Ulrika Dahlin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Täby  /  Ulrika Dahlin
Profilbild för Ulrika Dahlin
Säljarfavorit
Ulrika Dahlin
4.9 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
13 st
233 620 000 kr

Bakgrund

Ulrika Dahlin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-08-09. Ulrika har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2022. Ulrika har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 290 335 000 kr.

Presentation

Med mig som mäklare får du erfarenhet, en aktivt driven försäljning och ett personligt engagemang. Jag drivs av att göra affärer till höga priser och att få nöjda kunder. Jag arbetar huvudsakligen i Täby och Danderyd där jag har flera års erfarenhet från försäljning av alla typer av bostäder, från ettan till de största villorna vid havet. Täby kan jag in i minsta detalj då jag både är uppvuxen här och bor här.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Täby och Danderyd sedan 2007, är i grunden civilekonom och har en bakgrund i bank samt konsult inom finansbranschen. Sedan 2020 är jag verksam hos Bjurfors i Täby/Danderyd. På vårt kontor på Bergtorpsvägen 43 A arbetar fem mäklare och två mäklarassistenter. Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta mig om du är intresserad av att sälja din bostad, önskar en värdering eller vill diskutera en framtida flytt. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2022

Säljare om Ulrika.

06 nov 2022

"Ulrika var allt igenom mycket bra att samarbeta med. Hon besitter stor kunskap, var noggrann, har hög energinivå och ville oss som kunder det bästa. Hon var alltid tillgänglig inklusive kvällar och drev på för att vi skulle komma till avslut. Vi bedömer att Ulrika gjorde sitt bästa, även om vi in..."
"Ulrika var allt igenom mycket bra att samarbeta med. Hon besitter stor kunskap, var noggrann, har hög energinivå och ville oss som kunder det bästa. Hon var alltid tillgänglig inklusive kvällar och drev på för att vi skulle komma till avslut. Vi bedömer att Ulrika gjorde sitt bästa, även om vi inte nådde utropspriset i en tuff marknad. Enda förbättrings-potentialen skulle vara att annonstexten kunde vara mer genomarbetad, här fick jag själv lägga en del tid för att det skulle bli perfekt.
Jag vill varmt rekommendera Ulrika och anlitar henne gärna igen."
Läs mer
säljare på Centralvägen 4

04 nov 2022

"Ulrika är en kunnig mäklare, med mycket bra lokalkännedom som besitter en stor fingertoppskänsla i hur hon bemöter sina kunder, båda köpare och säljare och hanterar deras frågor."
säljare på Djursholmsvägen 44

04 nov 2022

"Utmärkt service från en mäklare med väldigt god lokalkännedom och ett proffsigt engagemang."
säljare på Skördevägen 28A

03 nov 2022

"Ulrika Dahlin är en mäklare i särklass. Engagerad, inlyssnande och diplomatisk lotsade hon oss såväl som budgivare och köpare med en varlig men fast hand fram mot en lösning som gjorde alla parter till vinnare"
säljare på Torpvägen 18

03 nov 2022

"Mycket lyhörd, flexibel och tillgänglig."
säljare på Tallvägen 13A

13 sep 2022

"Väldigt kompetent, engagerad och noggrann. Mycket bra lokalkännedom. Tog sig tid för frågar och funderingar och var alltid tillgänglig. Hjälpte oss och köparna igenom sälj/köpprocessen. Kan varmt rekommendera Ulrika. "
säljare på Sippvägen 72

02 jul 2022

"Vi ger Ulrika Dahlin våra allra bästa rekommendationer! Hon är supertrevlig att göra med samt driven, hjälpsam och tydlig genom hela försäljningsprocessen. Stort plus att hon innehar ett stort nätverk som underlättar inför husförsäljningen."
säljare på Näsby Allé 9

28 jun 2022

"Ulrika Dahlin är en mycket engagerad mäklare med stort nätverk. Hon vårdar sina relationer på ett professionellt sätt. Både som köpare och säljare upplever jag att vi fått bästa möjliga avtal då Ulrika är mån om att tillgodose de behov som finns. "
säljare på Nytorpsvägen 50

