Victoria Wigerud

Profilbild för Victoria Wigerud
Säljarfavorit
Victoria Wigerud
4.9 / 5
(248 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
15 st
83 120 000 kr

Bakgrund

Victoria Wigerud jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2012-07-02. Victoria har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Victoria har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 60 300 000 kr.

Presentation

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar!

Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Idag arbetar jag med primärt med bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Victoria

Mäklarbyrå


Säljare om Victoria.

04 nov 2022

"Victoria är en väldigt engagerad och kunnig mäklare, som alltid svarar snabbt och har mycket hög servicenivå. Jag kan varmt rekommendera Victoria!"
säljare på Viktor Rydbergsgatan 25

04 okt 2022

"Victoria är en av stadens absolut skickligaste och mest dynamiska mäklare. Hennes smittsamt positiva, återkopplade, kompetenta och energiska metodik har fungerat optimalt genom dessa oroliga tider när svårighetsgraden ökat rejält för säljarsidan. Detaljkänslan för människor, bostäder och rådande ..."
"Victoria är en av stadens absolut skickligaste och mest dynamiska mäklare. Hennes smittsamt positiva, återkopplade, kompetenta och energiska metodik har fungerat optimalt genom dessa oroliga tider när svårighetsgraden ökat rejält för säljarsidan. Detaljkänslan för människor, bostäder och rådande läge är på en maximal nivå! Victoria har med högt engagemang, resultatfocus och drivkraft tagit sig an och färdigställt vår förhållandevis komplexa flerstegsaffär på ett beaktansvärt sätt. Hela tiden med vänlighet och framåtanda! Victoria ges mina högsta rekommendationer både som köpare och säljare."
Läs mer
säljare på Cederbourgsgatan 8

27 sep 2022

"Supermäklare som har ett oändligt driv. Victoria har hjälpt oss under en svår och stressig tid då stor osäkerhet har infunnit sig på bostadsmarknaden och visat att hon kunnat anpassa sig till den nya marknaden utmärkt. Hon har fantastisk kommunikation och är otroligt skicklig, tydlig och resultat..."
"Supermäklare som har ett oändligt driv. Victoria har hjälpt oss under en svår och stressig tid då stor osäkerhet har infunnit sig på bostadsmarknaden och visat att hon kunnat anpassa sig till den nya marknaden utmärkt. Hon har fantastisk kommunikation och är otroligt skicklig, tydlig och resultatinriktad. Vi har kännt oss trygga med henne hela vägen!"
Läs mer
säljare på Påskbergsgatan 9

24 sep 2022

"Victoria har varit tillgänglig och härlig genom hela vår försäljning. Hon är ärlig, ger goda råd och är mycket kunnig!"
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

15 aug 2022

"Med denna stjärnmäklare kommer man få en garanterat engagerad mäklare som är väldigt mån om att leverera resultat som både säljare och köpare känner sig nöjda med. "
säljare på Sjupundsgatan 43

14 jul 2022

"Anlitat mäklarens många bostadsaffärer. Victoria är exceptionell i sin profession. Kan varmt rekommendera denna proffsiga lyhörda och empatiska kvinna. Så nöjda."
säljare på Sprängkullsgatan 13

23 jun 2022

"En rolig, rapp och otroligt driven och intelligent mäklare. Rekommenderar varmt till alla som vill ha en personlig och härlig mäklare som spelar sina kort rätt!"
säljare på Plantagegatan 3B

21 jun 2022

"Lyhörd, tydlig och engagerad! "
säljare på Nordenskiöldsgatan 23B

07 jun 2022

"Svårt att hitta en bättre mäklare!!"
säljare på Knektetorpsvägen 13

25 maj 2022

"Kompetent och professionell mäklare som var närvarande och noga med att uppdatera oss regelbundet. Vi kände stort förtroende och är mycket nöjda med Victorias engagemang och resultat.
Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Södra vägen 17

