Tove Stål

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Vasastan  /  Tove Stål
Profilbild för Tove Stål
Tove Stål
4.8 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
4 st
39 225 000 kr

Bakgrund

Tove Stål jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2009-06-04. Tove har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tove har haft 11 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 44 270 000 kr.

Presentation

Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 10 års erfarenhet!

Med ett enormt engagemang och med snart 10 år i branschen lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Jag är lyhörd, målinriktad och oerhört driven genom hela processen. Noggrant skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg och kvalitativ bostadsaffär.

Varmt välkomna att kontakta mig om ni går i säljtankar och önskar boka ett möte!

Mäklarbyrå


Säljare om Tove.

05 sep 2020

"Tove är en charmig och trevlig mäklare med ett brinnande intresse för styling. Hon hjälpte mig att styla min lägenhet med ett minst lika gott resultat som en stylingfirma, om inte bättre!"
säljare på Birger Jarlsgatan 100

24 apr 2020

"Tove var en fantastisk mäklare på många sätt, hon höll mig ständigt uppdaterade och kändes som vi var ett team, både innan och under själva försäljningsfasen. Hon kom med många värdefulla tips om hur jag skulle styla lägenheten kostnadsfritt. Sedan mitt under rådande Coronatider fick jag ett slutpris jag var väldigt nöjd med, ärligt talat över förväntan! "
säljare på Döbelnsgatan 43

02 apr 2020

"Min upplevelse av Tove är mycket god. Hon är skarp, och kom med mycket goda förslag under processens gång och vi landade i en lyckad försäljning.
Skulle rekommendera samt använa Tove igen. "
säljare på Bildhuggarvägen 33

06 mar 2020

"Tove är en väldigt engagerad, noggrann och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. Jag har både köpt och sålt lägenheter genom Tove och kan intyga att hon lyckas skapa ett förtroende både för säljaren och köparen som få mäklare kommer i närheten av. Detta då Tove inte är för "pushig" mot köparna samtidigt som hon engagerat och driftigt arbetar mot avslut av affären.
Man känner sig trygg med Tove genom hela försäljningsprocessen mot bakgrund av att hon är noggrann, transparent och lyhörd med ens egna önskemål. Tove är även genuint trevlig och väldigt rolig samt givande att samarbeta med. "
säljare på Bråvallagatan 8

28 feb 2020

"Fick bra kontakt med Tove och hon skötte sig mycket bra.
Vi slapp öppen visning och lägenheten såldes till ett pris, som jag är helt nöjd med!"
säljare på Odengatan 30

20 feb 2020

"Tove är en utmärkt mäklare! Hon är genuin, noggrann , engagerad, skicklig och en mästare på bemötande. Jag har rekommenderat henne till flera anhöriga och skulle själv ha svårt att sälja med en annan mäklare efter denna goda erfarenhet. "
säljare på Frejgatan 18

14 feb 2020

"Jag rekommenderar gladeligen Tove Stål! Hon ger ett mycket seriöst intryck och guidar en genom hela processen.
Jag fick rekommendation att kontakta Tove av en vän som varit på MÅNGA visningar och som tyckte att Tove var den enda seriösa och duktiga mäklaren hon träffat. Själv träffade jag 8 mäklare inför min försäljning och jag är verkligen beredd att hålla med min vän om Tove. Efter att vi träffats var valet av mäklare självklart! "
säljare på Katarina Bangata 62

10 feb 2020

"Tove är oerhört erfaren vilket märktes genom hela säljprocessen, från råd avseende hur vi tar fram det bästa i lägenheten till bilder, prospekt, visning och kontrakt. Tove lägger ner ett beundransvärt engagemang för att få till bästa möjliga utgång och göra affären trygg för både säljare och köpare. Hon är professionell, strukturerad, lyhörd och förtroendeingivande. Försäljningen gick över alla förväntningar. Jag kommer absolut att sälja med Tove igen!"
säljare på Brantingsgatan 32

