William Wallsén

Profilbild för William Wallsén
William Wallsén
4.8 / 5
(120 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
11 st
46 020 000 kr

Bakgrund

William Wallsén jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-21. William har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. William har haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 44 255 000 kr.

Presentation

William Wallsén har i flera år varit en av Farstas mest tongivande mäklare. Han är sedan ett par år tillbaka även den mest rekommenderade mäklaren i Farsta med omnejd (källa: Hittamäklare.se). Det kanske också är därför det är just han som också har sålt flest bostäder i Farsta och Farsta Strand under både 2018 och 2019 (källa: Hemnets Kundportal). Då är frågan varför just du ska anlita William?

Flera av hans kunder värdesätter lyhördheten, tillgängligheten och hans alltid lika väl genomtänkta försäljningsstrategi. Han lyckas även vinna många kunders hjärtan genom sitt personliga och engagerade arbetssätt. Samtidigt som hans breda kontaktnät och fördjupade kunskaper om den lokala marknaden förstås också kan bli avgörande när du väljer att anlita William som din mäklare.

Personligen gjorde han hösten 2019 valet att fortsätta sin karriär på Bjurfors. Där får han rätt förutsättningar att fortsätta vara en av Farstas bästa mäklare, samtidigt som han verkligen kan identifiera sig med Bjurfors varumärke och den höga ambitionsnivån som finns inom hela kedjan.

Förhoppningen är att kombinationen av en säljprocess av högsta kvalitét, ihop med Williams lokala spetskompetens, ska kunna erbjuda dig en mäklartjänst i en klass för sig.

Du når William på;

Mobilnummer: 073-421 37 27
Mail: william.wallsen@bjurfors.se

BAKGRUND
2019 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)
2018 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)
2017 - mest rekommenderade mäklaren i Farsta & Farsta Strand (källa: Hittamäklare.se)

2019 - mäklaren med flest sålda bostäder i Farsta & Farsta Strand (källa: Hemnets Kundportal)
2018 - mäklaren med flest sålda bostäder i Farsta & Farsta Strand (källa: Hemnets Kundportal)

Under Williams första år i mäklarkarriären utgick han till en början ifrån ett mäklarkontor i Enskede, under ett annat varumärke. Eftersom han är uppvuxen i Enskede så kom det att bli ett naturligt val av område, som än idag ligger honom varmt om hjärtat.

Efter dessa år fortsatte han arbeta vidare under samma varumärke, däremot med utgångspunkt från ett kontor i Farsta. Det gjorde att han senare också, under lite mer än fem års tid, främst arbetat sig in i området runt Farsta.

Till sist har han nu fått chansen att med ett utökat distrikt kunna mäkla vidare i nästintill hela södra Stockholm. Området sträcker sig från Enskede-Årsta och ut mot Skarpnäck och Hagsätra, samtidigt som han förstås fortsätter vara en av Farstas mest tongivande mäklare.

Säljare om William.

13 maj 2020

"Mycket nöjd med vår val av mäklare! William var mycket tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela säljprocessen. Han arbetade effektivt och målinriktad. Det kändes tryggt att överlåta försäljningen till William under dessa oroliga corona tider."
säljare på Ågesta Broväg 63

20 mar 2020

"Helnöjd med mitt val av William som mäklare. Snabba svar, ärliga åsikter och stor koll på allt som behövde göras. Regelbunden kontakt och utförliga uppdateringar när ny information fanns. Rekommenderas starkt!"
säljare på Filipstadsbacken 64

25 feb 2020

"William är mäklaren du ska välja! Han är engagerad, snabb, tillgänglig, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Det kändes som säljare tryggt att överlåta försäljningen till William. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och hur den gick till, precis som det ska vara!"
säljare på Molkomsbacken 19

28 jan 2020

"William gav mig uppdatering på löpande band. Han svarade alltid inom 5 minuter, oavsett tid på dygnet. Tyvärr var marknaden lite trög men William gjorde allt i sin makt. Helnöjd!"
säljare på Filipstadsbacken 22

08 jan 2020

"William är en skicklig fastighetsmäklare. Mästerlig på att med erfarenhet och klokskap parera både oro och överoptimistiska förväntningar hos såväl köpare som säljare. William får sägas ha svart bälte i försäljnings- och budgivningsprocessen, till båtnad för alla parter. Med övertygelse och beslutsamhet bakom en uppriktig vänlighet och medkänsla lotsar han säljare och köpare fram till det bästa möjliga utfallet. Stort tack till William för ett utomordentligt väl utfört arbete."
säljare på Torsbygatan 20

