Adam Lindh

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Adam Lindh
Profilbild för Adam Lindh
Säljarfavorit
Adam Lindh
5.0 / 5
(298 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
72 st
42 st
153 650 000 kr

Bakgrund

Adam Lindh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Adam har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Adam har enligt vår statistik haft 62 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 190 820 000 kr.

Presentation

- Flest försäljningar i Uppsala län tredje kvartalet 2022.

- Flest rekommendationer i Knivsta 2021, 2020 och 2019 enligt HittaMäklare.

- Årets mäklare 2021, 2020 och 2019, Mäklarhuset Uppsala.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2021 enligt Reco.

- Bäst betyg i Uppsala Q4 2020 enligt Reco.

- Mest trovärdiga Q3 2020 enligt Reco.

- Flest försäljningar i Knivsta 2020 och 2019 enligt HittaMäklare.

- Årets Rookie 2019, Mäklarhuset Sverige.

__________________________________________________

Med ett starkt driv och ett stort engagemang är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar! Som en av de mest anlitade mäklarna i Uppsala flera år i rad är jag stolt över att gång på gång kunna leverera ett högt slutpris, många gånger på rekordnivå åt mina kunder! Receptet för detta är många försäljningarna i ryggen, struktur, stor kunskap kring marknaden och min vilja att hela tiden vilja bli bättre!

Jag förmedlar allt ifrån lägenheter till villor och fritidshus i hela Uppsala län.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären, som i förlängningen leder till återkommande kunder och att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och söker en mäklare som brinner för sitt yrke och kommer gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå det bästa resultatet så är du varmt välkommen att kontakta mig!

073-9141551
adam.lindh@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022

Säljare om Adam.

06 dec 2022

"Adam är engagerad och höll mig som säljare uppdaterad kring läget mins en gång i veckan. Han tog själv initiativ till att bjuda in potentiella köpare till visningar de inte var bokade på"
säljare på Väderkvarnsgatan 15E

04 dec 2022

"Fick rekommendationen om Adam av en bekant, väldigt nöjd med arbetet och hela resan blev väldigt bra trots bostadsmarknaden i dagsläget!"
säljare på Apelgatan 5A

12 nov 2022

"Fantastiskt bra dialog och driv från mäklaren. Priset landade där vi ville och där mäklaren sa att vi skulle landa. "
säljare på Österängsgatan 12C

07 nov 2022

"Adam har gjort ett kanonbra jobb med våran försäljning. Adam är trevlig, pålitlig, kunnig och inger förtroende. Han är engagerad och lyhörd, ett riktigt proffs. Vi kan varmt rekommendera Adam"
säljare på Portalgatan 17

06 nov 2022

"Vi upplevde Adam som mycket kompetent, trevlig, informativ och driven. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Geijersgatan 23B

27 okt 2022

"Otroligt duktig och driven mäklare. Väldigt lätt att få tag på, har svar på tal och mycket trevlig."
säljare på Centralvägen 38

16 okt 2022

"Kan verkligen rekommendera Adam Lindh som mäklare. Han är engagerad och bra på att knyta sociala kontakter! "
säljare på Sågargatan 13B

08 okt 2022

"Adam var jättebra som mäklare från början tillslut.
Inte säker på att affären gått igenom utan honom.
Enkel att få tag på och enkel i kommunikation.
Kommer få sköta alla mina bostadsförsäljningar i framtiden. "
säljare på Morängatan 64C

07 okt 2022

"Mycket nöjd med service och den ständiga kontaktbarheten"
säljare på Fyrislundsgatan 30

06 okt 2022

"Mäklaren var insatt och gav goda råd när vi undrade över något. Snabbt agerat."
säljare på Kurvallen 6

