Victor Wadström

Profilbild för Victor Wadström
Victor Wadström
4.9 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
3 st
40 050 000 kr

Bakgrund

Victor Wadström jobbar på Unika Hem och är registrerad mäklare sedan 2013-07-19. Victor har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Victor har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 48 350 000 kr.

Presentation

Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Från början till slut hanterade Victor Wadström försäljningsprocessen på ett mycket professionellt sätt. Han tog sig an uppgiften med ett stort engagemang och med hög trovärdighet. Han arbetar målinriktat och med tydlighet, i synnerhet med avseende på stylingen av bostaden inför fotograferingen. Han är dessutom enkel att ha göra med, trevlig, glad och korrekt. "

"Victor Wadström är ett föredöme för andra mäklare. Sjukt kunnig och proffsig och en mycket behaglig attityd. Alla mäklare borde vara som han!"

"Kompetent och engagerad. Bra på att se potentialen hos lägenheten inför fotograferingen och kom med många bra tips och råd. Lyhörd för våra önskemål och tankar men stod samtidigt på sig på ett bra sätt i vissa frågor. Och dessutom väldigt trevlig och vettig att ha att göra med! Marknaden kändes lite trög och köparna veliga, men Victor gav inte upp utan jobbade på tills vi fick ett pris som vi kunde känna oss nöjda med. Vi är mycket nöjda med Victors insats!"

Hälsningar

Victor Wadström
Reg. Fastighetsmäklare

Studier:
Luleå Tekniska Universitet

Tidigare arbetsplats:
-Erik Olsson fastighetsförmedling
-Fastighetsbyrån
-Bosthlm

Nuvarande arbetsplats:
-Delägare Unika hem

Mäklarbyrå


Säljare om Victor.

03 maj 2024

"Victor är förtroendeingivande, väl förberedd, kunnig, lyhörd, behaglig. I kort, qllt en mäklare ska vara när de är som allra bäst.
Vi tvivlade inte på att han skulle kunna sälja lägenheten, i en svår marknad.
Kommer att rekommendera honom till precia alla som har ett "unikt" hem."
"Victor är förtroendeingivande, väl förberedd, kunnig, lyhörd, behaglig. I kort, qllt en mäklare ska vara när de är som allra bäst.
Vi tvivlade inte på att han skulle kunna sälja lägenheten, i en svår marknad.
Kommer att rekommendera honom till precia alla som har ett "unikt" hem."
Läs mer
säljare på Tulegatan 58B

16 nov 2023

"Victor är alltid lika professionell som med sin långa erfarenhet och expertis gör att man känner att man hamnat i trygga händer. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Augustendalsvägen 25

27 apr 2023

"Fantastisk mäklare på alla vis!!! "
säljare på Högbergsgatan 59

14 mar 2023

"Víctor är kompetent, driven och jättetrevlig att ha att göra med! "
säljare på Lustigkullavägen 7

05 dec 2022

"Vi kan verkligen rekommendera mäklarfirman Unika Hem och Victor Wadström.
Otroligt engagerad och lyhörd mäklare, vi är jätte nöjda."
säljare på Liljeholmstorget 10

15 aug 2022

"Initiala värderingen var för optimistisk men ändrade marknadsförutsättningar har påverkat detta."
säljare på Fregattvägen 87

21 apr 2022

"I sin helhet är jag mycket nöjd med Victor. Trots att vi gick in i en trögare marknad blev jag nöjd med slutpriset. Victor var lugn, lyhörd och professionell samt engagerad genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Lugnets Allé 43

18 mar 2022

"Victor är professionell på riktigt. Kunnig, lugn och förtroendeingivande både för oss säljare och så som vi önskar att våra köpare ska uppleva. Viktor är den klippa man vill luta sig mot när att känns osäkert och stort.
Våra varmaste rekommendationer!"
"Victor är professionell på riktigt. Kunnig, lugn och förtroendeingivande både för oss säljare och så som vi önskar att våra köpare ska uppleva. Viktor är den klippa man vill luta sig mot när att känns osäkert och stort.
Våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Södermannagatan 50

