William Bucaro

Profilbild för William Bucaro
William Bucaro
5.0 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
7 st
61 420 000 kr

Bakgrund

William Bucaro jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-08-16. William har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. William har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 86 635 000 kr.

Presentation

William har inte skrivit någon presentation.

Säljare om William.

08 maj 2024

"Lyhörd, engagerad och mån att få min lägenhet till ett pris som kändes bra för mig utan att pusha. Väldigt nöjd och kommer samarbete med William igen."
säljare på Alströmergatan 32L

11 mar 2024

"Snabb och trevlig! Bra på att återkoppla och hålla oss som säljare uppdaterade. "
säljare på Arbetargatan 29

28 feb 2024

"William är driven och kompetent! Han ger det där extra som man gärna vill ha - både som säljare & köpare. En pålitlig och hjälpsam mäklare. Jag kan varmt rekommendera William!"
säljare på Arbetargatan 33D

15 nov 2023

"William Bucaro har överträffat alla våra förväntningar och gjorde vår försäljning helt perfekt. Han var snabb, lyhörd, kunnig o tillsammans blev allt perfekt. William får våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Alströmergatan 32E

01 sep 2023

"Lyhörd, metodisk och god kontakt! Rekommenderas!"
säljare på Fleminggatan 33A

26 aug 2023

"Jag är imponerad. William gav mig känslan från start att precis allt är möjligt. & i min värld så är det otroligt viktigt att vara positiv när det är en tuff marknad oavsett bransch. Sagt & gjort så levererade han över mina förväntningar & gjorde det lilla extra i exakt varje moment. Hatten av! J..."
"Jag är imponerad. William gav mig känslan från start att precis allt är möjligt. & i min värld så är det otroligt viktigt att vara positiv när det är en tuff marknad oavsett bransch. Sagt & gjort så levererade han över mina förväntningar & gjorde det lilla extra i exakt varje moment. Hatten av! Jag kommer aldrig anlita en annan mäklare & kommer rekommendera William till precis alla jag känner. Han står stabilt när det blåser som mest. Ska bli kul att se vad han kan åstadkomma med lite medvind! :) "
Läs mer
säljare på Kungsholms Strand 183

20 aug 2023

"Bra person. Lyhörd till mig som kund. Kompetent och engagerad. "
säljare på Vitalisvägen 3

26 jul 2023

"Mäklaren hade god kommunikation, trevlig, hjälpsam och han var alltid glad och positiv."
säljare på Sankt Eriksgatan 22

16 jul 2023

"William var proffsig, hjälpsam och lyhörd under hela processen. Kan rekommendera! "
säljare på John Bergs Plan 7

24 maj 2023

"William gjorde ett väldigt bra jobb från första mötet. Han var proffsig, påläst, lyhörd och snabb i kommunikation. Han sålde lägenheten på mindre än en vecka utan hemnet. Riktigt nöjd och kan inget annat än att rekommendera William. "
säljare på Arbetargatan 33B

12 maj 2023

"Jag samarbetade nyligen med William som framgångsrikt sålde min lägenhet på Kungsholmen. Hans förståelse för området resulterade i en lyckad försäljning. Kommunikationen var utmärkt, och jag kände mig väl informerad och involverad i hela processen. Jag rekommenderar William starkt till alla som v..."
"Jag samarbetade nyligen med William som framgångsrikt sålde min lägenhet på Kungsholmen. Hans förståelse för området resulterade i en lyckad försäljning. Kommunikationen var utmärkt, och jag kände mig väl informerad och involverad i hela processen. Jag rekommenderar William starkt till alla som vill sälja sin lägenhet på Kungsholmen."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 41

03 maj 2023

"Duktig på att anpassa sig efter vårat tempo i våran försäljning, och väldigt lyhörd. Fick oss att känna ett lugn, samtidigt som han jobbade hårt. "
säljare på Kungsholms Strand 107

03 maj 2023

"William var det bästa som kunde ha hänt oss under de svåra försäljnings tider. "
säljare på Drottningholmsvägen 2