12 maj 2022

"Victoria är rak och tydlig. Lätt att jobba ihop med och ger bra rekommendationer. Lyhörda för våra önskemål. Vi rekommenderar Victoria med största trygghet. "
säljare på Doktor Hjorts gata 8B

11 maj 2022

"Andra gången Victoria säljer åt mig. Victoria är bäst. Alltid 5 stjärnor från mig. "
säljare på Lindholmsallén 53

08 maj 2022

"Bra kommunikation. Överpresterade försäljningen "
säljare på Batterigatan 11C

29 mar 2022

"10/10, finns ingen så påläst som Viktoria för den här eller någon annan förening i Vasa. Otroligt imponerad "
säljare på Engelbrektsgatan 10

17 mar 2022

"Gjort flertal bostadsaffär med olika mäklare, Victoria är den mäklare som varit bäst på att uppdatera läget av alla! Lättillgänglig och socialt kompetent, väldigt lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda med affären och kan verkligen rekommendera Victoria!"
"Gjort flertal bostadsaffär med olika mäklare, Victoria är den mäklare som varit bäst på att uppdatera läget av alla! Lättillgänglig och socialt kompetent, väldigt lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda med affären och kan verkligen rekommendera Victoria!"
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 41C

13 mar 2022

"Vi har sålt med Victoria vid två tillfällen och båda gångerna har har hon överträffat med både personlig service och resultat! Hon är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Som säljare kände vi att hon tänkte för både säljare och köpares intresse. Vi kan varmt rekommendera henne! "
"Vi har sålt med Victoria vid två tillfällen och båda gångerna har har hon överträffat med både personlig service och resultat! Hon är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Som säljare kände vi att hon tänkte för både säljare och köpares intresse. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Burgårdsgatan 12

24 feb 2022

"Victoria har blivit det självklara valet av mäklare när jag säljer. Allt snabb på bollen och ett otroligt engagemang. Ger mina allra bästa rekommendationer!"
säljare på Selma Lagerlöfs gata 11

10 feb 2022

"Stans bästa mäklare. Svarar alltid och är alltid tillgänglig. Extremt engagerad och kunnig. "
säljare på Hedåsgatan 20

07 feb 2022

"Victoria är grym! Både köpt och sålt genom henne och alltid lika proffsig och engagerad! "
säljare på Hedåsgatan 4A

20 jan 2022

"Victoria har hjälpt oss med försäljning av två lägenheter nu och vi är mer än nöjda. Hon är erfaren och har stenkoll på allt och leder en genom försäljningsprocessen med resultat över förväntan varje gång. Hon är supertrevlig och vi vet ingen som är så snabb på att återkoppla som henne oavsett ti..."
"Victoria har hjälpt oss med försäljning av två lägenheter nu och vi är mer än nöjda. Hon är erfaren och har stenkoll på allt och leder en genom försäljningsprocessen med resultat över förväntan varje gång. Hon är supertrevlig och vi vet ingen som är så snabb på att återkoppla som henne oavsett tid på dygnet. Med Victoria känner man sig trygg som säljare och vi rekommenderar alla att välja henne som mäklare."
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 87F

20 jan 2022

"Victoria är fantastiskt duktig! Har väldigt god kännedom om både område och klienter. Enkel och trygg att ha att göra med och väldigt lyhörd. Kan inte annat än ge henne absolut högsta betyg."
säljare på Vidblicksgatan 3

06 dec 2021

"Har haft Victoria som mäklare både vid köp och försäljning och varit lika nöjd båda gånger. Kunnig, kommunikativ och proffsig. Rekommenderas! "
säljare på Gustavsplatsen 1A

12 nov 2021

"Victoria var från första stund väldigt engagerad och lyhörd! Hon har bra idéer, är lätt att ha att göra med och vi kände oss mycket trygga med Victoria under hela resan! Tack!"
säljare på Chalmersgatan 13

