Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
5.0 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
39 st
93 685 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har haft 53 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 137 300 000 kr.

Presentation

Med ett starkt driv och ett stort engagemang för varje bostadsförsäljning är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Därför vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen! Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären och som i en förlängning leder till återkommande kunder samt att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar, är nyfiken på vad din bostad är värd, hur en förmedlingsprocess ser ut, vad man bör studera i en årsredovisning, eller har andra frågor som rör dig och din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020
tredje kvartalet 2020
tredje kvartalet 2020

Säljare om Adam.

05 okt 2020

"Intresserad och hjälpsam. Mycket nöjd."
säljare på Örkälla 25

02 okt 2020

"Efter ett samtal på telefon så bokade vi in första träffen för att diskutera säljprocessen från början till slut. Adam gav mig ett väldigt trevligt bemötande och en mycket bra inblick i hur allt skulle gå till. Från att vi hade första mötet till att en köpare som lämnat bud en bit över utgångsbudet och affären var klar tog inte lång tid. Hela processen flöt på mycket bra och hade inte förväntat mig en så smidig affär från början. Återkopplingen och den service som Adam erbjuder är något utöver det vanliga. Kan verkligen rekommendera att anlita Adam som mäklare."
säljare på Hälleborgsgatan 5

01 okt 2020

"Otroligt duktig mäklare!"
säljare på Meteorvägen 28

30 sep 2020

"Adam är kunnig, strukturerad och väldigt professionell i sitt bemötande. Han är mån om att kommunicera varje steg i processen på ett tydligt och engagerat sätt, tog sig alltid tid. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Kullerstensvägen 1

26 sep 2020

"Adam har varit otroligt trevlig & engagerad under hela försäljningen av vår lägenhet. Vi är väldigt nöjd med all kommunikation, uppdatering & hjälp vi har fått kring försäljningen."
säljare på Gösta Wahlströms väg 12

25 sep 2020

"Vi är väldigt nöjda med Adams insats och kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Artillerigatan 16B

18 sep 2020

"Kan bara ge Adam de allra bästa rekommendationer!"
säljare på Rosendal 169

14 sep 2020

"We have worked with Adam twice now and he is a fantastic agent, especially for people who are new to Sweden and don't understand the process of buying or selling here!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 24

17 aug 2020

"Ett mycket professionellt bemötande har inneburit att köp och försäljning av bostad har både inneburit en känsla av trygghet och en bra affär.
"
säljare på Malma Ringväg 34

22 jul 2020

"Adam har från första mötet varit väldigt lyhörd, avslappnad, engagerad och trevlig. Han har fått mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen och han har alltid legat steget före. Hans strukturerade arbetssätt i kombination med hans driv lämnar inte mycket åt slumpen. Jag är otroligt nöjd med Adam som mäklare och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ringgatan 16A

10 jul 2020

"Tror att Adam kommer bli Uppsalas bästa mäklare om han fortsätter som han gör. Kändes otroligt bra rakt igenom hela försäljningen."
säljare på Gröna gatan 31F

10 jul 2020

"Adam gjorde att jag kände mig trygg genom affären och han var väldigt snabb att återkoppla, även på udda tider. Han är sympatisk, kunnig och lugn i sin roll."
säljare på Skolgatan 23

21 jun 2020

"Allt gick väldigt smidigt och snabbt, all kredit till Adam"
säljare på Blekingevägen 8

19 jun 2020

"Kunnig, duktig och pålitlig."
säljare på Karlsrogatan 86D

12 jun 2020

"Adam är fruktansvärt duktig, jag valde mellan honom och en annan mäklare som hade ett lägre arvode men är väldigt nöjd med att jag istället gick på Adam då det beslutet med störst sannolikhet visade sig i slutpriset."
säljare på Trunstavägen 9

18 maj 2020

"Lätt att ha att göra med, målinriktad och lätt att få tag på."
säljare på Furugatan 1

13 maj 2020

"Väldigt trevlig, sympatisk och lyhörd. En snabb och enkel affär."
säljare på Sankt Göransgatan 33C

11 maj 2020

"Adam är mycket kompetent och höll mig hela tiden uppdaterad. Han är lyhörd, vilket är viktigt för mig och jag är riktigt nöjd med hur allt sköttes från början till slut. Jag rekommenderar verkligen honom och kommer vilja anlita honom nästa gång jag ska köpa/sälja. Supermäklare!"
säljare på Kungsgatan 52D

