Therés Olsson

Profilbild för Therés Olsson
Therés Olsson
4.8 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
9 st
49 930 000 kr

Bakgrund

Therés Olsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2008-04-11. Therés har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Therés har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 50 420 000 kr.

Presentation

Att arbeta som fastighetsmäklare på Hisingen har alltid varit en självklarhet för mig, området ligger mig varmt om hjärtat, här är jag både uppvuxen och bosatt. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008, vilket ger dig som kund en expert på bostadsmarknaden med stort kontaktnät och en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett starkt driv att nå höga slutresultat samt en lyhördhet till dina önskemål som kund. Min strävan är alltid att överträffa kundens förväntningar för att få de bästa av rekommendationer som även leder mig till arbete över hela stan.

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2008-04-11.

Fastighetsmäklarprogrammet, Högskolan Väst, Trollhättan, 120 p 2005-2008. Inriktning mot fastighetsutveckling.

Säljare om Therés.

08 jan 2022

"Detta är tredje gången jag jobbar med Therés (både sälj och köp) och jag var lika nöjd som alltid. Hon är väldigt lätt att arbeta med, utstrålar proffessionalitet och är otroligt kunnig. Tvekar inte en sekund av att anlita Therés igen!!"
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

28 okt 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Therés som mäklare och är väldigt nöjd ur båda aspekter.
Therés är effektiv, lyhörd, kommunikativ och inkännande. Hon har mycket bra områdeskännedom och är väl förberedd."
säljare på Brämaregatan 1C

13 okt 2021

"Therés är superproffsig, lyhörd och effektiv. Litar på henne och att hon gör sitt bästa för att få en lyckad affär för alla parter."
säljare på Gyllenstensgatan 25

12 okt 2021

"Vi valde Therés efter rekommendation och är mer än nöjda!
Lätt att nå, mycket kunnig, inlyssnande och empatisk. Vi kände oss lugna och trygga genom hela säljprocessen, vad som än hände. "
säljare på Blåsutgatan 2

17 sep 2021

"Efter att tidigare ha samarbetat med Therés var valet självklart för oss även denna gång. Therés är otroligt kompetent och engagerad. Proffsig och leder dig som kund tryggt längs med hela processen från start till mål. Vi hade sedan tidigare höga förväntningar men Therés inte bara levererar utan övertygar ännu en gång varför hon är så otroligt skicklig på det hon gör. Rekommenderas högt liksom mycket varmt!"
säljare på Hisingsgatan 10

12 jul 2021

"Valde Therés eftersom hon var den mäklaren som sålt bäst i mitt område, fick valuta för pengarna."
säljare på Fjärdingsgatan 16D

12 jul 2021

"Therés är lyhörd och hade god kännedom om området. Slutpriset överträffade mina förväntningar mycket tack vare Therés insats. Under processen fick jag regelbundna uppdateringar av Theres och kände aldrig själv behovet av att ringa och fråga hur saker gick eller fungerade."
säljare på Gamla Tuvevägen 4A

02 jul 2021

"Andra gången vi säljer med Therés och vi är lika nöjda nu som då! Hon är fantastisk! "
säljare på Ostindiefararen 31

02 jun 2021

"Theres är den mäklaren alla önskar att man hade. Proffsigt bemötande, påläst, vänlig, korrekt och alltid snabb i återkopplingen. Det har varit en glädje att samarbeta med Theres.
Hon är helt enkelt den ni måste anlita! "
säljare på Hisingsgatan 10

02 jun 2021

"Therés är en fantastisk mäklare som lyssnar på kunden och är väldigt noga med allt.
Hon hör ofta av sig för att kolla hur läget är och att allt känns bra.
Therés är väldigt lätt att få tag i och hon har alltid tid att prata några minuter om det är något man undrar eller vill ha hjälp med. "
säljare på Fruktträdsgatan 7

04 maj 2021

"Vi är väldigt glada över att vi valde att jobba med Therese. Hon är väldigt professionell och gjorde ett kanonjobb! "
säljare på Långängen 5

01 apr 2021

"Mycket professionell och trevlig mäklare, supernöjd med Therés!"
säljare på Solventilsgatan 16

01 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Therese från Erik Olsson. Affären gick snabbt, smidigt och enkelt. "
säljare på Fruktträdsgatan 11

