Tim Sandberg

Profilbild för Tim Sandberg
Tim Sandberg
4.9 / 5
(238 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
47 st
180 035 000 kr

Bakgrund

Tim Sandberg jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Tim har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Tim har haft 61 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 263 240 000 kr.

Presentation

- Årets mäklare Skandiamäklarna Sverige 2019
- Flest sålda bostäder i Stockholms län senaste 18 mån. (Källa Hemnet)
- Tyresös mest rekommenderade fastighetsmäklare 2017-2020.
- Tyresös mest anlitade fastighetsmäklare 2017-2020.
- Nöjdast kunder i Tyresö kommun 2017-2020 (Källa Dagens industri)
- Högsta index för kundnöjdhet bland säljare och köpare inom SkandiaMäklarna.

Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga.
Tack vare många år som ishockeyspelare på högsta elitnivå vet jag att resultat inte är något man får, det kräver strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Detta för att inte bara uppnå mina säljare och köpares högt ställda förväntningar, utan att överträffa dem.

Med mig som fastighetsmäklare kommer ni att få en driven, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter mina kunders trygghet och målbild i största fokus.
Att jag verkar i mina hemtrakter Tyresö och Älta ger mig fördelen av ett stort kontaktnät samt lokalkännedom om dess olika områden, förbindelser, skolor samt även ett och annat smultronställe.

När ni som nöjda kunder rekommenderar mig vidare till vänner och familj, först då har jag lyckats!

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte.

Med vänligaste hälsning, Tim

Tidigare professionell ishockeyspelare med meriter från landslag samt Sveriges högsta liga.

Är högskoleutbildning i form av fastighetsmäklarlinjen i Stockholm.
Utbildad inom placeringsrådgivning.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020
första kvartalet 2020
första kvartalet 2020

Säljare om Tim.

18 maj 2020

"Mäklaren anvisade en kund som sedan köpte min bostad utan annons och offentlig visning. Gör avtal och tillträde med handpenning. Lätt och smidigt."
säljare på Axel Wennergrens väg 2

15 maj 2020

"Mycket trevlig, engagerad och driven mäklare. Tim gjorde ett mycket bra jobb. Lätt att kommunicera med och få tag på trots hans späckade schema."
säljare på Vågpiren 17

15 maj 2020

"Jag har både köpt och sålt med Tim som mäklare och är mycket nöjd med båda affärerna. Han är kunnig, trevlig, engagerad och inkännande. Hade jag haft fler bostäder att sälja hade han fått sälja dem också!"
säljare på Myggdalsvägen 10

15 maj 2020

"Ett underbart samarbete. En mäklare som lever upp till sitt goda rykte! "
säljare på Barrskogsvägen 7

15 maj 2020

"Har bara bra ord att säga om Tim. Han hanterade försäljningen utanför den öppna marknaden. en win, win affär både för köpare och säljare."
säljare på Barrskogsvägen 6

13 maj 2020

"Engagerad och målinriktad med kundfokus. Många "bollar" i luften samtidigt i coronatider. Jag kan rekomendera Tim"
säljare på Axel Wennergrens väg 6

07 maj 2020

"Tim är helt fantastisk kompetent och super bra mäklare."
säljare på Granängsvägen 2E

29 apr 2020

"Tim är avslappnad och samtidigt väldigt professionell. Han representerar både köpare och säljare på ett mycket bra sätt, vilket ger samtliga parter känslan av att ha gjort en bra affär... En inte helt oviktig egenskap när man förmedlar människors privata bostäder."
säljare på Stallvägen 37

21 apr 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Tim för framtida säljare.
Kanonkille,empatisk,driven,energisk helt enkelt toppenkille"
säljare på Axel Wennergrens väg 4

08 apr 2020

"Tim är fantastisk! Han är lyhörd och driven utan dess like. Han verkligen säljer din bostad vilket gör dig trygg I hela processen! Ska du sälja I Tyresö välj Tim på Skandia Mäklarna! "
säljare på Björkängsgränd 8

08 apr 2020

"Tim är otroligt professionell och skicklig på det han gör, samtidigt som han är trevlig och empatisk som person. Vi har både köpt och sålt med Tim som mäklare, både vi och våra motparter i båda fallen har varit nöjda och tyckt att det känns tryggt genom hela processen. Kan varmt rekommendera till dom som vill göra bästa möjliga bostadsaffär."
säljare på Siklöjevägen 6

28 mar 2020

"Vi har sålt bostäder innan och Tim är helt klart den enklaste och mest kompetenta mäklaren som vi har varit i kontakt med.
Rekommenderar honom starkt."
säljare på Bollmora Gårdsväg 7

