Vanja Wikström Malmsäter

Profilbild för Vanja Wikström Malmsäter
Vanja Wikström Malmsäter
4.9 / 5
(69 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Vanja Wikström Malmsäter var registrerad mäklare mellan 2008 och 2024.

Presentation

Vanja är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Vanja.

25 maj 2023

"Vanja var superproffsig i vår försäljning! Höll oss uppdaterade på hur arbetet gick och lyckades med hårt arbete säkerställa att vi fick in flera budgivare även om det var trögt till en början. Genom att fortsätta bearbeta marknaden och genomföra flera visningar så kom vi till slut i mål på en ni..."
"Vanja var superproffsig i vår försäljning! Höll oss uppdaterade på hur arbetet gick och lyckades med hårt arbete säkerställa att vi fick in flera budgivare även om det var trögt till en början. Genom att fortsätta bearbeta marknaden och genomföra flera visningar så kom vi till slut i mål på en nivå vi var nöjda med. Vi kan varmt rekommendera att ta hjälp av Vanja vid en försäljning!"
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 54B

07 mar 2023

"Vi rekommenderar Vanja varmt!"
säljare på Siloplatsen 6

06 feb 2023

"Jag sålde min lägenhet med Vanja via Norbans Pre-Market och är väldigt nöjd med slutresultatet, speciellt sett till de nuvarande förutsättningarna!"
säljare på Ringvägen 155C

19 jan 2023

"Vanja sålde min lägenhet i Bromma på premarket, vilket är fantastiskt med sikte på den svåra marknaden just nu. Hon och hennes team stöttade mig hela vägen med kompetens & goda råd. Jag kan rekommendera Vanja för en enkel och smidig bostadsaffär."
säljare på Byggmästarvägen 10

25 okt 2022

"Hon var tydlig med hur läget såg ut och vilka förväntningar jag bör ha från början. Fick ett bra kvadratmeterpris trots starkt nedåtgående trend i området. "
säljare på Katrinebergsbacken 24

25 jun 2022

"Vi upplevde att Vanja lyssnade och gjorde sitt bästa för att vi skulle få en process anpassade våra behov och önskemål. Hon kom med bra råd och hade full koll på marknadssituationen. "
säljare på Hildebergsvägen 16

04 jun 2022

"Det kändes verkligen som Vanja investerade hela sitt engagemang i att sälja vår lägenhet. Uppskattar särskilt tiden hon la på att lyssna in, diskutera och resonera med oss kring upplägg och förutsättningar för att förankra och synka förväntningar på en försäljning. Vi är mycket nöjda med Vanja. R..."
"Det kändes verkligen som Vanja investerade hela sitt engagemang i att sälja vår lägenhet. Uppskattar särskilt tiden hon la på att lyssna in, diskutera och resonera med oss kring upplägg och förutsättningar för att förankra och synka förväntningar på en försäljning. Vi är mycket nöjda med Vanja. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 4

20 maj 2022

"Hamnade ju i en tuff tid med försäljning men hon gjorde ett grymt jobb och lyckades med sin insats. Är mycket nöjd. "
säljare på Tellusborgsvägen 94

06 apr 2022

"Lyckads försäljning och snabb med svar på våra frågor! Norban appen känns modern, enkel att använda och man är medveten om alla olika steg en försäljning innehåller!"
säljare på Docentbacken 5

20 mar 2022

"Har rekommenderat Vanja och Norban till alla jag känner för tycker det är en väldigt prisvärd service och Vanja var tydlig och skötte kommunikationen bra"
säljare på Tunnelgatan 1A

13 feb 2022

"Väldigt nöjda med Vanja. Hon var väldigt hjälpsam genom hela försäljningen och alltid tillgänglig vid frågor. Smidig kommunikation via chatten i appen. Bra med fast arvode som i det här fallet betalades av köparen."
säljare på Tellusborgsvägen 90

10 feb 2022

"Fantastisk trevlig och engagerad i vårat säljobekt. Säljer vi igen är det definitivt Vanja vi väljer. "
säljare på Vintervägen 4C

10 feb 2022

"Vanja har gjort en strålande insats i att sälja vår lägenhet. Med känsla för tajming, detaljer och att bygga förtroende hos både oss som säljare och spekulanter fick vi ett drömbud innan lägenheten kom ut på öppna marknaden. "
säljare på Fabrikörvägen 4A

30 jan 2022

"Otroligt nöjd med Vanjas insats. Höll oss kontinuerligt uppdaterad från det att lägenheten annonserades till signering. Hade inte kunnat önskat mig en bättre försäljningsupplevelse och kommer absolut vilja sälja med Norban igen när det bli aktuellt! "
säljare på Ölandsgatan 44

