Tobias Aasa

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Nacka  /  Tobias Aasa
Profilbild för Tobias Aasa
Säljarfavorit
Tobias Aasa
4.9 / 5
(102 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
13 st
45 510 000 kr

Bakgrund

Tobias Aasa jobbar på Brokr Fastighetsmäklare och är registrerad mäklare sedan 2011-07-22. Tobias har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Tobias har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 71 275 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är för många en väldigt stor affär i livet. Målet i varje enskild affär är att mina kunder efteråt ska känna att jag verkligen har gjort allt för en lyckad försäljning. En lyckad försäljning kräver noggrannhet och engagemang, gentemot både säljaren och tänkbara köpare.

En köpare som får svar på alla sina frågor, rådgivning kring sin egen försäljning eller möjlighet att få se bostaden en extra gång kommer att känna en större trygghet och kanske under budgivningen utgöra skillnaden mellan en god affär och en riktigt lyckad sådan.

Jag är i grunden civilekonom och är nu inne på mitt tionde år som fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och på fritiden spelar jag gärna basket eller åker skidor.

Mäklarbyrå


Säljare om Tobias.

09 maj 2021

"Tobias går "the extra mile" för en vilket får en att känna sig trygg med honom som mäklare. "
säljare på Alphyddevägen 9

04 maj 2021

"Professionell, lyhörd och med en hög ambitionsnivå som även avspeglades i slutpriset. Rekommenderas starkt!"
säljare på Kristinebergsvägen 28

03 maj 2021

"
Vi har anlitat Tobias och är väldigt nöjda! Tobias har varit otroligt professionell i sitt bemötande från start till slut. Han har svarat snabbt och pedagogiskt på alla våra frågor. Hans strategiska kompetens inom försäljning är utöver det vanliga och är en stor anledning till varför vi fick mycket mer än vad vi hade förväntat oss för vår lägenhet. Vi skulle varmt rekommendera Tobias vidare till alla som vill göra en bra försäljning av sin lägenhet!"
säljare på Järla Gårdsväg 19

03 maj 2021

"Vi har varit mycket nöjda med Tobias Aasa som vår mäklare! Tobias besitter en hög kompetens inom sitt område och vi har har känt oss trygga genom hela processen. Hans engagemang och lyhördhet är utöver det vanliga & vi ger våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Landåvägen 30

25 apr 2021

"Tobias ger ett mycket gott intryck, lugn och saklig, kommunicerar på ett utomordentligt sätt
Skulle gärna anlita Tobias igen! :-)"
säljare på Fyrspannsvägen 39

04 apr 2021

"Vi har först köpt och sedan även sålt via Tobias. Vid vårt köp via honom fick vi redan då en känsla av förtroende och han hade en stor lokalkännedom. Det fick oss även att välja honom nu som säljare av vår lägenhet.
Det vi gillar hos Tobias är att han är väldigt saklig, lyhörd och inte den typiska säljaren. Han fick oss att känna oss delaktiga och trygga genom hela processen genom att förmedla bra tankar och idéer.
Man kunde känna att Tobias är en mäklare med många års erfarenhet då han hela tiden ville ge oss realistiska förväntningar. Med hans tips och råd kunde det bästa lyftas fram av vår lägenhet. Då vi redan köpt nytt var vi lite nervösa men Tobias sålde vår lägenhet både snabbare och till ett högre pris än vad vi hoppats på.
Vi rekommenderar Tobias Starkt!
/Johan&Lida"
säljare på Blomstervägen 14

05 mar 2021

"100% rekommenderar"
säljare på Jakobsdalsvägen 29

22 jan 2021

"Nästa gång jag säljer kommer jag tillbaka till samma mäklare"
säljare på Landåvägen 47

03 dec 2020

"Tobias hanterade hela vår försäljningsprocess snabbt och smidigt samtidigt som han uppnådde alla mål vi hade. Han är väldigt lyhörd och kompetent. Som ett stort plus är han också väldigt lugn och samlad som person."
säljare på Landåvägen 71

02 nov 2020

"Från första kontakten uppvisade Tobias en otrolig kunskap och lokalkännedom. Tobias sålde vår lägenhet före visning, och är väldigt fokuserad, flexibel och tillgänglig i sitt arbetssätt. Han förstår de individuella kundbehoven väl, och vi kan inget annat än att ge våra varmaste rekommendationer om Tobias! "
säljare på Fyrspannsvägen 46

09 sep 2020

"Bästa av allt var hans tydliga feedback"
säljare på Fyrspannsvägen 44

06 sep 2020

"Mäklaren var påläst och kunnig.Undersökte och tog reda på frågetecken som uppstod i en ganska snårig försäljning, som avsevärt underlättades av hans proffsighet."
säljare på Björnbergsvägen 20A

29 jun 2020

"Inkännande och respektfull inför både säljarnas och köparens behov, särskilt med tanke på omständigheterna vi befinner oss i just nu. "
säljare på Tre Kronors väg 21

