Therese Jarmunger

Profilbild för Therese Jarmunger
Therese Jarmunger
5.0 / 5
(133 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
12 st
83 395 000 kr

Bakgrund

Therese Jarmunger jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-09-17. Therese har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Therese har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 93 760 000 kr.

Presentation

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov –detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

Säljare om Therese.

28 jan 2023

"Therese har varit helt fantastisk genom hela försäljningen. Hon är väldigt kunnig och hjälpsam, tillmötesgående och svarar snabbt på frågor. Rekommenderas varmt!
"
säljare på Valutavägen 84

26 jan 2023

"Vi är supernöjda med Therese som vår mäklare! Vi fick ett bra intryck av henne från första mötet och hela processen har känts trygg och smidig. "
säljare på Valutavägen 19

26 jan 2023

"Therese var otroligt engagerad. Utöver de ordinarie visningarna ordnade hon extra visningar på ”uppstuds” för nya spekulanter. Detta trots att budgivningen redan börjat och vi fått ett bud vi övervägde att acceptera. Här skapade hon verkligen mervärde, eftersom vi som säljare var benägna att avsl..."
"Therese var otroligt engagerad. Utöver de ordinarie visningarna ordnade hon extra visningar på ”uppstuds” för nya spekulanter. Detta trots att budgivningen redan börjat och vi fått ett bud vi övervägde att acceptera. Här skapade hon verkligen mervärde, eftersom vi som säljare var benägna att avsluta tidigt, medan hon hjälpte oss hålla oss lugna till vi hittade en ännu mer passande köpare. "
Läs mer
säljare på Sparbanksvägen 18

25 jan 2023

"Engagerad mäklare som tar sig tid vid fall av frågor."
säljare på Lotterivägen 10

24 jan 2023

"Jag är supernöjd med Therese som mäklare! Driven, engagerad och dessutom väldigt trevlig. Grym mäklare helt enkelt! Fick ett bra pris för min bostad trots en svår marknad. Therese var också bra på att hela tiden hålla mig informerad. Kan varmt rekommendera henne!"
"Jag är supernöjd med Therese som mäklare! Driven, engagerad och dessutom väldigt trevlig. Grym mäklare helt enkelt! Fick ett bra pris för min bostad trots en svår marknad. Therese var också bra på att hela tiden hålla mig informerad. Kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Bjulevägen 18

10 nov 2022

"Therese är genuint sympatisk, engagerad och framför allt kompetent som mäklare. Hon gjorde allt och lite till för att hjälpa mig till en suverän försäljning på en oerhört svår marknad. Imponerande trygg guidning genom varje led av processen, stort sinne för detaljer och alltid kontaktbar. Jag rek..."
"Therese är genuint sympatisk, engagerad och framför allt kompetent som mäklare. Hon gjorde allt och lite till för att hjälpa mig till en suverän försäljning på en oerhört svår marknad. Imponerande trygg guidning genom varje led av processen, stort sinne för detaljer och alltid kontaktbar. Jag rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Gösta Ekmans väg 17

25 okt 2022

"Det kändes tryggt hela vägen med Therese, trots att det är tuffa tider för säljare just nu. Jag kunde inte ha fått bättre hjälp med min försäljning!"
säljare på Hökmossevägen 19

04 okt 2022

"Fantastiskt jobb.
Vi ar mycket nöjda med Therese.
Hon var alltid tillgänglig på telefonen.
Therese hade en plan från början och genomförde den perfekt.
"
säljare på Nybohovsbacken 35I

03 okt 2022

"Vi är så glada över att ha anlitat Therese. Hon var, från början till slut, fantastisk att ha att göra med. Försäljningen av vår lgh gick enkelt, snabbt och smidigt. Dessutom lyckades hon överträffa våra förhoppningar gällande pris. Kan varmt rekommendera alla som ska sälja att vända sig till The..."
"Vi är så glada över att ha anlitat Therese. Hon var, från början till slut, fantastisk att ha att göra med. Försäljningen av vår lgh gick enkelt, snabbt och smidigt. Dessutom lyckades hon överträffa våra förhoppningar gällande pris. Kan varmt rekommendera alla som ska sälja att vända sig till Therese."
Läs mer
säljare på Lotterivägen 47