22 nov 2021

"Vanja var väldigt engagerad genom hela processen. Vi kunde inte önskat oss en bättre mäklare!
Tack Vanja & Norban 10/10"
säljare på Gästrikegatan 8

05 nov 2021

"Att ha Vanja som mäklare kändes tryggt och enkelt. Precis så som jag tycker att det ska vara! Hon är kunnig, lyhörd och står stadigt med båda fötterna på jorden. Jag behövde aldrig ligga på för att något skulle hända utan hon höll mig hela tiden uppdaterad på processen. Rekommenderar verkligen Va..."
"Att ha Vanja som mäklare kändes tryggt och enkelt. Precis så som jag tycker att det ska vara! Hon är kunnig, lyhörd och står stadigt med båda fötterna på jorden. Jag behövde aldrig ligga på för att något skulle hända utan hon höll mig hela tiden uppdaterad på processen. Rekommenderar verkligen Vanja och Norban! "
Läs mer
säljare på Gästrikegatan 6A

08 okt 2021

"Vi sålde vår lägenhet i Stockholm med hjälp av Vanja. Vanja var väldig tillmötesgående, snabb och kompetent. Kan varmt rekommendera alla att använda Vanja vid lägnnhetsförsäljningar. "
säljare på Upplandsgatan 48

01 okt 2021

"Vanja agerade mycket professionellt och levererade en snabb och smidig affär med stor respekt för alla inblandade. Vi är jättenöjda!"
säljare på Bastugatan 42

16 sep 2021

"Sålde på pre-market vilket innebar utan arvode för mig som säljare. Mycket nöjd med den smidiga processen!"
säljare på Vattenledningsvägen 33

06 maj 2021

"Suveränt jobb av Vanja, höll mig uppdaterad hela tiden och ingav alltid ett lugn och förtroende hos mig. Kändes som spekulanterna och budgivarna också fick en bra upplevelse hela vägen.
Kommer garanterat rekommendera Vanja till andra och dessutom använda henne nästa gång jag ska sälja.
Stort ta..."
"Suveränt jobb av Vanja, höll mig uppdaterad hela tiden och ingav alltid ett lugn och förtroende hos mig. Kändes som spekulanterna och budgivarna också fick en bra upplevelse hela vägen.
Kommer garanterat rekommendera Vanja till andra och dessutom använda henne nästa gång jag ska sälja.
Stort tack för grymt jobb Vanja! "
Läs mer
säljare på Erik Segersälls väg 18

26 mar 2021

"Vi kom i kontakt med Vanja via en visning där vi själva var spekulanter, ett gott första intryck som gjorde att vi själva valde att använda oss av Vanja och tjänsten Norban till vår egna försäljning.
Vi började med vår försäljning via PreMarket som gav oss en tydlig indikation kring efterfrågan..."
"Vi kom i kontakt med Vanja via en visning där vi själva var spekulanter, ett gott första intryck som gjorde att vi själva valde att använda oss av Vanja och tjänsten Norban till vår egna försäljning.
Vi började med vår försäljning via PreMarket som gav oss en tydlig indikation kring efterfrågan, vidare till OpenMarket så blev resultatet ett mycket högt slutpris, all vår kommunikation och försäljningsprocessen generellt fungerade väldigt smidigt, hög kvalité på allt ifrån fotografering, tillgänglighet och råd.
Vi är otroligt nöjda och rekommenderar starkt Vanja"
Läs mer
säljare på Hjärnegatan 2

15 mar 2021

"Mycket nöjd med uppdraget, smidig process med lyhörd mäklare. Bra fotografier och annons. Rekommenderar."
säljare på Roslagsgatan 41

26 feb 2021

"Väldigt professionell, lugn och objektiv. Skapar trygghet, så att bostadsaffären flyter smidigt på. Rekommenderar starkt!"
säljare på Igeldammsgatan 22B

06 feb 2021

"Vanja var en trygg punkt genom hela processen. Jag kände att hon var lyhörd och lyssnade på alla parters behov för bästa möjliga försäljning.
Hon var realistiskt och gav rättvisa förhoppningar och förväntningar. Jag är supernöjd! "
säljare på Luntmakargatan 74

30 dec 2020

"Har sålt en lägenhet tidigare tillsammans med Vanja Wikström och precis som senast så gick försäljningen smärtfritt.

Vi fick ett jättebra pris och eftersom vi använde oss av Norbans ”pre-market” så betalade vi 0 kr i arvode. En annan fördel var även att vi slapp visningar vilket är väldigt sk..."
"Har sålt en lägenhet tidigare tillsammans med Vanja Wikström och precis som senast så gick försäljningen smärtfritt.

