Tolgay Erdinc

Profilbild för Tolgay Erdinc
Säljarfavorit
Tolgay Erdinc
4.9 / 5
(63 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
30 st
168 230 000 kr

Bakgrund

Tolgay Erdinc jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-01-23. Tolgay har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Tolgay har haft 36 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 179 375 000 kr.

Presentation

Utmärkelser:

Flest sålda lägenheter på Kungsholmen av alla ca 300 aktiva mäklare 2020!!
(1.a januari-31.a januari) (Hemnet statistiken)

Flest sålda Lägenheter på Kungsholmen Januari-mars 2020. (Hemnet statistiken)

”Tack Tolgay för att du sålde vår lägenhet till ett pris som vi inte hade vågat drömma om! Tolgay har varit väldigt professionell och samtidigt personlig under hela processen. Vid första mötet lovade Tolgay att göra sitt yttersta för att få ut maximalt pris. Han har uppfyllt sitt löfte till 100%. Tolgay får våra varmaste rekommendationer.”

”Hej jag har gett uppdrag för att sälja en lägenhet på Strålgatan 29.Där Tolgay gjorde sitt yttersta för att få ett bra pris.Han är alltid tillgänglig och välinformerad som mäklare. Jag kommer att rekommendera honom till mina kunder och vänner.vänliga hälsningar Thomas ordförande Brf Dammsugaren 5.”

Tidningsartikel om mig från Nyheter24

https://www.google.se/amp/s/nyheter24.se/amp/nyheter/912796-de-har-fragorna-maste-du-stalla-till-maklaren-innan-du-koper-bostad

Utmärkelser:
Flest sålda lägenheter på Kungsholmen av alla 311 aktiva mäklare 2020!!
(1.a januari-31.a januari) Hemnet statestiken!

Jobbat på Länsförsäkringar i 3 år.
Vi har Sveriges nöjdaste kunder fjärde året i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex!

Du är varmt välkommen att kontakta mig när du vill för en kostnadsfri värdering.

Säljare om Tolgay.

29 sep 2020

"Tolgay är otroligt serviceminded, alltid tillgänglig för frågor och hjälpte oss inte bara med försäljningen av vår lägenhet utan även i köpet av vår nya bostad. Han har varit toppen i alla kontakter även innan vi anlitade honom (vi var intresserade av ett objekt han sålde) Vi är supernöjda med hans arbete, bemötande, tillgänglighet och kompetens och att han varit driven och engagerad. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Bågljusvägen 7

29 sep 2020

"Jag är supernöjd med Tolgay, jag fick en oerhört snabb, enkel och felfri försäljningsprocess. Jag kan varmt rekommendera Tolgay, han har ett högt engagemang, är proffsig, tydlig och snabb, Tolgay gjorde ett mycket bra jobb på väldigt kort tid!"
säljare på Bergsgatan 51

28 sep 2020

"Tolgay var väldigt kompetent och bra! "
säljare på Lidnersgatan 12B

17 sep 2020

"Tolgay hjälpte oss att känna oss trygga i hela säljprocessen och var väldigt engagerad. Vi är väldigt nöjda med resultatet och Tolgay!"
säljare på Pär Lagerkvists gata 24

31 aug 2020

"Det finns inget att fundera över! Sälj med Tolgay! Jag kan inte finna något negativt. Tolgay återkopplade väldigt snabbt, var alltid tillgänglig, fann spekulanter, höll förhandsvisning på helg och avslutade affären på en nivå som vi har nöjda med innan visning!"
säljare på Elersvägen 44

30 aug 2020

"Otroligt nöjd med Tolgay, han var engagerad och lyhörd genom hela processen!"
säljare på Fridhemsgatan 35

19 aug 2020

"Tolgay är tveklöst den bästa mäklaren jag har haft! Professionell, lyhörd, tillgänglig och fantastisk service! Tolgay är mycket kompetent och jag kände direkt ett stort förtroende för honom. Extremt hårt arbetande och engagerad. Kände mig trygg genom hela processen /Marta och Kakan "
säljare på Drottningholmsvägen 3

16 aug 2020

"We were very satisfied by his energy, motivation and dedication that he puts to the sale. Tolgay is also reachable round the clock whether it is Sunday, Friday evening or Tuesday, a matter that I have not sensed among other brokers whether I was on seller- or buyer side.. I can strongly recommend Tolgay.
"
säljare på Drottningholmsvägen 31

