Zain Turfi

Profilbild för Zain Turfi
Zain Turfi
5.0 / 5
(269 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
13 st
61 819 000 kr

Bakgrund

Zain Turfi jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2020-04-16. Zain har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Zain har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 85 677 000 kr.

Presentation

Som mäklare är Zain en trygghet att luta sig emot i ert livs kanske viktigaste beslut, att sälja och köpa ett hem. Med sin empati, ödmjukhet och respekt för vad förtroendet i uppdraget innebär kommer han alltid göra det lilla extra för att få det bästa resultatet i din bostadsaffär. Som din mäklare är det även av största vikt för Zain att du förstår och känner dig trygg genom hela processen samt nå de mål ni satt. Kunskap kring varje enskilt objekt och att skapa relation är någonting Zain starkt tror är en faktor för en bra bostadsaffär och nöjda kunder som helhjärtat kan rekommendera honom till andra.

Zain har en bred bakgrund inom försäljning då han tidigare har varit egen företagare, säljare och försäkringsrådgivare på Länsförsäkringar Bergslagen.

Tillgänglighet, kunskap och att ha roligt på vägen är vad du kan förvänta dig av Zain som mäklare!

UTMÄRKELSER:

- Sålt flest objekt i Västmanlands län och i Västerås kommun 2022 (Hemnet)
- Flest rekommendationer Västmanland Q3 2021 (Hittamäklare)
- Flest försäljningar Västmanland Q3 2021 (Hittamäklare)

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Zain.

08 jul 2024

"Jag måste säga att Zains insats i min bostadsförsäljning har varit helt fantastisk. Han har mött alla mina behov, funnits tillgänglig dygnet runt, varit lyhörd och tydlig. Jag har inget alls att klaga på, jag hade inte kunnat bett om en bättre mäklare! Zain kommer att få ta hand om alla mina bost..."
"Jag måste säga att Zains insats i min bostadsförsäljning har varit helt fantastisk. Han har mött alla mina behov, funnits tillgänglig dygnet runt, varit lyhörd och tydlig. Jag har inget alls att klaga på, jag hade inte kunnat bett om en bättre mäklare! Zain kommer att få ta hand om alla mina bostäder i framtiden. "
Läs mer
säljare på Stentorpsgatan 15C

23 jun 2024

"Vi är mycket imponerade av Zain som fastighetsmäklare. Hans engagemang, tillgänglighet och närvaro under hela försäljningsprocessen har varit enastående. Vi uppskattar verkligen hans professionalism och personliga service. Zain utstrålar en trygghet som gjorde att vi kände oss i säkra händer geno..."
"Vi är mycket imponerade av Zain som fastighetsmäklare. Hans engagemang, tillgänglighet och närvaro under hela försäljningsprocessen har varit enastående. Vi uppskattar verkligen hans professionalism och personliga service. Zain utstrålar en trygghet som gjorde att vi kände oss i säkra händer genom hela affären. Vi har använt oss av Zain vid tidigare försäljningar och kommer att vända oss till honom igen vid vår nästa försäljning. // Daniel och Josefine"
Läs mer
säljare på Narvavägen 81

21 jun 2024

"Zain har en otrolig energi och är en driven mäklare. Med sitt stora kunnande och med säljare och köpare i fokus, gjorde han försäljningen av vår villa till en trygg upplevelse. Alltid lätt att få tag på och återkopplar enligt överenskommelse och höll mig ständigt uppdaterad genom hela affären. Åt..."
"Zain har en otrolig energi och är en driven mäklare. Med sitt stora kunnande och med säljare och köpare i fokus, gjorde han försäljningen av vår villa till en trygg upplevelse. Alltid lätt att få tag på och återkopplar enligt överenskommelse och höll mig ständigt uppdaterad genom hela affären. Återkommer gärna i framtiden. "
Läs mer
säljare på Medelpadsvägen 15

