Therés Olsson

Profilbild för Therés Olsson
Säljarfavorit
Therés Olsson
4.9 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
14 st
76 515 000 kr

Bakgrund

Therés Olsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2008-04-11. Therés har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Therés har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 84 420 000 kr.

Presentation

Att arbeta som fastighetsmäklare på Hisingen har alltid varit en självklarhet för mig, området ligger mig varmt om hjärtat, här är jag både uppvuxen och bosatt. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008, vilket ger dig som kund en expert på bostadsmarknaden med stort kontaktnät och en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett starkt driv att nå höga slutresultat samt en lyhördhet till dina önskemål som kund. Min strävan är alltid att överträffa kundens förväntningar för att få de bästa av rekommendationer som även leder mig till arbete över hela stan.

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2008-04-11.

Fastighetsmäklarprogrammet, Högskolan Väst, Trollhättan, 120 p 2005-2008. Inriktning mot fastighetsutveckling.

Säljare om Therés.

02 okt 2020

"Trevlig, kunnig, fokusorienterad och lyhörd. "
säljare på Solventilsgatan 18

01 okt 2020

"Therés var trevlig, kompetent och engagerad."
säljare på Rundbäcksgatan 3

23 sep 2020

"Therese var mkt intresserad av att jag som kund fick det stöd o råd jag behövde. Upplevde henne som förtroendegivande o inkännande."
säljare på Kvillegatan 37

07 sep 2020

"Fantastiskt mäklare som gjorde vår försäljning snabb och smidig till ett pris som låg över våra egna förväntningar. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Monsungatan 28

04 sep 2020

"Mäklaren var väldigt engagerad, hjälpsam och hade bra koll på både området och marknaden i stort."
säljare på Kvillegatan 29

09 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Therés.
Vi har haft ett roligt samarbete och tack vare Therés lyhördhet, kunskap och personlighet har jag känt mig trygg i min försäljning av min lägenhet. "
säljare på Färgfabriksgatan 16

28 jun 2020

"Man brukar ju säga att det är först vid en motgång /komplikation som man prövas på riktigt.
Vid vår lägenhetsförsäljning prövades Theres av en vikande marknad - till stor del till följd av den pågående coronapandemin och av att potentiella köpare vid två olika tillfällen ställde in avtalad tid för avtalsunderskrift och då med mkt kort varsel - i ett fall med endast en timmas varsel. Vidare av att säljprocessen blev därmed klart utdragen - drygt 7 månader från vårt undertecknande av förmedlingsupp-draget till den slutlige köparens undertecknande av överlåtelseavtalet!
Under hela denna tid hade vi ett otal kontakter med Theres - alltid konstruktiva och givande om olika strategier hur vi bäst skulle gå vidare - annonsens utformning, när den skulle publiceras och sedan återtas och därefter publiceras igen. Därtill allt eftersom vad som var ett rimligt och marknadsmässigt utgångspris.
Under hela denna klart krävande tid kände vi oss trygga med Theres som mäklare inte minst pga vår upplevelse av att Theres var en osedvanligt kunnig och erfaren mäklare som dessutom var imponerande engagerad och uthållig i sina kontakter både med oss och med ett flertal kunder och då inte bara samband med en rad visningar och extravisningar.
Avslutningsvis ett stort och hjärtligt tack till Theres för att Du upprepat i alla prövningens stunder visade en imponerande hög grad professionalism i ditt för-
medligsarbete!
PS. Definitionen på professionalism ur en lekmans perspektiv är att man får en
trygg känsla av att vederbörande vet man man gör (dvs det rätta)!
"
säljare på Fyrklöversgatan 13

25 jun 2020

"Kompetent, lyhörd, offensive men ändå hövlig, tillgänglig, 4 egenskaper som jag skulle säga beskriver Therés Olsson i sin profession."
säljare på Toleredsgatan 13

24 jun 2020

"Vi är supernöjda med slutpriset trots rådande pandemi så fick vi ett bra slutpris för vår lägenhet på 64kvm."
säljare på Ostindiefararen 47

