William Wallsén

Profilbild för William Wallsén
Säljarfavorit
William Wallsén
4.8 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
22 st
57 480 000 kr

Bakgrund

William Wallsén jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-21. William har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. William har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 82 390 000 kr.

Presentation

William Wallsén har i flera år varit en av Farstas mest tongivande mäklare. Han är sedan ett par år tillbaka även den mest rekommenderade mäklaren i Farsta med omnejd (källa: Hittamäklare.se). Det kanske också är därför det är just han som också har sålt flest bostäder i Farsta och Farsta Strand under både 2018, 2019 & 2020 (källa: Hemnets Kundportal, avstämt 2020-12-31).

Då är frågan varför just du ska anlita William?

Flera av hans kunder värdesätter lyhördheten, tillgängligheten och hans alltid lika väl genomtänkta försäljningsstrategi. Han lyckas även vinna många kunders hjärtan genom sitt personliga och engagerade arbetssätt. Samtidigt som hans breda kontaktnät och fördjupade kunskaper om den lokala marknaden förstås också kan bli avgörande när du väljer att anlita William som din mäklare.

Personligen gjorde han hösten 2019 valet att fortsätta sin karriär på Bjurfors. Där får han rätt förutsättningar att fortsätta vara en av Farstas bästa mäklare, samtidigt som han verkligen kan identifiera sig med Bjurfors varumärke och den höga ambitionsnivån som finns inom hela kedjan.

Förhoppningen är att kombinationen av en säljprocess av högsta kvalitét, ihop med Williams lokala spetskompetens, ska kunna erbjuda dig en mäklartjänst i en klass för sig.

Du når William på;

Mobilnummer: 073-421 37 27
Mail: william.wallsen@bjurfors.se

BAKGRUND
2020 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)
2019 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)
2018 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)
2017 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)

2020 - mäklaren med flest sålda bostäder i Farsta & Farsta Strand (källa: Hemnets Kundportal)
2019 - mäklaren med flest sålda bostäder i Farsta & Farsta Strand (källa: Hemnets Kundportal)
2018 - mäklaren med flest sålda bostäder i Farsta & Farsta Strand (källa: Hemnets Kundportal)

Under Williams första år i mäklarkarriären utgick han till en början ifrån ett mäklarkontor i Enskede, under ett annat varumärke. Eftersom han är uppvuxen i Enskede så kom det att bli ett naturligt val av område, som än idag ligger honom varmt om hjärtat.

Efter dessa år fortsatte han arbeta vidare under samma varumärke, däremot med utgångspunkt från ett kontor i Farsta. Det gjorde att han senare också, under lite mer än fem års tid, främst arbetat sig in i området runt Farsta.

Till sist har han nu fått chansen att med ett utökat distrikt kunna mäkla vidare i nästintill hela södra Stockholm. Området sträcker sig från Enskede-Årsta och ut mot Skarpnäck och Hagsätra, samtidigt som han förstås fortsätter vara en av Farstas mest tongivande mäklare.

Säljare om William.

23 feb 2021

"Väldigt proffsig och engagerad. Kommer definitivt använda William i framtida försäljningar. "
säljare på Storforsplan 3

15 feb 2021

"William var engagerad, driven och lätt att få tag på! Mycket nöjd! "
säljare på Ågesta Broväg 86

11 feb 2021

"William var otroligt engagerad och hjälpte mig att fixa med både styling och städning. När låset kärvade vid visning, vilket ingen kunde rå för, tog han dit en låssmed och hanterade hela situationen fantastiskt bra trots stressen som detta innebar. Han lyckades även få upp priset över förväntan. Jag är otroligt nöjd med Williams insats. Kommunikationen och återkopplingen i alla små frågor som uppstår har också varit mycket bra. Han är otroligt kunnig om både föreningen området vilket var bra för mig då det var min mammas lägenhet vi sålde."
säljare på Farsta Strandplan 5