09 dec 2019

"Värdering, annons mm var ej aktuellt!! Vi hade pris och köpare klart när William kom in i bilden. I samband med att han ska sälja vår köpares lght så hjälpte han oss med det formella i samband med vår försäljning. "
säljare på Ågesta Broväg 54

29 nov 2019

"Vi är mycket nöjda. Ett proffs!"
säljare på Edagränd 14

16 nov 2019

"William var väldigt väl insatt i hur bostaden skulle kunna marknadsföras och säljas tillett bra pris, snabbt och smidigt. Jag fick väldigt tydliga beskrivningar av upplägget. William visade också ett gott taktiskt kunnande i bemötandet och hanteringen av inblandade parter."
säljare på Grumsgatan 2

22 okt 2019

"Bra och snabbt jobba. Jag är mycket nöjd"
säljare på Molkomsbacken 27

10 okt 2019

"Ruggigt nöjd! Rekommenderas varmt!"
säljare på Edagränd 3

22 aug 2019

"Mycket lyhörd och engagerad mäklare! Ser till att man känner sig delaktig i hela säljprocessen både gällande prissättning och budgivning men också bildval och text i annons. Ger bra och tydliga råd från start till försäljning och ser till att informera om samtliga steg i säljprocessen. Han arbetar aktivt för att nå ett bra slutresultat.
Jag rekommenderar William skarpt till dig som vill ha en bra och trygg försäljning! "
säljare på Molkomsbacken 23

08 aug 2019

"Fantastisk! Nästan så kag vill sälja nuvarande kvart bara för att!
Kanon o ha o göra mef även efter försäljning o allt som hör lägenhetsköp till!
Kanon! Wille, du är BÄST!"
säljare på Grumsgatan 3

07 aug 2019

"Vi kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning hösten 2017. Stort tack till mäklare William Wallsén på HusmanHagberg Farsta som på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussade oss genom hela processen. William har på ett engagerat och kompetent sätt besvarat varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, med snabb feedback och förklaringar. Vi upplevde oss trygga och säkra hela vägen tack vare Williams lyhörda, positiva och ambitiösa inställning.
Vi kan verkligen varmt rekommendera William Wallsén på HusmanHagberg Farsta. Han är en mäklare som ger ett professionellt intryck, är lätt att göra med och är anträffbar dygnet runt- vilket gynnar såväl säljare som köpare."
säljare på Glavagatan 5

04 aug 2019

"Även fast vi inte nådde slutpris målet kan jag varmt rekommendera William som mäklare. Han är Engagerad och professionell i sitt arbete. Har alltid svar på alla frågor, håller än uppdaterad hela tiden på vad som sker i försäljningen och finns alltid tillgänglig. William kommer gå långt om han fortsätter jobba som han gör. Kommer absolut anlita William igen om tillfälle ges. "
säljare på Storforsplan 3

03 aug 2019

"William är Sveriges bästa mäklare rekomenderar honom alla dagar om året!
Kunnig,ärlig, kan sitt jobb med stängda ögon och väldigt insatt i sitt jobb.finns ingen som William! Tack för hjälpen och jag återkommer vid nästa försäljning ."
säljare på Glavagatan 41

01 jun 2019

"Ett föredömme! Rekommenderar varmt!"
säljare på Filipstadsbacken 50

23 maj 2019

"William tog över min lägenhetsförsäljning från en annan mäklare och lyckades vända en långtradig försäljning till ett snabbt avslut."
säljare på Ågesta Broväg 40

22 maj 2019

"Mycket engagerad och kunnig och gjorde allt för att man som både säljare och köpare skulle känna sig nöjd. "
säljare på Edagränd 3

22 maj 2019

"William besitter det engagemang och driv som är så avgörande för att man själv som säljare inte ska driva affären och pusha till avgörande nödvändiga beslut. Hans arbetsmetodik är genomtänkt, strukturerad och målinriktad. Har du en fråga, har William tusen svar - här lämnas inget åt slumpen. Utöver detta har han ett affärssinne utan dess like (jag arbetar själv som försäljningschef och hade mer än gärna själv arbetat med William) och han är som hetast när det kommer till affärets slutskede och avslut. Mer professionell mäklare får man söka med ljus och lykta efter.
Utöver mina egna ovan ord hade jag även ett kort samtal med köparen vid affären - även de hade upplevt William som mycket pålitlig, professionell och ordningssam vilket gav mig som säljare en bekräftelse på att detta är en kommande stjärna inom branschen och någon jag utan tvekan anlitar igen om möjligheten finns. "
säljare på Ågesta Broväg 48

