Victoria Wigerud

Profilbild för Victoria Wigerud
Säljarfavorit
Victoria Wigerud
4.9 / 5
(166 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
25 st
126 645 000 kr

Bakgrund

Victoria Wigerud jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2012-07-02. Victoria har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Victoria har haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 138 725 000 kr.

Presentation

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Tillsammans ger detta mycket framgångsrika försäljningar! Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder!
Idag arbetar jag med primär inriktning mot bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden.
Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Mäklarbyrå


Säljare om Victoria.

21 jan 2021

"Vi kom i kontakt med Victoria när vi köpte lägenhet och kände ett starkt förtroende för henne som mäklare. I och med att vi då skulle sälja vår dåvarande bostad var beslutet av mäklare enkelt - klart jag ville erbjuda mina blivande köpare detta engagemang och kunnighet!
Genom hela säljprocessen har det varit kontinuerlig uppdateringar, tydlig kommunikationen och ett ENORMT engagement, något jag som nervös säljare uppskattat massor. Sälja lägenhet, blev istället för ångestladdat, något kul samt att resultatet av försäljningen överträffade våra förväntningar!
Jag rekommenderar varmt att anlita Victoria Wigerud, Göteborgs vassaste och genuint trevligaste mäklare. "
säljare på Mattssonsliden 16

16 dec 2020

"Victoria always look at reaching the extra mile in reaching customer satisfaction. Dedicated, responsive and highly professional she seeks for solutions to challenges in a timely and effective manner. I can only highly recommend Victoria for people looking for a seasoned highly experienced realtor to sale their property."
säljare på Södra vägen 68B

18 nov 2020

"Queen!"
säljare på Kapellgatan 14

07 nov 2020

"Victoria gjorde ett helt fantastiskt jobb och vi är så nöjda. Hon visar på ett stort engagemang, väldigt hjälpsam, lyhörd och mycket kompetent och vi har stort förtroende för henne. Kan varmt rekommendera Victoria! "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 46

05 nov 2020

"Andra bostadsrätten Victoria säljer åt mig. Mycket nöjd! Bra återkoppling, personlig och mycket erfaren. Inga falska förhoppningar och säljsnack. Hon menar allvar och levererar. Jag rekommenderar henne till alla jag känner. "
säljare på Stureplatsen 2

01 nov 2020

"Vi är jättenöjda med Victorias arbete i samband med vår försäljning av lägenhet! Victoria har varit tålmodig med vår långa försäljningsprocess, förstod våra mål och var lyhörd för våra behov. Hon gav personlig service och har varit väldigt duktig med att följa upp och ge oss info under hela försäljningsprocessen. Victoria är erfaren och kunde guidade oss när vi behövde ta stora beslut. Det märks att hon lägger in stor energi i sitt arbete. Vi kunde inte varit mer nöjda och kommer använda oss av Victoria i framtiden samt rekommendera till alla vi känner som går i säljtankar. "
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

31 okt 2020

"Fantastiskt engagerad och duktig mäklare som gav det lilla extra! Bättre mäklare får man inte! "
säljare på Sofiagatan 48A

05 okt 2020

"Ni kommer inte ångra er med Victoria. En stjärna till mäklare! "
säljare på Vasagatan 33B

15 sep 2020

"Vi hade tidigare en annan mäklare. Ingen återkoppling och ingen info om vad som händer. Victoria däremot skickade oss ett Mail varje kväll med uppdatering. Vad som händer och vad som sägs. Jag är väldigt nöjd med hennes insats och kunde inte önskat om bättre. 5/5 rakt igenom!"
säljare på Stureplatsen 2

05 sep 2020

"Fantastiskt bra mäklare. Rekommenderar verkligen henne till alla. Uppdaterar hela tiden. Har aldrig varit med om att någon mäklare gjort så. Lägger sin själ i sitt jobb."
säljare på Nordhemsgatan 41C

01 sep 2020

"Väldigt väldigt engagerad!! Omtyckt av både köpare och säljare. Ger mina allra bästa och varmaste rekommendationer!!"
säljare på Åby Allé 47

13 aug 2020

"Super trevlig och verkligen duktig mäklare! Rekommenderar starkt!! "
säljare på Östra Hamngatan 3

04 jul 2020

"Vi kan varmt rekommendera Victoria Wigerud! Hon är driven, engagerad och kompetent! Alltid tillgänglig, positiv och hjälpsam. "
säljare på Vidblicksgatan 1

18 jun 2020

"Är jättenöjd! Kommer absolut ta hjälp av Victoria igen nästa gång jag säljer. "
säljare på Olof Rudbecksgatan 15

