Tolgay Erdinc

Profilbild för Tolgay Erdinc
Tolgay Erdinc
4.9 / 5
(208 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
15 st
188 949 000 kr

Bakgrund

Tolgay Erdinc jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-01-23. Tolgay har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tolgay har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 138 655 000 kr.

Presentation

Utmärkelser:
Högst försäljningsvärde Kungsholmen 2022!
Flest försäljningar Kungsholmen 2022!
Säljfavorit enligt Hittamäklare!
MYCKET HÖG KUNDNÖJDHET på över 200 försäljningar.

Kontakta mig om du går i säljtankar. 0704828888

"Tolgay är professionell ända ut till fingerspetsarna. Han tog över uppdraget från en annan mäklarfirma som inte lyckats få till en försäljning. Under mycket svår omvärldssituation lyckades han sälja min lägenhet med bravur och stil. Ifall jag en vacker dag väljer att sälja min bostad igen kommer Tolgay vara förstahandsvalet utan tvekan."

”Tack Tolgay för att du sålde vår lägenhet till ett pris som vi inte hade vågat drömma om! Tolgay har varit väldigt professionell och samtidigt personlig under hela processen. Vid första mötet lovade Tolgay att göra sitt yttersta för att få ut maximalt pris. Han har uppfyllt sitt löfte till 100%. Tolgay får våra varmaste rekommendationer.”

"Det finns inget att fundera över! Sälj med Tolgay! Jag kan inte finna något negativt. Tolgay återkopplade väldigt snabbt, var alltid tillgänglig, fann spekulanter, höll förhandsvisning på helg och avslutade affären på en nivå som vi har nöjda med innan visning!"

"Redan från början gav Tolgay ett förtroendeingivande och kompetent intryck. Jag träffade fem olika mäklare och en av dem var Tolgay. Jag träffade honom först av alla mäklarna och varför jag valde honom var att han var den perfekta mixen av de jag senare träffade. Tolgay är otroligt professionell och karismatisk med glimten i ögat. Han var den ända mäklaren som gav ett realistiskt och öppet tillvägagångssätt som jag uppskattade otroligt mycket.
Under säljprocessen så fanns Tolgay där med goda råd, stöttning samt att jag kände att han alltid var tillgänglig. Han höll mig ständigt uppdaterad med hur processen gick och utan honom som mäklare är jag helt säker på att jag inte hade nått upp till den summan som jag ville sälja för.
Jag är otroligt nöjd med Tolgays insats och rekommenderar honom verkligen! Stora applåder och stort TACK till dig Tolgay!
"
säljare på Kungsklippan 5

Jobbat på Länsförsäkringar i 7 år.
Vi har Sveriges nöjdaste kunder 7.e året i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex!

Du är varmt välkommen att kontakta mig när du önskar en kostnadsfri värdering.

Säljare om Tolgay.

26 apr 2023

"Jag kontaktade Tolgay på rekommendation av andra mäklarvänner. Och det ångrar jag inte. Tolgay gav ett bra och professionellt intryck direkt redan på telefon och det blev bara bättre när vi sågs i person.
Jag var tydlig med vad jag ville, sälja snabbt, till ett bra pris och endast nödvändiga kom..."
"Jag kontaktade Tolgay på rekommendation av andra mäklarvänner. Och det ångrar jag inte. Tolgay gav ett bra och professionellt intryck direkt redan på telefon och det blev bara bättre när vi sågs i person.
Jag var tydlig med vad jag ville, sälja snabbt, till ett bra pris och endast nödvändiga kommunikation oss emellan. Tolgay var lyhörd för detta. Det uppstod även lite oväntade händelser sent i försäljningsprocessen som Tolgay hantera med bravur.
I slutändan var min lägenhet såld efter 1,5 vecka. Och alla mina förväntningar infriades. "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 14A

23 apr 2023

"In a tough economy Tolgay pushed and helped to get me the best possible pricehe could manage with multiple viewings over multiple weeks. Always on hand, always available- even after I sold and wanted advice on other apartments."
säljare på Kungsholmsgatan 15

