Ulf Friberg

Profilbild för Ulf Friberg
Ulf Friberg
4.9 / 5
(48 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
4 st
2 st
14 940 000 kr

Bakgrund

Ulf Friberg jobbar på Ekenstam och är registrerad mäklare sedan 2002-12-09. Ulf har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ulf har haft 3 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 12 440 000 kr.

Presentation

Vi kanske redan har träffats? Det vore inte så konstigt, eftersom jag i 18 år har förmedlat över 1350 bostäder i Stockholm i både upp - och nedåtgående marknad, varav flera år med slagna försäljningsrekord. Jag är ett välbekant ansikte inom branschen och har ett stort kontaktnät som gynnar mina kunder. Under åren har jag skapat mig en obetalbar erfarenhet och en djup lokalkännedom. Jag känner till varje gata som det vore min egen. Min tumregel är att alltid sätta mina kunder i fokus och jag har ständigt återkommande kunder, både som köpt eller sålt genom mig under åren eller kanske träffat mig på en visning och uppskattat mitt sätt att jobba. Det är otroligt kul och lärorikt att lära känna nya människor och följa deras bostadsresa. En del bostäder har jag sålt om flera gånger. Jag möter varje enskild kund med ett leende på läpparna och med lyhördhet. Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär och ser till att göra det där lilla extra. Om vi inte har träffats så tycker jag det är dags nu. Ring mig så bokar vi in ett möte inom kort!

Varma hälsningar Ulf!

Mäklarbyrå


Säljare om Ulf.

16 sep 2020

"Vi sålde vår bostad med Ulf Friberg och är mycket nöjda med resultatet!
Ulf var engagerad och lätt att få tag på och alltid professionell. Han gjorde ett stort arbete med extra visningar och var väldigt bra att bolla med och gav alltid tydlig information.
Vi kan varmt rekommendera Ulf Friberg"
säljare på Gumuddsvägen 7

21 aug 2020

"Engagerad och lyhörd mäklare som ger allt för affären"
säljare på Sveavägen 35

12 aug 2020

"Otroligt fint bemötande och är alltid redo att hjälpa. "
säljare på Mössebergsvägen 20

01 mar 2019

"Väldigt nöjd med Ulfs insats under försäljningsprocessen, samt hur allt hanterades när lägenheten väl sålts. Försäljningen gick fort från de att vi började till det att den sålts, och gick enligt förväntan från min sida. "
säljare på Dianavägen 30

27 feb 2019

"Vi beslutade oss att gå vidare med Ulf efter vi träffat ett flertal mäklare. Vi valde Ulf då han har många års erfarenhet av att sälja lägenheter i Vasastan. Han är rak och ärlig vilket både jag och min sambo uppskattar. Att Ulf sedan lyckats ha en så god relation med köparna under en månads tid tills vi beslutat oss för att släppa lägenheten visar på att han är någon man kan lita på och känner sig trygg med. Vi rekommenderar verkligen att sälja din bostad med Ulf."
säljare på Torsgatan 9

22 feb 2019

"Super duktig mäklare, rekommenderas!!!"
säljare på Sveavägen 35

24 sep 2018

"Ulf Friberg levererade i absolut toppklass. Ulf ger sig inte innan han har givit allt för affären. Mycket nöjd!"
säljare på Grevgatan 20

24 aug 2018

"Han har gjort ett bra arbete. "
säljare på Kronobergsgatan 26

22 aug 2018

"Ulf är en oerhört professionell mäklare som bryr sig om sina kunder. Framförallt lyssnar han noga och förstår kundens behov. Jag kommer att rekommendera Ulf till andra som ska sälja sin lägenhet. "
säljare på Torsgatan 82

22 aug 2018

"Kunnig om bostadsmarknaden i stort och i Vasastan i synnerhet.Avslöjade skambud och och kom med lugnande , avvaktande hållning. Det ledde till budgivning som han hanterade utan anmärkning . Stark rekomendation för Ulf Friberg.
"
säljare på Surbrunnsgatan 56

22 maj 2018

"Jag rekommenderar Ulf till alla som söker en engagerad, trevlig och professionell mäklare. "
säljare på Rörstrandsgatan 25

10 apr 2018

"Ulf är en utomordentlig mäklare, både kunnig och väldigt erfaren. Därtill ärlig och lyhörd, plus mycket trevlig. Vi kan varmt rekommendera honom och är mycket nöjda med vår försäljning tillsammans med Ulf."
säljare på Atlasmuren 16

08 apr 2018

"Ulf Friberg hanterade vår försäljning helt perfekt och överträffade alla våra förväntningar. Han är en otroligt kompetent och erfaren mäklare och det märks att han har många års erfarenhet i branschen. Ulf var väldigt lätt att ha att göra med och han anpassade sig helt efter våra behov. Hans engagemang sträckte sig över varje detalj i affären och vi kände oss fullkomligt trygga med honom. Vi kan verkligen rekommendera honom och kommer själva använda oss av honom i framtiden."
säljare på Ringvägen 153B

