Tove Pernhult

Profilbild för Tove Pernhult
Säljarfavorit
Tove Pernhult
4.9 / 5
(331 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
23 st
124 820 000 kr

Bakgrund

Tove Pernhult jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-03-11. Tove har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2022. Tove har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 86 100 000 kr.

Presentation

Driven, målmedveten, positiv och engagerad beskriver mig som mäklare med några få enkla ord! Med tävlingsinstinkten ut i fingertopparna är min intention att uppnå högsta kundnöjdhet för såväl säljare som köpare i varje enskild affär, eftersom det bästa betyget för mig är alla återkommande kunder. Genom ett genuint engagemang, lyhördhet och affärsmässighet kommer jag att lotsa er till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Jag är uppvuxen och bor idag i Kungälvskommun, vilket genererar i ett stort kontaktnät och en hög marknadskännedom. Jag älskar min stad och marknadsför den med glädje, i arbetet såväl privat.

Ett samarbete med mig speglar ett tydligt, varmt och proffsigt utförande med hög tillgänglighet och stort personligt kundfokus!

Utbildning: Treårig utbildning i Fastighetsförmedling 180hp, samt kandidatexamen i Fastighetsvetenskap.

Prisad mäklare.

Säljare om Tove.

22 sep 2022

"En väl insatt mäklare som är duktig på sitt arbete.
Lätt att få tag på och bra som bollplank. Rekommenderas starkt"
säljare på Ringvältvägen 68F

17 sep 2022

"Att sälja i en instabil marknad är läskigt som förstagångssäljare men Tove visade att hon alltid jobbade för ett bästa utfall. Det kändes väldigt tryggt och allt klaffade bra med henne. "
säljare på Ivar Claessons gata 28

15 sep 2022

"Tove är, förutom vad som framgår ovan, förtroendeingivande, positiv och vänlig"
säljare på Thorilds gränd 1

14 sep 2022

"Trevlig, snäll och tydlig! Snabb och ärlig! "
säljare på Åkergatan 16

26 aug 2022

"Tove har agerat mycket professionellt och med stor kunskap om den lokala marknaden. Bra och rak i sin kommunikation. Kan varmt rekommendera Tove. "
säljare på Egnahemsgatan 11

25 aug 2022

"Tyvärr sjönk marknaden under tiden"
säljare på Tvetgatan 215

25 aug 2022

"Vi kunde inte vart nöjdare med val av mäklare! Tove är otroligt flexibel och jordnära med mycket god lokalkännedom och stor kundbas. Kände oss trygga rakt igenom hela försäljningsprocessen trots att marknaden under tiden blev allt osäkrare. Blir det någonsin aktuellt att sälja igen är Tove den fö..."
"Vi kunde inte vart nöjdare med val av mäklare! Tove är otroligt flexibel och jordnära med mycket god lokalkännedom och stor kundbas. Kände oss trygga rakt igenom hela försäljningsprocessen trots att marknaden under tiden blev allt osäkrare. Blir det någonsin aktuellt att sälja igen är Tove den första vi ringer!"
Läs mer
säljare på Tvetgatan 104

29 jun 2022

"Engagerad, seriös, snabbt avslut. Bra att väga olika alternativ men ändå alltid vårt slutgiltiga beslut."
säljare på Helgonagatan 100D

22 jun 2022

"Tove är grym! Samarbetet har fungerat så bra från start till mål. Hon har skött allt exemplariskt och vi är väldigt glada att vi valde just henne. Vi är väldigt tacksamma och kommer starkt rekommendera henne i framtiden! "
säljare på Uddevallavägen 11B

20 maj 2022

"Arvodet var en HSB trappa gick snabbt och enkelt."
säljare på Åkergatan 16

16 maj 2022

"Kanon rekommenderas!"
säljare på Tvetgatan 197

14 apr 2022

"Jätte trevligt bemötande och proffsigt agerande"
säljare på Tvetgatan 102

14 apr 2022

"Både Tove och Claes-Johan är otroligt duktiga mäklare som hjälper en med precis allt. Har sålt och köpt flera gånger tillsammans med dom och varit supernöjd varje gång. Rekommenderar STARKT. "
säljare på Uddevallavägen 9A

12 apr 2022

"Tove är en fantastisk mäklare och gör det hon är bäst på! Att ha henne i vår försäljning var given och vi väljer henne absolut om vi skulle behöva igen! "
säljare på Trekungagatan 13

12 apr 2022

"Alltid lika kul att samarbeta med Tove. Mäklare som
alltid är på tå, finns tillhands hela tiden och engagerar sig i exakt allt. Rekommenderar!! "
säljare på Nunnegårdsgatan 112

01 mar 2022

"Tove är en högt professionell mäklare som vi både köpt av och sålt med. Hennes bemötande, sätt att kommunicera och goda marknadskännedom skapar en trygghet genom hela affären.
En mäklare som vi definitivt kommer anlita igen och som vi gärna möter på framtida visningar. "
"Tove är en högt professionell mäklare som vi både köpt av och sålt med. Hennes bemötande, sätt att kommunicera och goda marknadskännedom skapar en trygghet genom hela affären.
En mäklare som vi definitivt kommer anlita igen och som vi gärna möter på framtida visningar. "
Läs mer
säljare på Västra gatan 52I

