William Wirtberg

Profilbild för William Wirtberg
Säljarfavorit
William Wirtberg
4.8 / 5
(100 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
13 st
32 115 000 kr

Bakgrund

William Wirtberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-03-29. William har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2021. William har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 48 445 000 kr.

Presentation

Mina kunder är det viktigaste jag har. De är min största drivkraft och min bästa marknadsföring. Varje bostadsaffär är unik och kräver ett stort personligt engagemang. Jag vill därför inkludera mina kunder i hela processen så att de kan känna sig trygga samt säkra på att deras bostad säljs med hög omtanke.
Mitt mål är att du som kund alltid ska vara så nöjd att du rekommenderar mig vidare till dina vänner. För att förtjäna din rekommendation vet jag att det kommer att krävas de lilla extra. Genom noggranna förberedelser, kvalitativ service och med god tillgänglighet siktar jag på erat bästa omdöme.
Jag har varit på ErikOlsson sedan 2015 och är övertygad om att vi har marknadens bästa tjänst. Kontakta mig så berättar jag mer.

Säljare om William.

04 mar 2021

"William var både lyhörd och flexibel under hela processen och det kändes tryggt att lämna över försäljningen till honom. Försäljningen gick snabbt och smidigt och jag är oerhört nöjd med hela processen! "
säljare på Lindströmsgatan 3D

07 dec 2020

"Redan vid värderingen av min lägenhet fick jag en bra känsla för William. Han var både lyhörd och kunnig samt tog sig tid och besvarade mina många frågor. Bara några få dagar efter att min lägenhet hade lagts ut som "kommande" på Erik Olssons egna hemsida hade han hittat spekulanter. Vi skrev kontrakt en vecka senare.
Tillgänglig, tillförlitlig och varm. Jag har bara gott att säga om William! "
säljare på Richertsgatan 12

11 nov 2020

"William var ihärdig, hade tålamod och var positiv, trots att vår lägenhet var svårsåld givet negativa marknadsomständigheter och ombyggnation i området. Detta betalade av sig väl tillslut. Det är lätt att sälja de mest populära objekten, men det är när det är svårt som det krävs verkligt mäklararbete. Det visade William prov på."
säljare på Mölndalsvägen 89B

11 nov 2020

"Mäklaren var snabb med återkoppling. Trevlig, glad och professionell. Respekterade vår önskan och fick oss att känna oss viktiga. "
säljare på Liljeforsgatan 28

26 okt 2020

"Hela processen har gått smidigt utan extra besvär. Det har känts tryggt att lämna vår miljonaffär till William!"
säljare på Palmstedtsgatan 3B

14 okt 2020

"William har varit tydlig med sin strategi från dag ett vilket har varit bra för mig som skulle sälja min första lägenhet. Väldigt nöjd med vår dialog! Han har varit engagerad och oerhört tillgänglig."
säljare på Örnehufvudsgatan 17

12 okt 2020

"Supertrevlig, kompetent, snabb och korrekt. Kändes väldigt ärlig. "
säljare på Gibraltargatan 60

01 sep 2020

"William var proffsig, seriös, trevlig och bra att samarbeta med. Försäljningen gick fort och krävde lite från mig som säljare. Jag är väldigt nöjd med samarbetet och rekommenderar verkligen honom! "
säljare på Olof Rudbecksgatan 21

27 aug 2020

"Om man aldrig sålt en lägenhet tidigare är det särskilt skönt att kunna känna att man har förtroende för sin mäklare. Den typen av mäklare är verkligen William. När jag plötsligt insåg att jag behövde ta in hantverkare inför försäljningen hjälpte han även till med den kontakten och med bedömningen av vad som var "värt att göra", vilket var väldigt värdefullt för mig. William är dessutom väldigt effektiv i sitt arbete och har en förmåga att alltid fokusera på det som är viktigast i varje given situation."
säljare på Lindströmsgatan 3C

10 aug 2020

"Mycket driven och professionell mäklare. "
säljare på Örnehufvudsgatan 17

29 jul 2020

"Väldigt nöjd med William. Han ger den professionella trygghet en bra mäklare ska ha."
säljare på Fribergsgatan 8

02 jul 2020

"William är mycket seriös och satte sig in i objektets detaljer noggrant. Alltid tillgänglig och mycket bra på att kommunicera samt tålmodig fast budgivningen var långdragen främst pga semestertider. Jag rekommenderar honom och ger toppbetyg för hans insats! ++++++"
säljare på Utlandagatan 16