21 apr 2023

"Tolgay var väldigt påläst, förtroendegivande, engagerad och genuin vilket gjorde att helhetsintrycket blev perfekt, både för mig som säljare men även för köparen där han lyckades skapa ett stort intresse bland flertalet intressenter pga hans engagemang och kunskap runt lägenheten/området osv. "
"Tolgay var väldigt påläst, förtroendegivande, engagerad och genuin vilket gjorde att helhetsintrycket blev perfekt, både för mig som säljare men även för köparen där han lyckades skapa ett stort intresse bland flertalet intressenter pga hans engagemang och kunskap runt lägenheten/området osv. "
Läs mer
säljare på Thorildsvägen 8

21 apr 2023

"Vi var väldigt nöjda med Tolgay Erdinc insats i arbete att sälja vår lägenhet och varmt rekomederar honom som mäklare! Vi hoppas att Tolgay hjälper oss att hjälpa oss att hitta vår nästa drömhus!
Ewa och Andrzej Wojtasik"
säljare på Lilla Västerbron 10

20 apr 2023

"Tolgay är driven, lojal, och får jobbet gjort med bästa resultatet! Rekommenderas varmt vi har haft nöjet att få använda hans kompetens i flera försäljningar och kommer fortsätta använda honom när v behöver."
säljare på Sankt Eriksgatan 39

19 apr 2023

"Fick tipset av en vän att vända mig till Tolgay. Det var en utav de bästa tipsen jag fått.
- Han gjorde det lilla extra vid vissa tillfällen fast att han inte behövde.
- Allt känns 100% bra, skulle verkligen rekommendera att anlita han till andra.
- Jag trodde ju inte det var möjligt i dessa t..."
"Fick tipset av en vän att vända mig till Tolgay. Det var en utav de bästa tipsen jag fått.
- Han gjorde det lilla extra vid vissa tillfällen fast att han inte behövde.
- Allt känns 100% bra, skulle verkligen rekommendera att anlita han till andra.
- Jag trodde ju inte det var möjligt i dessa tuffa tider att få lägenheten såld till rätt pris, men Tolgay bevisade mig motsatsen! "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 100

19 apr 2023

"Jag anlitade Tolgay Erdinc efter goda rekommendationer av vänner till mig. Jag kan bara säga att Tolgay överträffade mina förväntningar och lyckades sälja min bostad innan visning. Tolgay var alltid tillgänglig och tog sig alltid tiden för att besvara mina frågor vilket gjorde att jag kände mig t..."
"Jag anlitade Tolgay Erdinc efter goda rekommendationer av vänner till mig. Jag kan bara säga att Tolgay överträffade mina förväntningar och lyckades sälja min bostad innan visning. Tolgay var alltid tillgänglig och tog sig alltid tiden för att besvara mina frågor vilket gjorde att jag kände mig trygg. Tryggheten var viktig för mig, för det kände jag inte hos tidigare mäklare som försökte sälja min bostad. Förutom att Tolgay var tillgänglig hela tiden så var det även hans expertis och hans bemötande mot kund som gjorde att jag kände mig trygg. Han var alltid trevlig och hade ett leende på läpparna.
Tolgay Erdinic får definitivt högsta betyg av mig och jag har redan rekommenderat honom till mina nära och kära. Jag kommer definitivt använda mig av Tolgay inom snar framtid"
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 11

19 apr 2023

"En mäklare i världsklass samt självklart bästa valet på Kungsholmen! han var med under hela processen och lyssnade på mina behov. Tydlig och lätt att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Tolgay Erdinc till alla!"
säljare på Karlsviksgatan 1

26 jan 2023

"Bästa mäklaren i hela Sverige!! Otroligt engagerad ,strategisk och alltid tillgänglig 24/7."
säljare på Warfvinges väg 3

