Victor Sjölund

Profilbild för Victor Sjölund
Victor Sjölund
4.8 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
0 st
78 875 000 kr

Bakgrund

Victor Sjölund jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2009-07-14.

Presentation

Jag är specialiserad på att förmedla bostäder i Vasastan, Gärdet och Östermalm.

Sedan 2009 har jag förmedlat hundratals bostäder inom samma område, vilket ger mig en otrolig lokalkännedom och brett spekulantregister, som ständigt uppdateras med nya heta kunder. Jag finner mitt driv och glädje i min ständiga stävan efter nya föreningsrekord.

Mina kunder skriver följande om mig:
”Stockholms innerstads i särklass bästa mäklare. Alltid superproffsig och kunnig!” – Clara B

”Han är alltid positiv och arbetar hårt för sina kunder. Detta är vår andra försäljning med Victor och vi blev mer än nöjda i båda fallen.” – Björn Ö

”Victor är otroligt professionell och trevlig. Han hjälpte oss på ett utmärkt sätt, och tog stort ägarskap för den komplexa situationen vi befann oss i. Jag kan varmt och helhjärtat rekommendera honom till alla”. - Raphael D

Att vara aktiv även på fritiden har alltid legat mig varm om hjärtat med såväl motorsport som styrketräning och skidåkning.

Välkommen att kontakta mig om du också vill ha min hjälp!

Victor Sjölund
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Fastighetsekonom

Jag är nu inne på mitt tolvte verksamhetsår som fastighetsmäklare här på HusmanHagberg. Har studerat vid Högskolan i Gävle, där jag även avlagt en examen i fastighetsekonomi.

Säljare om Victor.

16 okt 2019

"Andra gången vi använder Victor vid försäljningen och det är ett gott betyg i sig, dvs vi vill inte anlita någon annan mäklare förutom Viktor. "
säljare på Madängsgatan 22

30 aug 2019

"För mig som oerfaren säljare var Victors kunskap, engagemang och ärlighet genom hela processen ovärdeligt. Han var enkelt och lättillgänglig att kommunicera med, tydlig och uppriktig genom hela försäljningen samt höll mig alltid uppdaterad kring vad som skedde. Jag är väldigt nöjd med Victors arb..."
"För mig som oerfaren säljare var Victors kunskap, engagemang och ärlighet genom hela processen ovärdeligt. Han var enkelt och lättillgänglig att kommunicera med, tydlig och uppriktig genom hela försäljningen samt höll mig alltid uppdaterad kring vad som skedde. Jag är väldigt nöjd med Victors arbete och kan inget annat än att rekommendera honom till andra säljare. Jag kommer helt klart att använda Victor igen i framtiden! "
Läs mer
säljare på Sveavägen 97

28 aug 2019

"Vår försäljning med Victor som mäklare funkade utmärkt. Engagerad, snabb, driven och kompetent. Fanns tillgänglig på ett smidigt sätt under hela processen. Kan varmt rekommendera Victor som mäklare! "
säljare på Atlasgatan 1

11 jun 2019

"Vi er fantastisk fornøyd med Victors innsats. Han er en meget profesjonell og seriøs megler og leiligheten ble solgt med stort engasjement. Under hele prosessen med å selge et meget nedslitt dødsbo viste han stor forståelse og respekt. Victors vennlige og positive personlighet, og hans gode humø..."
"Vi er fantastisk fornøyd med Victors innsats. Han er en meget profesjonell og seriøs megler og leiligheten ble solgt med stort engasjement. Under hele prosessen med å selge et meget nedslitt dødsbo viste han stor forståelse og respekt. Victors vennlige og positive personlighet, og hans gode humør, var med på å gjøre salgsprosessen til en utrolig bra opplevelse. Jeg vil anbefale Victor på det aller varmeste. "
Läs mer
säljare på Dalagatan 23A

03 jun 2019

"Snabb, intresserad, kunnig och engagerad"
säljare på Smedsbacksgatan 32

03 jun 2019

"Mycket bra överlag. Lite otydligt dock med arvodet. Visste inte att det var olika alternativ"
säljare på Birkagatan 31A

07 maj 2019

"Victor är en proffsig, erfaren och kunnig mäklare. Han är noggrann med detaljer och håller alla parter insatta i budgivning mm. Victor är en mäklare att lita på!"
säljare på Gävlegatan 2

25 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Victor, engagerad och seriös."
säljare på Roslagsgatan 15A

23 apr 2019

"Victor var väldigt engagerad, det gick så fruktansvärt segt i början, jag kroknade men Victor höll mitt humör uppe!"
säljare på Karlbergsvägen 53A

