Veronica Pettersson

Profilbild för Veronica Pettersson
Veronica Pettersson
4.9 / 5
(63 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
9 st
26 715 000 kr

Bakgrund

Veronica Pettersson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-06-28. Veronica har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Veronica har haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 44 075 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär kan både vara den största affären Du gör i livet, och en affär på vägen mot den största. För mig är varje affär unik och det kräver också ett unikt engagemang från mig som mäklare.

Min filosofi är att vi gör det tillsammans från dag ett och framåt. Jag är närvarande och aktiv i varje del av försäljningsprocessen, någonting jag är övertygad om ger ett maximalt resultat i slutändan. Jag strävar efter att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att du med glädje rekommenderar mig vidare. Detta når jag endast med ett engagemang och driv på 200%.

För mig är taket högt för vad vi kan åstadkomma tillsammans, och med tanke på att just Din affär inte är lik någon annan, finns det oändliga möjligheter för varje unik försäljning.

Säljare om Veronica.

07 maj 2020

"Veronica är en väldigt kunnig och engagerad mäklare som ständigt höll oss uppdaterade på försäljningens status. Det kändes tryggt att ha försäljningen av min bostad i hennes händer och jag är enormt nöjd med slutresultatet. Tack Veronica!"
säljare på Tvingvägen 32

07 maj 2020

"Jag är väldigt nöjd med mitt val av Veronica som mäklare. Driven och engagerad med bra lokalkännedom. Jag hade fullt förtroende för Veronica under hela processen. "
säljare på Mellanbergsvägen 21

06 mar 2020

"Mycket lyhörd och inkännande för mina behov. Rak kommunikation och pedagogisk förklaring av hela proceduren. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Sparbanksvägen 11

16 feb 2020

"Supernöjd med Veronica’s insats.
Var väldigt snabba puckar i mitt fall.
Från första kontakt med Veronica tills överenskommelse med köpare var klart så hade det passerat mindre än en vecka. Imponerande minst sagt!
Kan inget annat än att starkt rekommendera Veronica!
/ Roger "
säljare på Mellanbergsvägen 11

14 feb 2020

"Vi i föreningen är mycket nöjda med Veronica som mäklare i vår bostadsförsäljning. Det vi framför allt tyckte att hon lyckades med var att lyfta fram att det rörde sig om ett lite speciellt objekt med sina speciella förtjänster. Inte bara bidrog det till ett högre slutpris än vi hade förväntat oss, utan det lockade också "rätt" sorts köpare. "
säljare på Nyårsvägen 14

12 feb 2020

"Jag är nöjd med Veronica som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Hon jobbar tillsammans med en väldigt proffsig fotograf som verkligen fångade lägenheten fint på bild. Under visningen och budgivningen höll hon mig informerad hur det gick och vad som skulle ske näst."
säljare på Bäckvägen 80

12 feb 2020

"Veronica är utan överdrift helt magisk! Jag är fortfarande överväldigad över det grymma resultatet och hur många spekulanter hon lyckades locka på visningen. Totalt 40 sällskap är inte illa! Hon är strategisk, smart, ärlig, realistisk, målinriktad och brinner verkligen för detta, vilket visade sig i försäljningsresultatet senare. Jag sålde min lägenhet för MYCKET mer än förväntat och det kan jag bara tacka Veronica för. Jag är så otroligt tacksam för hennes grymma insats och kan inte rekommendera henne nog! Om ni har svårt att välja mäklare - välj Veronica. Hon kommer inte göra er besvikna. Hon är magi. JAG LOVAR!"
säljare på Johannesbergsgatan 4

08 feb 2020

"Veronica är en mkt kompetent mäklare som gör det lilla extra, dessutom med utmärkta kontakter inom homestyling."
säljare på Klensmedsvägen 11

06 feb 2020

"Veronica var mycket engagerad och lyhörd! Hon hade idéer om allt och jobbade hårt. I jämförelse med de mäklare jag tidigare haft var hon överlägset den bästa! Jag valde mäklare med omsorg och det lönade sig denna gång. "
säljare på Klensmedsvägen 11

05 nov 2019

"Veronica gjorde ett mycket professionellt jobb. Upplevde henne som lyhörd och vänligt inställd. Veronica har god kännedom om marknaden och bra koll på hur en försäljning skall lyckas som bäst."
säljare på Midsommarvägen 28

05 nov 2019

"Trevlig, driven, duktig på sitt jobb. Lyckades komma upp i det pris vi var nöjda med."
säljare på Bäckvägen 81

02 nov 2019

"Otroligt lätt och bra att ha att göra med"
säljare på Hökmossevägen 23

28 okt 2019

"Personlig och engagerad, uppskattade den lokala kännedomen om området och en mycket bra annons med målande beskrivning."
säljare på Inteckningsvägen 66

26 okt 2019

"Mycket duktig mäklare. Trevlig person. Rekommenderar henne starkt."
säljare på Tångvägen 44

24 okt 2019

"Lätt att få kontakt med, väl förberedd till vårt första möte, noggrann och proffsig hela vägen."
säljare på Bäckvägen 77