21 jan 2022

"Vi är väldigt nöjda med Victors insats. Han är inte bara väldigt professionell men även genuint trevlig. "
säljare på Sparbanksvägen 9

09 nov 2021

"Victor har varit lyhörd för mina önskemål, kommit med bra tips och trevlig hela processen igenom. Han har även varit väldigt hjälpsam. Är supernöjd och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Malmgårdsvägen 10

06 okt 2021

"Jag kände mig trygg med Victor genom hela processen och har varmt rekommenderat honom till grannar och bekanta. "
säljare på Högbergsgatan 59

23 aug 2021

"Victor var toppen hela vägen, kan varmt rekommendera honom"
säljare på Lisebergsvägen 119

21 aug 2021

"Victor är den perfekta mäklaren; trevlig, tillgänglig, professionell och förtroendeingivande. Han har presenterat goda marknadsanalyser och säljstrategi, har goda kontakter inom styling och städ som har varit fantastiska. Det har varit enkelt att bolla ideer och hans härliga humor har fungerat so..."
"Victor är den perfekta mäklaren; trevlig, tillgänglig, professionell och förtroendeingivande. Han har presenterat goda marknadsanalyser och säljstrategi, har goda kontakter inom styling och städ som har varit fantastiska. Det har varit enkelt att bolla ideer och hans härliga humor har fungerat som pricken över i:et!
Stort tack till Victor, önskar honom lycka till med kommande projekt; jag rekommenderar honom å det varmaste! "
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 10

07 maj 2021

"Helt klart den bästa mäklaren jag någonsin anlitat. Otroligt proffisionell, positiv och framförallt det viktigaste - han jobbade proaktivt (vilket jag kan uppleva att många mäklare inte gör utan att de väntar in sina kunder). Jag är så nöjd. "
säljare på Essinge Brogata 22

30 apr 2021

"Supernöjd med Victor. Lätt att få tag i och var med mig under hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hägerstensvägen 193

13 feb 2021

"Viktor var professionell och skötte hela processen på föredömligt sätt! Viktor är trevlig, rak och korrekt. Rekommenderar honom!"
säljare på Kocksgatan 28

28 jan 2021

"Vi är väldigt nöjda med Victor som mäklare. Allt gick enkelt och smidigt och vi är supernöjda med hela processen! Vi kommer självklart välja Victor även nästa gång vi säljer lägenhet."
säljare på Rosenlundsgatan 20

12 okt 2020

"Fick precis en sådan leverans som man vill ha när man säljer sin bostad!
Enkelt, smidigt där både jag och köparen var ruggigt nöjda med hela processen rakt igenom. Hatten av och rekommenderas starkt!"
säljare på Lustgårdsgatan 14

01 okt 2020

"Rekommenderade en stylist som gjorde ett fantastiskt fint arbete med lägenheten. Och fotografierna och broschyren blev mycket bra."
säljare på Serenadvägen 3B

02 jul 2020

"Victor var jättebra! Säljig som en mäklare bör men kändes ärlig och uppriktig i kontakten med mig som säljare. Vi fick det vi hoppades på för lägenheten. Kan varmt rekommendera Victor!"
säljare på Timmermansgatan 37

30 jun 2020

"Vi är väldigt nöjda med Viktor som mäklare. Han har varit tillgänglig och ett bra bollplank under hela processen. Vi uppskattar hans transparans och trevliga bemötande (vi har både köpt av och nu sålt bostad med honom) När vi säljer vår nästa bostad kommer vi självklart kontakta honom igen."
"Vi är väldigt nöjda med Viktor som mäklare. Han har varit tillgänglig och ett bra bollplank under hela processen. Vi uppskattar hans transparans och trevliga bemötande (vi har både köpt av och nu sålt bostad med honom) När vi säljer vår nästa bostad kommer vi självklart kontakta honom igen."
Läs mer
säljare på Torsten Alms gata 7

23 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Viktor. Engagerad, förtroendeingivande och personlig. Proffsig och duktig på att återkoppla "
säljare på Stenkullavägen 54

26 maj 2020

"Väldigt proffsig, påläst och härlig person. Väldigt skönt att ha någon som är erfaren när man som jag säljer i en oäkta bostadsförening och det blir lite extra mycket frågor från köpare och banker! "
säljare på Rörstrandsgatan 38