02 maj 2020

"Ska du hitta en mäklare i Uppsala bör du kontakta Adam! Bättre mäklare går inte att finna. Han är supertrevlig, ytterst professionell och kompetent, lättillgänglig, tillmötesgående och förnuftig och klok.
Han har även ett ess i rockärmen- sin kollega och samarbetspartner Jenny som är stylist (som startade butiken Myrra) samt hennes man Johan som driver Innerstans Bygg. Tillsammans är de ett dream team och förvandlade vår lägenhet till något från en inredningstidning! De tog hand om tråkigt småfix som vi aldrig gjort klart, samt helt fantastisk styling. De lämnade nyckeln emellan sig och koordinerade allt sinsemellan med fotograf, visningar osv och samfakturerade efteråt. Helt fantastiskt koncept! "
säljare på Sankt Johannesgatan 3B

01 maj 2020

"Tror att det är svårt att hitta en trevligare och mer ambitiös mäklare än Adam. Han gjorde ett kanon jobb och trots att vi hamnade mitt i en pandemi fick vi ut det vi begärt för vårt hus.
En solklar 5:a!"
säljare på Boställsvägen 18

09 mar 2020

"Jag är imponerad över Adams stora engagemang och att han alltid är lätt att nå.
Ett mycket bra arbete!"
säljare på Fyrislundsgatan 30

07 mar 2020

"Grym!"
säljare på Norrlandsgatan 34D

06 mar 2020

"Jag har haft toppenbra hjälp av Adam som mäklare vid både köp av lägenhet och husförsäljning. Har bara goda vitsord att ge! "
säljare på Månskensvägen 51

05 mar 2020

"Jag är jättenöjd med Adam, supertrevlig och lätt att få kontakt med, samtidigt som han hörde av sig och visade att han var intresserad. "
säljare på Luthagsesplanaden 17A

31 jan 2020

"Proffsig och förtroendeskapande
Trevlig och lyhörd"
säljare på Kolugnsvägen 98

14 jan 2020

"Effektivt och tryggt genom alla steg i processen. Mycket vänlig och bra kommunikation. Rekommenderas verkligen av oss."
säljare på Tryffelvägen 18B

22 nov 2019

"Smidigt och bra, inget slöseri på tid men inget kändes halvdant gjort utan bara effektivt och proffesionellt. Rekommenderar!"
säljare på Kamomillgatan 31

21 nov 2019

"Vi är väldigt glada att vi valde just Adam till vår mäklare. Han är engagerad, påläst och trevlig. Bra kommunikation under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Adam!"
säljare på Siktargatan 18

16 nov 2019

"Genom hela processen var Adam enkel att jobba med - han var lyhörd för våra önskemål och behov, alltid nåbar och han guidade oss genom de olika stegen i försäljningen på ett tryggt och metodiskt sätt. Kan verkligen rekommendera Adam som mäklare! "
säljare på Sankt Göransgatan 22

05 nov 2019

"Enormt engagerad och aktiv, svarar alltid när man har frågor, ringer alltid tillbaka inom kort när man har sökt honom och hållde mig uppdaterad genom hela processen "
säljare på Björkkällevägen 49

28 okt 2019

"Mycket professionell och kompetent mäklare som smidigt hjälpt oss under hela processen. Han brinner verkligen för sitt yrke och det märks! Kan beskriva honom som en glad, skicklig, trevlig och målinriktad person som alltid har ett leende på läpparna. Med Adams hjälp slog vi rekordet i föreningen. Han lever helt enkelt upp till ens förväntningar. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fyrislundsgatan 32

16 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Adam Lindhs insatser gällande försäljning av vår bostad.Adam är en mycket trevlig, kunnig och angagerad mäklare som ser över många möjligheter"
säljare på Sankt Johannesgatan 36B

07 okt 2019

"Adam har gott omdöme och en fin moralisk kompass. Han är som en bra mäklare skall vara."
säljare på Tiundagatan 37

03 okt 2019

"Vi kände stort förtroende för Adam inför försäljningen av vårt fritidshus. Han var kunnig, trevlig, positiv och höll regelbunden kontakt under hela processen. Vi är verkligen nöjda och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Gräna 60

