Tove Stål

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Vasastan  /  Tove Stål
Profilbild för Tove Stål
Tove Stål
4.8 / 5
(92 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
7 st
50 870 000 kr

Bakgrund

Tove Stål jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2009-06-04. Tove har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tove har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 56 735 000 kr.

Presentation

Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 14 års erfarenhet!

Med ett enormt engagemang och med drygt 14 år i branschen lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Jag är lyhörd, målinriktad och oerhört driven genom hela processen. Noggrant skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg och kvalitativ bostadsaffär.

Varmt välkomna att kontakta mig om ni går i säljtankar och önskar boka ett möte!

Mäklarbyrå


Säljare om Tove.

19 jun 2024

"Redan vid mitt första samtal med Tove kände jag att hon var rätt mäklare för mig. Genom hela processen var det enkelt och roligt att arbeta med Tove. Tove fick vår lägenhet såld till ett värde som översteg våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Tove om ni funderar på att sälja er bostad. ..."
"Redan vid mitt första samtal med Tove kände jag att hon var rätt mäklare för mig. Genom hela processen var det enkelt och roligt att arbeta med Tove. Tove fick vår lägenhet såld till ett värde som översteg våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Tove om ni funderar på att sälja er bostad.
"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 32

16 jun 2024

"Tove har varit engagerad, noggrann och kommunikativ. Dessutom var hon hjälpsam vid stylingen. Jag har känt mig väldigt trygg under hela säljprocessen. Kan verkligen rekommendera Tove!
"
säljare på Torsgatan 42C

17 maj 2024

"Tove Stål har en mycket hög nivå på sitt arbete som mäklare med sin gedigna erfarenhet, öga för detaljer och professionella bemötande. Som säljare har jag känt mig så trygg och Toves hantering av hela processen överträffade mina förväntningar. "
säljare på Torsgatan 71

08 maj 2024

"Tove är den bästa mäklaren vi har använt oss av. Kommunikativ, noggrann och hårt arbetande. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Danderydsgatan 27

26 feb 2024

"Tove har visat stort engagemang och trygghet genom hela säljprocessen. Hon har varit både lyhörd och hjälpsam, och inte minst har hon ett väldigt bra styling öga. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Vikingagatan 5

17 jan 2024

"Engagerat och personligt bemötande från början till slut. Vill ni ha en kunnig, tillgänglig och seriös mäklare som ger ovärderliga tips på styling ska ni anlita Tove! Det märks att hon har många års erfarenhet i branschen - vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Våra varmaste rekom..."
"Engagerat och personligt bemötande från början till slut. Vill ni ha en kunnig, tillgänglig och seriös mäklare som ger ovärderliga tips på styling ska ni anlita Tove! Det märks att hon har många års erfarenhet i branschen - vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 53

18 dec 2023

"Tove är mycket responsiv, kunnig, hjälpsam och effektiv och visade stort engagemang i processen från första kontakten till signing. Jag kan varmt rekommendera Tove!"
säljare på Dannemoragatan 18

17 dec 2023

"Vi fick väldigt bra hjälp med stylingen inför fotograferingen. Tove var väldigt engagerad under visningarna och la ner mycket tid under budgivningsprocessen. Slutpriset överensstämde med värderingen så vi är väldigt nöjda! "
säljare på Alströmergatan 45B

18 nov 2023

"Tove har sålt 2 av våra lägenheter och vi har köpt 1 av henne. I samtliga fall har vi varit mycket nöjda. För oss är det viktigt med en mäklare som ger återkoppling och inte ger upp när det är en trög marknad (har hört om många mäklare som gör så).
Tove återkopplar hela tiden och håller kontakt ..."
"Tove har sålt 2 av våra lägenheter och vi har köpt 1 av henne. I samtliga fall har vi varit mycket nöjda. För oss är det viktigt med en mäklare som ger återkoppling och inte ger upp när det är en trög marknad (har hört om många mäklare som gör så).
Tove återkopplar hela tiden och håller kontakt och ger bra info och får en att hålla upp hoppet. Dessutom väldigt härlig och trevlig! "
Läs mer
säljare på Dannemoragatan 18

