Therese Jarmunger

Profilbild för Therese Jarmunger
Therese Jarmunger
5.0 / 5
(178 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
13 st
128 215 000 kr

Bakgrund

Therese Jarmunger jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-09-17. Therese har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Therese har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 87 530 000 kr.

Presentation

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov –detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

Säljare om Therese.

09 jul 2024

"Professionell, vänlig och kompetent genom hela processen. Fick mig som säljare att känna mig lyssnad på och trygg med försäljningen! Verkligen en mäklare som sticker ut ur mängden. Stort plus att hon samarbetade med en riktigt begåvad fotograf. 10/10"
säljare på Valutavägen 66B

22 maj 2024

"Therese was responsive and always available if any questions. She kept us informed and made it all happen in less than a month. Recommended. "
säljare på Valborgsmässovägen 25

20 maj 2024

"Det kändes så tryggt att ha Therese vid vår sida genom försäljningen. Hon gav jättebra tips på allt från styling, tidsupplägg, budgivning mm. Kändes så proffsig!"
säljare på Årstaskogs väg 7A

12 apr 2024

"Therese är kommunikativ, engagerad och oerhört proffsig! Jag kände mig väldigt trygg genom hela försäljningsprocessen och kan inte annat än att varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Valborgsmässovägen 32

07 apr 2024

"Vi köpte vår första bostadsrätt via Therese på Valborgsmässovägen 19 för 3 år sedan och redan då fick vi en positiv känsla av Therese. Därför kändes det självklart att välja henne när det var vår tur att sälja, och vi ångrar oss inte en sekund!
Therese är otroligt lyhörd, proffsig och jobbar hår..."
"Vi köpte vår första bostadsrätt via Therese på Valborgsmässovägen 19 för 3 år sedan och redan då fick vi en positiv känsla av Therese. Därför kändes det självklart att välja henne när det var vår tur att sälja, och vi ångrar oss inte en sekund!
Therese är otroligt lyhörd, proffsig och jobbar hårt och med värme. Under försäljningsprocessen kände vi oss trygga och vi fick alltid noggrann uppdatering. Behövde vi få tag i henne så svarade hon alltid snabbt, oavsett tid och dag.
Vi rekommenderar Therese varmt! "
Läs mer
säljare på Valborgsmässovägen 19

04 apr 2024

"Vart ska jag börja?
När jag stod inför beslutet att sälja min lägenhet gjorde jag noggranna överväganden och jämförde olika mäklare noggrant men det föll naturligt för mig att välja Therese för försäljningen. Från vårt allra första möte visade Therese en nivå av engagemang och expertis som jag i..."
"Vart ska jag börja?
När jag stod inför beslutet att sälja min lägenhet gjorde jag noggranna överväganden och jämförde olika mäklare noggrant men det föll naturligt för mig att välja Therese för försäljningen. Från vårt allra första möte visade Therese en nivå av engagemang och expertis som jag inte hade upplevt tidigare. Hennes förmåga att lyssna och förstå mina behov skapade genast en stark känsla av förtroende. Det kändes som att hon inte bara var där för att sälja en lägenhet, utan att hon verkligen brydde sig om att hjälpa mig att uppnå mina mål.
Jag letade efter en mäklare där jag endast behövde ge över nycklarna till min lägenhet, luta mig tillbaka och veta att det kommer lösa sig, det fick jag av Therese! Hon tog sig tid att förklara varje steg i processen och svara på mina frågor med tålamod och tydlighet.
Tack vare Therese såldes min lägenhet till ett pris som överträffade mina förväntningar, och jag kunde inte vara mer tacksam för den resa vi gjorde tillsammans. Jag rekommenderar henne VARMT till alla som söker en mäklare som inte bara har expertisen att få affären att gå igenom, utan också den medkänsla och omtanke som gör hela processen till en positiv och minnesvärd upplevelse. Therese Jarmunger är inte bara en mäklare, hon är en verklig stjärna! "
Läs mer
säljare på Sparbanksvägen 11

