Torsten Steding

Profilbild för Torsten Steding
Torsten Steding
4.9 / 5
(86 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
8 995 000 kr

Bakgrund

Torsten Steding jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 1991-01-04. Torsten har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt parhus och motsvarar ett värde på 9 000 000 kr.

Presentation

Välkommen att anlita mig för din försäljning! Genom mig får du tillgång gedigen erfarenhet, kompletterad med ett ödmjukt driv och ett tydligt fokus på avslut till bästa pris och villkor. För mig är god affärsetik och sunda värdegrunder självklarheter för att göra alla parter nöjda. Kort och gott är det mindre av ”mäklarsnack” och mer av ”säg som det är” som gäller – du ska kunna veta vad du kan förvänta dig. Kika gärna på vad mina kunder tyckt om mig på Reco eller på HittaMäklare .

Min erfarenhet som fastighetsmäklare sträcker sig tillbaka till 1990 då jag började arbeta som anställd mäklare invid Mariatorget på Södermalm. 1994 startade jag tillsammans med en kompanjon mitt första mäklarkontor i egen regi - då under namnet Sundvall & Steding Fastighetsförmedling AB. Sedan 1999 jobbar vi vidare som egna företagare men då under namnet Mäklarhuset, en kedja med ca 100 entreprenörsdrivna kontor i hela landet. Under åren som gått har jag samlat på mig bred kunskap om bostadsaffärer och jag har lärt mig att hantera bostadsmarknadens alla förutsättningar i såväl högkonjunktur som lågkonjunktur. Idag driver jag tillsammans med min fru Mäklarhusets kontor i Liljeholmen (Liljeholmskajen) där vi är ett toppenbra gäng medarbetare som jobbar tillsammans med grymt bra teamkänsla.

Mäklarbyrå


Säljare om Torsten.

13 aug 2021

"Bästa mäklaren. "
säljare på Stora Kvinns väg 4

10 aug 2021

"Mycket professionell och kompetent mäklare - rekommenderas starkt! "
säljare på Höskrindevägen 9

08 apr 2021

"mäklaren hade lång erfarenhet i yrket och stor kunskap om hur villor byggs, material mm. Återkopplingen under hela försäljningen till säljarna har varit väldigt bra!"
säljare på Myrvägen 29

08 apr 2021

"Glad att jag valde Torsten. Hela processen kändes tryggt med honom. "
säljare på Johan Skyttes väg 372

21 jan 2021

"Jag hade hört med grannarna i området om de hade koll på vilka mäklare som hade koll just där. Fick tipset och tog bara kontakt med en.
Trevlig, kompetent och lätt att ha att göra med. Tillgänglig och 'svarbar' när det behövdes. "
säljare på Vårgårdavägen 35

23 okt 2020

"Verkligen min typ av mäklare.
Professionell, smart och bra person."
säljare på Stora Kvinns väg 68

21 sep 2020

"Torsten är proffsig ut i fingerspetsarna. Inte första gången jag anlitat honom och det finns en mkt bra anledning till det. Även som köpare får man förtroende för honom. Än en gång mycket nöjd."
säljare på Karlskronavägen 13

15 sep 2020

"Torsten har en otroligt solid bakgrund i Älvsjö området. Han har hanterat otroligt många objekt i området. Han är positiv och målinriktad. Han säkerhetsställde att jag var införstådd med alla steg i processen. Jag fick kompetenta svar på alla mina frågor. Han är genuint mån om sina kunder."
"Torsten har en otroligt solid bakgrund i Älvsjö området. Han har hanterat otroligt många objekt i området. Han är positiv och målinriktad. Han säkerhetsställde att jag var införstådd med alla steg i processen. Jag fick kompetenta svar på alla mina frågor. Han är genuint mån om sina kunder."
Läs mer
säljare på Johan Skyttes väg 372

10 jun 2020

"Kunnig, erfaren, lyhörd, tillmötesgående och smidig. Såg den positiva potentialen i försäljnings objektet. "
säljare på Sätterstavägen 48

05 apr 2020

"Kan inte vara något annat än supernöjd! Har sålt bostad förut, men denna gång handlade det om ett tidigare dödsbo och God manskap vid försäljning. Det som vi uppfattade som komplext med detta guidades vi igenom utan tvekan. Bemötande, ledsagning och utfall i försäljningen kunde inte varit bättre!"
"Kan inte vara något annat än supernöjd! Har sålt bostad förut, men denna gång handlade det om ett tidigare dödsbo och God manskap vid försäljning. Det som vi uppfattade som komplext med detta guidades vi igenom utan tvekan. Bemötande, ledsagning och utfall i försäljningen kunde inte varit bättre!"
Läs mer
säljare på Turingevägen 47