11 aug 2020

"Tolgay, gjorde en jättebra insats, lägenheten kom ut i en tuff period, men han var hela tiden positiv, tillgänglig och driven för få min lägenhet såld till en nivå som jag var nöjd på. "
säljare på Stagneliusvägen 32

30 jun 2020

"Om jag skulle anlita en mäklare igen skulle jag definitivt ringa Tolgay Erdinc."
säljare på Inedalsgatan 9D

30 jun 2020

"Tolgay var väldigt engagerad och energisk! Förmedlade verkligen till mig att han ville att affären skulle lyckas och att alla skulle vara nöjda. Alltid snabb återkoppling. "
säljare på Pilgatan 5

17 jun 2020

"Detta var vår första försäljning av en bostad. Vi sålde under en tid då marknaden var väldigt svår att tolka. Trots detta gjorde Tolgay ett fantastiskt jobb och ingav trygghet och leverade på hög nivå! Vi är otroligt nöjda!! "
säljare på Stagneliusvägen 28

01 jun 2020

"Trevlig, engagerad och kunnig mäklare!"
säljare på Jaktvarvsplan 3

08 maj 2020

"Tolgay är otroligt hjälpsam och kompetent mäklare som har hjälpt oss sälja vår bostad framgångsrikt under svåra omständigheter. "
säljare på Lindhagensgatan 61

28 apr 2020

"Tolgay tog sig tid, var tålmodig och en driven säljare. Kände mig trygg i försäljningen"
säljare på Kammakargatan 33A

20 apr 2020

"Tolgay är en väldigt duktig mäklare. Det bästa med honom är att han alltid fanns tillgänglig när vi hade frågor och funderingar. Han är driven och har bra energi. Vi sålde vår lgh med tolgays hjälp och är väldigt nöjda!"
säljare på Inedalsgatan 9F

18 mar 2020

"Mycket engagerad mäklare som jag kan rekommendera till alla."
säljare på Karlsviksgatan 18

25 feb 2020

"En mer driven mäklare får man leta länge efter!
Alltid tillgänglig och hade bokat tre privatvisningar inom 24 hr från att avtalet var signerat. Lägenheten blev såld innan visning och vi är väldigt nöjda med det pris vi fick. Kommer definitivt ta hjälp av Tolgay igen i framtiden!!"
säljare på Lilla Västerbron 6

24 feb 2020

"Mäklaren valde en innovativ strategi, där han hoppade över traditionell styling, tjänade en vecka i tid på detta, och satsade istället på att snabbt fånga upp seriösa spekulanter och ordna privata visningar för dem, där han tydligt visade på lägenhetens många möjligheter och hur dessa matchade spekulanterns speciella behov och önskemål. Affären var avslutad och kontrakt underskrivet inom ett dygn till ett pris över förväntan där även köparen var helnöjd. Mäklarkonkurrenterna var nog lite chockade över vår okonventionella och vinnande strategi. Jag har för övrigt inte alls övertygad om alt styling är värt den tid det tar. Stylisternas smak skiljer sig ofta markant från spekulanternas det är min egen erfarenhet som köpare."
säljare på Fyrverkarbacken 25

09 feb 2020

"Tolgay Erdinc är en otroligt kunnig, trevlig och engagerad mäklare. Vi sålde vår lägenhet med hans hjälp februari 2020. Vi slog föreningens försäljningsrekord! Tolgay har en mycket hög kunskap av fastighetsmarknaden, är en duktig kommunikatör och visar alltid en positiv inställning. Han tvekar aldrig att göra det lilla extra eller ge mer tid för att slutföra en affär. Han tänker dessutom alltid på det bästa för säljaren och köparen. Vi rekommenderar varmt Tolgay till potentiella uppdragsgivare. "
säljare på Drottningholmsvägen 53

06 feb 2020

"Väldigt kompetent och trevlig mäklare som var påläst och lyhörd. "
säljare på Bågljusvägen 1

18 jan 2020

"Extremt engagerad och jag hade det största förtroendet genom hela processen. Väldigt trevlig och kul att samarbeta med!"
säljare på Kungsklippan 5

13 jan 2020

"Tolgay var professionell, trevlig och oerhört hjälpsam och driven. Försäljningsprocessen blev så mycket smidigare än vad jag kunnat tro."
säljare på Lidnersgatan 10B

