Tina Berlin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Vasastan  /  Tina Berlin
Profilbild för Tina Berlin
Tina Berlin
4.9 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
4 st
54 220 000 kr

Bakgrund

Tina Berlin jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2004-06-30. Tina har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tina har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 57 730 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som mäklare i Stockholms innerstad sedan 2004 och driver kontoren i Vasastan och Östermalm som ägare och franchisetagare. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, allt från råvindar, upplåtelser, nyproduktion, andelsrätter, bostäder i aktiebolag m.m. Mestadels arbetar jag med vanliga bostadsrättsförsäljningar och min huvudfokus ligger alltid på att hålla en hög kvalitet och att arbeta med bästa möjliga försäljningsstrategi så att du som kund ska få maximalt resultat. De bästa stylisterna och fotograferna finns även i mitt nätverk.

Idag jobbar jag nästan enbart med rekommendationer och befintliga kunder som köpt eller sålt via mig tidigare. Min erfarenhet och driv för att göra affärer ger mina kunder den trygghet som behövs för att hitta den bästa lösningen för att driva affären framåt och därmed nå det högsta försäljningspriset.

Jag är en tävlingsmänniska, älskar att göra affärer och jag vill alltid att mina kunder ska få bäst betalt, vilket genom åren resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer. Varmt välkommen att kontakta mig!

Säljare om Tina.

18 jun 2024

"Riktigt professionell, snabb och uppmärksam. Rekommenderar Tina!"
säljare på Vanadisvägen 30

07 jun 2024

"Tina är fantastisk! Vi har jobbat med Tina under båda våra två lägenhetsförsäljningar och vi har varit lika nöjd båda gångerna. Otroligt lyhörd, engagerad och professionell. Kan varmt rekommendera att jobba med Tina. "
säljare på Birger Jarlsgatan 99A

23 feb 2024

"Mäklare på elitnivå som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Sigtunagatan 8A

12 maj 2022

"Proaktiv, proffsig och snabb var min spontana beskrivning av Tina."
säljare på Gävlegatan 36B

31 mar 2022

"Jag är jättenöjd med Tinas insats. Hon fanns tillgänglig hela tiden med svar och hjälp under hela säljprocessen. Både för mig som säljare och köparna. Hon informerade löpande progress med bra statusuppdateringar. Hon var kunnig och stöttade med hela försäljningen. Hon löste problem på vägen galan..."
"Jag är jättenöjd med Tinas insats. Hon fanns tillgänglig hela tiden med svar och hjälp under hela säljprocessen. Både för mig som säljare och köparna. Hon informerade löpande progress med bra statusuppdateringar. Hon var kunnig och stöttade med hela försäljningen. Hon löste problem på vägen galant med en stor erfarenhet och ett bra driv och engagemang. Jag kommer använda Tina i framtiden igen vid kommande försäljningar och rekommendera henne till alla jag känner. Ett guldkorn i en djungel av mäklar Stockholm."
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 42

29 dec 2021

"Elitmäklare. Kan varmt rekommendera. "
säljare på Hälsingegatan 1

13 okt 2021

"Vi är otroligt nöjda med hur Tina skötte försäljningen av vår bostad - från den initiala kontakten till kontraktskrivning fungerade perfekt. Vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Heimdalsgatan 4

22 jun 2021

"Så otroligt nöjd med ALLT, från början till slut. Vi har både köpt av och sålt med Tina, och vid båda tillfällena har hon varit så lugn, hjälpsam och kunnig. En riktig toppmäklare man kan lita på!"
säljare på Birkagatan 26

09 mar 2021

"Jag och min fru anlitade Tina vid försäljning av vår lägenhet. Allting fungerade smidigt från första kontakt till försäljning och Tina höll en anmärkningsvärt hög servicenivå. Därtill blev vi mycket nöjda med det priset på lägenheten. Tina är vänlig, kunnig och erfaren och vi kände ett fullständi..."
"Jag och min fru anlitade Tina vid försäljning av vår lägenhet. Allting fungerade smidigt från första kontakt till försäljning och Tina höll en anmärkningsvärt hög servicenivå. Därtill blev vi mycket nöjda med det priset på lägenheten. Tina är vänlig, kunnig och erfaren och vi kände ett fullständigt förtroende genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 39

22 jan 2021

"Mycket nöjd med samarbetet och försäljningen som helhet. Professionell och kunnig."
säljare på Sankt Eriksgatan 96

