Victoria Wigerud

Profilbild för Victoria Wigerud
Victoria Wigerud
4.9 / 5
(274 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
12 st
142 220 000 kr

Bakgrund

Victoria Wigerud jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2012-07-02. Victoria har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Victoria har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 69 955 000 kr.

Presentation

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar!

Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Idag arbetar jag med primärt med bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Victoria

Mäklarbyrå


Säljare om Victoria.

29 aug 2023

"Victoria är en fantastisk mäklare. Vi sålde på distans och hade många önskemål kring försäljningen men från första mötet fick vi förtroende för Victoria. Hon var mycket engagerad, lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen på ett tydligt och bra sätt. Lätt att kommunicera med och återko..."
"Victoria är en fantastisk mäklare. Vi sålde på distans och hade många önskemål kring försäljningen men från första mötet fick vi förtroende för Victoria. Hon var mycket engagerad, lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen på ett tydligt och bra sätt. Lätt att kommunicera med och återkopplar snabbt.
Kan varmt rekommendera Victoria! "
Läs mer
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

26 jul 2023

"Victoria är 10/10! Kunde inte valt en bättre mäklare. Fantastiskt engagerad, snabb återkoppling och allt igenom otroligt proffsig. Hon är allt man önskar av sin mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Burgårdsgatan 12

21 jun 2023

"Victoria är en väldigt duktig och kompetent mäklare.
Rekommenderar henne!"
säljare på Stureplatsen 2

12 jun 2023

"Vi är jättenöjda med Victoria, hon har varit oerhört engagerad och gett oss all information vi behövt samt har svarat väldigt snabbt på våra frågor oavsett tid på dygnet, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Gibraltargatan 19A

23 maj 2023

"Helt fantastisk mäklare ++++"
säljare på Skillnadsgatan 58C

23 maj 2023

"Victoria gjorde ett fantastiskt jobb. Jag behövde aldrig fundera på något då Victoria hela tiden höll mig uppdaterad och hade en plan för att driva försäljningen framåt. Victoria fick oss att känna oss trygga under hela processen. Vi kommer rekommendera Victoria till alla vi känner. Slutresultate..."
"Victoria gjorde ett fantastiskt jobb. Jag behövde aldrig fundera på något då Victoria hela tiden höll mig uppdaterad och hade en plan för att driva försäljningen framåt. Victoria fick oss att känna oss trygga under hela processen. Vi kommer rekommendera Victoria till alla vi känner. Slutresultatet blev också riktigt bra. Vilken stjärna. "
Läs mer
säljare på Hedåsgatan 14A

02 maj 2023

"Victoria skötte uppdraget väldigt proffessionellt. Hon håller en alltid uppdaterad och är lätt att få tag på om man har frågor. Vi rekommenderar!"
säljare på Växelmyntsgatan 13M

27 apr 2023

"Andra gången Viktoria säljer en lägenhet för oss. Lika nöjd denna gång. Fantastiskt engagemang, alltid tillgänglig och lyhörd. Tack för allt!stefan/Lena"
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

29 mar 2023

"Fantastiska Victoria! Så glad att jag hade Victoria som mäklare. Från början till slut kände jag att jag var i trygga händer. Skulle rekommendera henne till alla jag känner. Vilket engagemang! "
säljare på Eklandagatan 14

20 mar 2023

"In a rough market, there is no better and tough and simply energetic person to have at your side! Victoria leads and calms and sends the right gifs to keep the sale process in flow. Call her!"
säljare på Karl Johansgatan 15A

26 feb 2023

"Bara positivt att säga om Victoria! Engagerad, lyhörd och fantastisk på alla sätt och vis! Hade alla gånger valt att sälja med med henne igen, och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Lundgrens Trappor 4

25 feb 2023

"Victoria är en fantastisk mäklare och jag skulle rekommendera henne till alla jag känner som ska sälja. Tack ännu en gång! "
säljare på Eklandagatan 14

24 feb 2023

"Fantastisk mäklare! Haft kontakt med Victoria i både köpet av min pärla 2014 och även när jag 2023 skulle sälja. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Långåkern 39

16 feb 2023

"Väldigt nöjd med Victoria som mäklare, processen har kännetecknats av hög tillgänglighet, engagemang och flexibilitet. Kan varmt rekommendera Victoria som mäklare."
säljare på Stureplatsen 2

20 jan 2023

"Supernöjd med Victoria från start till mål. Hon gav tydliga rekommendationer som jag följde och gav löften som hon höll till 100%. Fick kontinuerliga uppdateringerar via den kontaktväg som var för mig smidigast. Skulle utan tvekan välja Victoria igen vid nästa eventuella försäljning. "
"Supernöjd med Victoria från start till mål. Hon gav tydliga rekommendationer som jag följde och gav löften som hon höll till 100%. Fick kontinuerliga uppdateringerar via den kontaktväg som var för mig smidigast. Skulle utan tvekan välja Victoria igen vid nästa eventuella försäljning. "
Läs mer
säljare på Parkgatan 8A

