Adam Behrer

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Adam Behrer
Profilbild för Adam Behrer
Säljarfavorit
Adam Behrer
4.9 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
13 st
60 500 000 kr

Bakgrund

Adam Behrer jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2019-05-23. Adam har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2023. Adam har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 47 700 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2019 och har lyckats förmedla bostäder till hundratals nöjda kunder. Under denna tid har jag hunnit vinna utmärkelsen "Årets Rookie" i en rikstäckande mäklarkedja.

Kontakta mig gärna så berättar jag hur vi lyckas med din bostadsaffär!

Sagt om mig:
"Adam fick mig att våga satsa på försäljning trots uppförsbacke på marknaden och jag är så tacksam för det - försäljningen gick snabbt och smidigt och vi fick det pris vi ville ha när massor av lägenheter stod osålda runtomkring. Adam var lätt att ha att göra med, professionell, taggad på att hjälpa mig men inte ”too much”, för mig som annars inte är särskilt förtjust i mäklare. Han hade genomtänkta och vettiga strategier/planer för allt från större frågor som när vi skulle lägga ut annonsen, vad vi skulle ha för utgångspris och vilka budgivare vi skulle beakta som seriösa, ner till mindre saker som styling och liknande. Han har också varit fantastiskt värdefull i min köpprocess då han hjälpt mig att bolla potentiella köpeobjekt och kommit med input om dem från en mäklares synvinkel. Helt klart bästa mäklaren jag haft att göra med!" - Säljare på Reco

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

13 mar 2024

"Trevlig, ödmjuk och kunnig! Rekommenderar Adam starkt och kommer höra av mig till han igen i framtiden. "
säljare på Solnavägen 100A

05 mar 2024

"Jag rekommenderar starkt Adam! Han hade väldigt bra lokalkännedom som imponerade. Han var lyhörd, erfaren och engagerad. Han gjorde bostadresan betydligt lättare och leverade väldigt bra resultat! Tack för all ditt arbete! "
säljare på Klippgatan 8A

24 feb 2024

"Som förstagångssäljare så var Adam den mest vägledande mäklaren jag var i kontakt med. Hans kunskap, tydlig- och trygghet fanns med från start till försäljning och jag hade utan tvekan tagit hans hjälp igen!"
säljare på Kavallerivägen 4D

01 feb 2024

"Adam is always well prepared and very professional. He has great knowledge to our neighborhood. Also despite the uncertainty of the current market, he manged to find the buyer before our apartment's public viewing (which saved us quite a lot effort) and the final price is reasonable. We are happy..."
"Adam is always well prepared and very professional. He has great knowledge to our neighborhood. Also despite the uncertainty of the current market, he manged to find the buyer before our apartment's public viewing (which saved us quite a lot effort) and the final price is reasonable. We are happy about the overall process!"
Läs mer
säljare på Klippgatan 20C

16 jan 2024

"Adam är skarp i sinnet, har bra kompetens, stabil bra kommunikation, förmedlar tydlig information baserad på egen erfarenhet, lättsam att bolla idéer med, lyssnar innan han svarar och gör som han säger. Bra erfarenhet av affären, bra person att ha som representant om man önskar en lugn positiv br..."
"Adam är skarp i sinnet, har bra kompetens, stabil bra kommunikation, förmedlar tydlig information baserad på egen erfarenhet, lättsam att bolla idéer med, lyssnar innan han svarar och gör som han säger. Bra erfarenhet av affären, bra person att ha som representant om man önskar en lugn positiv bra energi."
Läs mer
säljare på Mjölnerbacken 21

14 nov 2023

"Jag valde Adam efter att ha träffat honom på en visning där han gjorde allt man förväntar sig plus det lilla extra för att få en toppen upplevelse. Adam är en lyhörd, snäll, duktig och engagerade mäklare. Adam gjorde ett superbra jobb och jag uppskattade verkligen kommunikation under hela process..."
"Jag valde Adam efter att ha träffat honom på en visning där han gjorde allt man förväntar sig plus det lilla extra för att få en toppen upplevelse. Adam är en lyhörd, snäll, duktig och engagerade mäklare. Adam gjorde ett superbra jobb och jag uppskattade verkligen kommunikation under hela processen. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Epistelvägen 1B