26 jan 2023

"Tolgay är lyhörd, flexibel och väldigt snabb både vad gäller kommunikationen och om jag önskade någon ändring i tex annonsen. Han lyckades dessutom få till en riktigt bra affär - i dessa tider dessutom!! Superfint samarbete. 5/5 på allt. Kommer anlita Tolgay nästa gång jag säljer på Kungsholmen. ..."
"Tolgay är lyhörd, flexibel och väldigt snabb både vad gäller kommunikationen och om jag önskade någon ändring i tex annonsen. Han lyckades dessutom få till en riktigt bra affär - i dessa tider dessutom!! Superfint samarbete. 5/5 på allt. Kommer anlita Tolgay nästa gång jag säljer på Kungsholmen. Rekommenderar till ALLA som söker en mäklare på Kungsholmen!!"
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32G

29 nov 2022

"Tolgay är en lyhörd mäklare som verkligen förstår sig på marknaden. Realistisk i sina värderingar och såg till att göra det som krävdes för att få igenom försäljningen. Tolgay fick mina nycklar och hade tillgång till lägenheten för flertal privata visningar (utöver de öppna) vilket ledde till för..."
"Tolgay är en lyhörd mäklare som verkligen förstår sig på marknaden. Realistisk i sina värderingar och såg till att göra det som krävdes för att få igenom försäljningen. Tolgay fick mina nycklar och hade tillgång till lägenheten för flertal privata visningar (utöver de öppna) vilket ledde till försäljning . "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 39

28 nov 2022

"Att sälja eller köpa sitt boende är bland det viktigaste man gör i sitt liv. Det har stora ekonomiska aspekter men också känslomässiga dimensioner. Helt enkelt avgörande för sitt liv, sin familj, sin utveckling, mm. Det är oerhört viktigt att hitta en mäklare som förstår sin kund, har höga ambiti..."
"Att sälja eller köpa sitt boende är bland det viktigaste man gör i sitt liv. Det har stora ekonomiska aspekter men också känslomässiga dimensioner. Helt enkelt avgörande för sitt liv, sin familj, sin utveckling, mm. Det är oerhört viktigt att hitta en mäklare som förstår sin kund, har höga ambitioner, har ett stort engagemang, samt ger det lilla extra som gör skillnaden för affären. Tolgay är utan tvekan en sådan person. Jag är mycket tacksam för hans insatser och hjälp för att sälja och köpa mina bostäder. En oerhört duktig kommunikatör, med stark kunskap av marknaden. Jag kan bara varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 13

21 nov 2022

"Tolgay är en väldigt professionell och lyhörd mäklare som ledde oss genom vår försäljning på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Vi kan varmt rekommendera Tolgay till alla potentiella säljare i Kungsholmen och är supernöjda med hans jobb vid vår försäljning."
"Tolgay är en väldigt professionell och lyhörd mäklare som ledde oss genom vår försäljning på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Vi kan varmt rekommendera Tolgay till alla potentiella säljare i Kungsholmen och är supernöjda med hans jobb vid vår försäljning."
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 48

20 nov 2022

"Tolgay är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Han var alltid tillgänglig oavsett när jag ringde och kunde svara på alla frågor. Det märks att det är viktigt för Tolgay att göra ”det lilla extra” för mig som säljare. Till vår förvåning lyckades vi sälja lägenheten innan visning till ett bra pr..."
"Tolgay är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Han var alltid tillgänglig oavsett när jag ringde och kunde svara på alla frågor. Det märks att det är viktigt för Tolgay att göra ”det lilla extra” för mig som säljare. Till vår förvåning lyckades vi sälja lägenheten innan visning till ett bra pris trots osäkra tider."
Läs mer
säljare på John Ericssonsgatan 18

19 nov 2022

"Utmärkt, kunnig, mycket engagerad och positiv."
säljare på Kungsbro Strand 21

19 nov 2022

"Mäklaren var rak och tydlig, kunnig och engagerad. Väldigt lätt att samarbeta med. Ambitiös och trevlig."
säljare på Gyllenborgsgatan 15

