Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
5.0 / 5
(261 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
91 st
49 st
174 715 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 240 888 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer i Knivsta 2021, 2020 och 2019 enligt HittaMäklare.

- Årets mäklare 2021, 2020 och 2019, Mäklarhuset Uppsala.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2021 enligt Reco.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2020 enligt Reco.

- Mest trovärdiga Q3 2020 enligt Reco.

- Flest försäljningar i Knivsta 2020 och 2019 enligt HittaMäklare.

- Årets Rookie 2019, Mäklarhuset Sverige.

__________________________________________________

Med ett starkt driv och ett stort engagemang för varje bostadsförsäljning är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar. Som en av de mest anlitade mäklarna i Uppsala är jag stolt över att gång på gång kunna leverera ett högt slutpris, många gånger på rekordnivå åt mina kunder! Receptet för detta är många försäljningarna i ryggen, struktur, stor kunskap kring marknaden, en genomarbetad försäljningsplan samt ett stort engagemang.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Därför vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen! Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären och som i en förlängning leder till återkommande kunder samt att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och söker en mäklare som brinner för sitt yrke och kommer gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå det bästa resultatet så är du varmt välkommen att kontakta mig!

073-9141551
adam.lindh@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Adam.

30 jun 2022

"Adam sålde en lägenhet åt mig som var annonserad som kommande på mäklarhusets hemsida.
Med en otrolig fingertoppskänsla hittade han en köpare som lade ett bud på plats under förhandsvisning.
Adam mer än överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar honom varmt.
Tack Adam!
Stefan "
"Adam sålde en lägenhet åt mig som var annonserad som kommande på mäklarhusets hemsida.
Med en otrolig fingertoppskänsla hittade han en köpare som lade ett bud på plats under förhandsvisning.
Adam mer än överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar honom varmt.
Tack Adam!
Stefan "
Läs mer
säljare på Herrhagsvägen 209

30 jun 2022

"Adam fick två förmedlingsuppdrag av mig med ganska kort mellanrum. Han lyckades med att ordna kontraktskrivning för båda samma dag!
Adam ger ett lungt och förtroendeingivande intryck och var alltid lätt att nå.
Tack Adam
Stefan och Karolina"
säljare på Fullerö Lälunda 267

16 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med Adams insats. Han är väldigt genuin och lätt att göra med. "
säljare på Marsta 107

13 jun 2022

"Adam var både mäklare när jag köpte lägenheten och sålde den. Väldigt trevlig, engagerad och duktig! "
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 17

13 jun 2022

"Adam är en driven och kompetent mäklare som är lätt att tycka om. Adam gör det lilla extra för att köpare och säljare ska vara helt nöjda.
Första gången jag sålde med honom och kommer inte sälja med någon annan efter det. Rekommenderas varmt !!!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 94

13 jun 2022

"Adam överträffade våra förväntningar i allt. Trots en sviktande konjunktur så lyckades Adam att få upp priset på vår bostadsrätt och slutpriset överträffade våra förväntningar med råge. Jag kan varmt rekommendera Adam om ni går i säljtankar "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 95A

09 jun 2022

"Vi är otroligt nöjda med Adams insats.
Plus på allt +++++!
"
säljare på Salagatan 51C

07 jun 2022

"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Adam och var lika nöjda båda gångerna. Han ger ett seriöst och professionellt intryck både mot säljare och köpare. Hela processen vid vår försäljning nyligen gick mycket smidigt och Adam uppfyller alla våra förväntningar med marginal. Vi rekommenderar varmt ..."
"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Adam och var lika nöjda båda gångerna. Han ger ett seriöst och professionellt intryck både mot säljare och köpare. Hela processen vid vår försäljning nyligen gick mycket smidigt och Adam uppfyller alla våra förväntningar med marginal. Vi rekommenderar varmt Adam!"
Läs mer
säljare på Geijersgatan 27C

31 maj 2022

"Ett ord, världsklass!"
säljare på Torkelsgatan 17C

20 maj 2022

"Adam är en målmedveten, lyhörd och mycket kompetent mäklare.
Rekommenderas varmt."
säljare på Ymergatan 6B