04 okt 2022

"Engagerad och kompetent mäklare! "
säljare på Helsingforsgatan 137

29 sep 2022

"Mycket professionell, engagerad och lyhörd. Redan vid första mötet kände jag ett extremt förtroende för honom. Trots en stormig bostadsmarknad hade Adam hela tiden en plan och höll sig positiv. Adam informerade mig varje vecka om hur läget såg ut vilket gjorde att jag aldrig behövde gå runt och u..."
"Mycket professionell, engagerad och lyhörd. Redan vid första mötet kände jag ett extremt förtroende för honom. Trots en stormig bostadsmarknad hade Adam hela tiden en plan och höll sig positiv. Adam informerade mig varje vecka om hur läget såg ut vilket gjorde att jag aldrig behövde gå runt och undra vad status är. Trots en tuff marknad fick vi till en affär jag är otroligt nöjd med. Det märks att Adam verkligen brinner för sitt jobb, jag rekommenderar honom starkt. Jag hade inte kunnat hitta en bättre mäklare. "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 105D

23 sep 2022

"Adams prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Adam tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Adams trygga personlighet är en styrka både för sälj..."
"Adams prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Adam tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Adams trygga personlighet är en styrka både för säljare och köpare, det märks att han har gedigen erfarenhet av processen i bagaget. Vi rekommenderar Adam till fullo, han har passion för det han gör och det återspeglas i en lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Sturegatan 18B

20 sep 2022

"Mycket professionell och engagerad. Vi valde Adam efter att ha varit på visning på en annan bostad och han gav ett så bra intryck att vi frågade om han ville sälja våran lägenhet. Tydlig information om läget på bostadsmarknaden, vilket pris man kunde förvänta sig och en aktiv dialog genom hela sä..."
"Mycket professionell och engagerad. Vi valde Adam efter att ha varit på visning på en annan bostad och han gav ett så bra intryck att vi frågade om han ville sälja våran lägenhet. Tydlig information om läget på bostadsmarknaden, vilket pris man kunde förvänta sig och en aktiv dialog genom hela säljprocessen. Lätt att kommunicera med och otrolig tillgänglig. Vi fick snabba svar på våra frågor. Rekommenderas starkt."
Läs mer
säljare på Bredmansgatan 4D

14 sep 2022

"Marknaden är inte lätt och bostaden lades ut precis i början på maj 2022 när marknaden började dippa och utbudet blev mycket större än tidigare. Adam hade en tydlig strategi och höll oss hela tiden uppdaterade angående läget med visningar och eventuella spekulanter. Trots många visningar i en tuf..."
"Marknaden är inte lätt och bostaden lades ut precis i början på maj 2022 när marknaden började dippa och utbudet blev mycket större än tidigare. Adam hade en tydlig strategi och höll oss hela tiden uppdaterade angående läget med visningar och eventuella spekulanter. Trots många visningar i en tuff marknad så var Adam hela tiden ett bra stöd. Det var min första gång att anlita en mäklare för försäljning och jag träffade flera innan jag valde Adam. Han var den mäklare som var mest professionell och tog (även mina ”dumma”) frågor på allvar. Framförallt kände jag att stort förtroende för honom med att förmedla och fixa! Flexibel, framåt, professionell och alltid lätt att få tag på!"
Läs mer
säljare på Viragatan 5

14 sep 2022

"Adam var driven och hjälpsam under hela processen. Från första möte till avslut. I en tuff marknad lyckades vi få bra betalt och var nöjda med resultatet. "
säljare på Skolgatan 20A

31 aug 2022

"Mycket trevlig, lyhörd och kompetent.
Adam är en person som är lätt att tycka om som jag fick ett stort förtroende för.
"
säljare på Verkmästargatan 1D

30 aug 2022

"Mycket proffesionell och engagerad. Vi kände oss trygga från första mötet och genom hela säljprocessen. Lätt att kommunicera med och fantastiskt tillgänglig. Vi fick snabbt svar på våra frågor oavsett tid på dygnet. Rekommenderas starkt."
säljare på Mariedalsgatan 8

30 jul 2022

"Gav bra tips på hur jag skulle öka försäljningen på min lägenhet! Rekommenderar homon starkt! "
säljare på Bäverns gränd 13B

26 jul 2022

"Grym mäklare med ett stort driv. Tydlig information om läget på bostadsmarknaden, vilket pris man kunde förvänta sig och en aktiv dialog genom hela säljprocessen. Rekommenderas starkt."
säljare på Rosendalsvägen 12