05 nov 2021

"Victoria är en grym mäklare som brinner för sitt jobb. Hon är driven och social med mängder av energi. Alltid lätt att få tag på och skickade kontinuerliga uppdateringar under processen. Inget är svårt med Victoria utan hon är väldigt lösningsorienterad. Hon är en doer helt enkelt. Anlita henne b..."
"Victoria är en grym mäklare som brinner för sitt jobb. Hon är driven och social med mängder av energi. Alltid lätt att få tag på och skickade kontinuerliga uppdateringar under processen. Inget är svårt med Victoria utan hon är väldigt lösningsorienterad. Hon är en doer helt enkelt. Anlita henne bums!"
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 41C

03 nov 2021

"Detta var fjärde affären jag gör med Victoria, och har varit såå nöjd varje gång! Proffsig, charmig, empatisk och rolig är bara några få ord man kan beskriva henne med! "
säljare på Sagogången 30

27 okt 2021

"Victoria Wigerud är den bästa mäklare man kan tänka sig. Fokuserad, kommunikativ, energisk, positiv, seriös och målinriktad. Dessutom trevlig, rolig och ovanligt lätt att ha att göra med. "
säljare på Smålandsgatan 3

25 okt 2021

"Victoria är en riktigt stjärnmäklare - ovanligt med en mäklare som är inlyssnande och drivande och säljande. Imponerande!!"
säljare på Hedåsgatan 4A

21 okt 2021

"Charmig och kunnig mäklare som värderar ärlighet och raka rör. "
säljare på Gibraltargatan 18

19 okt 2021

"Victoria är en helt magisk och fantastisk mäklare. Vi träffade Victoria på en visning för flera år sen. Vi fick tyvärr inte det objektet, men hon löste ett ännu bättre boende till oss. Ett som visade sig vara vår drömlägenhet.
Efter det har vi sålt med Victoria flera gånger. Vi har aldrig träff..."
"Victoria är en helt magisk och fantastisk mäklare. Vi träffade Victoria på en visning för flera år sen. Vi fick tyvärr inte det objektet, men hon löste ett ännu bättre boende till oss. Ett som visade sig vara vår drömlägenhet.
Efter det har vi sålt med Victoria flera gånger. Vi har aldrig träffat eller hört talas om någon mer engagerad mäklare. Att sälja är så mycket mer än att bara sälja, det är så mycket känslor involverade och Victoria förstår precis det där. Hon sätter sig in och känner av precis hur du känner.
Du behöver inte göra något mer än att bara hänga på. Victoria löser allt. Hennes kunskap och erfarenheter kan inte göra dig något annat än lugn.
Vi skulle varmt rekommendera Victoria, du ångrar det inte. Nu flyttar vi från Göteborgsområdet, men önskar ändå att Victoria kunde sälja alla våra kommande bostäder. "
Läs mer
säljare på Bergsslingan 61

13 okt 2021

"Victoria är en otroligt engagerad, erfaren, och trevlig mäklare. Vi märkte direkt vid första träffen att hon var rätt för jobbet. Hon svarar alltid snabbt på meddelanden och frågor (betoning snabbt) - och var extremt duktig på att dämpa nerverna man har som säljare :)
5/5, jag rekommenderar Vict..."
"Victoria är en otroligt engagerad, erfaren, och trevlig mäklare. Vi märkte direkt vid första träffen att hon var rätt för jobbet. Hon svarar alltid snabbt på meddelanden och frågor (betoning snabbt) - och var extremt duktig på att dämpa nerverna man har som säljare :)
5/5, jag rekommenderar Victoria till alla som planerar att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Gibraltargatan 18

07 okt 2021

"Victoria har varit helt fantastisk i samband med vår försäljning! Vi hade inte kunnat hoppas på bättre service och om tillfälle ges i framtiden, kommer vi gärna anlita Victoria igen."
säljare på Kapellgatan 14

25 aug 2021

"Victoria är en exceptionell mäklare, energisk, motiverad, professionell, alltid redo att hjälpa och svara på frågor även utanför arbetstid.
Hon bränner för sitt jobb
Jag rekommenderar starkt Victoria"
säljare på Mölndalsvägen 43

