Adam Hultqvist

Profilbild för Adam Hultqvist
Adam Hultqvist
4.9 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
4 st
32 035 000 kr

Bakgrund

Adam Hultqvist jobbar på MH Mäklarservice och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Adam har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Adam har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 21 000 000 kr.

Presentation

Eftersom jag mer eller mindre är uppväxt på ett mäklarkontor föll det mig väldigt naturligt att tidigt ge mig in i fastighetsbranschen. I mina tonår hjälpte jag till att hålla i visningar och assistera mäklarna med allt möjligt. Jag lärde mig snabbt vilka egenskaper som krävs för att få till en riktigt lyckad bostadsaffär mellan säljare och köpare.

År 2017 fick jag min mäklarlicens och började arbeta som registrerad fastighetsmäklare i Nacka. Efter ca fem år i Nacka förmedlar jag numera bostadsrätter och villor i hela söderort, med störst fokus i Tullinge där jag bott i hela mitt liv.

Att skapa förtroende med såväl säljare som köpare är det absolut viktigaste vid en bostadsaffär. Genom att vara ärlig, engagerad och påläst om bostaden får jag spekulanterna att känna sig trygga och på så sätt ökar möjligheterna till en riktigt framgångsrik försäljning av din bostad.

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

21 maj 2024

"Enormt professionell mäklare!
Lokalmäklare som kan allt om Tullinge som är värt att veta.
Det är stressigt med bostadsaffärer men Adam har en förmåga att jobba metodiskt och pedagogiskt så att både säljare och köpare känner sig helt trygga. Skulle rekommendera Adam till alla som behöver en pålit..."
"Enormt professionell mäklare!
Lokalmäklare som kan allt om Tullinge som är värt att veta.
Det är stressigt med bostadsaffärer men Adam har en förmåga att jobba metodiskt och pedagogiskt så att både säljare och köpare känner sig helt trygga. Skulle rekommendera Adam till alla som behöver en pålitlig mäklare!
"
Läs mer
säljare på Tullingebergsvägen 12A

04 apr 2024

"Proffsigt agerande i denna svåra bransch. Mycket nöjda. "
säljare på Nibblevägen 10

09 jan 2024

"Mkt bra mäklare."
säljare på Norrskensbacken 7

31 okt 2023

"Rekommenderas starkt! Trots det osäkra marknadsläget gav Adam och MH Mäklarservice en tydligt och realistisk bild från påbörjan till slut. Engagerad, kommunikativ och noggrann genom hela säljprocessen."
säljare på Nyängsvägen 8

12 okt 2023

"Jätte trevligt och vi kände oss mycket trygga "
säljare på Nibblevägen 6

11 mar 2023

"Mycket förtroendeingivande. Tog sig tid att gå igenom rådande marknadsläge och gav en realistisk bild. Mycket responsiv och flexibel. "
säljare på Tullingebergsvägen 8B

28 okt 2022

"Jag är mycket nöjd! Det har varit både trevligt och smidigt att samarbeta med AH och MH Mäklarservice. Engagerad, lyhörd, noggrann, tydlig och mycket sympatisk. Vad mer kan man begära. Rekommenderas varmt!"
säljare på Oxelvägen 2

15 sep 2022

"Kunnig och engagerad mäklare som visade stort intresse för att lyckas med en bra affär. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Middagsvägen 16

14 aug 2022

"Vi tyckte att Adam var driven och kompetent, han skapade en bra plan efter vår önskan om att sälja snabbt och fullföljde den. Vi rekommenderar starkt att anlita Adam och MH Mäklarservice. "
säljare på Banslättsvägen 11G

14 jul 2022

"Vi är jättenöjda med Adam. Han har alltid tagit sig tid att lyssna på oss, varit bra på att informera om hur försäljningen går till. Adam är dessutom en supertrevlig person. "
säljare på Fyrgränd 5

26 maj 2022

"Rekommenderar verkligen Adam! Vi är mer än nöjda med bemötande och slutpriset. Kände mig helt trygg med allt. Toppen"
säljare på Kvarnholmsvägen 39D

13 apr 2022

"Adam är en engagerad mäklare som är både lyhörd och tillmötesgående. Han är väldigt mån om att ge ett bra resultat och prestera på topp. Han har en god kommunikativ förmåga som skänker en trygghet under hela säljprocessen. "
säljare på Tullingebergsvägen 6B

23 feb 2022

"En supertrevlig och mycket kompetent mäklare. Rekommenderas verkligen. Snabb och smidig affär. "
säljare på Tullingebergsvägen 13