26 mar 2024

"Professionell "
säljare på Wennerbergsgatan 6A

12 mar 2024

"I dessa oroliga tider lyckades Therese sälja vår lägenhet för ett pris som vi kunde acceptera då vi hade flera spekulanter som kom med skambud. Men hon lyckades ro i hamn detta på väldigt kort varsel och det är vi glada över. Inför visningen kan jag även tillägga att hon hjälpte till med styling ..."
"I dessa oroliga tider lyckades Therese sälja vår lägenhet för ett pris som vi kunde acceptera då vi hade flera spekulanter som kom med skambud. Men hon lyckades ro i hamn detta på väldigt kort varsel och det är vi glada över. Inför visningen kan jag även tillägga att hon hjälpte till med styling och plockade fram saker som hon tyckte behövdes. Hon var tillgänglig när man ville få tag på henne och höll en ständigt uppdaterad. "
Läs mer
säljare på Stigfinnarvägen 43

12 mar 2024

"Therese var jätteenkel att arbeta med, och väldigt professionell."
säljare på Fastlagsvägen 46

28 feb 2024

"Therese var lätt att samarbeta med och lätt att få tag i"
säljare på Erik Segersälls väg 9

25 jan 2024

"Vi är otroligt tacksamma för den exceptionella service vi fick av Therese. Hon visade en oöverträffad professionalism och dedikation genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen är tydlig och effektiv, och hon gör verkligen sitt yttersta för att säkerställa en smidig och framgångsrik affär. ..."
"Vi är otroligt tacksamma för den exceptionella service vi fick av Therese. Hon visade en oöverträffad professionalism och dedikation genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen är tydlig och effektiv, och hon gör verkligen sitt yttersta för att säkerställa en smidig och framgångsrik affär. Vi känner oss lyckligt lottade att ha haft Therese som är en så engagerad och kunnig mäklare vid vår sida. Detta är vår andra försäljning med Therese och kommer vid eventuella framtida försäljningar inte använda mig av en annan mäklare. Therese är en toppmäklare ut i fingerspetsarna och kommer gå långt inom sitt yrke. / Kevin "
Läs mer
säljare på Götaforsvägen 31

17 jan 2024

"Therese är trevlig, professionell och väldigt lätt att samarbeta med. Fick oerhört bra hjälp och det kändes tryggt med Therese som mäklare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Doktor Widerströms gata 12

22 nov 2023

"Otroligt lyhörd, proffsig och engagerad. Therese rekommenderas varmt!"
säljare på Valutavägen 35

07 nov 2023

"Therese var mycket engagerad och målmedveten. Hon fick oss att känna oss trygga under hela processen eftersom var lätt att kommunicera med och var lyhörd samtidigt som hon gav oss sina synpunkter. Väldigt smidigt samarbete som gör att vi rekommenderar henne starkt. "
"Therese var mycket engagerad och målmedveten. Hon fick oss att känna oss trygga under hela processen eftersom var lätt att kommunicera med och var lyhörd samtidigt som hon gav oss sina synpunkter. Väldigt smidigt samarbete som gör att vi rekommenderar henne starkt. "
Läs mer
säljare på Bäckvägen 42

27 okt 2023

"Therese är en duktig och social kompetent mäklare med god lokalkännedom "
säljare på Sparbanksvägen 11

20 okt 2023

"Therese är verkligen en person som jag helhjärtat kan rekommendera inför din försäljning. Hon uppfyllde verkligen alla kriterier kring min förväntan av vad en mäklare ska göra. Hon höll oss informerade och lugna under hela processen. Therese förde tydlig dialg kring alla utmaningar och möjlighete..."
"Therese är verkligen en person som jag helhjärtat kan rekommendera inför din försäljning. Hon uppfyllde verkligen alla kriterier kring min förväntan av vad en mäklare ska göra. Hon höll oss informerade och lugna under hela processen. Therese förde tydlig dialg kring alla utmaningar och möjligheter just vår lägenhet hade i det specifika skedet som den skulle säljas. "
Läs mer
säljare på Turingevägen 41A

21 sep 2023

"Lyhörd mäklare. Grym på det hon gör . Kan starkt rekommenderas!
Tack för ett riktigt bra jobb!! "
säljare på Terapivägen 14A

06 sep 2023

"Extremt lyhörd och väldigt bra bemötande. Engagerad, driven och svarade alltid på frågor oavsett om man skickade sms eller ringde. Kam verkligen rekommendera Therese till andra som vill och ska sälja!"
säljare på Midsommarvägen 14

