Victoria Wigerud

Profilbild för Victoria Wigerud
Säljarfavorit
Victoria Wigerud
4.9 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
18 st
95 715 000 kr

Bakgrund

Victoria Wigerud jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2012-07-02. Victoria har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Victoria har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 106 025 000 kr.

Presentation

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Tillsammans ger detta mycket framgångsrika försäljningar! Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder!
Idag arbetar jag med primär inriktning mot bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden.
Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Mäklarbyrå


Säljare om Victoria.

06 dec 2021

"Har haft Victoria som mäklare både vid köp och försäljning och varit lika nöjd båda gånger. Kunnig, kommunikativ och proffsig. Rekommenderas! "
säljare på Gustavsplatsen 1A

12 nov 2021

"Victoria var från första stund väldigt engagerad och lyhörd! Hon har bra idéer, är lätt att ha att göra med och vi kände oss mycket trygga med Victoria under hela resan! Tack!"
säljare på Chalmersgatan 13

05 nov 2021

"Victoria är en grym mäklare som brinner för sitt jobb. Hon är driven och social med mängder av energi. Alltid lätt att få tag på och skickade kontinuerliga uppdateringar under processen. Inget är svårt med Victoria utan hon är väldigt lösningsorienterad. Hon är en doer helt enkelt. Anlita henne bums!"
säljare på Nordhemsgatan 41C

03 nov 2021

"Detta var fjärde affären jag gör med Victoria, och har varit såå nöjd varje gång! Proffsig, charmig, empatisk och rolig är bara några få ord man kan beskriva henne med! "
säljare på Sagogången 30

27 okt 2021

"Victoria Wigerud är den bästa mäklare man kan tänka sig. Fokuserad, kommunikativ, energisk, positiv, seriös och målinriktad. Dessutom trevlig, rolig och ovanligt lätt att ha att göra med. "
säljare på Smålandsgatan 3

25 okt 2021

"Victoria är en riktigt stjärnmäklare - ovanligt med en mäklare som är inlyssnande och drivande och säljande. Imponerande!!"
säljare på Hedåsgatan 4A

21 okt 2021

"Charmig och kunnig mäklare som värderar ärlighet och raka rör. "
säljare på Gibraltargatan 18

19 okt 2021

"Victoria är en helt magisk och fantastisk mäklare. Vi träffade Victoria på en visning för flera år sen. Vi fick tyvärr inte det objektet, men hon löste ett ännu bättre boende till oss. Ett som visade sig vara vår drömlägenhet.
Efter det har vi sålt med Victoria flera gånger. Vi har aldrig träffat eller hört talas om någon mer engagerad mäklare. Att sälja är så mycket mer än att bara sälja, det är så mycket känslor involverade och Victoria förstår precis det där. Hon sätter sig in och känner av precis hur du känner.
Du behöver inte göra något mer än att bara hänga på. Victoria löser allt. Hennes kunskap och erfarenheter kan inte göra dig något annat än lugn.
Vi skulle varmt rekommendera Victoria, du ångrar det inte. Nu flyttar vi från Göteborgsområdet, men önskar ändå att Victoria kunde sälja alla våra kommande bostäder. "
säljare på Bergsslingan 61

13 okt 2021

"Victoria är en otroligt engagerad, erfaren, och trevlig mäklare. Vi märkte direkt vid första träffen att hon var rätt för jobbet. Hon svarar alltid snabbt på meddelanden och frågor (betoning snabbt) - och var extremt duktig på att dämpa nerverna man har som säljare :)
5/5, jag rekommenderar Victoria till alla som planerar att sälja sin bostad."
säljare på Gibraltargatan 18

07 okt 2021

"Victoria har varit helt fantastisk i samband med vår försäljning! Vi hade inte kunnat hoppas på bättre service och om tillfälle ges i framtiden, kommer vi gärna anlita Victoria igen."
säljare på Kapellgatan 14

25 aug 2021

"Victoria är en exceptionell mäklare, energisk, motiverad, professionell, alltid redo att hjälpa och svara på frågor även utanför arbetstid.
Hon bränner för sitt jobb
Jag rekommenderar starkt Victoria"
säljare på Mölndalsvägen 43