08 apr 2018

"Ulf Friberg är en utomordentligt professionell och kompetent mäklare; dessutom med lång erfarenhet som kommer väl till pass i nuvarande marknadsläge våren 2018.
Vi har under åren erfarit Ulf från både köpar- och säljarsidan som mäklare. Han har nu senast med stort engagemang, ett ödmjukt bemötande och påtaglig fingertoppskänsla hjälpt oss att fatta rätt beslut gällande försäljningen av vår lägenhet, som sedan resulterade i ett fantastiskt avslut. Vi vill därför varmt rekommendera honom till er som vill ha den bästa av mäklare.""
säljare på Frejgatan 89

08 apr 2018

"Ulf Friberg är en utomordentligt professionell och kompetent mäklare; dessutom med lång erfarenhet som kommer väl till pass i nuvarande marknadsläge våren 2018.
Vi har under åren erfarit Ulf från både köpar- och säljarsidan som mäklare. Han har nu senast med stort engagemang, ett ödmjukt bemötande och påtaglig fingertoppskänsla hjälpt oss att fatta rätt beslut gällande försäljningen av vår lägenhet, som sedan resulterade i ett fantastiskt avslut. Vi vill därför varmt rekommendera honom till er som vill ha den bästa av mäklare."
säljare på Frejgatan 89

04 apr 2018

"Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare. Min situation var rörig och försäljningen blev aktuell med kort varsel. Därtill var markanden ganska stillastående men allt slutade lyckligt. Ulf var lugn och inkännande, fanns hela tiden till hands och svarade på frågor och allt gick otroligt snabbt och smidigt från vårt första mötte till att affären var avslutad. Trots brådska att få sålt är jag nöjd med utfallet. Kan varmt rekommendera Ulf."
säljare på Norrbackagatan 70A

12 okt 2017

"Ulf är mycket påläst, professionel. Han överträffade våra förväntningar. Vi kan verkligen rekommendera Ulf som mäklare. "
säljare på Dannemoragatan 16A

10 okt 2017

"Ulf hanterade vår försäljning helt perfekt och överträffade alla våra förväntningar. Han är en otroligt kompetent och erfaren mäklare och det märks att han har många års erfarenhet i branschen. Ulf var väldigt lätt att ha att göra med och han anpassade sig helt efter våra behov. Hans engagemang sträckte sig över varje detalj i affären och vi kände oss fullkomligt trygga med honom. Vi kan verkligen rekommendera honom och kommer själva använda oss av honom i framtiden."
säljare på Rödabergsgatan 2

26 maj 2017

"Vi är helt nöjda. En av de mest fantastiska mäklare vi träffat! "
säljare på Sankt Eriksgatan 64

04 maj 2017

"Fantastiskt nöjd med Ulf. Jag kan starkt rekommendera honom!
"
säljare på Drejargatan 1

15 mar 2017

"Bra jobbat fick, marknadspris"
säljare på Odengatan 79

09 mar 2017

"Mycket kompetent mäklare med noggrann och tydlig försäljningsstrategi som avspeglade sig i ett stort antal budgivare trots "rätt pris" från början
Vilket resulterade i ett högt slutpris med nöjd köpare och säljare. Har sålt flera bostäder genom mäklare men ingen slår Ulfs kompetens. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Sveavägen 35

09 mar 2017

"Ulf vara vänlig och hela tidig proffsig. Han var tydlig och ärlig samt arbetade hårt för att lyckas. "
säljare på Tegnérgatan 19

03 mar 2017

"Extremely knowledgeable within his profession, taking you through the entire process with clarity and skill. He was well prepared and quick to follow up any questions. Can be very warmly recommended. "
säljare på Tulegatan 28

21 dec 2016

"Ulf var mkt bra. Den anlitade fotografen var vi inte helt nöjda med."
säljare på Karlbergsvägen 43A

29 nov 2016

"Superproffsig!"
säljare på Karlbergsvägen 43B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
12 440 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
47 av 48 säljare
Ulf satte rätt förväntningar på slutpriset
41 av 48 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
47 av 48 säljare
Ulf var tydlig och höll mig uppdaterad
45 av 48 säljare

Ulf på kartan.

200 tidigare annonser
48 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 500 000 kr
Fritidshus Stockholms skärgård
+ 550 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi sålde vår bostad med Ulf Friberg och är mycket nöjda med resultatet!
Ulf var engagerad och lätt att få tag på och alltid professionell. Han gjorde ett stort arbete med extra visningar och var väldigt bra att bolla med och gav alltid tydlig information.
Vi kan varmt rekommendera Ulf Friberg"
Slutpris saknas
Fritidshus Stockholms skärgård
4 rum, 80 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 91 m²
Utropspris: 6 490 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Bromma
-100 000 kr
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt fint bemötande och är alltid redo att hjälpa. "
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 60 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.