23 jun 2022

"Kunnig, seriös, ärlig, rak, glad, oerhört lätt få kontakt att få med, lagom säljande jämnt emot mig. Duktig på att förstå hur hon skulle behandla säljare. Ringde alltid tillbaka. Kunde inte hittat en bättre mäklare. Snabba svar. Om hon inte kunde kontaktade direkt expert."
"Kunnig, seriös, ärlig, rak, glad, oerhört lätt få kontakt att få med, lagom säljande jämnt emot mig. Duktig på att förstå hur hon skulle behandla säljare. Ringde alltid tillbaka. Kunde inte hittat en bättre mäklare. Snabba svar. Om hon inte kunde kontaktade direkt expert."
Läs mer
säljare på Eskadervägen 10

23 jun 2022

"Ulrika har varit helt fantastisk på alla sätt under hela säljprocessen och jag ger henne mina varmaste rekommendationer. Hon är kunnig, proffsig och har ett varmt bemötande och tar sig verkligen tid att sätta sig in i varenda fråga. Med stort engagemang och en fingertoppskänsla för detaljer känn..."
"Ulrika har varit helt fantastisk på alla sätt under hela säljprocessen och jag ger henne mina varmaste rekommendationer. Hon är kunnig, proffsig och har ett varmt bemötande och tar sig verkligen tid att sätta sig in i varenda fråga. Med stort engagemang och en fingertoppskänsla för detaljer känner man sig som säljare mycket trygg. "
Läs mer
säljare på Gökvägen 40

22 maj 2022

"Ulrika är en väldigt varm och driven passion som är lätt att samtala med för att hitta bra lösningar som underlättar försäljningen, hon är tydlig och kommunikativ samt har ett stort driv att hitta rätt köpare.
Därigenom skapar detta förutsättningar för en enkel och smidig försäljning."
"Ulrika är en väldigt varm och driven passion som är lätt att samtala med för att hitta bra lösningar som underlättar försäljningen, hon är tydlig och kommunikativ samt har ett stort driv att hitta rätt köpare.
Därigenom skapar detta förutsättningar för en enkel och smidig försäljning."
Läs mer
säljare på Vallarevägen 41

19 maj 2022

"Kunnig mäklare som vi känner oss trygga med. Trevlig, lätt att få kontakt med, hjälpsam."
säljare på Enmans väg 4A

11 maj 2022

"Fantastisk mäklare, lyhörd och oerhört proffesionell!"
säljare på Nytorpsvägen 44

11 maj 2022

"Ulrika är trevlig och kunnig, med ett stort nätverk och mycket bra lokalkännedom. Hon var driven, hjälpsam och tydlig genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Skogsvägen 17A

09 maj 2022

"Vi ger Ulrika Dahlin våra allra bästa rekommendationer! Tydlig, lyhörd och mycket engagerad - hon gav utmärkt stöd längs hela processen."
säljare på Flottiljvägen 5

06 maj 2022

"Ulrika är en mycket erfaren, kompetent och engagerad mäklare med mycket kunskap om lokala marknaden. Ulrika har en förvånansvärt sällsynt kombination som mäklare, hon är genuint positiv och social samtidigt som hon har hög integritet. Med Ulrika som mäklare får du klar och tydlig information och ..."
"Ulrika är en mycket erfaren, kompetent och engagerad mäklare med mycket kunskap om lokala marknaden. Ulrika har en förvånansvärt sällsynt kombination som mäklare, hon är genuint positiv och social samtidigt som hon har hög integritet. Med Ulrika som mäklare får du klar och tydlig information och någon som månar om både köpare och säljare. Jag kan verkligen rekommendera Ulrika."
Läs mer
säljare på Hallonstigen 6

05 maj 2022

"God kännedom om lokal marknad och hustyperna i området. Bra kommunikation och fortlöpande information under försäljningen. Driv och engagemang i affären samt alltid lätt att nå via telefon, SMS och e-post."
säljare på Gökvägen 31