04 jun 2020

"Vi anlitade Therés för andra gången då vi var mycket nöjda med hennes insats vid förra försäljningen. Therés höll förväntningarna och var som vanligt mycket proaktiv, engagerad och förberedd. Satsade extra på kvällsbilder, tog på eget bevåg reda på information om möjliga parkeringsplatser i området och erbjöd extra visningar till särskilt utsatta personer med hänsyn till Covid-19. Kämpade på bra i en tuff marknad under vår 2020."
säljare på Fruktträdsgatan 11

24 mar 2020

"Mycket bra. Lyhörd, proffsig, tillgänglig, tydlig koll på läget, rimliga förväntningar och väl hanterad försäljningsprocess."
säljare på Varmfrontsgatan 12

23 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med Therés insats då hon är trevlig, engagerad, tillgänglig och har goda kunskaper om marknadsläget och området. Slutresultatet och slutpriset är vi även väldigt nöjda med, och kan varmt rekommendera Therés som mäklare! "
säljare på Monsungatan 65A

08 feb 2020

"Mycket bra och engagerad mäklare som kändes toppen från dag 1! Riktigt nöjd med allt frän början till slut :) "
säljare på Kvillegatan 35

23 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda med Theres och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Fyrklöversgatan 13

08 dec 2019

"Therés är en mycket erfaren och dedikerad mäklare. Hon tar sig tid och svarar på alla tänkbara frågor och höll mig uppdaterad genom hela processen. Ytterst professionell och ställer upp och hjälper till även efter att kontraktet blivit påskrivet.
Det enda jag kan kommentera var att vi körde förhandsvisningar och då lägenheten såldes på förhandsbud fick således de som var anmälda till den officiella visningen ingen chans att varken se eller lägga bud på lägenheten. Tycker så här i efterhand att man kanske skulle valt några extra dagar/vecka marginal mellan. Värt att notera är att det här var något jag och Therés helt var överens om och att det blev så här ligger helt klart på mig. Det gick fort och jag hade nog inte räknat med en så så snabb process.
Kan varmt rekommendera Therés!"
säljare på Bergskroken 4

20 nov 2019

"Min första bostadsförsäljning gick utmärkt, mycket tack vare Therés som la ner ett mycket bra arbete. Då detta var min första försäljning var jag rätt nervös men genom kontinuerliga uppdateringar från Therés gjorde att jag kände mig väldigt trygg.
Att dessutom slutpriset blev 200 000 kr mer än vad jag hoppats på gör ju inte saken sämre!
Kan varmt rekomendera Therés som mäklare."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

03 nov 2019

"Vi är jättenöjda från början till slut, hade lägenheten som kommande i över 1 år och när det väl var dags att sälja gick det mycket fort smidigt. Har inget att klaga på"
säljare på Monsungatan 28

01 nov 2019

"Therés Olsson är en fantastisk mäklare! Hon är otroligt dedikerad till det hon gör. Väldigt hängiven för att hjälpa köpare och säljare, det går fort också! Det märks att hon har varit med i branschen ett bra tag vilket får både köpare och säljare trygg. Sakkunnig, punktlig och enormt engagerad, några få ord för att beskriva kvalitéerna hos denna mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Rundbäcksgatan 6

31 okt 2019

"Otroligt nöjd med Therés "
säljare på Rundbäcksgatan 5

31 okt 2019

"Theres var proffsig, mycket kunnig, lugn, lyhörd och har varit nära oss under hela försäljningen. Snabb på att svara och jag kände mig trygg med henne direkt. Vi blev rekommenderade mäklarbyrån och jag har redan rekomenderat Theres till en granne som vill sälja. Det är en STOR STJÄRNA!
"
säljare på Långängen 7

28 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Therés. Väldigt proffsig och engagerad. Hade gärna anlitat henne igen!"
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 2

12 sep 2019

"Therés är en oerhört engagerad, tydlig och pålitlig mäklare. Hennes snabba och proffsiga försäljning av min lägenhet var imponerande. Att hon dessutom återkopplade och informerade mig genom hela processen gjorde att jag kände mig trygg och säker på att Therés är en ihärdig mäklare. Jag vill rekommendera Therés Olsson för en lyckad bostadsaffär!"
säljare på Morängatan 10

27 aug 2019

"Engagerad, duktig, smart, lättillgänglig och målinriktad. Vi är mkt nöjda med slutpriset! "
säljare på Monsungatan 71