29 aug 2023

"Mycket smidig försäljning tack vare Therese! Hor har ett stort engagemang & jag kommer att anlita henne igen. "
säljare på Vallfartsvägen 6

29 aug 2023

"Mycket engagerad och kompetent, affären flöt smidigt"
säljare på Oskarslundsbacken 13

25 aug 2023

"Therese är ett proffs ut i fingerspetsarna. Kompetent, snabb och supertrevlig."
säljare på Arvodesvägen 9

15 aug 2023

"Therese är en klippa! Jag köpte faktiskt lägenheten av henne och när jag skulle sälja den var hon mitt givna val. Från första mötet har hon varit kunnig, förberedd och tydlig, och alltid lyst upp rummet med sin personlighet. Förutom att hon lyckades leverera under tuffa förutsättningar, så har ho..."
"Therese är en klippa! Jag köpte faktiskt lägenheten av henne och när jag skulle sälja den var hon mitt givna val. Från första mötet har hon varit kunnig, förberedd och tydlig, och alltid lyst upp rummet med sin personlighet. Förutom att hon lyckades leverera under tuffa förutsättningar, så har hon löpande gjort det lilla extra som gjort att en känt sig sedd som kund. Rekommenderar å det varmaste!"
Läs mer
säljare på Schlytersvägen 43

15 jun 2023

"Therese var fantastisk genom hela försäljningen! Kommer rekommendera henne till alla jag känner :) "
säljare på Kransbindarvägen 11

15 jun 2023

"Therese gjorde ett strålande jobb redan från första kontakten. Hon var redan från start uppriktig och gav oss rätt förväntningar. När vi hamnade i en situation där vi behövde förhandla med dn potentiell köpare så skötte hon det perfekt."
säljare på Sjöviksvägen 26

22 maj 2023

"Tillmötesgående och professionell."
säljare på Arvodesvägen 23

21 maj 2023

"Funkat jättebra genom hela processen från kontakt till affär. Therese är alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar.
Stark rekommendation!"
säljare på Hägerstensvägen 97B

08 apr 2023

"Jag är helt nöjd med mäklaren! "
säljare på Valutavägen 82

31 mar 2023

"Therese har en professionell och förtroendeingivande personlighet. Med sin stora kunskap om området träffar hon mitt i prick i sin värdering. Stort plus för hennes kontinuerliga återkoppling, raka kommunikation och stora engagemang. Rekommenderar Therese varmt i alla delar av affären."
"Therese har en professionell och förtroendeingivande personlighet. Med sin stora kunskap om området träffar hon mitt i prick i sin värdering. Stort plus för hennes kontinuerliga återkoppling, raka kommunikation och stora engagemang. Rekommenderar Therese varmt i alla delar av affären."
Läs mer
säljare på Arvodesvägen 5

17 mar 2023

"Jag är mer än nöjd med Therese på alla plan. Hon är påläst och kunnig, känner till marknaden och omgivningarna mycket väl. Hon ser och förstår kundernas behov och skapar trygghet i affärens alla led. Extra plus för hennes raka kommunikation och härliga personlighet. Superproffs!"
"Jag är mer än nöjd med Therese på alla plan. Hon är påläst och kunnig, känner till marknaden och omgivningarna mycket väl. Hon ser och förstår kundernas behov och skapar trygghet i affärens alla led. Extra plus för hennes raka kommunikation och härliga personlighet. Superproffs!"
Läs mer
säljare på Arvodesvägen 11

13 mar 2023

"Therese var helt fantastisk under hela processen!
Hennes enorma engagemang och drivkraft fick oss att känna oss trygga från start till mål.
Tydligt att hennes mål var att vi skulle göra en så bra affär som möjligt under ett väldigt ansträngt marknadsläge och höll oss informerade/var tillgängli..."
"Therese var helt fantastisk under hela processen!
Hennes enorma engagemang och drivkraft fick oss att känna oss trygga från start till mål.
Tydligt att hennes mål var att vi skulle göra en så bra affär som möjligt under ett väldigt ansträngt marknadsläge och höll oss informerade/var tillgänglig närmare 24/7.
Kan inte göra annat än att starkt rekommendera Therese!"
Läs mer
säljare på Bäckvägen 82