19 jan 2023

"Victoria var en helt fantastisk mäklare när vi köpte lägenhet av henne såväl som sålde! Redan under första mötet blev det tydligt att Victoria är en otroligt kompetent mäklare som genom hela processen hade ett stort engagemang. Det var härligt att arbeta med henne och hon var alltid kontaktbar fö..."
"Victoria var en helt fantastisk mäklare när vi köpte lägenhet av henne såväl som sålde! Redan under första mötet blev det tydligt att Victoria är en otroligt kompetent mäklare som genom hela processen hade ett stort engagemang. Det var härligt att arbeta med henne och hon var alltid kontaktbar för att svar på funderingar och frågor. Dessutom hjälpte hon oss att sälja lägenheten till ett högre pirs än vi hoppats på i dessa osäkra tider.
"
Läs mer
säljare på Spaldingsgatan 3

27 dec 2022

"Victoria hjälpte mig att sälja min pensionerade mors lägenhet. Hon var en av tre toppsäljare som jag valde mellan. Jag ångrar inte en sekund mitt val av just henne. Hon gjorde ett väldigt bra jobb att få lägenheten såld till ett bra pris, trots det för tillfället osäkra ränteläget och höga inflat..."
"Victoria hjälpte mig att sälja min pensionerade mors lägenhet. Hon var en av tre toppsäljare som jag valde mellan. Jag ångrar inte en sekund mitt val av just henne. Hon gjorde ett väldigt bra jobb att få lägenheten såld till ett bra pris, trots det för tillfället osäkra ränteläget och höga inflationen. Hon är full av energi och var alltid lätt att få tag på när plötsliga frågor dök upp under säljprocessen. Jag kan därför verkligen rekommendera Victoria om du står i valet och kvalet om att välja en duktig och ambitiös mäklare."
Läs mer
säljare på Tomtegatan 1

08 dec 2022

"Mycket nöjda med vårt val av mäklare! "
säljare på Tegnérsgatan 22

04 nov 2022

"Victoria är en väldigt engagerad och kunnig mäklare, som alltid svarar snabbt och har mycket hög servicenivå. Jag kan varmt rekommendera Victoria!"
säljare på Viktor Rydbergsgatan 25

04 okt 2022

"Victoria är en av stadens absolut skickligaste och mest dynamiska mäklare. Hennes smittsamt positiva, återkopplade, kompetenta och energiska metodik har fungerat optimalt genom dessa oroliga tider när svårighetsgraden ökat rejält för säljarsidan. Detaljkänslan för människor, bostäder och rådande ..."
"Victoria är en av stadens absolut skickligaste och mest dynamiska mäklare. Hennes smittsamt positiva, återkopplade, kompetenta och energiska metodik har fungerat optimalt genom dessa oroliga tider när svårighetsgraden ökat rejält för säljarsidan. Detaljkänslan för människor, bostäder och rådande läge är på en maximal nivå! Victoria har med högt engagemang, resultatfocus och drivkraft tagit sig an och färdigställt vår förhållandevis komplexa flerstegsaffär på ett beaktansvärt sätt. Hela tiden med vänlighet och framåtanda! Victoria ges mina högsta rekommendationer både som köpare och säljare."
Läs mer
säljare på Cederbourgsgatan 8

27 sep 2022

"Supermäklare som har ett oändligt driv. Victoria har hjälpt oss under en svår och stressig tid då stor osäkerhet har infunnit sig på bostadsmarknaden och visat att hon kunnat anpassa sig till den nya marknaden utmärkt. Hon har fantastisk kommunikation och är otroligt skicklig, tydlig och resultat..."
"Supermäklare som har ett oändligt driv. Victoria har hjälpt oss under en svår och stressig tid då stor osäkerhet har infunnit sig på bostadsmarknaden och visat att hon kunnat anpassa sig till den nya marknaden utmärkt. Hon har fantastisk kommunikation och är otroligt skicklig, tydlig och resultatinriktad. Vi har kännt oss trygga med henne hela vägen!"
Läs mer
säljare på Påskbergsgatan 9

24 sep 2022

"Victoria har varit tillgänglig och härlig genom hela vår försäljning. Hon är ärlig, ger goda råd och är mycket kunnig!"
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

15 aug 2022

"Med denna stjärnmäklare kommer man få en garanterat engagerad mäklare som är väldigt mån om att leverera resultat som både säljare och köpare känner sig nöjda med. "
säljare på Sjupundsgatan 43