21 jan 2021

"Super nöjd med William som mäklare. Väldigt lyhörd och engagerad samt höll mig uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera William och skulle inte tveka att ta hjälp av honom i framtiden om det skulle behövas igen. "
säljare på Farsta Strandplan 8

20 jan 2021

"Trevlig, öppen och personlig mäklare. Prestigelös och lätt att diskutera med. På det hela taget mycket nöjd"
säljare på Ekshäradsgatan 81

25 dec 2020

"Rank1 mäklare "
säljare på Sköndalsvägen 116

12 dec 2020

"Bättre mäklare får man leta efter länge! Jag fick minst sagt fantastisk hjälp och stöd med rätt balans av det personliga och det proffsiga. Inte en enda gång har jag känt mig irriterad eller besviken, varje fråga, oavsett omfattningen, oavsett när på dygnet den ställdes, besvarades snabbt och ingående! Det sättet William arbetar på gjorde att jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen.
Skulle jag få välja igen så skulle jag välja William att bli min mäklare alla gånger!"
säljare på Molkomsbacken 24

06 nov 2020

"Jag kan rekommendera att du är jätteduktig .
Tack för att vi har haft dig .
Toppen ."
säljare på Forshagagatan 68

25 okt 2020

"toppbetyg William! kunnig, proffsig, djärv, alltid nåbar och gav den där lilla extra servicen! "
säljare på Konstgjutarvägen 32

15 okt 2020

"Mäklare gjorde fantastiska insats under försäljningsstrategin och tidpunkten, också prisförväntningar. hans tillvägagångssätt fick oss att gå igenom försäljningsprocessen utan stress och få vårt mål på snabbt kort tid!"
säljare på Farsta Strandplan 5

15 okt 2020

"Topp mäklare med höga kunskap inom sitt yrke.
William har en magisk förmåga att skapa trygghet under hela försäljningstid tack vare god kommunikation och tillgänglighet.
Han har alltid en genomtänkt försäljningsstrategi som passar bostadsmarknads situation och själva lägenhetens egenskaper.
Han utför topp-professionella och transparenta bemötande där framgår en kombo om hans kommunikation och pedadogiska höga kunskap men också en naturlig och genuint talang att göra sitt jobb.
Han engagerar sig otrolig mycket under alla faser av försäljningssprocess, allt ifrån fotografering och annonser tills att projektet "går i hamn".
Han lägger hjärtat och professionalism i lägenheten som han säljer med uppmärksamhet på alla detaljer.
Jag har helt enkelt lita på honom och han har lyckats där andra mäklare tyvärr inte kunde skapa en lätt annons.
Tack vore dessa egenskaper så har jag fått mitt bostad såld och är jättenöjd med prisutveckling och slutpris. Jag uppskattar all kanonbra arbete William har utfört.
Rekommenderas verkligen starkt och varmt!!"
säljare på Glavagatan 1

29 sep 2020

"William har varit väldigt noga med att hålla oss uppdaterade och informerade. Har suttit uppe sena kvällar för att styra upp vår försäljning. Han har nästan varit mer engagerad i vår försäljning än vad vi själva varit."
säljare på Ullerudsbacken 53E

25 sep 2020

"William var lyhörd och transparent under hela processen. Han utmärkte sig med sin engagemang. Han svarar alltid snabbt och anpassar försäljningsstrategin till situationen på marknaden."
säljare på Edagränd 14

23 sep 2020

"William rekommenderas starkt. Mycket duktig i sitt yrkesutövande. Tillgänglig och hade god strategi samt levererade ett pris vi var väldigt nöjda med."
säljare på Pepparvägen 41

16 sep 2020

"Super nöjda med vårt val av mäklare. Allt har varit proffsigt skött ifrån första mötet.
Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Edagränd 8

08 sep 2020

"Superbra mäklare, bra hjälp både före och efter köpet"
säljare på Farsta Strandplan 5

