Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
5.0 / 5
(182 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
63 st
49 st
152 405 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har enligt vår statistik haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 204 760 000 kr.

Presentation

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2020 enligt Reco.

- Mest trovärdiga Q3 2020 enligt Reco.

- Årets mäklare 2019 och 2020, Mäklarhuset Uppsala.

- Flest rekommendationer och flest försäljningar i Knivsta 2019 och 2020 enligt HittaMäklare.

- Årets Rookie 2019, Mäklarhuset Sverige.

__________________________________________________

Med ett starkt driv och ett stort engagemang för varje bostadsförsäljning är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Därför vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen! Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären och som i en förlängning leder till återkommande kunder samt att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och söker en mäklare som brinner för sitt yrke och kommer gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt så är du varmt välkommen att kontakta mig!

073-914 15 51

adam.lindh@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Adam.

05 sep 2021

"Jag är mycket nöjd med Adams arbete med att sälja min lägenhet - han är väl värd sitt arvode. Jag kan rekommendera Adam starkt! Han är professionell, kunnig, lösningsorienterad och väldigt duktig på det han gör. 10 av 10! "
säljare på Stabby Allé 11E

04 sep 2021

"Engagerad och lösningsorinterad med fokus på en lyckad försäljning för alla parter.
Alltid trevlig och svarar på alla frågor vi hade.
Nyggt skägg"
säljare på Sågargatan 11C

26 aug 2021

"Vi kan högt rekomendera Adam och Lina hos mäklarhuset. Verkligen professional och trevliga i sitt arbete."
säljare på Tullgarnsgatan 14

23 aug 2021

"Adam har från första kontakt till försäljning av vår lägenhet varit föredömlig i sin kompetens, dialog och ärlighet. Rekommenderar honom varmt både vid köp och försäljning. "
säljare på Portalgatan 72

17 aug 2021

"Jag är mycket nöjd med Adams insatser som mäklare. Han svarar snabbt, är tillmötesgående och besvarar alla frågor samt att det märks att han vill göra samtliga parter i affären nöjda. Jag kan varmt rekommendera Adam som mäklare! "
säljare på Väderkvarnsgatan 45A

16 aug 2021

"Adam har varit en mäklare i världsklass från start till mål! Han har varit uppriktig, påläst och väldigt enkel. I vårt fall tog det bara ett par dagar från att vi sagt att vi var redo att sälja, tills kontrakt var skrivet, eftersom Adam redan i sitt nätverk hade rätt kund för vår lägenhet. En talang att hålla ögonen på!"
säljare på Portalgatan 73

09 aug 2021

"Adam överträffade alla förväntningar från första kontakt till signerat säljkontrakt. Han var lyhörd genom hela processen, lätt att få tag på och snabb på de förändringar jag ville göra längst vägen. Otroligt proffsig i budgivningen där vi hamnade i en lite speciell situation. Vi fick till slut ett riktigt fint slutpris.
Dessutom en härlig person som är lätt att ha att göra med, stark rek på Adam!"
säljare på Väderkvarnsgatan 43B

08 aug 2021

"Adam har varit mycket hjälpsam som mäklare genom hela försäljningsprocessen samt varit stöttande vilket gjort mig trygg med försäljningen. Kan verkligen rekommendera Adam som mäklare! "
säljare på Tullgarnsgatan 3

29 jun 2021

"Gott och okomplicerat samarbete med Adam. Rekommenderas varmt!"
säljare på Murargatan 27

28 jun 2021

"Försäljningen gick bra, det var struligt med köparen med Adam höll god kontakt med oss och uppdaterade oss om läget. "
säljare på Lustigkullagatan 10

27 jun 2021

"Jag anlitade Adam för att få hjälp att sälja min bostad i Uppsala. Han är lättillgänglig, snabb på återkoppla och gör sitt yttersta för att hålla både köpare/säljare informerade om processen. Det märks på honom att han brinner för sitt yrke och jag lämnar bästa betyg för dig som funderar på att ta hjälp av Adam! "
säljare på Ekoxvägen 10