16 aug 2019

"Överläset den bästa mäklaren jag haft att göra med!
Superkunnig inom alla områden och håller en ständigt uppdaterad i säljprocessen med allt man behöver veta. Extremt lätt att kommunicera med och man känner sig väldigt lugn och trygg med hennes expertis.
Både innan och under försäljningen visar hon prov på fenomenal fingertoppskänsla i alla beslut, och trots att jag själv vill vara involverad i alla detaljer till stor del så blir det i slutändan väldigt tydligt att alla Therés rekommendationer är det absolut bästa för affären.
Det känns också tryggt att det finns en tydlig uppbackning av mäklarfirman med professionella yrkespersoner inom alla områden man behöver. Men den absolut bästa av dem alla - och den viktigaste - är Therés! En riktig stjärna bland mäklare!"
säljare på Penselgatan 20

27 jun 2019

"Therés var redan från start mycket engagerad och det kändes tryggt att ha en sån driven och rutinerad mäklare. Hennes samarbetsvilja och ärlighet resulterade i en snabb och effektiv försäljning. Therés var tydlig och kom alltid med snabba och raka besked. Med sitt stora intresse för uppdraget lyckades hon överträffa förväntningarna och hennes insats som mäklare var femstjärnig."
säljare på Kvillegatan 7

30 apr 2019

"Detta var min andra försäljning med samma mäklare, och ännu nöjdare den här andra gången jag sålde. Slutpriset blev över mina förväntningar."
säljare på Borstbindaregatan 7

25 apr 2019

"Lyhörd och mycket påläst mäklare som tydligt la fram ett bra upplägg för försäljning och verkligen gjorde sitt yttersta i slutet för att få till en lyckad försäljning. Tack Théres!
J & E"
säljare på Borstbindaregatan 1

11 apr 2019

"Professionell bemötande, jobbar hårt för sin uppdragsgivare. Tar sig tiden att förklara alla steg under processen.
Rekommenderas och kommer använda mig av henne vid framtida försäljningar."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5C

14 mar 2019

"Therés är superproffsig och väldigt noga med att affären skall bli så bra som möjligt. Allt höll väldigt hög kvalité, från val av stylist och fotograf till visning och kontraktskrivning. Vi litar helt på hennes omdöme och har fullt förtroende för att hon gör sitt yttersta. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Anders Personsgatan 11

24 feb 2019

"Priset blev något bättre än vad både vi och mäklaren förväntat sig i och med att priserna sjunkit något senaste månaderna. Mäklaren valde att lägga en av visningarna tidsmässigt lika som visningen av en annan motsvarande lägenhet i området vilket fick igång intresset och budgivningen."
säljare på Toleredsgatan 18B

22 feb 2019

"Therés har en otrolig kunnskap och översikt över området jag sålde min lägenhet i (Kvillebäcken), vilket resulterade i en slutpris som var mycket högre än jag förväntad. Jag kände mig helt trygg under hele processen tack vare Therés kompetens, engagemang och öga för viktiga detaljer. Kan varmt rekommendera denna duktiga mäklaren!"
säljare på Solventilsgatan 1

01 feb 2019

"Super nöjd med Theres jobb! Hon gjorde de lilla extra. Trevlig och lätt att prata med. Uppdaterade hela tiden om läget. Skulle varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Rundbäcksgatan 1

31 jan 2019

"Therés levererade över förväntan under hela försäljningsprocessen: Kommunikativ, transparent, drivande och framförallt, som utlovat gav hon oss bäst betalt!"
säljare på Rundbäcksgatan 6

12 nov 2018

"Therse jobbade flitigt, aktivt och gav goda råd mm. Kan verkligen rekommendera Theres till folk som vill sälja sin lägenhet snabbt och smidigt. "
säljare på Solventilsgatan 7

08 nov 2018

"Vi kände tidigt att vi ville ha en konsultation med Therés efter att ha hört om hennes rykte. När vi väl träffades kändes det givet att ge uppdraget till henne. Therés är oerhört driven, målinriktad, lyhörd och professionell. Hon har grym koll på vad som händer samtidigt, vilka fler som ska lägga ut annonser osv och vet precis när timingen är rätt. Teamet runt henne, alla kollegor och samarbets partnar (stylist, fotograf osv) har varit duktiga och professionella de med. Finns inget negativt att säga, vi är oerhört nöjda och anlitar henne pch Erik Olsson igen om vi skulle behöva sälja. "
säljare på Solventilsgatan 7