14 jul 2022

"Anlitat mäklarens många bostadsaffärer. Victoria är exceptionell i sin profession. Kan varmt rekommendera denna proffsiga lyhörda och empatiska kvinna. Så nöjda."
säljare på Sprängkullsgatan 13

23 jun 2022

"En rolig, rapp och otroligt driven och intelligent mäklare. Rekommenderar varmt till alla som vill ha en personlig och härlig mäklare som spelar sina kort rätt!"
säljare på Plantagegatan 3B

21 jun 2022

"Lyhörd, tydlig och engagerad! "
säljare på Nordenskiöldsgatan 23B

07 jun 2022

"Svårt att hitta en bättre mäklare!!"
säljare på Knektetorpsvägen 13

25 maj 2022

"Kompetent och professionell mäklare som var närvarande och noga med att uppdatera oss regelbundet. Vi kände stort förtroende och är mycket nöjda med Victorias engagemang och resultat.
Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Södra vägen 17

12 maj 2022

"Victoria är rak och tydlig. Lätt att jobba ihop med och ger bra rekommendationer. Lyhörda för våra önskemål. Vi rekommenderar Victoria med största trygghet. "
säljare på Doktor Hjorts gata 8B

11 maj 2022

"Andra gången Victoria säljer åt mig. Victoria är bäst. Alltid 5 stjärnor från mig. "
säljare på Lindholmsallén 53

08 maj 2022

"Bra kommunikation. Överpresterade försäljningen "
säljare på Batterigatan 11C

29 mar 2022

"10/10, finns ingen så påläst som Viktoria för den här eller någon annan förening i Vasa. Otroligt imponerad "
säljare på Engelbrektsgatan 10

17 mar 2022

"Gjort flertal bostadsaffär med olika mäklare, Victoria är den mäklare som varit bäst på att uppdatera läget av alla! Lättillgänglig och socialt kompetent, väldigt lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda med affären och kan verkligen rekommendera Victoria!"
"Gjort flertal bostadsaffär med olika mäklare, Victoria är den mäklare som varit bäst på att uppdatera läget av alla! Lättillgänglig och socialt kompetent, väldigt lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda med affären och kan verkligen rekommendera Victoria!"
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 41C

13 mar 2022

"Vi har sålt med Victoria vid två tillfällen och båda gångerna har har hon överträffat med både personlig service och resultat! Hon är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Som säljare kände vi att hon tänkte för både säljare och köpares intresse. Vi kan varmt rekommendera henne! "
"Vi har sålt med Victoria vid två tillfällen och båda gångerna har har hon överträffat med både personlig service och resultat! Hon är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Som säljare kände vi att hon tänkte för både säljare och köpares intresse. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Burgårdsgatan 12

24 feb 2022

"Victoria har blivit det självklara valet av mäklare när jag säljer. Allt snabb på bollen och ett otroligt engagemang. Ger mina allra bästa rekommendationer!"
säljare på Selma Lagerlöfs gata 11

10 feb 2022

"Stans bästa mäklare. Svarar alltid och är alltid tillgänglig. Extremt engagerad och kunnig. "
säljare på Hedåsgatan 20

07 feb 2022

"Victoria är grym! Både köpt och sålt genom henne och alltid lika proffsig och engagerad! "
säljare på Hedåsgatan 4A

20 jan 2022

"Victoria har hjälpt oss med försäljning av två lägenheter nu och vi är mer än nöjda. Hon är erfaren och har stenkoll på allt och leder en genom försäljningsprocessen med resultat över förväntan varje gång. Hon är supertrevlig och vi vet ingen som är så snabb på att återkoppla som henne oavsett ti..."
"Victoria har hjälpt oss med försäljning av två lägenheter nu och vi är mer än nöjda. Hon är erfaren och har stenkoll på allt och leder en genom försäljningsprocessen med resultat över förväntan varje gång. Hon är supertrevlig och vi vet ingen som är så snabb på att återkoppla som henne oavsett tid på dygnet. Med Victoria känner man sig trygg som säljare och vi rekommenderar alla att välja henne som mäklare."
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 87F

20 jan 2022

"Victoria är fantastiskt duktig! Har väldigt god kännedom om både område och klienter. Enkel och trygg att ha att göra med och väldigt lyhörd. Kan inte annat än ge henne absolut högsta betyg."
säljare på Vidblicksgatan 3

06 dec 2021

"Har haft Victoria som mäklare både vid köp och försäljning och varit lika nöjd båda gånger. Kunnig, kommunikativ och proffsig. Rekommenderas! "
säljare på Gustavsplatsen 1A