05 maj 2022

"Sålde nyligen vår villa i Täby. Vi hade under hela processen ett väldigt fint och tätt samarbete med Ulrika som både var lyhörd för våra önskemål men också bra på att styra oss i rätt riktning i samband med olika vägval. Ulrika hjälpte oss att etablera kontakt med ett superbra homestylingföretag ..."
"Sålde nyligen vår villa i Täby. Vi hade under hela processen ett väldigt fint och tätt samarbete med Ulrika som både var lyhörd för våra önskemål men också bra på att styra oss i rätt riktning i samband med olika vägval. Ulrika hjälpte oss att etablera kontakt med ett superbra homestylingföretag och fixade en fotograf som verkligen tog fram husets fulla potential både till bilder och visning. Vi hade även en intensiv och komplex budgivning med många turer fram och tillbaka där det var fantastiskt skönt att ha Ulrika med som rattade allting väldigt professionellt. Vi kan verkligen rekommendera Ulrika!"
Läs mer
säljare på Rättarvägen 8

04 maj 2022

"Ulrika var verkligen engagerad i vår försäljning och väldigt insatt i vårt område, vilket var ett klar plus vid vår försäljning! "
säljare på Taltrastvägen 9

04 maj 2022

"Ulrikas energi och kunskap om området och marknaden är superbra och det har varit ett enkelt och bra samarbete hela vägen! "
säljare på Hästskovägen 14

04 maj 2022

"Ulrika på Bjurfors Täby har gedigen erfarenhet som mäklare. Hon har dessutom god personkännedom, hög social kompetens, är flexibel och trevlig. Skulle rekommendera henne alla dagar. "
säljare på Källtorpsvägen 23

04 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Ulrika både som köpare och säljare. "
säljare på Vallarevägen 33A

30 nov 2021

"Genom hela processen var Ulrika engagerad, tydlig och trevlig i en perfekt balans av personlig och professionell så att vi kunde bolla våra frågetecken, få tydliga rekommendationer och vägledning och kände oss i trygga händer. Bostaden presenterades och förpackades väldigt snyggt och attraktivt g..."
"Genom hela processen var Ulrika engagerad, tydlig och trevlig i en perfekt balans av personlig och professionell så att vi kunde bolla våra frågetecken, få tydliga rekommendationer och vägledning och kände oss i trygga händer. Bostaden presenterades och förpackades väldigt snyggt och attraktivt genom att framhäva det bästa utan att på något vis vilseleda, vilket gjorde kvalitén på intressenterna på visning hög. Ulrika höll oss uppdaterade under och efter visningar och höll en tight dialog genom budgivningen. Slutresultatet av affären var över våra förväntningar – vi känner absolut att vi fick maximalt betalt tack vare Ulrika Dahlins kompetens. "
Läs mer
säljare på Källtorpsvägen 20

28 nov 2021

"Ulrika är oerhört professionell i sin roll som mäklare. Hon inger stort förtroende och har mycket stor kompetens. Ger henne våra högsta rekommendationer "
säljare på Getvägen 28

26 nov 2021

"Ulrika är en mäklare med mycket bra kontaktnät, vilket ledde till ett smidigt avslut. Vi som säljare kände oss trygga genom hela processen. Ulrika är tillförlitlig, kunnig, professionell och med glimten i ögat. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vallarevägen 13

23 nov 2021

"Ulrika gjorde ett fint och engagerat arbete under vår husförsäljning. "
säljare på Lahällsvägen 18A

22 okt 2021

"Ulrika utförde uppdraget från start till mål på bästa sätt. Trygg, professionell och med stor förståelse och respekt för att en husförsäljning ibland är mycket känslosam. Varmaste rekommendationer!"
säljare på Måsvägen 1B

18 okt 2021

"Ulrika är trevlig och kompetent och såg till att vi fick en bra försäljning!"
säljare på Eskadervägen 22

18 okt 2021

"Superengagerad och kunnig. Tillgänglig, lyhörd och villig att göra det lilla extra!"
säljare på Orrvägen 63

15 sep 2021

"Mycket charmig och intelligent kvinna "
säljare på Koltrastvägen 31

29 jul 2021

"Mycket energisk och engagerad mäklare."
säljare på Viggbygränd 4

29 jul 2021

"Lyhörd, engagerad och med mycket god lokal kännedom!
Jobbar alla dygnets timmar för att tillgodose alla frågor som uppstår.
Frågor och ändringar i annons blev löst direkt. Ulrika är mycket professionell och lätt att tycka om då jag vill ge mina varmaste rekommendationer.
"
"Lyhörd, engagerad och med mycket god lokal kännedom!
Jobbar alla dygnets timmar för att tillgodose alla frågor som uppstår.
Frågor och ändringar i annons blev löst direkt. Ulrika är mycket professionell och lätt att tycka om då jag vill ge mina varmaste rekommendationer.
"
Läs mer
säljare på Koltrastvägen 66