14 jun 2021

"Otroligt nöjd med valet av Victoria som mäklare! Under hela processen var hon alltid lyhörd och kontaktbar. Om ni ska ha en mäklare i centrala Göteborg kan man inte hitta någon bättre än Victoria!"
säljare på Drottninggatan 14

09 jun 2021

"Victoria är en fantastisk mäklare och härlig person! Positiv energi, skicklig, lyhörd, driven. Alltid lätt att nå när man hade frågor eller funderingar och hon uppdaterade oss ofta så man kunde känna sig lugn genom hela processen. Hjälpte oss att sälja vår bostad snabbt, helt enligt våra önskemål. Toppbetyg, rekommenderas!"
säljare på Ahrenbergsgatan 20B

03 jun 2021

"Bästa mäklaren i Göteborg! "
säljare på Föreningsgatan 1B

01 jun 2021

"Så extremt nöjd med Victoria!!! Hon va väldigt lätt att prata med och extremt kunnig på området. Oavsett när man hade någon fråga så fick man snabbt svar, intressanta strategier och glatt humör. Skulle rekommendera Victoria till 10 av 10. Kommer använda henne igen vid nästa bostad också!
Tack vare henne har jag nu sålt min lägenhet samt vunnit en tv haha kunde inte vara mer nöjd!
"
säljare på Solrosgatan 6C

24 maj 2021

"Victoria är en oerhört engagerad mäklare, som med stor kompetens och branschkunskap var en ovärderlig del i min bostadsaffär. Lyhörd och rådgivande på samma gång och lade ner ett enormt arbete på att få till det perfekta slutresultatet. Rekommenderas varmt! "
säljare på Knarrhögsgatan 6A

15 apr 2021

"Victoria var fantastisk, lyhörd och informera mig om varje steg som togs.Tacksam till en mäklaren som kunde sitt jobb till 100 procent och som absolut inte var stressigt på något sett , eller stressade upp mig, utan följde min takt och väntade in och förklarade då viktigt att ha en som vill hjälpa med både känsla empati och mycket tålamod. Rekommenderar henne varmt , hon gjorde mycket mer än bara sitt jobb och det uppskattade jag mycket.Fick gott möte med henne redan från början och det avgjorde det hela att ha fått välja henne, Som sagt rekommenderar henne varmt"
säljare på Gamlestadstorget 16

15 apr 2021

"Mycket lätt att förstå, enkel och rak, kom med egna ideer och förslag, lyssnade. Mkt engagerad och snabb respons. Rekommenderas!"
säljare på Hinderbanan 18

13 apr 2021

"Så otroligt proffsig och målinriktad! Med Victoria som mäklare så kännde jag mig väldigt trygg genom hela processen och jag upplevde verkligen att hon satte mina intressen högst, inte bara prismässigt utan helheten i affären. Jag kan starkt rekommendera Victoria."
säljare på Sylvestergatan 7

22 mar 2021

"Engagerad, tillgänglig, positiv och viljan att ge det lilla extra."
säljare på Thorburnsgatan 1

22 mar 2021

"Bästa mäklaren! "
säljare på Kyrkogatan 42B

03 mar 2021

"Andra gången vi säljer med Victoria & vi är om möjligt ännu nöjdare denna gång! Väldigt positiv, kunnig & driven. Kan starkt rekommendera henne till andra säljare som vill ha en mäklare som ger allt & lite till. "
säljare på Chalmersgatan 11D

24 feb 2021

"Victoria gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut vid försäljningen av min lägenheten. Engagerad, kunnig, intresserad och målinriktat. Hade svar på alla mina frågor och funderingar under processen vilket skapar en otroligt känsla av trygghet. Hon hjälpte till att skapa en fin känsla i lägenheten och la mycket tid på visningen för spekulanterna. Mycket kunskap om mitt område, förening och hus. Påläst om det juridiska kring avtal. I övrig en fantastisk människokännare och mäklare! Rekommenderar stark! "
säljare på Björcksgatan 68B