15 apr 2019

"Vi var väldigt nöjda med Williams insats som mäklare! William har varit aktiv i processen från början till slut och har upprätthållit en mycket bra kommunikation oss emellan under de olika processerna. Han är en strateg och tänkte nogrannt igenom hur vi på bästa sätt skulla kunna sälja just denna lägenhet. När frågor uppstod som vi som säljare behövde ta ställning till hade han alltid tänkt igenom frågan innan och gav oss minst två sannolika scenarion och vilket han själv rekommenderade. Det har känts tryggt med William hela vägen och mycket för att han har delat med sig av sin expertis som har hjälpt oss att ta välgrundade beslut. Han har sedan tidigare en god kännedom om området och den förening som lägenheten tillhör vilket även har varit en bonus.
Vi vill absolut rekommendera William som mäklare. "
säljare på Ekebergabacken 2A

12 apr 2019

"Utmärkt mäklare. Ge alltid snabb svar o tydlig information. Vi sålde lägenheten ganska fort med hjälp av honom. Är jätte nöjd. "
säljare på Springarvägen 18

02 apr 2019

"William är en mycket lyhörd och tar sig tid att besvara frågor så utförligt som möjligt.
Han ger ett avslappnat intryck och förmedlar lugnt och metodiskt vad som gäller."
säljare på Larsbodavägen 74

08 feb 2019

"Wiliam har "tumme med mäklar gudarna!""
säljare på Farstavägen 108B

07 dec 2018

"William har varit en stjärna genom hela försäljningen! Trotts alla motgångar så har han inte gett upp o hjälpt oss in i de sista! Super nöjd me annons, uppdatering, möten mm... Allt! Stort tack o ja önskar william all lycka i sin karriär! "
säljare på Edagränd 14

02 dec 2018

"Wallsén Stockholm Paris?"
säljare på Skrakgränd 9

15 nov 2018

"William skötte våran försäljning av lägenheten över all förväntan! Kändes alltid tryckt att ha William som våran mäklare. "
säljare på Ågesta Broväg 55

27 okt 2018

"Helt i enlighet med vad vi kom överens om."
säljare på Farstavägen 108A

25 okt 2018

"Duktig mäklare!
Det gick snabbt från första mötet till försäljning enligt vårt önskemål. Var alltid tillgänglig för alla frågor som kunde dyka upp. Rekommenderas varmt! "
säljare på Karlskogagatan 14

02 jun 2018

"William W är lugn och proffsig i alla sina agerande"
säljare på Filipstadsbacken 20

31 maj 2018

"Bästa mäklaren man kan ha i hela Stockholm!
Väldigt kunnig och lyhörd mån om kunden! Tack William för all hjälp "
säljare på Glavagatan 9

27 feb 2018

"Fantastiskt engagerad och drivande. Lyhörd, men kom med mycket goda råd. Rekommenderas varmt."
säljare på Loftvägen 15

23 feb 2018

"Mycket bra."
säljare på Gräsandsvägen 19

20 feb 2018

"Vi är mycket nöjda med William! Han var tydlig med all information, uppdaterade oss vardagligen och gick oss tillmötes. Väldigt rolig kille som bjuder på sig själv och är lätt att prata med."
säljare på Boforsgatan 9

09 feb 2018

"Lyhörd, driven och kunnig. Trots en allt annat än lätt marknad (och konkurrens från en lika stor gavellägenhet högre upp i huset) blev priset helt ok och skedde enligt tidplanen. Bra jobbat. Använder mig gärna av William när det är dags igen, men hoppas att det dröjer åtskilliga år. Korrekt slutpris ska vara 2 800 000 kr. "
säljare på Ekebergabacken 2B

27 jan 2018

"William gav ett mycket tryggt och kompetent intryck redan vid första mötet. Han var tydlig och strukturerad. Under hela kontakten alltid lätt att få kontakt med. Återkom snabbt med besked i olika frågor. Jag skulle inte tveka att använda hans tjänster igen om det blev aktuellt. Och rekommenderar dig att boka ett möte om du går i sälj eller köptankar."
säljare på Ekshäradsgatan 89

