Zahed Ganjali

Profilbild för Zahed Ganjali
Säljarfavorit
Zahed Ganjali
4.8 / 5
(117 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
22 st
69 150 000 kr

Bakgrund

Zahed Ganjali jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-01-16. Zahed har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Zahed har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 87 100 000 kr.

Presentation

Med mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare på Hisingen i konkurrens med hundratals kollegor, vet jag vad som krävs för att genomföra en lyckad bostadsaffär. Det är variationen i yrket och de många olika kundmötena som är glädjen i arbetet som fastighetsmäklare. Vid en affär arbetar jag engagerat, noggrant, professionell med fokus på att samtliga parter ska känna sig trygga under hela processen. Jag vet vad som är viktigt när man står i begrepp att göra sitt livs största affär. Jag bygger en karriär baserad på långsiktiga relationer och att både köpare och säljare tryggt vänder sig till mig inför affär.

Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk och vill veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och försäljning. Utbildad fastighetsmäklare vid Malmö högskola.

Mäklarbyrå


Säljare om Zahed.

25 mar 2021

"Zahed är en duktig mäklare som levererar!"
säljare på Gamla Tuvevägen 8

18 mar 2021

"Otrolig duktig mäklare som verkligen för köpare och säljare i samma riktning och hittar det bästa för lösningen för bägge parter.
Jag rekommenderar Zahed och hans kollegor starkt. "
säljare på Friedländers gata 8

09 mar 2021

"Grym mäklare som verkligen älskar sitt jobb och har mycket bra och positiv energi.
Allt gick smidigt från stylisten, fotografen, annonsen och framförallt försäljningen som gick på 3 dagar efter annonsen på hemnet. Rekommenderade samma mäklare vidare till en vän och han fick också sin bostad såld på en rekord tid. Mäklaren rekommenderas starkt!"
säljare på Akkas gata 6

25 feb 2021

"Zahed är fantastisk och är den bästa mäklare som man kan faktiskt önska sig. Han är väldigt duktig, väldans trevlig, kunnig, professionell mäklare med mycket kunskap och erfarenhet. Han är även lyhörd, hjälpsam, han har alltid varit lättillgänglig under hela proceduren.
Vi har varit supernöjda med Zaheds insats under hela processen från start till mål med mycket bra slutresultat. Vi är oerhört tacksamma för all hans hjälp och stöd, vi är glada att vi hamnade i trygga händer.
Vi kommer definitivt att anlita Zahed igen för att han är en stjärna. Vi rekommenderar honom starkt!!!"
säljare på Önskevädersgatan 55

23 feb 2021

"Zahed var både driven och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med samarbetet."
säljare på Kringelgatan 22C

22 feb 2021

"Lättsamt och proffsigt bemötande, alltid kontaktbar "
säljare på Sandbanksvägen 12

26 jan 2021

"En otrolig professionell, positiv och omtänksam mäklare med hög integritet i affärer som verkligen vet precis vad han gör och har stor koll på sitt arbete.
Svarar omgående och är kunnig och vi hade bra kommunikation, Vi kände oss helt enkelt delaktiga från början till slut
Vi är så nöjda med att hade Zahed som mäklare och vi kommer alltid 100%att välja som mäklare i framtiden .
Önskar dig lycka till med allt "
säljare på Solstrålegatan 20

26 jan 2021

"Bästa mäklaren, drivande, intresserad, lyhörd och alltid nårbar."
säljare på Legendgatan 99

12 jan 2021

"Flyers på min bostad i närområdet kom flera dagar efter visningsdatumet. Så dom hade ingen effekt på försäljningen vilket jag tror att dom hade haft. "
säljare på Sandbanksvägen 10

04 jan 2021

"Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer.
Zahed är lyhörd och erfaren och tack vare hans proffsiga förmågor kunde vi göra en bra affär."
säljare på Olshammarsgatan 12

07 dec 2020

"Tack för bra service, mäklaren zahed gjorde ett jätte bra jobb & allt gick så smidigt med hans hjälp! "
säljare på Sandeslättskroken 26

08 nov 2020

"bästa mäklare, duktig och riktig proffs"
säljare på Cederflychts gata 5

06 nov 2020

"Helt fantastisk! Kan rekommendera Zahed till alla som vill sälja sin lägenhet. Han är sakkunnig, lugn, inte påtvingande och gjorde ett grymt jobb hela vägen. Från start till mål! "
säljare på Kvillegatan 13

11 okt 2020

"Mäklaren för rekommendation "
säljare på Akkas gata 40

10 okt 2020

"Zaheed var väldigt kunnig och intresserad och mån om att göra oss nöjda."
säljare på Båtsman Hisings gata 25

08 okt 2020

"Trevlig och hjälpsam, lätt att ha att göra med. Bra kommunikation och gott samarbete."
säljare på Sägengatan 28