24 jul 2022

"Adam came off as very professional and realistic. We would definitely recommend him."
säljare på Tryffelvägen 47

19 jul 2022

"Vi är nöjda. Tack! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 24

19 jul 2022

"Adam var alltid trevlig, tydlig och bra på att uppdatera oss om läget. Vi uppskattar att han var inlyssnande för vår process och hade bra koll på marknaden. "
säljare på Ramsjö Backe 108

16 jul 2022

"Positiv, snabb återkoppling och informativ. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Gnejsvägen 2J

14 jul 2022

"Jag valde Adam då han sålde en annan bostad som jag var och kollade på. Han gav ett så pass bra intryck att jag frågade om han ville sälja min lägenhet. Adam har gjort en kanoninsats från förstadie till försäljning och nästa gång det blir dags att sälja eller köpa kommer jag kontakta honom."
"Jag valde Adam då han sålde en annan bostad som jag var och kollade på. Han gav ett så pass bra intryck att jag frågade om han ville sälja min lägenhet. Adam har gjort en kanoninsats från förstadie till försäljning och nästa gång det blir dags att sälja eller köpa kommer jag kontakta honom."
Läs mer
säljare på Källparksgatan 4

30 jun 2022

"Adam sålde en lägenhet åt mig som var annonserad som kommande på mäklarhusets hemsida.
Med en otrolig fingertoppskänsla hittade han en köpare som lade ett bud på plats under förhandsvisning.
Adam mer än överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar honom varmt.
Tack Adam!
Stefan "
"Adam sålde en lägenhet åt mig som var annonserad som kommande på mäklarhusets hemsida.
Med en otrolig fingertoppskänsla hittade han en köpare som lade ett bud på plats under förhandsvisning.
Adam mer än överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar honom varmt.
Tack Adam!
Stefan "
Läs mer
säljare på Herrhagsvägen 209

30 jun 2022

"Adam fick två förmedlingsuppdrag av mig med ganska kort mellanrum. Han lyckades med att ordna kontraktskrivning för båda samma dag!
Adam ger ett lungt och förtroendeingivande intryck och var alltid lätt att nå.
Tack Adam
Stefan och Karolina"
säljare på Fullerö Lälunda 267

16 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med Adams insats. Han är väldigt genuin och lätt att göra med. "
säljare på Marsta 107

13 jun 2022

"Adam var både mäklare när jag köpte lägenheten och sålde den. Väldigt trevlig, engagerad och duktig! "
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 17

13 jun 2022

"Adam är en driven och kompetent mäklare som är lätt att tycka om. Adam gör det lilla extra för att köpare och säljare ska vara helt nöjda.
Första gången jag sålde med honom och kommer inte sälja med någon annan efter det. Rekommenderas varmt !!!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 94

13 jun 2022

"Adam överträffade våra förväntningar i allt. Trots en sviktande konjunktur så lyckades Adam att få upp priset på vår bostadsrätt och slutpriset överträffade våra förväntningar med råge. Jag kan varmt rekommendera Adam om ni går i säljtankar "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 95A

09 jun 2022

"Vi är otroligt nöjda med Adams insats.
Plus på allt +++++!
"
säljare på Salagatan 51C

07 jun 2022

"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Adam och var lika nöjda båda gångerna. Han ger ett seriöst och professionellt intryck både mot säljare och köpare. Hela processen vid vår försäljning nyligen gick mycket smidigt och Adam uppfyller alla våra förväntningar med marginal. Vi rekommenderar varmt ..."
"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Adam och var lika nöjda båda gångerna. Han ger ett seriöst och professionellt intryck både mot säljare och köpare. Hela processen vid vår försäljning nyligen gick mycket smidigt och Adam uppfyller alla våra förväntningar med marginal. Vi rekommenderar varmt Adam!"
Läs mer
säljare på Geijersgatan 27C