23 jun 2021

"Adam är en skicklig mäklare. Allt sköttes proffsigt och han var väldigt engagerad. Kan helt klart rekommenderas! "
säljare på Ringgatan 20C

21 jun 2021

"Riktigt nöjd med Adam genom hela processen han skötte allting helt perfekt! "
säljare på Sågargatan 11C

17 jun 2021

"Adam var lyhörd och väldigt professionell. Han guidade oss igenom hela försäljningen och besvarade alltid våra frågor och funderingar. Vi rekommenderar Adam!"
säljare på Frodegatan 12A

17 jun 2021

"Adam är väldigt engagerad, lyhörd och noggrann. Är otroligt nöjd med hela försäljningsprocessen från början till slut. Kan verkligen rekommendera Adam Lindh på mäklarhuset."
säljare på Råbyvägen 41

16 jun 2021

"Skulle alla som ska sälja sin bostad , och har en kunnig och lyhörd mäklare som Adam så blir det inga problem. Tack Adam"
säljare på Ritargatan 1F

09 jun 2021

"Fantastiskt förtroendeingivande, snabb på återkoppling och bra på förhandling. Välj Adam han är grym! "
säljare på Krokvägen 6

06 jun 2021

"Adam har varit en helt proffsig mäklare som skött uppdraget fullt ut. Hans personlighet, energi och marknadskunskap har gjort denna affär smidig. "
säljare på Ellsta Ellvik 102

02 jun 2021

"Adam har visat stor social kompetens och ett empatiskt förhållningssätt. Han är glad, positiv, engagerad och inkännande. Vi har haft tät telefonkontakt och blivit uppdaterade om väsentligheter angående försäljningsläget. Adams insats får högsta betyg.
Med vänlig hälsning, Åsa och Lennart Bergström "
säljare på Skyttelgatan 10C

27 maj 2021

"Försäljningen av vår lägenhet gick snabbt och smidigt tack vare Adam. Han är flexibel, proffsig och enkel att ha att göra med. Rekommenderas varmt! "
säljare på Källparksgatan 12D

22 maj 2021

"Högsta betyg till Adam för arbetet vid försäljningen av vår lägenhet. Han var väldigt dedikerad, tillgänglig för diskussion och svarade på frågor samtidigt som han regelbundet stämde av med oss om hur det gick. Han satte in visningar med kort varsel och var mån om att göra oss nöjda samtidigt som han var bra på att sätta realistiska förväntningar. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Kapellgatan 5

19 maj 2021

"Adam var superbra bollplank under hela processen med snabb återkoppling "
säljare på Botvidsgatan 8A

18 maj 2021

"Proffsigt genom hela vägen"
säljare på Rimbertsvägen 4B

13 maj 2021

"Det är sällsynt att dyka på mäklare som har allt. Adam uppvisade både goda mäklarkunskaper, enormt engagemang och satte rekordpris på en handfull dagar. Jag kan inte säga mig vara annat än strålande nöjd med Adams insatser på alla punkter kring försäljningen av min bostad och kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Österängsgatan 14C

30 apr 2021

"När vi skulle välja mäklare för försäljning av vår bostadsrätt tog vi in 3 alternativ. Redan efter första samtalet sa vi att Adam Lindh var ett toppenalternativ - valet var enkelt och han har verkligen gjort oss nöjda! Vi rekommenderar honom varmt!!"
säljare på Mariedalsgatan 8

24 apr 2021

"Adam är mycket trevlig, hjälpsam och genuin. Vårt första möte var på en tisdag och då insåg vi att det var bråttom att få allt klart inför annonsering innan jag skulle resa bort helgen samma vecka. Han lyckades få till styling av lägenheten dagen därpå och fotografering på torsdagen. Hela säljprocessen gick väldigt smidigt och han höll mig uppdaterad från början till slut. Kan verkligen rekommendera Adam, han gjorde ett kanonjobb! :)"
säljare på Höganäsgatan 8C