12 jun 2024

"Vill du köpa/sälja en bostad eller har du tankar och funderingar så ska du ta kontant med Zain. Varför just Zain: läs vidare
Jag anlitade honom först för att få råd för köp av hus där han inte var den ansvarige mäklaren men fick väldigt bra tips på hur jag kunde gå vidare i processen. När han vä..."
"Vill du köpa/sälja en bostad eller har du tankar och funderingar så ska du ta kontant med Zain. Varför just Zain: läs vidare
Jag anlitade honom först för att få råd för köp av hus där han inte var den ansvarige mäklaren men fick väldigt bra tips på hur jag kunde gå vidare i processen. När han väl hjälpte mig att köpa den så kunde han lätt sälja min också och jag är oehört nöjd med tjänsten jag fick.
Zain visade en hög grad av professionalism och kompetens genom hela processen. Han hade en djupgående kunskap om marknaden.
Kommunikationen var utmärkt. Zain höll mig kontinuerligt uppdaterad om varje steg i processen och var alltid tillgänglig (dynget runt) för att besvara mina frågor. Detta gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad.
Marknadsföringen av min bostad var imponerande. Fotona och beskrivningen av bostaden var professionella.
Zain var mycket skicklig i förhandlingsfasen och arbetade hårt för att få till ett avslut som jag var mycket nöjd med.
Jag kan varmt rekommendera Zain till andra som överväger att sälja sin bostad eller bara har försäljningstankar. Hans professionalism, kommunikation och engagemang gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik, därför bör du anlita honom och du kommer ej att ångra dig.
Tacksam för all hjälp, Zain
"
Läs mer
säljare på Kungsfågelgatan 33

25 maj 2024

"Stort engagemang. Vi kände oss som hans enda kunder, trots att vi visste att han hade många uppdrag samtidigt. Väldigt drivande och betryggande för oss som säljare. Alltid tillgänglig och lätt att få tag på. Han lyckades driva igenom en snabb affär med rätt köpare. "
"Stort engagemang. Vi kände oss som hans enda kunder, trots att vi visste att han hade många uppdrag samtidigt. Väldigt drivande och betryggande för oss som säljare. Alltid tillgänglig och lätt att få tag på. Han lyckades driva igenom en snabb affär med rätt köpare. "
Läs mer
säljare på Åsgatan 1

14 maj 2024

"Jag anlitade Zain som mäklare för min bostadsaffär då han tidigare gjorde ett väldigt gott intryck på mig. Det visade sig vara ett bra drag och jag ger Zain mina varmaste rekommendationer då han skötte hela försäljningen och bemötte mig och min sambo på ett utmärkt sätt. Zain har framtiden för si..."
"Jag anlitade Zain som mäklare för min bostadsaffär då han tidigare gjorde ett väldigt gott intryck på mig. Det visade sig vara ett bra drag och jag ger Zain mina varmaste rekommendationer då han skötte hela försäljningen och bemötte mig och min sambo på ett utmärkt sätt. Zain har framtiden för sig, är otroligt driven, lyhörd, engagerad och målinriktad i sin mäklarroll. Jag skulle avslutningsvis vilja rikta ett stort tack! "
Läs mer
säljare på Rekylgatan 13

13 maj 2024

"När vi letade efter en mäklare som skulle få sälja vårt hus – så vi tog in 3 för att se vad som fanns att välja på.
Zain stack ut direkt, som en otroligt ödmjuk fast hungrig, kunnig mäklare och det passade oss perfekt. Han är lyhörd, mycket trevlig och
han har koll på vad som gäller. Trots att vi..."
"När vi letade efter en mäklare som skulle få sälja vårt hus – så vi tog in 3 för att se vad som fanns att välja på.
Zain stack ut direkt, som en otroligt ödmjuk fast hungrig, kunnig mäklare och det passade oss perfekt. Han är lyhörd, mycket trevlig och
han har koll på vad som gäller. Trots att vi drog tillbaka vår försäljning första gången, höll Zain kontakt med oss hela tiden. Nu har han sålt huset!!
Kul med en mäklare som lägger så pass mycket tid på att se och vara lyhörd för kundens önskemål.
Tror att Zain är lite unik i sin bransch faktiskt...så en självklar, solklar rekommendation från oss!!"
Läs mer
säljare på Långby 3

10 maj 2024

"Vår uppfattning av Zains insats är alltigenom positiv. Kunnig, proffsig, lugn, vänlig och samtidigt ärlig och rak. Högsta betyg. Rekommenderas varmt!"
säljare på Nybomsgatan 5