19 mar 2020

"Flexibel och strategisk i allt ifrån fotografering och annons till budgivning och hantering av intressenter. Trots en av de största kriserna i svensk historia mitt i vår försäljning var Victor hela tiden positiv, smart, hanterade både vår och köpares rädslor och fick jobbet gjort. Supernöjda med ..."
"Flexibel och strategisk i allt ifrån fotografering och annons till budgivning och hantering av intressenter. Trots en av de största kriserna i svensk historia mitt i vår försäljning var Victor hela tiden positiv, smart, hanterade både vår och köpares rädslor och fick jobbet gjort. Supernöjda med Victor! "
Läs mer
säljare på Fabrikörvägen 4A

22 feb 2020

"Om man vill ha en mäklare som är transparent, tydlig, engagerad, driven, kommunikativ, saklig, kunnig och som agerar både snabbt och med integritet så är Victor det rätta valet. Från dag 1 hade Victor en plan och en uppsatt strategi som han följde men som han inte heller var rädd att ändra på vid..."
"Om man vill ha en mäklare som är transparent, tydlig, engagerad, driven, kommunikativ, saklig, kunnig och som agerar både snabbt och med integritet så är Victor det rätta valet. Från dag 1 hade Victor en plan och en uppsatt strategi som han följde men som han inte heller var rädd att ändra på vid ändrade förhållanden. Han är en person med stort driv som snabbt blir engagerad i sitt uppdrag. Man behövde aldrig undra vad Victor gjorde då han ständigt var på hugget och kommunicerade löpande under hela processen. Han har en bra känsla för människor och han bygger snabbt förtroende hos både säljare och presumtiva köpare. Han är väldigt mån om att både köpare och säljare ska känna sig trygga igenom hela processen och agerar med integritet gentemot alla parter. Han är även väldigt kunnig och har förmågan att argumentera för sin sak på ett sakligt och objektivt sätt och på så sätt delge välgrundade rekommendationer. Vi utvärderade fem mäklare innan vi valde Victor. Det första intryck vi fick av Victor som engagerad, pålitlig och kunnig har stämt hela vägen och vi är utan tvekan väldigt nöjda med vårt val. Vi har redan rekommenderat honom till vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Fleminggatan 70

05 feb 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Victor till alla som vill ha en kompetent, pålitlig, tydlig och noggrann mäklare. "
säljare på Mjölnarvägen 24

03 feb 2020

"Vi upplevde Victor som väldigt lugn och förtroendeingivande. Han uppdaterade oss kontinuerligt under säljprocessen och uppfattades som genuin och ordentlig. Det enda vi har att anmärka på är att han gärna fått vara något mer detaljfokuserad i samband med fotograferingen (t.ex. dra ur sladdar dör ..."
"Vi upplevde Victor som väldigt lugn och förtroendeingivande. Han uppdaterade oss kontinuerligt under säljprocessen och uppfattades som genuin och ordentlig. Det enda vi har att anmärka på är att han gärna fått vara något mer detaljfokuserad i samband med fotograferingen (t.ex. dra ur sladdar dör vi missat att göra det)."
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 8A

28 jan 2020

"Vi har både sålt och köpt med Victors hjälp. Hans bemötande är professionellt och vänligt. Vi upplevde att hans bedömningar gällande marknaden och området stämde överens med verkligheten samt vår egen uppfattning, vilket gjorde att vi kunde ha bra samtal om försäljningen. Victor har en bra finger..."
"Vi har både sålt och köpt med Victors hjälp. Hans bemötande är professionellt och vänligt. Vi upplevde att hans bedömningar gällande marknaden och området stämde överens med verkligheten samt vår egen uppfattning, vilket gjorde att vi kunde ha bra samtal om försäljningen. Victor har en bra fingertoppskänsla och vi visste att spekulanterna skulle bli bemötta på ett förtroendegivande sätt. "
Läs mer
säljare på Pilgrimsvägen 54D

14 nov 2019

"Supernöjd med Victor som mäklare. Allting flöt på väldigt smidigt, snabbt och proffsigt. Hög klass på allt från möte, fotografering, annons och budgivning. Kommer definitivt att anlita honom igen i framtiden."
säljare på Tobaksspinnargatan 6

