Tommy Sundvall

Profilbild för Tommy Sundvall
Tommy Sundvall
4.9 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
8 st
100 850 000 kr

Bakgrund

Tommy Sundvall jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 1991-02-22. Tommy har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Tommy har haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 88 465 000 kr.

Presentation

Som mäklare krävs att man är engagerad och alltid gör sitt yttersta, man måste brinna för att göra affärer och samtidigt se till att alla inblandade parter känner att de fått den absolut bästa behandlingen.

Här är några kommentarer från kunder:

"Snabb och effektiv hantering från början till slut. Allt flöt på supersmidigt! Jag behövde sälja snabbt och trots detta kändes inget slarvigt eller påskyndat"

"Grundlig och sakkunnig mäklare. Lugn och förtroende ingivande dialoger. Kände mig väl behandlad och fick svar på alla frågor och hjälp med saker under försäljningen"

"Det märktes att mäklaren har erfarenhet, det gjorde att man kände sig trygg att han vet vad han gör. Inte bara "tomma ord" utan han berättade ibland om vad hans erfarenhet av vissa situationer har varit"

"Den personliga servicen. Tommy Sundvall var fruktansvärt trevlig, hjälpsam, och professionell"

"Otroligt bra bemötande av Tommy, mycket skicklig. Kan bara rekommendera Mäklarhuset , ni är toppen!"

"Tommys erfarenhet i vårt område. God kunskap i områdets hustyper och dess konstruktion vilket gett trygghet och kompetenta svar i ev. åtgärder/kostnader för köparen. Kontakten med Tommy har präglats av lugn, saklighet och lyhördhet." Klockrent

Jag är delägare och grundare till Mäklarhuset Enskede. Sedan 1994 har jag varit verksam i världens bästa bostadsområden, dvs Enskede, Farsta, Bandhagen m.m. Att arbeta här har varit en naturligt val då jag vuxit upp i söderort och det finns inget område som du kan så bra som det du lekt i som barn.

Trygghet och kunskap
Min målsättning är att de som anlitar mig skall kunna slappna av och med fullt förtroende känna att jag kan lösa allt som berör bostadsförsäljningen på bästa sätt.

Mäklarbyrå


Säljare om Tommy.

14 maj 2020

"Anlitade Tommy för försäljning av lägenhet. Uppskattar att han vid första besöket tog sig tid till att informera och svara på frågor. Även före och under budgivningen förutom två inplanerade visningar gjordes extra privata visningar för att öka chansen till en bättre försäljning. Kommer garanterat anlita Tommy igen om behovet kommer uppstå. "
säljare på Fjugestagränd 15

28 apr 2020

"Mäklaren gjorde en bra och engagerad insats. Slutpriset blev 8 % lägre än utgångspriset. Men detta berodde på att försäljningen gjordes precis när coronaviruset startade. Detta gjorde att slutpriset blev lägre annars hade priset stämt med värderingen."
säljare på Iggesundsvägen 48

09 feb 2020

"Bra jobbat!"
säljare på Jönåkersvägen 7

23 dec 2019

"Har sålt 2 hus med Tommy som mäklare och i båda försäljningarna har jag känt mig nöjd och trygg med hans arbete. Båda försäljningarna var lite svåra och då var det bra med en så pass erfaren mäklare som Tommy Sundvall. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Forsbackagatan 7

01 dec 2019

"Tommy Sundvall är en mycket kompetent, påläst och erfaren fastighetsmäklare
som ger ett gediget intryck och känns väldigt pålitlig och trevlig.
Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ösmogatan 18

22 nov 2019

"Tommy hjälpte mig och kände mig trygg i hela min försäljning. Han var pedagogisk och lugn och förklarade på ett enkelt sätt hur hela försäljningen gick till och fick min oro att försvinna. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Bastuhagsvägen 57

22 nov 2019

"När det blev dags att sälja vårt hus i Stureby gick valet till Tommy Sundvall och Mäklarhuset i Svedmyra. Det var det naturligaste valet, med mycket bra kännedom om närområdet, lång erfarenhet och en mycket behaglig personlighet som passade oss.
Våra krav i valet av mäklare var att det skulle kännas tryggt och säkert under hela försäljningsprocessen, att få stöd i åtgärder innan visning samt i slutfasen med att allt gick korrekt till med val av köpare.
Vi blev mycket bra guidade och informerade under hela processen och det skapade lugn i sinnet för oss. Huset är nu sålt och vi känner oss väldigt nöjda med vår mäklare som vi mer än gärna rekommenderar.
"
säljare på Tanneforsvägen 33

