Therese Jarmunger

Profilbild för Therese Jarmunger
Säljarfavorit
Therese Jarmunger
4.9 / 5
(55 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
18 st
108 855 000 kr

Bakgrund

Therese Jarmunger jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-09-17. Therese har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Therese har haft 30 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 125 355 000 kr.

Presentation

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov –detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

Säljare om Therese.

22 nov 2020

"Therese är en stjärna! "
säljare på Schlytersvägen 41

11 nov 2020

"Vi har både förlorat en budgivning, samt köpt och sålt bostad med Therese. I alla sammanhangen har vi upplevt henne som engagerad, pålitlig och hon har alltid varit lätt att nå, samt har tagit sig tid för oss. Therese är mycket kompetent, driven, intresserad, ödmjuk och hon har en social förmåga utöver det vanliga. I den stress som uppstår när man köper och säljer bostad har vi särskilt uppskattat hennes lugn, positiva energi, driv och tillgänglighet. Det är lätt att tycka om Therese! Det kan också tilläggas att vår försäljning gick bättre än vad vi hade vågat hoppas på. Vi rekommenderar Therese varmt och vi skulle anlita henne igen, alla dagar i veckan! "
säljare på Snickerigatan 9

26 okt 2020

"Therese är en jätteduktig mäklare och vi skulle anlita henne igen ifall det behövdes. "
säljare på Trollesundsvägen 100

22 okt 2020

"Therese kontaktade mig innan jag ens hade funderat på att sälja och erbjöd att fota lägenheten. Bilderna blev otroligt fina och även annonsen. Några månader senare hamnade jag i en situation där jag behövde sälja och då var allt klappat och klart! Så hela processen var otroligt smidig och Therese höll mig ständigt uppdaterad och fick mig att känna mig säker och bekväm. Rekommenderar varmt! "
säljare på Trollesundsvägen 106

22 okt 2020

"Tydlig, rak och kunnig mäklare. Bra lokalkännedom och föreningskännedom. "
säljare på Harpsundsvägen 157

07 okt 2020

"Therese gjorde ett strålande jobb inklusive extra allt med vår försäljning. Uppskattade upplägget med en kortare visning några dagar före i stället för efter helgen. Bra med lång söndagsvisningstid särskilt med tanke på den pågående pandemin. Upplevde stor flexibilitet och lyhördhet från mäklaren både för oss som säljare och i hennes kontakter med spekulanter 24/7 från första kontakt tills det blev skarpt läge. Rekommenderar Therese varmt! "
säljare på Kransbindarvägen 90

23 sep 2020

"Therese är en trevlig, professionell och tillgänglig mäklare. Hennes styrka ligger i förhandlingen vilket resulterade i ett slutpriset vi var nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Therese som mäklare "
säljare på Hildebergsvägen 14

14 sep 2020

"Therese är en väldigt kompetent mäklare och säljare. I slutändan handlar en lägenhetsförsäljning om en försäljning. Therese gör det lilla extra för dig som kund och köpare. Väldigt ambitiös och driven kvinna. Rekommenderar henne starkt. Mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Sjöviksvägen 76

14 sep 2020

"Therese är en fantastisk mäklare och person! Hon lyssnade från dag ett på våra behov och önskemål och fick oss att känna oss trygga med att hon hade all kunskap som behövdes för en lyckad bostadsaffär. Hon fanns även där när vi köpte vårt nya boende och gav oss tips och råd. Ovärderligt! Vi kan varmt rekommendera Therese, hon gör det lilla extra som är nyckeln till en riktigt bra affär."
säljare på Lotterivägen 2

27 aug 2020

"Therese var under hela processen lyhörd, engagerad och otroligt professionell.
jag kan absolut rekommendera henne som mäklare."
säljare på Svandammsvägen 39

24 aug 2020

"Therese är en helt FANTASTISK och energifylld mäklare med otroligt hög kompetens och ett driv som är få förunnat. Therese hade kunnat bli stadsminister om hon ville. Vi köpte våran bostad dyrt men Therese sålde den dyrare. Vi är så tacksamma och står i evig skuld till Therese. Summan av kardemumman, om ni ska sälja, anlita Therese Jarmunger när ni ska sälja er bostad! Åter igen TACK! "
säljare på Götgatan 97

09 jun 2020

"Supernöjda med Therese insats. Hon tar tid och lyssnar på en, tar in all information och ser till att det kommer ut på ett fint paketerat sätt som säljer. Det som var viktigt för oss var att hon drömmer stort, säger inte nej och pushar gränserna vilket gör att man känner sig trygg.
Supertrevlig och väldigt duktig så vi kan varmt rekommendera Therese!"
säljare på Hildebergsvägen 14