Vi fick ett jättebra pris och eftersom vi använde oss av Norbans ”pre-market” så betalade vi 0 kr i arvode. En annan fördel var även att vi slapp visningar vilket är väldigt skönt för en småbarnsfamilj. "
Läs mer
säljare på Heliosgatan 11

12 dec 2020

"Mycket trevlig person att ha och göra med. Vanja var på hugget från början till slut och visade sig vara en flexibel och kreativ problemlösare. Norban erbjuder en bra tjänst med flera fördelar. Jag var aldrig bunden till något och har inte heller behövt betala något alls för att sälja lägenheten...."
"Mycket trevlig person att ha och göra med. Vanja var på hugget från början till slut och visade sig vara en flexibel och kreativ problemlösare. Norban erbjuder en bra tjänst med flera fördelar. Jag var aldrig bunden till något och har inte heller behövt betala något alls för att sälja lägenheten. Jag rekommenderar både Norban och Vanja starkt!"
Läs mer
säljare på Gustaf De Lavals väg 6

04 dec 2020

"Vanja är en fantastisk mäklare - otroligt kunnig, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Vi la upp vår bostad på PreMarket på Norban och fick ett bud vi inte kunde säga nej till efter EN visning och betalade inget arvode! Väldigt bra och smidig tjänst som är helt rätt i tiden med en riktigt ko..."
"Vanja är en fantastisk mäklare - otroligt kunnig, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Vi la upp vår bostad på PreMarket på Norban och fick ett bud vi inte kunde säga nej till efter EN visning och betalade inget arvode! Väldigt bra och smidig tjänst som är helt rätt i tiden med en riktigt kompetent mäklare. Jag kommer rekommendera Vanja och Norban till alla jag känner :) "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 11A

05 nov 2020

"Vanja på Norban skötte hela försäljningen av vår lägenhet på ett mycket proffsigt, snabbt & modernt sätt. Allt till ett arvode som nästan är för bra för att vara sant!
Vi följde hela affären i realtid via appen från start till mål. Modern kontraktskivning med hjälp av Bankid gjorde att allt gick..."
"Vanja på Norban skötte hela försäljningen av vår lägenhet på ett mycket proffsigt, snabbt & modernt sätt. Allt till ett arvode som nästan är för bra för att vara sant!
Vi följde hela affären i realtid via appen från start till mål. Modern kontraktskivning med hjälp av Bankid gjorde att allt gick extra smidigt.
Vanja var mycket engagerad, lyhörd & flexibel inför våra behov. Hon levererade också ett slutpris som vi är mycket nöjda med.
Vi rekommenderar Vanja & Team Norban varmt till alla som vill ha en grym & modern mäklare. "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 67

02 okt 2020

"Professionellt och engagerat bemötande, smidig och enkel process med önskat utfall. Vi jobbar gärna med Vanja igen!"
säljare på Timmermansgatan 38B

09 sep 2020

"Jag kommer att rekommendera Vanja till alla jag känner som behöver sälja sin bostad! Hon gav rätt förväntningar från start och såg hela tiden till att hålla mig som säljare uppdaterad på läget. Vanja är en oerhört professionell, lyhörd och engagerad mäklare som skapar förtroende från första stund..."
"Jag kommer att rekommendera Vanja till alla jag känner som behöver sälja sin bostad! Hon gav rätt förväntningar från start och såg hela tiden till att hålla mig som säljare uppdaterad på läget. Vanja är en oerhört professionell, lyhörd och engagerad mäklare som skapar förtroende från första stund. Jag är jättenöjd med hela försäljningsprocessen och det slutgiltiga priset. Den dag det blir dags för en ny försäljning kommer jag att anlita henne igen och vill absolut rekommendera henne till andra!"
Läs mer
säljare på Hästhagsvägen 48

28 feb 2019

"En mycket kompetent mäklare som lyckades få till en snabb och smidig försäljning med ett riktigt bra slutpris trots en relativt trög marknad. Engagerade sig mycket i styling och fotografering av lägenheten för att annonsen skulle bli så bra och attraktiv som möjligt. "
"En mycket kompetent mäklare som lyckades få till en snabb och smidig försäljning med ett riktigt bra slutpris trots en relativt trög marknad. Engagerade sig mycket i styling och fotografering av lägenheten för att annonsen skulle bli så bra och attraktiv som möjligt. "
Läs mer
säljare på Gamla Tyresövägen 306

13 sep 2018

"Hjälpsam, engagerad och pålitlig mäklare, rekommenderar henne varmt!"
säljare på Krukmakargatan 49

16 feb 2018

"Är mycket nöjd med mäklarens insats. Otroligt professionellt bemötande mot alla inblandade parter. Kände att hon alltid försökte anstränga sig lite extra för att nå det perfekta resultatet. Vi ar känt oss trygga genen hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Grand Fastighetsförmedling och Vanja..."
"Är mycket nöjd med mäklarens insats. Otroligt professionellt bemötande mot alla inblandade parter. Kände att hon alltid försökte anstränga sig lite extra för att nå det perfekta resultatet. Vi ar känt oss trygga genen hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Grand Fastighetsförmedling och Vanja Wikström"
Läs mer
säljare på Bedaröbacken 8