16 okt 2023

"Fantastiskt nöjda med Adam! Från första kontakt var det fokus på vad vi vill och hur Adam kunde hjälpa oss dit, varenda steg var på våra villkor. Adam hjälpte oss genom hela processen (det var vår första försäljning) och vi kände oss helt trygga med att han gjorde allt som krävdes för att sälja v..."
"Fantastiskt nöjda med Adam! Från första kontakt var det fokus på vad vi vill och hur Adam kunde hjälpa oss dit, varenda steg var på våra villkor. Adam hjälpte oss genom hela processen (det var vår första försäljning) och vi kände oss helt trygga med att han gjorde allt som krävdes för att sälja vårt hem. I en tuff marknad med många lägenheter till försäljning var vår process imponerande enkel. Vi rekommenderar Adam starkt!"
Läs mer
säljare på Ankdammsgatan 40

09 okt 2023

"Adam har arbetat mycket bra.
Han är socialt och mycket trevlig"
säljare på Ankdammsgatan 25

06 okt 2023

"Med Adam som mäklare var jag aldrig orolig över att få lägenheten såld till det priset som jag ville sälja den för. Otroligt proffsig, kunnig och lyhörd - skulle absolut rekommendera Adam till andra säljare. Från första mötet, till foto samt visning tog det 3v innan lägenheten var såld. Extra imp..."
"Med Adam som mäklare var jag aldrig orolig över att få lägenheten såld till det priset som jag ville sälja den för. Otroligt proffsig, kunnig och lyhörd - skulle absolut rekommendera Adam till andra säljare. Från första mötet, till foto samt visning tog det 3v innan lägenheten var såld. Extra imponerande under dessa tider då räntorna höjs. Mycket imponerad!"
Läs mer
säljare på Idungatan 12

14 sep 2023

"Adam jobbade hårt för att försälja lägenheten."
säljare på Diktarvägen 8

08 sep 2023

"Adam is outgoing, responsible, and well-organized people. He is trustable."
säljare på Olof Af Acrels väg 3

11 aug 2023

"Adam är en kompetent och proffsig mäklare med en outtröttlig energi som gör allt och lite till. Har anlitat Adam vid tidigare försäljningar och ger honom de bästa vitsorden och rekommenderar honom. Bra värdering av objektet som matchade försäljningspriset på en kärv marknad. "
"Adam är en kompetent och proffsig mäklare med en outtröttlig energi som gör allt och lite till. Har anlitat Adam vid tidigare försäljningar och ger honom de bästa vitsorden och rekommenderar honom. Bra värdering av objektet som matchade försäljningspriset på en kärv marknad. "
Läs mer
säljare på Musikvägen 4

11 aug 2023

"Jag kommer rekommendera Adam till varje person jag träffar. Otroligt duktig, lyhörd, trevlig och engagerad!"
säljare på Gränsgatan 1

12 jun 2023

"Adam är en lyhörd, snäll och förtroendeingivande mäklare. Med god kunskap och goda råd. Kan inget annat än rekommendera Adam och tacka för fin insats."
säljare på Fridhemsgatan 33

02 jun 2023

"Mycket nöjd med Adams insats. Vi fick mer för lägenheten än vad vi hade räknat med. "
säljare på Jungfrudansen 1

24 maj 2023

"Vi valde Adam på grund av hans utmärkta betyg och vi är väldigt glada att vi gjorde det. Trots svåra marknadsförhållanden gjorde Adam ett fantastiskt jobb med att marknadsföra vår lägenhet. Vi fick en mycket snabb försäljning till precis det pris vi önskade. Han var alltid varm, vänlig och rolig ..."
"Vi valde Adam på grund av hans utmärkta betyg och vi är väldigt glada att vi gjorde det. Trots svåra marknadsförhållanden gjorde Adam ett fantastiskt jobb med att marknadsföra vår lägenhet. Vi fick en mycket snabb försäljning till precis det pris vi önskade. Han var alltid varm, vänlig och rolig att samarbeta med. Han får vår högsta rekommendation."
Läs mer
säljare på Skytteholmsvägen 5A

23 maj 2023

"Adam är grym! Har använt honom till alla mina lägenhetsförsäljningar och har alltid fått önskat pris eller mer. Adam är hängiven, professionell och driven. "
säljare på Kungsholmsgatan 15