29 okt 2023

"Det här var andra gången jag anlitat Tove som mäklare med fantastiskt resultat! En väldigt trygg person som ger kontinuerlig uppdatering och information om kommande steg i processen och svarar tålmodigt på alla frågor. Sist men inte minst så erbjuder hon ovärderlig support och vägledning inför st..."
"Det här var andra gången jag anlitat Tove som mäklare med fantastiskt resultat! En väldigt trygg person som ger kontinuerlig uppdatering och information om kommande steg i processen och svarar tålmodigt på alla frågor. Sist men inte minst så erbjuder hon ovärderlig support och vägledning inför styling av bostaden in i minsta detalj. 10/10! "
Läs mer
säljare på Karlavägen 59D

10 dec 2021

"Fantastisk insats av Tove! Hon har ett otroligt engagemang och man känner sig trygg under hela processen. Min upplevelse av Tove som mäklare var superbra under varenda litet steg innan, under och efter försäljningen. Jag ger mina allra varmaste rekommendationer att välja Tove vid försäljning av l..."
"Fantastisk insats av Tove! Hon har ett otroligt engagemang och man känner sig trygg under hela processen. Min upplevelse av Tove som mäklare var superbra under varenda litet steg innan, under och efter försäljningen. Jag ger mina allra varmaste rekommendationer att välja Tove vid försäljning av lägenhet! "
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 27

11 nov 2021

"Driven, engagerad och karismatisk. Högsta betyg på alla punkter, kunde inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Smedsbacksgatan 6

07 nov 2021

"Tove visade stort intresse för försäljningen, var väldigt engagerad och tog sig tid att ge styling-tips anpassade efter just min lägenhet. Hon var även väldigt lyhörd och flexibel, hörde ofta av sig och var lättillgänglig. Dessutom var hon väldigt trevlig, kunnig och lätt att samarbeta med. Jag ä..."
"Tove visade stort intresse för försäljningen, var väldigt engagerad och tog sig tid att ge styling-tips anpassade efter just min lägenhet. Hon var även väldigt lyhörd och flexibel, hörde ofta av sig och var lättillgänglig. Dessutom var hon väldigt trevlig, kunnig och lätt att samarbeta med. Jag är jätteglad att Tove hjälpte mig genom försäljningsprocessen och kommer definitivt att rekommendera henne till alla jag känner. "
Läs mer
säljare på Sven Rinmans gata 3

07 nov 2021

"Tove kommunicerar tydligt med både säljare och köpare och jag har känt mig väldigt trygg och i goda händer med Tove som mäklare. Bättre mäklare går ej att hitta! Kan starkt rekommendera henne "
säljare på Drejargatan 5

08 jun 2021

"Tove är en fantastisk mäklare som lägger hela sin själ i försäljningen och är noga med att följa upp under hela processen. Hon är lyhörd och transparent, som ger ett starkt förtroende från start. Kan varmt rekommendera till alla som vi ha en härlig och genuin mäklare! "
"Tove är en fantastisk mäklare som lägger hela sin själ i försäljningen och är noga med att följa upp under hela processen. Hon är lyhörd och transparent, som ger ett starkt förtroende från start. Kan varmt rekommendera till alla som vi ha en härlig och genuin mäklare! "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 45

07 jun 2021

"Jag kommer verkligen att rekommendera Tove som mäklare och jag är väldigt nöjd med hennes insats. Allt gick snabbt och var väldigt smidigt! "
säljare på Gjutargatan 6