14 jun 2021

"Otroligt nöjd med valet av Victoria som mäklare! Under hela processen var hon alltid lyhörd och kontaktbar. Om ni ska ha en mäklare i centrala Göteborg kan man inte hitta någon bättre än Victoria!"
säljare på Drottninggatan 14

09 jun 2021

"Victoria är en fantastisk mäklare och härlig person! Positiv energi, skicklig, lyhörd, driven. Alltid lätt att nå när man hade frågor eller funderingar och hon uppdaterade oss ofta så man kunde känna sig lugn genom hela processen. Hjälpte oss att sälja vår bostad snabbt, helt enligt våra önskemål..."
"Victoria är en fantastisk mäklare och härlig person! Positiv energi, skicklig, lyhörd, driven. Alltid lätt att nå när man hade frågor eller funderingar och hon uppdaterade oss ofta så man kunde känna sig lugn genom hela processen. Hjälpte oss att sälja vår bostad snabbt, helt enligt våra önskemål. Toppbetyg, rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Ahrenbergsgatan 20B

03 jun 2021

"Bästa mäklaren i Göteborg! "
säljare på Föreningsgatan 1B

01 jun 2021

"Så extremt nöjd med Victoria!!! Hon va väldigt lätt att prata med och extremt kunnig på området. Oavsett när man hade någon fråga så fick man snabbt svar, intressanta strategier och glatt humör. Skulle rekommendera Victoria till 10 av 10. Kommer använda henne igen vid nästa bostad också!
Tack va..."
"Så extremt nöjd med Victoria!!! Hon va väldigt lätt att prata med och extremt kunnig på området. Oavsett när man hade någon fråga så fick man snabbt svar, intressanta strategier och glatt humör. Skulle rekommendera Victoria till 10 av 10. Kommer använda henne igen vid nästa bostad också!
Tack vare henne har jag nu sålt min lägenhet samt vunnit en tv haha kunde inte vara mer nöjd!
"
Läs mer
säljare på Solrosgatan 6C

24 maj 2021

"Victoria är en oerhört engagerad mäklare, som med stor kompetens och branschkunskap var en ovärderlig del i min bostadsaffär. Lyhörd och rådgivande på samma gång och lade ner ett enormt arbete på att få till det perfekta slutresultatet. Rekommenderas varmt! "
"Victoria är en oerhört engagerad mäklare, som med stor kompetens och branschkunskap var en ovärderlig del i min bostadsaffär. Lyhörd och rådgivande på samma gång och lade ner ett enormt arbete på att få till det perfekta slutresultatet. Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Knarrhögsgatan 6A

15 apr 2021

"Victoria var fantastisk, lyhörd och informera mig om varje steg som togs.Tacksam till en mäklaren som kunde sitt jobb till 100 procent och som absolut inte var stressigt på något sett , eller stressade upp mig, utan följde min takt och väntade in och förklarade då viktigt att ha en som vill hjälp..."
"Victoria var fantastisk, lyhörd och informera mig om varje steg som togs.Tacksam till en mäklaren som kunde sitt jobb till 100 procent och som absolut inte var stressigt på något sett , eller stressade upp mig, utan följde min takt och väntade in och förklarade då viktigt att ha en som vill hjälpa med både känsla empati och mycket tålamod. Rekommenderar henne varmt , hon gjorde mycket mer än bara sitt jobb och det uppskattade jag mycket.Fick gott möte med henne redan från början och det avgjorde det hela att ha fått välja henne, Som sagt rekommenderar henne varmt"
Läs mer
säljare på Gamlestadstorget 16

15 apr 2021

"Mycket lätt att förstå, enkel och rak, kom med egna ideer och förslag, lyssnade. Mkt engagerad och snabb respons. Rekommenderas!"
säljare på Hinderbanan 18

13 apr 2021

"Så otroligt proffsig och målinriktad! Med Victoria som mäklare så kännde jag mig väldigt trygg genom hela processen och jag upplevde verkligen att hon satte mina intressen högst, inte bara prismässigt utan helheten i affären. Jag kan starkt rekommendera Victoria."
"Så otroligt proffsig och målinriktad! Med Victoria som mäklare så kännde jag mig väldigt trygg genom hela processen och jag upplevde verkligen att hon satte mina intressen högst, inte bara prismässigt utan helheten i affären. Jag kan starkt rekommendera Victoria."
Läs mer
säljare på Sylvestergatan 7