14 maj 2022

"Anlitade Adam på rekommendation från bekanta. Han levde minst sagt upp till alla förväntningar, och var väldigt hjälpsam och proffsig under hela försäljningsprocessen. Kändes extremt tryggt och Adam hade god koll på marknaden i området. Rekommenderar honom varmt!"
"Anlitade Adam på rekommendation från bekanta. Han levde minst sagt upp till alla förväntningar, och var väldigt hjälpsam och proffsig under hela försäljningsprocessen. Kändes extremt tryggt och Adam hade god koll på marknaden i området. Rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Bredmansgatan 4C

03 maj 2022

"Vi var jättenöjda med Adam! Hela processen kändes trygg från start. Snabb försäljning och ett slutbud över förväntan. "
säljare på Portalgatan 79

27 apr 2022

"Fanatiskt trevlig och proffsig som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Bergslagsresan 10

27 apr 2022

"Adam är väldigt lyhörd och lyssnar till kundens önskemål. "
säljare på Torkelsgatan 30B

13 apr 2022

"För mig upplevs Adam som trygg och stabil i sin mäklarroll. Upplevs mycket kompetent och lyhörd. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare! "
säljare på Orrspelsgatan 71

13 apr 2022

"Extremely professional and was always there to help us with any questions and problems we encountered. Really recommend!"
säljare på Geijersgatan 50C

07 apr 2022

"Adam är en mäklare att lita på genom hela processen!
Proffessionell, inlyssnande, bra bollplank, tydlig i sin kommunikation, snabb återkoppling samt ödmjuk.
"
säljare på Eriksbergsvägen 9A

07 apr 2022

"Adam mötte våra högt ställda förväntningar. Han är professionell, tydlig och kommunikativ. Skapar bra förtroende både hos säljare och köpare."
säljare på Petterslundsgatan 23D

02 apr 2022

"Proffsig, hjälpsam och seriös mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Väderkvarnsgatan 54A

30 mar 2022

"Adam skötte alla steg i försäljning proffesionellt och med stort engagemang. Tydlig, driven och med ett varmt bemötande.
Slutpriset landade högt över förväntan.
Jag kan varmt rekommendera Adam! "
säljare på Götgatan 24A

25 mar 2022

"En enkel och trevlig kontakt med mäklaren, alltid svar på frågor, första ”okrångliga” försäljning jag gjort. "
säljare på Rosendalsvägen 12C

19 mar 2022

"Adam gjorde ett kanonbra jobb för oss, både i processen att köpa och sälja. Han motsvarade alla våra förväntningar utifrån tillgänglighet, kompetens och engagemang. Vi rekommenderar honom starkt till dig som letar en skicklig mäklare. "
säljare på Salagatan 22C

11 mar 2022

"Adam var super kunnig och gjorde att försäljningen kändes trygg för oss som säljare. Han var alltid tillgänglig och gav den bästa mäklarupplevelsen vi kunde önskat oss. Skulle verkligen rekommendera Adam! "
säljare på Lindsbro 748

27 feb 2022

"Vi är jättenöjda med Adam och vi vill ge vår bästa rekommendationer."
säljare på Källbacken 5

26 feb 2022

"Går du i försäljningstankar så börjar processen med att välja rätt mäklare. Jag har haft en hel del kontakt med mäklare genom mina tidigare fastighetsaffärer. Vissa mer proffsiga än andra. Bland det värsta som finns är att möta dem som är duktiga på att snacka men inte fullfölja eller ännu värre ..."
"Går du i försäljningstankar så börjar processen med att välja rätt mäklare. Jag har haft en hel del kontakt med mäklare genom mina tidigare fastighetsaffärer. Vissa mer proffsiga än andra. Bland det värsta som finns är att möta dem som är duktiga på att snacka men inte fullfölja eller ännu värre de som lovar guld och gröna skogar för att sen göra en besviken.
Att sälja sitt boende kan vara en ganska stressande process. Då är det viktigt med en mäklare som levererar det han lovar. Adam är förtroendeingivande, realistisk, service minded, lugn och trevlig. Efter avslutad process kan jag också intyga att han är kompetent, erfaren och mycket duktig på sitt arbete.
Han ger det där lilla extra och jag uppskattar att han tog sig an mitt objekt med största professionalism. Snygga prospekt och välskriven annonstext. Han är en trygg hamn när/om man känner sig lite orolig. Vill du ha ett proffsigt mottagande så väljer du Adam. Ett plus var också att han hade en kundbas. Det kändes också lyxigt att bli väl omhändertagen. Han var alltid tillgänglig eller återkom snabbt utan dröjsmål.
Bryr du dig om kvalité och vill du få ut det mesta och det bästa av din försäljningsprocess så rekommenderar jag dig starkt att ta ett första möte med Adam Lindh. En tillgång för Mäklarhuset och någon som jag kommer att vända mig till i framtiden också. "
Läs mer
säljare på Norrtäljegatan 7A

