Ulrika Bernhardsson

Profilbild för Ulrika Bernhardsson
Ulrika Bernhardsson
4.9 / 5
(67 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
3 st
74 035 000 kr

Bakgrund

Ulrika Bernhardsson jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2006-04-04. Ulrika har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ulrika har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och villor och motsvarar ett värde på 117 003 000 kr.

Presentation

Ulrika älskar sitt jobb. Hon har i och för sig alltid älskat att jobba. Hon är arbetsmyran som lägger oerhört mycket tid på de villor och radhus som hon säljer. Som boende i området, uppvuxen på Orust och med sommarställe i södra skärgården har hon lätt för att plocka upp alla fantastiska och fördelaktiga detaljer med de hus som hon anlitas för att sälja. Så har hon också med anmärkningsvärt goda resultat engagerats för ett imponerande antal fastighetsaffärer genom åren. Hon har även fått förtroenden att sälja flera av områdets premiumfastigheter.

”Proffsig” är det ord som ligger närmast till hands för Ulrikas kunder när de beskriver henne. Lugn, trevlig, kunnig och förtroendeingivande är andra vanliga omnämningar. Ulrika omger sig med en ärlig och naturlig framtoning, hon har också en stark drivkraft i sina bostadsaffärer.

Om inte Ulrika är i sin arbetsroll dras hon till lugnet och varvar gärna ner på lantstället, gymmet eller med en veckas skidåkning i franska alperna. Att västra Göteborg bjuder på så många fantastiska promenadstigar och slingor att springa tycker hon är fenomenalt. ”Vi bor nära en stor stad och har shopping i krokarna, på Frölunda Torg … Här har man tillgång till allt. Det är perfekt!”

Se rekommendationer från mina tidigare säljare och köpare:
https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-goteborg-vaster/ulrika-bernhardsson

Prisad mäklare.

Säljare om Ulrika.

24 jan 2023

"Ulrika är kunnig, har lång erfarenhet och gav oss ett bra bemötande!"
säljare på Tolvskillingsgatan 16B

13 apr 2022

"Ulrika är väldigt trevlig och kunnig. Hon är engagerad och serviceinriktad. Ulrika har gjort ett jättebra jobb, hon har haft extravisningar allt för att vi ska vara nöjda . Jag rekommenderar verkligen Ulrika. Mvh, Helge Svärd . "
säljare på Spektrumsgatan 7

22 mar 2022

"Ulrika är professionell, trovärdig, snabb och smidig. "
säljare på Ängåsgatan 12

31 jan 2022

"Professionell , kunnig i området, erfaren, driven, engagerad."
säljare på Bygatan 11

26 jan 2022

"Vi är väldigt nöjda med Ulrika som mäklare. Hon guidade oss på ett bra sätt genom hela säljprocessen. "
säljare på Mastgatan 1

12 nov 2021

"Var nöjd med hennes engagemang och nedlagda arbete.
Som säljare hade vi kanske övervärderat huset, många spekulanter och visningar på hemnet, trots detta lägre pris än förväntat. "
säljare på Ekorregatan 14

07 okt 2021

"Ulrika är mycket proffsig, seriös, trevlig och kan sin sak. Vi kan varmt rekommendera henne, supernöjda."
säljare på Fregattgatan 22

20 maj 2021

"Ulrika är proffsig. Vi är supernöjda med försäljningen av vårt hus och processen med detta. Vi rekommenderar Ulrika!"
säljare på Lastrumsgatan 4

27 mar 2021

"Ulrika är driven och erfaren. Det är tryggt att sälja hus med henne. Det är ordning och reda och det känns som hon är mycket bra med kuder."
säljare på Påskrisgatan 8

09 mar 2021

"Kändes väl uppdaterad med marknaden och med köparbeteenden. Kunde rekommendera besiktningsfirma, försäkring utan dröjsmål. Sedan valde vi att ta ett tidigt förhandsbud vilket gjorde att vi kanske inte fick se hela Ulrikas potential"
säljare på Ögärdesvägen 4