27 jan 2022

"Är mycket nöjd med Adams insats genom hela processen. Lättillgänglig, proffsig, uppdaterad på den lokala marknaden och allmänt social kompetent. Pandemin innebar en negativ utveckling för förutsättningarna för mindre ettor i halvexterna lägen - och när jag inte fick till en försäljning i början v..."
"Är mycket nöjd med Adams insats genom hela processen. Lättillgänglig, proffsig, uppdaterad på den lokala marknaden och allmänt social kompetent. Pandemin innebar en negativ utveckling för förutsättningarna för mindre ettor i halvexterna lägen - och när jag inte fick till en försäljning i början var Adam mig behjälplig med information till min brf-styrelse. Han engagerade sig på ett sätt som jag tycker överträffade mina förväntningar stort. Kan lätt rekommendera Adam om du går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Ektorpsvägen 9

13 jan 2022

"Jag har anlitat Adam för andra gången pga hans professionella och personliga engagemang genom hela affären. Jag kan därför varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Skansbergsvägen 8A

04 nov 2021

"Grym, finns inte så mycket annat att säga. Otroligt nöjd med processen från start till mål. Anlita han."
säljare på Sickla Allé 13C

20 sep 2021

"Slut pris sattes redan i våras. Sedan dess förändrades läget till det bättre för min del."
säljare på Diligensvägen 74

13 sep 2021

"Rekommenderar Adam till Alla som tänkt sälja sin bostad. "
säljare på Atlasvägen 41

16 jun 2021

"Adam hjälpte oss med tips, var behjälplig med svar på frågor och genomförde försäljningen av vår bostad snabbt och smidigt."
säljare på Ekuddsvägen 4

13 maj 2021

"En ärlig och professionell mäklare som vi garanterat kommer att köpa från och sälja med återigen i framtiden! "
säljare på Edinsvägen 14

12 maj 2021

"Bra kommunikation, ingen stress till några beslut. Trevlig och ärlig i allt."
säljare på Björnmossvägen 26

10 maj 2021

"Jag har varit otroligt nöjd med Adam och det jobb han utfört. Vi har haft löpande kontakt under hela processen vilket känts tryggt och roligt. Tillsammans med sina kollegor har Adam försökt matcha mitt objekt med rätt intressenter. Adam är personlig, engagerad, driven, lättsam och strukturerad. ..."
"Jag har varit otroligt nöjd med Adam och det jobb han utfört. Vi har haft löpande kontakt under hela processen vilket känts tryggt och roligt. Tillsammans med sina kollegor har Adam försökt matcha mitt objekt med rätt intressenter. Adam är personlig, engagerad, driven, lättsam och strukturerad. Jag kan varmt rekommendera Adam som mäklare. "
Läs mer
säljare på Ekuddsvägen 9

05 maj 2021

"Mycket nöjd! Adam gjorde ett strålande jobb och slutpriset blev mycket bättre än förväntat."
säljare på Freyvägen 2B

14 apr 2021

"Adam har överträffat alla mina förväntningar kring en säljprocess och samarbetet med mäklaren i sig. Adam har från dag ett varit tillgänglig, lyhörd, rationell, korrekt, driven och väldigt trevlig. Adam har delat med sig av tidigare erfarenheter, förklarat olika processer och väglett oss vid besl..."
"Adam har överträffat alla mina förväntningar kring en säljprocess och samarbetet med mäklaren i sig. Adam har från dag ett varit tillgänglig, lyhörd, rationell, korrekt, driven och väldigt trevlig. Adam har delat med sig av tidigare erfarenheter, förklarat olika processer och väglett oss vid beslutsfattning. Vi är mycket nöjda med Adam och hela säljprocessen från första kontakt till avtalsskrivning. "
Läs mer
säljare på Becksjudarvägen 37

23 mar 2021

"Det finns mäklare som man vill köpa av och det finns mäklare som man vill sälja med. Adam är definitivt det andra valet. Trevlig, tillmötesgående, mycket bra återkoppling. Jag skulle absolut rekommendera Adam vid din försäljning! "
säljare på Kulingvägen 22

27 feb 2021

"Fick tidigt råd om vad som skulle gagna mig
Och så blev det"
säljare på Kärrstigen 10

27 feb 2021

"Fick tidigt råd om vad som skulle gagna mig
Och så blev det"
säljare på Mercuriusvägen 4

18 feb 2021

"Super nöjd med Adam, han var alltid hjälpsam och höll tajt kontakt med mig."
säljare på Beckasinvägen 39

