Tim Sandberg

Profilbild för Tim Sandberg
Säljarfavorit
Tim Sandberg
4.9 / 5
(273 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
53 st
201 735 000 kr

Bakgrund

Tim Sandberg jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Tim har fått in 53 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Tim har haft 64 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 263 368 000 kr.

Presentation

- Årets mäklare 2019 - SkandiaMäklarna Sverige
- Tyresös mest rekommenderade fastighetsmäklare 2017-2020.
- Tyresös mest anlitade fastighetsmäklare 2017-2020.
- Nöjdast kunder i Tyresö kommun 2017-2020.
- Top 3 mest rekommenderade fastighetsmäklare i Stockholms län.
- En av de mest säljande fastighetsmäklarna i Stockholms län.
- Högst sälj-ratio av samtliga mäklare i Stockholms län.
- Högsta index i kundnöjdhet.

(Källa: Hemnet, Hittamäklare, Dagens Industri.)

Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga.
Tack vare många år som ishockeyspelare på högsta elitnivå vet jag att resultat inte är något man får, det kräver strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Detta för att inte bara uppnå mina säljare och köpares högt ställda förväntningar, utan att överträffa dem.

Med mig som fastighetsmäklare kommer ni att få en driven, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter mina kunders trygghet och målbild i största fokus.
Att jag verkar i mina hemtrakter Tyresö och Älta ger mig fördelen av ett stort kontaktnät samt lokalkännedom om dess olika områden, förbindelser, skolor samt även ett och annat smultronställe.

När ni som nöjda kunder rekommenderar mig vidare till vänner och familj, först då har jag lyckats!

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte.

Med vänligaste hälsning, Tim

Tidigare professionell ishockeyspelare med meriter från landslag samt Sveriges högsta liga.

Är högskoleutbildning i form av fastighetsmäklarlinjen i Stockholm.
Utbildad inom placeringsrådgivning.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020
andra kvartalet 2020

Säljare om Tim.

22 sep 2020

"Inte första gången vi använder oss utav Tim som mäklare, och definitivt inte sista heller. Han är driven, lyhörd & realistisk. Han är väldigt målmedveten & ser till kundens bästa. Vi kan verkligen rekommendera honom till alla. "
säljare på Vårflodsgatan 21

20 sep 2020

"Från första stund inger Tim förtroende och man känner sig trygg med att affären kommer gå bra. Tim var också tillgänglig under hela processen och var snabb med att ta reda på de frågor jag hade. Super-proffsigt och trevlig bemötande!
Kan varmt rekommendera Tim!"
säljare på Sikvägen 41

20 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med Tims insats! Han är engagerad och noggrann och ger det lilla extra. Det kändes tryggt att ha honom vid vår sida från början till slut. "
säljare på Öringevägen 124

20 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med att vi valde Tim som mäklare! Kunnigare och mer jordnära mäklare är nog svårt att hitta. Han hjälpte oss ända ifrån strat till mål med exakt allt vi behövde hjälp med. Han tänkte verkligen på försäljarens bästa. Vi är super nöjda och kommer använda oss av Tim igen när tillfället ges. "
säljare på Målarprinsens väg 133

16 sep 2020

"Tim är en fantastisk och ambitiös mäklare som vi varmt rekommenderar! Vi fick flera rekommendationer om att anlita Tim när det var dags att sälja vår bostad och det är lätt att förstå varför - Tim är omtyckt av såväl säljare som köpare, är påläst, professionell och lyhörd. Vi kommer utan tvekan anlita Tim igen när vi ska sälja nästa bostad!"
säljare på Sjöpiren 11

10 sep 2020

"Tim gjorde ett jättebra jobb vid försäljningen av vår lägenhet. Vi satte en tydlig målbild av vad som var viktigt för oss som säljare och det efterlevdes verkligen. Jag var lugn och trygg under hela försäljningen och allt gick super smidigt. Kan varmt rekommendera Tim som mäklare."
säljare på Myggdalsvägen 98

07 sep 2020

"Helt fantastiskt är Tim, sålde vår lägenhet super snabbt och vi är så nöjda med sammanbet. Så go och härlig kille och är gjord för sitt jobb "
säljare på Pärlröksgången 92B

07 sep 2020

"Tim var professionell genom hela processen och det märktes tydligt att han hade god lokalkännedom och framförallt väldigt bra koll på de frågor vi hade i samband med försäljningen."
säljare på Siklöjevägen 8

31 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med Tim som mäklare, han har en otrolig talang för sitt yrke. Vi som säljare kände oss trygga från start tills dess vi skrev på kontraktet. Han är lyhörd och empatisk som person och mycket engagerad. Vi kan varmt rekommendera Tim som mäklare."
säljare på Njupkärrsvägen 98