31 jul 2020

"William blev det självklara valet för oss pga hans engagemang och energi. Han kämpade hårt för att till slut hitta rätt köpare till oss,ä trots coronakrisens påverkan på marknaden. Om han inte hade haft det engagemang, som utmärker honom jämförd med andra mäklare som vi har träffat under visningar eller haft kontakt med, hade vi som säljare gett upp alldeles för tidigt. Han pushade oss under hela processen och vi blev nöjda med utfallet. Vår erfarenhet är att om man lyssnar på hans råd, då lyckas man."
säljare på Filipstadsbacken 38

22 jul 2020

"Många positiva kommentarer samt höga försäljningssiffror hjälpte mig att välja just den här mäklaren för att sälja min lägenhet i Farsta Strand. Och William Wallsen överträffade alla mina förväntningar. Hans proffsiga råd om hur man kunde öka värde på bostaden samt gjorde den ännu mer attraktiv för potentiella kunder ledde till ett fantastiskt försäljningspris när budgivningen var slut. "
säljare på Ågesta Broväg 75

16 jun 2020

"William är en fantastiskt kompetent mäklare. Vi har under hela försäljningstiden haft en god kommunikation, alltid tillgänglig och han har varit väldigt duktig på att uppdatera oss löpande, därav har vi kännt oss väldigt trygga. Hans professionella bemötande och hantering av hela sälj processen märks att han har goda erfarenheter och har god kännedom om vilka steg som krävs för att få till en bra försäljning. Tack vore dessa egenskaper så har vi nu fått vår bostad såld och vi uppskattar all gedigen arbete William har utfört. Rekommenderas starkt!! "
säljare på Lysviksgatan 41

13 jun 2020

"Vi har både sålt och köpt med hjälp av William och har alltid varit väldigt nöjda med hans jobb. Vi klickade verkligen med William från dag ett och det kändes som att vi förstod varandra. Tusen tack för ditt jobb William!"
säljare på Arvikagatan 31

13 maj 2020

"Mycket nöjd med vår val av mäklare! William var mycket tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela säljprocessen. Han arbetade effektivt och målinriktad. Det kändes tryggt att överlåta försäljningen till William under dessa oroliga corona tider."
säljare på Ågesta Broväg 63

20 mar 2020

"Helnöjd med mitt val av William som mäklare. Snabba svar, ärliga åsikter och stor koll på allt som behövde göras. Regelbunden kontakt och utförliga uppdateringar när ny information fanns. Rekommenderas starkt!"
säljare på Filipstadsbacken 64

25 feb 2020

"William är mäklaren du ska välja! Han är engagerad, snabb, tillgänglig, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Det kändes som säljare tryggt att överlåta försäljningen till William. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och hur den gick till, precis som det ska vara!"
säljare på Molkomsbacken 19

28 jan 2020

"William gav mig uppdatering på löpande band. Han svarade alltid inom 5 minuter, oavsett tid på dygnet. Tyvärr var marknaden lite trög men William gjorde allt i sin makt. Helnöjd!"
säljare på Filipstadsbacken 22

08 jan 2020

"William är en skicklig fastighetsmäklare. Mästerlig på att med erfarenhet och klokskap parera både oro och överoptimistiska förväntningar hos såväl köpare som säljare. William får sägas ha svart bälte i försäljnings- och budgivningsprocessen, till båtnad för alla parter. Med övertygelse och beslutsamhet bakom en uppriktig vänlighet och medkänsla lotsar han säljare och köpare fram till det bästa möjliga utfallet. Stort tack till William för ett utomordentligt väl utfört arbete."
säljare på Torsbygatan 20

09 dec 2019

"Värdering, annons mm var ej aktuellt!! Vi hade pris och köpare klart när William kom in i bilden. I samband med att han ska sälja vår köpares lght så hjälpte han oss med det formella i samband med vår försäljning. "
säljare på Ågesta Broväg 54