06 jun 2021

"Jag fick höra om Tove av en kompis som hade anlitat henne två gånger. Jag tog kontakt med Tove och fick också intrycket att Tove är både professionell och vänlig, vilket visade sig stämma genom hela säljprocessen. Tove tog sig mycket tid att ge tips och råd om stylingen av lägenheten, som jag val..."
"Jag fick höra om Tove av en kompis som hade anlitat henne två gånger. Jag tog kontakt med Tove och fick också intrycket att Tove är både professionell och vänlig, vilket visade sig stämma genom hela säljprocessen. Tove tog sig mycket tid att ge tips och råd om stylingen av lägenheten, som jag valde att göra själv, och resultatet blev väldigt bra."
Läs mer
säljare på Lustgårdsgatan 3

16 maj 2021

"Vi är väldigt glada att vi valde Tove som vår mäklare. Hon är professionell, lyhörd, kunnig, lösningsinriktad och väldigt trevlig. Hon var också väldigt hjälpsam med praktiska detaljer, vilket underlättade väldigt mycket för oss då vi inte befann oss i Stockholm under försäljningen. Tove höll kon..."
"Vi är väldigt glada att vi valde Tove som vår mäklare. Hon är professionell, lyhörd, kunnig, lösningsinriktad och väldigt trevlig. Hon var också väldigt hjälpsam med praktiska detaljer, vilket underlättade väldigt mycket för oss då vi inte befann oss i Stockholm under försäljningen. Tove höll kontinuerlig kontakt med uppdateringar kring vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 6

19 apr 2021

"Mycket noga, driven och serviceinriktad."
säljare på Roslagsgatan 41

18 apr 2021

"Tove är engagerad och förtroendeingivande genom hela processen. Jag är supernöjd. "
säljare på Hagagatan 16

17 apr 2021

"Professionell, duktig och lyhörd mäklare! Om du vill sälja din bostad i trygga händer rekommenderar jag att du anlitar Tove! "
säljare på Hagagatan 14A

17 apr 2021

"Tove är en mycket duktig och trevlig mäklare. Lyhörd, noggrann, kunnig, kreativ ledigt mån om sin kund!"
säljare på Linnégatan 51

10 mar 2021

"Jag är mycket nöjd- bra input angående styling, bra bilder, och en bra insats på visningar och budgivningen. Jag är nöjd med priset som matchade den prisbild jag fick från början."
säljare på Wallingatan 13

12 okt 2020

"Tove innebär trygghet från första till sista sekund. Extremt lyhörd och med glimten i ögat. Kunnig, driven, professionell, hjälpsam och engagerad genom hela processen. Snabb och tydlig kommunikation. Ett strålande öga för de små detaljerna som gör skillnad. Stort plus för hjälp med styling inför ..."
"Tove innebär trygghet från första till sista sekund. Extremt lyhörd och med glimten i ögat. Kunnig, driven, professionell, hjälpsam och engagerad genom hela processen. Snabb och tydlig kommunikation. Ett strålande öga för de små detaljerna som gör skillnad. Stort plus för hjälp med styling inför fotografering. Tove höll mig alltid uppdaterad och rekommenderar henna till alla som letar mäklare! "
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35

08 okt 2020

"Tydligt och kommunikativ! Med bra nätverk för foto och styling. Kan verkligen rekommendera "
säljare på Sankt Eriksgatan 55

08 okt 2020

"Jag kände mig väldigt trygg med Tove och tyckte att allt sköttes superbra. "
säljare på Rådmansgatan 80B

07 okt 2020

"Den bästa mäklare vi anlitat, vi har gjort flera hus/lgh försäljningar genom åren och Tove är den absolut bästa vi jobbat med."
säljare på Hagagatan 14

06 okt 2020

"Det är andra gången vi säljer med Tove och är lika nöjda denna gång. Utöver att göra ett väldigt bra jobb för oss som säljare så är allt i ordning utan fulspel och jag skulle känna mig trygg även som köpare!"
säljare på Upplandsgatan 49

