Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
5.0 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
36 st
94 740 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 116 945 000 kr.

Presentation

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2020 enligt Reco.

- Mest trovärdiga Q3 2020 enligt Reco.

- Årets mäklare 2019 och 2020, Mäklarhuset Uppsala.

- Flest rekommendationer och flest försäljningar i Knivsta 2019 och 2020 enligt HittaMäklare.

- Årets Rookie 2019, Mäklarhuset Sverige.

__________________________________________________

Med ett starkt driv och ett stort engagemang för varje bostadsförsäljning är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Därför vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen! Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären och som i en förlängning leder till återkommande kunder samt att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och söker en mäklare som brinner för sitt yrke och kommer gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt så är du varmt välkommen att kontakta mig!

073-914 15 51
adam.lindh@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Adam.

20 apr 2021

"Rekommenderas varmt..."
säljare på Viktor Rydbergsgatan 38

18 apr 2021

"Adam är en otroligt engagerad och proffessionell mäklare. Vi kände oss trygga under hela affären. "
säljare på Bjurvalla 111

16 apr 2021

"Extremt ansvarsfull och lyhörd. Adam var engagerad redan från början och väldigt flexibel. Han tog hand om hela processen och fanns alltid tillgänglig om man hade funderingar. Kände mig väldigt bekväm med mitt val av mäklare.
Skulle starkt rekommendera!"
säljare på Cellovägen 124P

04 apr 2021

"Adam lyckades med stort engagemang sälja vår lägenhet innan visning och överträffade våra förväntningar på alla punkter. Skulle rekommendera honom till alla som går i försäljningstankar och jag kan lova att han kommer göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd. "
säljare på Gimogatan 11C

26 mar 2021

"Hela försäljningen från den första kontakten med Adam har varit professionell. Adam har varit kunnig, trevlig och förtroendeingivande. Den fotograf som Adam anlitade skapade mycket bra bilder. Vi fick bra tips av stylisten inför visningen. Kommunikationen med Adam under hela vår försäljningsprocess har varit mycket bra. Det märks att Adam trivs i sitt yrke. Kan varmt rekommendera Adam som mäklare."
säljare på Fålhagsleden 2D

18 mar 2021

"Vi har sålt vår villa utanför Uppsala med hjälp av Adam och Mäklarhuset.
Av de fyra mäklare vi träffade innan vi bestämde oss kände vi direkt att Adam ingav mest förtroende, något han sedan infriade med råge!
Adam var den ende av mäklarna som tog sig tid att titta på huset och bedöma dess unika förutsättningar innan han föreslog ett utgångsbud.
Under processen har Adam hållit oss informerad, han har rekommenderat och använt fotografer och firmor som gjort utmärkt arbete, och han har skött visningen på ett utmärkt sätt.
Vi upplever också att Adam hanterade budgivningen på ett bra sätt och vi blev mycket nöjda med slutpriset.
Adam har gjort hela försäljningen till ett betydligt större nöje än den annars kunde varit och vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Ramstalundsvägen 20

12 mar 2021

"Trevlig, ödmjuk och nåbar! Jag hade önskat lite mer information om hur man kan tänka när det börjar trilla in bud, ex kolla slutpriser i mitt område mm men på det stora hela är jag mycket nöjd. "
säljare på Tullgarnsgatan 21

25 feb 2021

"Adam är en driven och väldigt trevlig mäklare som vi fick förtroende för. Snabb återkoppling, bra och tydlig kommunikation. Seriös och charmig på samma gång. Rekommenderar Adam till alla som ska sälja sitt boende."
säljare på Sågargatan 13C

18 feb 2021

"Adam är proffsig, lätt att få tag på och håller en underrättad. Han tar sig även tid att ge tips och rådgivning"
säljare på Råbyvägen 41

08 feb 2021

"Vi är supernöjda med valet av Adam som mäklare. Väldigt proffsigt bemötande från start till mål. Det blev några extra visningar men genom en god kommunikation och bra bemötande så var vi aldrig oroliga, vilket visade sig rätt när vi sålde vår lägenhet till en fint slutpris. Vi kan starkt rekommendera Adam till dom som söker en proffsig och seriös mäklare."
säljare på Soldathemsvägen 5

07 feb 2021

"Kan rekommendera Adam alla dagar i veckan. Proffisionellt genomförd försäljning!"
säljare på Portalgatan 75

29 jan 2021

"Min familj och jag sålde en lägenhet via Adam och hela processen har gått över förväntan bra. Adam var väldigt tillmötesgående och tillgänglig under hela processen. Därför är vi är väldigt nöjda med försäljningen och med hur smidigt allt fungerade och kan därför varmt rekommendera Adam både om man ska köpa eller sälja sin bostad!"
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21

28 jan 2021

"Trots stor konkurrens på marknaden, med många lika stora lägenheter till salu på samma gata, blev vår lägenhet såld snabbt och smidigt. Bra kommunikation och en känsla av trygghet genom hela processen! "
säljare på Regngatan 7