26 nov 2020

"Tina Berlin är en stjärna på mäklarhimlen som jag anlitat flertalet gånger och hon har alltid levererat över förväntan. Hon är kunnig, seriös och lätt att samarbeta med."
säljare på Sankt Eriksgatan 86

19 nov 2020

"Tina sticker ut från andra mäklare genom att agera professionellt, men samtidigt vara personlig och inge förtroende.
Hon var ständigt närvarande i kommunikationen och agerade som bollplank i våra olika frågor och funderingar både före och efter försäljning. "
"Tina sticker ut från andra mäklare genom att agera professionellt, men samtidigt vara personlig och inge förtroende.
Hon var ständigt närvarande i kommunikationen och agerade som bollplank i våra olika frågor och funderingar både före och efter försäljning. "
Läs mer
säljare på Robert Almströmsgatan 9A

05 nov 2020

"Jag kan inget annat än att varmt rekommendera Tina till alla som ska sälja! Det var tydligt redan från början att Tina har superkoll på inte bara marknaden generellt utan även på vårt specifika område. Hon kom väldigt förberedd redan till första mötet och visade att hon var lyhörd för våra tankar..."
"Jag kan inget annat än att varmt rekommendera Tina till alla som ska sälja! Det var tydligt redan från början att Tina har superkoll på inte bara marknaden generellt utan även på vårt specifika område. Hon kom väldigt förberedd redan till första mötet och visade att hon var lyhörd för våra tankar och funderingar. Det kändes helt enkelt tryggt redan från början och detta var bara något som förstärktes under hela försäljningsprocessen. Tina är helt enkelt en väldigt engagerad och proffsig mäklare som dessutom har den där fingertoppskänslan som vissa mäklare saknar. Fantastisk insats!"
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55A

26 okt 2020

"Tina är erfaren, lyhörd och driven. Det kändes tryggt, okomplicerat och roligt att både köpa och sälja med Tinas hjälp. "
säljare på Karlbergsvägen 33

21 okt 2020

"Professionell. Har en förmåga att göra alla parter nöjda i processen. En av få innerstadsmäklare som fortfarande har en yrkesstolthet. Dundertina! Kan starkt rekommendera. "
säljare på Sankt Eriksgatan 106

01 maj 2020

"Slutpriset överträffade allas förväntan.
Tina visade en lösningsinriktad hållning genom processen,i stort som smått. Inte rädd för att jobba!"
säljare på Upplandsgatan 19A

09 apr 2020

"Fick Tina rekommenderad! Kompetent mäklare och väldigt duktig på återkoppling. Är mer än nöjd! Kommer definitivt rekommendera Tina vidare till andra försäljningar! "
säljare på Surbrunnsgatan 2

22 feb 2020

"Redan från första början visade Tina Berlin god lokalkännedom, kunnighet om olika lägenheters standard och om vilken köpekrets i området som hon kunde vända sig till. Tex sa hon ungefär att "många barfamiljer har flyttat in till området, det finns få stora lgh tillgängliga och inte alla stora lgh..."
"Redan från första början visade Tina Berlin god lokalkännedom, kunnighet om olika lägenheters standard och om vilken köpekrets i området som hon kunde vända sig till. Tex sa hon ungefär att "många barfamiljer har flyttat in till området, det finns få stora lgh tillgängliga och inte alla stora lgh har två duschrum".""
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 16A

18 dec 2019

"Tina Berlin skötte sitt uppdrag noggrant och mycket proffsigt."
säljare på Valhallavägen 56

01 dec 2019

"Tydlig. Påläst. Affärsmässig. "
säljare på Nina Einhorns gata 7

17 nov 2019

"En alldeles strålande kompetent och professionell mäklare!"
säljare på Norrtullsgatan 29

03 sep 2019

"Tina är en fantastisk mäklare - skärp, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Hon hade en bra tidsplan för försäljningen och ett driv som resulterade i ett riktigt bra slutpris. Rekommenderas varmt! :) "
säljare på Hälsingegatan 13A

18 jun 2019

"Tina gjorde ett fantastiskt bra jobb vid försäljning av vår lägenhet! Tina hade tidigt en plan för vår lägenhet och gav oss goda tips och råd. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen vilket också var mycket uppskattat. "
säljare på Frejgatan 40

05 jun 2019

"Det är tredje gången Tina säljer åt mig och det var en självklarhet att kontakta henne när det var dags att sälja denna bostad. Tina är proffsig, kunnig och engagerad. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Rörstrandsgatan 12