06 apr 2024

"Måste tacka Zain Turfi visade extremt bra engagemang och expertis genom hela försäljningsprocessen. Med djup kunskap om marknaden fick jag det bästa möjliga priset. Kommunikationen var konsekvent, jag kunde ringa 23:00 även då fick jag svar på funderingar och frågor. Zain rekommenderas starkt til..."
"Måste tacka Zain Turfi visade extremt bra engagemang och expertis genom hela försäljningsprocessen. Med djup kunskap om marknaden fick jag det bästa möjliga priset. Kommunikationen var konsekvent, jag kunde ringa 23:00 även då fick jag svar på funderingar och frågor. Zain rekommenderas starkt till alla som letar efter en pålitligt mäklare :) "
Läs mer
säljare på Genuagatan 6

08 feb 2024

"En mäklare som vill säljarens bästa och strävar efter att nå säljarens mål! 5 av 5 stjärnor!"
säljare på Norra Floragatan 23B

31 jan 2024

"Zain är smart, erfaren, pragmatisk och empatisk mäklare. Han hjälpte mig att både sälja min lägenhet och köpa en till. Jag var på väg att köpa en fel som var mer prissatt än marknadspriset. Han hjälpte mig att hitta en bättre lägenhet. Han hjälpte mig också att organisera tilltradesdatum för både..."
"Zain är smart, erfaren, pragmatisk och empatisk mäklare. Han hjälpte mig att både sälja min lägenhet och köpa en till. Jag var på väg att köpa en fel som var mer prissatt än marknadspriset. Han hjälpte mig att hitta en bättre lägenhet. Han hjälpte mig också att organisera tilltradesdatum för både försäljning och köp. Faktum är att han lyckades få min lägenhet såld innan hemnet tillkännagavs och något högre pris än planerat. Jag kunde inte ha hittat en bättre person att hjälpa mig. Rekommenderar honom helt."
Läs mer
säljare på Kungsfågelgatan 77

26 jan 2024

"Vi valde att anlita Zain för hans lyhördhet och engagemang till oss som kunder. Han var alltid tillgänglig för att svara på såväl våra som spekulanters frågor och var drivande under processens gång. Det kändes tryggt. Vi kan varmt rekommendera Zain! "
säljare på Dingtuna Torp 8

21 dec 2023

"Mycket nöjd
Zain Turfi har visat sig sälja min lägenhet under en väldigt kort period som jag aldrig hade förväntat, en bra och snabb affär:)
Mycket professionell och väldigt duktig mäklare med glimten i ögat.
Honom skulle jag gärna rekommendera gott och väl.
Bästa service och väl bemötande av bä..."
"Mycket nöjd
Zain Turfi har visat sig sälja min lägenhet under en väldigt kort period som jag aldrig hade förväntat, en bra och snabb affär:)
Mycket professionell och väldigt duktig mäklare med glimten i ögat.
Honom skulle jag gärna rekommendera gott och väl.
Bästa service och väl bemötande av bästa proffsiga mäklaren Zain."
Läs mer
säljare på Ringduvegatan 129

24 nov 2023

"Jag anlitar alltid Zain turfi.
Han kan sitt jobb. Är väldigt nöjd.
Rekommenderar starkt."
säljare på Ullgarnsvägen 10

24 nov 2023

"Oerhört kunnig och lyhörd mäklare. Och att han alltid var tillgänglig var ett plus. Vi var supernöjda med försäljningen för början till slut. Väldigt engagerad och såg till att vi fick svar på alla våra frågor. Trots den svåra marknaden kändes det tryggt att sälja med Zain tack vare hans kunskap ..."
"Oerhört kunnig och lyhörd mäklare. Och att han alltid var tillgänglig var ett plus. Vi var supernöjda med försäljningen för början till slut. Väldigt engagerad och såg till att vi fick svar på alla våra frågor. Trots den svåra marknaden kändes det tryggt att sälja med Zain tack vare hans kunskap om den lokala marknaden. Rekommenderar han starkt om man vill ha en kunnig mäklare som gör sitt allra bästa. "
Läs mer
säljare på Bangatan 39B

24 nov 2023

"Hej
Det är bästa mäklare som jag har träffat, "
säljare på Skjutbanegatan 15B

21 nov 2023

"Lyhörd, informativ, engagerad och väldigt proffsig. Zain har varit fantastisk genom hela processen som dessutom gick väldigt fort i en tuff marknad. "
säljare på Kopparbergsvägen 18A