25 aug 2020

"Engagerad och driven."
säljare på Lindalsvägen 42B

20 aug 2020

"Fantastiskt lyhörd och gav verkligen all energi till både oss som säljare, och mån om köparna så dom fick all info dom ville ha. Vi kommer garanterat välja Tim om vi hamnar i säljläge i framtiden igen... Proffsigt är ordet!"
säljare på Lövängsgränd 10

01 jul 2020

"Lysande!"
säljare på Björkängsgränd 2

25 jun 2020

"Tim har varit bra under hela vägen. Från första mötet till kontraktsskrivningen (och även efter det). Tim är personlig och professionell och möter kundens behov på ett naturligt och respektfullt sätt. Han har en naturlig talang för det han gör och vi rekommenderar honom varmt om någon vill sälja sin bostad. Tim ger ett pålitligt intryck och är öppen med sina tankar samt ger rätt förväntningar (som han överträffade).För oss känns det som att vi var ett team med honom. Om ni går i tankar att sälja bostad välj Tim, då får ni en lagspelare som leder er i mål.
Tack för allt Tim Sandberg.
Hälsningar Hoda och Niklas "
säljare på Tranmyravägen 11B

25 jun 2020

"Tim var väldigt engagerad och alltid tillgänglig och mån om att se till att lägenheten såldes. Detta trotts att det var midsommarhelgen."
säljare på Barrskogsvägen 1

23 jun 2020

"Tim var professionell och hade samtidigt ett personligt och inlyssnande bemötande som gjorde mig trygg som säljare. "
säljare på Krokanstigen 21

22 jun 2020

"Denna mäklare är helt enkelt outstanding! Vi la mycket tid på research för att hitta rätt mäklare och fick höra mycket gott om Tim. Vi fick inte bara såld lägenheten efter våra krav och specifikationer utan även tips och råd på vägen när vi köpte vårat första hus. Han gör helt enkelt det lilla extra som gör skillnaden. Duktig på sätta sig in i kundens situation samt går hand i hand med säljarna hela vägen. Värde för pengarna är vad du kan förvänta dig! Rekommenderas starkt! "
säljare på Rimfrostgränd 5

16 jun 2020

"Mycket trevlig, lyhörd och kompetent. Kan allt om tyresö. Övertalningsförmåga och duktig på att känna av och påverka köpare positivt. Grym säljare! Trodde kanske på något högre slutpris men vi är nöjda ändå då vi sålde i Coronatider."
säljare på Ekstigen 15

15 jun 2020

"Jag fick Tim rekommederad från flera olika håll och han gjorde ett fantastiskt jobb med att få folk till visningen, vilket borgade för en bra budgivning. "
säljare på Allfartsvägen 8

08 jun 2020

"Driven och bra mäklare som var flexibel med tider och alltid lätt att nå. Viktigast är dock att han har sålt mycket i området så han har bra koll på potentiella köpare."
säljare på Stadsparken 6

08 jun 2020

"Lättillänglig, bra då man har många frågor. Återkommer under dagen. Ödmjuk och kan sitt område."
säljare på Bollmoravägen 50

04 jun 2020

"Bästa mäklaren någonsin som verkligen är där för dig ETC"
säljare på Simgatan 22

26 maj 2020

"Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen och rekommenderar varmt Tim som mäklare till andra bostadssäljare. "
säljare på Malmvägen 23A

26 maj 2020

"Tim Sandberg visade en ambition utöver det vanliga. Strukturerad och noggrann med ett drivkraft för jobbet som imponerade."
säljare på Högmoravägen 42

18 maj 2020

"Mäklaren anvisade en kund som sedan köpte min bostad utan annons och offentlig visning. Gör avtal och tillträde med handpenning. Lätt och smidigt."
säljare på Axel Wennergrens väg 2

15 maj 2020

"Mycket trevlig, engagerad och driven mäklare. Tim gjorde ett mycket bra jobb. Lätt att kommunicera med och få tag på trots hans späckade schema."
säljare på Vågpiren 17

15 maj 2020

"Jag har både köpt och sålt med Tim som mäklare och är mycket nöjd med båda affärerna. Han är kunnig, trevlig, engagerad och inkännande. Hade jag haft fler bostäder att sälja hade han fått sälja dem också!"
säljare på Myggdalsvägen 10

15 maj 2020

"Ett underbart samarbete. En mäklare som lever upp till sitt goda rykte! "
säljare på Barrskogsvägen 7