28 sep 2022

"Therese är en engagerad, skärpt, vass, påläst, målmedveten och samtidigt en ödmjuk, generös, lyhörd, förtroendeingivande mäklare och medmänniska.
De är få personer jag träffat som imponerar på mig som Therese gör varför jag med varm hand lämnane över allt som rörde försäljningen av min lägenhet ..."
"Therese är en engagerad, skärpt, vass, påläst, målmedveten och samtidigt en ödmjuk, generös, lyhörd, förtroendeingivande mäklare och medmänniska.
De är få personer jag träffat som imponerar på mig som Therese gör varför jag med varm hand lämnane över allt som rörde försäljningen av min lägenhet till henne, något som självklart slutade i succé!"
Läs mer
säljare på Lotterivägen 2

28 sep 2022

"Therese är utan tvekan den bästa och trevligaste mäklare vi någonsin träffat. Hon arbetade verkligen hårt för oss. Alltid snabb med att svara, alltid trevlig och superprofessionell. Vi kan verkligen rekommendera Therese Jarmunger!"
säljare på Valutavägen 35

09 sep 2022

"Therese gjorde ett jättebra jobb från fotografering till annons, visningar, uppdateringar, hennes tillgänglighet under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Therese. "
säljare på Sparbanksvägen 68

29 aug 2022

"Mäklaren var mycket professionell och gav ett väldigt förtroendeingivande och personligt bemötande."
säljare på Ljusstöparbacken 5A

15 jun 2022

"Detta är andra gången vi säljer med Therese och hon är helt fantastiskt!
Hon ger ett gott intryck då hon är trovärdig och genuin! Hon är alltid tillgänglig för frågor och funderingar, därför känner man sig trygg genom hela processen!
Kan verkligen rekommendera henne starkt! "
"Detta är andra gången vi säljer med Therese och hon är helt fantastiskt!
Hon ger ett gott intryck då hon är trovärdig och genuin! Hon är alltid tillgänglig för frågor och funderingar, därför känner man sig trygg genom hela processen!
Kan verkligen rekommendera henne starkt! "
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 13

10 jun 2022

"Trevlig och kompetent, lyhörd. Kämpade för att få med alla våra önskemål."
säljare på Inteckningsvägen 37

20 maj 2022

"Engagerad, kunnig, påläst, lyssnande och mycket drivande till att maximera affären för oss, tillgänglig och med snabb återkoppling på frågor och med svar."
säljare på Örboholmsvägen 11

10 maj 2022

"Therese är en otroligt proffsig, sympatisk och driven mäklare. Nu har vi både köpt och sålt med henne och jag kan bara ge mina varmaste rekommendationer. Med Therese har vi känt oss trygga genom hela processen och är mer än nöjda! "
säljare på Pingstvägen 33

22 apr 2022

"Therese är en fantastisk mäklare som gjorde mer än vad vi någonsin hade kunnat hoppas på! En supermäklare helt enkelt!!!"
säljare på Jenny Nyströms gata 12

05 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Therese för din nästa försäljning."
säljare på Sigurd Rings gata 10

04 apr 2022

"En riktigt bra mäklare, snabb att svara och väldigt informativ och kommunikativ. Lägenheten blev såld innan visning och jag är mycket nöjd. "
säljare på Bäckvägen 80

23 mar 2022

"Ge Therese förtroende och hon presterar över dina förväntningar. Tydlig kommunikation och inte en massa onödigt snack. Även när det blev stressigt behöll hon lugnet och sakligheterna. Skulle definitivt anlita henne igen! "
säljare på Alva Myrdals gata 6

22 mar 2022

"Therese var snabb, lyhörd och proffsig! En skicklig mäklare som levererade en bättre affär än jag kunnat hoppas på med en supertrevlig köpare."
säljare på Hägerstensvägen 171

18 mar 2022

"Bästa någonsin! Skulle välja Therese alla mina bostadsförsäljningar framöver. Väldigt nöjd!"
säljare på Per Lindeströms väg 117

