Tim Sandberg

Profilbild för Tim Sandberg
Säljarfavorit
Tim Sandberg
4.9 / 5
(333 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
64 st
67 st
249 210 000 kr

Bakgrund

Tim Sandberg jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Tim har fått in 67 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Tim har enligt vår statistik haft 79 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 357 860 000 kr.

Presentation

- Årets mäklare -2019 & 2:a plats -2020 inom SkandiaMäklarna Sverige.
- Tyresös mest anlitade fastighetsmäklare 2017-2021.
- Tyresös mest rekommenderade fastighetsmäklare 2017-2021.
- Nöjdast kunder i Tyresö kommun 2017-2021.
- En av de mest rekommenderade fastighetsmäklare i Stockholms län.
- En av de mest säljande fastighetsmäklarna i Stockholms län.
- Högst % av åtagna uppdrag som når affär av samtliga mäklare i Stockholms län.
- Högsta index i kundnöjdhet.

(Källor: Hemnet, Hittamäklare, Dagens Industri.)

Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga.
Tack vare många år som ishockeyspelare på högsta elitnivå vet jag att resultat inte är något man får, det kräver strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Detta för att inte bara uppnå mina säljare och köpares högt ställda förväntningar, utan att överträffa dem.

Med mig som fastighetsmäklare kommer ni att få en driven, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter mina kunders trygghet och målbild i största fokus.
Att jag verkar i mina hemtrakter Tyresö och Älta där jag genom åren förmedlat hundratals boenden ger mig fördelen av ett stort kontaktnät samt utmärkt lokalkännedom om dess olika områden, förbindelser, skolor samt även ett och annat smultronställe.

När ni som nöjda kunder rekommenderar mig vidare till vänner och familj, först då har jag lyckats!

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte.

Med vänligaste hälsning, Tim

Tidigare professionell ishockeyspelare med meriter från landslag samt Sveriges högsta liga.
Utbildad via fastighetsmäklarlinjen i Stockholm.
Har även studerat placeringsrådgivning och ekonomi.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Tim.

05 mar 2021

"Riktigt vass! klok och tar sig tid för dig.
Kmr absolut fortsätta anlita Tim i framtiden! "
säljare på Myggdalsvägen 122

03 mar 2021

"Tim Sandberg, en toppenmäklare!
Självsäker och driven som en raket i det han gör. fantastiskt bemötande, lätt att göra med, ärlig och tillgänglig, effektiv och seriös. känslan av trygghet fans där från första början.
Han har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt hjälpt oss att både sälja och köpa bostad. Jag kan ge mina varmaste rekommendationer för att anlita Tim. Bättre mäklare får man leta efter! "
säljare på Granängsvägen 2B

02 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Tim som mäklare! Skulle anlita honom igen om/när så är fallet!"
säljare på Önskegången 44

01 mar 2021

"Vi har både köpt bostad av Tim och nu sålt vår bostad med Tim och vi har varit jättenöjd som både köpare och säljare!
Tim är väldigt kunnig, trevlig och professionell i sitt bemötande. Han utstrålar ett lugn och en expertis som är väldigt betryggande i en bostadsaffär, vare sig man är köpare eller säljare.
Utöver det så kan Tim Tyresös bostadsmarknad extremt bra och har varit behjälplig med frågor som även inte har rört just vår bostad.
Vår uppfattning är att Tim gör sitt yttersta för att hela säljprocessen ska bli så bra som möjligt, inte bara slutpriset.
Vi kan verkligen rekommendera Tim som mäklare till alla som ska sälja sin bostad i Tyresö!"
säljare på Lövskogsvägen 7

27 feb 2021

"Mkt engagerad sympatisk mäklare jag verkligen kan rekommendera"
säljare på Axel Wennergrens väg 14

25 feb 2021

"Visade stort engagemang och var väldigt proffsig. Som säljare kände jag mycket trygg . "
säljare på Forellvägen 6