24 apr 2021

"Vi fick snabbt stort förtroende för Adam och kände oss trygga genom hela processen. Vi är mycket nöjda med Adam och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Torkelsgatan 28A

20 apr 2021

"Rekommenderas varmt..."
säljare på Viktor Rydbergsgatan 38

18 apr 2021

"Adam är en otroligt engagerad och proffessionell mäklare. Vi kände oss trygga under hela affären. "
säljare på Bjurvalla 111

16 apr 2021

"Extremt ansvarsfull och lyhörd. Adam var engagerad redan från början och väldigt flexibel. Han tog hand om hela processen och fanns alltid tillgänglig om man hade funderingar. Kände mig väldigt bekväm med mitt val av mäklare.
Skulle starkt rekommendera!"
säljare på Cellovägen 124P

04 apr 2021

"Adam lyckades med stort engagemang sälja vår lägenhet innan visning och överträffade våra förväntningar på alla punkter. Skulle rekommendera honom till alla som går i försäljningstankar och jag kan lova att han kommer göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd. "
säljare på Gimogatan 11C

26 mar 2021

"Hela försäljningen från den första kontakten med Adam har varit professionell. Adam har varit kunnig, trevlig och förtroendeingivande. Den fotograf som Adam anlitade skapade mycket bra bilder. Vi fick bra tips av stylisten inför visningen. Kommunikationen med Adam under hela vår försäljningsprocess har varit mycket bra. Det märks att Adam trivs i sitt yrke. Kan varmt rekommendera Adam som mäklare."
säljare på Fålhagsleden 2D

18 mar 2021

"Vi har sålt vår villa utanför Uppsala med hjälp av Adam och Mäklarhuset.
Av de fyra mäklare vi träffade innan vi bestämde oss kände vi direkt att Adam ingav mest förtroende, något han sedan infriade med råge!
Adam var den ende av mäklarna som tog sig tid att titta på huset och bedöma dess unika förutsättningar innan han föreslog ett utgångsbud.
Under processen har Adam hållit oss informerad, han har rekommenderat och använt fotografer och firmor som gjort utmärkt arbete, och han har skött visningen på ett utmärkt sätt.
Vi upplever också att Adam hanterade budgivningen på ett bra sätt och vi blev mycket nöjda med slutpriset.
Adam har gjort hela försäljningen till ett betydligt större nöje än den annars kunde varit och vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Ramstalundsvägen 20

12 mar 2021

"Trevlig, ödmjuk och nåbar! Jag hade önskat lite mer information om hur man kan tänka när det börjar trilla in bud, ex kolla slutpriser i mitt område mm men på det stora hela är jag mycket nöjd. "
säljare på Tullgarnsgatan 21

25 feb 2021

"Adam är en driven och väldigt trevlig mäklare som vi fick förtroende för. Snabb återkoppling, bra och tydlig kommunikation. Seriös och charmig på samma gång. Rekommenderar Adam till alla som ska sälja sitt boende."
säljare på Sågargatan 13C

18 feb 2021

"Adam är proffsig, lätt att få tag på och håller en underrättad. Han tar sig även tid att ge tips och rådgivning"
säljare på Råbyvägen 41

08 feb 2021

"Vi är supernöjda med valet av Adam som mäklare. Väldigt proffsigt bemötande från start till mål. Det blev några extra visningar men genom en god kommunikation och bra bemötande så var vi aldrig oroliga, vilket visade sig rätt när vi sålde vår lägenhet till en fint slutpris. Vi kan starkt rekommendera Adam till dom som söker en proffsig och seriös mäklare."
säljare på Soldathemsvägen 5

07 feb 2021

"Kan rekommendera Adam alla dagar i veckan. Proffisionellt genomförd försäljning!"
säljare på Portalgatan 75

29 jan 2021

"Min familj och jag sålde en lägenhet via Adam och hela processen har gått över förväntan bra. Adam var väldigt tillmötesgående och tillgänglig under hela processen. Därför är vi är väldigt nöjda med försäljningen och med hur smidigt allt fungerade och kan därför varmt rekommendera Adam både om man ska köpa eller sälja sin bostad!"
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21