04 mar 2022

"Hela processen från första mötet till avslutad affär kändes trygg och tydlig för mig som säljare. Trots att vi nått en budnivå där jag som säljare var nöjd och beredd att avsluta, lyckades Therese få upp nivån ett steg till - från samma budgivare som gav det senaste budet. Det gav en extra guldka..."
"Hela processen från första mötet till avslutad affär kändes trygg och tydlig för mig som säljare. Trots att vi nått en budnivå där jag som säljare var nöjd och beredd att avsluta, lyckades Therese få upp nivån ett steg till - från samma budgivare som gav det senaste budet. Det gav en extra guldkant och gjorde mig som säljare extra nöjd. "
Läs mer
säljare på Nybohovsgränd 15

15 feb 2022

"Vi är mycket nöjda med mäklarens insats. "
säljare på Tröskverksvägen 8

11 feb 2022

"Therese är en klippa som hjälpte oss i månader att planera vår försäljning, ett planerande som slutade i välbesökta visningar och ett hejdundrande slutresultat, vi kunde inte vara nöjdare!"
säljare på Skebokvarnsvägen 366

22 jan 2022

"Therese kommer vara vårat självklara val av mäklare livet ut! Hon har gjort försäljningen av vår bostad till en snabb, seriös, smärtfri, rolig och framförallt framgångsrik affär!"
säljare på Hildebergsvägen 14

22 jan 2022

"Therese var ytterst proffsig. Uppdaterade hela tiden och var mycket tillgänglig. En otroligt bra mäklare. Jobbade stenhårt och bangade aldrig för fler visningar utanför den öppna visningen. Helt fantastisk, var hon. "
säljare på Sjöviksbacken 15

02 dec 2021

"Otroligt proffsig och kompetent. Vi är väldigt nöjda med hennes arbete ."
säljare på Bäckvägen 112

01 dec 2021

"Vår mäklare Therese Jarmunger var professionell och hjälpsam i hela processen kring försäljningen. "
säljare på Tröskverksvägen 64

30 nov 2021

"Mycket kompetent och trevlig. Lyckades, med råge, överträffa alla mina förväntningar vad gäller försäljning samt slutpris på lägenheten."
säljare på Nybohovsbacken 97

22 nov 2021

"Therese var professionell och höll mig uppdaterad under hela processen. En grym mäklare vars prestation är anledningen till att vi hamna på ett så högt slutpris som vi gjorde! En fantastisk insats! Jag rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja! Jag har hittat min mäklare för resten av li..."
"Therese var professionell och höll mig uppdaterad under hela processen. En grym mäklare vars prestation är anledningen till att vi hamna på ett så högt slutpris som vi gjorde! En fantastisk insats! Jag rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja! Jag har hittat min mäklare för resten av livet! "
Läs mer
säljare på Klövervägen 3

20 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Therese som mäklare! "
säljare på Astri Taubes Torg 4

30 sep 2021

"Engagerad, kunnig och proffsig mäklare. Hjälpte oss mycket trots mycket osäkerhet på marknaden. Allt löste sig och mycket tack vare just Therese. "
säljare på Skönviksvägen 286

29 sep 2021

"Therese was a pleasure to work with. From meeting her to completion of our sale was just around 10 days. We needed strong communication, efficiency and trust - all of which Therese provided and more. Therese kept us informed of the process and plan, she provided high quality materials and the pho..."
"Therese was a pleasure to work with. From meeting her to completion of our sale was just around 10 days. We needed strong communication, efficiency and trust - all of which Therese provided and more. Therese kept us informed of the process and plan, she provided high quality materials and the photography on our apartment was organised quickly. The end result was very pleasing and she secured a sale at the price that we had hoped for, at a private viewing which took away the stress of preparing for a public showing. Therese also supported us in securing a loan for a propety we had hoped to buy. Again, this was efficient and professional.
We are very happy with the service provided and have highly recommended her services to others. "
Läs mer
säljare på Kavallerivägen 4A