13 jan 2020

"Grymt bra mäklare som sätter kunden i första hand och gör det lilla extra och det utmärker Tolgay från många andra mäklare. Nästa gång vi ska sälja så kommer alla gånger välja Tolgay! "
säljare på Bergsgatan 49

10 jan 2020

"han är positiv, genuint trevlig och alltid tillgänglig"
säljare på Fridhemsgatan 15

10 okt 2019

"På alerten, snabb på alla vis, rak på sak, svarar alltid på telefon!"
säljare på Lars Forssells gata 22

08 okt 2019

"Jag är mycket nöjd med det arbete och som Tolgay Erdinc gjorde. Han var mycket professionell och oerhört lyhörd. Det var aldrig några problem att nå honom och han höll mig uppdaterad vad som hände under hela processen. Jag kunde inte själv befinna mig inte på plats under försäljningen och var därför än mer beroende av den hjälp och stöd jag fick. Allt ordnades utan problem städning, fix med nycklar, kontakt med fastighetsskötare, fotografering, visning mm. Jag fick mycket bra stöd i budgivningen och Tolgay höll mig uppdaterad med sms och samtal. Att jag sedan fick mer för bostaden än jag beräknat gör inte det hela sämre. "
säljare på Sankt Eriksgatan 58D

30 sep 2019

"Väldigt engagerad mäklare, alltid tillgänglig för frågor."
säljare på Lilla Västerbron 14

12 aug 2019

"Han lovade att få upp priset maximalt och det fick han. Vi hade aldrig vågat drömma om att få det priset! Stort tack också för att en assistent ringde upp och erbjöd en fri värdering. Annars hade det inte blivit Tolgay."
säljare på Norrbackagatan 33

09 aug 2019

"Det var öppna samtal omgående om hur situationen låg. Inga tidsbegränsningar på när man kunde kontakta/få hjälp. Mäklarens första uppskattning på värdet av bostaden stämde inte överens med marknaden, men var snabb att ta på sig ansvaret och förklara situationen. Jag kände mig helt delaktig i alla processer under försäljningen fast jag inte befann mig på samma ort. "
säljare på Lidnersplan 8

05 aug 2019

"Smidig,snabb och enkelt "
säljare på Vanadisvägen 26A

11 jul 2019

"Bra."
säljare på Fyrverkarbacken 23

10 jul 2019

"Jag blev rekommenderad att välja Tolgay som mäklare, och nu kan jag varmt rekommendera honom vidare. Han gjorde allt som förväntas och mer därtill. Han är professionell, alltid tillgänglig och jättetrevlig! Han hjälpte mig att välja ny bostad efter försäljningen och ger tid för privata visningar oavsett dag och tid på dygnet. Han är ett exempel på att hårt arbete alltid lönar sig. Han sålde min innan visning med resultatet närmare en halv miljon över utropspris. Supernöjd!"
säljare på Fleminggatan 105

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
179 375 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
60 av 63 säljare
Tolgay satte rätt förväntningar på slutpriset
53 av 63 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
58 av 63 säljare
Tolgay var tydlig och höll mig uppdaterad
60 av 63 säljare

Tolgay på kartan.

91 tidigare annonser
4 bostäder till salu
63 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
2 rum, 59,5 m²
74 491 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 663 kr/mån
3 350 000 kr
2 rum, 53 m²
63 207 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 383 kr/mån
5 500 000 kr
3 rum, 67 m²
82 089 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 370 kr/mån
4 295 000 kr
2 rum, 52,5 m²
82 596 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 443 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 380 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 385 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är supernöjd med Tolgay, jag fick en oerhört snabb, enkel och felfri försäljningsprocess. Jag kan varmt rekommendera Tolgay, han har ett högt engagemang, är proffsig, tydlig och snabb, Tolgay gjorde ett mycket bra jobb på väldigt kort tid!"
6 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tolgay är otroligt serviceminded, alltid tillgänglig för frågor och hjälpte oss inte bara med försäljningen av vår lägenhet utan även i köpet av vår nya bostad. Han har varit toppen i alla kontakter även innan vi anlitade honom (vi var intresserade av ett objekt han sålde) Vi är supernöjda med hans arbete, bemötande, tillgänglighet och kompetens och att han varit driven och engagerad. Kan verkligen rekommendera honom!"
4 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-95 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 700 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 205 000 kr
2 rum, 33 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tolgay var väldigt kompetent och bra! "
4 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 305 000 kr
2,5 rum, 54,2 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.