Ulrika Dahlin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Täby  /  Ulrika Dahlin
Profilbild för Ulrika Dahlin
Säljarfavorit
Ulrika Dahlin
4.9 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
15 st
181 050 000 kr

Bakgrund

Ulrika Dahlin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-08-09. Ulrika har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Ulrika har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 244 417 500 kr.

Presentation

Med mig som mäklare får du erfarenhet, en aktivt driven försäljning och ett personligt engagemang. Jag drivs av att göra affärer till höga priser och att få nöjda kunder. Jag arbetar huvudsakligen i Täby och Danderyd där jag har flera års erfarenhet från försäljning av alla typer av bostäder, från ettan till de största villorna vid havet. Täby kan jag in i minsta detalj då jag både är uppvuxen här och bor här.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Täby och Danderyd sedan 2007, är i grunden civilekonom och har en bakgrund i bank samt konsult inom finansbranschen. Sedan 2020 är jag verksam hos Bjurfors i Täby/Danderyd. På vårt kontor på Bergtorpsvägen 43 A arbetar fem mäklare och två mäklarassistenter. Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta mig om du är intresserad av att sälja din bostad, önskar en värdering eller vill diskutera en framtida flytt. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020

Säljare om Ulrika.

30 nov 2021

"Genom hela processen var Ulrika engagerad, tydlig och trevlig i en perfekt balans av personlig och professionell så att vi kunde bolla våra frågetecken, få tydliga rekommendationer och vägledning och kände oss i trygga händer. Bostaden presenterades och förpackades väldigt snyggt och attraktivt genom att framhäva det bästa utan att på något vis vilseleda, vilket gjorde kvalitén på intressenterna på visning hög. Ulrika höll oss uppdaterade under och efter visningar och höll en tight dialog genom budgivningen. Slutresultatet av affären var över våra förväntningar – vi känner absolut att vi fick maximalt betalt tack vare Ulrika Dahlins kompetens. "
säljare på Källtorpsvägen 20

28 nov 2021

"Ulrika är oerhört professionell i sin roll som mäklare. Hon inger stort förtroende och har mycket stor kompetens. Ger henne våra högsta rekommendationer "
säljare på Getvägen 28

26 nov 2021

"Ulrika är en mäklare med mycket bra kontaktnät, vilket ledde till ett smidigt avslut. Vi som säljare kände oss trygga genom hela processen. Ulrika är tillförlitlig, kunnig, professionell och med glimten i ögat. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vallarevägen 13

23 nov 2021

"Ulrika gjorde ett fint och engagerat arbete under vår husförsäljning. "
säljare på Lahällsvägen 18A

22 okt 2021

"Ulrika utförde uppdraget från start till mål på bästa sätt. Trygg, professionell och med stor förståelse och respekt för att en husförsäljning ibland är mycket känslosam. Varmaste rekommendationer!"
säljare på Måsvägen 1B

18 okt 2021

"Ulrika är trevlig och kompetent och såg till att vi fick en bra försäljning!"
säljare på Eskadervägen 22

18 okt 2021

"Superengagerad och kunnig. Tillgänglig, lyhörd och villig att göra det lilla extra!"
säljare på Orrvägen 63

15 sep 2021

"Mycket charmig och intelligent kvinna "
säljare på Koltrastvägen 31

29 jul 2021

"Mycket energisk och engagerad mäklare."
säljare på Viggbygränd 4

29 jul 2021

"Lyhörd, engagerad och med mycket god lokal kännedom!
Jobbar alla dygnets timmar för att tillgodose alla frågor som uppstår.
Frågor och ändringar i annons blev löst direkt. Ulrika är mycket professionell och lätt att tycka om då jag vill ge mina varmaste rekommendationer.
"
säljare på Koltrastvägen 66