24 sep 2018

"Otroligt proffessionell. Kompetent och driven. Med stort engagemang och ständigt uppdaterande kände vi oss delaktiga och trygga genom hela processen. Therés är lyhörd (åt båda håll) och rutinerad på ett sätt som inte minst gynnade vår försäljning då hon i ett ganska segt marknadsläge fick till spekulans och en budgivning som gav oss det vi fått värderat lägenheten för vid "bättre tider". Rekommenderas definitivt för den som söker en mäklare som jobbar både för och med en!"
säljare på Borstbindaregatan 1

06 sep 2018

"Therés har verkligen varit toppen. Har varit i kontakt med henne vid tidigare tillfälle och det var ingen tvekan om att jag skulle välja henne till min försäljning. Väldigt kompetent, engagerad, målmedveten och alltid tillgänglig om jag behövde få tag på henne och hade alltid svar på mina frågor. Det har blivit ett och annat skratt längs vägen och har överlag varit ett väldigt trivsamt samarbete. Jag kunde inte vara mer nöjd med Therés som mäklare och jag kan varmt rekommendera henne vidare. "
säljare på Vårlöksgatan 5D

23 aug 2018

"Theres är en otroligt professionell och skicklig mäklare som överträffat våra förväntningar. Efter att ha varit på flertal av hennes visningar så var det en självklarhet att hon skulle få sälja vår lägenhet. Hon höll oss uppdaterade och informerade under hela processen och när det slutligen kom till försäljningen så leverade hon."
säljare på Rundbäcksgatan 3

16 aug 2018

"Superb!"
säljare på Astris gata 66

19 jun 2018

"Så tacksam att jag valde rätt mäklare. Ett engagemang , ett förtroende, så kunnig, så pålitlig
Har både köpt lägenhet, sålt hus genom samma mäklare. Jag valde rätt mäklare. Tack, tusen tack för lyckade affärer"
säljare på Gläntevägen 28

24 apr 2018

"Therés skötte vår försäljning mycket proffsigt och var väldigt engagerad från första stund. Under hela försäljningen märktes att hon var väl uppdaterad på liknande försäljningar i området,vilket kändes tryggt. Vi har under hela processen fått god rådgivning, gott bemötande och snabba svar. Vi rekommenderar varmt Therés som mäklare! "
säljare på Solventilsgatan 1

19 apr 2018

"Lyhörd, professionell och engagerad mäklare mot alla parter i processen. Rekommenderas! "
säljare på Karl Gustavsgatan 20B

16 apr 2018

"Theres was very engaged and responsive, and she has very good knowledge of the market environment. She works very hard to achieve the best result."
säljare på Långängen 5

28 feb 2018

"Theres kan varmt rekommenderas, hon jobbade intensivt och professionellt med försäljningen från tidig morgon till sen kväll. Vi blev väl uppdaterade under försäljningens gång och våra önskemål blev alltid tillgodosedda. "
säljare på Penselgatan 6

07 dec 2017

"Vi är jättenöjda! Vi har fått ett trevligt bemötande från start och har känt att hon gör det där lilla extra som inte alla mäklare gör. Toppen! "
säljare på Monsungatan 72

18 nov 2017

"Proffsigt bemötande, stort angaemang i arbetet, trevlig att arbeta med. Med andra ord en mycket bra mäklare !"
säljare på Solventilsgatan 1

04 nov 2017

"Proffsig, påläst och hela tiden bra med återkoppling."
säljare på Vädursgatan 4B

04 nov 2017

"Trevlig och lyhörd. Mycket samarbetsvillig och engagerad. Rekomenderar henne varmt!"
säljare på Strandskategatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
84 420 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
96 av 104 säljare
Therés satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 104 säljare
Therés var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 104 säljare

Therés på kartan.

305 tidigare annonser
3 bostäder till salu
104 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

4 250 000 kr
4 rum, 90 m²
47 222 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 009 kr/mån
3 250 000 kr
3 rum, 77 m²
42 207 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 757 kr/mån
3 550 000 kr
3 rum, 78,5 m²
45 512 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 484 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 840 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 150 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 4 690 000 kr
2 725 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 58,5 m²
2 620 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 125 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Kärrdalen
+ 250 000 kr
3 rum, 82,2 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.