03 mar 2020

"Mycket trevlig å kunnig mäklare. Mycket engagerad från början till slut. Rekommenderas starkt."
säljare på Svartlösavägen 28

05 aug 2019

"Proffsig och engagerad"
säljare på Turingevägen 156

03 jun 2019

"Jag rekommenderar Torsten till framtida presumtiva kunder."
säljare på Hanna Rydhs gata 10

07 mar 2019

"Fem stjärnor:)"
säljare på Gustaf Wickmans väg 7

28 feb 2019

"Erfaren, trovärdig och trygg."
säljare på Pilkrogsvägen 6

11 aug 2018

"Jag är så tacksam för att jag bytte mäklare innan det var för sent, all min stress kring försäljningen av min bostad försvann vid första mötet med Torstens trygga framtoning, jag fick veta precis vad jag skulle göra och i vilken ordning och vad som var hans uppgift. Kunde inte blivit bättre från ..."
"Jag är så tacksam för att jag bytte mäklare innan det var för sent, all min stress kring försäljningen av min bostad försvann vid första mötet med Torstens trygga framtoning, jag fick veta precis vad jag skulle göra och i vilken ordning och vad som var hans uppgift. Kunde inte blivit bättre från början till slut. Tusen tack"
Läs mer
säljare på Segeltorpsvägen 27

25 apr 2018

"Första mötet med Torsten var när vi ville värdera vår lägenhet för ett par år sedan. Vi fick redan då ett första bra intryck och därför anlitade vi Torsten igen när vi senare skulle sälja. Torsten är mycket proffsig, lyhörd och kunnig som mäklare och det inger förtroende när man ska göra en stor ..."
"Första mötet med Torsten var när vi ville värdera vår lägenhet för ett par år sedan. Vi fick redan då ett första bra intryck och därför anlitade vi Torsten igen när vi senare skulle sälja. Torsten är mycket proffsig, lyhörd och kunnig som mäklare och det inger förtroende när man ska göra en stor affär, men det fanns även en avspänd och härlig atmosfär under ”resans gång”. Kan varm rekommendera honom.
Margareta"
Läs mer
säljare på Blågransvägen 8

04 dec 2017

"Vi kan varmt rekommendera Torsten som vi haft förmånen att både köpa och sälja lägenhet genom."
säljare på Riksdalervägen 9

04 sep 2017

"Vi har både köpt och sålt fastighet via Torsten. Kan varmt rekommendera Torsten."
säljare på Tröskverksvägen 25

31 aug 2017

"Vi valde Torsten Steding som visade sig vara en riktig vinstlott. Han är förtroendeingivande, engagerad och samarbetar med kunden på kundens egna villkor. Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!"
säljare på Gällerstagränd 101

08 dec 2016

"Inte ok att överlämna visning till annan mäklare som inte sett objektet."
säljare på Elsa Borgs gata 42

15 okt 2016

"Mäklaren har helt igenom gjort en mycket bra insats. Jag är mycket nöjd med hans arbete på Lievägen 70."
säljare på Lievägen 70

29 aug 2016

"Jag är nöjd med försäljningen och slutpriset. Det enda jag har att anmärka på är att annonsen på Blocket inte stämde med området där lägenheten är. Det stod Enskede/Årsta/Skarpnäck och att Blocket sedan inte kunde ändra det till Hägersten/Liljeholmen i sökfunktionen. Detta blir en nackdel då spek..."
"Jag är nöjd med försäljningen och slutpriset. Det enda jag har att anmärka på är att annonsen på Blocket inte stämde med området där lägenheten är. Det stod Enskede/Årsta/Skarpnäck och att Blocket sedan inte kunde ändra det till Hägersten/Liljeholmen i sökfunktionen. Detta blir en nackdel då spekulanter som letar i området inte får rätt information. Men på Hemnet blev det istället rätt. Annars är jag nöjd med allt."
Läs mer
säljare på Snöskostigen 5

10 aug 2016

"Det kändes mycket bra faktist det trodde jag aldrig ."
säljare på Riksdalervägen 9

30 jun 2016

"Jätte bra och tänkte skriva 5a på allt men då verkar det väl inte som jag har bryt mig om utvärderingen.. PS utvärderingen fastnade i våra spamfilter, därav sent svar"
säljare på Doktor Widerströms gata 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
9 000 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 85 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
85 av 86 säljare
Torsten var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 86 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Torsten på kartan.

258 tidigare bostäder
86 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 000 000 kr
Parhus Gamla Enskede
+ 5 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Fruängen
2 rum, 62,5 m²
3 195 000 kr
Lägenhet Fruängen
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
2 515 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 20 000 kr
2 rum,
Utropspris: 2 495 000 kr
9 300 000 kr
Villa Älvsjö
+ 305 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 8 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.