22 mar 2021

"Engagerad, tillgänglig, positiv och viljan att ge det lilla extra."
säljare på Thorburnsgatan 1

22 mar 2021

"Bästa mäklaren! "
säljare på Kyrkogatan 42B

03 mar 2021

"Andra gången vi säljer med Victoria & vi är om möjligt ännu nöjdare denna gång! Väldigt positiv, kunnig & driven. Kan starkt rekommendera henne till andra säljare som vill ha en mäklare som ger allt & lite till. "
säljare på Chalmersgatan 11D

24 feb 2021

"Victoria gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut vid försäljningen av min lägenheten. Engagerad, kunnig, intresserad och målinriktat. Hade svar på alla mina frågor och funderingar under processen vilket skapar en otroligt känsla av trygghet. Hon hjälpte till att skapa en fin känsla i lä..."
"Victoria gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut vid försäljningen av min lägenheten. Engagerad, kunnig, intresserad och målinriktat. Hade svar på alla mina frågor och funderingar under processen vilket skapar en otroligt känsla av trygghet. Hon hjälpte till att skapa en fin känsla i lägenheten och la mycket tid på visningen för spekulanterna. Mycket kunskap om mitt område, förening och hus. Påläst om det juridiska kring avtal. I övrig en fantastisk människokännare och mäklare! Rekommenderar stark! "
Läs mer
säljare på Björcksgatan 68B

18 feb 2021

"Var tidspressad och var tvungen att få sålt lägenheten inom 1månad, strax över 2v efter vårt första möte hade Victoria lyckats med det. Otroligt professionell, kunnig och tillgänglig. Väldigt fint pris lyckades hon få till dessutom. Rekommenderar alla som går i säljtankar att anlita henne! "
"Var tidspressad och var tvungen att få sålt lägenheten inom 1månad, strax över 2v efter vårt första möte hade Victoria lyckats med det. Otroligt professionell, kunnig och tillgänglig. Väldigt fint pris lyckades hon få till dessutom. Rekommenderar alla som går i säljtankar att anlita henne! "
Läs mer
säljare på Volrat Thamsgatan 7A

16 feb 2021

"Mycket fin personlig service. Engagerad och har väldigt hög tillgänglighet för frågor och funderingar. "
säljare på Jättegrytsgatan 4

15 feb 2021

"Över alla förväntningar, finns inget att anmärka på"
säljare på Smålandsgatan 3G

09 feb 2021

"Min andra försäljning med Victoria. Lika nöjd denna gången som förra."
säljare på Skanstorget 5B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
60 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
231 av 243 säljare
Victoria satte rätt förväntningar på slutpriset
211 av 243 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
247 av 248 säljare
Victoria var tydlig och höll mig uppdaterad
247 av 248 säljare

Victoria på kartan.

510 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
247 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 33 m²
Lägenhet, Göteborg
1 899 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 50 m²
49 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 428 kr/mån
3 rum, 59 m²
Lägenhet, Göteborg
3 400 kr/mån
6 150 000 kr
3,5 rum, 92,4 m²
66 847 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 174 kr/mån
4 150 000 kr
2 rum, 62 m²
66 935 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 897 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
3 rum, 88 m²
4 600 000 kr
Radhus Torslanda
-190 000 kr
5 rum, 116 m²
Utropspris: 4 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 200 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
-290 000 kr
2,5 rum, 70 m²
Utropspris: 4 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Victoria är en väldigt engagerad och kunnig mäklare, som alltid svarar snabbt och har mycket hög servicenivå. Jag kan varmt rekommendera Victoria!"
5 050 000 kr
Lägenhet Gårda
-140 000 kr
3 rum, 87 m²
Utropspris: 5 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 51 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.