19 nov 2022

"Större engagemang än vad som kan förväntas! Lyckades sälja vår lägenhet innan visning till mycket bra pris i en tid vi trodde det skulle bli svårt att sälja överhuvudtaget!
Lyhörd, positiv och väldigt motiverad från början till långt efter avslutad affär. Hade mer kunskap om vår förening än vi ..."
"Större engagemang än vad som kan förväntas! Lyckades sälja vår lägenhet innan visning till mycket bra pris i en tid vi trodde det skulle bli svårt att sälja överhuvudtaget!
Lyhörd, positiv och väldigt motiverad från början till långt efter avslutad affär. Hade mer kunskap om vår förening än vi själva. Rekommenderas genuint! "
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 9B

17 nov 2022

"Tolgay är professionell ända ut till fingerspetsarna. Han tog över uppdraget från en annan mäklarfirma som inte lyckats få till en försäljning. Under mycket svår omvärldssituation lyckades han sälja min lägenhet med bravur och stil. Ifall jag en vacker dag väljer att sälja min bostad igen kommer ..."
"Tolgay är professionell ända ut till fingerspetsarna. Han tog över uppdraget från en annan mäklarfirma som inte lyckats få till en försäljning. Under mycket svår omvärldssituation lyckades han sälja min lägenhet med bravur och stil. Ifall jag en vacker dag väljer att sälja min bostad igen kommer Tolgay vara förstahandsvalet utan tvekan.
"
Läs mer
säljare på Hornsbergs Strand 15B

06 sep 2022

"Vi är jätte nöjda med Tolgay. Efter att ha följt hans rekommendationer så fick vi till en smidig försäljning, trots en svajig marknad. "
säljare på Fleminggatan 60B

06 sep 2022

"Vi använde ”hitta mäklare” vid vår försäljning och fick 3 förslag, vilka vi kontaktade. Tolgay utmärkte sig genast, trots att han var på semester ringde han för att boka tid. Vid entrén till lägenheten började han jobba med att syna ytskikt, wc, kök etc han är alltid tillgänglig, uppdaterar löpan..."
"Vi använde ”hitta mäklare” vid vår försäljning och fick 3 förslag, vilka vi kontaktade. Tolgay utmärkte sig genast, trots att han var på semester ringde han för att boka tid. Vid entrén till lägenheten började han jobba med att syna ytskikt, wc, kök etc han är alltid tillgänglig, uppdaterar löpande, pålitlig och duktig på att knyta ihop affären mellan säljare o köpare. Vi rekommenderar varmt honom och svårt hitta någon bättre."
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 19

07 jul 2022

"Tolgay hjälpte mej under en väldig tuff marknad att sälja min bostad. Han engagerade sig och var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar.
Påläst och med realistiska förväntningar. Väldigt trevlig, ödmjuk och härlig person att ha att göra med. Rekommenderar Tolgay varmt."
"Tolgay hjälpte mej under en väldig tuff marknad att sälja min bostad. Han engagerade sig och var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar.
Påläst och med realistiska förväntningar. Väldigt trevlig, ödmjuk och härlig person att ha att göra med. Rekommenderar Tolgay varmt."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 4

28 maj 2022

"Tolgay levererade precis den produkt som han sålde in. Han var lätt att få tag i, höll oss uppdaterade och hade mycket energi som resulterade i en lyckad och smidig försäljning. "
säljare på Fleminggatan 36C

05 maj 2022

"Tolgay var fantastisk. Han jobbade precis så hårt som han lovat göra. Jag är väldigt nöjt med hans insats och rekommenderar honom verkligen!"
säljare på Sysslomansgatan 14

01 maj 2022

"Kände mig supertrygg med Tolgay under hela processen trots skakigt omvärldsläge och bostadsmarknad. Fick även mycket bra hjälp i form av råd och tips vid budgivningen av min nya bostad. Rekommenderar starkt denna trygga, tillgängliga och engagerade mäklare!"
"Kände mig supertrygg med Tolgay under hela processen trots skakigt omvärldsläge och bostadsmarknad. Fick även mycket bra hjälp i form av råd och tips vid budgivningen av min nya bostad. Rekommenderar starkt denna trygga, tillgängliga och engagerade mäklare!"
Läs mer
säljare på Disponentgatan 6