29 nov 2019

"Vi är mycket nöjda. Ett proffs!"
säljare på Edagränd 14

16 nov 2019

"William var väldigt väl insatt i hur bostaden skulle kunna marknadsföras och säljas tillett bra pris, snabbt och smidigt. Jag fick väldigt tydliga beskrivningar av upplägget. William visade också ett gott taktiskt kunnande i bemötandet och hanteringen av inblandade parter."
säljare på Grumsgatan 2

22 okt 2019

"Bra och snabbt jobba. Jag är mycket nöjd"
säljare på Molkomsbacken 27

10 okt 2019

"Ruggigt nöjd! Rekommenderas varmt!"
säljare på Edagränd 3

22 aug 2019

"Mycket lyhörd och engagerad mäklare! Ser till att man känner sig delaktig i hela säljprocessen både gällande prissättning och budgivning men också bildval och text i annons. Ger bra och tydliga råd från start till försäljning och ser till att informera om samtliga steg i säljprocessen. Han arbetar aktivt för att nå ett bra slutresultat.
Jag rekommenderar William skarpt till dig som vill ha en bra och trygg försäljning! "
säljare på Molkomsbacken 23

08 aug 2019

"Fantastisk! Nästan så kag vill sälja nuvarande kvart bara för att!
Kanon o ha o göra mef även efter försäljning o allt som hör lägenhetsköp till!
Kanon! Wille, du är BÄST!"
säljare på Grumsgatan 3

07 aug 2019

"Vi kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning hösten 2017. Stort tack till mäklare William Wallsén på HusmanHagberg Farsta som på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussade oss genom hela processen. William har på ett engagerat och kompetent sätt besvarat varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, med snabb feedback och förklaringar. Vi upplevde oss trygga och säkra hela vägen tack vare Williams lyhörda, positiva och ambitiösa inställning.
Vi kan verkligen varmt rekommendera William Wallsén på HusmanHagberg Farsta. Han är en mäklare som ger ett professionellt intryck, är lätt att göra med och är anträffbar dygnet runt- vilket gynnar såväl säljare som köpare."
säljare på Glavagatan 5

04 aug 2019

"Även fast vi inte nådde slutpris målet kan jag varmt rekommendera William som mäklare. Han är Engagerad och professionell i sitt arbete. Har alltid svar på alla frågor, håller än uppdaterad hela tiden på vad som sker i försäljningen och finns alltid tillgänglig. William kommer gå långt om han fortsätter jobba som han gör. Kommer absolut anlita William igen om tillfälle ges. "
säljare på Storforsplan 3

03 aug 2019

"William är Sveriges bästa mäklare rekomenderar honom alla dagar om året!
Kunnig,ärlig, kan sitt jobb med stängda ögon och väldigt insatt i sitt jobb.finns ingen som William! Tack för hjälpen och jag återkommer vid nästa försäljning ."
säljare på Glavagatan 41

01 jun 2019

"Ett föredömme! Rekommenderar varmt!"
säljare på Filipstadsbacken 50

23 maj 2019

"William tog över min lägenhetsförsäljning från en annan mäklare och lyckades vända en långtradig försäljning till ett snabbt avslut."
säljare på Ågesta Broväg 40

22 maj 2019

"Mycket engagerad och kunnig och gjorde allt för att man som både säljare och köpare skulle känna sig nöjd. "
säljare på Edagränd 3

22 maj 2019

"William besitter det engagemang och driv som är så avgörande för att man själv som säljare inte ska driva affären och pusha till avgörande nödvändiga beslut. Hans arbetsmetodik är genomtänkt, strukturerad och målinriktad. Har du en fråga, har William tusen svar - här lämnas inget åt slumpen. Utöver detta har han ett affärssinne utan dess like (jag arbetar själv som försäljningschef och hade mer än gärna själv arbetat med William) och han är som hetast när det kommer till affärets slutskede och avslut. Mer professionell mäklare får man söka med ljus och lykta efter.
Utöver mina egna ovan ord hade jag även ett kort samtal med köparen vid affären - även de hade upplevt William som mycket pålitlig, professionell och ordningssam vilket gav mig som säljare en bekräftelse på att detta är en kommande stjärna inom branschen och någon jag utan tvekan anlitar igen om möjligheten finns. "
säljare på Ågesta Broväg 48