04 okt 2020

"Superbra mäklare som jag varmt kan rekommendera. Föreslog styling till ett bra pris och som gjorde lägenheten mycket mer lättsåld till bra pris"
säljare på Tulegatan 23B

02 okt 2020

"Hela säljprocessen var så smidig tack vare Tove. Hon hade stenkoll på allt från de små detaljerna till helheten och den tydligt utsatta tidsplanen hölls från början till slut. Extra plus för utförlig hjälp med styling av lägenheten innan fotografering. Rekommenderar Tove till alla som letar mäkla..."
"Hela säljprocessen var så smidig tack vare Tove. Hon hade stenkoll på allt från de små detaljerna till helheten och den tydligt utsatta tidsplanen hölls från början till slut. Extra plus för utförlig hjälp med styling av lägenheten innan fotografering. Rekommenderar Tove till alla som letar mäklare! "
Läs mer
säljare på Frejgatan 4

05 sep 2020

"Tove är en charmig och trevlig mäklare med ett brinnande intresse för styling. Hon hjälpte mig att styla min lägenhet med ett minst lika gott resultat som en stylingfirma, om inte bättre!"
säljare på Birger Jarlsgatan 100

24 apr 2020

"Tove var en fantastisk mäklare på många sätt, hon höll mig ständigt uppdaterade och kändes som vi var ett team, både innan och under själva försäljningsfasen. Hon kom med många värdefulla tips om hur jag skulle styla lägenheten kostnadsfritt. Sedan mitt under rådande Coronatider fick jag ett slut..."
"Tove var en fantastisk mäklare på många sätt, hon höll mig ständigt uppdaterade och kändes som vi var ett team, både innan och under själva försäljningsfasen. Hon kom med många värdefulla tips om hur jag skulle styla lägenheten kostnadsfritt. Sedan mitt under rådande Coronatider fick jag ett slutpris jag var väldigt nöjd med, ärligt talat över förväntan! "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 43

02 apr 2020

"Min upplevelse av Tove är mycket god. Hon är skarp, och kom med mycket goda förslag under processens gång och vi landade i en lyckad försäljning.
Skulle rekommendera samt använa Tove igen. "
säljare på Bildhuggarvägen 33

06 mar 2020

"Tove är en väldigt engagerad, noggrann och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. Jag har både köpt och sålt lägenheter genom Tove och kan intyga att hon lyckas skapa ett förtroende både för säljaren och köparen som få mäklare kommer i närheten av. Detta då Tove inte är för "pushi..."
"Tove är en väldigt engagerad, noggrann och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. Jag har både köpt och sålt lägenheter genom Tove och kan intyga att hon lyckas skapa ett förtroende både för säljaren och köparen som få mäklare kommer i närheten av. Detta då Tove inte är för "pushig" mot köparna samtidigt som hon engagerat och driftigt arbetar mot avslut av affären.
Man känner sig trygg med Tove genom hela försäljningsprocessen mot bakgrund av att hon är noggrann, transparent och lyhörd med ens egna önskemål. Tove är även genuint trevlig och väldigt rolig samt givande att samarbeta med. "
Läs mer
säljare på Bråvallagatan 8

28 feb 2020

"Fick bra kontakt med Tove och hon skötte sig mycket bra.
Vi slapp öppen visning och lägenheten såldes till ett pris, som jag är helt nöjd med!"
säljare på Odengatan 30

20 feb 2020

"Tove är en utmärkt mäklare! Hon är genuin, noggrann , engagerad, skicklig och en mästare på bemötande. Jag har rekommenderat henne till flera anhöriga och skulle själv ha svårt att sälja med en annan mäklare efter denna goda erfarenhet. "
säljare på Frejgatan 18

