Tolgay Erdinc

Profilbild för Tolgay Erdinc
Säljarfavorit
Tolgay Erdinc
4.9 / 5
(255 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
21 st
232 600 000 kr

Bakgrund

Tolgay Erdinc jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-01-23. Tolgay har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Tolgay har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 239 273 000 kr.

Presentation

Här har ni en fastighetsmäklare från Kungsholmen. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan Kungsholmen in - och utantill. Jag kommer därför kunna sälja in ert område på bästa sätt och ni som säljare ska känna er trygga med en mäklare som kan området. De flesta mäklarna säljer överallt i Stockholm och är inte lika fokuserade i en specifik stadsdel, medans jag istället satsar allt inom ett område. Det gör att ni som kund får en mäklare som är bäst i just det området och därmed också har kunderna som söker i just det området.

Några meriter:
Jag har under många år toppat listorna för den mäklaren som säljer mest och till högst försäljningsvärde på Kungsholmen. Här på min Hittamäklare profil kan ni gå in och kolla på mina fina utmärkelser och rekommendationer från säljare och köpare. Se nedan:

Jobbat på Länsförsäkringar i 7 år.
Vi har Sveriges nöjdaste kunder 7:e året i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex!

Du är varmt välkommen att kontakta mig när du önskar en kostnadsfri värdering.

Säljare om Tolgay.

28 maj 2024

"Tolgay är kunnig, snabb och har mycket energi. Jag är jättenöjd med allt, rekommenderar honom starkt! "
säljare på Bergsgatan 51

27 maj 2024

"Min flickvän tvingade mig att välja den mäklare som hade bäst siffror på Kungsholmen; det är slöseri med pengar att välja någon annan, sa hon. Så rätt hon hade! Jag är supernöjd."
säljare på Kronobergsgatan 25A

27 maj 2024

"Tolgay is the king! :) mycket nöjd med allt! Pålitlig , tillgänglig och kunnig! Stort tack!"
säljare på Sankt Eriksgatan 25B

14 maj 2024

"Tolgay är lyhörd, effektiv och kan marknaden. Han är otroligt bra på att läsa av människor och är en fantastisk förhandlare."
säljare på Lilla Västerbron 6

13 maj 2024

"Vänligt och sympatiskt bemötande, mycket tidseffektivt arbete!"
säljare på Fyrverkarbacken 25

11 maj 2024

"Vi hade redan från början då vi engagerade Tolgay en bra diskussion om vilka förväntningar och förutsättningar vi hade i samband med försäljningen. Tolgay lyssnade och informerade oss om hur han upplevde aktuell marknad och möjligheter att nå våra förväntningar. Med andra ord, vi hade genom hela ..."
"Vi hade redan från början då vi engagerade Tolgay en bra diskussion om vilka förväntningar och förutsättningar vi hade i samband med försäljningen. Tolgay lyssnade och informerade oss om hur han upplevde aktuell marknad och möjligheter att nå våra förväntningar. Med andra ord, vi hade genom hela processen en bra dialog. "
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 9C

11 maj 2024

"En grym mäklare som verkligen brinner för sitt jobb. Proffsigt med ett jäkla engagemang. "
säljare på Hantverkargatan 79

11 maj 2024

"Tillgänglig, gör att en stor affär känns tryggt. Bra helt enkelt "
säljare på Sankt Göransgatan 64

17 mar 2024

"Tolgay är vänlig, energifylld, tålmodig, och oerhört målinriktad. Han gav oss initialt en realistisk värdering av vårt boende, men slutpriset blev långt över vad vi vågat hoppas på. Han har en unik förmåga att både vara driven utan att vara påstridig, men ändå balansera detta med precis lagom myc..."
"Tolgay är vänlig, energifylld, tålmodig, och oerhört målinriktad. Han gav oss initialt en realistisk värdering av vårt boende, men slutpriset blev långt över vad vi vågat hoppas på. Han har en unik förmåga att både vara driven utan att vara påstridig, men ändå balansera detta med precis lagom mycket is i magen för att vänta in den perfekta matchen mellan köpare och säljare, och förhandlar elegant tills alla parter blev väldigt nöjda. Våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 22

04 mar 2024

"Har arbetat med många (över tio) mäklare i Sthlm city. Tolgay är kanske den bästa mäklaren av alla som jag mött. "
säljare på Sysslomansgatan 20