28 maj 2020

"Jag har sålt flera villor och bostadsrätter och aldrig varit med om en mer engagerad mäklare som gjort sitt yttersta för att affären skall bli så bra som möjligt. Hon har varit lätt att få tag på och hört av sig med uppdateringar kontinuerligt så att jag kunnat känna mig trygg som säljare. Jag upplever Therese som genuint engagerad i det hon arbetar med. "
säljare på Valutavägen 78

27 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Therese och uppskattar hennes driv, energi, lyhördhet och förmåga att inge förtroende. Hon är mycket snabb i sin kommunikation och är en mäklare som verkligen kör all-in. Hon får våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Paternostervägen 52

22 apr 2020

"Bättre mäklare finns inte!
Driven, trevlig, trygg, tillgänglig, kunnig och brinner verkligen för sitt yrke.
5 av 5 stjärnor! "
säljare på Sjöviksbacken 47

18 apr 2020

"Kompetent, förtroendeingivande, fantastiskt serviceinriktad samt väldigt trevligt bemötande. Mycket mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda med affären. Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
säljare på Pjäxvägen 10

27 mar 2020

"Therese är professionell, kunnig, kommunikativ och lätt att samarbeta med. Vi är väldigt nöjda med valet av henne som vår mäklare. "
säljare på Valutavägen 33

24 mar 2020

"Therese är engagerad, genuin och professionell! Som säljare kände jag mig trygg i hennes drivkraft och att hon alltid finns tillgänglig för uppdateringar och frågor. Vill varmt rekommendera Therese! "
säljare på Östra Kasernvägen 3C

12 mar 2020

"Har både köpt och sålt med Therese den senaste tiden. Jag har därför sett båda sidorna av myntet och kan gå i god för att hon är en engagerad mäklare som gör allt för att du som del av en bostadsaffär ska känna dig trygg. Samtidigt som hon är både kommunikativ och lättillgänglig. Kan varmt rekommendera Therese! "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48B

09 mar 2020

"Therese är väldigt karismatisk, engagerad och glad. Alltid tillgänglig och det fanns ingen fråga som var för dum att ställa. Väldigt nöjda med resultatet, rekommenderas verkligen!"
säljare på Hildebergsvägen 10

19 feb 2020

"Jag hade bråttom att sälja och från det första mötet till såld lägenhet tog det tio dagar! Therese var mycket trevlig, målinriktad och seriös. Hon förhandlade skickligt så att jag kunde sälja till ett rekordbra pris. Jag rekommenderar henne varmt. "
säljare på Kyndelsmässogränd 12

09 feb 2020

"Therese var verkligen toppen som mäklare. Proffsig, ambitiös och trevlig! "
säljare på Nybohovsbacken 21

07 nov 2019

"Engagerad mäklare, lätt tillgänglig och kunnig! Vi känner oss väldigt nöjda med vår försäljning och detta mest pga. hennes insats! "
säljare på Västertorpsvägen 162

31 okt 2019

"Mycket nöjd med mäklare Therese Jarmunger. Kunnig, engagerad och lyhörd. Tog sig tid att ge råd och hjälpa till. Ordnade fantastisk fotografering och annons. Lätt att kommunicera med. Kändes tryggt att ha henne som mäklare. Vill varmt rekommendera henne. "
säljare på Bäckvägen 161

16 okt 2019

"Jag vill rekommendera Therese eftersom hon är lyhörd och kommunikativ. Therese har en expertis och samtidigt så kände jag att jag var delaktig och försäljningen var på mina villkor. Kände från första mötet ett förtroende och att jag var i säkra händer. "
säljare på Fyrvaktarkroken 26

09 okt 2019

"Utmärkt service från början till slut! "
säljare på Sparbanksvägen 64

02 okt 2019

"Therese är målinriktad och engagerad mäklare som vi varmt vill rekommendera! "
säljare på Pingstvägen 33

25 sep 2019

"Vi kan varmt rekommendera Therese! Vilken människa! Så engagerad, målmedveten och otroligt trevlig. Känns som att hon har gjort det här under hela sitt liv. Glädjetårarna sprutade efter slutpriset som hon lyckades med! "
säljare på Slättgårdsvägen 93

28 maj 2019

"Therese är en otroligt duktig mäklare. Med kombination av passion, engagemang och vilja gjorde hon hela processen smidig och genuin.
Hon höll oss uppdaterade under processen, hade vi några frågor så svarade hon snabbt och tydligt.
Theres sålde vår lägenhet efter förhandsvisningen och fick upp en ensam budgivare till ett pris vi inte trott att vi skulle få.
En mäklare som Therese är ett måste när man säljer och säljer vi vår nya bostad någon gång kommer jag tveklöst att anlita henne igen! "
säljare på Östra Kasernvägen 5A