28 okt 2019

"Socialt kompetent och proffsig. God människokännedom. Målinriktad. "
säljare på Johanneshovsvägen 110

06 okt 2019

"Vi har använt oss av Victor vid ett antal försäljningar nu och han har alltid levererat över våra förväntningar! Han är trevlig, hjälpsam, ärlig och mycket enkel att ha att göra med. Med Victor har både vi och köparna känt oss trygga och lika nöjda med affären.
Vi kan varmt rekommendera Victor!"
"Vi har använt oss av Victor vid ett antal försäljningar nu och han har alltid levererat över våra förväntningar! Han är trevlig, hjälpsam, ärlig och mycket enkel att ha att göra med. Med Victor har både vi och köparna känt oss trygga och lika nöjda med affären.
Vi kan varmt rekommendera Victor!"
Läs mer
säljare på Fabrikörvägen 10D

07 sep 2019

"Andra gången vi sålde med Victor och vi är lika nöjda denna gång med hela processen och priset blev återigen ett rekord. Fotografen Victor använder levererar alltid bästa bilderna och vinklarna. Rekommenderar detta team starkt. "
säljare på Tre Kronors väg 31

05 sep 2019

"Väldigt lyhörd och lyssnade på våra behov. Snabb och bra kommunikation. Rekommenderas starkt! "
säljare på Borgmästargatan 4A

29 aug 2019

"Mäklaren hade tidigare förmedlat lägenhet/er i huset och blev rekommenderad. "
säljare på Ringvägen 108

13 aug 2019

"Victor var förtroendeingivande och tydlig genom hela processen, från första möte till kontraktsskrivning. Vi kände oss trygga i varje steg och kunde lita på att Victor gjorde allt han kunde för att få till en så bra affär som möjligt.
Som mäklare är Victor lyhörd och lösningsorienterad samtidig..."
"Victor var förtroendeingivande och tydlig genom hela processen, från första möte till kontraktsskrivning. Vi kände oss trygga i varje steg och kunde lita på att Victor gjorde allt han kunde för att få till en så bra affär som möjligt.
Som mäklare är Victor lyhörd och lösningsorienterad samtidigt som han har ett driv som är guld värt, inte minst när det är lite skakigt på marknaden.
Både stylisten och fotografen som de har samarbete med gjorde också ett mycket bra jobb med att lyfta fram det bästa i vår bostad.
Allt som allt så kan jag varmt rekommendera Victor till den som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Ludvigsbergsgatan 43C

25 jun 2019

"Victor har på alla vis bevisat att han är en mycket kompetent mäklare. Vi är supernöjda med på vilket sätt han har åtagit och slutfört uppdraget att sälja vårt hus. Ett stort engagemang från start till mål gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna hela tiden. Hans sätt att beskriva hus..."
"Victor har på alla vis bevisat att han är en mycket kompetent mäklare. Vi är supernöjda med på vilket sätt han har åtagit och slutfört uppdraget att sälja vårt hus. Ett stort engagemang från start till mål gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna hela tiden. Hans sätt att beskriva huset i prospektet med text och suveräna bilder, som sopat mattan med andra mäklare, var fantastiskt!
Vi kan med stort nöje rekommendera Victor! "
Läs mer
säljare på Gamla Tyresövägen 338

31 maj 2019

"Väldigt kompetent och kunnig mäklare! Ger ett trovärdigt intryck och lyckades engagera oss på ett bra sätt inför fotografering och visning. Stort plus för snygg annons (bilder, layout) samt snabb och smidig försäljning. Rekommenderas starkt! "
säljare på Ormingeringen 30B

25 feb 2019

"Mycket bra jobb."
säljare på Lugnets Allé 71

22 feb 2019

"Victor va grymt bra även om vi ändrade förutsättningarna så löste han försäljningen klockrent supernöjda "
säljare på Cedergrensvägen 53