29 jul 2021

"Jag kan inte ha fått en bättre mäklare än Ulrika. Hon är mycket kompetent och kunnig, och inger förtroende och seriositet, vilket jag tycker är det absolut viktigaste egenskaperna hos en mäklare. Samtidigt är hon öppen och social och skapar en god stämning kring sig. Föredömlig när det gäller att..."
"Jag kan inte ha fått en bättre mäklare än Ulrika. Hon är mycket kompetent och kunnig, och inger förtroende och seriositet, vilket jag tycker är det absolut viktigaste egenskaperna hos en mäklare. Samtidigt är hon öppen och social och skapar en god stämning kring sig. Föredömlig när det gäller att hålla kontakt och komma med uppdateringar av läget. Ulrika rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Stenslingan 8

04 jun 2021

"Ulrika hade massor av positiv energi, stor lokalkännedom med ett mycket brett kontaktnät och visade sig vara noga med detaljerna i varje steg i processen från första kontakt till avslut."
säljare på Näsby Allé 3

04 jun 2021

"Ulrika är oerhört trevligt, engagerat och rutinerat som mäklare. Vi kände oss väldigt stöttade i processen, hon gav precis rätt vägledning och tips hela vägen. Husförsäljingen blev en otroligt lyckad affär tack var Ulrika! Stort Tack!"
säljare på Gyllenstiernas väg 21

03 jun 2021

"Ulrika har mycket bra koll på försäljningsprocessen och hon har dessutom ett skarpt affärssinne. Ulrika möter man alltid med ett leende på läpparna, och jag är övertygad om att hennes erfarenhet och positiva sätt skapar förtroende både för köpare och säljare. Vi hade från början en bra dialog och..."
"Ulrika har mycket bra koll på försäljningsprocessen och hon har dessutom ett skarpt affärssinne. Ulrika möter man alltid med ett leende på läpparna, och jag är övertygad om att hennes erfarenhet och positiva sätt skapar förtroende både för köpare och säljare. Vi hade från början en bra dialog och jag har känt mig helt trygg i hennes sätt att driva affären framåt. Kan varmt rekommendera Ulrika som mäklare.
/Christian Roosvall - Stocksund"
Läs mer
säljare på Älgstigen 9

29 maj 2021

"Ulrika tog sig an uppdraget med stort engagemang och har varit väldigt kommunikativ under hela processen. Hon är professionell och väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Ulrika kom med bra tips och idéer och har bra kontakter med t.ex. städfirma och stylist.
Jag kan varmt rekommendera henne! "
"Ulrika tog sig an uppdraget med stort engagemang och har varit väldigt kommunikativ under hela processen. Hon är professionell och väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Ulrika kom med bra tips och idéer och har bra kontakter med t.ex. städfirma och stylist.
Jag kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Tibblevägen 41G

29 maj 2021

"Mäklaren mycket professionell. "
säljare på Taltrastvägen 21

27 maj 2021

"Seriös, proffsig och trevlig med bra lokalkännedom!"
säljare på Starvägen 4C

28 apr 2021

"Väldigt kunnig och skicklig mäklare, kan verkligen rekommendera Ulrika."
säljare på Solvägen 2

15 apr 2021

"Ulrika är inte det billigaste valet men kanske det bästa. Hon levererar en tjänst utöver det vanliga med ett resultat utöver förväntan vilket ger en mycket nöjd säljare men också en trygg köpare."
säljare på Getvägen 30

