Ulrika Dahlin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Täby  /  Ulrika Dahlin
Profilbild för Ulrika Dahlin
Säljarfavorit
Ulrika Dahlin
4.9 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
12 st
172 545 000 kr

Bakgrund

Ulrika Dahlin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-08-09. Ulrika har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Ulrika har haft 20 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 183 885 000 kr.

Presentation

Med mig som mäklare får du erfarenhet, en aktivt driven försäljning och ett personligt engagemang. Jag drivs av att göra affärer till höga priser och att få nöjda kunder. Jag arbetar huvudsakligen i Täby där jag har flera års erfarenhet från försäljning av alla typer av bostäder, från ettan till de största villorna vid havet. Täby kan jag in i minsta detalj då jag både är uppvuxen här och bor här.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Täby sedan 2007, är i grunden civilekonom och har en bakgrund i bank samt konsult inom finansbranschen. Sedan 2020 är jag verksam hos Bjurfors i Täby/Danderyd. På vårt kontor på Bergtorpsvägen 43 A arbetar fem mäklare och en mäklarassistent. Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta mig om du är intresserad av att sälja din bostad, önskar en värdering eller vill diskutera en framtida flytt. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020

Säljare om Ulrika.

13 sep 2020

"Ulrika var flexibel och gjorde rätt prioriteringar genom processen. Ulrika visade mycket bra känsla för när det var dags för de olika stegen i processen och när det var dags att skriva på kontraktet och såg till att det blev bra för både köpare och och säljare. "
säljare på Slottsvägen 82

08 sep 2020

"Kan ge Ulrika de allra varmaste rekommendationer! Andra gången som Ulrika hjälper mig. Med engagemang, kompetens, lyhördhet, integritet och fingerspetskänsla navigerar hon både säljare och köpare målinriktat genom hela processen! Det måste helt enkelt bli bra för båda parter - vilket det utan tvekan också blir! "
säljare på Orrvägen 45

03 sep 2020

"Supernöjda med Ulrika Dahlin, kommer med all säkerhet att anlita henne igen vid framtida försäljningar! Hon är grym! "
säljare på Flaggvägen 35

02 jul 2020

"Ulrika visade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Hon gav tips och råd under vägens gång, allt från styling till besiktning. Man märker att hon har en lång erfarenhet och det inger en trygghet under hela processen. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Vi kan varmt rekommendera Ulrika"
säljare på Slottsvägen 85

26 maj 2020

"Ulrika är en professionell och sympatisk mäklare med stor lokalkännedom. Hon höll ihop hela affären från start till slut med stort engagemang. Jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Slottsvägen 71

19 maj 2020

"Positiv & Glad mitt i Corona tiden! "
säljare på Ekbacksvägen 5

17 feb 2020

"Våra varmaste rekommendationer till Ulrika Dahlin, vars erfarenhet och rutin var ovärderliga i samband med vår husförsäljning, som blev mycket lyckad. En mäklare med stor lokal kännedom, som verkligen bryr sig om såväl köpare som säljare och som man snabbt får stort förtroende för."
säljare på Kristinebergsvägen 15

06 feb 2020

"Ulrika är en mycket engagerad och kompetent mäklare. Vi kan varmt rekommendera henne!
Säljare Plogvägen 18 / Täby "
säljare på Plogvägen 18

07 jan 2020

"Under processen med försäljningen av vårt hus mötte vi en del bakslag och motgångar. Men med aldrig sviktande entusiasm och aldrig sinande gott humör tog Ulrika Dahlin ständigt nya tag och lotsade oss till ett framgångsrikt och lyckat avslut. För detta är vi henne djupt tacksamma och önskar henne all framgång i fortsättningen."
säljare på Bockstigen 6

02 jan 2020

"Fantastiskt stöd och entusiasm i en då ganska trög marknad. Ulrika har på ett utmärkt sätt hjäkpt oss även 2018 med försäljning av villa i Norskogen. Bättre mäklare kunde vi inte ha haft. Vi är så nöjda"
säljare på Hägernäsvägen 2

01 jan 2020

"Min mor hade kontaktat Ulrika Dahlin redan 2016. Ulrika hade lokalkännedom och goda rekommendationer. Fick från första kontakten ett positivt intryck. Ulrika var engagerad, vi hade täta info-kontakter och säljkontraktet skrevs drygt en månad efter första visningen. Hela processen sköttes professionelt och smidigt och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Långa Raden 24

29 dec 2019

"Mäklaren hade bra samarbete med kunnig stylist för att förbereda fotografering/visning."
säljare på Tegnérlunden 14

29 nov 2019

"Ulrika Dahlin är väldigt duktig på att kunna ”ta” alla typer av människor och har en väldigt trevlig attityd utan att vara påträngande."
säljare på Lövängsvägen 73

22 nov 2019

"Ulrika Dahlin visade en lägenhet som vi inte gick vidare med. Vi fick dock ett stort förtroende för henne. Hon gav goda råd inför försäljningen av vårt hus. När vi långt senare hittade vår lägenhet hos en annan mäklare var det naturligt för oss att erbjuda henne att sälja vårt hus. Säljande mäklare informerades tidigt i processen."
säljare på Granitvägen 61