16 sep 2019

"Lyhörd, snabb respons och väldigt trevlig!"
säljare på Portalgatan 79

26 aug 2019

"I en skog av konkurrerande och subventionerade nybygnationer så kämpade Adam in över mållinjen!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 24

16 aug 2019

"Mycket engagerad och pålitlig mäklare. Hela processen gick smidigt från start till mål och vi kände oss väldigt trygga hela vägen. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Råbyvägen 57F

15 aug 2019

"Adam var superduktig och kan verkligen rekommenderas!"
säljare på Geijersgatan 15B

07 aug 2019

"Adam Lindh är en mycket kompetent och duktig mäklare.
Korrekt i sitt uppträdande, påläst, väl förberedd och insatt i såväl marknadsfrågor och monetära frågor, som lagstiftning och formalia. Inte minst har Adam ett genuint intresse för och stor kunskap om boendemiljö- och byggnadsfrågor, både sett i sociala aspekter och i tekniska hänseenden, liksom arkitektoniska, och i frågor som rör kulturmiljöhänsyn mm.
Adam har ett ledigt och avspänt, förtroligt och mycket vänligt sätt att leda sina klienter genom en förmedlingsprocess från början till slut. Han är noggrann med att tillse att alla uppgifts-underlag och förutsättningar är kontrollerade och riktiga för både säljare och köpare, vilket är viktigt för en god helhetsprocess. Hans prisprognoser för värdering av försäljningsobjekt
är träffsäkra och realistiska. Med utgångspunkt i ett väl utfört förarbete är Adams handläggning i budgivningsförhandlingen kontrollerad och säker. Något han dessutom har förmåga att styra till ett positivt utfall med högt slutpris för säljaren. Adam har också en god och väl utvecklad samarbetsförmåga, inlevelseförmåga och stor lyhördhet för klientens önskemål, vilket ger hög trovärdighet och inger förtroende. Sammantaget visar det på mycket goda egenskaper, kompetens och fallenhet för yrket som mäklare.
Jag ger härmed Adam min bästa rekommendationer.
/Henrik Sandevärn
arkitekt SAR/MSA
Knivsta "
säljare på Apoteksvägen 13E

15 jul 2019

"Lätt att kontakta, trevlig, tydlig, stabil. Bara gott att säga om Adam!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 26

13 jul 2019

"Väldigt engagerad. Mycket trevlig och lättsam kontakt. Har bara positivt att säga om Adam. Rekommenderas varmt!"
säljare på Granitvägen 15B

10 jul 2019

"Vi fick bättre betalt än väntat."
säljare på Norbyvägen 46E

09 jul 2019

"Jag kan varmt rekommendera Adam som mäklare! Försäljningen gick snabbt och Adam var proffsig, tillmötesgående och ett bra bollplank under hela processen. Jag kände mig trygg från första mötet och ända in i mål. "
säljare på Petterslundsgatan 9F

02 maj 2019

"duktig"
säljare på Lertagsvägen 32C

02 maj 2019

"Trevlig, glad, kunnig. Gjorde ett mycket bra jobb. Vi rekommenderar honom gärna."
säljare på Timotejvägen 97

22 jan 2019

"Vid försäljning av vår lägenhet gjorde Adam ett mycket bra jobb med stort engagemang, goda råd, bra bemötande och uppskattad information under hela processen."
säljare på Linnégatan 2F

04 dec 2018

"Adam var jättetrevlig, lättförståelig, och kommunicerade processen hela vägen till kontraktsskrivandet på ett sympatiskt och engagerat sätt. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad! "
säljare på Sturegatan 3

26 nov 2018

"Vi hade ett genomgående bra och trevligt samarbete och kände under hela säljprocessen att ärendet var i säkra händer."
säljare på Stenhagsvägen 164

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
10
Fritidshus
2
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
53
Försäljningsvärde
137 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 103 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 103 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 103 säljare

Adam på kartan.

138 tidigare annonser
3 bostäder till salu
103 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
3 rum, 82,5 m²
25 548 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 906 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 30 m²
53 166 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 838 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 69 m²
37 608 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 887 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 750 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 55 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
4 675 000 kr
Lägenhet Industristaden
+ 680 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 665 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 215 000 kr
1 rum, 25,5 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 675 000 kr
Lägenhet Norby
+ 180 000 kr
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 605 000 kr
4 rum, 95,1 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.