07 feb 2024

"Jag är så nöjd! Tolgay är lyhörd och gav en rimliga förväntningar på slutpriset. En mäklare som har kolla på marknaden och sitt område. Någon du kan lita till 100% på. Detta är min andra affär jag gör med Tolgay och jag skulle inte tveka på att anlita han igen."
"Jag är så nöjd! Tolgay är lyhörd och gav en rimliga förväntningar på slutpriset. En mäklare som har kolla på marknaden och sitt område. Någon du kan lita till 100% på. Detta är min andra affär jag gör med Tolgay och jag skulle inte tveka på att anlita han igen."
Läs mer
säljare på Gjutargatan 12

05 feb 2024

"Vi hade en bra dialog och Tolgay var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar, både för mig och för spekulanter. Jag upplever att han la ”krutet” där det behövdes. "
säljare på Fridhemsgatan 66B

26 jan 2024

"Väldigt kompetent och hög energi mäklare som höll oss informerade hela vägen. Lätt att få tag på och snabb att svara. "
säljare på Essingeringen 22A

16 jan 2024

"Tolgay är fantastisk, det var andra gången han fick vårt förtroende att sälja åt oss och vi är lika nöjda den här gången. Trevlig, trygg och höll oss hela tiden uppdaterade i processen. Kan verkligen rekommendera Tolgay!"
säljare på Bågljusvägen 7

20 dec 2023

"Tolgay uppfyllde alla våra förväntningar! Väldigt snabbt på att svara och alltid tillgänglig, bra strategi för försäljningen och var en trygghet att ha med sig genom hela försäljningen. Från och med att vi bestämde oss för att lägga ut lägenheten till försäljning tills att kontraktet var underskr..."
"Tolgay uppfyllde alla våra förväntningar! Väldigt snabbt på att svara och alltid tillgänglig, bra strategi för försäljningen och var en trygghet att ha med sig genom hela försäljningen. Från och med att vi bestämde oss för att lägga ut lägenheten till försäljning tills att kontraktet var underskrivet tog precis 14 dagar. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 7

12 dec 2023

"Tolgay har skött försäljningen av min lägenhet otroligt smidigt, jag kunde inte önska mig en bättre hantering och bättre mäklare! Han har hela tiden varit otroligt proffsig och förmedlat en realistisk bild av hur försäljningen kommer gå till, vilket jag verkligen uppskattade. Kan varmt rekommend..."
"Tolgay har skött försäljningen av min lägenhet otroligt smidigt, jag kunde inte önska mig en bättre hantering och bättre mäklare! Han har hela tiden varit otroligt proffsig och förmedlat en realistisk bild av hur försäljningen kommer gå till, vilket jag verkligen uppskattade. Kan varmt rekommendera honom till framtida säljare! "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32H

01 nov 2023

"Tolgay är lyhörd, vänlig och uppriktig. Han förklarade väl processen och diskuterade kontinuerligt vägen framåt med oss. För ett så avgörande beslut som en bostadsaffär är upplevde vi att Tolgay, i kraft av sitt lugn och sin erfarenhet, skänkte oss trygghet i varje steg. Vi rekommenderar honom va..."
"Tolgay är lyhörd, vänlig och uppriktig. Han förklarade väl processen och diskuterade kontinuerligt vägen framåt med oss. För ett så avgörande beslut som en bostadsaffär är upplevde vi att Tolgay, i kraft av sitt lugn och sin erfarenhet, skänkte oss trygghet i varje steg. Vi rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 29

05 okt 2023

"Tolgay är en mycket engagerad, driven och personlig mäklare, otroligt trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas vamt!"
säljare på Creutzgatan 11

30 sep 2023

"Tolgay är en skicklig mäklare som lyckades få upp priset på min försäljning över förväntan trots en tuff marknad. Han är kunnig och enkel att ha att göra med, snabb och proffsig kommunikation men samtidigt personlig. "
säljare på Creutzgatan 11

30 sep 2023

"Mäklarens bild av slutpriset var lägre än det faktiska utfallet, vilket blev över förväntan."
säljare på Disponentgatan 2

22 sep 2023

"Tolgay är proffesionellt och driven samt sätter tydliga förväntningar tidigt i processen tack vare sin kompetens om branschen/marknaden och området.
Han är driven och jobbar/är tillgänglig oavsett tid på dygnet och gör en trygg i att han gör allt i sin kraft för att göra mig som säljare nöjd. Fl..."
"Tolgay är proffesionellt och driven samt sätter tydliga förväntningar tidigt i processen tack vare sin kompetens om branschen/marknaden och området.
Han är driven och jobbar/är tillgänglig oavsett tid på dygnet och gör en trygg i att han gör allt i sin kraft för att göra mig som säljare nöjd. Flexibilitet är viktigt och det är också någon han absolut uppfyller. "
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 31