21 feb 2022

"Mycket lyhörd och effektiv kring hela processen. God kundkännedom."
säljare på Nordmannagatan 6A

18 feb 2022

"Tove är engagerad och proffsig! Hon fanns alltid tillgänglig och fick en att känna sig väldigt delaktig genom hela processen. Jag kommer inte tveka att anlita henne igen vid nästa bostadsförsäljning."
säljare på Inlandsgatan 9

18 feb 2022

"Ingen kunde gissa att min bostad skulle kunna generera det slutpriset"
säljare på Ulvedalsgatan 73

16 feb 2022

"Väldigt hängiven mäklare. Påläst proffsig och positiv"
säljare på Bäckgatan 24

02 feb 2022

"Tove har fått höga poäng utav mig eftersom det är min uppfattning. Hon är kunnig ,lyhörd …… vi resonerade oss fram om vad jag tyckte var viktigast och jag kände alltid att det var mina beslut . Detta är inte alltid självklart……"
säljare på Thorilds gränd 1

02 feb 2022

"Rekommenderar verkligen Tove, enastående arbete och mycket trevlig person."
säljare på Borgarparken 16

28 jan 2022

"Toppen mäklare, allt gick så smidigt och bra som jag hade hoppats! "
säljare på Brynjegatan 17

09 feb 2021

"Tove har imponerat stort på mig! Rekordpris, såld på förhand och bara allmänt smidig affär. Who run the world..."
säljare på Kungälvsvägen 48

28 jan 2021

"Vi visste redan innan vi beslutade att sälja att vi skulle anlita Tove när det var dags.Tove har utan tvekan bäst lokalkännedom, hon är engagerad och har öppen dialog under hela processen. Vi ångrar inte en sekund att vi anlitade Tove och kan rekommendera henne alla dagar i veckan."
"Vi visste redan innan vi beslutade att sälja att vi skulle anlita Tove när det var dags.Tove har utan tvekan bäst lokalkännedom, hon är engagerad och har öppen dialog under hela processen. Vi ångrar inte en sekund att vi anlitade Tove och kan rekommendera henne alla dagar i veckan."
Läs mer
säljare på Åkergatan 18

01 jan 2021

"En mycket professionell mäklare som gjorde sitt bäst genom hela affären. Vi kan varmt rekommendera Tove Pernhult. "
säljare på Klostergatan 1

22 dec 2020

"Tove är fantastisk! Proffsig, kunnig och engagerad. Sålde vår lägenhet på förhand för ett mycket bra pris, snabb och tydlig kommunikation genom hela processen. Rekommenderar varmt Tove till alla som ska sälja sin bostad i Kungälv! "
säljare på Kungälvsvägen 44

15 dec 2020

"Tove är en driven och hårt arbetande mäklare som inte slutar förrän hon fått affären i hamn. Andra gången vi använder Tove och lika nöjda även denna gång. Kan varmt rekommendera henne till alla."
säljare på Kungälvsvägen 58

15 dec 2020

"Andra gången vi sålde med Tove, supernöjda! Det märks att Tove brinner för sitt jobb - proffsig, engagerad och fick oss som säljare att känna oss trygga och lugna genom hela processen från start till mål. Rekommenderas varmt till blivande säljare! "
säljare på Porsholmsvägen 32

15 dec 2020

"Tove hjälpte oss att hålla hoppet uppe trots en för tillfället svag marknad. Hon har gjort ett superbra jobb och vi kunde inte vara nöjdare med vårt val av mäklare. "
säljare på Brynjegatan 21

14 dec 2020

"Kan starkt rekommendera Tove till andra som ska sälja sin bostad. Hon är väldigt trevlig, pålitlig och ambitiös och vi kände oss trygga med att lägga försäljningen i hennes händer. "
säljare på Trollhättevägen 16B

09 dec 2020

"Otroligt kunnig, engagerad och riktigt bra mäklare som verkligen bryr sig. Ser till att allt funkar, ger bra råd och är väldigt lyhörd för egna idéer. Lätt att få kontakt med och håller löpande kontakt hela tiden vilket gör att man verkligen känner sig delaktig i hela processen från start till av..."
"Otroligt kunnig, engagerad och riktigt bra mäklare som verkligen bryr sig. Ser till att allt funkar, ger bra råd och är väldigt lyhörd för egna idéer. Lätt att få kontakt med och håller löpande kontakt hela tiden vilket gör att man verkligen känner sig delaktig i hela processen från start till avslut. Har ett stort nätverk och vill verkligen göra ett bra jobb vilket känns i allt hon gör. Slutpriset blev i vårt fall mycket högre än vad någon av oss kunde anat och det är helt och hållet vår mäklares förtjänst. Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
Läs mer
säljare på Klevevägen 32