08 okt 2020

"Zahed Ganjali är en bra mäklare med lång erfarenhet.
"
säljare på Byvädersgatan 2

16 sep 2020

"Han är Sverige bästa mäklaren.."
säljare på Regnvädersgatan 10

14 sep 2020

"Zahed kan beskrivas enkelt som mäklarnas Zlatan. Jag är otroligt nöjd över hans insats. En lejon i marknaden som är professionell , lyhörd men framförallt målinriktad. Jag rekommenderar Zahed starkt & kommer garanterat använda oss av honom i framtiden. "
säljare på Regnvädersgatan 22

27 aug 2020

" Zahed gjorde ett strålande jobb. Bra uppföljning genom hela processen, väldigt pedagogisk och med den där fingertoppskänslan i budgivningssteget. Till råga på allt är han en väldigt trevlig och genuin person. Rekommenderas varmt!"
säljare på Olshammarsgatan 2

26 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Zaheds insats. Engagerad, lätt att få tag på och kunnig. Charmig och driven. Jag rekommenderar honom. "
säljare på Rundbäcksgatan 1

26 aug 2020

"Rekommenderas varmt. Mycket trevlig och duktig mäklare som håller vad han lovar. Mycket engagerad och driven. "
säljare på Lillekärr Norra 122

23 jul 2020

"Zahed är en erfaren, skicklig och mycket engagerad mäklare. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Sagogången 42

01 jun 2020

"Informativ, driven och extremt kunnig med ett brinnande engagemang för sitt yrke! Kunden i fokus, en mäklare man kan lita på. "
säljare på Barometergatan 11

01 jun 2020

"Kan inte annat än att ge mina varmaste rekommendationer för Zahed. Han har varit utan anmärkning och mycket driven i försäljningen i vår bostad, och dessutom varit ett fantastiskt stöd i vår jakt på nya bostäder! Han har pedagogiskt väglett oss genom besiktningsprotokoll samt gett oss tips i vår budgivning på kommande bostad.
Vi har känt att Zahed varit en bra helhetslösning för oss. Seriös, kommunikativ och mycket socialt begåvad. Kommer anlita honom igen om det blir aktuellt. Det är väl det bästa betyg som man kan få, eller hur?"
säljare på Varmfrontsgatan 12

23 apr 2020

"Jag fick jätte bra intryck av mäklaren, väldigt trevlig och engagerad. Jag fick all information om hur det går till att sälja min lägenhet.
"
säljare på Regnvädersgatan 3

09 apr 2020

"Du som säljer och du som köper kommer vara jätte nöjd och glad om du/ni väljer just mäklaren (Zahed Ganjali). Jätte social och är på positivt på allt sätt. "
säljare på Akkas gata 40

08 mar 2020

"Jag är otroligt tacksam och glad att jag valde Zahed, som höll exakt det han lovade o mer, otroligt proffsig och engagerad i sitt arbete. Och allt gick snabbare och bättre än förväntat! "
säljare på Cederflychts gata 11

06 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med att det var Zahed som fick uppdraget att sälja mitt hus Han är mycket proffsig, trevlig och effektiv. Försäljningen gick mycket fort och till det förväntade slutpriset."
säljare på Arbogagatan 32

06 mar 2020

"Jag är mycket tacksam för att jag har Zahed Fanjali som min mäklare. Vi etablerade kontakt i december 2018. Jag uttalade mina önskemål beträffande lägenhet men jag var inte beredd att flytta just då. Han har sedan dess hört av sig kontinuerligt när det kommit upp en lägenhet motsvarande mina krav.
Nu var det aktuellt att byta bostad och då hittade han en lägenhet som passade mig precis. Zahed är alltid vänlig och förstående. Han har jobbat många kvällar för att alltid vara till hands när min familj sökt honom från USA. Jag har fullt förtroende för honom och kan verkligen rekommendera Zahed. "
säljare på Bäckebolslyckan 21

13 jan 2020

"Engagerad, rak och tydlig i sin kommunikation.
Han höll oss hela tiden informerad om pågående budgivning, vi fick rekommendation men fick självklart bestämma utfallet.
Man känner sig trygg i hans händer och resultat blir i slutändan fantastiskt.
Rekommenderar Zahed alla dagar i veckan!! "
säljare på Akkas gata 44

28 dec 2019

"Zahed Ganjali är förtroendeingivande, har det där lilla extra drivet och är mycket proffsig.
”Första intrycket består”
Jag är så nöjd med hela konceptet. Försäljningen blev snygg och gick snabbt med ett bra resultat. Rekommenderas varmt!!!"
säljare på Augustigatan 4B