01 maj 2022

"Tolgay fick en utmaning att sälja min lägenhet mitt under en stor balkongrenovering, med långt tillträde och högt förväntat slutpris trots skakig omvärld. Tolgay ordnade snabbt med spekulanter och var alltid tillgänglig när man funderade över något eller ville göra någon justering i annonsen. Han..."
"Tolgay fick en utmaning att sälja min lägenhet mitt under en stor balkongrenovering, med långt tillträde och högt förväntat slutpris trots skakig omvärld. Tolgay ordnade snabbt med spekulanter och var alltid tillgänglig när man funderade över något eller ville göra någon justering i annonsen. Han lyckades sälja till rekordpris samt med långt tillträde. Väldigt personlig, finns alltid tillgänglig och gör allt för dig som kund. Kan varmt rekommendera Tolgay."
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32I

20 apr 2022

"Tolgay har allt som man söker efter hos en mäklare. Han är engagerad, tålmodig, lyhörd, optimistisk vilket gör att man aldrig känner några tvivel kring försäljningen och sist men inte minst oerhört driven vilket resulterade i ett slutpris som var långt över mina förväntningar."
"Tolgay har allt som man söker efter hos en mäklare. Han är engagerad, tålmodig, lyhörd, optimistisk vilket gör att man aldrig känner några tvivel kring försäljningen och sist men inte minst oerhört driven vilket resulterade i ett slutpris som var långt över mina förväntningar."
Läs mer
säljare på Kungsklippan 12

09 apr 2022

"Tolgay är grym! Han är personlig, bryr sig, är sjukt målmedveten, energisk och kompetent. Jag rekommenderar honom starkt. "
säljare på Pipersgatan 45A

04 apr 2022

"Tolgay spelar i helt en annan liga gentemot det flesta av sina branschkollegor...
Hans fantastiska driv kombinerat med djup kunskap och en god mängd ödmjukhet gör att jag kan ge honom min absolut varmaste rekommendation, 5/5!"
säljare på Ulriksborgsgatan 9

21 mar 2022

"Vi hade träffat många mäklare från olika kontor innan vi träffade Tolgay och vi kände direkt att Tolgay var den mäklare vi ville ha. Energifylld, kunnig, förtroendeingivande och hade en bra dialog med oss säljare. Vi kände oss trygga från start till kontraktsskrivning och fick en bra coachning ge..."
"Vi hade träffat många mäklare från olika kontor innan vi träffade Tolgay och vi kände direkt att Tolgay var den mäklare vi ville ha. Energifylld, kunnig, förtroendeingivande och hade en bra dialog med oss säljare. Vi kände oss trygga från start till kontraktsskrivning och fick en bra coachning genom hela budgivningen. Lägenheten såldes för mer än vi hade hoppats på och med föreningsrekord för vår lägenhetsstorlek.
Rekommenderar Tolgay varmt till alla som går i säljtankar och söker en grym mäklare som gör det lilla extra!"
Läs mer
säljare på Disponentgatan 6

15 mar 2022

"Jag kan inte nog rekommendera Tolgay. Jag köpte lägenhet av honom i höstas och visste direkt att när jag själv skulle sälja så var det självklart att anlita Tolgay. Från start till slut är han professionell, kunnig, tydlig och rimlig i förväntningar. Snabb i återkoppling, och inte långt till ett ..."
"Jag kan inte nog rekommendera Tolgay. Jag köpte lägenhet av honom i höstas och visste direkt att när jag själv skulle sälja så var det självklart att anlita Tolgay. Från start till slut är han professionell, kunnig, tydlig och rimlig i förväntningar. Snabb i återkoppling, och inte långt till ett skratt heller - det gillar jag. Resultatet? En toppnotering och säljrekord, och en mycket nöjd köpare och säljare."
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 22