24 jun 2020

"Tobias är en fantastisk mäklare som jag kan rekommendera till alla som vill göra en bra affär. Trots ett osäkert marknadsläge med covid-19 lyckades Tobias snabbt och effektivt nå ett utomordentligt pris. Affären kunde därför till och med stängas före första visningen av lägenheten. Ett extra stort tack till Tobias för att han kom till Huddinge sjukhus med kontraktet för undertecknande i samband med jag och min sambos förlossning."
säljare på Diligensvägen 76

12 maj 2020

"Tobias inger ett stort förtroende då han är affärsmässig, lyhörd och analytisk. Han är driven i processen, kreativ med bra kännedom om området och marknaden han verkar inom. Dessutom är han vänlig och trevlig, gav goda råd och agerade bollplank avseende både försäljningen och köp av ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Tobias!"
säljare på Augustendalsvägen 21

03 apr 2020

"Tobias var inlyssnande och informativ vilket skapade trygghet för oss säljare. Passade tider och höll kontinuerligt kontakt. Gjorde systematiskt det som var ålagt honom. Försäljningen fungerade smidigt"
säljare på Fabrikörvägen 10D

03 apr 2020

"Tack Tobias! Du är verkligen bäst.
"
säljare på Landåvägen 75

26 mar 2020

"Lugn och sansad är två ord som beskriver Tobias väl. Man känner sig trygg och litar på det han säger. "
säljare på Augustendalsvägen 25

20 mar 2020

"Efter vi tillsammans gått igenom bilder, redigerat dem och kompletterat dessa var vi nöjd med resultatet.
Tobias är en kompetent, lyhörd och förtroendeingivande mäklare. "
säljare på Fabrikörvägen 6

24 feb 2020

"Fotografen och bilderna var inte topp"
säljare på Augustendalsvägen 27

24 feb 2020

"Tobias är väldigt proffsig och påläst, vi är väldigt nöjda med de affärer vi gjort med honom"
säljare på Augustendalsvägen 35

23 feb 2020

"Vi kände under hela processen att vi var i trygga händer. Tobias hade stenkoll på allt vi frågade om och vi är super nöjda! "
säljare på Utövägen 10

15 feb 2020

"Tobias är en kunnig såväl som trevlig mäklare. Han har varit professionell från början till slut med bra kommunikation, support och tydliga analyser. Jag kan varmt rekommendera Tobias.


"
säljare på Ugglevägen 17E

10 feb 2020

"Från första kontakt till avslutad affär har Tobias visat ett stort engagemang, funnits tillgänglig i tid och otid samt varit driven i små och stora delar av affären. Det har varit guld värt att ha en mäklare som får en att känna sig trygg i vad som är en av livets största affärer. Jag kan varmt rekommendera Tobias!"
säljare på Fabrikörvägen 10D

20 nov 2019

"Tobias är en seriös och pålitlig mäklare som gjorde allt för att det skulle bli så bra för mig som säljare. Han gav konkreta råd baserade på sin kunskap och har alltid funnits tillgänglig dör samtal vid funderingar. Det har varit väldigt bekvämt att sälja med honom eftersom att jag har kunnat slappna av och låta honom sköta sitt arbete. Om du vill ha en mäklare som uppdaterar dig när det behövs och som sköter försäljningen åt dig utan att du behöver fundera något så tycker jag verkligen att du ska välja Tobias."
säljare på Ektorpsvägen 9

26 aug 2019

"Tobias är engagerad och ger ett förtroendeingivande intryck. Han har känsla för detaljer och är lyhörd för våra önskemål. Jobbar snabbt men noggrant. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Fabrikörvägen 10D

19 jun 2019

"Mycket nöjd! Tobias var exceptionellt bra på att jobba in affären. "
säljare på Eriksviksvägen 14

19 jun 2019

"Rekommenderade styling som vi godkände vilket var helt avgörande för framgången med försäljningen."
säljare på Becksjudarvägen 43

29 maj 2019

"Jag och min sambo har både köpt och sålt vårt hus med Tobias Aasa. Tobias är en mycket professionell, lyhörd och kunnig mäklare som alltid ställer upp håller vad han lovar. Kan varmt rekommendera Tobias!
/Johan Hedman "
säljare på Lillebovägen 24A

28 mar 2019

"Tobias känns genuin och pålitlig. Han var mycket noggrann och återkopplade vid minsta detalj. Jag tycker även han gav ett mycket kunnigt och påläst intryck. "
säljare på Blomstervägen 8

19 mar 2019

"Trevligt bemötande och professionell. Ingav förtroende på en gång. "
säljare på Tre Kronors väg 19

15 feb 2019

"Mäklaren Tobias kändes rakt igenom äkta och skötte allt galant kring bostadsaffären."
säljare på Fyrspannsvägen 39