29 jul 2021

"Jag kan inte ha fått en bättre mäklare än Ulrika. Hon är mycket kompetent och kunnig, och inger förtroende och seriositet, vilket jag tycker är det absolut viktigaste egenskaperna hos en mäklare. Samtidigt är hon öppen och social och skapar en god stämning kring sig. Föredömlig när det gäller att hålla kontakt och komma med uppdateringar av läget. Ulrika rekommenderas varmt!"
säljare på Stenslingan 8

04 jun 2021

"Ulrika hade massor av positiv energi, stor lokalkännedom med ett mycket brett kontaktnät och visade sig vara noga med detaljerna i varje steg i processen från första kontakt till avslut."
säljare på Näsby Allé 3

04 jun 2021

"Ulrika är oerhört trevligt, engagerat och rutinerat som mäklare. Vi kände oss väldigt stöttade i processen, hon gav precis rätt vägledning och tips hela vägen. Husförsäljingen blev en otroligt lyckad affär tack var Ulrika! Stort Tack!"
säljare på Gyllenstiernas väg 21

03 jun 2021

"Ulrika har mycket bra koll på försäljningsprocessen och hon har dessutom ett skarpt affärssinne. Ulrika möter man alltid med ett leende på läpparna, och jag är övertygad om att hennes erfarenhet och positiva sätt skapar förtroende både för köpare och säljare. Vi hade från början en bra dialog och jag har känt mig helt trygg i hennes sätt att driva affären framåt. Kan varmt rekommendera Ulrika som mäklare.
/Christian Roosvall - Stocksund"
säljare på Älgstigen 9

29 maj 2021

"Ulrika tog sig an uppdraget med stort engagemang och har varit väldigt kommunikativ under hela processen. Hon är professionell och väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Ulrika kom med bra tips och idéer och har bra kontakter med t.ex. städfirma och stylist.
Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Tibblevägen 41G

29 maj 2021

"Mäklaren mycket professionell. "
säljare på Taltrastvägen 21

27 maj 2021

"Seriös, proffsig och trevlig med bra lokalkännedom!"
säljare på Starvägen 4C

28 apr 2021

"Väldigt kunnig och skicklig mäklare, kan verkligen rekommendera Ulrika."
säljare på Solvägen 2

15 apr 2021

"Ulrika är inte det billigaste valet men kanske det bästa. Hon levererar en tjänst utöver det vanliga med ett resultat utöver förväntan vilket ger en mycket nöjd säljare men också en trygg köpare."
säljare på Getvägen 30

09 apr 2021

"Proffsig trevlig "
säljare på Kråkuddsvägen 27

03 feb 2021

"Ulrika är förmodligen Sveriges bästa mäklare.
Hennes engagemang och sakkunnighet var imponerande, vad det än var för problem eller frågor som kom upp så hittade Ulrika snabbt och enkelt en lösning. Tack vare detta så gick hela affären så smidigt som man kunde tänka sig.
Om du har en fastighetsaffär av stor vikt rekommenderar jag Ulrika till 100%!"
säljare på Roddarestigen 7

23 dec 2020

"Ulrika är en rutinerad och extremt dedikerad mäklare som lyckas med den svåra balansen att ta ansvar för, och skapa fullt förtroende hos, både säljare och köpare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Slottsvägen 34

29 okt 2020

"Ulrika är oerhört kompetent och ser till de små detaljerna som gör den stora skillnaden i affären för både säljare och köpare. Vi kände oss väldigt involverade och informerade genom hela försäljningen vilket i kombination med hennes starka lokalkännedom resulterade att vi var väldigt nöjda med hela processen."
säljare på Slottsvägen 89

22 okt 2020

"Ulrika har grym koll på Viggbyholm/Näsbypark och hade flera idéer på tidigare klienter som passade för vårt hus."
säljare på Vretvägen 7A

13 sep 2020

"Ulrika var flexibel och gjorde rätt prioriteringar genom processen. Ulrika visade mycket bra känsla för när det var dags för de olika stegen i processen och när det var dags att skriva på kontraktet och såg till att det blev bra för både köpare och och säljare. "
säljare på Slottsvägen 82