16 feb 2021

"Adam presenterade lägenheten med annonsen o bilderna på ett mycket tilltalande sätt. Han är en positiv o trevlig person med stort engagemang för uppgiften. Han har varit lyhörd, inkännande och bemött både säljare och köpare med stor respekt. Rekommenderar honom verkligen till andra försäljningar...."
"Adam presenterade lägenheten med annonsen o bilderna på ett mycket tilltalande sätt. Han är en positiv o trevlig person med stort engagemang för uppgiften. Han har varit lyhörd, inkännande och bemött både säljare och köpare med stor respekt. Rekommenderar honom verkligen till andra försäljningar.
Susanne Wallden"
Läs mer
säljare på Tallidsvägen 7

13 feb 2021

"Adam är en mycket kompetent mäklare. Lugn och lyhörd och duktig på området."
säljare på Edinsvägen 10

28 jan 2021

"Jag rekommenderar varmt Adam och Länsförsäkringar till Er som ska sälja bostad."
säljare på Sickla Allé 13

07 dec 2020

"Adam är en professionell, kunnig och trevlig mäklare som är oerhört lätta att tycka om. Uppskattar mest hans lugn och ärlighet. Så skönt att slippa en "säljare" med all chargong, etc.
Vi stötte aldrig på några överraskningar, så som Adam förutsåg vardera fas i försäljningen så blev det även till ..."
"Adam är en professionell, kunnig och trevlig mäklare som är oerhört lätta att tycka om. Uppskattar mest hans lugn och ärlighet. Så skönt att slippa en "säljare" med all chargong, etc.
Vi stötte aldrig på några överraskningar, så som Adam förutsåg vardera fas i försäljningen så blev det även till slut.
Kommer varmt att rekommendera honom till vänner och familj!"
Läs mer
säljare på Sickla Allé 13C

12 nov 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Adam som mäklare. Han var lyhörd, proffesionell och driven från början till start. Jag har inget att anmärka på utan är väldigt nöjd med allt som Adamm gjort. Informerade mig konstant när ny status fanns och gav bra råd."
"Jag kan verkligen rekommendera Adam som mäklare. Han var lyhörd, proffesionell och driven från början till start. Jag har inget att anmärka på utan är väldigt nöjd med allt som Adamm gjort. Informerade mig konstant när ny status fanns och gav bra råd."
Läs mer
säljare på Edinsvägen 3

01 okt 2020

"...."
säljare på Tallidsvägen 7

19 aug 2020

"Professionell och genuin mäklare som gett strålande resultat! "
säljare på Alphyddevägen 6

29 jun 2020

"Adam är engagerad och lättsam att ha att göra med! Alltid snabb på att svara och öppen för att bolla idéer. Duktig och positiv mäklare! "
säljare på Ektorpsvägen 9G

11 jun 2020

"Adam har varit fantastisk rakt igenom! Han är kunnig och trevlig och tar sig tid till att svara på alla de frågor och funderingar man kan tänkas ha. Han är även öppen och ärlig och vill allas bästa. Jag, som har ett enormt kontrollbehov och lätt oroar mig för allt möjligt, kände mig helt trygg me..."
"Adam har varit fantastisk rakt igenom! Han är kunnig och trevlig och tar sig tid till att svara på alla de frågor och funderingar man kan tänkas ha. Han är även öppen och ärlig och vill allas bästa. Jag, som har ett enormt kontrollbehov och lätt oroar mig för allt möjligt, kände mig helt trygg med Adam och att han har koll. Jag är jätteglad att jag valde just honom! "
Läs mer
säljare på Edinsvägen 12

11 mar 2020

"Klockren med bedömning, upplägg och service. Snabbfotad!!"
säljare på Serenadvägen 13A

27 feb 2020

"Mycket duktig och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar. Anlita Adam om du vill bli nöjd!"
säljare på Alphyddevägen 23

06 feb 2020

"Mycket lugn och trygg, pushade oss att ha tålamod och lita på att det skulle gå vägen. Mäklarens rekommendationer visade sig falla mkt väl ut. Trots en segdragen försäljning m många visningar utan resultat var jag aldrig orolig eftersom Adam hela tiden var lugn. Slutresultatet över allas förväntn..."
"Mycket lugn och trygg, pushade oss att ha tålamod och lita på att det skulle gå vägen. Mäklarens rekommendationer visade sig falla mkt väl ut. Trots en segdragen försäljning m många visningar utan resultat var jag aldrig orolig eftersom Adam hela tiden var lugn. Slutresultatet över allas förväntningar! "
Läs mer
säljare på Blomstervägen 44