19 dec 2019

"Vi valde Skandiamäklarna.
Vår mäklare var väl förbered inför vårt första möte, vilket var uppskattat.
Han var förtroendeingivande, tydlig, ansvarsfull och hade goda kunskaper av lägenheterna i vårt område. Försäljningen var väl strukturerad vilket gjorde att affären gick snabbt och smidigt. sammanfattningsvis är vi nöjda med vår försäljning."
säljare på Akkas gata 40

17 dec 2019

"Zahed var mycket tillmötesgående oh en varm person som tog till sig och lyssnade in, otroligt engagerad för att allt skulle bli det bästa. Kan varmt rekommendera honom.
Mvh Kikki"
säljare på Övralidsgatan 23

05 dec 2019

" Rekommenderar verkligen Zahed. En mäklare som är snabb, smidig och service på toppnivå."
säljare på Litteraturgatan 217

05 dec 2019

"Zahed har överträffat mina förväntningar. Han driver sitt arbete med hög ambition, engagemang, hög tillgänglighet och lyhördhet gentemot sin säljare. Något som alltid genomsyrar Zaheds arbete är ett öga för detalj, hög standard och en strävan efter att nå bästa möjliga resultat. Han har alltid siktet inställt på att göra det där lilla extra för att hans bostadsaffär ska nå nya höga höjder. "
säljare på Hästhagen 10

30 sep 2019

"Vi fick jättebra kontakt med Zahed och kände att han var seriös. Han har varit lättillgänglig under hela proceduren och svarade på alla våra frågor. En mycket bra mäklare som vi gärna rekommenderar."
säljare på Vårflodsgatan 2

24 sep 2019

"Rekommenderar skarpt Zahed"
säljare på Kavaljersgatan 8

07 sep 2019

"Zahed är tydlig och informativ, håller dig som säljare hela tiden uppdaterad. Han är målmedveten och säker på sin sak, han peppar en när man tvekar. Men hans kanske främsta egenskaper är att han är väldigt trevlig och extremt driven. Vi är mer än nöjda och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Toleredsgatan 16C

17 jul 2019

"Zahed är över mina förväntningar. Jag fick ett gott förtroende för honom som inte flera andra mäklare lyckades med. Därför valde jag Zahed och var mer än nöjd!"
säljare på Badvädersgatan 9

23 jun 2019

"Zahed är engagerad, trevlig och glad. Kämpar verkligen för att få det bästa slutpriset. Ångrar inte att jag valde honom för detta uppdraget."
säljare på Lenvädersgatan 11

20 jun 2019

"Zahed gjorde ett otroligt bra jobb, han ingav stor trygghet och förtroende för oss och upplevdes som mycket proffsigt, kunnig och inte minst trevlig och hjälpsam. Rekommenderas starkt! "
säljare på Bäckebolslyckan 1

13 jun 2019

"Både köpte och sålde min bostad av Zahed!
Engagerad, kunnig, positiv mäklare som är lätt att tycka om och som fick slutpriset långt över förväntan!
Rekommenderas varmt!"
säljare på Övralidsgatan 13

11 jun 2019

"En otroligt engagerad & duktig mäklare som hade full fokus på kunden och fanns alltid där vid frågor och funderingar. "
säljare på Sagogången 21

30 maj 2019

"Zahed Ganjani var mycket engagerad och mån om att kontinuerligt uppdatera oss om utvecklingen. Han hade också god förståelse för vad som är viktigt för köpare. Det goda samarbetet mellan mäklaren och stylisten bidrog också till att försäljningen gick snabbt och till ett pris vi hade hoppats på. "
säljare på Jomsborgsgatan 4

13 maj 2019

"Driven mäklare med mycket energi. "
säljare på Badvädersgatan 7

07 maj 2019

"Zahed gjorde ett fantastiskt jobb när han sålde vår bostadsrätt. Han var lyhörd, visade intresse och förstod vad det var som gjorde just vår bostadsrätt unik. Jag kan varmt rekommendera Zahed till andra."
säljare på Plockerotegatan 49

18 apr 2019

"Han var alltid där när jag behövde få svar på mina frågor. Han hade hög energi i hela processen. Jag är tacksam. Grymt jobbat!"
säljare på Badvädersgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
87 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 115 säljare
Zahed satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 117 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 116 säljare
Zahed var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 116 säljare

Zahed på kartan.

372 tidigare annonser
5 bostäder till salu
116 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1 rum, 38,5 m²
52 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 497 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 68,5 m²
26 397 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 512 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 54 m²
46 203 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 319 kr/mån
2 295 000 kr
4 rum, 93,4 m²
24 677 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 130 kr/mån
2 095 000 kr
4 rum, 80 m²
26 187 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 174 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 000 000 kr
Villa Lexby
6 rum, 188 m²
4 350 000 kr
Villa Skogome
+ 455 000 kr
5 rum, 104 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 375 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 80 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Zahed är en duktig mäklare som levererar!"
1 595 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
2 rum, 66,1 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 750 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 100 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.