31 mar 2021

"Bra och professionell mäklare. Är mycket nöjd med Theres arbete. Hon kämpade hårt och gav inte upp förrän vi nådde de mål vi satt upp från början. "
säljare på Rudenschöldsgatan 15E

17 feb 2021

"Therés var professionell, svarade snabbt och hade bra koll på marknaden. Ihop med duktig stylist och fotograf blev annonsen riktigt bra och lägenheten såld på förhand till bra pris. Kan absolut rekommendera Therés!"
säljare på Färgfabriksgatan 14

17 feb 2021

"Supernöjd med Therés! Väldigt engagerad och lyhörd. Använder sig av en duktig fotograf med gott resultat. Är hela tiden hjälpsam så fort man har frågor och funderingar. En mycket bra upplevelse med gott samarbete där det va enkelt att komma överens. Är mycket nöjd med allt. "
säljare på Madängsgatan 9

09 feb 2021

"Har både köpt och sålt bostad med hjälp av Therés och är väldigt nöjd med hennes jobb!"
säljare på Långängen 5

22 jan 2021

"Therés är en målinriktad, engagerad och professionell samt flexibel mäklare. Hon kan även se om stylingen skulle behöva justeras och ger råd samt ingår stylist på plats som kan branschen och perfekt fotograf med bästa bilderna på lägenheten."
säljare på Hisingsgatan 10

22 jan 2021

"Therés är lätt att tycka om. Vi kände att hon var väldigt engagerad i försäljningen och vi är mycket nöjda med resultatet."
säljare på Kvillegatan 3

01 dec 2020

"Therés är en positiv och motiverad mäklare! Hon lyssnade verkligen till våra önskemål kring annonsen samt våra förväntningar på försäljningen. Hon höll oss uppdaterade under hela processen och svarade alltid snabbt vid frågor. Vi är mycket nöjda med Therés och försäljningen överträffade våra förväntningar!"
säljare på Rundbäcksgatan 16

25 nov 2020

"Vänlig ,mänsklig,en riktig människa."
säljare på Kvillegatan 1

01 nov 2020

"Profession perfected!
Therés is the best broker I ever met. For the context, I have sold 5 apartments and talked to at least 20 - 30 brokers. The greatest part is how she is able to build the trust within a short period, which is the main reason we chose her to help selling our apartment at Långängen 4A. This trust does not come easily. It is her 12 year experience, extraordinary knowledge of the neibourhood and always able to answer any questions in the best way. The value of the trust is so important since that is what the potential buyers are going to pay, which probably explains the substaintial better "slutpris" comparing to other brokers.
If you choose Therés, you are choosing an excellent team as well including styling, photographing and text description. We had Mia for styling, who coorporates a lot with Therés. The effects from the styling was unbelievable. I mean we never knew our apartment could be so beautiful and cozy.
I highly recommend Therés if you would like your property to be sold at a better price, which is probably the ultimate norm when chosing your broker."
säljare på Långängen 4A

30 okt 2020

"Trots rådande pandemi med allt vad det innebär så lyckades mäklaren hitta rätt köpare när det såg som mest mörkt ut. Hon är informativ, har goda råd och lyssnar och inhämtar information om något man vill ha reda på och är överhuvudtaget en person som känns trygg. Jag kan starkt rekommendera Theres Olsson som mäklare."
säljare på Borstbindaregatan 1

02 okt 2020

"Trevlig, kunnig, fokusorienterad och lyhörd. "
säljare på Solventilsgatan 18

01 okt 2020

"Therés var trevlig, kompetent och engagerad."
säljare på Rundbäcksgatan 3

23 sep 2020

"Therese var mkt intresserad av att jag som kund fick det stöd o råd jag behövde. Upplevde henne som förtroendegivande o inkännande."
säljare på Kvillegatan 37

07 sep 2020

"Fantastiskt mäklare som gjorde vår försäljning snabb och smidig till ett pris som låg över våra egna förväntningar. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Monsungatan 28

04 sep 2020

"Mäklaren var väldigt engagerad, hjälpsam och hade bra koll på både området och marknaden i stort."
säljare på Kvillegatan 29

09 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Therés.
Vi har haft ett roligt samarbete och tack vare Therés lyhördhet, kunskap och personlighet har jag känt mig trygg i min försäljning av min lägenhet. "
säljare på Färgfabriksgatan 16