14 mar 2022

"Vi träffade sex mäklare och bestämde oss väldigt snabbt för Tolgay för han hade förmågor som vi inte såg hos de andra. Vi har bara positiva saker att berätta om Tolgay och hans jobb för oss.
Tolgay är båda ärlig, professionell, hårt arbetande och mänsklig. Tolgay kan sitt jobb väldigt bra och kan..."
"Vi träffade sex mäklare och bestämde oss väldigt snabbt för Tolgay för han hade förmågor som vi inte såg hos de andra. Vi har bara positiva saker att berätta om Tolgay och hans jobb för oss.
Tolgay är båda ärlig, professionell, hårt arbetande och mänsklig. Tolgay kan sitt jobb väldigt bra och kan marknaden, har många spekulanter och är väldigt pålitlig och organiserad. Han tog väldigt bra hand om oss och vi kände oss trygga från starten till signaturen. Tack vare Tolgay sålde vi vår lägenhet väldigt snabbt till ett pris som tillfredsställde både oss samt köparen. Vi rekommenderar honom varmt, ni blir i väldigt trygga händer."
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 21

28 feb 2022

"Vi är oerhört nöjda med Tolgay som mäklare! Han är engagerad, lyhörd, höll oss ständigt uppdaterade och löste försäljningen på ett väldigt smidigt sätt utifrån vår situation och våra önskemål.
"
säljare på Harry Martinsons gata 13

26 feb 2022

"På en skala 1-5 är Tolgay en sexa. Vi är supernöjda med Kungsholmens bästa mäklare. "
säljare på Inedalsgatan 9D

25 feb 2022

"Väldigt nöjd med hela processen. Tolgay är professionell, kompetent och otroligt engagerad. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Fleminggatan 36B

25 feb 2022

"Tolgay är otroligt proffsig och alltid behjälplig, han gör sitt yttersta och lite till hela tiden! Med Tolgay kan man känna sig lugn under hela processen. Grymt bra och kan varmt rekommendera honom vidare :)"
säljare på Alströmergatan 32G

31 jan 2022

"Tolgay gjorde ett fantastiskt jobb, alltid nåbar och väldigt hårt jobbande mäklare med god kunskap om marknaden "
säljare på Kungsbro Strand 19

23 jan 2022

"Proffsig. Väldigt bra på att känna av intresset. Snabb och engagerad."
säljare på Inedalsgatan 9E

22 jan 2022

"Tolgay är väldigt engagerad och driven. Han var alltid tillgänglig under processen och lyckades på ett effektivt sätt sälja vår lägenhet med ett bra slutresultat. Kan varmt rekommendera Tolgay!"
säljare på Fridhemsgatan 12

14 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Tolgay om du funderar på att sälja din bostad, riktigt duktig och driven mäklare! Jag fick direkt stort förtroende för honom och har inte blivit besviken. Genom hela processen har han varit tydlig, lyhörd och engagerad men framförallt väldigt enkel och trevlig att samarbeta..."
"Kan varmt rekommendera Tolgay om du funderar på att sälja din bostad, riktigt duktig och driven mäklare! Jag fick direkt stort förtroende för honom och har inte blivit besviken. Genom hela processen har han varit tydlig, lyhörd och engagerad men framförallt väldigt enkel och trevlig att samarbeta med. Det bidrar förstås också att han sålde min lägenhet för mer än vad jag hade förväntat mig. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 22

11 jan 2022

"Tolgay gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min fina lägenhet till ett riktigt bra pris. Har sålt med andra mäklare tidigare men aldrig kännt mig så trygg och uppdaterad genom hela processen. Snabb, tydlig, trevlig och en bra medlare/förhandlare. Kommer inte tveka på att anlita Tolgay igen ..."
"Tolgay gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min fina lägenhet till ett riktigt bra pris. Har sålt med andra mäklare tidigare men aldrig kännt mig så trygg och uppdaterad genom hela processen. Snabb, tydlig, trevlig och en bra medlare/förhandlare. Kommer inte tveka på att anlita Tolgay igen om jag säljer en lägenhet på Kungsholmen. Högsta möjliga betyg!"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 19