28 jan 2021

"Adam gjorde ett fantastiskt jobb och var väldigt nöjd med hans insats! du e grym fortsätt med det du är grym på. Tack för ett bra jobb!!"
säljare på Meteorvägen 30

18 jan 2021

"Jag använde mig av Hitta Mäklare inför försäljningen av min bostad. Alla föreslagna mäklare verkade duktiga och trevliga, och det som gjorde att jag valde Adam var både hans sociala kompetens och Mäklarhusets annonsering. Självklart är han även en kunnig mäklare. Jag är inte missnöjd med valet :)
Adam har varit lätt att prata med och ställa frågor till sen dag ett, och jag kunde känna att han ville att både jag och köparen skulle vara nöjda och känna oss säkra med affären. Allt har gått snabbt och smidigt och jag är nöjd med både processen och slutpriset. Jag kan absolut rekommendera Adam! :)"
säljare på Hildur Ottelinsgatan 1B

28 dec 2020

"Det var bra insats även vi nådde inte mina förväntningar. "
säljare på Murargatan 26B

15 dec 2020

"Adam gjorde ett fantastiskt arbete med försäljningen av min lägenhet. Efter flera månader utan en försäljning så bytte jag till Adam efter rekommendationer från flera stycken. Inom en månad var lägenheten såld. Han höll god kontakt, var väldigt tydlig, lyhörd och arbetade hårt för att uppnå målet; att sälja lägenheten. Bra jobbat!"
säljare på Trunstavägen 7

01 dec 2020

"Kände mig väldigt trygg med Adam. Det framkom väldigt tydligt att han ville att man skulle känna sig trygg och bekväm i processen. Svarade alltid snabbt på frågor och dylikt. Tack för ett mycket bra jobb!"
säljare på Luthagsesplanaden 3B

26 nov 2020

"Adam är en riktigt duktig mäklare! Mycket kompetent, professionell och resultatorienterad. Fick ett grymt bra pris och kan varmt rekommendera Adam =D "
säljare på Prefektgatan 8

25 nov 2020

"Adam är pålitlig, lugn, trevligt, kunnig och förtroendeingivande. Han gör ett kanonbra jobb!. Affären har gått otroligt snabbt och smidigt. Det känns tryggt att sälja med Adam vilket är anledningen till att vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Torkelsgatan 8C

19 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Adams arbete, både när det gäller engagemang, lyhördhet och driv. Adam hade förståelse för vår situation och våra önskemål, han gav bra råd under tiden, om både det som gällde försäljningen och framtida köp. Vi kan definitivt rekommendera Adam och kommer säkert att anlitat honom igen i framtiden."
säljare på Storgatan 13B

11 nov 2020

"En mycket bra insats i coronatid. Adam var trevlig, fokuserad och proffsig. Försäljningen gick snabbt . Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Adam."
säljare på Blixtgatan 11

11 nov 2020

"Adam är mycket kompetent, trevlig och superbra på marknadsföring av vår lägenhet. Det som var väldigt bra med Adam var att han var konstant tillgänglig och möte oss väl med såväl små som stora frågor . En pärla bland stora havet av mäklaren"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 22

09 nov 2020

"Fantastiskt duktig mäklare! Adam tog tag i försäljningen direkt och höll mig hela tiden uppdaterad. Snabb och smidig försäljning och ett högt pris, vad mer kan man önska sig? Mycket nöjd kund och jag rekommenderar Adam varmt!"
säljare på Prefektgatan 8

05 okt 2020

"Intresserad och hjälpsam. Mycket nöjd."
säljare på Örkälla 25

02 okt 2020

"Efter ett samtal på telefon så bokade vi in första träffen för att diskutera säljprocessen från början till slut. Adam gav mig ett väldigt trevligt bemötande och en mycket bra inblick i hur allt skulle gå till. Från att vi hade första mötet till att en köpare som lämnat bud en bit över utgångsbudet och affären var klar tog inte lång tid. Hela processen flöt på mycket bra och hade inte förväntat mig en så smidig affär från början. Återkopplingen och den service som Adam erbjuder är något utöver det vanliga. Kan verkligen rekommendera att anlita Adam som mäklare."
säljare på Hälleborgsgatan 5

01 okt 2020

"Otroligt duktig mäklare!"
säljare på Meteorvägen 28

30 sep 2020

"Adam är kunnig, strukturerad och väldigt professionell i sitt bemötande. Han är mån om att kommunicera varje steg i processen på ett tydligt och engagerat sätt, tog sig alltid tid. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Kullerstensvägen 1

26 sep 2020

"Adam har varit otroligt trevlig & engagerad under hela försäljningen av vår lägenhet. Vi är väldigt nöjd med all kommunikation, uppdatering & hjälp vi har fått kring försäljningen."
säljare på Gösta Wahlströms väg 12

25 sep 2020

"Vi är väldigt nöjda med Adams insats och kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Artillerigatan 16B

18 sep 2020

"Kan bara ge Adam de allra bästa rekommendationer!"
säljare på Rosendal 169

14 sep 2020

"We have worked with Adam twice now and he is a fantastic agent, especially for people who are new to Sweden and don't understand the process of buying or selling here!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 24