28 jan 2021

"Trots stor konkurrens på marknaden, med många lika stora lägenheter till salu på samma gata, blev vår lägenhet såld snabbt och smidigt. Bra kommunikation och en känsla av trygghet genom hela processen! "
säljare på Regngatan 7

28 jan 2021

"Adam gjorde ett fantastiskt jobb och var väldigt nöjd med hans insats! du e grym fortsätt med det du är grym på. Tack för ett bra jobb!!"
säljare på Meteorvägen 30

18 jan 2021

"Jag använde mig av Hitta Mäklare inför försäljningen av min bostad. Alla föreslagna mäklare verkade duktiga och trevliga, och det som gjorde att jag valde Adam var både hans sociala kompetens och Mäklarhusets annonsering. Självklart är han även en kunnig mäklare. Jag är inte missnöjd med valet :)
Adam har varit lätt att prata med och ställa frågor till sen dag ett, och jag kunde känna att han ville att både jag och köparen skulle vara nöjda och känna oss säkra med affären. Allt har gått snabbt och smidigt och jag är nöjd med både processen och slutpriset. Jag kan absolut rekommendera Adam! :)"
säljare på Hildur Ottelinsgatan 1B

28 dec 2020

"Det var bra insats även vi nådde inte mina förväntningar. "
säljare på Murargatan 26B

15 dec 2020

"Adam gjorde ett fantastiskt arbete med försäljningen av min lägenhet. Efter flera månader utan en försäljning så bytte jag till Adam efter rekommendationer från flera stycken. Inom en månad var lägenheten såld. Han höll god kontakt, var väldigt tydlig, lyhörd och arbetade hårt för att uppnå målet; att sälja lägenheten. Bra jobbat!"
säljare på Trunstavägen 7

01 dec 2020

"Kände mig väldigt trygg med Adam. Det framkom väldigt tydligt att han ville att man skulle känna sig trygg och bekväm i processen. Svarade alltid snabbt på frågor och dylikt. Tack för ett mycket bra jobb!"
säljare på Luthagsesplanaden 3B

26 nov 2020

"Adam är en riktigt duktig mäklare! Mycket kompetent, professionell och resultatorienterad. Fick ett grymt bra pris och kan varmt rekommendera Adam =D "
säljare på Prefektgatan 8

25 nov 2020

"Adam är pålitlig, lugn, trevligt, kunnig och förtroendeingivande. Han gör ett kanonbra jobb!. Affären har gått otroligt snabbt och smidigt. Det känns tryggt att sälja med Adam vilket är anledningen till att vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Torkelsgatan 8C

19 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Adams arbete, både när det gäller engagemang, lyhördhet och driv. Adam hade förståelse för vår situation och våra önskemål, han gav bra råd under tiden, om både det som gällde försäljningen och framtida köp. Vi kan definitivt rekommendera Adam och kommer säkert att anlitat honom igen i framtiden."
säljare på Storgatan 13B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53
Villa
10
Fritidshus
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
204 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
168 av 174 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
154 av 179 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
174 av 176 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
180 av 180 säljare

Adam på kartan.

236 tidigare annonser
7 bostäder till salu
182 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

7 500 000 kr
6 rum, 98 m²
76 530 kr/m²
Villa, Uppsala
2 850 000 kr
2,5 rum, 73 m²
39 041 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 761 kr/mån
5 995 000 kr
6 rum, 154 m²
38 928 kr/m²
Villa, Uppsala
1 495 000 kr
2 rum, 38 m²
39 342 kr/m²
Lägenhet, Knivsta
2 438 kr/mån
1 rum, 38 m²
Lägenhet, Uppsala
1 823 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gränby
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Funbo Bärby
10 rum, 268 m²
Utropspris: 9 500 000 kr
5 300 000 kr
Villa Alsike
5 rum, 154 m²
3 925 000 kr
Lägenhet Industristaden
+ 175 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Höganäs
+ 405 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.