18 nov 2023

"Zain var ett stort stöd genom hela försäljningen. Lätt att diskutera vägval med och bra koll på alla detaljer av processen, även de utan direkt koppling till själva mäklarrollen. Bra kännedom om olika bankers för och nackdelar tex. Han gav ett mycket rutinerad och kompetent intryck. "
"Zain var ett stort stöd genom hela försäljningen. Lätt att diskutera vägval med och bra koll på alla detaljer av processen, även de utan direkt koppling till själva mäklarrollen. Bra kännedom om olika bankers för och nackdelar tex. Han gav ett mycket rutinerad och kompetent intryck. "
Läs mer
säljare på Iggebygatan 10

04 nov 2023

"Kan varmt rekommendera Zain
"
säljare på Valnö 4

03 nov 2023

"Jag vill verkligen lyfta fram och rekommendera Zain Turfi som en exceptionell fastighetsmäklare. Att sälja sin lägenhet kan vara en av de mest stressfyllda upplevelserna i livet, men Zain hanterade hela processen med en imponerande lugn och professionalitet som direkt smittade av sig.
Från vår f..."
"Jag vill verkligen lyfta fram och rekommendera Zain Turfi som en exceptionell fastighetsmäklare. Att sälja sin lägenhet kan vara en av de mest stressfyllda upplevelserna i livet, men Zain hanterade hela processen med en imponerande lugn och professionalitet som direkt smittade av sig.
Från vår första kontakt fram till den slutliga försäljningen, som för övrigt skedde på rekordtiden av endast fyra dagar, visade Zain en imponerande förmåga att navigera marknadens utmaningar med lätthet och effektivitet. Hans marknadskännedom, försäljningstaktik och dedikation till sitt arbete är utan tvekan av toppklass.
Det som särskilt stack ut var Zains förmåga att hålla oss lugna och välinformerade under varje steg i processen. Att ta beslut kändes enklare och mer välinformerade tack vare hans råd och stöd. Han utstrålade ett förtroende som gjorde att även de mest stressade situationerna kändes hanterbara.
Det är med största tillförsikt jag rekommenderar Zain till alla som överväger att sälja sin bostad och vill ha en mäklare som verkligen tar sina kunders behov på allvar. Hans arbete resulterar inte bara i snabba försäljningar utan också i en smidig och behaglig upplevelse från början till slut.
Stort tack, Zain, för att du inte bara levde upp till förväntningarna utan överträffade dem med råge!"
Läs mer
säljare på Karlsgatan 15C

02 nov 2023

"Hur nöjd som helst att Zein lyckas sälja vårat objekt så smidigt och enkelt under dessa tider!
REKOMMENDERA
10/10
Mvh
STOLT SÄLJARE "
säljare på Albertusvägen

01 nov 2023

"Supertrevlig, rolig och otroligt kunnig mäklare. I det första mötet förklarade Zain allt vi ville veta (mycket tydligt) kring både försäljning och köp av bostad under pågående marknad, vilket var otroligt skönt. Under försäljning är han noggrann med vad man kan förvänta sig och vad man kan hoppas..."
"Supertrevlig, rolig och otroligt kunnig mäklare. I det första mötet förklarade Zain allt vi ville veta (mycket tydligt) kring både försäljning och köp av bostad under pågående marknad, vilket var otroligt skönt. Under försäljning är han noggrann med vad man kan förvänta sig och vad man kan hoppas på. Han är också vägledande i vad som är en bra köpesaffär och har undersökt flertalet objekt vi har tittat på. Utöver detta svara Zain alltid i telefon, är punktlig och återkopplar till 100%. Bästa mäklaren helt klart."
Läs mer
säljare på Rekylgatan 14

26 okt 2023

"Otroligt proffsigt bemötande och starkt engagemang! Kan starkt rekommendera Zain!"
säljare på Kungsängsgatan 17A