11 feb 2021

"Mycket engagerad och alltid tillmötesgående. Engagerad och bra kommunikation "
säljare på Styrbordsgatan 18

25 jan 2021

"Trevlig och engagerad."
säljare på Laxgatan 19

24 jul 2020

"Det var en fröjd att jobba med Ulrika! Kunnig proffsig och oherhört enkel att jobba med. Från vårt första möte till affär tog mindre än två månader, att vi dessutom fick mycket mer för huset än vad vi trott var en fin bonus!"
säljare på Hagaliden 15

02 jul 2020

"Ulrika är mycket seriös och kunnig, har full kontroll på uppdraget. Lätt att rekommendera Ulrika."
säljare på Södra Forsåkersgatan 105

30 jun 2020

"Vi är supernöjda! Försäljningen gick smidigt och vår uppfattning är att både säljare och köpare var nöjda med Ulrikas insats. Tryggt och bra! "
säljare på Eklanda Lund 44

06 apr 2020

"Jag är mycket nöjd med min mäklare. Hon gav ett proffsigt intryck, hade stor erfarenhet och var lyhörd för mina önskemål."
säljare på Gapakullen 26

31 dec 2019

"Allt gick väldigt snabt ."
säljare på Heleneviksbacken 23

27 dec 2019

"Professionell, lyhörd och lätt att arbeta med. Rekommenderas varmt. "
säljare på Boregatan 9

19 dec 2019

"Mycket professionell och trygg insats av Ulrika på Bjurfors. Tillsammans kunde vi genomföra en försäljning som jag upplever att alla parter är jättenöjda med. Verkligen toppen!"
säljare på Lekevallsgatan 28

11 nov 2019

"Jag har ju använt Ulrika innan därför var valet lätt att välja henne igen, bra kemi redan första gången.
Men denna gång tyckte jag nog att hon hade lite för lite koll på marknadsvärdet i området. Det beror ju säkert på att det säljs få fastigheter här. Men vi bestämde priset själva och med facit..."
"Jag har ju använt Ulrika innan därför var valet lätt att välja henne igen, bra kemi redan första gången.
Men denna gång tyckte jag nog att hon hade lite för lite koll på marknadsvärdet i området. Det beror ju säkert på att det säljs få fastigheter här. Men vi bestämde priset själva och med facit i hand så gjorde Bjurfors en bra hacka eftersom det var en % på utgångspriset och sedan 10% på den som översteg utgångspriset. I detta fallet så ökade det med 25% vilket gör att det blir en rätt hög mäklarkostnad. MEN hon gör ett kanon jobb och är omtyckt av säljare och även köpare. Lätt att få tag på när som helst kvällar och helger"
Läs mer
säljare på Alfsätersgatan 5

08 nov 2019

"Framgår av min bedömning enligt ovan!"
säljare på Krokslätts Storgata 27

30 aug 2019

"Om et funnits tio i topp hade hon fått det!! En fantastisk insats!"
säljare på Hulelycksgatan 35

29 aug 2019

"Ulrika är en mycket erfaren och kompetent mäklare med ett högt kundfokus. Hon har ett professionellt agerande och ett sympatiskt bemötande. Hon var alltid nåbar och engagerad.
Ulrika har verkligen det lilla extra och jag kan varmt rekommendera henne!
"
"Ulrika är en mycket erfaren och kompetent mäklare med ett högt kundfokus. Hon har ett professionellt agerande och ett sympatiskt bemötande. Hon var alltid nåbar och engagerad.
Ulrika har verkligen det lilla extra och jag kan varmt rekommendera henne!
"
Läs mer
säljare på Sadelgatan 8I

16 aug 2019

"Ulrika har lotsat oss igenom försäljningen med professionalitet, gott omdöme och ett positivt bemötande! Hon hade bra koll på marknaden i området och vi fick vad vi önskade oss prismässigt. Hon fick oss helt enkelt att känna oss trygga hela vägen och vi kommer gladeligen att anlita Ulrika igen v..."
"Ulrika har lotsat oss igenom försäljningen med professionalitet, gott omdöme och ett positivt bemötande! Hon hade bra koll på marknaden i området och vi fick vad vi önskade oss prismässigt. Hon fick oss helt enkelt att känna oss trygga hela vägen och vi kommer gladeligen att anlita Ulrika igen vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Björnekärrsvägen 17