14 feb 2020

"Jag rekommenderar gladeligen Tove Stål! Hon ger ett mycket seriöst intryck och guidar en genom hela processen.
Jag fick rekommendation att kontakta Tove av en vän som varit på MÅNGA visningar och som tyckte att Tove var den enda seriösa och duktiga mäklaren hon träffat. Själv träffade jag 8 mäk..."
"Jag rekommenderar gladeligen Tove Stål! Hon ger ett mycket seriöst intryck och guidar en genom hela processen.
Jag fick rekommendation att kontakta Tove av en vän som varit på MÅNGA visningar och som tyckte att Tove var den enda seriösa och duktiga mäklaren hon träffat. Själv träffade jag 8 mäklare inför min försäljning och jag är verkligen beredd att hålla med min vän om Tove. Efter att vi träffats var valet av mäklare självklart! "
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 62

10 feb 2020

"Tove är oerhört erfaren vilket märktes genom hela säljprocessen, från råd avseende hur vi tar fram det bästa i lägenheten till bilder, prospekt, visning och kontrakt. Tove lägger ner ett beundransvärt engagemang för att få till bästa möjliga utgång och göra affären trygg för både säljare och köpa..."
"Tove är oerhört erfaren vilket märktes genom hela säljprocessen, från råd avseende hur vi tar fram det bästa i lägenheten till bilder, prospekt, visning och kontrakt. Tove lägger ner ett beundransvärt engagemang för att få till bästa möjliga utgång och göra affären trygg för både säljare och köpare. Hon är professionell, strukturerad, lyhörd och förtroendeingivande. Försäljningen gick över alla förväntningar. Jag kommer absolut att sälja med Tove igen!"
Läs mer
säljare på Brantingsgatan 32

06 feb 2020

"Jag är jättenöjd med Tove och kan varmt rekommendera henne!
Hon var väldigt engagerad, lyhörd och proffsig under hela processen.
Oerhört kunnig, kompetent och trevlig både mot mig och mot potentiella köpare.
Jag kunde inte önska ett bättre bemötande eller hjälp i samband med försäljningen och k..."
"Jag är jättenöjd med Tove och kan varmt rekommendera henne!
Hon var väldigt engagerad, lyhörd och proffsig under hela processen.
Oerhört kunnig, kompetent och trevlig både mot mig och mot potentiella köpare.
Jag kunde inte önska ett bättre bemötande eller hjälp i samband med försäljningen och kommer att anlita henne igen.
Högsta betyg från mig!"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 27

06 feb 2020

"Andra lägenheten jag säljer med Tove, lika lovande om inte bättre än första gången. Hon är otroligt professionell och engagerad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sveavägen 99

04 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Tove. Väldigt kompetent gällande allt från styling, fotografering till det juridiska.
Rak, ärlig, tydlig, inkännande och rättfram med mkt återkoppling och tillgänglighet. Lika mån om att säljare som köpare är nöjda och informerade.
Bästa mäklare vi anlitat någonsin och ko..."
"Kan varmt rekommendera Tove. Väldigt kompetent gällande allt från styling, fotografering till det juridiska.
Rak, ärlig, tydlig, inkännande och rättfram med mkt återkoppling och tillgänglighet. Lika mån om att säljare som köpare är nöjda och informerade.
Bästa mäklare vi anlitat någonsin och kommer att fortsätta anlita Tove när det är dags för både sälj och köp. "
Läs mer
säljare på Gästrikegatan 3

01 nov 2019

"Fick bra inspirationsbilder av Tove för styling av lägenheten. Inför fotograferingen kom hon i god tid och hjälpte till att se över stylingen. Fick input på flytta runt lite inredning och små sista detaljerna."
säljare på Roslagsgatan 57

01 nov 2019

"Tove är en härlig och lättsam person med ett otroligt engagemang. Bra känsla för detaljer och inredning. "
säljare på Roslagsgatan 15A

31 okt 2019

"Tove har varit mycket engagerad och driven. Hon ger aldrig upp! Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Makaronigränd 5

