ner i pris så är vi väldigt nöjda då vi köpt och sålt på samma marknad.
Vi rekommenderar Adam och påstår lugnt att han är, och kommer vara Uppsalas absolut bästa mäklare länge. Han är en klass för sig!"
Läs mer
säljare på Siktargatan 8

19 dec 2022

"Positivt och kunnig. Allt sköttes felfritt. Bra relation från början till slut. "
säljare på Aprikosvägen 65

06 dec 2022

"Adam är engagerad och höll mig som säljare uppdaterad kring läget mins en gång i veckan. Han tog själv initiativ till att bjuda in potentiella köpare till visningar de inte var bokade på"
säljare på Väderkvarnsgatan 15E

04 dec 2022

"Fick rekommendationen om Adam av en bekant, väldigt nöjd med arbetet och hela resan blev väldigt bra trots bostadsmarknaden i dagsläget!"
säljare på Apelgatan 5A

12 nov 2022

"Fantastiskt bra dialog och driv från mäklaren. Priset landade där vi ville och där mäklaren sa att vi skulle landa. "
säljare på Österängsgatan 12C

07 nov 2022

"Adam har gjort ett kanonbra jobb med våran försäljning. Adam är trevlig, pålitlig, kunnig och inger förtroende. Han är engagerad och lyhörd, ett riktigt proffs. Vi kan varmt rekommendera Adam"
säljare på Portalgatan 17

06 nov 2022

"Vi upplevde Adam som mycket kompetent, trevlig, informativ och driven. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Geijersgatan 23B

27 okt 2022

"Otroligt duktig och driven mäklare. Väldigt lätt att få tag på, har svar på tal och mycket trevlig."
säljare på Centralvägen 38

16 okt 2022

"Kan verkligen rekommendera Adam Lindh som mäklare. Han är engagerad och bra på att knyta sociala kontakter! "
säljare på Sågargatan 13B

08 okt 2022

"Adam var jättebra som mäklare från början tillslut.
Inte säker på att affären gått igenom utan honom.
Enkel att få tag på och enkel i kommunikation.
Kommer få sköta alla mina bostadsförsäljningar i framtiden. "
säljare på Morängatan 64C

07 okt 2022

"Mycket nöjd med service och den ständiga kontaktbarheten"
säljare på Fyrislundsgatan 30

06 okt 2022

"Mäklaren var insatt och gav goda råd när vi undrade över något. Snabbt agerat."
säljare på Kurvallen 6

04 okt 2022

"Engagerad och kompetent mäklare! "
säljare på Helsingforsgatan 137

29 sep 2022

"Mycket professionell, engagerad och lyhörd. Redan vid första mötet kände jag ett extremt förtroende för honom. Trots en stormig bostadsmarknad hade Adam hela tiden en plan och höll sig positiv. Adam informerade mig varje vecka om hur läget såg ut vilket gjorde att jag aldrig behövde gå runt och u..."
"Mycket professionell, engagerad och lyhörd. Redan vid första mötet kände jag ett extremt förtroende för honom. Trots en stormig bostadsmarknad hade Adam hela tiden en plan och höll sig positiv. Adam informerade mig varje vecka om hur läget såg ut vilket gjorde att jag aldrig behövde gå runt och undra vad status är. Trots en tuff marknad fick vi till en affär jag är otroligt nöjd med. Det märks att Adam verkligen brinner för sitt jobb, jag rekommenderar honom starkt. Jag hade inte kunnat hitta en bättre mäklare. "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 105D

23 sep 2022

"Adams prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Adam tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Adams trygga personlighet är en styrka både för sälj..."
"Adams prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Adam tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Adams trygga personlighet är en styrka både för säljare och köpare, det märks att han har gedigen erfarenhet av processen i bagaget. Vi rekommenderar Adam till fullo, han har passion för det han gör och det återspeglas i en lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Sturegatan 18B