24 feb 2022

"Arvodet blev mer än räknat med samtidigt fick vi mer för lägenheten än vad vi hade räknat med också, hade lång kontakt och han var ett värdefullt bollplank innan vi själva köpte nytt boende och därefter sålde vår lägenheten. "
säljare på Portalgatan 93

24 feb 2022

"Väldigt hjälpsam och engagerad i alla situationer, oavsett vad det handlade om! Trygg och lugn i sin roll vilket vi upplevder som väldigt viktigt i en bostadsförsäljning."
säljare på Eldkvarnsgatan 7

16 feb 2022

"Visade stort engagemang från start till slut. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Tullgarnsgatan 3

15 feb 2022

"En bra och snabb försäljning, Adam var väldigt lyhörd."
säljare på Ritargatan 1D

12 feb 2022

"Riktigt bra mäklare
Haft en del mäklare under åren Adam klart bäst"
säljare på Norbyvägen 137H

05 feb 2022

"Adam var professionell och levererade över förväntning! Rekommenderar starkt! "
säljare på Djäknegatan 24

02 feb 2022

"Kan varmt rekommendera att anlita Adam som mäklare, redan från vårt första möte har han vart oerhört proffsig, ödmjuk och genuin.
Anlitar ni Adam så får ni en mäklare som tar hand om er hela vägen från början till slut!"
säljare på Industrigatan 31

21 jan 2022

"Otroligt engagerad och duktig mäklare som givit oss goda råd i vår första bostadsrättsförsäljning. Väldigt bra kommunikation och alltid trevligt bemötande. "
säljare på Liljegatan 4D

19 jan 2022

"Kan starkt rekommendera Adam som mäklare! Lätt att ha och göra med och tydlig i sin kommunikation. Lägenheten såldes snabbt och smidigt. "
säljare på Liljegatan 6B

11 jan 2022

"Adam var engagerad, proffsig och kändes genuin genom hela vår bostadsaffär. Vi är supernöjda. När det blir dags igen är det honom vi ringer! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 21

23 dec 2021

"Inför försäljningen av min lägenhet kontaktade jag flera av Uppsalas större mäklarbyråer. Valet föll på Adam Lindh – Mäklarhuset. Jag kände stort förtroende att Adam skulle genomföra uppdraget på bästa sätt och jag är mycket nöjd genom hela processen – smidigt och proffsigt. Jag lämnar mina varma..."
"Inför försäljningen av min lägenhet kontaktade jag flera av Uppsalas större mäklarbyråer. Valet föll på Adam Lindh – Mäklarhuset. Jag kände stort förtroende att Adam skulle genomföra uppdraget på bästa sätt och jag är mycket nöjd genom hela processen – smidigt och proffsigt. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till att anlita Adam Lindh för din nästa bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Viragatan 7

16 dec 2021

"Vi är otroligt nöjda med att vi valde just Adam som mäklare, tack vare honom fick vi till en smidig och gynnsam försäljning av vår lägenhet. Adam har varit proffsig, trevlig och tydlig genom hela processen.
Rekommenderar alla att anlita Adam som mäklare! "
"Vi är otroligt nöjda med att vi valde just Adam som mäklare, tack vare honom fick vi till en smidig och gynnsam försäljning av vår lägenhet. Adam har varit proffsig, trevlig och tydlig genom hela processen.
Rekommenderar alla att anlita Adam som mäklare! "
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 7B