09 apr 2021

"Proffsig trevlig "
säljare på Kråkuddsvägen 27

03 feb 2021

"Ulrika är förmodligen Sveriges bästa mäklare.
Hennes engagemang och sakkunnighet var imponerande, vad det än var för problem eller frågor som kom upp så hittade Ulrika snabbt och enkelt en lösning. Tack vare detta så gick hela affären så smidigt som man kunde tänka sig.
Om du har en fastighet..."
"Ulrika är förmodligen Sveriges bästa mäklare.
Hennes engagemang och sakkunnighet var imponerande, vad det än var för problem eller frågor som kom upp så hittade Ulrika snabbt och enkelt en lösning. Tack vare detta så gick hela affären så smidigt som man kunde tänka sig.
Om du har en fastighetsaffär av stor vikt rekommenderar jag Ulrika till 100%!"
Läs mer
säljare på Roddarestigen 7

23 dec 2020

"Ulrika är en rutinerad och extremt dedikerad mäklare som lyckas med den svåra balansen att ta ansvar för, och skapa fullt förtroende hos, både säljare och köpare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Slottsvägen 34

29 okt 2020

"Ulrika är oerhört kompetent och ser till de små detaljerna som gör den stora skillnaden i affären för både säljare och köpare. Vi kände oss väldigt involverade och informerade genom hela försäljningen vilket i kombination med hennes starka lokalkännedom resulterade att vi var väldigt nöjda med he..."
"Ulrika är oerhört kompetent och ser till de små detaljerna som gör den stora skillnaden i affären för både säljare och köpare. Vi kände oss väldigt involverade och informerade genom hela försäljningen vilket i kombination med hennes starka lokalkännedom resulterade att vi var väldigt nöjda med hela processen."
Läs mer
säljare på Slottsvägen 89

22 okt 2020

"Ulrika har grym koll på Viggbyholm/Näsbypark och hade flera idéer på tidigare klienter som passade för vårt hus."
säljare på Vretvägen 7A

13 sep 2020

"Ulrika var flexibel och gjorde rätt prioriteringar genom processen. Ulrika visade mycket bra känsla för när det var dags för de olika stegen i processen och när det var dags att skriva på kontraktet och såg till att det blev bra för både köpare och och säljare. "
"Ulrika var flexibel och gjorde rätt prioriteringar genom processen. Ulrika visade mycket bra känsla för när det var dags för de olika stegen i processen och när det var dags att skriva på kontraktet och såg till att det blev bra för både köpare och och säljare. "
Läs mer
säljare på Slottsvägen 82

08 sep 2020

"Kan ge Ulrika de allra varmaste rekommendationer! Andra gången som Ulrika hjälper mig. Med engagemang, kompetens, lyhördhet, integritet och fingerspetskänsla navigerar hon både säljare och köpare målinriktat genom hela processen! Det måste helt enkelt bli bra för båda parter - vilket det utan tve..."
"Kan ge Ulrika de allra varmaste rekommendationer! Andra gången som Ulrika hjälper mig. Med engagemang, kompetens, lyhördhet, integritet och fingerspetskänsla navigerar hon både säljare och köpare målinriktat genom hela processen! Det måste helt enkelt bli bra för båda parter - vilket det utan tvekan också blir! "
Läs mer
säljare på Orrvägen 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
17
Lägenhet
3
Parhus
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
290 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
150 av 154 säljare
Ulrika satte rätt förväntningar på slutpriset
127 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
154 av 155 säljare
Ulrika var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 158 säljare

Ulrika på kartan.

323 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
158 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 375 000 kr
4 rum, 106 m²
50 707 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 386 kr/mån
8 200 000 kr
6 rum, 190 m²
43 157 kr/m²
Parhus, Täby
4 000 kr/mån
7 200 000 kr
6 rum, 138 m²
52 173 kr/m²
Lägenhet, Täby
7 013 kr/mån
4 600 000 kr
3 rum, 98,7 m²
46 938 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 017 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Näsbypark Sjösidan
10 rum, 291 m²
Utropspris: 23 000 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Näsbypark
5 rum, 134 m²
19 000 000 kr
Villa Näsbypark Sjösidan
-800 000 kr
6 rum, 235 m²
Utropspris: 19 800 000 kr
20 000 000 kr
Villa Näsbypark Sjösidan
-2 500 000 kr
6 rum, 214 m²
Utropspris: 22 500 000 kr
12 050 000 kr
Villa Näsbypark
-350 000 kr
8 rum, 207 m²
Utropspris: 12 400 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.