14 maj 2023

"Vi uppskattade den transparenta kommunikationen vi hade med Adam. Tillsammans satt vi realistiska mål och kom överens om en tidsplan som höll. Adam var väldigt engagerad under försäljningen. Hela affären kändes trygg och allt gick väldigt smidigt."
säljare på Huvudstagatan 13

06 apr 2023

"Adam är en fantastiskt duktig mäklare som jag både köpt och sålt med.
Ödmjuk, pålitlig och alltid ett glädjande bemötande.
Tusen tack Adam!"
säljare på Olof Af Acrels väg 3

27 feb 2023

"Första gången jag stötte på Adam var på en visning som jag själv gick på, redan då ingav han en ärlighet som gjorde att jag direkt fick förtroende för honom. Efter visningen frågade jag Adam om han kunde tänka sig att sälja min lägenhet, vilket jag aldrig ångrat att jag gjorde!
Adam gjorde ett ..."
"Första gången jag stötte på Adam var på en visning som jag själv gick på, redan då ingav han en ärlighet som gjorde att jag direkt fick förtroende för honom. Efter visningen frågade jag Adam om han kunde tänka sig att sälja min lägenhet, vilket jag aldrig ångrat att jag gjorde!
Adam gjorde ett superbra jobb, han var kommunikativ och tillämpade en strategi som jag kunde känna mig trygg med. Han var lyhörd och noga med att jag skulle känna mig delaktig i hela processen. Professionell men ändå genuin skulle jag beskriva honom och jag rekommenderar starkt att anlita Adam som er mäklare! "
Läs mer
säljare på David Bagares gata 20A

24 feb 2023

"Trevligt bemötande och kändes proffsig och kunnig! Kommer att rekommendera honom om bekanta behöver en mäklare!"
säljare på Klippgatan 24C

10 feb 2023

"Värd varenda krona, mycket bra säljare, trots feber /sjukdom fortsatte han in i det sista "
säljare på Klippgatan 8A

03 feb 2023

"Andra gången jag har anlitat Adam för att sälja min bostad. Båda gångerna har såväl processen som resultatet varit över förväntan, nu senast på en mycket seg och försiktig marknad. "
säljare på Huvudstagatan 18

03 feb 2023

"Adam var genomgående professionell och var ett stort stöd för oss i försäljningsprocessen, från första möte till kontraktsskrivning. Adam satte rimliga förväntningar på vår försäljning men jobbade hårt för att få till ett bra slutpris och höll oss uppdaterade under processen.
Bilderna som Adam ..."
"Adam var genomgående professionell och var ett stort stöd för oss i försäljningsprocessen, från första möte till kontraktsskrivning. Adam satte rimliga förväntningar på vår försäljning men jobbade hårt för att få till ett bra slutpris och höll oss uppdaterade under processen.
Bilderna som Adam tillsammans med sin fotograf tog var fantastiska och lyckades lyfta fram det fina i en lägenhet som annars kunde upplevas som mindre attraktiv; att jämföra bilderna från vår försäljning med bilderna från när vi köpte var som natt och dag.
Adam står ut från andra mäklare vi utvärderade och som vi kommit i kontakt med vid lägenhetsköp, genom ett stark starkt förtroendeingivande och genuint intryck, som är väldigt ovanligt. Jag är övertygad om att Adams personliga kvalitéer starkt bidrog till det oförväntat höga slutpris vi lyckades nå, speciellt givet den tuffa marknad vi sålde i, och vi är mer än nöjda med hans tjänster.
Vi kan varmt rekommendera Adam för alla som ska sälja sin lägenhet, och jag kommer utan tvekan använda Adam vid framtida bostadsförsäljningar"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 10

31 jan 2023

"Adam är grym! Rekommenderar starkt! "
säljare på Sundbybergs Torg 1J

25 jan 2023

"Mycket skicklig och viste vad han gjorde, han höll sina löften. Rekommenderas varmt. "
säljare på Fogdevreten 4