14 sep 2023

"Tolgay sålde min lägenhet på en svår marknad på kort tid. Han var målinriktad och otroligt kunnig gällande marknaden. Tolgay höll mig uppdaterad i hela processen, var alltid lätt att nå och sålde lägenheten för ett pris jag var nöjd med. Han hjälpte mig även att bolla köp om ny lägenhet och var v..."
"Tolgay sålde min lägenhet på en svår marknad på kort tid. Han var målinriktad och otroligt kunnig gällande marknaden. Tolgay höll mig uppdaterad i hela processen, var alltid lätt att nå och sålde lägenheten för ett pris jag var nöjd med. Han hjälpte mig även att bolla köp om ny lägenhet och var väldigt enkel att ha att göra med. Jag kommer anlita Tolgay vid nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32H

14 sep 2023

"Jag upplevde Tolgay extremt tillgänglig, engagerad och driven. Han återkopplade direkt när jag än försökte nå honom, oavsett tid, samt höll mig hela tiden uppdaterad. Rekommenderas!"
säljare på Fleminggatan 111

11 sep 2023

"Tolgay är mycket engagerad och driven som mäklare och jag kan varmt rekommendera honom"
säljare på Kristinebergs Strand 3

29 aug 2023

"Proffsig, kunnig, alltid artig och oerhört trevlig i sitt bemötande."
säljare på Jaktvarvsplan 3

17 aug 2023

"Väldigt trevlig och lyhörd mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Luxgatan 9

08 aug 2023

"Hög tillgänglighet och hög service!"
säljare på Fleminggatan 49

08 aug 2023

"Jag rekommenderar Tolgay. Har känt mig väl informerad och trygg under hela affären. "
säljare på Vitalisvägen 5

08 aug 2023

"Jag är mycket nöjd över att ha haft Tolgay som mäklare. Han är professionell, trevlig och mycket skicklig."
säljare på Kungsholms Strand 137

26 apr 2023

"Jag kontaktade Tolgay på rekommendation av andra mäklarvänner. Och det ångrar jag inte. Tolgay gav ett bra och professionellt intryck direkt redan på telefon och det blev bara bättre när vi sågs i person.
Jag var tydlig med vad jag ville, sälja snabbt, till ett bra pris och endast nödvändiga kom..."
"Jag kontaktade Tolgay på rekommendation av andra mäklarvänner. Och det ångrar jag inte. Tolgay gav ett bra och professionellt intryck direkt redan på telefon och det blev bara bättre när vi sågs i person.
Jag var tydlig med vad jag ville, sälja snabbt, till ett bra pris och endast nödvändiga kommunikation oss emellan. Tolgay var lyhörd för detta. Det uppstod även lite oväntade händelser sent i försäljningsprocessen som Tolgay hantera med bravur.
I slutändan var min lägenhet såld efter 1,5 vecka. Och alla mina förväntningar infriades. "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 14A

23 apr 2023

"In a tough economy Tolgay pushed and helped to get me the best possible pricehe could manage with multiple viewings over multiple weeks. Always on hand, always available- even after I sold and wanted advice on other apartments."
säljare på Kungsholmsgatan 15

21 apr 2023

"Tolgay var väldigt påläst, förtroendegivande, engagerad och genuin vilket gjorde att helhetsintrycket blev perfekt, både för mig som säljare men även för köparen där han lyckades skapa ett stort intresse bland flertalet intressenter pga hans engagemang och kunskap runt lägenheten/området osv. "
"Tolgay var väldigt påläst, förtroendegivande, engagerad och genuin vilket gjorde att helhetsintrycket blev perfekt, både för mig som säljare men även för köparen där han lyckades skapa ett stort intresse bland flertalet intressenter pga hans engagemang och kunskap runt lägenheten/området osv. "
Läs mer
säljare på Thorildsvägen 8

21 apr 2023

"Vi var väldigt nöjda med Tolgay Erdinc insats i arbete att sälja vår lägenhet och varmt rekomederar honom som mäklare! Vi hoppas att Tolgay hjälper oss att hjälpa oss att hitta vår nästa drömhus!
Ewa och Andrzej Wojtasik"
säljare på Lilla Västerbron 10

20 apr 2023

"Tolgay är driven, lojal, och får jobbet gjort med bästa resultatet! Rekommenderas varmt vi har haft nöjet att få använda hans kompetens i flera försäljningar och kommer fortsätta använda honom när v behöver."
säljare på Sankt Eriksgatan 39