09 mar 2020

""Prisvärdheten" grundar jag på att allt gick väldigt fort så det blev mkt arvode i förhånande till insats i tid.
UNDERBAR, super duktig och mycket kompetent person på ABSOLUT RÄTT PLATS !"
säljare på Södra vägen 17

19 feb 2020

"Fantastisk person med hög kompetens, massor av energi och stort engagemang. Kände mig trygg med valet av mäklare genom hela processen. Om jag ska sälja eller köpa igen vet jag vem jag vänder mig till. "
säljare på Nordhemsgatan 41C

12 feb 2020

"Victoria levererar en hög servicenivå. Hon gjorde processen med att sälja vår bostad extremt enkel. Hon är affärsmässig och ser till att tillgodose både köpare och säljare i en affär. Vi rekommenderar henne gärna!"
säljare på Lilla Fridhemsgatan 6C

03 dec 2019

"Vi kan varmt rekommendera Victoria! Det var den smidigaste affären någonsin och vi är otroligt glada och tacksamma över vårt val av mäklare. "
säljare på Kastellgatan 14

05 nov 2019

"Väldigt engagerad och återkopplade bra. "
säljare på Gunnarsberg 5B

05 nov 2019

"Driven och duktig mäklare! Är på hugget för både säljare som köpare. Kan verkligen rekommendera Victoria! "
säljare på Sonya Hedenbratts gata 1

04 nov 2019

"Victoria tog över min lägenhetsförsäljning med stor entusiasm och positiv energi trots att tre mäklare som hade försökt tidigare hade misslyckats. Det tog inte lång tid innan kontrakt var signerat och försäljningen var klar. Stort tack Victoria för ett mycket bra jobb! Kommer anlita igen."
säljare på Annexgatan 3

20 okt 2019

"Victoria var fantastisk på alla sätt! Alltid tillgänglig, driven och stöttande. Victoria fick mig att känna mig trygg genom hela processen och höll mig uppdaterad vid minsta lilla. Har bara gott att säga om Victoria - Rekommenderas!! "
säljare på Engdahlsgatan 4A

15 okt 2019

"Kunde inte varit mer nöjd :-)"
säljare på Storgatan 19B

19 sep 2019

"Enkäten hade bara 5/5 men jag ger 10/5! "
säljare på Gibraltargatan 19A

17 jun 2019

"Mycket trevlig och engagerad mäklare som rekommenderas starkt!!!"
säljare på Tegnérsgatan 9B

27 maj 2019

"Victoria är en fantastisk mäklare med professionalism och uppmärksamhet. Hon är både lyhörd och tillgänglig vilket gjorde hela processen väldigt enkelt och bra! Rekommenderas varmt! "
säljare på Eklandagatan 67B

22 mar 2019

"Victoria var mkt engagerad och gav oss ständigt uppdateringar.
Hon är mkt proffsig i sitt sätt både mot oss säljare men även mot köparna.
Vi är mkt nöjda med Victoria !"
säljare på Ingenjörsgatan 5

30 jan 2019

"Hon var fantastisk:)"
säljare på Engelbrektsgatan 61

13 nov 2018

"En riktigt stjärnmäklare. Supernöjd med hela försäljningen. "
säljare på Ahrenbergsgatan 20B

12 okt 2018

"Helt klart den bästa mäklare jag jobbat med"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

11 sep 2018

"Victoria gjorde ett mycket bra arbete för oss både avseende före, under och efter vår försäljning. Vi rekommenderar henne varmt :-)"
säljare på Norra Liden 23

14 aug 2018

"Duktig mäklare med hjärtat på rätt ställe!
Rekommenderas varmt. "
säljare på Eklandagatan 41A

16 jul 2018

"Världens bästa mäklare med stort engagemang och driv. Hade aldrig kunnat få en bättre mäklare! "
säljare på Lemansgatan 10

16 jun 2018

"Mycket lyhörd och professionell mäklare som har koll på läget. Lovar inte mer än det hon kan leverera. Mycket bra uppföljning. Kan rekommenderas starkt! "
säljare på Lemansgatan 10

21 maj 2018

"Victoria var perfekt som mäklare för min bostad. Hon väl väldigt tillgänglig, alltid snabba svar och höll mig uppdaterad och delaktig i processen. Rekommenderas!!!"
säljare på Gibraltargatan 19A

28 mar 2018

"Victoria är otroligt lyhörd och engagerad. Aldrig några problem att få svar på frågor och man kände sig delaktig genom hela processen. Rekommenderar henne starkt! :)"
säljare på Mölndalsvägen 41