20 nov 2019

"Tommy har varit väldigt lätt att diskutera med och rådfråga under försäljningen. Han har varit tillgänglig och tydlig. Han känns professionell men ändå personlig, och han inger förtroende. Det märks att Tommy kan sitt yrke och han har kunnat ge initierade besked på alla våra olika typer av frågor. "
säljare på Skanörvägen 10

09 aug 2019

"Trevlig snubbe som kunde sin sak med god lokalkännedom. ”Tumme upp”"
säljare på Tussmötevägen 144

21 apr 2019

"Tommy är kompetent, engagerad och lyhörd och har varit ett fantastiskt stöd genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar honom helhjärtat. "
säljare på Värmbolsvägen 16

15 apr 2019

"Tommy har lotsat oss igenom hela processen med lugn och tydlighet som ledord. Vi kan absolut rekommendera Tommy till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Bandhagsvägen 7

13 apr 2019

"Snabb, tillmötesgående, fixar lite extra, flexibel och mycket kunnig på bostadsområdet och de olika föreningarna runt omkring."
säljare på Jönåkersvägen 17

07 dec 2018

"Jag fastnade för Tommy då han hade god kännedom om området och var allmänt påläst om föreningen och jag kände aldrig några tvivel. Tommy är även mäklaren som bjuder på det där lilla extra som man som säljare och köpare uppskattar. Man märker att det är viktigt för Tommy att behålla goda kundrelationer långsiktigt och det uppskattar jag.
Jag fick alltid snabb respons och välutförliga förklaringar på saker jag inte förstod, och jag skulle verkligen rekommondera honom!"
säljare på Bäckaskiftsvägen 25

05 dec 2018

"Vi är super nöjda med Tommys professionella insatser vid försäljningen av lägenheten. Tommy är en mycket kunnig och engagerad mäklare och är alltid tillgänglig, även kvällar och helger. Rekommenderas varmt!!! "
säljare på Myggdalsvägen 76

10 jun 2018

"Jag är jättenöjd med alltihop. "
säljare på Jönåkersvägen 17

10 jun 2018

"Trevligt bemötande. Gediget intresserad av uppdraget. Effektiv, hjälpsam.
Rekommenderar Tommy med varm hand."
säljare på Föreningsvägen 39

08 jun 2018

"Tommy Sundvall hjälpte mig att sälja mitt hus. Resultatet blev en fantastisk presentation och ett sålt hus redan innan visning, till ett pris högre än förväntat. Tommy är en fantastisk mäklare: pedagogisk, tålmodig, sympatisk, ständigt anträffbar och mycket professionell. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Maratonvägen 89

01 mar 2018

"Vi upplevde att Tommy var tydlig, strukturerad och lätt att få tag på. Han var positiv genom hela försäljningen, saklig, lyhörd och vi kände oss trygga med Tommy som vår mäklare.
Kan varmt rekommendera Tommy till andra!
"
säljare på Oppundavägen 29

27 feb 2018

"Vi är mycket nöjda med Tommy. Tog sig gott om tid när vi hade funderingar. Lätt att få tag på. Bra information under hela försäljningen. Kändes bra med en rutinerad mäklare under en skakig bostadsmarknad. Mvh Pär och Marta"
säljare på Dalgårdsvägen 25

18 nov 2017

"Mycket kompetent. Gav rikligt med råd och hade ett stort bra nätverk för andra tjänster som vi kunde utnyttja. Har gjort affärer tidigare via samma mäklarkontor, Mäklarhuset i Enskede, och de övriga medarbetarna har haft samma entusiasm och servicevilja. Oavsett om Du är där som köpare eller säljare känns det som man har en proffsig, vänlig "advokat" i kanske sitt livs största affär. Tommy Sundvall som varit med där från starten av kontoret har uppenbarligen haft ett stort inflytande på personalstyrkan som arbetar i hans serviceanda och alltid korrekta. Kommer med största sannolikhet vända mig dit igen om/när det blir dags för ny fastighetsaffär och kan bestämt rekommendera Tommy Sundvall som mäklare för andra spekulanter. Detta särskilt under en svajig tid på bostadsmarknaden där hans erfarenhet hade en helt avgörande betydelse för en lyckad affär."
säljare på Postiljonsvägen 29

02 nov 2017

"Mäklaren väl uppdaterad och kunnig inom sitt geografiska område gällande prissättning och marknadsläge för bostäder."
säljare på Mölndalsbacken 54