19 apr 2023

"Fick tipset av en vän att vända mig till Tolgay. Det var en utav de bästa tipsen jag fått.
- Han gjorde det lilla extra vid vissa tillfällen fast att han inte behövde.
- Allt känns 100% bra, skulle verkligen rekommendera att anlita han till andra.
- Jag trodde ju inte det var möjligt i dessa t..."
"Fick tipset av en vän att vända mig till Tolgay. Det var en utav de bästa tipsen jag fått.
- Han gjorde det lilla extra vid vissa tillfällen fast att han inte behövde.
- Allt känns 100% bra, skulle verkligen rekommendera att anlita han till andra.
- Jag trodde ju inte det var möjligt i dessa tuffa tider att få lägenheten såld till rätt pris, men Tolgay bevisade mig motsatsen! "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 100

19 apr 2023

"Jag anlitade Tolgay Erdinc efter goda rekommendationer av vänner till mig. Jag kan bara säga att Tolgay överträffade mina förväntningar och lyckades sälja min bostad innan visning. Tolgay var alltid tillgänglig och tog sig alltid tiden för att besvara mina frågor vilket gjorde att jag kände mig t..."
"Jag anlitade Tolgay Erdinc efter goda rekommendationer av vänner till mig. Jag kan bara säga att Tolgay överträffade mina förväntningar och lyckades sälja min bostad innan visning. Tolgay var alltid tillgänglig och tog sig alltid tiden för att besvara mina frågor vilket gjorde att jag kände mig trygg. Tryggheten var viktig för mig, för det kände jag inte hos tidigare mäklare som försökte sälja min bostad. Förutom att Tolgay var tillgänglig hela tiden så var det även hans expertis och hans bemötande mot kund som gjorde att jag kände mig trygg. Han var alltid trevlig och hade ett leende på läpparna.
Tolgay Erdinic får definitivt högsta betyg av mig och jag har redan rekommenderat honom till mina nära och kära. Jag kommer definitivt använda mig av Tolgay inom snar framtid"
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 11

19 apr 2023

"En mäklare i världsklass samt självklart bästa valet på Kungsholmen! han var med under hela processen och lyssnade på mina behov. Tydlig och lätt att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Tolgay Erdinc till alla!"
säljare på Karlsviksgatan 1

26 jan 2023

"Bästa mäklaren i hela Sverige!! Otroligt engagerad ,strategisk och alltid tillgänglig 24/7."
säljare på Warfvinges väg 3

26 jan 2023

"Tolgay är lyhörd, flexibel och väldigt snabb både vad gäller kommunikationen och om jag önskade någon ändring i tex annonsen. Han lyckades dessutom få till en riktigt bra affär - i dessa tider dessutom!! Superfint samarbete. 5/5 på allt. Kommer anlita Tolgay nästa gång jag säljer på Kungsholmen. ..."
"Tolgay är lyhörd, flexibel och väldigt snabb både vad gäller kommunikationen och om jag önskade någon ändring i tex annonsen. Han lyckades dessutom få till en riktigt bra affär - i dessa tider dessutom!! Superfint samarbete. 5/5 på allt. Kommer anlita Tolgay nästa gång jag säljer på Kungsholmen. Rekommenderar till ALLA som söker en mäklare på Kungsholmen!!"
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32G

29 nov 2022

"Tolgay är en lyhörd mäklare som verkligen förstår sig på marknaden. Realistisk i sina värderingar och såg till att göra det som krävdes för att få igenom försäljningen. Tolgay fick mina nycklar och hade tillgång till lägenheten för flertal privata visningar (utöver de öppna) vilket ledde till för..."
"Tolgay är en lyhörd mäklare som verkligen förstår sig på marknaden. Realistisk i sina värderingar och såg till att göra det som krävdes för att få igenom försäljningen. Tolgay fick mina nycklar och hade tillgång till lägenheten för flertal privata visningar (utöver de öppna) vilket ledde till försäljning . "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 39