12 dec 2021

"Super bra och trevligt mäklare som verkligen kan och vet vad han gör. Våran bostad tog lite tid innan den blev sold med Adam Lindh håller mig uppdaterats hela tiden så att man kan lugna sig. Super trevligt och hjälpsam när man har frågor."
säljare på Trunstavägen 9

05 dec 2021

"Adam var lysande genom hela perioden. Väldigt duktig. Han var lätt att få tag i och hörde av sig direkt när något hände. Kan rekommendera Adam till 100%. "
säljare på Väpnargatan 7C

29 nov 2021

"Adam är en grym mäklare med alla pusselbitar för att få köpare och säljare nöjda.
Tid, tydlighet, ärlighet och snabb återkoppling är några saker vi ansåg viktiga för en mäklare och Adam är topp klass vad på allt!
Rekommenderas starkt! "
säljare på Industrigatan 13

12 nov 2021

"Sansad, proffessionell, duktig säljare. Adams sociala kompetens gör honom väldigt lätt att arbeta med. Vad gäller försäljning så mötte samt översteg hans arbete mina förväntningar. "
säljare på Stormgatan 12

11 nov 2021

"Adam gav ett fantastiskt och professionellt bemötande under hela processen. "
säljare på Plommonvägen 46

10 nov 2021

"Utmärkt och slutpriset översteg våra förväntningar mef råge."
säljare på Kantarellvägen 2

08 nov 2021

"Är otroligt nöjd med Adams insats. Under första mötet var han väldigt förtroendeingivande och redogjorde för sina tankar kring försäljningen, något som gjorde att vi valde just honom. Allting gick sedan väldigt snabbt och smidigt, rekommenderar honom starkt!"
"Är otroligt nöjd med Adams insats. Under första mötet var han väldigt förtroendeingivande och redogjorde för sina tankar kring försäljningen, något som gjorde att vi valde just honom. Allting gick sedan väldigt snabbt och smidigt, rekommenderar honom starkt!"
Läs mer
säljare på Kungsängsesplanaden 12B

29 okt 2021

"Trevlig och tillmötesgående. Lyhörd, kunnig och snabb i hela försäljnings processen.Rekommenderar varmt Adam Lindh på Mäklarhuset."
säljare på Artillerigatan 10B

26 okt 2021

"Är väldigt nöjd med Adams insats, han är väldigt trevlig och lätt att prata med. Skulle definitivt rekommendera honom till andra säljare!"
säljare på Tiundagatan 39

29 sep 2021

"Adam är en klockren mäklare med god känsla för marknad och säljaren önskemål."
säljare på Ekedalsvägen 2

29 sep 2021

"Lätttillgänglig, trevlig, kunnig,trovärdig"
säljare på Läbygatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
52
Villa
12
Radhus
3
Fritidshus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
240 888 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
243 av 250 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
222 av 256 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
249 av 251 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
259 av 259 säljare

Adam på kartan.

334 tidigare annonser
41 bostäder till salu
261 rekommendationer

41 bostäder till salu.

Annonser

1,5 rum, 40 m²
Lägenhet, Uppsala
3 284 kr/mån
3 rum, 100 m²
Lägenhet, Uppsala
5 873 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 64 m²
23 359 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 992 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 27 m²
66 481 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 321 kr/mån
2,5 rum,
Lägenhet, Uppsala
3 786 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Knivsta
5 rum, 145 m²
Utropspris: 5 700 000 kr
4 195 000 kr
Lägenhet Kvarngärdet
4 rum, 111,5 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
5 350 000 kr
Villa Uppsala
+ 355 000 kr
6 rum, 162 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Adam fick två förmedlingsuppdrag av mig med ganska kort mellanrum. Han lyckades med att ordna kontraktskrivning för båda samma dag!
Adam ger ett lungt och förtroendeingivande intryck och var alltid lätt att nå.
Tack Adam
Stefan och Karolina"
2 300 000 kr
Lägenhet Stenhagen
3 rum, 97,6 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Adam sålde en lägenhet åt mig som var annonserad som kommande på mäklarhusets hemsida.
Med en otrolig fingertoppskänsla hittade han en köpare som lade ett bud på plats under förhandsvisning.
Adam mer än överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar honom varmt.
Tack Adam!
Stefan "
6 900 000 kr
Villa
6 rum, 150 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.