27 mar 2020

"Det är inte lätt att välja mäklare, men när vi hade träffat Tim föll allt på plats. Han har en mycket tydlig strategi, han är affärsinriktad och förtroendeingivande och han har en enormt stor kund- och lokalkännedom. Vi kände att vår affär var lika viktig för honom som för oss. Men det viktigaste av allt, det som utlovades vid första mötet vidhölls. Vi är enormt nöjda med Tims insats, och kan varmt rekommendera honom som mäklare om du går i säljtankar. #grymtnöjda"
säljare på Ljungvägen 10

26 mar 2020

"Det här är andra gången vi anlitat Tim för att sälja en lägenhet och precis som förra gången gjorde han ett riktigt kanonjobb. Försäljningen gick fantastiskt och han stöttade oss med allt under hela processen. Det som kan kännas svårt med andra grymt enkelt med Tim. Att han båda gångerna dessutom sett till så att vi fått långt mer betalt än vi trodde gör att vi aldrig kommer välja någon annan mäklare i Tyresö så länge Tim är tillgänglig."
säljare på Sikvägen 31

26 mar 2020

"Kan starkt rekommendera Tim. Under de här tiderna när makrnaden har vart stila så fick Tim vår lägehnhet att säljas till er bra pris. Tim vet hur man sköter mäklar jobbet. Så kontakta Tim omgående fall ni vill sälja er bostad."
säljare på Barrskogsvägen 4

26 mar 2020

"Om ni funderar på att sälja ert boende så är Tim på SkandiaMäklarna det självklara valet. Jag jämförde med flera konkurrenter och ringde även Tim som vi träffat på visningar.
I allt från kunskap om marknaden, driv, strategi och relationsorientering så var det solklart vem som var bäst lämpad för att sköta min affär.
Tim var väldigt tydlig med sin säljplan och har en unik tanke med visningar vilket var därför jag ringde honom i första skedet.
Värderingen var ärlig vilken han grundade på ett bra sätt där jag tycker att Tim inte försökte haussa orimliga förväntningar vilket jag uppskattade.
Han var tydlig i vilka förbättringar som kunde öka priset för mig och hjälpte mig såväl som köparna genom affären på ett utmärkt sätt där han och hans team skötte i princip allt vilket vi uppskattade enormt.
Resultatet blev i slutändan en av de högsta noterade hus som uppnåtts i området, en glad köpare och en ännu gladare säljare.

Jag kommer rekommendera Tim till alla jag känner och om jag skall sälja igen så kommer jag inte för en sekund ifrågasätta att hans arvode är något mer än sina konkurrenter. Kvalité betalar jag gärna för och nu i efterhand vet jag att det är kvalité man får.
Tack Tim, du är en klippa
"
säljare på Åbroddsgränd 30

15 mar 2020

"Han hade ett bra upplägg på hur försäljningen skulle gå till och höll oss uppdaterade hela tiden om vad som hände och vad vi eventuellt väntade på. Han svarade alltid snabbt i telefon eller ringde upp såfort möjligheten fanns, och såg till så att vi var med i vad som hände. Tog inga beslut utan oss och såg till att vi hela tiden var nöjda med upplägget. Lyckades otroligt bra med fotografen och bilderna på våran lägenhet, och har bemött alla spekulanter bra. Fick upp priset på lägenheten bra - Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Sikvägen 22

06 mar 2020

"Tim Sandberg har gjort ett exceptionellt jobb kring försäljningen av vår lägenhet. Redan innan vi kom igång med processen av försäljandet så fanns Tim tillgänglig för rådgivning kring köpet av vårt hus. Han hjälpte till långt innan vi ens kom igång med det som egentligen är på hans bord. Det är exakt den typ av hjälp som ger honom mervärde. Sedan efter vi sålt och han egentligen är "klar" med oss, så har han funnits tillgänglig för alla möjliga olika frågor och vi har känt oss så extremt trygga genom hela processen, tack vare Tim. Jag rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att både sälja och köpa. Vi är så otroligt glada över att vi valde Tim och Skandiamäklarna och kommer i framtiden aldrig välja något annat. Från början till slut sköttes precis ALLT felfritt."
säljare på Barrskogsvägen 7

27 feb 2020

"Alltid trevlig och bra att ha att göra med. Lyhörd och kunnig."
säljare på Njupkärrsvägen 72

21 feb 2020

"Väldigt nöjd med Tim som mäklare. Han hade en tydlig plan och allt flöt på väldigt smidigt. "
säljare på Siklöjevägen 6