13 apr 2023

"Jag kan varmt rekommendera William till alla som går i säljtankar. Med en stor passion för yrket och erfarenhet om marknaden gjorde han att processen kändes trygg från start till mål. Som förstagångssäljare kunde upplevelsen blivit mer nervös utan William, som tack vare hans breda kunskap och hum..."
"Jag kan varmt rekommendera William till alla som går i säljtankar. Med en stor passion för yrket och erfarenhet om marknaden gjorde han att processen kändes trygg från start till mål. Som förstagångssäljare kunde upplevelsen blivit mer nervös utan William, som tack vare hans breda kunskap och humor tog bort all min oro. William är inkännande som person och gör sitt yttersta för att alla parter ska bli nöjda. Från första mötet till försäljning kom William med bra riktlinjer och råd, men var tydlig med att beslutet alltid låg hos mig. Det var tydligt att William gav allt under visningar och i efterföljande kontakt med intressenter, och han var flexibel och lättillgänglig för oss alla. Jag kunde inte vara mer nöjd."
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 21

06 apr 2023

"Världsklass, 100% världsklass. Kommer aldrig låta någon annan sälja min lägenhet i framtiden. William sticker verkligen ut i mäklarbranschen och är unikt duktig, kompetent, vänlig och lätt att tycka om både som säljare och köpare. Och med en helt ENASTÅENDE prestation sålde han min lägenhet på Sa..."
"Världsklass, 100% världsklass. Kommer aldrig låta någon annan sälja min lägenhet i framtiden. William sticker verkligen ut i mäklarbranschen och är unikt duktig, kompetent, vänlig och lätt att tycka om både som säljare och köpare. Och med en helt ENASTÅENDE prestation sålde han min lägenhet på Sankt Eriksgatan 25 på Kungsholmen i april 2023 till ett HÖGRE PRIS än jag köpte den för under toppen juni 2021. Helt osannolikt o enastående presentation, när alla bostäder sjunkit med 20% och räntorna gått från 1,5% till 4-5%. Dessutom sålde han den till föreningsrekord, i denna tid? Helt galet. Anledningen bakom? Att William verkligen engagerat sig, brytt sig, jobbat hårt och haft ett enormt stort spekulantregister på Kungsholmen. Stjärna. Finns ingen annan mäklare att kontakta än William, jag var i kontakt med många mäklare innan William och ingen gjorde i närheten av hans jobb. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 25B

07 mar 2023

"Wiliam är den bästa mäklaren jag har använt mig av sedan jag påbörjade min bostadkarriär. Alltid tillgänglig, snabbjobbad och satte oss som säljare i första hand. Det kändes som att det absolut viktigaste för Wiliam var att vi skulle få det vi ville och lite därtill. Jag hade inte valt någon anna..."
"Wiliam är den bästa mäklaren jag har använt mig av sedan jag påbörjade min bostadkarriär. Alltid tillgänglig, snabbjobbad och satte oss som säljare i första hand. Det kändes som att det absolut viktigaste för Wiliam var att vi skulle få det vi ville och lite därtill. Jag hade inte valt någon annan mäklare än Wiliam om jag skulle sälja en lägenhet på Kungsholmen! "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 5

15 sep 2022

"William var mycket förtroendeingivande, påläst om både föreningen och området och aktiv som mäklare. Han gav ett fint intryck när vi köpte lägenhet av honom, och därför anlitade vi honom när vi skulle sälja vår gamla. Att slutpriset kanske inte blev det vi hoppades på, hade orsaker bortom hans ko..."
"William var mycket förtroendeingivande, påläst om både föreningen och området och aktiv som mäklare. Han gav ett fint intryck när vi köpte lägenhet av honom, och därför anlitade vi honom när vi skulle sälja vår gamla. Att slutpriset kanske inte blev det vi hoppades på, hade orsaker bortom hans kontroll."
Läs mer
säljare på Lidnersplan 10

10 sep 2022

"William var otroligt duktig och gav goda råd med tanke på rådande marknadsläge. Effektiv och snabb samtidigt som han jobbade hårt för ett bra resultat "
säljare på Sankt Eriksgatan 39