16 aug 2019

"Veronica och jag klickade direkt och jag fastnade för att hon hade det drivet och engagemanget som jag anser vara viktigt för att lyckas med en försäljning till ett högre pris. Modellen som hon presenterade var i mitt tycke lik det som alla mäklare (6 st) som jag intervjuade. Men just "glöden" var unik!"
säljare på Cedergrensvägen 20

14 aug 2019

"Veronica var väldigt lyhörd och drifting under försäljningen, kan rekommendera henne varmt!"
säljare på Inteckningsvägen 62

09 aug 2019

"Veronica har varit fantastisk i processen att sälja vår lägenhet. Allt från den personliga kontakten vi fick till det proffesionella vid försäljningen. Hon höll oss alltid uppdaterade i vad som hände och försäkrade sig alltid om att vi var på samma plan och var det inte så lyssnade hon alltid noga på våra tankar och anpassade sig därefter.
Jag rekommenderar varmt att jobba tillsammans med Veronica och hennes extremt varma personlighet! "
säljare på Kristallvägen 6

13 jun 2019

"Jag är otroligt nöjd med Veronicas insats, en riktig klippa! 6/6 i betyg."
säljare på Nioörtsvägen 28A

13 jun 2019

"Vi valde Veronica för att hon är förtroendeingivande och har god för att inte säga precis kännedom om området. Veronica är engagerad genom hela processen och flexibel vilket underlättar mycket. Vi upplevde också att Veronica har varit taktisk och analytisk under vår försäljningsperiod då marknaden varit svajig med stora prisskillnader. Vi är mycket glada över slutresultatet och rekommenderar henne som mäklare!"
säljare på Tångvägen 33

25 maj 2019

"Veronica var förtroendeingivande och lyhörd. Vi hade ett bra samarbete och jag kände mig trygg i att ha valt henne som mäklare!"
säljare på Klensmedsvägen 1

23 maj 2019

"Veronica lovade mycket engagemang i försäljning av min lägenhet och det levererade hon med råge. Hon tog hand om alla aspekter av uppdraget med enthusiasm och professionalism för både mig som säljare och spekulanterna. En riktig bra mäklare som jag kan varmt rekommendera. "
säljare på Bäckvägen 68B

21 maj 2019

"Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Veronica. Hennes djupa engagemang och kunskap samt hennes balsamiska lugn, när oväntade saker dök upp under försäljningsprocessen, var sådant vi verkligen uppskattade. Annat som vi värdesatte var hennes höga ambition, lättillgänglighet samt trygga sätt. "
säljare på Hökmossevägen 38

17 apr 2019

"Tack vare Veronica kunde jag släppa kontrollbehovet och tryggt låta henne rodda i varje litet steg i processen. Försäljningen gick långt över alla förväntningar!"
säljare på Valborgsmässovägen 30

13 apr 2019

"Vill du ha en mäklare som ger allt och lite till, är kunnig, lyhörd och förtroendeingivande ska du välja Veronica. Vi är otroligt nöjda med hennes jobb från första möte till kontraktsskrivning. Vi skulle anlita henne igen och igen! "
säljare på Tångvägen 17

13 mar 2019

"Veronica Petterson är en engagerad, driven, social och noggrann mäklare.
Med ett fantastiskt strategi och hennes erfarenhet kunde vi sälja min bostad till ett rekordpris i området! "
säljare på Hökmossevägen 5

14 feb 2019

"Det är tydligt att Veronica älskar sitt jobb och att hon med ett engagemang och ett strategitänk utöver det vanliga endast har ett mål; att jag som säljare ska bli nöjd och göra en så bra affär som möjligt"
säljare på Bokbindarvägen 84

31 jan 2019

"Engagerad och målinriktad mäklare som hjälpte till att få vår lägenhet såld till ett mycket bra pris!"
säljare på Bokbindarvägen 84

29 jan 2019

"Veronica är en driven och engagerad mäklare som satte tydliga förväntningar från början och genomförde försäljning på ett utomordentligt sätt. Lätt att få tag på och återkopplade ständigt under processen vilket kändes tryggt. Kommer absolut att ringa Veronica nästa gång det är dags för försäljning!"
säljare på Bäckvägen 91

29 jan 2019

"Jag är så nöjd. Aldrig gett upp och alltid positiv med så många extra visningar vi hade under 3-4 månader. Kollade alltid med mig, och hade olika förslag hur vi skulle kunna tänka och göra. Till slut blev det ett bra pris, och jag kunde sälja och köpa mitt hus. Jätte jätte nöjd. "
säljare på Bäckvägen 91

29 jan 2019

"Veronica är en varm och kompetent person som helt hittat rätt yrke som fastighetsmäklare. Hon gav hela tiden informativ och tydlig uppdatering om vad nästa steg i processens gång var. Hennes envishet visade tydligt på hur hårt hon jobbar för att uppnå högsta möjliga slutpris. Hon överträffade våra förväntningar och sålde till ett högre pris än vad vi förväntat oss. Stor tack till dig Veronica, vi hörs vid nästa försäljning!"
säljare på Karusellvägen 51