27 jun 2017

"Jag är jättenöjd med Vanjas insats och kände att hon verkligen kämpade för att affären skulle bli så bra som möjligt. Otroligt skönt att ha ngn att bolla med och ha som stöd både vid försäljningen och även vid köp av ny bostad."
säljare på Lindhagensgatan 69

13 jun 2017

"oavsett om jag ska köpa eller sälja i framtiden, så kommer jag ringa Vanja Wikström innan jag tar ett beslut, mycket kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera, "
säljare på Aspövägen 50

17 apr 2017

"Förutom de punkter vi svarat på i den obligatoriska utvärderingen finns två saker till vi vill ta upp:
1) Vanja har en speciell strategi vid publiceringen av bostadsannonsen på Hemnet som gör att bostaden hamnar högt upp i flödet. Det ger en extra boost till antalet visningar på Hemnet vilket ..."
"Förutom de punkter vi svarat på i den obligatoriska utvärderingen finns två saker till vi vill ta upp:
1) Vanja har en speciell strategi vid publiceringen av bostadsannonsen på Hemnet som gör att bostaden hamnar högt upp i flödet. Det ger en extra boost till antalet visningar på Hemnet vilket känns bra.
2) Prospektet över lägenheten som delas på visningen var väldigt snyggt. Vi hade varit på många visningar innan försäljningen av vår lägenhet och det prospekt som Vanja tagit fram för vår lägenhet var klart snyggast av dem alla."
Läs mer
säljare på John Bergs Plan 7

10 apr 2017

"Otroligt kunnig, engagerad och framför allt tillgänglig. Kan varmt rekomendera"
säljare på Åsögatan 96

28 feb 2017

"Först köpte vi en ny bostad genom henne och eftersom hon var så duglig och inkännande (vi hade aldrig varit med om någon budgivning tidigare) fick hon även ta hand om försäljningen av vår nuvarande bostad. Det gjorde hon högst professionellt och till stor belåtenhet. "
"Först köpte vi en ny bostad genom henne och eftersom hon var så duglig och inkännande (vi hade aldrig varit med om någon budgivning tidigare) fick hon även ta hand om försäljningen av vår nuvarande bostad. Det gjorde hon högst professionellt och till stor belåtenhet. "
Läs mer
säljare på Zinkens väg 37

14 feb 2017

"Väldigt driven och engagerad och fick oss verkligen att känna oss viktiga som kunder! Vi kan varmt rekommendera Vanja som mäklare! "
säljare på Stamgatan 42

31 jan 2017

"Pålitlig, ambitiös och mycket kunnig! Vi är mycket nöjda med vårt val. Vanjas insats resulterade i att lägenheten såldes för ett pris högt över våra förväntningar och som dessutom är rekord för föreningen. Att anlita Vanja rekommenderas varmt!"
säljare på Zinkens väg 59

17 dec 2016

"Har redan rekommenderat vidare till hela bekantskapskretsen. Så nöjd! "
säljare på Gullmarsvägen 75

03 dec 2016

"Vanja gav allt från början till slut. Hon är väldigt lyhörd och flexibel och full av idéer. "
säljare på Skulptörvägen 17

28 nov 2016

"Erfaren och kompetent mäklare med ett trevligt bemötande!"
säljare på Palmfeltsvägen 49

12 okt 2016

"Proffsigt!"
säljare på Arkadvägen 1

23 sep 2016

"Vanja gjorde ett mycket bra jobb med min försäljning. Hon är väldigt professionell och jobbar tät tillsammans med dig som säljare. Jag kan inget annat än att ge min varmaste rekommendation för Vanja."
säljare på Bolmensvägen 16

31 jul 2016

"Kan varmt rekommendera Vanja!"
säljare på Vansövägen 11

26 maj 2016

"Sjukt professionell och målmedveten
/tack "
säljare på Årdalavägen 94

26 maj 2016

"Jag var väldigt nöjd med att mäklaren fullföljde så vår målsättning uppnåddes. Jag var speciellt nöjd med att mäklaren hela tiden hade tät kontakt med mig, såväl före försäljningen som under budgivningen."
säljare på Nynäsvägen 327

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 69 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 69 säljare
Vanja var tydlig och höll mig uppdaterad
69 av 69 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Vanja på kartan.

234 tidigare bostäder
1 bostad till salu
69 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

2 rum, 53 m²
Lägenhet, Stockholm
3 829 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Boo
4,5 rum, 121,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten
1 rum, 27 m²
Slutpris saknas
Villa Älvsjö
4 rum, 75 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 36 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
4 rum, 91 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.