24 feb 2021

"Tim jobbar proaktivt och är engagerad samt uppriktig. Slutpriset blev högre än vi förväntade oss tack vare att han hade flera intressenter som han jobbat med i andra objekt samt intressenter från kommande objekt annonsen som lagts ut i förkant. Jag har också köpt bostad då Tim var mäklare och även den erfarenheten får toppbetyg!"
säljare på Lm Ericssons väg 16

19 feb 2021

"Lyssnande, förstående, närvarande, kunnig och mycket skicklig."
säljare på Törnrosvägen 13

18 feb 2021

"En mäklare som jag gärna rekommenderar"
säljare på Stallvägen 3

18 feb 2021

"Engagerad och målmedveten mäklare som kan sitt område. Skulle absolut använda Tim vid fler försäljningar och rekommenderar verkligen att välja honom för en lyckat försäljning! "
säljare på Myggdalsvägen 120

18 feb 2021

"Har endast gott att säga om upplevelsen att avyttra vår fastighet med hjälp av Tim Sandberg. Kan sammanfattas med ett par ord: Kunnig, driven, engagerad, lyhörd
och proffsig i alla delar i processen. "
säljare på Strandallén 24B

14 feb 2021

"En mycket engagerad, lättsam, genuin och härlig mäklare. Han var enormt engagerad & peppande från dag ett och lyckades mycket bra med vår försäljning som ledde till försäljning redan efter första visningen. Går man i tankarna att sälja sin bostad så ska man helt klart anlita Tim!"
säljare på Siklöjevägen 10

14 feb 2021

"Tim överträffade våra förväntningar. Vi hade flera mäklare hos oss men efter mötet med Tim, kände vi direkt vem som skulle få förtroendet. Han är skapt för yrket, med en fantastisk personlighet och målmedvetet! Dessutom levererade han ett resultat vi inte trodde var möjligt. För oss finns det bara en mäklare i Tyresö! Tim! "
säljare på Ranunkelgränd 34

14 feb 2021

"Pålitlig och seriös genom hela processen från start till mål. "
säljare på Granitvägen 18A

06 feb 2021

"Tim är mycket professionell och kompetent i sitt yrke. Han skapar förtroende, tillit och bygger upp ett tryggt samarbete på kort tid. Jag har nu haft Tim som mäklare både i att köpa och sälja lägenhet och förundras över hur han får både köpare och säljare känner sig så extremt nöjda och trygga i situationen. Tim ser sina kunder och gör det bästa han kan för dem. Tim är en empatisk mäklare som respektfullt möter kundens specifika situation. "
säljare på Siklöjevägen 17

01 feb 2021

"Tim är en väldigt driven mäklare. Otroligt stort kontaktnät med möjliga köpare. Han är positiv och fylld av energi. Jag upplever det som att han har hittat ett sätt att hantera intressenter som kommer på visningen som fungerar väldigt bra. Han har koll på mycket mer än själva objektet, t ex närmaste skola, träningsanläggningar, lekplatser mm, något som jag tror uppskattas mycket av ev köpare. Jag är väldigt nöjd med mitt val av Tim som mäklare och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Målarprinsens väg 51

29 jan 2021

"Det var ett rent nöje att ha Tim som mäklare. Våra högt ställda förväntningar överträffades med råge. Tim är utan tvekan den mest kompetenta mäklare vi haft! Om ni vill ha en mäklare som är lyhörd på era tankar, har det bästa kontaktnätet och bäst koll på marknaden, välj Tim! "
säljare på Diamantgången 6

29 jan 2021

"Efter att ha gjort relativt många bostadsaffärer med olika mäklare kan jag bara konstatera att Tim håller absolut toppklass. Mött honom både på köparsidan och säljarsidan. Alltid extremt engagerad!"
säljare på Bollmora Gårdsväg 7