04 feb 2020

"Adam var trygg, lätt att prata med och hade en imponerande lokal kunskap. Jag som innan kontakten med Adam kände mig stressad över försäljningen, var redan efter första mötet jättelugn och så förblev det sedan genom hela processen. Adam har kontinuerligt uppdaterat mig om lägesrapporter, givit fö..."
"Adam var trygg, lätt att prata med och hade en imponerande lokal kunskap. Jag som innan kontakten med Adam kände mig stressad över försäljningen, var redan efter första mötet jättelugn och så förblev det sedan genom hela processen. Adam har kontinuerligt uppdaterat mig om lägesrapporter, givit förslag på åtgärder när det behövts och har varit lyhörd och öppen för inputs från mig, vilket fick mig att känna mig högst delaktig vilket var betryggande. Det har känts enkelt att följa med i vilka spekulanter som har funnits och vad de har för förutsättningar vilket får mig att känna att vi kom till ett ultimat säljresultat.
Han har mycket bra kännedom om området, både gällande föreningar och vilka typer av lägenheter som finnes.
Dessutom en trevlig, utåtriktad, tydlig och förtroendeingivande person som gjorde hela försäljningsprocessen angenäm och framförallt lättförståelig. Är man inte mäklare själv kan det stundtals bli klurigt med vissa begrepp, men Adam har kommunicerat på ett tydligt och enkelt sätt. Jättetack till Adam!"
Läs mer
säljare på Ektorpsvägen 9

23 nov 2019

"Som framgår av enkätsvaren är jag mycket nöjd och extra nöjd med att Adam är vänlig och tålmodig men också kunnig, uppriktig, ärlig och har hanterat medlingen mellan mig och intressenter på ett juste sätt åt båda håll. Kan varmt rekommendera Adam som mäklare!
"
"Som framgår av enkätsvaren är jag mycket nöjd och extra nöjd med att Adam är vänlig och tålmodig men också kunnig, uppriktig, ärlig och har hanterat medlingen mellan mig och intressenter på ett juste sätt åt båda håll. Kan varmt rekommendera Adam som mäklare!
"
Läs mer
säljare på Edinsvägen 14

03 nov 2019

"Allt fungerade mycket bra! "
säljare på Beckasinvägen 37

28 sep 2019

"Trevlig, kompetent och lätt att samarbeta med. Gjorde ett mycket bra jobb under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Nåttarövägen 33

20 sep 2019

"Adam var en bra mäklare, vi fick en fin kontakt.
"
säljare på Korsvägen 8

18 sep 2019

"Otroligt nöjd, mycket professionell om genuint engagerad, snabb och effektivt, dessutom på ett väldigt trevligt och personligt sätt. "
säljare på Gillevägen 3

16 sep 2019

"Adam är en väldigt lyhörd och engagerad mäklare. Han ser alltid till att ta sig tid att svara på frågor och att löpande hålla mig som säljare uppdaterad. Det är också väldigt uppskatta att kunna bolla tankar och idéer med Adam. Kommunikationen och dialogen var över förväntan. En toppen mäklare so..."
"Adam är en väldigt lyhörd och engagerad mäklare. Han ser alltid till att ta sig tid att svara på frågor och att löpande hålla mig som säljare uppdaterad. Det är också väldigt uppskatta att kunna bolla tankar och idéer med Adam. Kommunikationen och dialogen var över förväntan. En toppen mäklare som man kan lita på. Kommer definitivt använda Adam igen som mäklare nästa gång jag säljer! "
Läs mer
säljare på Kvarnholmsvägen 80

10 sep 2019

"Kan verkligen rekommendera Adam.Lyhörd och engagerad i försäljningen. 5 av 5 stjärnor!"
säljare på Klyvarevägen 61C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
21 000 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
116 av 118 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
111 av 111 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 118 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Adam på kartan.

213 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
117 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 73 m²
Lägenhet, Botkyrka
4 417 kr/mån
8 695 000 kr
7 rum, 200 m²
43 475 kr/m²
Villa, Botkyrka
1 295 000 kr
1 rum, 25 m²
51 800 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
1 569 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 55,5 m²
32 636 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 534 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 92,5 m²
21 684 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
6 689 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Tullingeberg
1 rum, 42 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
2 395 000 kr
Lägenhet Tullinge Centrum
-100 000 kr
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 665 000 kr
Lägenhet Gamla Tullingeberg
+ 40 000 kr
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 625 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Enormt professionell mäklare!
Lokalmäklare som kan allt om Tullinge som är värt att veta.
Det är stressigt med bostadsaffärer men Adam har en förmåga att jobba metodiskt och pedagogiskt så att både säljare och köpare känner sig helt trygga. Skulle rekommendera Adam till alla som behöver en pålitlig mäklare!
"
2 850 000 kr
Lägenhet Kvarnbergsplan
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Tullinge Centrum
+ 5 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsigt agerande i denna svåra bransch. Mycket nöjda. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.