18 feb 2021

"Var tidspressad och var tvungen att få sålt lägenheten inom 1månad, strax över 2v efter vårt första möte hade Victoria lyckats med det. Otroligt professionell, kunnig och tillgänglig. Väldigt fint pris lyckades hon få till dessutom. Rekommenderar alla som går i säljtankar att anlita henne! "
säljare på Volrat Thamsgatan 7A

16 feb 2021

"Mycket fin personlig service. Engagerad och har väldigt hög tillgänglighet för frågor och funderingar. "
säljare på Jättegrytsgatan 4

15 feb 2021

"Över alla förväntningar, finns inget att anmärka på"
säljare på Smålandsgatan 3G

09 feb 2021

"Min andra försäljning med Victoria. Lika nöjd denna gången som förra."
säljare på Skanstorget 5B

27 jan 2021

"Victoria är den absolut bästa mäklaren som jag har haft att göra med. En otroligt trevlig, målinriktad och genuin mäklare som levererar över förväntan.
Om ni går i tankarna att anlita en mäklare för kommande försäljning så kan jag inget annat än att starkt rekommendera Victoria, hon slår försäljningsrekord!
// En supernöjd kund "
säljare på Vidblicksgatan 3

21 jan 2021

"Vi kom i kontakt med Victoria när vi köpte lägenhet och kände ett starkt förtroende för henne som mäklare. I och med att vi då skulle sälja vår dåvarande bostad var beslutet av mäklare enkelt - klart jag ville erbjuda mina blivande köpare detta engagemang och kunnighet!
Genom hela säljprocessen har det varit kontinuerlig uppdateringar, tydlig kommunikationen och ett ENORMT engagement, något jag som nervös säljare uppskattat massor. Sälja lägenhet, blev istället för ångestladdat, något kul samt att resultatet av försäljningen överträffade våra förväntningar!
Jag rekommenderar varmt att anlita Victoria Wigerud, Göteborgs vassaste och genuint trevligaste mäklare. "
säljare på Mattssonsliden 16

16 dec 2020

"Victoria always look at reaching the extra mile in reaching customer satisfaction. Dedicated, responsive and highly professional she seeks for solutions to challenges in a timely and effective manner. I can only highly recommend Victoria for people looking for a seasoned highly experienced realtor to sale their property."
säljare på Södra vägen 68B

18 nov 2020

"Queen!"
säljare på Kapellgatan 14

07 nov 2020

"Victoria gjorde ett helt fantastiskt jobb och vi är så nöjda. Hon visar på ett stort engagemang, väldigt hjälpsam, lyhörd och mycket kompetent och vi har stort förtroende för henne. Kan varmt rekommendera Victoria! "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 46

05 nov 2020

"Andra bostadsrätten Victoria säljer åt mig. Mycket nöjd! Bra återkoppling, personlig och mycket erfaren. Inga falska förhoppningar och säljsnack. Hon menar allvar och levererar. Jag rekommenderar henne till alla jag känner. "
säljare på Stureplatsen 2

01 nov 2020

"Vi är jättenöjda med Victorias arbete i samband med vår försäljning av lägenhet! Victoria har varit tålmodig med vår långa försäljningsprocess, förstod våra mål och var lyhörd för våra behov. Hon gav personlig service och har varit väldigt duktig med att följa upp och ge oss info under hela försäljningsprocessen. Victoria är erfaren och kunde guidade oss när vi behövde ta stora beslut. Det märks att hon lägger in stor energi i sitt arbete. Vi kunde inte varit mer nöjda och kommer använda oss av Victoria i framtiden samt rekommendera till alla vi känner som går i säljtankar. "
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

31 okt 2020

"Fantastiskt engagerad och duktig mäklare som gav det lilla extra! Bättre mäklare får man inte! "
säljare på Sofiagatan 48A

05 okt 2020

"Ni kommer inte ångra er med Victoria. En stjärna till mäklare! "
säljare på Vasagatan 33B

