Vanja Wikström Malmsäter

Profilbild för Vanja Wikström Malmsäter
Vanja Wikström Malmsäter
4.9 / 5
(47 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
4 st
21 245 000 kr

Bakgrund

Vanja Wikström Malmsäter jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2008-02-11. Vanja Wikström Malmsäter har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Vanja Wikström Malmsäter har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 35 240 000 kr.

Presentation

Min karriär inom branschen startade redan år 2004 då jag började jobba som mäklarassistent. År 2008 var jag färdigutbildad mäklare och har sedan dess framgångsrikt förmedlat hundratals bostäder. De senaste åren framförallt i söderort och i innerstan. När jag genomför din försäljning kan du känna dig trygg med att det blir professionellt och noggrant utfört. Självklart även med ett stort engagemang och fokus på att nå högsta möjliga slutpris!

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Vanja Wikström Malmsäter.

08 okt 2021

"Vi sålde vår lägenhet i Stockholm med hjälp av Vanja. Vanja var väldig tillmötesgående, snabb och kompetent. Kan varmt rekommendera alla att använda Vanja vid lägnnhetsförsäljningar. "
säljare på Upplandsgatan 48

01 okt 2021

"Vanja agerade mycket professionellt och levererade en snabb och smidig affär med stor respekt för alla inblandade. Vi är jättenöjda!"
säljare på Bastugatan 42

16 sep 2021

"Sålde på pre-market vilket innebar utan arvode för mig som säljare. Mycket nöjd med den smidiga processen!"
säljare på Vattenledningsvägen 33

06 maj 2021

"Suveränt jobb av Vanja, höll mig uppdaterad hela tiden och ingav alltid ett lugn och förtroende hos mig. Kändes som spekulanterna och budgivarna också fick en bra upplevelse hela vägen.
Kommer garanterat rekommendera Vanja till andra och dessutom använda henne nästa gång jag ska sälja.
Stort tack för grymt jobb Vanja! "
säljare på Erik Segersälls väg 18

26 mar 2021

"Vi kom i kontakt med Vanja via en visning där vi själva var spekulanter, ett gott första intryck som gjorde att vi själva valde att använda oss av Vanja och tjänsten Norban till vår egna försäljning.
Vi började med vår försäljning via PreMarket som gav oss en tydlig indikation kring efterfrågan, vidare till OpenMarket så blev resultatet ett mycket högt slutpris, all vår kommunikation och försäljningsprocessen generellt fungerade väldigt smidigt, hög kvalité på allt ifrån fotografering, tillgänglighet och råd.
Vi är otroligt nöjda och rekommenderar starkt Vanja"
säljare på Hjärnegatan 2

15 mar 2021

"Mycket nöjd med uppdraget, smidig process med lyhörd mäklare. Bra fotografier och annons. Rekommenderar."
säljare på Roslagsgatan 41

26 feb 2021

"Väldigt professionell, lugn och objektiv. Skapar trygghet, så att bostadsaffären flyter smidigt på. Rekommenderar starkt!"
säljare på Igeldammsgatan 22B

06 feb 2021

"Vanja var en trygg punkt genom hela processen. Jag kände att hon var lyhörd och lyssnade på alla parters behov för bästa möjliga försäljning.
Hon var realistiskt och gav rättvisa förhoppningar och förväntningar. Jag är supernöjd! "
säljare på Luntmakargatan 74

30 dec 2020

"Har sålt en lägenhet tidigare tillsammans med Vanja Wikström och precis som senast så gick försäljningen smärtfritt.

Vi fick ett jättebra pris och eftersom vi använde oss av Norbans ”pre-market” så betalade vi 0 kr i arvode. En annan fördel var även att vi slapp visningar vilket är väldigt skönt för en småbarnsfamilj. "
säljare på Heliosgatan 11

12 dec 2020

"Mycket trevlig person att ha och göra med. Vanja var på hugget från början till slut och visade sig vara en flexibel och kreativ problemlösare. Norban erbjuder en bra tjänst med flera fördelar. Jag var aldrig bunden till något och har inte heller behövt betala något alls för att sälja lägenheten. Jag rekommenderar både Norban och Vanja starkt!"
säljare på Gustaf De Lavals väg 6

04 dec 2020

"Vanja är en fantastisk mäklare - otroligt kunnig, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Vi la upp vår bostad på PreMarket på Norban och fick ett bud vi inte kunde säga nej till efter EN visning och betalade inget arvode! Väldigt bra och smidig tjänst som är helt rätt i tiden med en riktigt kompetent mäklare. Jag kommer rekommendera Vanja och Norban till alla jag känner :) "
säljare på Tomtebogatan 11A

05 nov 2020

"Vanja på Norban skötte hela försäljningen av vår lägenhet på ett mycket proffsigt, snabbt & modernt sätt. Allt till ett arvode som nästan är för bra för att vara sant!
Vi följde hela affären i realtid via appen från start till mål. Modern kontraktskivning med hjälp av Bankid gjorde att allt gick extra smidigt.
Vanja var mycket engagerad, lyhörd & flexibel inför våra behov. Hon levererade också ett slutpris som vi är mycket nöjda med.
Vi rekommenderar Vanja & Team Norban varmt till alla som vill ha en grym & modern mäklare. "
säljare på Västmannagatan 67

02 okt 2020

"Professionellt och engagerat bemötande, smidig och enkel process med önskat utfall. Vi jobbar gärna med Vanja igen!"
säljare på Timmermansgatan 38B