18 feb 2020

"Vi var nöjda rakt igenom hela processen, och rekomenderar Tim till andra som ska sälja sina bostäder."
säljare på Barrskogsvägen 4

17 feb 2020

"Supernöjd! Smidigt och det gick snabbt. Vi fick vad vi ville ha, ärlighet och ett bra pris."
säljare på Konstnärsvägen 33

12 feb 2020

"Vi kände oss väldigt trygga med Tim hela vägen från första möte till försäljningen. Han är enormt duktig och noggrann. Inget löst snack vilket vi upplevt med många andra vid tidigare försäljningar. Det kändes skönt som säljare att bara behöva se till att hemmet var städat och sedan låta Tim sköta allt annat. Verkligen våra varmaste rekommendationer!!!"
säljare på Collins väg 12

09 feb 2020

"Med en genomtänkt strategi, ett genuint engagemang och med aldrig sinande energi fixade Tim vår försäljning med glans! Vi hade en riktigt bra dialog med återkoppling genom hela processen. Tim är den mäklare du vill ha vid din sida! "
säljare på Rimfrostgränd 1

31 jan 2020

"Tim är väldigt ödmjukt samt snabb och var alltid tillgänglig."
säljare på Stadsparken 6

27 jan 2020

"Tim visar genuint intresse för dig som kund och dina önskemål. "
säljare på Siklöjevägen 13

22 jan 2020

"Tim uppvisade stort engagemang och hade hög energinivå i hela processen. Han var beredd att göra extrainsatser utöver det vanliga, så som att skjutsa runt intressenter som inte kunde området för att visa upp och få dem att lära känna det. Vi kan varmt rekommendera Tim och SkandiaMäklarna Tyresö."
säljare på Strandallén 30

11 dec 2019

"Tim är en fantastisk skicklig mäklare, processen blev enkel samt snabb och vi fick mer pengar än förväntat av lägenheten. "
säljare på Stadsparken 6

09 dec 2019

"Tim är proffsig och pålitlig. Jobbar hårt och är engagerad vilket också märks i försäljningsresultatet. Rekommenderar varmt!"
säljare på Vårliden 19B

02 dec 2019

"Otroligt proffsig och fokuserad, supernöjd med allt!"
säljare på Barrskogsvägen 3

22 nov 2019

"Var solklart att vi valde just Tim för att sälja vår lägenhet! Otroligt engagerad och lyhörd. Fanns många bra mäklare att välja på men Tim stack ut bland dem alla. Proffsig och super smidig process!"
säljare på Njupkärrsvägen 48

21 nov 2019

"Fantastiskt "
säljare på Björkbacksvägen 21

07 nov 2019

"Vi kunde inte vara nöjdare med Tim som mäklare vid vår försäljning"
säljare på Barrskogsvägen 1

03 nov 2019

"Tim är väldigt duktig. Du som säljare och köpare kan känna dig helt trygg.
Han jobbar på ett väldigt bra sätt. Du får det lilla extra som inte alla mäklare har eller kan ge. Är extremt engagerad. Ärlighet, öppenhet, tydlighet, klar kommunikation, tuff i krävande lägen och väldigt inkännande!
Man känner sig sedd och känner att Tim verkligen jobbar för att det ska bli på bästa möjliga sätt för dig som kund.
Jag litar på Tim till 100%. Han har erfarenhet och är kunnig.
Skulle jag rekommendera en mäklare är det Tim. Du får en överblick och är delaktig hela vägen.
Att sälja eller köpa bostad är för de flesta den största affären du gör, så varför inte använda den bästa mäklaren så att du kan känna dig nöjd hela vägen !
Jag är supernöjd!
"
säljare på Krokanstigen 75

23 okt 2019

"Tim skapade, genom sitt genuina engagemang och sin genomtänkta strategi, en stor trygghet för oss genom hela försäljningsprocessen.
Kontinuerlig återkoppling med professionella bedömningar från Tim skapade en mycket god dialog som gjorde att vi kände oss delaktiga genom hela försäljningsprocessen.
På en svajig marknad lutade vi oss med stor trygghet mot Tim.
Våra varmaste rekommendationer avseende Tim som mäklare bygger på hans djupgående kunskap, genuina engagemang, genomtänkta strategi och fina dialog.
"
säljare på Sikvägen 44

22 okt 2019

"Kan varmt rekommendera Tim när du ska sälja din fastighet. Höll dig uppdaterad och fanns alltid till hands för dina frågor. Engagerad och förtroendeingivande. Trygg med hans känsla för fastighetens värde, är hur nöjd som helst! Ett extra plus för den trevliga och proffsiga fotografen."
säljare på Rynings gränd 15