12 nov 2021

"Victoria var från första stund väldigt engagerad och lyhörd! Hon har bra idéer, är lätt att ha att göra med och vi kände oss mycket trygga med Victoria under hela resan! Tack!"
säljare på Chalmersgatan 13

05 nov 2021

"Victoria är en grym mäklare som brinner för sitt jobb. Hon är driven och social med mängder av energi. Alltid lätt att få tag på och skickade kontinuerliga uppdateringar under processen. Inget är svårt med Victoria utan hon är väldigt lösningsorienterad. Hon är en doer helt enkelt. Anlita henne b..."
"Victoria är en grym mäklare som brinner för sitt jobb. Hon är driven och social med mängder av energi. Alltid lätt att få tag på och skickade kontinuerliga uppdateringar under processen. Inget är svårt med Victoria utan hon är väldigt lösningsorienterad. Hon är en doer helt enkelt. Anlita henne bums!"
Läs mer
säljare på Nordhemsgatan 41C

03 nov 2021

"Detta var fjärde affären jag gör med Victoria, och har varit såå nöjd varje gång! Proffsig, charmig, empatisk och rolig är bara några få ord man kan beskriva henne med! "
säljare på Sagogången 30

27 okt 2021

"Victoria Wigerud är den bästa mäklare man kan tänka sig. Fokuserad, kommunikativ, energisk, positiv, seriös och målinriktad. Dessutom trevlig, rolig och ovanligt lätt att ha att göra med. "
säljare på Smålandsgatan 3

25 okt 2021

"Victoria är en riktigt stjärnmäklare - ovanligt med en mäklare som är inlyssnande och drivande och säljande. Imponerande!!"
säljare på Hedåsgatan 4A

21 okt 2021

"Charmig och kunnig mäklare som värderar ärlighet och raka rör. "
säljare på Gibraltargatan 18

19 okt 2021

"Victoria är en helt magisk och fantastisk mäklare. Vi träffade Victoria på en visning för flera år sen. Vi fick tyvärr inte det objektet, men hon löste ett ännu bättre boende till oss. Ett som visade sig vara vår drömlägenhet.
Efter det har vi sålt med Victoria flera gånger. Vi har aldrig träff..."
"Victoria är en helt magisk och fantastisk mäklare. Vi träffade Victoria på en visning för flera år sen. Vi fick tyvärr inte det objektet, men hon löste ett ännu bättre boende till oss. Ett som visade sig vara vår drömlägenhet.
Efter det har vi sålt med Victoria flera gånger. Vi har aldrig träffat eller hört talas om någon mer engagerad mäklare. Att sälja är så mycket mer än att bara sälja, det är så mycket känslor involverade och Victoria förstår precis det där. Hon sätter sig in och känner av precis hur du känner.
Du behöver inte göra något mer än att bara hänga på. Victoria löser allt. Hennes kunskap och erfarenheter kan inte göra dig något annat än lugn.
Vi skulle varmt rekommendera Victoria, du ångrar det inte. Nu flyttar vi från Göteborgsområdet, men önskar ändå att Victoria kunde sälja alla våra kommande bostäder. "
Läs mer
säljare på Bergsslingan 61

13 okt 2021

"Victoria är en otroligt engagerad, erfaren, och trevlig mäklare. Vi märkte direkt vid första träffen att hon var rätt för jobbet. Hon svarar alltid snabbt på meddelanden och frågor (betoning snabbt) - och var extremt duktig på att dämpa nerverna man har som säljare :)
5/5, jag rekommenderar Vict..."
"Victoria är en otroligt engagerad, erfaren, och trevlig mäklare. Vi märkte direkt vid första träffen att hon var rätt för jobbet. Hon svarar alltid snabbt på meddelanden och frågor (betoning snabbt) - och var extremt duktig på att dämpa nerverna man har som säljare :)
5/5, jag rekommenderar Victoria till alla som planerar att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Gibraltargatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
69 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
257 av 269 säljare
Victoria satte rätt förväntningar på slutpriset
236 av 269 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
273 av 274 säljare
Victoria var tydlig och höll mig uppdaterad
273 av 274 säljare

Victoria på kartan.

556 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
273 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 63 m²
Lägenhet, Göteborg
3 757 kr/mån
6 675 000 kr
3 rum, 84 m²
79 464 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 479 kr/mån
2 rum, 73 m²
Lägenhet, Göteborg
4 526 kr/mån
3,5 rum, 93 m²
Lägenhet, Göteborg
4 727 kr/mån
6 900 000 kr
2 rum, 53 m²
130 188 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 971 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Linnéstaden
2 rum, 63 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Linnéstaden
2 rum, 66 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
3 rum, 89 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneberg
2 rum, 45,5 m²
Utropspris: 2 900 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.