13 jan 2023

"Adam fick mig att våga satsa på försäljning trots uppförsbacke på marknaden och jag är så tacksam för det - försäljningen gick snabbt och smidigt och vi fick det pris vi ville ha när massor av lägenheter stod osålda runtomkring. Adam var lätt att ha att göra med, professionell, taggad på att hjäl..."
"Adam fick mig att våga satsa på försäljning trots uppförsbacke på marknaden och jag är så tacksam för det - försäljningen gick snabbt och smidigt och vi fick det pris vi ville ha när massor av lägenheter stod osålda runtomkring. Adam var lätt att ha att göra med, professionell, taggad på att hjälpa mig men inte ”too much”, för mig som annars inte är särskilt förtjust i mäklare. Han hade genomtänkta och vettiga strategier/planer för allt från större frågor som när vi skulle lägga ut annonsen, vad vi skulle ha för utgångspris och vilka budgivare vi skulle beakta som seriösa, ner till mindre saker som styling och liknande. Han har också varit fantastiskt värdefull i min köpprocess då han hjälpt mig att bolla potentiella köpeobjekt och kommit med input om dem från en mäklares synvinkel. Helt klart bästa mäklaren jag haft att göra med!"
Läs mer
säljare på Vintergatan 1

07 okt 2022

"Adam är superduktig, jag rekommenderade honom till mina grannar direkt. "
säljare på Kaptensgatan 15

27 jun 2022

"Jag rekommenderar Adam starkt. Han var engagerad, responsiv, och kom med vassa råd av genomgående hög kvalité under hela processen"
säljare på Brahegatan 3B

05 maj 2022

"Adam besitter alla färdigheter en mäklare ska ha! Superproffsig och skulle anlita han igen alla dagar i veckan. "
säljare på Ruddammsbacken 28

27 apr 2022

"Kompetent och mycket bra sparringpartner även till en krävande säljare!"
säljare på Lodgatan 1

06 apr 2022

"Smidig försäljning, där hela förloppet av försäljningen av övernattningslägenhet gick att sköta på distans."
säljare på Valhallavägen 152D

01 apr 2022

"Måste säga att det är en av de bästa mäklare jag har anlitat, hög engagemang genom hela försäljningen. Det märks att han älskar sitt jobb. Rekommenderar verkligen."
säljare på Observatoriegatan 22

04 mar 2022

"Adam var grym! Allt gick supersmidigt från start till slut. Rekommenderar verkligen Adam till andra som ska sälja sina bostäder i innerstan! "
säljare på Celsiusgatan 8

04 mar 2022

"Med Adam som vägvisare blev försäljningsprocessen effektiv, trygg och okomplicerad. Adam är utan tvekan en grym mäklare. Vad jag särskilt vill framhålla är det mervärde som kommer av att ha att göra med en genuin person. Han var inkännande och såg direkt potentialen utifrån givna förutsättningar ..."
"Med Adam som vägvisare blev försäljningsprocessen effektiv, trygg och okomplicerad. Adam är utan tvekan en grym mäklare. Vad jag särskilt vill framhålla är det mervärde som kommer av att ha att göra med en genuin person. Han var inkännande och såg direkt potentialen utifrån givna förutsättningar med min lägenhet och mina personliga preferenser. Rekommenderas.
"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 56

02 mar 2022

"Adam är proffsig, engagerad och lyhörd! Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Adam som mäklare! "
säljare på Birger Jarlsgatan 81

02 feb 2022

"Adam är verkligen en grym mäklare! Fanns alltid tillgänglig, gav kloka råd och gjorde ett riktigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag är supernöjd och skulle varmt rekommendera honom till alla!"
säljare på Nybrogatan 56

12 jan 2022

"Adam är otroligt driven person. Förberett sig till visningen genom att läsa husets historia och undersökt möjligheter att utveckla lägenheten för att informera eventuella köpare. Har alla bästa egenskaper som en mäklare ska ha. Vi är väldigt nöjda med hela säljprocessen och resultatet."
"Adam är otroligt driven person. Förberett sig till visningen genom att läsa husets historia och undersökt möjligheter att utveckla lägenheten för att informera eventuella köpare. Har alla bästa egenskaper som en mäklare ska ha. Vi är väldigt nöjda med hela säljprocessen och resultatet."
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 34