23 apr 2019

"Toppen på alla sätt! "
säljare på Torsgatan 51

23 apr 2019

"Nöjd med en smidig affär.
Marknaden var väldigt bra vilket naturligtvis bidrog.
Anledningen till att det jag inte sätter fullt betyg är att det var väldig hets på att avsluta snabbt och innan orfinarie visning.
"
säljare på Torsgatan 57

19 apr 2019

"Mycket smidig process och Victors marknadskänsla och snabbhet gjorde oss mycket nöjda. Kan verkligen rekommendera Victor, han har sålt tre lägenheter för mig och jag har alltid blivit väldigt nöjd"
säljare på Döbelnsgatan 16A

15 apr 2019

"Victor var toppen att jobba med: professionell, driven och engagerad! Kan verkligen rekommendera att jobba med honom!"
säljare på Vulcanusgatan 13

15 apr 2019

"Vi var mycket nöjda med Victor. Proffsig, påläst och målinriktad! Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Grev Magnigatan 17

12 apr 2019

"Positiv engagerad kunnig o trygg.Vi är mycket nöjda,kunde inte vara bättre."
säljare på Lilla Allmänna gränd 23

12 apr 2019

"Vi är fantastiskt nöjda! Victor har gjort en strålande insats vid försäljningen av vår lägenhet! Det känns som Victor har fullt fokus och ger det lilla extra. Victor är en professionell mäklare som är målmedveten och har stor drivkraft. Han inger ett stort förtroende och är lätt att samarbeta med..."
"Vi är fantastiskt nöjda! Victor har gjort en strålande insats vid försäljningen av vår lägenhet! Det känns som Victor har fullt fokus och ger det lilla extra. Victor är en professionell mäklare som är målmedveten och har stor drivkraft. Han inger ett stort förtroende och är lätt att samarbeta med på grund av hans flexibilitet, engagemang och god kommunikativa förmåga. Victor har en härlig personlighet samtidigt som han är påläst och kunnig. Jag har anlitat honom tidigare och var även då otroligt nöjd. Vi kan varmt rekommendera att välja honom och kommer definitivt anlita honom igen vid en eventuellt kommande lägenhetsförsäljning."
Läs mer
säljare på David Bagares gata 12A

12 apr 2019

"En vän rekommenderade Victor inför min bostadsförsäljning och jag kan varmt rekommendera honom vidare. Snabb, enkel, noggrann och engagerad i mig som kund. "
säljare på Rödabergsgatan 2

11 apr 2019

"Det är naturligtvis omöjligt för mig att bedöma mäklarens insats utan att veta vad andra mäklare hade kunnat prestera i given situation, men om vi säger så här; slutpriset låg långt under prisindex för jämförbara objekt i området, men den troligaste förklaringen till detta får nog skrivas på "ma..."
"Det är naturligtvis omöjligt för mig att bedöma mäklarens insats utan att veta vad andra mäklare hade kunnat prestera i given situation, men om vi säger så här; slutpriset låg långt under prisindex för jämförbara objekt i området, men den troligaste förklaringen till detta får nog skrivas på "marknadens" konto.
Under den perioden då jag behövde få sålt lägenheten var det lågt och "avvaktande" köpintresse och för att inte dra ut på fösäljningen i onödan så såg jag mig tvungen att acceptera ett slutpris utan extern budgivning."
Läs mer
säljare på Västmannagatan 82A

10 apr 2019

"Har använt 5 oliks mäklare i Stockholm, Victor är med råge den bästa."
säljare på Wittstocksgatan 9

04 mar 2018

"Vi var mycket nöjda med Victor. Trots svårt läge på marknaden sålde han vår lgh till bra pris på kort tid. Han är en terrier!! Vi fick bra rapporter under hela försäljningsveckan o han var på det hela taget ett bra stöd. Tusen tack Victor!"
säljare på Frejgatan 57

04 mar 2018

"Kan rekommendera Victor som mäklare. "
säljare på Regeringsgatan 87

28 feb 2018

"Det enda minustecknet jag har är ang bilderna i annonsen. Bilderna i sig var fina MEN de har som ett grått filter över sig - känslan är att lägenheten ser väldigt grå ut. När jag tittat på andra lägenheter från Husman Hagberg så verkar det vara en sort känsla som de kör på.

Men, som sagt, bild..."
"Det enda minustecknet jag har är ang bilderna i annonsen. Bilderna i sig var fina MEN de har som ett grått filter över sig - känslan är att lägenheten ser väldigt grå ut. När jag tittat på andra lägenheter från Husman Hagberg så verkar det vara en sort känsla som de kör på.