08 jan 2021

"Tim är alltid vårt förstaval som mäklare. Alltid anträffbar ordningsam och trevlig. Rekommenderas."
säljare på Siklöjevägen 8

20 dec 2020

"Allt som vi diskuterade och det som vi bestämde tillsammans blev också realitet.
Mäklaren gav ett bra intryck och vi kände att det skulle även våra spekulanter tycka."
säljare på Strandvägen 40B

18 dec 2020

"Jag är extremt nöjd med min mäklares prestation och jag kände mig trygg igenom hela processen,
En helt fantastisk och förstående mäklare som värkligen lever upp till vad jag som säljare har förväntat mig ut av min mäklare och även mer ut över det,
Kan varmt rekommendera min mäklare och kommer även att göra det till minna nära och kära och han är den första jag kommer kontakta vid nästa eventuella sälj objekt i framtiden, stort tack för allt!
"
säljare på Siklöjevägen 19

18 dec 2020

"God uppföljning även efteråt. Löser uppkomna knutar på ett smidigt sätt åt båda parter. Behaglig försäljning trots för oss emotionellt jobbigt ärende."
säljare på Sikvägen 20

18 dec 2020

"Tim är mycket professionell, trevlig, trygg och drivande. Vi är jättenöjda och kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Gudöterrassen 442

01 dec 2020

"Den bästa mäklare jag anlitat"
säljare på Myggdalsvägen 68

27 nov 2020

"Smidig och enkel försäljningsprocess, Tim var informativ och gjorde processen problemfri. Bra hjälp under samtliga steg.
Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Barrskogsvägen 7

27 nov 2020

"Vi är helt nöjda med hur processen har fortlöpt, med små störningar för oss i vårt liv."
säljare på Öringevägen 119

24 nov 2020

"Då de var min och sambons första försäljning kändes det lite läskigt, vi var såklart okunniga. Men efter vårat första möte med Tim kändes de mycket bättre, hans engagemang under hela processen gav oss ett stort lugn. Ständig återkoppling/uppdatering, svarade alltid i telefon och tog sig alltid tid att förklara både en och två gånger om det var något vi undrade över. Vid nästa försäljning kommer Tim va vårat självklara val som mäklare. "
säljare på Vårflodsgatan 21

24 nov 2020

"När det gäller entusiasm så levererar Skandiamäklarna detta till fullo med Tim Sandberg han levererar en otrolig kunskap och engagerar sig utöver det vanliga i försäljning samt köpprocessen, andra försäljningen med Tim och ett köp, man får bara lyfta på hatten för denna mäklare, han är bäst när det gäller! "
säljare på Dvärgvägen 11A

18 nov 2020

"Tim Sandberg
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Vi fick genom rekommendation kontakt med en toppenmäklare, Tim Sandberg SkandiaMäklarna Tyresö/Älta, som sålde vår lägenhet snabbt och till ett bra pris. Tim Sandberg är mycket kunnig inom detta och allt har gått mycket smidigt!
Högsta betyg för SkandiaMäklarna Tyresö/Älta mäklare Tim Sandberg
-Bra service
- Snabba med att svara på frågar med utförliga och konkreta svar.
- Lätta att nås både per mail och telefon.
- Seriösa och ärliga
Rekommenderas varmt!"
säljare på Barrskogsvägen 5

18 nov 2020

"Supersmidig försäljning till ett rekordpris på rekordtid (ca 2 veckor och innan vi ens kom ut på hemnet). Att välja någon annan märklare är dumstridigt. "
säljare på Videbacken 16

30 okt 2020

"Tim är förtroendeingivande och professionell vilket vi uppskattat oerhört mycket genom hela säljprocessen.
Han fick dessutom både oss som säljare samt köpare att känna trygghet under kontraktsprocessen.
Helt enkelt en rakt igenom grym mäklare!!
Kan varmt rekommendera honom oavsett objekt."
säljare på Gullvivebacken 4B