11 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera att anlita Tolgay som din mäklare. Förutom att han är trevlig är han väldigt kunnig, engagerad och mycket driven! Min försäljning gick över all förväntan både vad gäller smidighet och försäljningspris (prisrekord i föreningen). När det gäller försäljningspriset var jag ..."
"Jag kan varmt rekommendera att anlita Tolgay som din mäklare. Förutom att han är trevlig är han väldigt kunnig, engagerad och mycket driven! Min försäljning gick över all förväntan både vad gäller smidighet och försäljningspris (prisrekord i föreningen). När det gäller försäljningspriset var jag iof aldrig särskilt orolig, jag har själv arbetat som mäklare tidigare och vet vilken skillnad en BRA mäklare kan göra för priset - det driv som finns hos Tolgay är svårslaget! Att Tolgay även såg till att det blev en snabb och smidig affär var en mycket tacksam bonus i allt. Jag är mycket mycket nöjd! :)"
Läs mer
säljare på Norra Agnegatan 40

15 dec 2021

"Tolgay är en mycket kompetent mäklare som jag varmt rekommenderar! Vi jämförde mellan 6st mäklare inför vår försäljning men Tolgay var en klass för sig. Noggrann, kunnig och mycket trevlig ffa!"
säljare på Sankt Eriksgatan 41

09 dec 2021

"Tolgay är en proffsig och kompetent mäklare med stort engagemang och glimten i ögat! Efter vi skrev förmedlingsuppdrag åkte jag på semester och innan semestern var slut var bostaden såld. Tolgay tog stort ägandeskap genom hela processen och höll mig ständigt uppdaterad vilket gjorde att jag kände..."
"Tolgay är en proffsig och kompetent mäklare med stort engagemang och glimten i ögat! Efter vi skrev förmedlingsuppdrag åkte jag på semester och innan semestern var slut var bostaden såld. Tolgay tog stort ägandeskap genom hela processen och höll mig ständigt uppdaterad vilket gjorde att jag kände mig trygg i att luta mig tillbaka och bara vara ledig. Jag kan varmt rekommendera Tolgay, han gör allt för att få till en lyckad affär!
"
Läs mer
säljare på Kungsklippan 20

08 dec 2021

"Tolgay var under hela processen fokuserad på de mål som vi satte upp för försäljningen. Han var lyhörd till våra önskemål och mycket engagerad, vilket var en trygghet för oss. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Kungsklippan 20

08 dec 2021

"Supernöjd med Tolgay - fick ett bra pris och upplevelse! Rekommenderar varmt!"
säljare på Inedalsgatan 9C

08 dec 2021

"Eftersom det blev en snabb försäljning med förhandsvisning utan att bostaden låg ute på hemnet gick han med på att sänka arvodet. Det var väldigt uppskattat av oss och visar på vilja att göra sina kunder nöjda. "
säljare på John Ericssonsgatan 15

08 dec 2021

"Jag kan varmt rekommendera Tolgay. Han är påläst och kunnig. Levererat på mycket hög nivå under hela försäljningsprocessen. Alltid tillgänglig."
säljare på Lenngrensgatan 2

21 okt 2021

"Jag och maken rekommenderar Tolgay å det bästa, snabb, energisk, uppdaterad på området, punktlig informativ alltid positiv och trevlig. Vi är supernöjda med hans engagemang i och med vår försäljning av bostadsrätten på Kungsholmen."
säljare på Bågljusvägen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
138 655 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
196 av 204 säljare
Tolgay satte rätt förväntningar på slutpriset
170 av 206 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
194 av 200 säljare
Tolgay var tydlig och höll mig uppdaterad
204 av 206 säljare

Tolgay på kartan.

387 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
207 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
3 rum, 78,5 m²
76 858 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 204 kr/mån
3 rum, 71,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 173 kr/mån
1 rum, 25 m²
Lägenhet, Stockholm
1 782 kr/mån
1 rum, 26 m²
Lägenhet, Stockholm
1 069 kr/mån
3 rum, 81 m²
Lägenhet, Stockholm
3 505 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 935 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 140 000 kr
1,5 rum, 38,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 94 m²
3 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 155 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 4 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.