22 maj 2019

"Tina är engagerad, noggrann och påläst. Både säljare och köpare kan känna sig trygga. "
säljare på Frejgatan 89

24 apr 2019

"Tack Tina för ditt stora engagemang och proffesionella arbete i samband med vår försäljning! Mvh C och H"
säljare på Norrtullsgatan 29

04 apr 2019

"Tydlig, målmedveten och mycket professionell. "
säljare på Nina Einhorns gata 7

30 mar 2019

"Vi kan starkt rekommendera Tina. Hon är oerhört professionell , drivande och sympatisk. I en bransch som är fylld av lycksökare är Tina ett riktigt proffs "
säljare på Roslagsgatan 40B

18 feb 2019

"Tina är otroligt kompetent, engagerad, tydlig och informativ samt mycket trevlig! "
säljare på Hälsingegatan 13

15 feb 2019

"Tina har från första stund varit en perfekt mäklare. Hennes professionella mäklarroll i kombination med hennes känsla för respekt, ödmjukhet och viljan att skapa en positiv upplevelse för både säljare som köpare är unik. Trots utomstående utmaningar lyckades Tina lotsa både säljare och köpare til..."
"Tina har från första stund varit en perfekt mäklare. Hennes professionella mäklarroll i kombination med hennes känsla för respekt, ödmjukhet och viljan att skapa en positiv upplevelse för både säljare som köpare är unik. Trots utomstående utmaningar lyckades Tina lotsa både säljare och köpare till en väldigt lyckad affär för alla parter. Hon har lagt ner mycket arbete och omsorg i sitt uppdrag. Tina går inte bara "the extra mile" hon tar flera varv runt jorden för sina kunder. Tina har ett utmärkt affärssinne med rätt känsla för marknaden. Är ni osäkra på vilken mäklare ni ska välja kan jag väldigt varmt rekommendera Tina, en duktigare, tryggare, mer förtroendefull mäklare är svår att hitta. "
Läs mer
säljare på Hälsingegatan 7

22 jan 2019

"Tina besitter väldigt omfattande kunskap om det område inom vilket hon verkar och har mycket god kännedom om målgruppen. "
säljare på Karlbergsvägen 53A

06 dec 2018

"Sålt med Tina för tredje gången om det blir fler lghetsförsäljningar framöver blir det Tina igen. "
säljare på Upplandsgatan 62

26 nov 2018

"Tina är en mycket kompetent, trovärdig och engagerad mäklare som jag rekommenderar varmt för personer som söker kvalitet framför snabba puckar."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 4

27 okt 2018

"Kunnig, påläst, förtroendeingivande och driven. Vi uppskattade att vi löpande fick mycket bra information under budprocessen och vi är mycket nöjda med Tinas arbete och insats. Vi kan varmt rekommendera Tina till andra säljare!"
säljare på Observatoriegatan 19

18 okt 2018

"Tina är otroligt proffsig. Försäljningen gick snabbt och mycket bra. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar med glädje Tina till andra som vill sälja sin bostad. "
säljare på Upplandsgatan 29

13 okt 2018

"Tack för ett fantastisk bra jobb Tina Berlin. Vi nådde målet som vi målade upp. Jag är fantastiskt nöjd. Helt klart den bästa mäklaren jag har haft att göra med, så proffsig. Tack för hjälpen.
//Alex"
säljare på Atlasgatan 7

18 sep 2018

"Jag har köpt och sålt lägenheter i många år, men aldrig träffat en mäklare som Tina Berlin. Otroligt proffsig, går in helhjärtat, tillgänglig i stort sett 24/7, otroligt engagerad när det kom till hur fotografering och stylingen skulle se ut till att jag skulle få så bra betalt som möjligt. Jag r..."
"Jag har köpt och sålt lägenheter i många år, men aldrig träffat en mäklare som Tina Berlin. Otroligt proffsig, går in helhjärtat, tillgänglig i stort sett 24/7, otroligt engagerad när det kom till hur fotografering och stylingen skulle se ut till att jag skulle få så bra betalt som möjligt. Jag rekommenderar starkt alla som vill sälja sin lägenhet att kontakta Tina Berlin.
Tack för hjälpen Tina. "
Läs mer
säljare på Atlasgatan 7

18 maj 2018

"Kan varmt rekommendera Tina! Otroligt proffsig och lyhörd och utan konkurrens den bästa mäklaren jag använt mig av. Fick lghten såld på förhandsvisning och skötte allt på vägen dit otroligt bra. 5+++ på alla kriterier!"
säljare på Värtavägen 18A