21 nov 2019

"Vi var helnojda med Ulrika Dahlin och visste tidigt att vi ville sälja vårt hus via henne. Vi upplevde säljprocessen med Ulrika som smidig, snabb och extremt professionell. "
säljare på Lärkvägen 17B

20 nov 2019

"Bra insatt mäklare med kännedom om bostadsområdet"
säljare på Vedettvägen 3

10 okt 2019

"Ulrika är oerhört proffsig. Det var ingen tvekan till att välja Ulrika igen till min andra lägenhetsaffär!"
säljare på Kuttervägen 8

02 okt 2019

"Ulrika lyssnade tidigt in våra önskemål och kom samtidigt med bra idéer och förslag baserat på sin marknadskunskap och erfarenhet. Hon var målinriktad och drivande men på ett inkännande sätt med fokus på att både vi som säljare men även köpare skulle bli nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Ulrika till andra hussäljare framöver om man önskar starkt engagemang av Ulrika som verkligen är rätt i sin roll och älskar sitt arbete. "
säljare på Höglandsvägen 29

02 okt 2019

"Proffsig, engagerad och säljfokuserad. Mycket nöjd!"
säljare på Åvalundsvägen 21

24 maj 2019

"Ulrika, eller som jag kallar henne, drottningen av Näsbypark :-), är en fantastisk mäklare. Hon har överträffat mina förväntningar på så många sätt, jag kunde inte önska mig mer och jag ger mina allra bästa rekommendationer"
säljare på Hallonstigen 5

11 apr 2019

"Superengagerad mäklare med stor förståelse för objektets potential och vad som krävs för att lyfta fram den!"
säljare på Kvarntorpsvägen 8

07 apr 2019

"Välmedveten om området!
Uppskattade priset redan innan helt korrekt!
Tillmötesgående och trevlig bemötande! "
säljare på Timmergränd 3

03 apr 2019

"Vår andra fsg med Ulrika, gärna en 3:e om/när det blir aktuellt."
säljare på Slottsvägen 1

28 mar 2019

"Tydlig linje från start till mål. Mycket engagerad och positiv, väl insatt i området och marknaden. "
säljare på Slåttergränd 17

27 mar 2019

"Mycket kompetent och engagerad mäklare. Vi köpte och sålde via Ulrika så fick uppleva båda sidorna som både köpare och säljare. Proffessionell hela vägen och mycket tydlig i budgivningen, vilket uppskattas. Ger våra allra bästa rekommendationer!"
säljare på Gökärtsvägen 87

25 mar 2019

"Bra lokalkännedom, social kompetens, alltid glad o trevlig ! Vårt nya boende förmedlades av samma mäklarfirma !"
säljare på Eskadervägen 8

25 mar 2019

"Ulrika gjorde ett jätte bra jobb! Alltid tillgänglig och lämnade löpande info om hur försäljningen fortlöpte. Mycket påläst och insatt i området med ett stort kontaktnät. Vi rekommendera gärna Ulrika och ger henne högsta betyg."
säljare på Larsvägen 5

25 mar 2019

"Ulrika är mycket trevlig, inkännande, driven och med god lokalkännedom. Dock var marknaden mycket tuffare än vad jag förväntat mig och tyvärr lyssnade jag inte på Ulrikas föreslagna utgångspris. Tror uppmärksamheten till visningen blivit större om jag valt hennes förslag. Men efter hårt slit fick hon till ett avslat. Tack Ulrika!"
säljare på Catalinabacken 6

18 apr 2018

"En fantastisk försäljning då vårt hus visade sig vara väldigt eftertraktat av många intressenter. Använde rekommenderad stylist också som gjorde att bilder blev väldigt tilltalande. Vi är mycket nöjda med vår försäljning. "
säljare på Klappervägen 11

17 apr 2018

"Ulrika är enligt mig Täbys bästa mäklare. Jag har köpt av henne en gång och hon har sålt två hus och en lägenhet. Alla försäljningar har gett det utlovade eller mer. Hon är påläst, positiv och driver på samtidigt som hon är lyhörd och fångar köparsignaler. "
säljare på Attundavägen 10

17 apr 2018

"Magnussons Mäkleri i Näsby Park är specialister på Näsby Park "
säljare på Domherrevägen 9

28 mar 2018

"En mycket proffsig guidning genom hela processen , kan varmt rekommendera Ulrika när ni ska sälja ert boende."
säljare på Gripsvallsvägen 29

06 mar 2018

"Mäklaren var lätt att prata med, trevlig och grundlig. Hon tog sig mycket tid och visade respekt.
"
säljare på Slottsvägen 3

21 feb 2018

"Mycket roligt och tryggt att jobba tillsammans med Ulrika!"
säljare på Oxelvägen 6