16 sep 2021

"Therese har varit mycket engagerad i vår försäljning. Vi har bott på annan ort genom hela processen och fått jättebra hjälp med kontakter och vägledning kring alla beslut, även på distans! "
säljare på Sjöviksvägen 114

30 jun 2021

"Det finns en hel del duktiga mäklare men det finns bara en som Therese. Genom hela försäljningsprocessen visade hon sitt brinnande driv, engagemang och målmedvetenhet. Hon levererade över min förväntan och hennes personliga engagemang gjorde att jag kände mig trygg. Therese bryr sig lite extra oc..."
"Det finns en hel del duktiga mäklare men det finns bara en som Therese. Genom hela försäljningsprocessen visade hon sitt brinnande driv, engagemang och målmedvetenhet. Hon levererade över min förväntan och hennes personliga engagemang gjorde att jag kände mig trygg. Therese bryr sig lite extra och lämnar ingenting åt slumpen vilket gjorde att jag fick ett stort förtroende för henne. Jag litar på henne till fullo och kommer definitivt lägga över mina kommande försäljningar helt i hennes händer, fr o m nu är hon min mäklare och jag rekommenderar varmt att andra också gör henne till sin mäklare."
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 65C

04 jun 2021

"Det har var andra gången som Therese sålde åt oss. Vi är lika nöjda nu som då. Hon är en trevlig, lyhörd och tillmötesgående mäklare. "
säljare på Valutavägen 21

04 jun 2021

"Therese Jarmunger är och förblir min fastighetsmäklare för resten av livet. Tack för att du sålde min lägenhet och gjorde att jag kunde förverkliga min dröm med nytt boende. Mycket lång historia, men kort handlade det om att hela min framtid låg i Therese händer, och förtroendet för henne bara vä..."
"Therese Jarmunger är och förblir min fastighetsmäklare för resten av livet. Tack för att du sålde min lägenhet och gjorde att jag kunde förverkliga min dröm med nytt boende. Mycket lång historia, men kort handlade det om att hela min framtid låg i Therese händer, och förtroendet för henne bara växte under hela försäljningsprocessen.
Från en mäklare till en annan: Tack Therese! "
Läs mer
säljare på Doktor Widerströms gata 36

20 maj 2021

"Otroligt nöjda med Therese! Professionell och kommer absolut rekommendera Therese till nära och kära. Guldstjärna! "
säljare på Sockenvägen 371

20 maj 2021

"Therese är trevlig, lyhörd, professionell och lätt att ha att göra med. Det var överhuvudtaget inget krångel, hon fick jobbet gjort och sålde till det pris jag behövde. Hade dessutom träffat henne på visning innan försäljningen och även det imponerade. I den rollen är hon kunnig, trevlig och till..."
"Therese är trevlig, lyhörd, professionell och lätt att ha att göra med. Det var överhuvudtaget inget krångel, hon fick jobbet gjort och sålde till det pris jag behövde. Hade dessutom träffat henne på visning innan försäljningen och även det imponerade. I den rollen är hon kunnig, trevlig och tillgänglig, utan att vara påträngande på det sätt som vissa mäklare som inte läser av situationen rätt kan bli."
Läs mer
säljare på Dansbanevägen 16

03 maj 2021

"Therese var helt magisk som mäklare, vilket våra köpare också höll med om. Skulle varmt rekommendera henne för säljare och känna mig mycket trygg om jag köpte en lägenhet hon mäklat. "
säljare på Sofielundsvägen 14

29 apr 2021

"Therese är mycket proffsig och var tillgänglig under hela processen. Hon var även påläst om området och försäljningen gick mycket smidigt. "
säljare på Slättgårdsvägen 89A

28 apr 2021

"Therese är otroligt lyhörd och kunnig. Allt gick snabbt och enkelt, hon var tillgänglig och återkopplade snabbt under hela processen.
Slutpriset blev över förväntan.
Stort plus för att hon är positiv, glad och verkligen tar hänsyn till vad som var viktigt för mig.
Rekommenderar verkligen There..."
"Therese är otroligt lyhörd och kunnig. Allt gick snabbt och enkelt, hon var tillgänglig och återkopplade snabbt under hela processen.
Slutpriset blev över förväntan.
Stort plus för att hon är positiv, glad och verkligen tar hänsyn till vad som var viktigt för mig.
Rekommenderar verkligen Therese och hon kommer utan tvekan att få hjälpa mig med framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Klintbacken 1