15 jun 2022

"The price didn’t match what we thought of was because the special situation right now such as the war and increasing interest rate of bank loan. We fully communicated and nothing surprised me in the bad way. "
säljare på Pontonjärgatan 32

29 maj 2022

"Tillgänglig, professionell, lyhörd, rekommenderar starkt."
säljare på Lidnersgatan 10B

15 maj 2022

"William är en engagerad och fokuserad mäklare med bra arbetsmetod. Han skapar energi för att ge de rätta förutsättningarna för en bra affär. Han visade vägen genom att visa upp imponerande tidigare resultat inom området."
säljare på Lidnersplan 10

05 maj 2022

"Jag och min sambo är otroligt tacksamma över Williams engagemang kring försäljningen av vår lägenhet. William är proffsig, tävlingsinriktad och lyssnade verkligen till våra behov. Vi ville köpa innan vi sålde, dagen efter vi sålt fanns vår lägenhet ute för försäljning och såldes inom 2 veckor, ta..."
"Jag och min sambo är otroligt tacksamma över Williams engagemang kring försäljningen av vår lägenhet. William är proffsig, tävlingsinriktad och lyssnade verkligen till våra behov. Vi ville köpa innan vi sålde, dagen efter vi sålt fanns vår lägenhet ute för försäljning och såldes inom 2 veckor, tack vare William. Kan verkligen rekommendera honom som mäklare! "
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 10

07 mar 2022

"Bästaste William,, omtänksam, lyhörd, tillgänglig och super duper trevlig."
säljare på Kammakargatan 64A

27 jan 2022

"William har hela tiden visat stort engagemang, väglett proffsigt i beslut och har hållt mig lugn genom hela affären. En riktigt serviceminded mäklare har ni här. "
säljare på Norrbackagatan 14

23 jan 2022

"Trevligt och förtroendeingivande bemötande från första stund. William skötte försäljningen på ett mycket proffsigt och kunnigt sätt. Gav alltid snabba svar på mina frågor och funderingar. Försäljningen kändes trygg och enkel med William som mäklare och jag är nöjd med slutresultatet!"
"Trevligt och förtroendeingivande bemötande från första stund. William skötte försäljningen på ett mycket proffsigt och kunnigt sätt. Gav alltid snabba svar på mina frågor och funderingar. Försäljningen kändes trygg och enkel med William som mäklare och jag är nöjd med slutresultatet!"
Läs mer
säljare på Sveavägen 140

09 nov 2021

"Mäklaren William Bucaro har tidigare erfarenhet från byggbranschen och vinnlade sig om att undersöka möjligheter för ombyggnad/omdragning av vatten m m, inför visningen, för att kunna tipsa köparen om möjliga alternativa ändringar i lägenhetens planlösning. Det är mycket troligt att det ökade vär..."
"Mäklaren William Bucaro har tidigare erfarenhet från byggbranschen och vinnlade sig om att undersöka möjligheter för ombyggnad/omdragning av vatten m m, inför visningen, för att kunna tipsa köparen om möjliga alternativa ändringar i lägenhetens planlösning. Det är mycket troligt att det ökade värdet eftersom toalett/dusch inte var optimalt löst i nuvarande form men att det fanns möjlighet att ändra på ett smart sätt. Mkt värdefullt med byggkunskaper hos en mäklare!"
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
86 635 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
44 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 44 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
44 av 44 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

William på kartan.

78 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
44 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
1 rum, 28 m²
106 964 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 773 kr/mån
2 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
4 495 000 kr
2 rum, 61 m²
73 688 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 141 kr/mån
5 825 000 kr
2 rum, 53 m²
109 905 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 268 kr/mån
2 rum, 63 m²
Lägenhet, Stockholm
3 997 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 050 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 055 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
7 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 7 095 000 kr
11 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 205 000 kr
3 rum, 110 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
3 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
1,5 rum, 28 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd, engagerad och mån att få min lägenhet till ett pris som kändes bra för mig utan att pusha. Väldigt nöjd och kommer samarbete med William igen."
3 770 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 375 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 3 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.