15 okt 2019

"Vi kan varmt rekommendera Tim och SkandiaMäklarna. Fantastiskt bemötande och mycket professionellt förfarande. Bilderna och beskrivningen stämde väl överens. Hela processen var tydlig och väl genomförd. En mycket kompetent mäklare med bred kunskap och ett oerhört engagemang! "
säljare på Vretvägen 7

15 okt 2019

"Vilken lättsam resa det blev med Skandiamäklarna och Tim min mäklare som har en fantastisk karisma och satte sig in i möjligheter för köpare och såg digniteten av bostaden som han även förmedlade fantastiskt ut på annons och prospekt samt vid visning.
Så skönt att jobba även med teamet bakom Tim som gjorde detta till en upplevelse.
Stort tack till alla proffsiga medarbetare på Skandiamäklarna och hatten av till dig Tim.
"
säljare på Barrskogsvägen 4

10 okt 2019

"Grymt proffesionellt bemötande av Tim hela vägen i processen. Tydlig, lätt att ha i göra med, hjälpsam, otroligt engagerad samt att han ger allt för både säljare och köpare. Har sålt fastigheter tidigare men han toppar alla mäklare jag har använt mig av tidigare. 5 stjärnor av 5! "
säljare på Pärongränd 16

03 okt 2019

"Tim är en otroligt engagerad och driven mäklare och jag är mycket nöjd med hans insatser för att på bästa sätt få till en lyckad försäljning."
säljare på Ligustervägen 38

03 okt 2019

"Tim gav ett tryggt och proffsigt intryck från start till mål. Genom sitt lyhörda sätt hittade han intressanta kandidater till budgivning. Om jag ska sälja boende i framtiden är det Tim jag ringer!"
säljare på Lövskogsvägen 28

01 okt 2019

"Kan varmt rekommendera Tim som mäklare, vi har känt oss trygga genom hela affären. Tim är påläst, lyhörd, kunnig, professionel och ambitiös.
Stort + även för fotografen."
säljare på Pärlröksgången 96

01 okt 2019

"Fantastiskt duktig mäklare! Tim gör att en lägenhetsförsäljning inte kräver för mycket energi från säljare."
säljare på Barrskogsvägen 5

01 okt 2019

"Mäklaren visade god lokalkännedom, vilket innebar att husets läge kunde lyftas fram på ett adekvat sätt. Vidare visade mäklaren i slutfasen att såväl säljarens som köparens intressen beaktades med god känsla. Mäklarrollen tillgodosågs fullt ut. "
säljare på Krokvägen 2B

26 sep 2019

"Tim var fantastiskt trevlig mot oss och vår son! Han var alltid lätt att få tag på och var väldigt tydlig och förklarande så att vi hela tiden förstod vad vi behövde göra och vad han höll på med. Det kändes skönt att slippa vara orolig, han var närvarande, glad, lättsam och proffsig. Slutpriset överraskade oss :-) Vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Myggdalsvägen 60

23 sep 2019

"Tim är en trevlig, kunnig och lyhörd mäklare och lätt att samarbeta med!"
säljare på Lövskogsvägen 3

21 sep 2019

"Tim är en engagerad och kunnig mäklare som får en att känna sig trygg och uppbackad. Har stor kunnighet om områdena i Tyresö och ger ett professionellt men familjärt intryck."
säljare på Lövskogsvägen 5

19 sep 2019

"Kompetent, lyhörd och trevlig. "
säljare på Kyndelgränd 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
12
Radhus
7
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
263 240 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
230 av 238 säljare
Tim satte rätt förväntningar på slutpriset
214 av 238 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
230 av 238 säljare
Tim var tydlig och höll mig uppdaterad
233 av 238 säljare

Tim på Instagram.

Tim på kartan.

283 tidigare annonser
5 bostäder till salu
236 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
4 rum, 76 m²
28 881 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
5 323 kr/mån
4 975 000 kr
6 rum, 134,6 m²
37 126 kr/m²
Radhus, Tyresö
5 833 kr/mån
1 895 000 kr
1,5 rum, 34 m²
55 735 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
2 311 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 62 m²
40 241 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
2 880 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 91,8 m²
35 109 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
4 774 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Tyresö Strand
5 rum, 129 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
5 375 000 kr
Villa Lindalen
+ 380 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
9 100 000 kr
Villa Tyresö Strand
+ 2 105 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bollmora
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
5 720 000 kr
Parhus Öringe
6 rum, 174 m²
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.