02 dec 2021

"Oerhört lyhörd och kunnig. Rekommenderas varmt."
säljare på Brahegatan 48

13 nov 2021

"Är mycket nöjd med att jag valde Adam som mäklare vid försäljningen av min 1:a på Östermalm. Adam var inte bara trevlig att ha att göra med, han var drivande, positiv, förtroendeingivande prestigelös och som det visade sig hade han rätt i värderingen av min bostad. Den var endast ute till försälj..."
"Är mycket nöjd med att jag valde Adam som mäklare vid försäljningen av min 1:a på Östermalm. Adam var inte bara trevlig att ha att göra med, han var drivande, positiv, förtroendeingivande prestigelös och som det visade sig hade han rätt i värderingen av min bostad. Den var endast ute till försäljning i tre dagar innan han presenterade en köpare som spontant erbjöd en summa som låg 22% över utgångspriset. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle gå så snabbt och för mig helt "smärtfritt" att sälja lägenheten. Alĺt tack vare Adams förberedande arbete och hans helhjärtade engagemang från början till slutet.
Jag kan med glädje rekommendera Adam söm"
Läs mer
säljare på Linnégatan 31

25 aug 2021

"As a first time seller. Adam is the best mäklaren that being patient and explained everything to me. I fully trust him on the decisions/strategies we made and got good end result. Thanks very much!"
säljare på Klippgatan 16C

21 jun 2021

"Lätt att samarbeta med och väldigt hjälpsam för oss som förstagångssäljare. Adam har haft stor förståelse för våra behov och hjälpt oss genom hela processen på ett väldigt bra sätt."
säljare på Huvudstagatan 1B

14 apr 2021

"Det kändes att jag var i trygga händer med Adam Behrer"
säljare på Karlsbodavägen 42

13 apr 2021

"Vi valde Adam som mäklare eftersom han gav ett bra och seriöst intryck och var väldigt genuin och transparent med allt runt affären. Allting har skötts extremt snyggt genom hela resan och vi är supernöjda. Han var väl påläst och kunnig, lyhörd och väldigt noggrann.
Vi skulle varmt rekommendera A..."
"Vi valde Adam som mäklare eftersom han gav ett bra och seriöst intryck och var väldigt genuin och transparent med allt runt affären. Allting har skötts extremt snyggt genom hela resan och vi är supernöjda. Han var väl påläst och kunnig, lyhörd och väldigt noggrann.
Vi skulle varmt rekommendera Adam som mäklare."
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 16

12 mar 2021

"Tack Adam, både trevligt och effektivt att samarbeta med dig!"
säljare på Gammelgårdsvägen 28

08 mar 2021

"För mig som förstagångssäljare har Adam varit toppen. Adam är lättillgänglig för att svara på alla ens frågor och förmedlar ett lugn som behövs när man själv är nervös som säljare. Av de tre mäklarna som jag träffade innan min försäljning var Adam trevligast, gladast och mest engagerad och jag kä..."
"För mig som förstagångssäljare har Adam varit toppen. Adam är lättillgänglig för att svara på alla ens frågor och förmedlar ett lugn som behövs när man själv är nervös som säljare. Av de tre mäklarna som jag träffade innan min försäljning var Adam trevligast, gladast och mest engagerad och jag kände mig helt klart tryggast med att anlita honom som min mäklare. "
Läs mer
säljare på Jungfrudansen 1

03 mar 2021

"Med positiv anda och målmedvetenhet samt en perfekt dos ödmjukhet ledde Adam oss i mål på ett effektivt sätt med vår försäljning."
säljare på Borgmästargatan 10B

03 mar 2021

"Adam är ett proffs ut i fingerspetsarna!
Lugn, trygg, tillgänglig och påläst.
Han fick vår lägenhet såld på två dagar till riktigt bra pris.
Kan varmt rekommendera Adam och vi kommer garanterat använda oss av honom igen vid kommande försäljning."
säljare på Olof Af Acrels väg 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
47 700 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
130 av 133 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
127 av 129 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 134 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Adam på kartan.

204 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
134 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

4 195 000 kr
3 rum, 66 m²
63 560 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 339 kr/mån
4 795 000 kr
4 rum, 77 m²
62 272 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 869 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 73 m²
61 575 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 136 kr/mån
3 995 000 kr
2,5 rum, 68 m²
58 750 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 826 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Solna
4 538 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Skytteholm
1 rum, 25 m²
2 040 000 kr
Lägenhet Skytteholm
+ 45 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 670 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 275 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, ödmjuk och kunnig! Rekommenderar Adam starkt och kommer höra av mig till han igen i framtiden. "
Slutpris saknas
Lägenhet Lilla Alby
1 rum, 24 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Skytteholm
-45 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.