28 jun 2020

"Man brukar ju säga att det är först vid en motgång /komplikation som man prövas på riktigt.
Vid vår lägenhetsförsäljning prövades Theres av en vikande marknad - till stor del till följd av den pågående coronapandemin och av att potentiella köpare vid två olika tillfällen ställde in avtalad tid för avtalsunderskrift och då med mkt kort varsel - i ett fall med endast en timmas varsel. Vidare av att säljprocessen blev därmed klart utdragen - drygt 7 månader från vårt undertecknande av förmedlingsupp-draget till den slutlige köparens undertecknande av överlåtelseavtalet!
Under hela denna tid hade vi ett otal kontakter med Theres - alltid konstruktiva och givande om olika strategier hur vi bäst skulle gå vidare - annonsens utformning, när den skulle publiceras och sedan återtas och därefter publiceras igen. Därtill allt eftersom vad som var ett rimligt och marknadsmässigt utgångspris.
Under hela denna klart krävande tid kände vi oss trygga med Theres som mäklare inte minst pga vår upplevelse av att Theres var en osedvanligt kunnig och erfaren mäklare som dessutom var imponerande engagerad och uthållig i sina kontakter både med oss och med ett flertal kunder och då inte bara samband med en rad visningar och extravisningar.
Avslutningsvis ett stort och hjärtligt tack till Theres för att Du upprepat i alla prövningens stunder visade en imponerande hög grad professionalism i ditt för-
medligsarbete!
PS. Definitionen på professionalism ur en lekmans perspektiv är att man får en
trygg känsla av att vederbörande vet man man gör (dvs det rätta)!
"
säljare på Fyrklöversgatan 13

25 jun 2020

"Kompetent, lyhörd, offensive men ändå hövlig, tillgänglig, 4 egenskaper som jag skulle säga beskriver Therés Olsson i sin profession."
säljare på Toleredsgatan 13

24 jun 2020

"Vi är supernöjda med slutpriset trots rådande pandemi så fick vi ett bra slutpris för vår lägenhet på 64kvm."
säljare på Ostindiefararen 47

04 jun 2020

"Vi anlitade Therés för andra gången då vi var mycket nöjda med hennes insats vid förra försäljningen. Therés höll förväntningarna och var som vanligt mycket proaktiv, engagerad och förberedd. Satsade extra på kvällsbilder, tog på eget bevåg reda på information om möjliga parkeringsplatser i området och erbjöd extra visningar till särskilt utsatta personer med hänsyn till Covid-19. Kämpade på bra i en tuff marknad under vår 2020."
säljare på Fruktträdsgatan 11

24 mar 2020

"Mycket bra. Lyhörd, proffsig, tillgänglig, tydlig koll på läget, rimliga förväntningar och väl hanterad försäljningsprocess."
säljare på Varmfrontsgatan 12

23 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med Therés insats då hon är trevlig, engagerad, tillgänglig och har goda kunskaper om marknadsläget och området. Slutresultatet och slutpriset är vi även väldigt nöjda med, och kan varmt rekommendera Therés som mäklare! "
säljare på Monsungatan 65A

08 feb 2020

"Mycket bra och engagerad mäklare som kändes toppen från dag 1! Riktigt nöjd med allt frän början till slut :) "
säljare på Kvillegatan 35

23 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda med Theres och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Fyrklöversgatan 13

08 dec 2019

"Therés är en mycket erfaren och dedikerad mäklare. Hon tar sig tid och svarar på alla tänkbara frågor och höll mig uppdaterad genom hela processen. Ytterst professionell och ställer upp och hjälper till även efter att kontraktet blivit påskrivet.
Det enda jag kan kommentera var att vi körde förhandsvisningar och då lägenheten såldes på förhandsbud fick således de som var anmälda till den officiella visningen ingen chans att varken se eller lägga bud på lägenheten. Tycker så här i efterhand att man kanske skulle valt några extra dagar/vecka marginal mellan. Värt att notera är att det här var något jag och Therés helt var överens om och att det blev så här ligger helt klart på mig. Det gick fort och jag hade nog inte räknat med en så så snabb process.
Kan varmt rekommendera Therés!"
säljare på Bergskroken 4

20 nov 2019

"Min första bostadsförsäljning gick utmärkt, mycket tack vare Therés som la ner ett mycket bra arbete. Då detta var min första försäljning var jag rätt nervös men genom kontinuerliga uppdateringar från Therés gjorde att jag kände mig väldigt trygg.
Att dessutom slutpriset blev 200 000 kr mer än vad jag hoppats på gör ju inte saken sämre!
Kan varmt rekomendera Therés som mäklare."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