09 sep 2020

"Jag kommer att rekommendera Vanja till alla jag känner som behöver sälja sin bostad! Hon gav rätt förväntningar från start och såg hela tiden till att hålla mig som säljare uppdaterad på läget. Vanja är en oerhört professionell, lyhörd och engagerad mäklare som skapar förtroende från första stund. Jag är jättenöjd med hela försäljningsprocessen och det slutgiltiga priset. Den dag det blir dags för en ny försäljning kommer jag att anlita henne igen och vill absolut rekommendera henne till andra!"
säljare på Hästhagsvägen 48

28 feb 2019

"En mycket kompetent mäklare som lyckades få till en snabb och smidig försäljning med ett riktigt bra slutpris trots en relativt trög marknad. Engagerade sig mycket i styling och fotografering av lägenheten för att annonsen skulle bli så bra och attraktiv som möjligt. "
säljare på Gamla Tyresövägen 306

13 sep 2018

"Hjälpsam, engagerad och pålitlig mäklare, rekommenderar henne varmt!"
säljare på Krukmakargatan 49

16 feb 2018

"Är mycket nöjd med mäklarens insats. Otroligt professionellt bemötande mot alla inblandade parter. Kände att hon alltid försökte anstränga sig lite extra för att nå det perfekta resultatet. Vi ar känt oss trygga genen hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Grand Fastighetsförmedling och Vanja Wikström"
säljare på Bedaröbacken 8

27 jun 2017

"Jag är jättenöjd med Vanjas insats och kände att hon verkligen kämpade för att affären skulle bli så bra som möjligt. Otroligt skönt att ha ngn att bolla med och ha som stöd både vid försäljningen och även vid köp av ny bostad."
säljare på Lindhagensgatan 69

13 jun 2017

"oavsett om jag ska köpa eller sälja i framtiden, så kommer jag ringa Vanja Wikström innan jag tar ett beslut, mycket kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera, "
säljare på Aspövägen 50

17 apr 2017

"Förutom de punkter vi svarat på i den obligatoriska utvärderingen finns två saker till vi vill ta upp:
1) Vanja har en speciell strategi vid publiceringen av bostadsannonsen på Hemnet som gör att bostaden hamnar högt upp i flödet. Det ger en extra boost till antalet visningar på Hemnet vilket känns bra.
2) Prospektet över lägenheten som delas på visningen var väldigt snyggt. Vi hade varit på många visningar innan försäljningen av vår lägenhet och det prospekt som Vanja tagit fram för vår lägenhet var klart snyggast av dem alla."
säljare på John Bergs Plan 7

10 apr 2017

"Otroligt kunnig, engagerad och framför allt tillgänglig. Kan varmt rekomendera"
säljare på Åsögatan 96

28 feb 2017

"Först köpte vi en ny bostad genom henne och eftersom hon var så duglig och inkännande (vi hade aldrig varit med om någon budgivning tidigare) fick hon även ta hand om försäljningen av vår nuvarande bostad. Det gjorde hon högst professionellt och till stor belåtenhet. "
säljare på Zinkens väg 37

14 feb 2017

"Väldigt driven och engagerad och fick oss verkligen att känna oss viktiga som kunder! Vi kan varmt rekommendera Vanja som mäklare! "
säljare på Stamgatan 42

31 jan 2017

"Pålitlig, ambitiös och mycket kunnig! Vi är mycket nöjda med vårt val. Vanjas insats resulterade i att lägenheten såldes för ett pris högt över våra förväntningar och som dessutom är rekord för föreningen. Att anlita Vanja rekommenderas varmt!"
säljare på Zinkens väg 59

17 dec 2016

"Har redan rekommenderat vidare till hela bekantskapskretsen. Så nöjd! "
säljare på Gullmarsvägen 75

03 dec 2016

"Vanja gav allt från början till slut. Hon är väldigt lyhörd och flexibel och full av idéer. "
säljare på Skulptörvägen 17

28 nov 2016

"Erfaren och kompetent mäklare med ett trevligt bemötande!"
säljare på Palmfeltsvägen 49

12 okt 2016

"Proffsigt!"
säljare på Arkadvägen 1

23 sep 2016

"Vanja gjorde ett mycket bra jobb med min försäljning. Hon är väldigt professionell och jobbar tät tillsammans med dig som säljare. Jag kan inget annat än att ge min varmaste rekommendation för Vanja."
säljare på Bolmensvägen 16

31 jul 2016

"Kan varmt rekommendera Vanja!"
säljare på Vansövägen 11

26 maj 2016

"Sjukt professionell och målmedveten
/tack "
säljare på Årdalavägen 94

26 maj 2016

"Jag var väldigt nöjd med att mäklaren fullföljde så vår målsättning uppnåddes. Jag var speciellt nöjd med att mäklaren hela tiden hade tät kontakt med mig, såväl före försäljningen som under budgivningen."
säljare på Nynäsvägen 327

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
35 240 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
46 av 47 säljare
Vanja wikström malmsäter satte rätt förväntningar på slutpriset
41 av 45 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
46 av 47 säljare
Vanja wikström malmsäter var tydlig och höll mig uppdaterad
47 av 47 säljare

Vanja Wikström Malmsäter på kartan.

137 tidigare annonser
1 bostäder till salu
47 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 400 000 kr
1,5 rum, 35 m²
68 571 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 005 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 69,1 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi sålde vår lägenhet i Stockholm med hjälp av Vanja. Vanja var väldig tillmötesgående, snabb och kompetent. Kan varmt rekommendera alla att använda Vanja vid lägnnhetsförsäljningar. "
6 125 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 530 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 5 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vanja agerade mycket professionellt och levererade en snabb och smidig affär med stor respekt för alla inblandade. Vi är jättenöjda!"
5 700 000 kr
Lägenhet Johanneshov
4 rum, 83 m²
2 950 000 kr
Lägenhet Hägersten
1 rum, 35 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sålde på pre-market vilket innebar utan arvode för mig som säljare. Mycket nöjd med den smidiga processen!"
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 850 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.