28 nov 2022

"Att sälja eller köpa sitt boende är bland det viktigaste man gör i sitt liv. Det har stora ekonomiska aspekter men också känslomässiga dimensioner. Helt enkelt avgörande för sitt liv, sin familj, sin utveckling, mm. Det är oerhört viktigt att hitta en mäklare som förstår sin kund, har höga ambiti..."
"Att sälja eller köpa sitt boende är bland det viktigaste man gör i sitt liv. Det har stora ekonomiska aspekter men också känslomässiga dimensioner. Helt enkelt avgörande för sitt liv, sin familj, sin utveckling, mm. Det är oerhört viktigt att hitta en mäklare som förstår sin kund, har höga ambitioner, har ett stort engagemang, samt ger det lilla extra som gör skillnaden för affären. Tolgay är utan tvekan en sådan person. Jag är mycket tacksam för hans insatser och hjälp för att sälja och köpa mina bostäder. En oerhört duktig kommunikatör, med stark kunskap av marknaden. Jag kan bara varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 13

21 nov 2022

"Tolgay är en väldigt professionell och lyhörd mäklare som ledde oss genom vår försäljning på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Vi kan varmt rekommendera Tolgay till alla potentiella säljare i Kungsholmen och är supernöjda med hans jobb vid vår försäljning."
"Tolgay är en väldigt professionell och lyhörd mäklare som ledde oss genom vår försäljning på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Vi kan varmt rekommendera Tolgay till alla potentiella säljare i Kungsholmen och är supernöjda med hans jobb vid vår försäljning."
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 48

20 nov 2022

"Tolgay är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Han var alltid tillgänglig oavsett när jag ringde och kunde svara på alla frågor. Det märks att det är viktigt för Tolgay att göra ”det lilla extra” för mig som säljare. Till vår förvåning lyckades vi sälja lägenheten innan visning till ett bra pr..."
"Tolgay är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Han var alltid tillgänglig oavsett när jag ringde och kunde svara på alla frågor. Det märks att det är viktigt för Tolgay att göra ”det lilla extra” för mig som säljare. Till vår förvåning lyckades vi sälja lägenheten innan visning till ett bra pris trots osäkra tider."
Läs mer
säljare på John Ericssonsgatan 18

19 nov 2022

"Utmärkt, kunnig, mycket engagerad och positiv."
säljare på Kungsbro Strand 21

19 nov 2022

"Mäklaren var rak och tydlig, kunnig och engagerad. Väldigt lätt att samarbeta med. Ambitiös och trevlig."
säljare på Gyllenborgsgatan 15

19 nov 2022

"Större engagemang än vad som kan förväntas! Lyckades sälja vår lägenhet innan visning till mycket bra pris i en tid vi trodde det skulle bli svårt att sälja överhuvudtaget!
Lyhörd, positiv och väldigt motiverad från början till långt efter avslutad affär. Hade mer kunskap om vår förening än vi ..."
"Större engagemang än vad som kan förväntas! Lyckades sälja vår lägenhet innan visning till mycket bra pris i en tid vi trodde det skulle bli svårt att sälja överhuvudtaget!
Lyhörd, positiv och väldigt motiverad från början till långt efter avslutad affär. Hade mer kunskap om vår förening än vi själva. Rekommenderas genuint! "
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 9B

17 nov 2022

"Tolgay är professionell ända ut till fingerspetsarna. Han tog över uppdraget från en annan mäklarfirma som inte lyckats få till en försäljning. Under mycket svår omvärldssituation lyckades han sälja min lägenhet med bravur och stil. Ifall jag en vacker dag väljer att sälja min bostad igen kommer ..."
"Tolgay är professionell ända ut till fingerspetsarna. Han tog över uppdraget från en annan mäklarfirma som inte lyckats få till en försäljning. Under mycket svår omvärldssituation lyckades han sälja min lägenhet med bravur och stil. Ifall jag en vacker dag väljer att sälja min bostad igen kommer Tolgay vara förstahandsvalet utan tvekan.
"
Läs mer
säljare på Hornsbergs Strand 15B

06 sep 2022

"Vi är jätte nöjda med Tolgay. Efter att ha följt hans rekommendationer så fick vi till en smidig försäljning, trots en svajig marknad. "
säljare på Fleminggatan 60B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
239 273 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
241 av 250 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
238 av 246 säljare
Tolgay var tydlig och höll mig uppdaterad
251 av 253 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tolgay på kartan.

476 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
253 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

5 695 000 kr
3 rum, 66 m²
86 287 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 316 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 62 m²
80 564 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 079 kr/mån
2 rum, 63 m²
Lägenhet, Stockholm
1 872 kr/mån
3 rum, 87 m²
Lägenhet, Stockholm
3 025 kr/mån
1 rum, 33 m²
Lägenhet, Stockholm
2 873 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 483 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-12 000 kr
2,5 rum, 68 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 40 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
7 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 005 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 205 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
10 445 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-550 000 kr
5 rum, 114,5 m²
Utropspris: 10 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.