31 maj 2022

"Ett ord, världsklass!"
säljare på Torkelsgatan 17C

20 maj 2022

"Adam är en målmedveten, lyhörd och mycket kompetent mäklare.
Rekommenderas varmt."
säljare på Ymergatan 6B

14 maj 2022

"Anlitade Adam på rekommendation från bekanta. Han levde minst sagt upp till alla förväntningar, och var väldigt hjälpsam och proffsig under hela försäljningsprocessen. Kändes extremt tryggt och Adam hade god koll på marknaden i området. Rekommenderar honom varmt!"
"Anlitade Adam på rekommendation från bekanta. Han levde minst sagt upp till alla förväntningar, och var väldigt hjälpsam och proffsig under hela försäljningsprocessen. Kändes extremt tryggt och Adam hade god koll på marknaden i området. Rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Bredmansgatan 4C

03 maj 2022

"Vi var jättenöjda med Adam! Hela processen kändes trygg från start. Snabb försäljning och ett slutbud över förväntan. "
säljare på Portalgatan 79

27 apr 2022

"Fanatiskt trevlig och proffsig som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Bergslagsresan 10

27 apr 2022

"Adam är väldigt lyhörd och lyssnar till kundens önskemål. "
säljare på Torkelsgatan 30B

13 apr 2022

"För mig upplevs Adam som trygg och stabil i sin mäklarroll. Upplevs mycket kompetent och lyhörd. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare! "
säljare på Orrspelsgatan 71

13 apr 2022

"Extremely professional and was always there to help us with any questions and problems we encountered. Really recommend!"
säljare på Geijersgatan 50C

07 apr 2022

"Adam är en mäklare att lita på genom hela processen!
Proffessionell, inlyssnande, bra bollplank, tydlig i sin kommunikation, snabb återkoppling samt ödmjuk.
"
säljare på Eriksbergsvägen 9A

07 apr 2022

"Adam mötte våra högt ställda förväntningar. Han är professionell, tydlig och kommunikativ. Skapar bra förtroende både hos säljare och köpare."
säljare på Petterslundsgatan 23D

02 apr 2022

"Proffsig, hjälpsam och seriös mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Väderkvarnsgatan 54A

30 mar 2022

"Adam skötte alla steg i försäljning proffesionellt och med stort engagemang. Tydlig, driven och med ett varmt bemötande.
Slutpriset landade högt över förväntan.
Jag kan varmt rekommendera Adam! "
säljare på Götgatan 24A

25 mar 2022

"En enkel och trevlig kontakt med mäklaren, alltid svar på frågor, första ”okrångliga” försäljning jag gjort. "
säljare på Rosendalsvägen 12C

19 mar 2022

"Adam gjorde ett kanonbra jobb för oss, både i processen att köpa och sälja. Han motsvarade alla våra förväntningar utifrån tillgänglighet, kompetens och engagemang. Vi rekommenderar honom starkt till dig som letar en skicklig mäklare. "
säljare på Salagatan 22C

11 mar 2022

"Adam var super kunnig och gjorde att försäljningen kändes trygg för oss som säljare. Han var alltid tillgänglig och gav den bästa mäklarupplevelsen vi kunde önskat oss. Skulle verkligen rekommendera Adam! "
säljare på Lindsbro 748

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45
Villa
13
Radhus
2
Kedjehus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
62
Försäljningsvärde
190 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
279 av 286 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
255 av 292 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
285 av 287 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
296 av 296 säljare

Adam på kartan.

391 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
298 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 110 m²
Lägenhet, Uppsala
5 932 kr/mån
4 rum, 78 m²
Lägenhet, Knivsta
3 426 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 29 m²
51 551 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 536 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 42,5 m²
52 261 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 727 kr/mån
1 960 000 kr
3 rum, 79 m²
24 810 kr/m²
Lägenhet, Knivsta
3 929 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsängen
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
3 100 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 105 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 200 000 kr
Villa Skyttorp
+ 705 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Ultuna
5 rum, 116 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
3 900 000 kr
Villa Björklinge
-295 000 kr
5 rum, 174 m²
Utropspris: 4 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.