16 jun 2020

"Engagerad, öppen och bra kommunikation! "
säljare på Eklandagatan 54A

10 jun 2020

"William agerade professionellt genom hela processen och kom med värdefull input både relaterat till försäljningen men även det köp som vi genomförde i samband med försäljningsprocessen. Vi uppskattar verkligen att vi kunde använda William som rådgivare och bollplank i det frågor och funderingar vi dök på. Med snabb återkoppling och stort engagemang, från Williams sida, upplevdes processen både smidig och trygg. Kunde inte önskat oss en bättre mäklare!"
säljare på Gibraltargatan 19A

14 apr 2020

"Lätt att samarbeta med, lyhörd, tillgänglig och förtroendeingivande. "
säljare på Gibraltargatan 56

04 mar 2020

"William har en personlig approach som är lätt att uppskatta. Men även mycket kompetent och en tydlig strategi vilket är mycket viktigt."
säljare på Eklandagatan 41A

26 feb 2020

"Väldigt trevligt, lyhörd och förtroendeingivande! Kände mig prioriterad, och det var skönt att kunna släppa allt, kring försäljningen, och lita på att William löste allt. Skulle absolut rekommendera! "
säljare på Lindströmsgatan 3A

15 jan 2020

"Jag upplevde William som sympatisk, professionell och engagerad. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Framnäsgatan 18A

11 jan 2020

"William is very knowledgeable about the real estate market and he has been helpful in selling our apartment. He is responsive and professional. His commitment and hard work is evident in every step of the process. In conclusion, William is definitely someone you are looking for to buy and sell properties!"
säljare på Lövskogsgatan 13C

30 dec 2019

"William har en tydlig strategi med hur han skall genomföra försäljningen för att uppnå bästa resultat. Han är snabb på bollen och har god kännedom om Johanneberg. Han är mycket målinriktad. Vi är mycket nöjda med det vi fick för lägenheten och kan varmt rekommendera William till andra."
säljare på Eklandagatan 45C

22 nov 2019

"Vi utvärderade mäklare ett år innan vi beslutade att sälja, vi träffade flera mäklare och William var den som var överlägset bäst på att hålla kontakt, återkoppla och t.ex. komma med tips på kommande försäljningar. Vi fick ett starkt förtroende och W tog hand om vår lägenhetsförsäljning på allra bäst sätt. "
säljare på Palmstedtsgatan 3C

17 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera William. Han är seriös, tar sig tid och levererade ett bra slutpris "
säljare på Olof Rudbecksgatan 19

16 sep 2019

"William är kung! Det tog inte många dagar innan försäljningen var genomförd från anlitandet. Han lyckades verkligen hitta den perfekta köparen för vårt objekt, och lägenheten såldes på bästa sätt efter en VIP-visning till den intressent som sedan också köpte direkt. Rekommendera William alla dagar!"
säljare på Gibraltargatan 66

09 sep 2019

"William är driven och trevlig med ett bra bemötande. Han har alltid varit tillgänglig vid behov och det slutade med en lyckad försäljning."
säljare på Utlandagatan 35A

07 sep 2019

"Mäklaren var mycket trevlig och alltid lättillgänglig!"
säljare på Engdahlsgatan 4A

05 sep 2019

"William var mycket professionel och tillmötesgående, han gjorde hela processen väldigt smidig. Gav goda råd och var väldigt hjälpsam. "
säljare på Gibraltargatan 28

26 aug 2019

"William är en driven och kunnig mäklare som tar sig tid att göra det lilla extra som krävs för att få en affär i hamn, inkl. allt från att anordna extravisningar och ligga på spekulanter till att göra ändringar i annonser med kort varsel baserat på min input. Hans främsta styrkor är att han är driven och ambitiös, inkännande av såväl mig som säljare som spekulanter, och att han är framåt och social. Jag kan verkligen rekommendera dig som funderar på att sälja din bostad att ta ett möte med William. "
säljare på Eklandagatan 23C

03 aug 2019

"William är väldigt trevlig, kunnig och engagerad. Han är hjälpsam och känns väldigt närvarande."
säljare på Ulfsparregatan 26