09 dec 2020

"Mycket proffsig och trevlig korrekt"
säljare på Bäckgatan 24

07 dec 2020

"Vi sa på ett tidigt stadium när vi började att se oss om ett annat boende,att Tove skall sälja våran lägenhet. Tove är driven, saklig,kunnig,allt man kräver Samt oerhört trevlig. Hans o Elisabet."
säljare på Gamla Gärdesgatan 8

20 nov 2020

"Skulle aldrig vilja välja en annan mäklare, Tove var ett självklart val, toppen nöjda med allt."
säljare på Brynjegatan 14

13 nov 2020

"Tove är en fantastisk mäklare! Professionell, engagerad, kunnig, lyhörd, tydlig och inte minst jättetrevlig. Utan tvekan den bästa mäklaren vi har haft i våra bostadsaffärer! Vi kan varmt rekommendera henne till alla som skall sälja bostadsrätter i Kungälv."
"Tove är en fantastisk mäklare! Professionell, engagerad, kunnig, lyhörd, tydlig och inte minst jättetrevlig. Utan tvekan den bästa mäklaren vi har haft i våra bostadsaffärer! Vi kan varmt rekommendera henne till alla som skall sälja bostadsrätter i Kungälv."
Läs mer
säljare på Spadvägen 8A

13 nov 2020

"Mycket kunnig, social och trevlig"
säljare på Thorilds gränd 1

23 okt 2020

"Tove var en väldig trygghet i samband med min första bostadsförsäljning. Hon gjorde att det hela gick väldigt smidigt och att jag inte behövde vara orolig under processen. Stort tack!"
säljare på Ingegatan

14 okt 2020

"Skall du sälja en bostadsrätt i Kungälv? Då finns det ingen annan än Tove att vända sig till! Hon kan varenda förening i hela Kungälv i sömnen. Hon har en otrolig stor kännedom om området, och otroligt pålitlig! Du kommer bli mer än nöjd, det lovar jag"
"Skall du sälja en bostadsrätt i Kungälv? Då finns det ingen annan än Tove att vända sig till! Hon kan varenda förening i hela Kungälv i sömnen. Hon har en otrolig stor kännedom om området, och otroligt pålitlig! Du kommer bli mer än nöjd, det lovar jag"
Läs mer
säljare på Fontinvägen 39

13 okt 2020

"Snabb, smidig och kompetent. "
säljare på Ängsgatan 20B

09 okt 2020

"Tove var extremt duktig och man kände sig väl omhändertagen. Tove hade redan en köpare till våran lägenhet så det gick väldigt smidigt allting "
säljare på Östra Porten 21B

13 sep 2020

"Tove är kommunikativ och höll mig hela tiden uppdaterad."
säljare på Nunnegårdsgatan 92

09 sep 2020

"Tove gillar verkligen sitt arbete, därför blir hennes engangemang äkta.
Inlyssnande, driven, gör det hon säger, tidseffektiv, och mycket kunnig. Att toppat med en trevlig personlighet, det kan inte bli bättre!"
säljare på Harkvägen 337

27 aug 2020

"Jag är mycket nöjd med Toves arbete. Hon är trevlig, tydlig och kompetent så jag skulle gärna anlita henne igen. "
säljare på Kungälvsvägen 38

24 aug 2020

"Tove höll mig uppdaterad under hela processen. Hon är kunnig, inkännande och helt enkelt bäst!"
säljare på Ängsgatan 6B

23 aug 2020

"Tove Pernhult
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Hon är så duktig , trevlig . "
säljare på Ivar Claessons gata 32

20 aug 2020

"Vi är väldigt nöjda med Tove som mäklare.
Vi uppfattade henne som väldigt kunnig och enkel att ha och göra med. Vi vill varmt rekommendera henne. "
säljare på Fräkne gränd 5

19 aug 2020

"En fröjd att sälja lgh med/via Tove"
säljare på Borgarparken 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
86 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
307 av 324 säljare
Tove satte rätt förväntningar på slutpriset
299 av 329 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
326 av 326 säljare
Tove var tydlig och höll mig uppdaterad
330 av 331 säljare

Tove på kartan.

462 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
330 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

3 495 000 kr
4 rum, 95,8 m²
36 789 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
4 935 kr/mån
2 550 000 kr
2 rum, 58 m²
43 965 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
3 760 kr/mån
2 450 000 kr
3 rum, 83 m²
29 518 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
5 443 kr/mån
2 850 000 kr
4 rum, 81 m²
35 185 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
5 110 kr/mån
2 150 000 kr
3 rum, 65 m²
33 076 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
4 870 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 850 000 kr
Lägenhet Västra Gatan
+ 200 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Centrum
-45 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Ullstorp
-50 000 kr
4 rum, 81 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En väl insatt mäklare som är duktig på sitt arbete.
Lätt att få tag på och bra som bollplank. Rekommenderas starkt"
2 250 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 75 000 kr
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 2 175 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, snäll och tydlig! Snabb och ärlig! "
2 550 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 55 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att sälja i en instabil marknad är läskigt som förstagångssäljare men Tove visade att hon alltid jobbade för ett bästa utfall. Det kändes väldigt tryggt och allt klaffade bra med henne. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.