26 okt 2023

"Jag hade nyligen nöjet att arbeta med Zain Al-Turfi som min mäklare, och jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med hans arbete. Zain gjorde hela processen lätt och smidig. Han visade sig vara en expert på marknaden och hade en tydlig förståelse för vilka beslut som var bäst för mig som säljare,..."
"Jag hade nyligen nöjet att arbeta med Zain Al-Turfi som min mäklare, och jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med hans arbete. Zain gjorde hela processen lätt och smidig. Han visade sig vara en expert på marknaden och hade en tydlig förståelse för vilka beslut som var bäst för mig som säljare, även när jag var frestad att ta snabba men dumma beslut.
En av de saker jag uppskattade mest med Zain var hans tillgänglighet. Oavsett tid på dagen eller veckodag, fanns han alltid där för att svara på mina frågor och ge mig den hjälp och vägledning jag behövde. Det gjorde verkligen en enorm skillnad och gav mig förtroende för att jag hade valt rätt mäklare.
Zain visade sig vara både smart och kreativ i sitt tillvägagångssätt. Han hade en förmåga att tänka utanför boxen och hitta lösningar som andra kanske inte hade kommit på. Det gjorde hela processen både intressant och framgångsrik.
Jag skulle inte tveka att rekommendera Zain Al-Turfi till alla som söker en pålitlig och professionell mäklare. Hans förmåga att styra upp affären och fatta de rätta besluten är verkligen imponerande. Jag är tacksam för hans hjälp och jag kan med säkerhet säga att jag är mer än nöjd med resultatet."
Läs mer
säljare på Bofinksvägen 11

23 okt 2023

"Zain gjorde ett bättre jobb än vi någonsin kunde ha förväntat oss. Denna marknaden är det svårt att sälja, men han gjorde allt som krävdes och det gick långt över förväntan. Alla frågor och problem har alltid lösts fort och effektivt. Alltid lika trevlig och positivt vid kontakt. Kom med bra reko..."
"Zain gjorde ett bättre jobb än vi någonsin kunde ha förväntat oss. Denna marknaden är det svårt att sälja, men han gjorde allt som krävdes och det gick långt över förväntan. Alla frågor och problem har alltid lösts fort och effektivt. Alltid lika trevlig och positivt vid kontakt. Kom med bra rekommendationer och lösningar. Har absolut ingenting negativt att säga om Zain. Han är guldvärd! "
Läs mer
säljare på Skultunavägen 16B

19 okt 2023

"Zain har verkligen vart engagerad i försäljningen av vårt hus. Han fanns alltid till hands när frågor eller funderingar dykt upp. Vi ville ha en snabb försäljning och från att vi träffade honom första gången till kontraktsskrivning tog de endast tre veckor. Rekommenderar varmt Widerlöv och Zain"
"Zain har verkligen vart engagerad i försäljningen av vårt hus. Han fanns alltid till hands när frågor eller funderingar dykt upp. Vi ville ha en snabb försäljning och från att vi träffade honom första gången till kontraktsskrivning tog de endast tre veckor. Rekommenderar varmt Widerlöv och Zain"
Läs mer
säljare på Liegatan 37

11 okt 2023

"Engagerad mäklare som gör det lilla extra. Rekommenderas starkt."
säljare på Glimmervägen 1

03 okt 2023

"10/10 rakt igenom allt, är det någon mäklare ni ska ha så är det Zain!
- Engagerad
- Målinriktad
- Lyhörd "
säljare på Johanneshöjden 2

30 sep 2023

"Jag kände mig otroligt trygg med Zain som mäklare! Önskar alla får känna så i sina bostadsaffärer. "
säljare på Fogdegatan 4

29 sep 2023

"Wow wow wow vilken mäklare. Tack innerligt till widerlöv och zain för fint bemötande och att de kunde uppnå mina förväntningar både gällande tillträde och slutpris. Trots en osäker marknad lyckades zain lugna ner mig och lita på honom genom processen. Tack och tack. Mvh mycket nöjd kund"
"Wow wow wow vilken mäklare. Tack innerligt till widerlöv och zain för fint bemötande och att de kunde uppnå mina förväntningar både gällande tillträde och slutpris. Trots en osäker marknad lyckades zain lugna ner mig och lita på honom genom processen. Tack och tack. Mvh mycket nöjd kund"
Läs mer
säljare på Rekylgatan 14