Men, som sagt, bilderna blev fina men jag känner i efterhand att jag hade gärna velat att de skulle inge lite mer värme. "
Läs mer
säljare på Valhallavägen 69

27 feb 2018

"Det hela gick mycket bra och smidigt. "
säljare på Surbrunnsgatan 50

27 feb 2018

"Victor är garanterat en av Stockholms bästa mäklare.
Han är otroligt professionell, kunnig och påläst på både objekt och område. Victor är också väldigt hjälpsam och flexibel samtidigt som han är en god kommunikatör i alla lägen.
Med målmedvetenhet och fullt fokus på uppgiften visar Victor att ..."
"Victor är garanterat en av Stockholms bästa mäklare.
Han är otroligt professionell, kunnig och påläst på både objekt och område. Victor är också väldigt hjälpsam och flexibel samtidigt som han är en god kommunikatör i alla lägen.
Med målmedvetenhet och fullt fokus på uppgiften visar Victor att han har det där unika drivet och ger det lilla extra.
Vi köpte nya lägenheten före vi sålde den gamla och Victor var ett stort stöd genom både köp- och säljprocessen.
Vi skulle inte tveka en sekund på att anlita Victor igen och kan verkligen rekommendera honom.
"
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 8A

27 feb 2018

"Är väldigt nöjd med Victors insats, han fanns alltid tillgänglig och var drivande."
säljare på Sehlstedtsgatan 3

26 feb 2018

"Mycket engagerad mäklare utan att stressa fram beslut när jag inte var mogen. Klok och omdömesgill. Mycket serviceinriktad. Lyhörd."
säljare på Tomtebogatan 5

26 feb 2018

"Duktig mäklare. Lyhörd och proffsig."
säljare på Dalagatan 76A

18 aug 2017

"Victor var professionell och påläst under hela processen och hade alltid svar på de frågor jag hade. Utöver detta upplevde jag att Victor hade en lugnande inverkan och stor förståelse för den betydelse en bostadsaffär kan ha, både på ett privat såväl som på ett ekonomiskt plan, och botade oro på ..."
"Victor var professionell och påläst under hela processen och hade alltid svar på de frågor jag hade. Utöver detta upplevde jag att Victor hade en lugnande inverkan och stor förståelse för den betydelse en bostadsaffär kan ha, både på ett privat såväl som på ett ekonomiskt plan, och botade oro på ett framgångsrikt sätt. Jag skulle definitivt anlita Victor igen och dörutöver varmt rekommendera honom till andra förstagångssäljare! "
Läs mer
säljare på Roslagstullsbacken 16

30 jun 2017

"Världsklass service .
En mäklare med känsla som är väldigt lätt att samarbeta med.
Victor Sjölund är en av de bästa mäklare som jag har träffat...
han är en kung helt enkelt."
säljare på Tomtebogatan 35

23 jun 2017

"Vilken fantastisk mäklare! Otroligt nöjd och har endast positiva kommentarer att ge.. kan endast tacka Victor för sin insats och sitt otroliga engagemang, kommer absolut att starkt rekommendera honom till vänner/bekanta.. "
säljare på Roslagsgatan 17A

15 jun 2017

"Victor har varit fantastiskt hjälpsam, kunnig, strukturerad och förutseende. Gedigen kompetens kombinerad med härlig personlighet. Jag kan varmt rekommendera Victor att hjälpa dig med din försäljning!"
säljare på Atlasgatan 9

14 jun 2017

"Väldigt professionell och avslappnad. Victors lugna approach gav mig den säkerhet och lugn jag behövde vid försäljningen. Jag tror inte jag skulle ha nått det resultatet jag nu nådde utan Victor. "
säljare på Roslagsgatan 15

14 jun 2017

"Bästa mäklaren jag har haft att göra med och därför andra gången jag anlitar Victor. Som vanligt är jag väldigt nöjd! Victor är engagerad, lyhörd och professionell och har varit ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen, kan varmt rekommendera honom!"
"Bästa mäklaren jag har haft att göra med och därför andra gången jag anlitar Victor. Som vanligt är jag väldigt nöjd! Victor är engagerad, lyhörd och professionell och har varit ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen, kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Völundsgatan 7