11 mar 2023

"Therese var proffsig, hade väl genomtänkta strategier och var snabb på att svara. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare, detta var våran första försäljning och hon var hjälpsam och informativ genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Therese för en smidig försäljningsprocess!"
"Therese var proffsig, hade väl genomtänkta strategier och var snabb på att svara. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare, detta var våran första försäljning och hon var hjälpsam och informativ genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Therese för en smidig försäljningsprocess!"
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 18

02 mar 2023

"Andra gången som Therese hjälper mig med en bostadsförsäljning och skulle aldrig välja en annan mäklare. Therese är driven, rak, ärlig vilket ger förtroende ingivning. Samtidigt är hon mycket proffsig, håller hela tiden kontakten samt är vänlig och lätt att tycka om. Rekommenderar Therese alla d..."
"Andra gången som Therese hjälper mig med en bostadsförsäljning och skulle aldrig välja en annan mäklare. Therese är driven, rak, ärlig vilket ger förtroende ingivning. Samtidigt är hon mycket proffsig, håller hela tiden kontakten samt är vänlig och lätt att tycka om. Rekommenderar Therese alla dagar i veckan."
Läs mer
säljare på Lm Ericssons väg 10J

02 mar 2023

"Mycket nöjd med hur Therese hanterade försäljningen då hon var väldigt flexibel, tillgänglig och snabb på att återkoppla. Kan varmt rekommendera henne för er som går i säljtankar. "
säljare på Valutavägen 19

17 feb 2023

"Therese engagemang och driv är unikt! Tydlig, rak, uppdaterar hela tiden och har en fantastiskt förmåga att sälja! Vi är mer än nöjda, 11/10!"
säljare på Sparbanksvägen 66

05 feb 2023

"Therese gjorde ett kanonjobb med vår försäljning och gick verkligen all-in. Lätt att kommunicera med och man kände att hon tog uppdraget på allvar. Rekommenderar! "
säljare på Grönbrinksgatan 2

03 feb 2023

"Therese hjälpte oss att förmedla vår bostad under en skakig tid, och lyckades i detta få oss att känna oss nöjda och trygga trots att marknaden inte gav oss någon medvind.
Vi är mycket nöjda med Thereses insats och ger henne våra varma rekommendationer. "
"Therese hjälpte oss att förmedla vår bostad under en skakig tid, och lyckades i detta få oss att känna oss nöjda och trygga trots att marknaden inte gav oss någon medvind.
Vi är mycket nöjda med Thereses insats och ger henne våra varma rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Schlytersvägen 41

28 jan 2023

"Therese har varit helt fantastisk genom hela försäljningen. Hon är väldigt kunnig och hjälpsam, tillmötesgående och svarar snabbt på frågor. Rekommenderas varmt!
"
säljare på Valutavägen 84

26 jan 2023

"Vi är supernöjda med Therese som vår mäklare! Vi fick ett bra intryck av henne från första mötet och hela processen har känts trygg och smidig. "
säljare på Valutavägen 19

26 jan 2023

"Therese var otroligt engagerad. Utöver de ordinarie visningarna ordnade hon extra visningar på ”uppstuds” för nya spekulanter. Detta trots att budgivningen redan börjat och vi fått ett bud vi övervägde att acceptera. Här skapade hon verkligen mervärde, eftersom vi som säljare var benägna att avsl..."
"Therese var otroligt engagerad. Utöver de ordinarie visningarna ordnade hon extra visningar på ”uppstuds” för nya spekulanter. Detta trots att budgivningen redan börjat och vi fått ett bud vi övervägde att acceptera. Här skapade hon verkligen mervärde, eftersom vi som säljare var benägna att avsluta tidigt, medan hon hjälpte oss hålla oss lugna till vi hittade en ännu mer passande köpare. "
Läs mer
säljare på Sparbanksvägen 18

25 jan 2023

"Engagerad mäklare som tar sig tid vid fall av frågor."
säljare på Lotterivägen 10