30 okt 2020

"Tim är en helt fantastisk mäklare som lever upp till sitt goda rykte. Med hans målmedvetenhet, engagemang och kunnighet känner man sig trygg under hela försäljningen. Han ser till kundens bästa och ger det där lilla extra. Driven men samtidigt ödmjuk och lyhörd med ett intresse för att göra både köpare och säljare mer än nöjda. Vi fick en snabb och smidig försäljning tack vare en lysande mäklare som vi varmt kan rekommendera. "
säljare på Sikvägen 7

30 okt 2020

"Vårt nej på frågan om slutpris beror på att vi tog ett förhandsbud som låg högre än den värdering mäklaren angivit."
säljare på Husarvägen 15

30 okt 2020

"Andra gången jag har Tim som mäklare, lika nöjd som vanligt. Topp betyg!"
säljare på Siklöjevägen 10

14 okt 2020

"Jag är så nöjd! Tim är så skicklig på de han gör och jag är verkigen imponerad, han fick än att känna sig trygg från början till slut och jag är så tacksam för all hjälp som jag fått med att sälja min bostad. Jag kan verkligen med handen på hjärtat lämna mina varmaste rekommendationer kring Tim och kan garantera att både du som säljare och köpare kommer känna er nöjda med er affär tackvare hans lojalitet och skicklighet."
säljare på Pärlröksgången 146

10 okt 2020

"Tim har engagemang och ett genuint intresse för att göra köpare och säljare mer än nöjda! Rätt man på rätt plats, kan inte bli bättre! "
säljare på Lövskogsvägen 1

08 okt 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Tim! "
säljare på Ligustervägen 83

07 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda att vi valde Tim som vår mäklare. Han var från start otroligt driven och engagerad i vår försäljning och han överträffade alla våra förväntningar.
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Pärlröksgången 195

05 okt 2020

"Vi var mycket nöjda med Tim på Skandiamäklarna. Genomgående proffsig och med ett väldigt trevligt bemötande. Han hade bra koll på området och marknaden. Kan verkligen rekommendera Skandiamäklarna i Tyresö/Älta."
säljare på Lövängsgränd 5

05 okt 2020

"Det är nu andra gången Tim hjälper mig att sälja en bostad och även denna gång gjorde han ett toppen bra jobb.
Hans ödmjukhet, engagemang och lyhördhet är utöver det vanliga. Det tillsammans med hans noggrannhet och kunnighet gör att man direkt känner ett förtroende.
Att han dessutom använder sig av väldigt kunniga och bra personer till de delar som ligger utanför hans område (t ex fotografering och besiktning) gör helheten helt klart topp.
Tim är solklart den enda mäklaren jag kommer vända mig till även i framtiden!"
säljare på Brakmarsvägen 38

05 okt 2020

"Tim är väldigt trevlig och han levererade allt han lovade väldigt snappt"
säljare på Målarprinsens väg 10

02 okt 2020

"Tack vara andra omdömen så bytte vi mäklare till Tim Sandberg som var grymt ambitiös, Positiv och väldigt kunnig.
Han hade rimlig arvode.
Väldigt hjälpsam.
Tim var mer än förväntad och sålde huset efter 2,5 veckor.
Jag kan inte säga mer än bara posetiva känslor och upplevelser av Tim.
Jag Rekommenderar starkt Tim Sandberg om ni skulle sälja era Bostad.
Med vänliga hälsningar
Ägaren på Ullbergsvägen 14 "
säljare på Ullbergsvägen 14

01 okt 2020

"Jag blev rekommenderad Tim av min chef och han imponerade redan vid första mötet så jag beslutade mig redan direkt för att anlita honom. Han är väldigt social, kan sitt jobb och går verkligen att lita på. Han lyssnade till ens behov och var inte tjatig eller liknande som andra kan vara utan tog orden till sig och gjorde det vi kom överens om. Jag är supernöjd med Tims arbete och kommer rekommendera honom vidare och anlita honom vid fler tillfällen. "
säljare på Kyndelgränd 34