08 sep 2020

"Kan ge Ulrika de allra varmaste rekommendationer! Andra gången som Ulrika hjälper mig. Med engagemang, kompetens, lyhördhet, integritet och fingerspetskänsla navigerar hon både säljare och köpare målinriktat genom hela processen! Det måste helt enkelt bli bra för båda parter - vilket det utan tvekan också blir! "
säljare på Orrvägen 45

03 sep 2020

"Supernöjda med Ulrika Dahlin, kommer med all säkerhet att anlita henne igen vid framtida försäljningar! Hon är grym! "
säljare på Flaggvägen 35

02 jul 2020

"Ulrika visade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Hon gav tips och råd under vägens gång, allt från styling till besiktning. Man märker att hon har en lång erfarenhet och det inger en trygghet under hela processen. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Vi kan varmt rekommendera Ulrika"
säljare på Slottsvägen 85

26 maj 2020

"Ulrika är en professionell och sympatisk mäklare med stor lokalkännedom. Hon höll ihop hela affären från start till slut med stort engagemang. Jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Slottsvägen 71

19 maj 2020

"Positiv & Glad mitt i Corona tiden! "
säljare på Ekbacksvägen 5

17 feb 2020

"Våra varmaste rekommendationer till Ulrika Dahlin, vars erfarenhet och rutin var ovärderliga i samband med vår husförsäljning, som blev mycket lyckad. En mäklare med stor lokal kännedom, som verkligen bryr sig om såväl köpare som säljare och som man snabbt får stort förtroende för."
säljare på Kristinebergsvägen 15

06 feb 2020

"Ulrika är en mycket engagerad och kompetent mäklare. Vi kan varmt rekommendera henne!
Säljare Plogvägen 18 / Täby "
säljare på Plogvägen 18

07 jan 2020

"Under processen med försäljningen av vårt hus mötte vi en del bakslag och motgångar. Men med aldrig sviktande entusiasm och aldrig sinande gott humör tog Ulrika Dahlin ständigt nya tag och lotsade oss till ett framgångsrikt och lyckat avslut. För detta är vi henne djupt tacksamma och önskar henne all framgång i fortsättningen."
säljare på Bockstigen 6

02 jan 2020

"Fantastiskt stöd och entusiasm i en då ganska trög marknad. Ulrika har på ett utmärkt sätt hjäkpt oss även 2018 med försäljning av villa i Norskogen. Bättre mäklare kunde vi inte ha haft. Vi är så nöjda"
säljare på Hägernäsvägen 2

01 jan 2020

"Min mor hade kontaktat Ulrika Dahlin redan 2016. Ulrika hade lokalkännedom och goda rekommendationer. Fick från första kontakten ett positivt intryck. Ulrika var engagerad, vi hade täta info-kontakter och säljkontraktet skrevs drygt en månad efter första visningen. Hela processen sköttes professionelt och smidigt och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Långa Raden 24

29 dec 2019

"Mäklaren hade bra samarbete med kunnig stylist för att förbereda fotografering/visning."
säljare på Tegnérlunden 14

29 nov 2019

"Ulrika Dahlin är väldigt duktig på att kunna ”ta” alla typer av människor och har en väldigt trevlig attityd utan att vara påträngande."
säljare på Lövängsvägen 73

22 nov 2019

"Ulrika Dahlin visade en lägenhet som vi inte gick vidare med. Vi fick dock ett stort förtroende för henne. Hon gav goda råd inför försäljningen av vårt hus. När vi långt senare hittade vår lägenhet hos en annan mäklare var det naturligt för oss att erbjuda henne att sälja vårt hus. Säljande mäklare informerades tidigt i processen."
säljare på Granitvägen 61