03 nov 2019

"Vi är jättenöjda från början till slut, hade lägenheten som kommande i över 1 år och när det väl var dags att sälja gick det mycket fort smidigt. Har inget att klaga på"
säljare på Monsungatan 28

01 nov 2019

"Therés Olsson är en fantastisk mäklare! Hon är otroligt dedikerad till det hon gör. Väldigt hängiven för att hjälpa köpare och säljare, det går fort också! Det märks att hon har varit med i branschen ett bra tag vilket får både köpare och säljare trygg. Sakkunnig, punktlig och enormt engagerad, några få ord för att beskriva kvalitéerna hos denna mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Rundbäcksgatan 6

31 okt 2019

"Otroligt nöjd med Therés "
säljare på Rundbäcksgatan 5

31 okt 2019

"Theres var proffsig, mycket kunnig, lugn, lyhörd och har varit nära oss under hela försäljningen. Snabb på att svara och jag kände mig trygg med henne direkt. Vi blev rekommenderade mäklarbyrån och jag har redan rekomenderat Theres till en granne som vill sälja. Det är en STOR STJÄRNA!
"
säljare på Långängen 7

28 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Therés. Väldigt proffsig och engagerad. Hade gärna anlitat henne igen!"
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 2

12 sep 2019

"Therés är en oerhört engagerad, tydlig och pålitlig mäklare. Hennes snabba och proffsiga försäljning av min lägenhet var imponerande. Att hon dessutom återkopplade och informerade mig genom hela processen gjorde att jag kände mig trygg och säker på att Therés är en ihärdig mäklare. Jag vill rekommendera Therés Olsson för en lyckad bostadsaffär!"
säljare på Morängatan 10

27 aug 2019

"Engagerad, duktig, smart, lättillgänglig och målinriktad. Vi är mkt nöjda med slutpriset! "
säljare på Monsungatan 71

16 aug 2019

"Överläset den bästa mäklaren jag haft att göra med!
Superkunnig inom alla områden och håller en ständigt uppdaterad i säljprocessen med allt man behöver veta. Extremt lätt att kommunicera med och man känner sig väldigt lugn och trygg med hennes expertis.
Både innan och under försäljningen visar hon prov på fenomenal fingertoppskänsla i alla beslut, och trots att jag själv vill vara involverad i alla detaljer till stor del så blir det i slutändan väldigt tydligt att alla Therés rekommendationer är det absolut bästa för affären.
Det känns också tryggt att det finns en tydlig uppbackning av mäklarfirman med professionella yrkespersoner inom alla områden man behöver. Men den absolut bästa av dem alla - och den viktigaste - är Therés! En riktig stjärna bland mäklare!"
säljare på Penselgatan 20

27 jun 2019

"Therés var redan från start mycket engagerad och det kändes tryggt att ha en sån driven och rutinerad mäklare. Hennes samarbetsvilja och ärlighet resulterade i en snabb och effektiv försäljning. Therés var tydlig och kom alltid med snabba och raka besked. Med sitt stora intresse för uppdraget lyckades hon överträffa förväntningarna och hennes insats som mäklare var femstjärnig."
säljare på Kvillegatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
50 420 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 141 säljare
Therés satte rätt förväntningar på slutpriset
129 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
140 av 142 säljare
Therés var tydlig och höll mig uppdaterad
142 av 143 säljare

Therés på kartan.

356 tidigare annonser
1 bostäder till salu
143 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 900 000 kr
3 rum, 82 m²
47 560 kr/m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 290 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 100 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 2 190 000 kr
5 525 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 745 000 kr
4 rum, 94,3 m²
Utropspris: 4 780 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta är tredje gången jag jobbar med Therés (både sälj och köp) och jag var lika nöjd som alltid. Hon är väldigt lätt att arbeta med, utstrålar proffessionalitet och är otroligt kunnig. Tvekar inte en sekund av att anlita Therés igen!!"
5 500 000 kr
Lägenhet Inom Vallgraven
+ 1 600 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 880 000 kr
Lägenhet Björndammen
+ 400 000 kr
2 rum, 78 m²
Utropspris: 2 480 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 360 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 80 000 kr
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 2 280 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.