15 maj 2020

"Har bara bra ord att säga om Tim. Han hanterade försäljningen utanför den öppna marknaden. en win, win affär både för köpare och säljare."
säljare på Barrskogsvägen 6

13 maj 2020

"Engagerad och målinriktad med kundfokus. Många "bollar" i luften samtidigt i coronatider. Jag kan rekomendera Tim"
säljare på Axel Wennergrens väg 6

07 maj 2020

"Tim är helt fantastisk kompetent och super bra mäklare."
säljare på Granängsvägen 2E

29 apr 2020

"Tim är avslappnad och samtidigt väldigt professionell. Han representerar både köpare och säljare på ett mycket bra sätt, vilket ger samtliga parter känslan av att ha gjort en bra affär... En inte helt oviktig egenskap när man förmedlar människors privata bostäder."
säljare på Stallvägen 37

21 apr 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Tim för framtida säljare.
Kanonkille,empatisk,driven,energisk helt enkelt toppenkille"
säljare på Axel Wennergrens väg 4

08 apr 2020

"Tim är fantastisk! Han är lyhörd och driven utan dess like. Han verkligen säljer din bostad vilket gör dig trygg I hela processen! Ska du sälja I Tyresö välj Tim på Skandia Mäklarna! "
säljare på Björkängsgränd 8

08 apr 2020

"Tim är otroligt professionell och skicklig på det han gör, samtidigt som han är trevlig och empatisk som person. Vi har både köpt och sålt med Tim som mäklare, både vi och våra motparter i båda fallen har varit nöjda och tyckt att det känns tryggt genom hela processen. Kan varmt rekommendera till dom som vill göra bästa möjliga bostadsaffär."
säljare på Siklöjevägen 6

28 mar 2020

"Vi har sålt bostäder innan och Tim är helt klart den enklaste och mest kompetenta mäklaren som vi har varit i kontakt med.
Rekommenderar honom starkt."
säljare på Bollmora Gårdsväg 7

27 mar 2020

"Det är inte lätt att välja mäklare, men när vi hade träffat Tim föll allt på plats. Han har en mycket tydlig strategi, han är affärsinriktad och förtroendeingivande och han har en enormt stor kund- och lokalkännedom. Vi kände att vår affär var lika viktig för honom som för oss. Men det viktigaste av allt, det som utlovades vid första mötet vidhölls. Vi är enormt nöjda med Tims insats, och kan varmt rekommendera honom som mäklare om du går i säljtankar. #grymtnöjda"
säljare på Ljungvägen 10

26 mar 2020

"Det här är andra gången vi anlitat Tim för att sälja en lägenhet och precis som förra gången gjorde han ett riktigt kanonjobb. Försäljningen gick fantastiskt och han stöttade oss med allt under hela processen. Det som kan kännas svårt med andra grymt enkelt med Tim. Att han båda gångerna dessutom sett till så att vi fått långt mer betalt än vi trodde gör att vi aldrig kommer välja någon annan mäklare i Tyresö så länge Tim är tillgänglig."
säljare på Sikvägen 31

26 mar 2020

"Kan starkt rekommendera Tim. Under de här tiderna när makrnaden har vart stila så fick Tim vår lägehnhet att säljas till er bra pris. Tim vet hur man sköter mäklar jobbet. Så kontakta Tim omgående fall ni vill sälja er bostad."
säljare på Barrskogsvägen 4

26 mar 2020

"Om ni funderar på att sälja ert boende så är Tim på SkandiaMäklarna det självklara valet. Jag jämförde med flera konkurrenter och ringde även Tim som vi träffat på visningar.
I allt från kunskap om marknaden, driv, strategi och relationsorientering så var det solklart vem som var bäst lämpad för att sköta min affär.
Tim var väldigt tydlig med sin säljplan och har en unik tanke med visningar vilket var därför jag ringde honom i första skedet.
Värderingen var ärlig vilken han grundade på ett bra sätt där jag tycker att Tim inte försökte haussa orimliga förväntningar vilket jag uppskattade.
Han var tydlig i vilka förbättringar som kunde öka priset för mig och hjälpte mig såväl som köparna genom affären på ett utmärkt sätt där han och hans team skötte i princip allt vilket vi uppskattade enormt.
Resultatet blev i slutändan en av de högsta noterade hus som uppnåtts i området, en glad köpare och en ännu gladare säljare.