20 sep 2022

"Mycket professionell och engagerad. Vi valde Adam efter att ha varit på visning på en annan bostad och han gav ett så bra intryck att vi frågade om han ville sälja våran lägenhet. Tydlig information om läget på bostadsmarknaden, vilket pris man kunde förvänta sig och en aktiv dialog genom hela sä..."
"Mycket professionell och engagerad. Vi valde Adam efter att ha varit på visning på en annan bostad och han gav ett så bra intryck att vi frågade om han ville sälja våran lägenhet. Tydlig information om läget på bostadsmarknaden, vilket pris man kunde förvänta sig och en aktiv dialog genom hela säljprocessen. Lätt att kommunicera med och otrolig tillgänglig. Vi fick snabba svar på våra frågor. Rekommenderas starkt."
Läs mer
säljare på Bredmansgatan 4D

14 sep 2022

"Marknaden är inte lätt och bostaden lades ut precis i början på maj 2022 när marknaden började dippa och utbudet blev mycket större än tidigare. Adam hade en tydlig strategi och höll oss hela tiden uppdaterade angående läget med visningar och eventuella spekulanter. Trots många visningar i en tuf..."
"Marknaden är inte lätt och bostaden lades ut precis i början på maj 2022 när marknaden började dippa och utbudet blev mycket större än tidigare. Adam hade en tydlig strategi och höll oss hela tiden uppdaterade angående läget med visningar och eventuella spekulanter. Trots många visningar i en tuff marknad så var Adam hela tiden ett bra stöd. Det var min första gång att anlita en mäklare för försäljning och jag träffade flera innan jag valde Adam. Han var den mäklare som var mest professionell och tog (även mina ”dumma”) frågor på allvar. Framförallt kände jag att stort förtroende för honom med att förmedla och fixa! Flexibel, framåt, professionell och alltid lätt att få tag på!"
Läs mer
säljare på Viragatan 5

14 sep 2022

"Adam var driven och hjälpsam under hela processen. Från första möte till avslut. I en tuff marknad lyckades vi få bra betalt och var nöjda med resultatet. "
säljare på Skolgatan 20A

31 aug 2022

"Mycket trevlig, lyhörd och kompetent.
Adam är en person som är lätt att tycka om som jag fick ett stort förtroende för.
"
säljare på Verkmästargatan 1D

30 aug 2022

"Mycket proffesionell och engagerad. Vi kände oss trygga från första mötet och genom hela säljprocessen. Lätt att kommunicera med och fantastiskt tillgänglig. Vi fick snabbt svar på våra frågor oavsett tid på dygnet. Rekommenderas starkt."
säljare på Mariedalsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42
Villa
10
Radhus
3
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
41
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
165 706 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
325 av 333 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
296 av 340 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
334 av 336 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
345 av 345 säljare

Adam på kartan.

440 tidigare bostäder
32 bostäder till salu
347 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Bostäder

4 795 000 kr
3 rum, 73 m²
65 684 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 088 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 38 m²
26 184 kr/m²
Fritidshus, Heby
6 495 000 kr
8 rum, 195 m²
33 307 kr/m²
Villa, Knivsta
4 rum, 82 m²
Lägenhet, Uppsala
3 397 kr/mån
5 995 000 kr
8 rum, 175 m²
34 257 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 850 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 155 000 kr
2 rum, 60,9 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
4 910 000 kr
Villa Årsta
+ 115 000 kr
4 rum, 120 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Gamla Uppsala
+ 100 000 kr
5 rum, 98,2 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag skulle absolut rekommendera Adam som mäklare!!!"
2 300 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 50 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Adam var väldigt pedagogisk, lyhörd och förstående kring mina behov och förutsättningar. Processen gick fort framåt utan att vara stressad eller forcerad Allt som allt en väldigt bra helhetsupplevelse!"
3 547 000 kr
Lägenhet Knivsta
+ 352 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.