20 apr 2018

"Tina är fantastiskt proffsig, påläst och duktig. Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Odengatan 45

28 mar 2018

"Tina är oerhört kompetent och det märks att hon har varit i branschen länge och jobbat i både uppgångar och nedgångar, en merit som krävs med tanke på hur bostadsmarknaden ser ut just nu. Hon är otroligt proaktiv i sin kommunikation och har alltid en plan oavsett vad som dyker upp längs vägen. So..."
"Tina är oerhört kompetent och det märks att hon har varit i branschen länge och jobbat i både uppgångar och nedgångar, en merit som krävs med tanke på hur bostadsmarknaden ser ut just nu. Hon är otroligt proaktiv i sin kommunikation och har alltid en plan oavsett vad som dyker upp längs vägen. Som säljare har det varit väldigt tryggt att kunna lägga alla detaljer åt sidan då Tina haft stenkoll på allt och hjälpt oss med allt från styling till tips inför nytt bostadsköp.
Vi är otroligt nöjda med vår försäljning och kommer alltid rekommendera och anlita Tina för framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 25E

18 feb 2018

"Är verkligen supernöjd!! En av de bästa mäklarna jag har anlitat!"
säljare på Norrtullsgatan 25F

04 dec 2017

"Vi är väldigt nöjda med Tina. Toppenkvalitet genom hela processen!"
säljare på Gyllenstiernsgatan 19

10 okt 2017

"slutpris blev lite lägre än förväntat, berodde nog dock på att marknaden förändrades mellan tillfälle för värdering och försäljning snarare än att mäklares bedömning var för hög. I helhet mycket nöjd med tanke på förutsättningarna."
säljare på Rådmansgatan 74

18 sep 2017

"Mycket väl förberedd vid första mötet. Proffsigt!"
säljare på Frejgatan 73

17 aug 2017

"Tina gjorde en strålande insats från början till slut i vårt hittills största affär. Hon är kunnig, saklig och visade största engagemang genom hela processen- både gentemot oss som säljare, såväl som mot kunderna. INGET lämnandes åt slumpen, och vi kände oss mycket trygga genom hela processen. Vi..."
"Tina gjorde en strålande insats från början till slut i vårt hittills största affär. Hon är kunnig, saklig och visade största engagemang genom hela processen- både gentemot oss som säljare, såväl som mot kunderna. INGET lämnandes åt slumpen, och vi kände oss mycket trygga genom hela processen. Vi uppskattar särskilt att Tina anpassade sitt arbetssätt efter objektet och spekulanterna, och tog sig den tid som behövdes för att avsluta affären på bästa sätt. Vi uppskattar även att hon alltid såg till att hålla oss säljare informerade om processen. Vi är mycket nöjda med resultatet. Sammantaget tycker vi att hon är en strålande mäklare för såväl mindre som större objekt!"
Läs mer
säljare på Odengatan 35

28 apr 2017

"Proffsig, engagerad och noggrann. Vi är helt nöjda. "
säljare på Sankt Eriksgatan 92

25 mar 2017

"Tina är otroligt proffsig och vi kände oss trygga med henne under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Västmannagatan 37B

24 mar 2017

"Tina måste vara en av innerstans bästa mäklare. Hon håller en så otroligt hög nivå i sitt arbete, från första mötet till färdig försäljning. Och så är hon en helt otrolig förhandlare när det gäller att få ut maximalt med pengar vid försäljningen!"
säljare på Norrbackagatan 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
57 730 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 110 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 110 säljare
Tina var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 111 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tina på kartan.

276 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
112 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 82 m²
Lägenhet, Stockholm
3 474 kr/mån
4 400 000 kr
2 rum, 40,4 m²
110 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 429 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Stockholm
1 340 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

14 225 000 kr
Lägenhet Vasastan Odenplan
+ 1 825 000 kr
4 rum, 126 m²
Utropspris: 12 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Riktigt professionell, snabb och uppmärksam. Rekommenderar Tina!"
10 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 100 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 9 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
16 645 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 2 195 000 kr
4 rum, 120 m²
Utropspris: 14 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tina är fantastisk! Vi har jobbat med Tina under båda våra två lägenhetsförsäljningar och vi har varit lika nöjd båda gångerna. Otroligt lyhörd, engagerad och professionell. Kan varmt rekommendera att jobba med Tina. "
3 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 450 000 kr
2 rum, 31 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
4 960 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 285 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 3 675 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.