12 dec 2018

"Från början till slut hanterade Victor Wadström försäljningsprocessen på ett mycket professionellt sätt. Han tog sig an uppgiften med ett stort engagemang och med hög trovärdighet. Han arbetar målinriktat och med tydlighet, i synnerhet med avseende på stylingen av bostaden inför fotograferingen. ..."
"Från början till slut hanterade Victor Wadström försäljningsprocessen på ett mycket professionellt sätt. Han tog sig an uppgiften med ett stort engagemang och med hög trovärdighet. Han arbetar målinriktat och med tydlighet, i synnerhet med avseende på stylingen av bostaden inför fotograferingen. Han är dessutom enkel att ha göra med, trevlig, glad och korrekt. "
Läs mer
säljare på Fredrika Bremers gata 34

20 aug 2018

"Victor Wadström är ett föredöme för andra mäklare. Sjukt kunnig och proffsig och en mycket behaglig attityd. Alla mäklare borde vara som han!"
säljare på Stagneliusvägen 43

17 aug 2018

"Lätt att nå. Ambitiös. Flexibel. Bra samarbete. Kändes tryggt informativt och trevligt."
säljare på Marmorgatan 11

15 maj 2018

"Fantastisk insats trots lite trögare marknad. Supernöjda från A till Ö. "
säljare på Gråvidegränd 10

26 apr 2018

"Kompetent och engagerad. Bra på att se potentialen hos lägenheten inför fotograferingen och kom med många bra tips och råd. Lyhörd för våra önskemål och tankar men stod samtidigt på sig på ett bra sätt i vissa frågor. Och dessutom väldigt trevlig och vettig att ha att göra med! Marknaden kändes l..."
"Kompetent och engagerad. Bra på att se potentialen hos lägenheten inför fotograferingen och kom med många bra tips och råd. Lyhörd för våra önskemål och tankar men stod samtidigt på sig på ett bra sätt i vissa frågor. Och dessutom väldigt trevlig och vettig att ha att göra med! Marknaden kändes lite trög och köparna veliga, men Victor gav inte upp utan jobbade på tills vi fick ett pris som vi kunde känna oss nöjda med. Vi är mycket nöjda med Victors insats!"
Läs mer
säljare på Nybodagatan 4

16 apr 2018

"Upplevde bilderna aningen mörka och att utgångspriset sattes lågt. Gjorde iofs att det kom många på visningarna, men är inte säker på att det är bästa vägen att gå. Jag hade väntat mig ett högre utgångspris. Men vi är nöjda med slutpriset och victors insats. "
"Upplevde bilderna aningen mörka och att utgångspriset sattes lågt. Gjorde iofs att det kom många på visningarna, men är inte säker på att det är bästa vägen att gå. Jag hade väntat mig ett högre utgångspris. Men vi är nöjda med slutpriset och victors insats. "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32E

08 feb 2018

"Victor är driven och är mycket detaljorienterad, vi är extremt nöjda med hans insats!"
säljare på Nybodagatan 5

08 feb 2018

"Du är grym Victor! "
säljare på Slalomvägen 34

07 dec 2017

"När det gäller värderingen så var ju dök ju marknaden totalt hyst när jag skulle sälja vilket gjorde att vi fick sänka priset rejält men vi diskuterade detta och det skedde i samförstånd. "
säljare på Odelbergsvägen 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
48 350 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
133 av 134 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
133 av 134 säljare
Victor var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 134 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Victor på kartan.

348 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
134 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 53,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 350 kr/mån
1,5 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 263 kr/mån
995 000 kr
75 m²
13 266 kr/m²
Villa, Fagersta
1 rum, 26 m²
Lägenhet, Stockholm
2 075 kr/mån
1 590 000 kr
1 rum, 25 m²
63 600 kr/m²
Lägenhet, Värmdö
2 660 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmskajen
3 rum, 88 m²
4 375 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 480 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
5 250 000 kr
Lägenhet Centrala
-45 000 kr
2 rum, 86 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Victor är förtroendeingivande, väl förberedd, kunnig, lyhörd, behaglig. I kort, qllt en mäklare ska vara när de är som allra bäst.
Vi tvivlade inte på att han skulle kunna sälja lägenheten, i en svår marknad.
Kommer att rekommendera honom till precia alla som har ett "unikt" hem."
3 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.