10 jun 2017

"Victor får högsta betyg - rekommenderas!"
säljare på Roslagstullsbacken 14

05 jun 2017

"Vi är jättenöjda med Victor som mäklare. Han gjorde ett fantastiskt jobb med vår föredetta lägenhet. Han gav oss råd och bra tips inför visning och var tydlig samt extremt påläst om området och dess värdering. Förutom en jättetrevlig och duktig mäklare var han även otroligt vänskaplig och hjälpsa..."
"Vi är jättenöjda med Victor som mäklare. Han gjorde ett fantastiskt jobb med vår föredetta lägenhet. Han gav oss råd och bra tips inför visning och var tydlig samt extremt påläst om området och dess värdering. Förutom en jättetrevlig och duktig mäklare var han även otroligt vänskaplig och hjälpsam med att hitta vår nya lägenhet, trots att den såldes av en annan mäklarfirma. Han var en lugnande stöttepelare, vilket behövdes just då. Vi hoppas Victor arbetar i Kungsholms-området inom en kommande tid så att han kan få sälja vår lägenhet när det är dags att flytta nästa gång."
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 10

27 feb 2017

"Mycket kompetent och professionell mäklare, kan absolut rekommendera! "
säljare på Norrbackagatan 27A

15 feb 2017

"Victor är toppen att ha att göra md, proffsig och trevlig."
säljare på Kammakargatan 64A

14 feb 2017

"Supertrevlig kille. Lätt att ha att göra med, flexibel och lätt att nå. Jag är väldigt nöjd. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Furusundsgatan 11

30 jan 2017

"Förtroendeingivande och i högsta grad kompetent. En varm rekommendation för Victor."
säljare på Norrtullsgatan 61

20 jan 2017

"I det stora hela nöjd. Mäklaren va alltid trevlig. Hade velat få upp priset dock, tycker mäklaren övertygade mig att släppa den för lätt. Hade velat att vi väntat lite längre idag. Processen med alla papper har varit superbra. Tydlig och kunnig. Men uppskattade honom mer som köpare än säljare. "
"I det stora hela nöjd. Mäklaren va alltid trevlig. Hade velat få upp priset dock, tycker mäklaren övertygade mig att släppa den för lätt. Hade velat att vi väntat lite längre idag. Processen med alla papper har varit superbra. Tydlig och kunnig. Men uppskattade honom mer som köpare än säljare. "
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 64

12 jan 2017

"Victor Sjölund var engagerad och lättillgänglig under hela processen. Ända mot slutet av budgivningen sökte han nya spekulanter vilket ledde till en signifikant höjning av försäljningspriset."
säljare på Upplandsgatan 53

16 dec 2016

"Fantastiskt duktig mäklare!
Min summering av Victor: professionell, engagerad och kunnig mäklare. Jag skulle utan tvekan rekommendera till andra uppdrag."
säljare på Gumshornsgatan 12

15 dec 2016

"Jag är väldigt nöjd med hela försäljningen, för en förstagångssäljare så skapade Victor en bra känsla och skötte processen väldigt proffsigt!
"
säljare på Sveavägen 140

01 nov 2016

"Victor gjorde ett väldigt proffsigt intryck. Han var väldigt lätt att få tag på, samt höll mig hela tiden uppdaterad. En mäklare som jag varmt kan rekommendera! "
säljare på Dalagatan 43

04 okt 2016

"Mycket bra mäklare, tydlig, ärlig, kompetent och mycket trevlig. Kan absolut rekommendera Victor."
säljare på Vulcanusgatan 1

27 sep 2016

"Jag har träffat Victor på flertalet visningar under åren och när det var dags för mig att sälja var han det självklara valet.
Han känns extremt engagerad och påläst om allt han säljer. Alltid tillgänglig. Rekommenderas starkt!"
säljare på Västmannagatan 17C

20 sep 2016

"Eftersom det gällde en lokal att ombilda till bostad, krävdes fantasi och idéförsäljning. Victor Sjölund klarade detta utmärkt."
säljare på Rindögatan 5

12 sep 2016

"Otroligt bra sammarbete med Victor senaste åren, kan inte annat än varmt rekomendera Victor som mäklare, får du chansen så ta den! Inte nog med att han säljer din bostad till rekord pris han är även otroligt lyhörd och kunnig samt förtroendegivande ! "
"Otroligt bra sammarbete med Victor senaste åren, kan inte annat än varmt rekomendera Victor som mäklare, får du chansen så ta den! Inte nog med att han säljer din bostad till rekord pris han är även otroligt lyhörd och kunnig samt förtroendegivande ! "
Läs mer
säljare på Johannes Plan 5

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
120 av 129 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
123 av 128 säljare
Victor var tydlig och höll mig uppdaterad
128 av 130 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Victor på kartan.

534 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
130 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 49 m²
Lägenhet, Stockholm
3 392 kr/mån
1 rum, 27 m²
Lägenhet, Stockholm
1 663 kr/mån
2 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
3 522 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Stockholm
3 458 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
2 374 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
4 rum, 60 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
5 rum, 120 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Birkastan
1 rum, 44 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 41 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Sankt Eriksplan
2 rum, 46 m²
Utropspris: 5 375 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.