24 jan 2018

"Säger bara en sak William är den bästa mäklaren man kan ha i dessa trakter Farsta,Högdalen mm! Väldigt nöjd kund återkommer fler gånger! Tack för ärlighet och den bästa servicen man kan få av en mäklare! "
säljare på Farsta Strandplan 2

13 dec 2017

"nöjd med det mesta förutom priset men de har väl gått ner i hela Stockholm"
säljare på Glavagatan 23

12 dec 2017

"Mycket trevlig o engagerad ung mäklare,förklarade alla eventuella problem på ett lätt förståeligt sätt och hade en god lokalkännedom i området! Rekommenderas varmt. Lempa o Hasse"
säljare på Farsta Strandplan 2

11 dec 2017

"William är en seriös, engagerad och driven mäklare. Vi är väldigt nöjda med hans insats!"
säljare på Ågesta Broväg 86

01 dec 2017

"Mycket duktig mäklare som gjorde ett tappert arbete!
"
säljare på Kristinehamnsgatan 93

27 nov 2017

"Har blivit jättebra bemött och har bara gott att säga. Han var professionell och väldigt driven. Jättenöjd."
säljare på Kristinehamnsgatan 91

23 okt 2017

"William tog hand om vår försäljning på bästa sätt. Vi valde honom efter kontakt med ett par andra trevliga mäklare, i hopp om att den energi och rättframma, men inkännande pondus som han utstrålade, skulle hjälpa oss till ett gott försäljningsresultat med vår lite speciella lägenhet. Detta gjorde han mer än väl, och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare för andra."
säljare på Farstavägen 110A

29 sep 2017

"William var aktiv och drivande vilket ledde till ett snabbt resultat där både vi som säljare såväl som köparen blev mycket nöjda."
säljare på Nykroppagatan 29

21 sep 2017

"Väldigt professionell"
säljare på Glavagatan 9

04 sep 2017

"Vi är mycket nöjda med William Wallsén. Han gav ett trevligt, seriöst och påläst intryck samtidigt som han visade deltagande då vi under säljperioden miste vår mamma. Vi har känt oss trygga med William och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Farstavägen 102

31 aug 2017

"Var tillgänglig hela tiden för frågor. Lätt att sammarbeta med och kämpade hårt för att få lägenheten sålt till det bästa pris möjliga. Märker tydligt att han brinner för yrket."
säljare på Nykroppagatan 29

30 aug 2017

"En ung och hungrig mäklare som gjorde ett kanonjobb med försäljningen med vår lägenhet. Han är mäklaren som är beredd att göra det där lilla extra och lägga ned den där lilla extra tiden som krävs för att försäljningen ska bli så bra som möjligt. Han är också väldigt påläst, lyhörd och kompetent. Är säljig på rätt sätt så det inte blir överdrivet."
säljare på Edagränd 6

30 aug 2017

"Wiliam är en driven ung man som tar sitt arbete med sin klient till en nivå där man känner sig trygg med hans arbete. Min personliga intryck från att han tog sig an uppgdraget fram till föräljningen så har jag endast positiva saker att nämna.
William har även varit behjälplig i arbetet efter försäljningen där det ingår en del kontakt med olika myndigheter."
säljare på Molkomsbacken 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
44 255 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
114 av 120 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
102 av 120 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
112 av 120 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 120 säljare

William på Instagram.

William på kartan.

218 tidigare annonser
4 bostäder till salu
119 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 000 000 kr
5 rum, 117 m²
34 188 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 787 kr/mån
2 000 000 kr
2 rum, 64 m²
31 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 601 kr/mån
1 750 000 kr
2 rum, 38,5 m²
46 052 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 887 kr/mån
2 000 000 kr
2 rum, 59,5 m²
33 898 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 318 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 600 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 400 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med vår val av mäklare! William var mycket tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela säljprocessen. Han arbetade effektivt och målinriktad. Det kändes tryggt att överlåta försäljningen till William under dessa oroliga corona tider."
2 600 000 kr
Lägenhet Hökarängen
+ 600 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 000 000 kr
2 965 000 kr
Lägenhet Farsta Strand
+ 715 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 700 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 1 500 000 kr
2 860 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 460 000 kr
4 rum, 89,5 m²
Utropspris: 2 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.