14 aug 2019

"Ulrika är professionell, trevlig och lätt att få kontakt med. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade. Vi är mycket nöjda med henne som mäklare!"
säljare på Vitmossegatan 27

12 aug 2019

"Helt engagerad och bra med kommunikation och på att förklara hur det hela funkar . Löste alla problem på bästa möjliga sättet. Hjälpte mycket med processen (vi sålde huset från utomlands). Väldigt starkt rekommenderad. "
säljare på Märgelvägen 57

02 feb 2019

"Totala mäklarvordet är högt men vi var lyckosamma och fick till ett riktigt bra slutpris. Hade vi inte fått det hade vi inte varit lika nöjda. Ulrika var ganska försiktig med förväntat slutpris efter det att det ursprungliga prisspannet hade givits och försökte flera ggr hålla tillbaka våra förvä..."
"Totala mäklarvordet är högt men vi var lyckosamma och fick till ett riktigt bra slutpris. Hade vi inte fått det hade vi inte varit lika nöjda. Ulrika var ganska försiktig med förväntat slutpris efter det att det ursprungliga prisspannet hade givits och försökte flera ggr hålla tillbaka våra förväntningar. Det var lite frustrerande med troligen klokt, det blev ju bra tillslut. Stylingen som Ulrika rekommenderade blev vi mkt nöjda med plus att var roligt att se vad de kunde göra med vårt hem. "
Läs mer
säljare på Paddelgatan 10

31 jan 2019

"Ulrika är professionell, positiv och engagerad. Kunnig gällande bostadsmarknaden och får dig som säljare att känna sig trygg. Rekommenderar helhjärtat henne för den som vill sälja sin bostad. "
säljare på Brännåsvägen 33

24 jan 2019

"Vi valde Bjurfors för att vi hört mycket gott om er, men vår mäklares insats, energi och professionalism var verkligen över alla förväntningar. Vi är mao supernöjda!"
säljare på Eklanda Gärde 20

29 apr 2018

"Väldigt kompetent och erfaren. Informerade löpande vad som hände. Fick snabba svar oavsett kommunikationsmedel."
säljare på Södra Forsåkersgatan 79A

11 apr 2017

"Proffsigt korrekt och tryggt."
säljare på Drabergsvägen 39

24 feb 2017

"Från och med vårt första möte,fick vi en mkt bra kontakt,och med Ulrikas kännedom om Mölndal kände vi oss trygga vid försäljningen av huset,och det har fungerat utmärkt under resans gång.Vi kan och vill verkligen rekommendera Ulrika som husmäklare."
säljare på Skräddaregatan 9

03 okt 2016

"Ulrika kändes trygg redan från starten, satte rimliga förväntningar och fick till en budgivning som gav oss vad vi hoppades på. Vi kommer definitivt rekommendera henne och Bjurfors till andra."
säljare på Skogsbovägen 33

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
8
Villa
7
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
117 003 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
61 av 65 säljare
Ulrika satte rätt förväntningar på slutpriset
48 av 66 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
67 av 67 säljare
Ulrika var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 67 säljare

Ulrika på kartan.

283 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
67 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

5 775 000 kr
4 rum, 108 m²
53 472 kr/m²
Kedjehus, Göteborg
5 200 000 kr
3 rum, 86 m²
60 465 kr/m²
Radhus, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Påvelund
6 rum, 137 m²
Utropspris: 6 000 000 kr
9 850 000 kr
Villa Eckran
4 rum, 160 m²
Utropspris: 9 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 950 000 kr
Villa Påvelund
-250 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 7 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 200 000 kr
Radhus Högsbohöjd
-150 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ulrika är kunnig, har lång erfarenhet och gav oss ett bra bemötande!"
Slutpris saknas
Villa Långedrag
8 rum, 204 m²
Utropspris: 10 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.