27 maj 2019

"Therese är en otroligt ambitiös, målinriktad och engagerad mäklare. Hon är beredd att göra det extra för att få till en bra försäljning. När vi sålde vår lägenhet gjorde hon allt för att skapa så bra förutsättningar som möjligt, få in så många bud som möjligt och göra försäljning så bra som det bara gick. Vill ni ha en engagerad och driven mäklare rekommenderar jag verkligen Therese! "
säljare på Sparbanksvägen 45

10 maj 2019

"Vi kan varmt rekommendera Therese som mäklare! Hon är mycket engagerad och driven och jobbar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för en bra bostadsaffärer."
säljare på Fastlagsvägen 44

06 maj 2019

"Therese jobbade hårt för att nå de mål vi hade satt i samband med försäljningen. När vi trodde redo att ge upp på att komma upp i de nivåer vi ville ha för att sälja valde hon att sätta in en extra söndags-visning, vilket ledde till en ny motiverad köpare som hon förhandlade hårt med, vilket i sin tur fick upp priset med över 300.000 jämfört med vad budgivningen slutat på. Det hela slutatde med en försäljning till ett pris både vi och köparen kunde känna oss nöjda med."
säljare på Inteckningsvägen 99

24 apr 2019

"Letar ni efter en fantastisk mäklare så har ni hittat rätt! Jag har under hela försäljningsprocessen känt mig väldigt lugn och trygg i Therese händer. Hon har ständigt hållit mig uppdaterad och varit mycket tydlig i sin kommunikation. Therese är extremt engagerad, proffsig och gör verkligen allt för att affären ska bli så bra som den bara kan! Ingen hade kunnat göra försäljningen bättre än henne. Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Therese!"
säljare på Terapivägen 16C

11 apr 2019

"En mäklare med ett stort engagemang och framförallt ett väldigt driv. Hon innehar även en social kompetens på hög nivå."
säljare på Magasinsgången 5

10 apr 2019

"Som säljare upplevde vi Therese som jätteduktig. Vi fick också information från grannar som varit på visningen som sa att Therese hade varit väldigt bra, påläst och engagerad under visningen vilket såklart alltid är jättekul att höra då man själv inte får se mäklaren "in action". "
säljare på Nytorgsgatan 23A

16 mar 2019

"Är super nöjd med Therese! Vi har haft en bra dialog under hela säljprocessen, Therese har varit väldigt lyhörd och kommunikativ. Ni kommer inte hitta en bättre och mer målinriktad mäklare."
säljare på Cedergrensvägen 48

04 mar 2019

"Therese måste vara Stockholms bästa mäklare.
Hon brinner för sitt jobb och älskar kontakt med människor. "
säljare på Hökmossevägen 14

12 feb 2019

"Hon skötte sitt bostadsförsläljningen bra, inga invändningar att komma med"
säljare på Lotterivägen 49

19 jan 2019

"Therese är mycket engagerad och har en härlig framtoning och känns seriös. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Sparbanksvägen 70

08 okt 2018

"Therese är en väldigt engagerad och duktig mäklare. Hon har den sällsynta förmågan att vinna förtroende hos både säljaren och köparen. Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Therese."
säljare på Hökmossevägen 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
125 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
53 av 55 säljare
Therese satte rätt förväntningar på slutpriset
48 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
54 av 55 säljare
Therese var tydlig och höll mig uppdaterad
54 av 55 säljare

Therese på kartan.

95 tidigare annonser
3 bostäder till salu
55 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
1 rum, 30 m²
83 166 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 654 kr/mån
3 195 000 kr
3 rum, 76 m²
42 039 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 252 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 52,5 m²
57 596 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 639 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 050 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 555 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 200 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 705 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Therese är en stjärna! "
Slutpris saknas
Lägenhet Tumba Park
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
7 050 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 1 155 000 kr
5 rum, 96 m²
Utropspris: 5 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har både förlorat en budgivning, samt köpt och sålt bostad med Therese. I alla sammanhangen har vi upplevt henne som engagerad, pålitlig och hon har alltid varit lätt att nå, samt har tagit sig tid för oss. Therese är mycket kompetent, driven, intresserad, ödmjuk och hon har en social förmåga utöver det vanliga. I den stress som uppstår när man köper och säljer bostad har vi särskilt uppskattat hennes lugn, positiva energi, driv och tillgänglighet. Det är lätt att tycka om Therese! Det kan också tilläggas att vår försäljning gick bättre än vad vi hade vågat hoppas på. Vi rekommenderar Therese varmt och vi skulle anlita henne igen, alla dagar i veckan! "
Slutpris saknas
Lägenhet Flemingsberg
2 rum, 73 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.