21 nov 2019

"Vi var helnojda med Ulrika Dahlin och visste tidigt att vi ville sälja vårt hus via henne. Vi upplevde säljprocessen med Ulrika som smidig, snabb och extremt professionell. "
säljare på Lärkvägen 17B

20 nov 2019

"Bra insatt mäklare med kännedom om bostadsområdet"
säljare på Vedettvägen 3

10 okt 2019

"Ulrika är oerhört proffsig. Det var ingen tvekan till att välja Ulrika igen till min andra lägenhetsaffär!"
säljare på Kuttervägen 8

02 okt 2019

"Ulrika lyssnade tidigt in våra önskemål och kom samtidigt med bra idéer och förslag baserat på sin marknadskunskap och erfarenhet. Hon var målinriktad och drivande men på ett inkännande sätt med fokus på att både vi som säljare men även köpare skulle bli nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Ulrika till andra hussäljare framöver om man önskar starkt engagemang av Ulrika som verkligen är rätt i sin roll och älskar sitt arbete. "
säljare på Höglandsvägen 29

02 okt 2019

"Proffsig, engagerad och säljfokuserad. Mycket nöjd!"
säljare på Åvalundsvägen 21

24 maj 2019

"Ulrika, eller som jag kallar henne, drottningen av Näsbypark :-), är en fantastisk mäklare. Hon har överträffat mina förväntningar på så många sätt, jag kunde inte önska mig mer och jag ger mina allra bästa rekommendationer"
säljare på Hallonstigen 5

11 apr 2019

"Superengagerad mäklare med stor förståelse för objektets potential och vad som krävs för att lyfta fram den!"
säljare på Kvarntorpsvägen 8

07 apr 2019

"Välmedveten om området!
Uppskattade priset redan innan helt korrekt!
Tillmötesgående och trevlig bemötande! "
säljare på Timmergränd 3

03 apr 2019

"Vår andra fsg med Ulrika, gärna en 3:e om/när det blir aktuellt."
säljare på Slottsvägen 1

28 mar 2019

"Tydlig linje från start till mål. Mycket engagerad och positiv, väl insatt i området och marknaden. "
säljare på Slåttergränd 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
5
Parhus
4
Kedjehus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
244 417 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
118 av 122 säljare
Ulrika satte rätt förväntningar på slutpriset
101 av 122 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 122 säljare
Ulrika var tydlig och höll mig uppdaterad
125 av 125 säljare

Ulrika på kartan.

280 tidigare annonser
2 bostäder till salu
125 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

6 900 000 kr
Tomt/Mark, Täby
2 775 000 kr
2 rum, 46,5 m²
60 326 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 192 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 700 000 kr
Lägenhet Näsbypark
+ 150 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
13 850 000 kr
Villa Lahäll
6 rum, 188 m²
Utropspris: 13 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ulrika gjorde ett fint och engagerat arbete under vår husförsäljning. "
10 700 000 kr
Villa Visinge
+ 750 000 kr
8 rum, 177 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ulrika är oerhört professionell i sin roll som mäklare. Hon inger stort förtroende och har mycket stor kompetens. Ger henne våra högsta rekommendationer "
5 685 000 kr
Lägenhet Näsbypark
+ 435 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Genom hela processen var Ulrika engagerad, tydlig och trevlig i en perfekt balans av personlig och professionell så att vi kunde bolla våra frågetecken, få tydliga rekommendationer och vägledning och kände oss i trygga händer. Bostaden presenterades och förpackades väldigt snyggt och attraktivt genom att framhäva det bästa utan att på något vis vilseleda, vilket gjorde kvalitén på intressenterna på visning hög. Ulrika höll oss uppdaterade under och efter visningar och höll en tight dialog genom budgivningen. Slutresultatet av affären var över våra förväntningar – vi känner absolut att vi fick maximalt betalt tack vare Ulrika Dahlins kompetens. "
10 575 000 kr
Villa Näsbypark
+ 625 000 kr
5 rum, 147 m²
Utropspris: 9 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.