02 nov 2017

"Proffsig!"
säljare på Bastuhagsvägen 55

06 jul 2017

"Tommy har hjälpt oss från början till slut i vår affär. Han har kommit och tittat på vår bostad och gett massor av bra tips inför fotografering. Han var själv även med på fotograferingen så han, vi och fotografen kunde få de bästa bilderna. Det har varit väldigt lätt att få tag på Tommy på både sms, mail och samtal. Tommy har hört av sig till oss, förklarat och uppdaterat om läget och hur vi går vidare. Kan verkligen rekommendera Tommy som mäklare! "
säljare på Trollesundsvägen 167

10 jun 2017

"Vi är väldigt nöjda, Tommy kan varmt rekommenderas."
säljare på Korsnäsvägen 8

10 jun 2017

"Tommy Sundsvall visade vara den rätta mäklaren för oss. Han visade stor ödmjukhet, lyhördhet samt så driver han med ett jordnära och realistiskt sätt arbetet framåt i processen. Han visar ha öga för detaljer och arbetar målinriktat på ett mjukt och följsamt sätt. Han är kvick och noggrann. En mycket kompenent och trevlig person som varken behöver hårvax eller parfym för att vara trovärdig.
"
säljare på Fyrskeppsvägen 68

19 maj 2017

"Utmärkt insats från Tommy och Mäklarhuset i stort. Mycket lyhörd på våra önskemål och lätt att jobba med när försäljningen blev något utöver det vanliga."
säljare på Kanslersvägen 9

27 apr 2017

"Jag är jätte nöjd med Tommy Sundvals sätt att sälja min bostad, allt var på toppnivå under hela
säljprocessen."
säljare på Bastuhagsvägen 50

26 apr 2017

"Jag kan varmt rekommendera Tommy. Jag är så glad över en smidig försäljning och är nöjd på alla punkter. "
säljare på Sköntorpsvägen 111

28 mar 2017

"Tydlig och bra mäklare, raka besked och tillgänglig! "
säljare på Götaforsvägen 37

23 mar 2017

"Trevlig, positiv mäklare o bra pris!"
säljare på Råbyvägen 25

15 feb 2017

"Professionelt bemötande och inga överraskningar, allt gick enligt plan."
säljare på Fiskebyvägen 9

19 jan 2017

"Jag och min sambo har använt oss av Tommy Sundvall vid flera lägenhetsförsäljningar och vi är lika nöjda varje gång. Tommy känns pålitlig, seriös och ambitiös och man behöver inte oroa sig för att han ska missa något vare sig det gäller marknadsföring, val av försäljningstid eller själva affärsuppgörelsen. Vi har känt oss trygga vid våra försäljningar."
säljare på Hildebergsvägen 6

18 jan 2017

"Väldigt duktig och hjälpsam"
säljare på Herrhagsvägen 40

12 jan 2017

"Tommy är trevlig och tillmötesgående. Är mycket nöjd med försäljningen. "
säljare på Nathorstvägen 29

10 jan 2017

"Jag är helt enkelt mycket nöjd med Tommy som mäklare. Jag har både köpt och sålt med honom!"
säljare på Savolaksvägen 3

07 jan 2017

"Från första kontakten med Tommy och genom hela försäljningen har en trevlig stämning funnits.Jag kan verkligen rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Skärblackavägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
6
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
88 465 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 74 säljare
Tommy satte rätt förväntningar på slutpriset
60 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 74 säljare
Tommy var tydlig och höll mig uppdaterad
74 av 74 säljare

Tommy på kartan.

463 tidigare annonser
7 bostäder till salu
74 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
3 rum, 70 m²
35 642 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 152 kr/mån
8 100 000 kr
4 rum, 109 m²
74 311 kr/m²
Villa, Stockholm
9 975 000 kr
5 rum, 180 m²
55 416 kr/m²
Villa, Stockholm
6 995 000 kr
5 rum, 70 m²
99 928 kr/m²
Villa, Stockholm
1 495 000 kr
1 rum, 25 m²
59 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 684 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 870 000 kr
Villa Herrängen
+ 1 120 000 kr
6 rum, 170 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Hagsätra
+ 255 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anlitade Tommy för försäljning av lägenhet. Uppskattar att han vid första besöket tog sig tid till att informera och svara på frågor. Även före och under budgivningen förutom två inplanerade visningar gjordes extra privata visningar för att öka chansen till en bättre försäljning. Kommer garanterat anlita Tommy igen om behovet kommer uppstå. "
3 150 000 kr
Lägenhet Hökarängen
+ 200 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
2 095 000 kr
Lägenhet Svedmyra
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Farsta
3 rum, 64 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.