14 feb 2018

"Ulrika har varit fantastisk att samarbeta med, med ett mycket vänligt och positivt bemötande, samt en otrolig tillgänglighet. På grund av den tröga marknaden, tog det 12 visningar innan den fina lägenheten hittade sin köpare, men Ulrika var med mig som säljare hela vägen och uppmuntrade när det kändes som trögast. Jag kan verkligen ge Ulrika mina allra varmaste rekommendationer!"
säljare på Näsby Allé 3

10 feb 2018

"Bästa mäklaren i Täby! Kan varmt rekommendera Ulrika. Vi har använt henne två gånger nu och är supernöjda. Hon är engagerad, varm och är mån om sina kunder!"
säljare på Grindtorps Skolgränd 20

10 feb 2018

"Informativ och tydlig även mot köparen.
Yrkesproffs helt enkelt."
säljare på Stora Marknadsvägen 13B

20 jun 2017

"Ulrika var snabb, flexibel och noggrann när vi på kort tid behövde sälja vårat hus"
säljare på Kvarntorpsvägen 32E

16 maj 2017

"Stort engagemang och hårt arbete gav resultat, en mycket god insats från en skicklig och erfaren mäklare."
säljare på Tornövägen 6

07 maj 2017

"Mycket proffsig, trevlig och kvick. Mycket bra lokalkännedom och lätt att samarbeta med."
säljare på Gyllenstiernas väg 59

27 apr 2017

"Ulrika är en varm person som är lätt att tycka om och är dessutom förtroendeingivande och väldigt proffsig. Man kunde känna sig trygg genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Ulrika!"
säljare på Göran Elgfelts gata 5A

06 apr 2017

"Proffsig hantering"
säljare på Lärkvägen 9

22 mar 2017

"Trevlig, drivande, gav goda råd om förbättringar,såg till att huset lyftes utseendemässigt inför fotografering och visning"
säljare på Sommarvägen 12

18 mar 2017

"Mycket proffessional mäklare med helt rätt hantering av försäljningen av vår fastighet. Jag skulle vilja påstå att hon är Stockholms bästa fastighetsmäklare. Engagerad, intresserad, kompetent och gjorde insatser utöver mina förväntningar."
säljare på Djursholmsvägen 35A

06 mar 2017

"Vi köpte hus av Ulrika för fem år sedan. Vi valde henne när vi skulle sälja då vi tyckte hon var professionell, kunnig och rättvis mot både oss och den andra parten. Vi är mycket nöjda med priset vi fick när vi nu sålde vårt hus. "
säljare på Tibblevägen 47

27 jan 2017

"En stjärna på alla sätt, rekommenderas varmt!"
säljare på Djursholmsvägen 29A

27 jan 2017

"Vi kan definitivt rekommendera Ulrika Dahlin som mäklare. Hon är kunnig och erfaren. Hon lyssnar, är ambitiös, snabb på att återkoppla samt lätt tillgänglig. Hon har ett brett kontaktnät av potentiella köpare."
säljare på Sågtorpsvägen 32D

08 dec 2016

"Vi har både köpt och sålt med Ulrika och är mycket nöjda."
säljare på Värtavägen 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Radhus
7
Parhus
1
Lägenhet
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
183 885 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
85 av 91 säljare
Ulrika satte rätt förväntningar på slutpriset
76 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 91 säljare
Ulrika var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Ulrika på kartan.

233 tidigare annonser
5 bostäder till salu
91 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 900 000 kr
4 rum, 108 m²
45 370 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 670 kr/mån
15 250 000 kr
6 rum, 208 m²
73 317 kr/m²
Villa, Täby
5 100 000 kr
5 rum, 120 m²
42 500 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 200 kr/mån
6 195 000 kr
6 rum, 131 m²
47 290 kr/m²
Parhus, Täby
3 000 kr/mån
3 475 000 kr
2 rum, 57 m²
60 964 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 689 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 200 000 kr
Kedjehus Norskogen
+ 950 000 kr
8 rum, 150 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan ge Ulrika de allra varmaste rekommendationer! Andra gången som Ulrika hjälper mig. Med engagemang, kompetens, lyhördhet, integritet och fingerspetskänsla navigerar hon både säljare och köpare målinriktat genom hela processen! Det måste helt enkelt bli bra för båda parter - vilket det utan tvekan också blir! "
10 100 000 kr
Villa Näsby Park
+ 1 150 000 kr
7 rum, 173 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
16 800 000 kr
Villa Näsbypark Sjösidan
+ 1 900 000 kr
8 rum, 223 m²
Utropspris: 14 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ulrika var flexibel och gjorde rätt prioriteringar genom processen. Ulrika visade mycket bra känsla för när det var dags för de olika stegen i processen och när det var dags att skriva på kontraktet och såg till att det blev bra för både köpare och och säljare. "
8 500 000 kr
Radhus Näsbypark Sjösidan
+ 650 000 kr
6 rum, 112 m²
Utropspris: 7 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjda med Ulrika Dahlin, kommer med all säkerhet att anlita henne igen vid framtida försäljningar! Hon är grym! "
5 500 000 kr
Radhus Täby Kyrkby
5 rum, 135 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.