29 jan 2019

"Superproffsig rätt igenom. Lugn trygg och skapade ett stort förtroende hos mig. Realistiskt och "plockade" ner mig på jorden och visade på hur marknaden kan och har förändrats. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer till de som väljer Veronica som mäklare"
säljare på Hökmossevägen 19

24 jan 2019

"Alltid redo att göra det lilla extra"
säljare på Bäckvägen 71

12 jan 2019

"En mäklare med mycket hög kompetens, kunnig inom arbetsområdet, förmåga att inge förtroende och trygghet i försäljningen. Alltid tillgänglig och närvarande under hela processen. I mitt inledande trevande telefonsamtal försvann min osäkerhet om situationen till att rätt mäklarföretag var kontaktat. Jag rekommenderar Veronica Pettersson det varmaste och det bästa inom karriären.
"
säljare på Selmedalsvägen 14

01 dec 2018

"Hon verkligen sätter sig i arbetet, t.ex.flera extra visningar till spekulanter som inte kunde komma på avsatt tid. Kan presentera bostaden på sätt som väcker intresse och lyfter den ur mängden. Glad och positiv attityd, lätt att kommunicera med. Tack för en fin försäljning.
"
säljare på Liljeholmstorget 24

23 nov 2018

"Jag upplevde att Veronica var engagerad i min försäljning vilket gjorde mig trygg. Hon agerade proffesionellt och korrekt men hade samtidigt glimten i ögat och var personlig. Denna kombination gjorde försäljningen både effektiv och rolig. Jag känner att jag kan lita på Veronica både som spekulant och säljare. Skulle inte tveka att använda henne igen. 5 av 5 helt enkelt."
säljare på Inteckningsvägen 56

22 nov 2018

"Hjälpsam och engagerad. Var även till mycket god hjälp när jag köpte ny bostad också.
Rekommenderar starkt"
säljare på Hökmossevägen 7

27 okt 2018

"Genom hela försäljningsprocessen var Veronica kompetent, förtroendeingivande, personlig och positiv. Hon möte våra förväntningar och lite till. Rekommenderar!"
säljare på Bäckvägen 63

07 okt 2018

"Jag kan varmt rekommendera Veronica! Hon uppfyller allt det jag söker hos en mäklare och mer därtill. Hon är så förtroendeingivande, genuin, sympatisk och ödmjuk med ett riktigt driv som gör det där lilla extra för en. På ett tryggt, smidigt och välinformerat sätt vägledde hon mig genom hela försäljningsprocessen. Jag är otroligt glad över att jag anlitade Veronica som min mäklare och det märks verkligen att hon brinner för det hon gör!"
säljare på Tångvägen 44

28 sep 2018

"Very social, very responsive, and very easy-going. I would recommend Veronica to other persons."
säljare på Bäckvägen 81

28 sep 2018

"Samarbetet med Veronica fungerade jättebra under hela processen. Inledande möte, fotografering, visning och försäljning gick smidigt och bra trots en avvaktande bostadsmarknad. Vi är jättenöjda och kan rekommendera Veronica som mäklare! "
säljare på Sparbanksvägen 46

02 jun 2018

"Jag fick stort förtroende för Veronica eftersom hon tog sitt arbete och sin mäklarroll på stort allvar. Med mycket omsorg, respekt och tydlighet, skötte hon kommunikationen mellan säljare och köpare. Med ödmjukhet, realism och lyhördhet gav hon råd gällande den stundande försäljningen. Vi hade ett gott samarbete och ett mycket bra försäljningsresultat! Jag kan därför varmt rekommendera Veronica som mäklare. "
säljare på Svandammsvägen 21A

02 jun 2018

"Det var ett bra samarbete. Veronica hade gjort och beskrivit sin försäljningsplan, där varje detalj var alignad med säljaren. Under processen var alla frågar besvarde med rimligt resonemang."
säljare på Fredrika Bremers gata 17

30 mar 2018

"Engagerad, driven, personlig."
säljare på Tångvägen 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
44 075 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
60 av 63 säljare
Veronica satte rätt förväntningar på slutpriset
50 av 63 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
62 av 63 säljare
Veronica var tydlig och höll mig uppdaterad
63 av 63 säljare

Veronica på kartan.

79 tidigare annonser
5 bostäder till salu
62 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
2 800 kr/mån
2 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
2 589 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
3 014 kr/mån
1 rum, 28 m²
Lägenhet, Stockholm
1 250 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Stockholm
4 397 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 400 000 kr
Lägenhet Telefonplan
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Veronica är en väldigt kunnig och engagerad mäklare som ständigt höll oss uppdaterade på försäljningens status. Det kändes tryggt att ha försäljningen av min bostad i hennes händer och jag är enormt nöjd med slutresultatet. Tack Veronica!"
2 525 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
-75 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 600 000 kr
2 320 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 425 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är väldigt nöjd med mitt val av Veronica som mäklare. Driven och engagerad med bra lokalkännedom. Jag hade fullt förtroende för Veronica under hela processen. "
3 000 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 805 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 755 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.