06 feb 2020

"Jag är jättenöjd med Tove och kan varmt rekommendera henne!
Hon var väldigt engagerad, lyhörd och proffsig under hela processen.
Oerhört kunnig, kompetent och trevlig både mot mig och mot potentiella köpare.
Jag kunde inte önska ett bättre bemötande eller hjälp i samband med försäljningen och kommer att anlita henne igen.
Högsta betyg från mig!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 27

06 feb 2020

"Andra lägenheten jag säljer med Tove, lika lovande om inte bättre än första gången. Hon är otroligt professionell och engagerad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sveavägen 99

04 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Tove. Väldigt kompetent gällande allt från styling, fotografering till det juridiska.
Rak, ärlig, tydlig, inkännande och rättfram med mkt återkoppling och tillgänglighet. Lika mån om att säljare som köpare är nöjda och informerade.
Bästa mäklare vi anlitat någonsin och kommer att fortsätta anlita Tove när det är dags för både sälj och köp. "
säljare på Gästrikegatan 3

01 nov 2019

"Fick bra inspirationsbilder av Tove för styling av lägenheten. Inför fotograferingen kom hon i god tid och hjälpte till att se över stylingen. Fick input på flytta runt lite inredning och små sista detaljerna."
säljare på Roslagsgatan 57

01 nov 2019

"Tove är en härlig och lättsam person med ett otroligt engagemang. Bra känsla för detaljer och inredning. "
säljare på Roslagsgatan 15A

31 okt 2019

"Tove har varit mycket engagerad och driven. Hon ger aldrig upp! Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Makaronigränd 5

19 maj 2019

"Tove är fantastiskt engagerad, ger många bra råd baserade på gedigen erfarenhet och är alltid lätt att få tag på. Upplevde att försäljningen var lika viktig för henne som för oss, hon gjorde allt och lite till för att vi skulle bli nöjda. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Robert Almströmsgatan 9

26 apr 2019

"Tove är den mest fantastiska mäklare jag någonsin mött. Jag har både köpt och sålt med Tove som mäklare och har aldrig mött en mäklare som skapat en sån trygghet kring ett köp/försäljning. Jag rekommenderar Tove till alla jag möter och ni ska vara så glada att ni har henne hos er! "
säljare på Skeppargatan 73

20 apr 2019

"Kunnig och väldigt hjälpsam med råd och tips. Snabb återkoppling och trevligt bemötande."
säljare på Upplandsgatan 47

06 feb 2019

"Vi upplevde Tove som en väldigt kompetent och professionell mäklare med mycket värme. På ett vänligt och proffsigt sätt inkluderade hon oss som säljare i hur hon ville lägga upp försäljningen och stämde kontinuerligt av att vi var bekväma med processen. Hon var också lyhörd och respekterande till våra önskemål och funderingar. De stylingtips hon framförde hade troligtvis positiv påverkan på försäljningspriset. Den del av processen vi var mest nöjda med vår mäklare var vid budgivningen då hon tog tag i den på ett mycket bra sätt samt lät oss vara involverade och delaktig i den grad vi önskade. Vi kommer med stor sannolikhet efterfråga hennes tjänster i framtiden om möjligheten ges.
"
säljare på Brahegatan 58

31 jan 2019

"Raka puckar :) "
säljare på Olof Palmes gata 16

30 nov 2018

"Jag kände mig trygg genom hela affären, alla mina frågor och önskemål togs på allvar. Tove Stål kändes mycket seriös och engagerad i att det skulle bli en lugn och trygg affär för både mig som säljare men också för köparen. "
säljare på Tomtebogatan 9

28 nov 2018

"Tove är mäklare av toppklass, som verkligen håller kvalitet. Extremt noggrann och engagerad från början till slut. Har både köpt och sålt med Tove flera gånger och kan varmt rekommendera. "
säljare på Rådmansgatan 23

24 okt 2018

"Tove var fantastisk! Snacka om en säljare som leverar världsklass service plus det där lilla extra. Tove tog sig tid att hjälpa mig att stylea lägenheten så den blev så fin att jag nästan inte ville sälja längre. "
säljare på Storskärsgatan 3