15 sep 2020

"Vi hade tidigare en annan mäklare. Ingen återkoppling och ingen info om vad som händer. Victoria däremot skickade oss ett Mail varje kväll med uppdatering. Vad som händer och vad som sägs. Jag är väldigt nöjd med hennes insats och kunde inte önskat om bättre. 5/5 rakt igenom!"
säljare på Stureplatsen 2

05 sep 2020

"Fantastiskt bra mäklare. Rekommenderar verkligen henne till alla. Uppdaterar hela tiden. Har aldrig varit med om att någon mäklare gjort så. Lägger sin själ i sitt jobb."
säljare på Nordhemsgatan 41C

01 sep 2020

"Väldigt väldigt engagerad!! Omtyckt av både köpare och säljare. Ger mina allra bästa och varmaste rekommendationer!!"
säljare på Åby Allé 47

13 aug 2020

"Super trevlig och verkligen duktig mäklare! Rekommenderar starkt!! "
säljare på Östra Hamngatan 3

04 jul 2020

"Vi kan varmt rekommendera Victoria Wigerud! Hon är driven, engagerad och kompetent! Alltid tillgänglig, positiv och hjälpsam. "
säljare på Vidblicksgatan 1

18 jun 2020

"Är jättenöjd! Kommer absolut ta hjälp av Victoria igen nästa gång jag säljer. "
säljare på Olof Rudbecksgatan 15

09 mar 2020

""Prisvärdheten" grundar jag på att allt gick väldigt fort så det blev mkt arvode i förhånande till insats i tid.
UNDERBAR, super duktig och mycket kompetent person på ABSOLUT RÄTT PLATS !"
säljare på Södra vägen 17

19 feb 2020

"Fantastisk person med hög kompetens, massor av energi och stort engagemang. Kände mig trygg med valet av mäklare genom hela processen. Om jag ska sälja eller köpa igen vet jag vem jag vänder mig till. "
säljare på Nordhemsgatan 41C

12 feb 2020

"Victoria levererar en hög servicenivå. Hon gjorde processen med att sälja vår bostad extremt enkel. Hon är affärsmässig och ser till att tillgodose både köpare och säljare i en affär. Vi rekommenderar henne gärna!"
säljare på Lilla Fridhemsgatan 6C

03 dec 2019

"Vi kan varmt rekommendera Victoria! Det var den smidigaste affären någonsin och vi är otroligt glada och tacksamma över vårt val av mäklare. "
säljare på Kastellgatan 14

05 nov 2019

"Väldigt engagerad och återkopplade bra. "
säljare på Gunnarsberg 5B

05 nov 2019

"Driven och duktig mäklare! Är på hugget för både säljare som köpare. Kan verkligen rekommendera Victoria! "
säljare på Sonya Hedenbratts gata 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
106 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
198 av 210 säljare
Victoria satte rätt förväntningar på slutpriset
182 av 210 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
212 av 213 säljare
Victoria var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 213 säljare

Victoria på kartan.

434 tidigare annonser
4 bostäder till salu
212 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 775 000 kr
3 rum, 84 m²
56 845 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 033 kr/mån
2 rum, 68 m²
Lägenhet, Göteborg
3 260 kr/mån
1 345 000 kr
1 rum, 25 m²
53 800 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
2 091 kr/mån
3 450 000 kr
1 rum, 52 m²
66 346 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 690 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Nedre Johanneberg
2 rum, 69 m²
Utropspris: 4 480 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Landala Egnahem
+ 620 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 980 000 kr
4 350 000 kr
Lägenhet Haga
+ 400 000 kr
2 rum, 60,7 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 125 000 kr
Lägenhet Bagaregården
+ 145 000 kr
3 rum, 82,9 m²
Utropspris: 3 980 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har haft Victoria som mäklare både vid köp och försäljning och varit lika nöjd båda gånger. Kunnig, kommunikativ och proffsig. Rekommenderas! "
4 825 000 kr
Lägenhet Södra Centrum
3 rum, 78 m²
Utropspris: 4 825 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.