23 jul 2019

"Flexibel, alltid tillgänglig och effektiv. Detta var en sådan klassisk utvärdering då 5/5 inte känns tillräckligt. William får 6/5 utav mig alla dagar i veckan!"
säljare på Richertsgatan 12

26 jun 2019

"William ingav ett lugn under hela försäljningsprocessen och var väldigt engagerad och lyhörd. Mer än nöjd med mitt val av mäklare. En bra grabb med stor passion!"
säljare på Rosensköldsgatan 9

07 maj 2019

"William gjorde ett bra jobb med att sälja min lägenhet. Hade lite bra tankar och idéer på hur man får ut ett bra värde. "
säljare på Lemansgatan 10

16 apr 2019

"William skötte hela processen mycket bra, han ingav förtroende och hans estimering om slutpris visade sig korrekt."
säljare på Mölndalsvägen 69D

08 apr 2019

"William är mycket trevlig, engagerad och duktig på sitt jobb.Nöjd med William i alla steg av processen. "
säljare på Toppsegelsgatan 5

14 mar 2019

"Upplevde William mycket professionell, strukturerad och med ett stort driv. Mycket nöjd!"
säljare på Gibraltargatan 19A

05 feb 2019

"Snyggt skött från start till mål, viktigt att hålla igång tempot i affären men ändå bra att ytterligare en budgivare fick chansen att kliva in trots sent i processen. Bra för oss!
"
säljare på Bohusgatan 24

20 dec 2018

"Vi är extremt nöjda i alla avseenden!"
säljare på Palmstedtsgatan 3B

05 dec 2018

"med tanke på att min syster bor i Spanien och jag i Frankrike var det lite komplicerat att sälja mammas lgh. men det sköttes ytterst professionellt
tack
Pelle markusen"
säljare på Arvesgärde 28

13 nov 2018

"William ger ett proffsigt och engagerat intryck!"
säljare på Hagåkersgatan 12B

17 sep 2018

"Han är rätt man för rätt jobb, mycket engagerad och ärligt. Jag är mycket nöjd med honom och kommer och rekommendera honom i framtida bostadsaffärer. "
säljare på Vänortsgatan 19

07 sep 2018

"William var trevlig och gav ett mycket gott intryck! "
säljare på Sveagatan 5

28 aug 2018

"Tack William! Du var super!"
säljare på Gibraltargatan 62

26 jul 2018

"William är engagerad, lyhörd, lätt att samarbeta med och professionell i sitt agerande. Han gav kloka råd och och var tillgänglig för att svara på våra frågor under hela försäljningsprocessen. Vi kände oss mycket nöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera andra att anlita William. "
säljare på Fridkullagatan 18D

20 jul 2018

"Överträffade våra förväntningar och snabbt gick det, imponerad. "
säljare på Gibraltargatan 62

06 mar 2018

"Jag har både köpt ny bostad och sålt med samma mäklare. Mitt helhetsintryck är att mäklaren arbetar för säljaren och vill få ut det mesta av affären och verkligen vill ge säljaren det bästa. Han är flexibel och positiv och inger en trygghetskänsla och tydlighet i affären. Kändes som 24 timmar av dygnet var tillägnade till just min affär. "
säljare på Nordostpassagen 38

04 dec 2017

"William är mäklaren som gör det lilla extra för att göra sina kunder riktigt nöjda! Arbetar hårt, driven och engagerad! "
säljare på Götabergsgatan 5

13 sep 2017

"Totalupplevelsen var över förväntan. Väl engagerad mäklare, lätt att tycka om!
Vår ända kommentar med negativ betoning var valet av bilder på hemsidan kontra det prospekt som fanns att tillgå under visning. Olika val av bilder vilket är helt ok, dock var bildvalet bättre i prospektet. Bara en kommentar att ha med till intern utveckling!"
säljare på Gibraltargatan 21C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
48 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 97 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
84 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 98 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
100 av 100 säljare

William på kartan.

119 tidigare annonser
99 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 100 000 kr
2 rum, 45,5 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 350 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 600 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 220 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 380 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William var både lyhörd och flexibel under hela processen och det kändes tryggt att lämna över försäljningen till honom. Försäljningen gick snabbt och smidigt och jag är oerhört nöjd med hela processen! "
3 150 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 170 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 2 980 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 100 000 kr
Lägenhet Kallebäck
+ 120 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 1 980 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.