01 mar 2018

"Super på alla sätt och vis."
säljare på Mölndalsvägen 65

27 feb 2018

"Det är skillnad på mäklare och mäklare. Victoria tillhör en av de absolut bästa. Jag kan helhjärtat rekommendera henne. Hon gjorde ett superjobb som lyckades få lägenheten såld när de flesta lägenheterna just nu inte ens budas på. Hon kan inredning, kundbemötande, har bra kontaktvägar till spekulanter, alltid tillgänglig och är supertrevlig. Skulle välja henne igen att sälja lägenheter åt mig!"
säljare på Kyrkogatan 42

27 feb 2018

"Har haft kontakt med Victoria Wigerud tidigare och jag kan rekommendera henne alla dagar i veckan. Fantastiskt engagerad, kunnig och otroligt trevlig .
Supernöjd och återkommer eller rekommenderar henne . "
säljare på Sjömarksvägen 21

06 feb 2018

"Mycket kompetent och kunnig. Informativ och trevlig dessutom. Jag är mycket nöjd. Kommer att rekomendera henne till andra."
säljare på Eklandagatan 41C

25 jan 2018

"Victoria är en toppenmäklare och jag rekommenderar henne varmt. Hon har mycket god kännedom om bostäder i Göteborg och förmedlar på ett mycket professionellt sätt."
säljare på Ceresplatsen 3

23 jan 2018

"Skulle varmt rekommendera Victoria och har känt mig trygg med henne samtidigt som vi haft kul ihop. Ett lägre slutpris beror enbart på marknaden där hon hjälpte oss och ständigt höll oss uppdaterade :)"
säljare på Falkenbergsgatan 13A

15 dec 2017

"Bra kunskap, personkännedom, extremt kunnig, personlig, lyhörd och levde upp till exakt alla våra förväntningar!
Kan inte tänka oss en bättre mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Rosensköldsgatan 9

17 nov 2017

"Victoria är Mycket professionell, ansvarstagande. Stylade lägenheten fantastiskt! Mycket god och löpande information om läget! Kan verkligen rekommendera Victoria som bästa mäklare! Hälsar Henrik Frizell"
säljare på Kungsportsavenyen 45

08 okt 2017

"Proffsig, tydlig och trevlig. Som säljare känner jag mig trygg och uppdaterad genom hela säljprocessen. "
säljare på Algot Scotts gata 54

07 okt 2017

"10 poäng. Grym, kan lätt rekommendera henne vidare"
säljare på Gibraltargatan 38

05 okt 2017

"Proffs på alla sätt!"
säljare på Norra Backa 122

17 sep 2017

"Vi har anlitat Victoria tidigare och hon arbetar alltid professionellt och uppdaterar en löpande. Vi kan starkt rekommendera henne. Stefan & Tove"
säljare på Lilla Fridhemsgatan 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
138 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 166 säljare
Victoria satte rätt förväntningar på slutpriset
140 av 166 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
165 av 166 säljare
Victoria var tydlig och höll mig uppdaterad
165 av 166 säljare

Victoria på kartan.

372 tidigare annonser
3 bostäder till salu
165 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 990 000 kr
2 rum, 56 m²
71 250 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 577 kr/mån
2 580 000 kr
1 rum, 35 m²
73 714 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 969 kr/mån
3 200 000 kr
1,5 rum, 47 m²
68 085 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 957 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
2 rum, 87 m²
Utropspris: 4 590 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 260 000 kr
2 rum, 45,5 m²
Utropspris: 2 340 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kom i kontakt med Victoria när vi köpte lägenhet och kände ett starkt förtroende för henne som mäklare. I och med att vi då skulle sälja vår dåvarande bostad var beslutet av mäklare enkelt - klart jag ville erbjuda mina blivande köpare detta engagemang och kunnighet!
Genom hela säljprocessen har det varit kontinuerlig uppdateringar, tydlig kommunikationen och ett ENORMT engagement, något jag som nervös säljare uppskattat massor. Sälja lägenhet, blev istället för ångestladdat, något kul samt att resultatet av försäljningen överträffade våra förväntningar!
Jag rekommenderar varmt att anlita Victoria Wigerud, Göteborgs vassaste och genuint trevligaste mäklare. "
5 530 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 80 000 kr
4 rum, 100,5 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 120 000 kr
3,5 rum, 91 m²
Utropspris: 4 280 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Victoria always look at reaching the extra mile in reaching customer satisfaction. Dedicated, responsive and highly professional she seeks for solutions to challenges in a timely and effective manner. I can only highly recommend Victoria for people looking for a seasoned highly experienced realtor to sale their property."
Slutpris saknas
Lägenhet Majorna
3 rum, 69,7 m²
Utropspris: 2 485 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.