23 apr 2021

"Therese var från start väldigt engagerad och skänkte ett otroligt lugn med sin erfarenhet och kunskap.
Therese har under hela processen varit mycket professionell och strukturerad, väldigt lätt att kommunicera med och kommunikationen har varit ärlig och stöttande.
Jag kan varmt rekommendera The..."
"Therese var från start väldigt engagerad och skänkte ett otroligt lugn med sin erfarenhet och kunskap.
Therese har under hela processen varit mycket professionell och strukturerad, väldigt lätt att kommunicera med och kommunikationen har varit ärlig och stöttande.
Jag kan varmt rekommendera Therese, hon levererar! "
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 32

15 apr 2021

"Therese är väldigt engagerad, driven och med svar på frågor vi inte ens visste vi hade. Hon har en positiv och lättsam personlighet och väldigt tillmötesgående och ärlig i vad vi kunde förvänta oss i försäljningen, vilket vi uppskattade mycket. Proffsig rakt igenom!"
"Therese är väldigt engagerad, driven och med svar på frågor vi inte ens visste vi hade. Hon har en positiv och lättsam personlighet och väldigt tillmötesgående och ärlig i vad vi kunde förvänta oss i försäljningen, vilket vi uppskattade mycket. Proffsig rakt igenom!"
Läs mer
säljare på Skridskovägen 9D

02 mar 2021

"Therese är en fantastisk mäklare på alla sätt och viss och det märks att hon brinner för sitt yrke - hon kan sin sak.
Vi har känt oss trygga med Therese genom hela processen, från första mötet fram tills signeringarna.
Hon levererar till max på alla punkten man kan önska från en mäklare och a..."
"Therese är en fantastisk mäklare på alla sätt och viss och det märks att hon brinner för sitt yrke - hon kan sin sak.
Vi har känt oss trygga med Therese genom hela processen, från första mötet fram tills signeringarna.
Hon levererar till max på alla punkten man kan önska från en mäklare och att hon dessutom sålde vår lägenhet till rekordpris ger henne en extra stjärna i kanten.
"
Läs mer
säljare på Alva Myrdals gata 8

01 mar 2021

"Therese är engagerad, kunnig och ger snabba återkopplingar på frågor.
Hon levererar och har alltid ett glatt humör."
säljare på Schlytersvägen 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
93 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
128 av 130 säljare
Therese satte rätt förväntningar på slutpriset
119 av 131 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 131 säljare
Therese var tydlig och höll mig uppdaterad
132 av 133 säljare

Therese på kartan.

254 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
133 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

4 350 000 kr
2 rum, 56 m²
77 678 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 315 kr/mån
3 rum, 88 m²
Lägenhet, Stockholm
4 488 kr/mån
1 rum, 30 m²
Lägenhet, Stockholm
2 289 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Stockholm
3 569 kr/mån
3 rum, 57 m²
Lägenhet, Stockholm
3 641 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Aspudden
1 rum, 33,5 m²
3 400 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 405 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Therese som vår mäklare! Vi fick ett bra intryck av henne från första mötet och hela processen har känts trygg och smidig. "
3 850 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 355 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Therese var otroligt engagerad. Utöver de ordinarie visningarna ordnade hon extra visningar på ”uppstuds” för nya spekulanter. Detta trots att budgivningen redan börjat och vi fått ett bud vi övervägde att acceptera. Här skapade hon verkligen mervärde, eftersom vi som säljare var benägna att avsluta tidigt, medan hon hjälpte oss hålla oss lugna till vi hittade en ännu mer passande köpare. "
2 400 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
-95 000 kr
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Therese har varit helt fantastisk genom hela försäljningen. Hon är väldigt kunnig och hjälpsam, tillmötesgående och svarar snabbt på frågor. Rekommenderas varmt!
"
3 230 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 235 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad mäklare som tar sig tid vid fall av frågor."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.