30 sep 2020

"Tim är trevlig, proffsig och superengagerad."
säljare på Brittsommargränd 4

22 sep 2020

"Inte första gången vi använder oss utav Tim som mäklare, och definitivt inte sista heller. Han är driven, lyhörd & realistisk. Han är väldigt målmedveten & ser till kundens bästa. Vi kan verkligen rekommendera honom till alla. "
säljare på Vårflodsgatan 21

20 sep 2020

"Från första stund inger Tim förtroende och man känner sig trygg med att affären kommer gå bra. Tim var också tillgänglig under hela processen och var snabb med att ta reda på de frågor jag hade. Super-proffsigt och trevlig bemötande!
Kan varmt rekommendera Tim!"
säljare på Sikvägen 41

20 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med Tims insats! Han är engagerad och noggrann och ger det lilla extra. Det kändes tryggt att ha honom vid vår sida från början till slut. "
säljare på Öringevägen 124

20 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med att vi valde Tim som mäklare! Kunnigare och mer jordnära mäklare är nog svårt att hitta. Han hjälpte oss ända ifrån strat till mål med exakt allt vi behövde hjälp med. Han tänkte verkligen på försäljarens bästa. Vi är super nöjda och kommer använda oss av Tim igen när tillfället ges. "
säljare på Målarprinsens väg 133

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49
Villa
25
Radhus
3
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
67
Försäljningar
79
Försäljningsvärde
357 860 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
323 av 333 säljare
Tim satte rätt förväntningar på slutpriset
298 av 333 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
321 av 333 säljare
Tim var tydlig och höll mig uppdaterad
327 av 333 säljare

Tim på kartan.

379 tidigare annonser
4 bostäder till salu
331 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 195 000 kr
5 rum, 129 m²
40 271 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
4 989 kr/mån
12 450 000 kr
7 rum, 228 m²
54 605 kr/m²
Villa, Tyresö
13 995 000 kr
6 rum, 162 m²
86 388 kr/m²
Villa, Tyresö
3 995 000 kr
4 rum, 83 m²
48 132 kr/m²
Villa, Tyresö

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 300 000 kr
Lägenhet
4 rum, 88,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Riktigt vass! klok och tar sig tid för dig.
Kmr absolut fortsätta anlita Tim i framtiden! "
4 000 000 kr
Lägenhet
3 rum, 77 m²
2 410 000 kr
Lägenhet Bollmora
+ 435 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mkt engagerad sympatisk mäklare jag verkligen kan rekommendera"
3 330 000 kr
Lägenhet Bollmora
+ 535 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tim jobbar proaktivt och är engagerad samt uppriktig. Slutpriset blev högre än vi förväntade oss tack vare att han hade flera intressenter som han jobbat med i andra objekt samt intressenter från kommande objekt annonsen som lagts ut i förkant. Jag har också köpt bostad då Tim var mäklare och även den erfarenheten får toppbetyg!"
3 900 000 kr
Lägenhet Tyresö Skogsstad
+ 550 000 kr
4 rum, 93 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har både köpt bostad av Tim och nu sålt vår bostad med Tim och vi har varit jättenöjd som både köpare och säljare!
Tim är väldigt kunnig, trevlig och professionell i sitt bemötande. Han utstrålar ett lugn och en expertis som är väldigt betryggande i en bostadsaffär, vare sig man är köpare eller säljare.
Utöver det så kan Tim Tyresös bostadsmarknad extremt bra och har varit behjälplig med frågor som även inte har rört just vår bostad.
Vår uppfattning är att Tim gör sitt yttersta för att hela säljprocessen ska bli så bra som möjligt, inte bara slutpriset.
Vi kan verkligen rekommendera Tim som mäklare till alla som ska sälja sin bostad i Tyresö!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.