26 sep 2023

"Zain är helt klart Västerås bästa mäklare!
Jag sålde min första bostad nyligen och hade verkligen 0 koll på allt vad det innebar. Men Zain tog sig tid att förklara allt skötte allt från början till slut. Han var rak och ärlig från början till slut och min tillit till han var 100 % från dag 1. Ha..."
"Zain är helt klart Västerås bästa mäklare!
Jag sålde min första bostad nyligen och hade verkligen 0 koll på allt vad det innebar. Men Zain tog sig tid att förklara allt skötte allt från början till slut. Han var rak och ärlig från början till slut och min tillit till han var 100 % från dag 1. Han var driven och engagerad under hela försäljningen av min lägenhet. Även frågor som jag haft med köpet av det nya huset har han vart behjälplig även fast han inte behövt. Han vill verkligen bara hjälpa sina kunder oavsett!
Jag träffade Zain för första gången för ca 2 år sen då jag var på en visning av ett hus som han sålde. Den visningen var den bästa jag vart på av alla hus jag tittat på senaste 2 åren. Jag fick ett varmt välkomnande lagom information till en början och när jag själv hade frågor om huset så var Zain väl påläst och kunde svara på frågor.
Det frågor han inte kunde svara på under visningen återkom han med inom 2 timmar efter visning.
Jag skulle rekommendera att kontakta Zain till vem som helst som går i säljtankar eller är på jakt efter ett nytt boende."
Läs mer
säljare på Skjutbanegatan 13B

20 sep 2023

"Zain fick bostaden såld till ett acceptabelt pris i en för säljaren tuff marknad. Lyhörd, tålmodig och bra på att ta folk. Kommer anlita Zain igen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ormbergssvängen 25

17 sep 2023

"Grymt bra service samt riktigt bra kunskap hade mäklaren som fick mig att känna mig lugn då han hade koll på allt! "
säljare på Julrosvägen 34

08 sep 2023

"Bästa mäklaren hittills jag har träffat,, det var jätte smidigt och lätt att sälja min lägenhet via Widerlöv,, jag rekommenderar stort Widerlöv som mäklare om någon vill sälja sin bostader "
säljare på Morkullegatan 46

01 sep 2023

"Zain Zain Zain, vart ska man börja. En topp mäklare som är en av Västerås bästa om inte den bästa. Han är otroligt engagerad, seriös och driven. Man ser och märker att han verkligen lägger ner sin själ i sitt arbete och att han älskar det han gör. Att en mäklare kan leverera i dessa svåra tider t..."
"Zain Zain Zain, vart ska man börja. En topp mäklare som är en av Västerås bästa om inte den bästa. Han är otroligt engagerad, seriös och driven. Man ser och märker att han verkligen lägger ner sin själ i sitt arbete och att han älskar det han gör. Att en mäklare kan leverera i dessa svåra tider talar för sig själv. Jag väljer Zain 10 av 10 gånger utan tvekan! "
Läs mer
säljare på Tjädervägen 3

30 aug 2023

"Mycket proffsig och var intresserad av
oss som personer. "
säljare på Kolonivägen 41

30 aug 2023

"Bästa mäklaren på marknaden! Zain var alltid tillgänglig, uppdaterade oss ofta och hade alltid svar på alla våra frågor och funderingar. Han är verkligen lyhörd, målinriktad och hade stenkoll på området och föreningen. Han hittade spekulanter till våra visningar när vi inte hade några och han öve..."
"Bästa mäklaren på marknaden! Zain var alltid tillgänglig, uppdaterade oss ofta och hade alltid svar på alla våra frågor och funderingar. Han är verkligen lyhörd, målinriktad och hade stenkoll på området och föreningen. Han hittade spekulanter till våra visningar när vi inte hade några och han överträffade våra förväntningar. Vår nästa försäljning kommer utan tvekan att ske via Zain igen. "
Läs mer
säljare på Vetterslundsgatan 44

23 aug 2023

"Han var framåt, bemötesgående och vi va allmänt nöjda. ända kritiken jag skulle ge är nog att när det inte kom någon/anmälde sig till visningarna så kändes det som att han inte försökte lite ut över det extra för att ändra detta. Tex att ställa upp dörren, sätta fram skylten och visa att det pågi..."
"Han var framåt, bemötesgående och vi va allmänt nöjda. ända kritiken jag skulle ge är nog att när det inte kom någon/anmälde sig till visningarna så kändes det som att han inte försökte lite ut över det extra för att ändra detta. Tex att ställa upp dörren, sätta fram skylten och visa att det pågick en visning, för att ändå locka andra utåt att det va öppet för att komma in. "
Läs mer
säljare på Haga Parkgata 15C