14 feb 2019

"Vi kände oss trygga genom hela bostadsaffären med Tobias. Han är saklig och kunnig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Blomstervägen 20

14 feb 2019

"Kontaktade Tobias då han nyligen sålt två liknande bostäder i samma område.
Tobias snabba hantering resulterade i att det blev affär innan både fotografering och öppen visning. Kände dessutom till området mycket väl.
Jag är mycket nöjd! "
säljare på Trillans väg 47

11 feb 2019

"Tobias förtjänar ett högt betyg för sin lyhördhet och sin förmåga att anpassa både sig själv och processen efter förutsättningarna. "
säljare på Blomstervägen 32

01 feb 2019

"Väldigt professionell och kunnig.
Gav oss ett bra förtroende."
säljare på Diligensvägen 4

31 maj 2018

"Tobias var toppen både som mäklare och människa! Kunde inte varit bättre!"
säljare på Landåvägen 73

27 apr 2018

"Engagerad, kompetent och genomförde uppdraget med hjärta. Rekommenderas varmt!"
säljare på Blomstervägen 48

24 mar 2018

"Tobias gjorde ett fantastiskt jobb och kändes trygg, pålitlig och kunnig - rekommenderas varmt! "
säljare på Jakobsdalsvägen 27

03 mar 2018

"skulle absolut kunna anlita honom igen"
säljare på Tre Kronors väg 14

26 feb 2018

"Trevlig, bra och förtroendeingivande mäklare! Rekommenderas!"
säljare på Tre Kronors väg 27

20 feb 2018

"Noggrann och ordningsam, lätt att få tag på eller hörde av sig per telefon eller sms snabbt. Gav regelbundet information, lätt att samarbeta med. Kan varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Diligensvägen 74

16 feb 2018

"Rekommenderar Tobias starkt"
säljare på Mjölnarvägen 16

23 dec 2017

"På frågan: Stämde mäklarens värdering med slutpriset? svarar vi nej men måste påpeka att det prisfall som skedde i samband med vår försäljning var oväntat både för oss och mäklaren."
säljare på Fingerörtsvägen 8

27 aug 2017

"Jag träffade flera mäklare inför min bostadsaffär och fastnade genast för Tobias. Han var inte " bilförsäljartypen" utan gav intryck av att vara seriös, kunnig och förtroendeingivande. En känsla jag bar med mig genom hela affären. Inte någon gång under säljförloppet hade jag anledning att ångra mitt val. Jag kan därför rekommendera Tobias å det starkaste."
säljare på Rågvägen 8

03 jul 2017

"Mycket bra att arbeta m Tobias! Skulle kunna öka sin förmåga att "tempoväxla" om man ska ge någon feedback. Men överlag kunnig och seriös!!"
säljare på Becksjudarvägen 43

27 jun 2017

"Tobias Aasa var mycket tydlig, professionell och lätt att ha att göra med. Man fick enkelt kontakt och svar på de frågor som uppstod genom hela bostadsaffären, vilket kändes mycket bra. Jag skulle verkligen rekommendera Tobias om du behöver en mäklare som går in för sitt jobb."
säljare på Fredrik Jahns gränd 6

21 jun 2017

"Noggrann, lugn och trygg! Får mina varmaste rekommendationer."
säljare på Fyrspannsvägen 74

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
71 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 101 säljare
Tobias satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 102 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 99 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
102 av 102 säljare

Tobias på kartan.

238 tidigare annonser
102 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 570 000 kr
Lägenhet Alphyddan
+ 75 000 kr
2 rum, 38,4 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tobias går "the extra mile" för en vilket får en att känna sig trygg med honom som mäklare. "
4 800 000 kr
Lägenhet Järla Sjö
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"
Vi har anlitat Tobias och är väldigt nöjda! Tobias har varit otroligt professionell i sitt bemötande från start till slut. Han har svarat snabbt och pedagogiskt på alla våra frågor. Hans strategiska kompetens inom försäljning är utöver det vanliga och är en stor anledning till varför vi fick mycket mer än vad vi hade förväntat oss för vår lägenhet. Vi skulle varmt rekommendera Tobias vidare till alla som vill göra en bra försäljning av sin lägenhet!"
6 000 000 kr
Radhus Jarlaberg
+ 1 205 000 kr
4 rum, 105,5 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har varit mycket nöjda med Tobias Aasa som vår mäklare! Tobias besitter en hög kompetens inom sitt område och vi har har känt oss trygga genom hela processen. Hans engagemang och lyhördhet är utöver det vanliga & vi ger våra varmaste rekommendationer. "
4 000 000 kr
Lägenhet Jarlaberg
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tobias ger ett mycket gott intryck, lugn och saklig, kommunicerar på ett utomordentligt sätt
Skulle gärna anlita Tobias igen! :-)"
4 000 000 kr
Lägenhet Dokument
+ 1 005 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.