Jag kommer rekommendera Tim till alla jag känner och om jag skall sälja igen så kommer jag inte för en sekund ifrågasätta att hans arvode är något mer än sina konkurrenter. Kvalité betalar jag gärna för och nu i efterhand vet jag att det är kvalité man får.
Tack Tim, du är en klippa
"
säljare på Åbroddsgränd 30

15 mar 2020

"Han hade ett bra upplägg på hur försäljningen skulle gå till och höll oss uppdaterade hela tiden om vad som hände och vad vi eventuellt väntade på. Han svarade alltid snabbt i telefon eller ringde upp såfort möjligheten fanns, och såg till så att vi var med i vad som hände. Tog inga beslut utan oss och såg till att vi hela tiden var nöjda med upplägget. Lyckades otroligt bra med fotografen och bilderna på våran lägenhet, och har bemött alla spekulanter bra. Fick upp priset på lägenheten bra - Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Sikvägen 22

06 mar 2020

"Tim Sandberg har gjort ett exceptionellt jobb kring försäljningen av vår lägenhet. Redan innan vi kom igång med processen av försäljandet så fanns Tim tillgänglig för rådgivning kring köpet av vårt hus. Han hjälpte till långt innan vi ens kom igång med det som egentligen är på hans bord. Det är exakt den typ av hjälp som ger honom mervärde. Sedan efter vi sålt och han egentligen är "klar" med oss, så har han funnits tillgänglig för alla möjliga olika frågor och vi har känt oss så extremt trygga genom hela processen, tack vare Tim. Jag rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att både sälja och köpa. Vi är så otroligt glada över att vi valde Tim och Skandiamäklarna och kommer i framtiden aldrig välja något annat. Från början till slut sköttes precis ALLT felfritt."
säljare på Barrskogsvägen 7

27 feb 2020

"Alltid trevlig och bra att ha att göra med. Lyhörd och kunnig."
säljare på Njupkärrsvägen 72

21 feb 2020

"Väldigt nöjd med Tim som mäklare. Han hade en tydlig plan och allt flöt på väldigt smidigt. "
säljare på Siklöjevägen 6

18 feb 2020

"Vi var nöjda rakt igenom hela processen, och rekomenderar Tim till andra som ska sälja sina bostäder."
säljare på Barrskogsvägen 4

17 feb 2020

"Supernöjd! Smidigt och det gick snabbt. Vi fick vad vi ville ha, ärlighet och ett bra pris."
säljare på Konstnärsvägen 33

12 feb 2020

"Vi kände oss väldigt trygga med Tim hela vägen från första möte till försäljningen. Han är enormt duktig och noggrann. Inget löst snack vilket vi upplevt med många andra vid tidigare försäljningar. Det kändes skönt som säljare att bara behöva se till att hemmet var städat och sedan låta Tim sköta allt annat. Verkligen våra varmaste rekommendationer!!!"
säljare på Collins väg 12

09 feb 2020

"Med en genomtänkt strategi, ett genuint engagemang och med aldrig sinande energi fixade Tim vår försäljning med glans! Vi hade en riktigt bra dialog med återkoppling genom hela processen. Tim är den mäklare du vill ha vid din sida! "
säljare på Rimfrostgränd 1

31 jan 2020

"Tim är väldigt ödmjukt samt snabb och var alltid tillgänglig."
säljare på Stadsparken 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
13
Radhus
9
Parhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
53
Försäljningar
64
Försäljningsvärde
263 368 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
264 av 273 säljare
Tim satte rätt förväntningar på slutpriset
244 av 273 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
265 av 273 säljare
Tim var tydlig och höll mig uppdaterad
268 av 273 säljare

Tim på kartan.

318 tidigare annonser
7 bostäder till salu
271 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

6 495 000 kr
5 rum, 160 m²
40 593 kr/m²
Radhus, Nacka
2 195 000 kr
3 rum, 65,5 m²
33 769 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
3 481 kr/mån
1 295 000 kr
1,5 rum, 40 m²
32 375 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
3 389 kr/mån
2 995 000 kr
6 rum, 127 m²
23 582 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
7 433 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 95 m²
42 052 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
4 991 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 350 000 kr
Lägenhet Tyresö Strand
2 rum, 53 m²
4 050 000 kr
Villa Raksta
+ 55 000 kr
4 rum, 67 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 030 000 kr
Parhus Tyresö Strand
5 rum, 117 m²
Utropspris: 5 030 000 kr
11 650 000 kr
Villa Tyresö Strand
6 rum, 176 m²
Utropspris: 11 650 000 kr
2 875 000 kr
Lägenhet Bollmora
+ 25 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Inte första gången vi använder oss utav Tim som mäklare, och definitivt inte sista heller. Han är driven, lyhörd & realistisk. Han är väldigt målmedveten & ser till kundens bästa. Vi kan verkligen rekommendera honom till alla. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.