04 sep 2020

"Hade fått Adam som rekommendation sedan tidigare och behövde inte jämföra efter mötet med honom. Han är förtroendeingivande, positiv och har bra driv. Jag är mycket nöjd med allting och kan absolut rekommendera Adam till andra som ska sälja. Tack för hjälpen. Mvh Josef "
säljare på Johannesbäcksgatan 95A

17 aug 2020

"Ett mycket professionellt bemötande har inneburit att köp och försäljning av bostad har både inneburit en känsla av trygghet och en bra affär.
"
säljare på Malma Ringväg 34

22 jul 2020

"Adam har från första mötet varit väldigt lyhörd, avslappnad, engagerad och trevlig. Han har fått mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen och han har alltid legat steget före. Hans strukturerade arbetssätt i kombination med hans driv lämnar inte mycket åt slumpen. Jag är otroligt nöjd med Adam som mäklare och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ringgatan 16A

10 jul 2020

"Tror att Adam kommer bli Uppsalas bästa mäklare om han fortsätter som han gör. Kändes otroligt bra rakt igenom hela försäljningen."
säljare på Gröna gatan 31F

10 jul 2020

"Adam gjorde att jag kände mig trygg genom affären och han var väldigt snabb att återkoppla, även på udda tider. Han är sympatisk, kunnig och lugn i sin roll."
säljare på Skolgatan 23

21 jun 2020

"Allt gick väldigt smidigt och snabbt, all kredit till Adam"
säljare på Blekingevägen 8

19 jun 2020

"Kunnig, duktig och pålitlig."
säljare på Karlsrogatan 86D

12 jun 2020

"Adam är fruktansvärt duktig, jag valde mellan honom och en annan mäklare som hade ett lägre arvode men är väldigt nöjd med att jag istället gick på Adam då det beslutet med störst sannolikhet visade sig i slutpriset."
säljare på Trunstavägen 9

18 maj 2020

"Lätt att ha att göra med, målinriktad och lätt att få tag på."
säljare på Furugatan 1

13 maj 2020

"Väldigt trevlig, sympatisk och lyhörd. En snabb och enkel affär."
säljare på Sankt Göransgatan 33C

11 maj 2020

"Adam är mycket kompetent och höll mig hela tiden uppdaterad. Han är lyhörd, vilket är viktigt för mig och jag är riktigt nöjd med hur allt sköttes från början till slut. Jag rekommenderar verkligen honom och kommer vilja anlita honom nästa gång jag ska köpa/sälja. Supermäklare!"
säljare på Kungsgatan 52D

02 maj 2020

"Ska du hitta en mäklare i Uppsala bör du kontakta Adam! Bättre mäklare går inte att finna. Han är supertrevlig, ytterst professionell och kompetent, lättillgänglig, tillmötesgående och förnuftig och klok.
Han har även ett ess i rockärmen- sin kollega och samarbetspartner Jenny som är stylist (som startade butiken Myrra) samt hennes man Johan som driver Innerstans Bygg. Tillsammans är de ett dream team och förvandlade vår lägenhet till något från en inredningstidning! De tog hand om tråkigt småfix som vi aldrig gjort klart, samt helt fantastisk styling. De lämnade nyckeln emellan sig och koordinerade allt sinsemellan med fotograf, visningar osv och samfakturerade efteråt. Helt fantastiskt koncept! "
säljare på Sankt Johannesgatan 3B

01 maj 2020

"Tror att det är svårt att hitta en trevligare och mer ambitiös mäklare än Adam. Han gjorde ett kanon jobb och trots att vi hamnade mitt i en pandemi fick vi ut det vi begärt för vårt hus.
En solklar 5:a!"
säljare på Boställsvägen 18

09 mar 2020

"Jag är imponerad över Adams stora engagemang och att han alltid är lätt att nå.
Ett mycket bra arbete!"
säljare på Fyrislundsgatan 30

07 mar 2020

"Grym!"
säljare på Norrlandsgatan 34D

06 mar 2020

"Jag har haft toppenbra hjälp av Adam som mäklare vid både köp av lägenhet och husförsäljning. Har bara goda vitsord att ge! "
säljare på Månskensvägen 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
5
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
116 945 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
129 av 135 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
118 av 138 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
135 av 137 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
139 av 139 säljare

Adam på kartan.

184 tidigare annonser
3 bostäder till salu
141 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
5 rum, 112 m²
31 205 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
6 478 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 55 m²
38 090 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 126 kr/mån
2 795 000 kr
4 rum, 106 m²
26 367 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
6 458 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Nyby
1 rum, 40,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Höganäs
4 rum, 90,3 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Höganäs
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Nyby
+ 105 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderas varmt..."
1 320 000 kr
Lägenhet Gottsunda
+ 25 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Extremt ansvarsfull och lyhörd. Adam var engagerad redan från början och väldigt flexibel. Han tog hand om hela processen och fanns alltid tillgänglig om man hade funderingar. Kände mig väldigt bekväm med mitt val av mäklare.
Skulle starkt rekommendera!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.