24 jan 2023

"Jag är supernöjd med Therese som mäklare! Driven, engagerad och dessutom väldigt trevlig. Grym mäklare helt enkelt! Fick ett bra pris för min bostad trots en svår marknad. Therese var också bra på att hela tiden hålla mig informerad. Kan varmt rekommendera henne!"
"Jag är supernöjd med Therese som mäklare! Driven, engagerad och dessutom väldigt trevlig. Grym mäklare helt enkelt! Fick ett bra pris för min bostad trots en svår marknad. Therese var också bra på att hela tiden hålla mig informerad. Kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Bjulevägen 18

10 nov 2022

"Therese är genuint sympatisk, engagerad och framför allt kompetent som mäklare. Hon gjorde allt och lite till för att hjälpa mig till en suverän försäljning på en oerhört svår marknad. Imponerande trygg guidning genom varje led av processen, stort sinne för detaljer och alltid kontaktbar. Jag rek..."
"Therese är genuint sympatisk, engagerad och framför allt kompetent som mäklare. Hon gjorde allt och lite till för att hjälpa mig till en suverän försäljning på en oerhört svår marknad. Imponerande trygg guidning genom varje led av processen, stort sinne för detaljer och alltid kontaktbar. Jag rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Gösta Ekmans väg 17

25 okt 2022

"Det kändes tryggt hela vägen med Therese, trots att det är tuffa tider för säljare just nu. Jag kunde inte ha fått bättre hjälp med min försäljning!"
säljare på Hökmossevägen 19

04 okt 2022

"Fantastiskt jobb.
Vi ar mycket nöjda med Therese.
Hon var alltid tillgänglig på telefonen.
Therese hade en plan från början och genomförde den perfekt.
"
säljare på Nybohovsbacken 35I

03 okt 2022

"Vi är så glada över att ha anlitat Therese. Hon var, från början till slut, fantastisk att ha att göra med. Försäljningen av vår lgh gick enkelt, snabbt och smidigt. Dessutom lyckades hon överträffa våra förhoppningar gällande pris. Kan varmt rekommendera alla som ska sälja att vända sig till The..."
"Vi är så glada över att ha anlitat Therese. Hon var, från början till slut, fantastisk att ha att göra med. Försäljningen av vår lgh gick enkelt, snabbt och smidigt. Dessutom lyckades hon överträffa våra förhoppningar gällande pris. Kan varmt rekommendera alla som ska sälja att vända sig till Therese."
Läs mer
säljare på Lotterivägen 47

28 sep 2022

"Therese är en engagerad, skärpt, vass, påläst, målmedveten och samtidigt en ödmjuk, generös, lyhörd, förtroendeingivande mäklare och medmänniska.
De är få personer jag träffat som imponerar på mig som Therese gör varför jag med varm hand lämnane över allt som rörde försäljningen av min lägenhet ..."
"Therese är en engagerad, skärpt, vass, påläst, målmedveten och samtidigt en ödmjuk, generös, lyhörd, förtroendeingivande mäklare och medmänniska.
De är få personer jag träffat som imponerar på mig som Therese gör varför jag med varm hand lämnane över allt som rörde försäljningen av min lägenhet till henne, något som självklart slutade i succé!"
Läs mer
säljare på Lotterivägen 2

28 sep 2022

"Therese är utan tvekan den bästa och trevligaste mäklare vi någonsin träffat. Hon arbetade verkligen hårt för oss. Alltid snabb med att svara, alltid trevlig och superprofessionell. Vi kan verkligen rekommendera Therese Jarmunger!"
säljare på Valutavägen 35

09 sep 2022

"Therese gjorde ett jättebra jobb från fotografering till annons, visningar, uppdateringar, hennes tillgänglighet under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Therese. "
säljare på Sparbanksvägen 68

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
87 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
173 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
174 av 176 säljare
Therese var tydlig och höll mig uppdaterad
177 av 178 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Therese på kartan.

334 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
178 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

3 795 000 kr
2 rum, 51 m²
74 411 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 055 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
3 419 kr/mån
5 rum, 124 m²
Lägenhet, Järfälla
9 925 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
3 466 kr/mån
1,5 rum, 33,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 959 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Fruängen
1 rum, 30 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
3 960 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 265 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
7 000 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 505 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 270 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 275 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gröndal
5 rum, 161 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.