18 aug 2023

"Två saker är säkra, solen går upp varje dag och Zain kommer alltid att hitta en lösning. I Zain får ni en mäklare som lyssnar på ens behov, som är målinriktad och som gör sitt bästa för att genomföra en bra affär. Zain var transparant från start till slut och gav oss aldrig falska förhoppningar. ..."
"Två saker är säkra, solen går upp varje dag och Zain kommer alltid att hitta en lösning. I Zain får ni en mäklare som lyssnar på ens behov, som är målinriktad och som gör sitt bästa för att genomföra en bra affär. Zain var transparant från start till slut och gav oss aldrig falska förhoppningar. På italienska finns det ett talesett som lyder: det finns inte en två utan en trea. Vi har anlitat Zain två gånger, och vi kommer definivt anlita honom en tredje gång! "
Läs mer
säljare på Havsfrugatan 3

03 aug 2023

"Professionellt, realistiskt i planering, någon som man kan lita på, jättebra i kommunikation, trevligt. "
säljare på Stora gatan 1D

26 jul 2023

"Återkom snabbt vi frågor och funderingar och var alltid tillgänglig "
säljare på Bandygatan 4

27 jun 2023

"Zain är riktigt engagerad och brinner för mäkleri. Han är proffsig genom hela processen och gör ett mycket ordentligt jobb i sin research.
Han är väldigt tillgänglig och höll tät kontakt med mig som säljare!"
säljare på Sankta Ursulas väg 2AC

13 jun 2023

"Fantastisk mäklare som lyssnade på våra tankar och önskemål. Alltid anträffbar och höll oss uppdaterade genom hela affären.
Väldigt seriös och proffsig. Jag kommer rekommendera Zain till alla jag pratar med."
säljare på Skyttegatan 2B

13 maj 2023

"Som mäklare upplevde vi Zain som ambitiös, målinriktad med hög kompetent angående kommunikation samt har sitt smart sätt för marknadsföring av huset. "
säljare på Kungsfågelgatan 61

12 mar 2023

"Jag är jättenöjd med Zains insats i vår fastighetsaffär. Han Har varit saklig, bidragit till positivt tänkande, målmedveten och framfört sina samtal med oss på ett glatt sätt. "
säljare på Gjuterivägen 15

09 mar 2023

"BÄST! Så glad och tacksam för denna engagerade och kompetenta mäklare!"
säljare på Sportfiskargatan 11

09 feb 2023

"Zain har verkligen visat vad han går för, i dessa tuffa tider så kan man börja se vilka mäklare som sticker ut ur mängden och Zain tillhör utan tvekan bland Västerås Eliter! 10 av 10 gånger så väljer jag Zain som mäklare. "
säljare på Vångsta 1B

31 jan 2023

"Vill gärna rekommendera Zain till kommande säljare, eftersom hans engagemang och trevliga bemötande gentemot spekulanter har varit en viktig del i vår husförsäljning. Dessutom har han i alla lägen uppträtt proffsigt och varit väldigt lyhörd, vilket uppskattats väldigt mycket."
"Vill gärna rekommendera Zain till kommande säljare, eftersom hans engagemang och trevliga bemötande gentemot spekulanter har varit en viktig del i vår husförsäljning. Dessutom har han i alla lägen uppträtt proffsigt och varit väldigt lyhörd, vilket uppskattats väldigt mycket."
Läs mer
säljare på Liegatan 186

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
11
Kedjehus
1
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
85 677 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
263 av 266 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
261 av 261 säljare
Zain var tydlig och höll mig uppdaterad
268 av 268 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Zain på kartan.

393 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
269 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

995 000 kr
1 rum, 26 m²
38 269 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 011 kr/mån
995 000 kr
3 rum, 89 m²
11 179 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 306 kr/mån
595 000 kr
2 rum, 61 m²
9 754 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 408 kr/mån
4 195 000 kr
5 rum, 140 m²
29 964 kr/m²
Villa, Hallstahammar
1 995 000 kr
4 rum, 85 m²
23 470 kr/m²
Kedjehus, Västerås

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Malmaberg
7 rum, 170 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Haga
2 rum, 59 m²
Utropspris: 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Tuna
6 rum, 139 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
880 000 kr
Lägenhet Malmaberg
-115 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag måste säga att Zains insats i min bostadsförsäljning har varit helt fantastisk. Han har mött alla mina behov, funnits tillgänglig dygnet runt, varit lyhörd och tydlig. Jag har inget alls att klaga på, jag hade inte kunnat bett om en bättre mäklare! Zain kommer att få ta hand om alla mina bostäder i framtiden. "
3 295 000 kr
Lägenhet Öster Mälarstrand
-500 000 kr
3 rum, 87 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.