19 maj 2019

"Tove är fantastiskt engagerad, ger många bra råd baserade på gedigen erfarenhet och är alltid lätt att få tag på. Upplevde att försäljningen var lika viktig för henne som för oss, hon gjorde allt och lite till för att vi skulle bli nöjda. Rekommenderar henne starkt!"
"Tove är fantastiskt engagerad, ger många bra råd baserade på gedigen erfarenhet och är alltid lätt att få tag på. Upplevde att försäljningen var lika viktig för henne som för oss, hon gjorde allt och lite till för att vi skulle bli nöjda. Rekommenderar henne starkt!"
Läs mer
säljare på Robert Almströmsgatan 9

26 apr 2019

"Tove är den mest fantastiska mäklare jag någonsin mött. Jag har både köpt och sålt med Tove som mäklare och har aldrig mött en mäklare som skapat en sån trygghet kring ett köp/försäljning. Jag rekommenderar Tove till alla jag möter och ni ska vara så glada att ni har henne hos er! "
"Tove är den mest fantastiska mäklare jag någonsin mött. Jag har både köpt och sålt med Tove som mäklare och har aldrig mött en mäklare som skapat en sån trygghet kring ett köp/försäljning. Jag rekommenderar Tove till alla jag möter och ni ska vara så glada att ni har henne hos er! "
Läs mer
säljare på Skeppargatan 73

20 apr 2019

"Kunnig och väldigt hjälpsam med råd och tips. Snabb återkoppling och trevligt bemötande."
säljare på Upplandsgatan 47

06 feb 2019

"Vi upplevde Tove som en väldigt kompetent och professionell mäklare med mycket värme. På ett vänligt och proffsigt sätt inkluderade hon oss som säljare i hur hon ville lägga upp försäljningen och stämde kontinuerligt av att vi var bekväma med processen. Hon var också lyhörd och respekterande till..."
"Vi upplevde Tove som en väldigt kompetent och professionell mäklare med mycket värme. På ett vänligt och proffsigt sätt inkluderade hon oss som säljare i hur hon ville lägga upp försäljningen och stämde kontinuerligt av att vi var bekväma med processen. Hon var också lyhörd och respekterande till våra önskemål och funderingar. De stylingtips hon framförde hade troligtvis positiv påverkan på försäljningspriset. Den del av processen vi var mest nöjda med vår mäklare var vid budgivningen då hon tog tag i den på ett mycket bra sätt samt lät oss vara involverade och delaktig i den grad vi önskade. Vi kommer med stor sannolikhet efterfråga hennes tjänster i framtiden om möjligheten ges.
"
Läs mer
säljare på Brahegatan 58

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
56 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 92 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 92 säljare
Tove var tydlig och höll mig uppdaterad
92 av 92 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tove på kartan.

282 tidigare bostäder
92 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 710 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 6 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Redan vid mitt första samtal med Tove kände jag att hon var rätt mäklare för mig. Genom hela processen var det enkelt och roligt att arbeta med Tove. Tove fick vår lägenhet såld till ett värde som översteg våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Tove om ni funderar på att sälja er bostad.
"
4 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 260 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tove har varit engagerad, noggrann och kommunikativ. Dessutom var hon hjälpsam vid stylingen. Jag har känt mig väldigt trygg under hela säljprocessen. Kan verkligen rekommendera Tove!
"
18 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
-800 000 kr
5,5 rum, 209 m²
Utropspris: 19 000 000 kr
6 025 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 175 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tove är den bästa mäklaren vi har använt oss av. Kommunikativ, noggrann och hårt arbetande. Kan varmt rekommendera! "
8 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 550 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 7 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tove Stål har en mycket hög nivå på sitt arbete som mäklare med sin gedigna erfarenhet, öga för detaljer och professionella bemötande. Som säljare har jag känt mig så trygg och Toves hantering av hela processen överträffade mina förväntningar. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.