12 sep 2018

"Tove har hållit en genomgående hög servicenivå genom hela processen. Lyhörd och engagerad från fotografering till slutlig annons, och sedermera försäljning. "
säljare på Tomtebogatan 28

03 sep 2018

"Kan varmt rekommendera Tove då vi haft henne vid 2 försäljningar. Mycket engagerad och duktig."
säljare på Finnboda Kajväg 4A

01 sep 2018

"Stans bästa mäklare, kunde inte varit mer nöjd!"
säljare på Narvavägen 22

30 aug 2018

"Väldigt proffsig och lyhörd! Supernöjd! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 13

30 aug 2018

"Ännu en försäljning i Vasastan och Tove var återigen det självklara alternativet. Hon håller högsta klass under hela processen och samarbetet flyter på utan några som helst problem. Hon är mycket sympatisk med spekulanterna och har ett business mindset som vi gillar starkt. "
säljare på Upplandsgatan 54D

30 aug 2018

"Uppskattade mycket att Tove alltid var lätt att få tag på och höll mig uppdaterad om vad som hände genom hela processen. "
säljare på Bråvallagatan 8

30 aug 2018

"Tove är grym som mäklare. Engagerad med en fingertoppskänsla för styling, som jag tror gjorde mycket för slutpriset. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Rörstrandsgatan 44

12 mar 2018

"Tove var mycket engagerad genom hela processen, från styling inför fotografering till tillträde. Ständigt tillgänglig och mån om att såväl vi och köpare skulle vara nöjda och trygga i affären. "
säljare på Siargatan 9

12 mar 2018

"Tove är en personlig och förtroendegivande mäklare med ett otroligt engagemang genom hela säljprocessen. Otroligt uppskattat var Toves stylingtips som jag är säker på bidrog till det goda försäljningsresultatet! "
säljare på Bråvallagatan 8

12 mar 2018

"Jag är jättenöjd med Toves insats vid min lägenhetsförsäljning. Hon var flexibel, lyhörd och visade ett stort engagemang för att det skulle bli så bra som möjligt. Tove har ett öga för detaljer och detta påvisades under hela processen. "
säljare på Vikingagatan 27

19 dec 2017

"Professionellt bemötande och mycket noggrann. "
säljare på Jungfrugatan 33

26 nov 2017

"Tove var mycket tillmötesgående, noggrann, proffsig och lätt att samarbeta med under hela försäljningsprocessen. Hon får våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Gästrikegatan 8A

21 jun 2017

"Tove är väldigt effektiv, trevlig, och toppen att jobba med! Hon är väldigt tydlig och gör det lilla extra och mer för att se till att försäljningen går smärtfritt för säljaren. Jag skulle rekommendera henne alla gånger!"
säljare på Hälsingegatan 35

13 apr 2017

"Tove är trevlig och har en mycket positiv utstrålning. Mycket energi och vet vad som säljer. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Drejargatan 4

13 apr 2017

"Mer än nöjd, fick mer betalt än jag hade hoppats på och Tove va väldigt hjälpsam med allt rörande försäljningen! Kan varmt rekommendera Tove och Notar vidare!"
säljare på Rörstrandsgatan 12

06 apr 2017

"Tove var jättebra att ha som mäklare och vi är supernöjda. Tove var proffsig, lyhörd och mycket engagerad genom hela processen och även efteråt. Tove gav alltid bra tips på allt från inredning till när vi skulle ha visning m.m. Hon lyckades få vår lägenhet att gå för rekordpris och vi rekommenderar henne varmt till alla, en riktigt bra och trevlig mäklare!"
säljare på Fridhemsgatan 64

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
44 270 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 57 säljare
Tove satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 57 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 57 säljare
Tove var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Tove på kartan.

246 tidigare annonser
2 bostäder till salu
57 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 490 000 kr
1 rum, 25 m²
99 600 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 499 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 34 m²
88 088 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 594 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1,5 rum, 29 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 590 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1 rum, 29 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 610 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 60 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 3 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tove är en charmig och trevlig mäklare med ett brinnande intresse för styling. Hon hjälpte mig att styla min lägenhet med ett minst lika gott resultat som en stylingfirma, om inte bättre!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.