15 apr 2019

"Vi var väldigt nöjda med Williams insats som mäklare! William har varit aktiv i processen från början till slut och har upprätthållit en mycket bra kommunikation oss emellan under de olika processerna. Han är en strateg och tänkte nogrannt igenom hur vi på bästa sätt skulla kunna sälja just denna lägenhet. När frågor uppstod som vi som säljare behövde ta ställning till hade han alltid tänkt igenom frågan innan och gav oss minst två sannolika scenarion och vilket han själv rekommenderade. Det har känts tryggt med William hela vägen och mycket för att han har delat med sig av sin expertis som har hjälpt oss att ta välgrundade beslut. Han har sedan tidigare en god kännedom om området och den förening som lägenheten tillhör vilket även har varit en bonus.
Vi vill absolut rekommendera William som mäklare. "
säljare på Ekebergabacken 2A

12 apr 2019

"Utmärkt mäklare. Ge alltid snabb svar o tydlig information. Vi sålde lägenheten ganska fort med hjälp av honom. Är jätte nöjd. "
säljare på Springarvägen 18

02 apr 2019

"William är en mycket lyhörd och tar sig tid att besvara frågor så utförligt som möjligt.
Han ger ett avslappnat intryck och förmedlar lugnt och metodiskt vad som gäller."
säljare på Larsbodavägen 74

08 feb 2019

"Wiliam har "tumme med mäklar gudarna!""
säljare på Farstavägen 108B

07 dec 2018

"William har varit en stjärna genom hela försäljningen! Trotts alla motgångar så har han inte gett upp o hjälpt oss in i de sista! Super nöjd me annons, uppdatering, möten mm... Allt! Stort tack o ja önskar william all lycka i sin karriär! "
säljare på Edagränd 14

02 dec 2018

"Wallsén Stockholm Paris?"
säljare på Skrakgränd 9

15 nov 2018

"William skötte våran försäljning av lägenheten över all förväntan! Kändes alltid tryckt att ha William som våran mäklare. "
säljare på Ågesta Broväg 55

27 okt 2018

"Helt i enlighet med vad vi kom överens om."
säljare på Farstavägen 108A

25 okt 2018

"Duktig mäklare!
Det gick snabbt från första mötet till försäljning enligt vårt önskemål. Var alltid tillgänglig för alla frågor som kunde dyka upp. Rekommenderas varmt! "
säljare på Karlskogagatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
82 390 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
149 av 155 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
132 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
145 av 155 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 155 säljare

William på kartan.

257 tidigare annonser
2 bostäder till salu
154 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
3 424 kr/mån
2 500 000 kr
2 rum, 74 m²
33 783 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 664 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 850 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 120 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 730 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Farsta
3 rum, 76 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William var engagerad, driven och lätt att få tag på! Mycket nöjd! "
2 660 000 kr
Lägenhet Farsta Strand
+ 860 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William var otroligt engagerad och hjälpte mig att fixa med både styling och städning. När låset kärvade vid visning, vilket ingen kunde rå för, tog han dit en låssmed och hanterade hela situationen fantastiskt bra trots stressen som detta innebar. Han lyckades även få upp priset över förväntan. Jag är otroligt nöjd med Williams insats. Kommunikationen och återkopplingen i alla små frågor som uppstår har också varit mycket bra. Han är otroligt kunnig om både föreningen området vilket var bra för mig då det var min mammas lägenhet vi sålde."
2 250 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 750 000 kr
1 rum, 44 m²
Utropspris: 1 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super nöjd med William som mäklare. Väldigt lyhörd och engagerad samt höll mig uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera William och skulle inte tveka att ta hjälp av honom i framtiden om det skulle behövas igen. "
3 700 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 450 000 kr
5 rum, 97 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, öppen och personlig mäklare. Prestigelös och lätt att diskutera med. På det hela taget mycket nöjd"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.