Therés Olsson

Profilbild för Therés Olsson
Therés Olsson
4.9 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
15 st
80 845 000 kr

Bakgrund

Therés Olsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2008-04-11. Therés har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Therés har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 83 360 000 kr.

Presentation

Att arbeta som fastighetsmäklare på Hisingen har alltid varit en självklarhet för mig, området ligger mig varmt om hjärtat, här är jag både uppvuxen och bosatt. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008, vilket ger dig som kund en expert på bostadsmarknaden med stort kontaktnät och en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett starkt driv att nå höga slutresultat samt en lyhördhet till dina önskemål som kund. Min strävan är alltid att överträffa kundens förväntningar för att få de bästa av rekommendationer som även leder mig till arbete över hela stan.

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2008-04-11.

Fastighetsmäklarprogrammet, Högskolan Väst, Trollhättan, 120 p 2005-2008. Inriktning mot fastighetsutveckling.

Säljare om Therés.

22 jan 2021

"Therés är en målinriktad, engagerad och professionell samt flexibel mäklare. Hon kan även se om stylingen skulle behöva justeras och ger råd samt ingår stylist på plats som kan branschen och perfekt fotograf med bästa bilderna på lägenheten."
säljare på Hisingsgatan 10

22 jan 2021

"Therés är lätt att tycka om. Vi kände att hon var väldigt engagerad i försäljningen och vi är mycket nöjda med resultatet."
säljare på Kvillegatan 3

01 dec 2020

"Therés är en positiv och motiverad mäklare! Hon lyssnade verkligen till våra önskemål kring annonsen samt våra förväntningar på försäljningen. Hon höll oss uppdaterade under hela processen och svarade alltid snabbt vid frågor. Vi är mycket nöjda med Therés och försäljningen överträffade våra förväntningar!"
säljare på Rundbäcksgatan 16

25 nov 2020

"Vänlig ,mänsklig,en riktig människa."
säljare på Kvillegatan 1

01 nov 2020

"Profession perfected!
Therés is the best broker I ever met. For the context, I have sold 5 apartments and talked to at least 20 - 30 brokers. The greatest part is how she is able to build the trust within a short period, which is the main reason we chose her to help selling our apartment at Långängen 4A. This trust does not come easily. It is her 12 year experience, extraordinary knowledge of the neibourhood and always able to answer any questions in the best way. The value of the trust is so important since that is what the potential buyers are going to pay, which probably explains the substaintial better "slutpris" comparing to other brokers.
If you choose Therés, you are choosing an excellent team as well including styling, photographing and text description. We had Mia for styling, who coorporates a lot with Therés. The effects from the styling was unbelievable. I mean we never knew our apartment could be so beautiful and cozy.
I highly recommend Therés if you would like your property to be sold at a better price, which is probably the ultimate norm when chosing your broker."
säljare på Långängen 4A

30 okt 2020

"Trots rådande pandemi med allt vad det innebär så lyckades mäklaren hitta rätt köpare när det såg som mest mörkt ut. Hon är informativ, har goda råd och lyssnar och inhämtar information om något man vill ha reda på och är överhuvudtaget en person som känns trygg. Jag kan starkt rekommendera Theres Olsson som mäklare."
säljare på Borstbindaregatan 1

02 okt 2020

"Trevlig, kunnig, fokusorienterad och lyhörd. "
säljare på Solventilsgatan 18

01 okt 2020

"Therés var trevlig, kompetent och engagerad."
säljare på Rundbäcksgatan 3

23 sep 2020

"Therese var mkt intresserad av att jag som kund fick det stöd o råd jag behövde. Upplevde henne som förtroendegivande o inkännande."
säljare på Kvillegatan 37

07 sep 2020

"Fantastiskt mäklare som gjorde vår försäljning snabb och smidig till ett pris som låg över våra egna förväntningar. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Monsungatan 28

04 sep 2020

"Mäklaren var väldigt engagerad, hjälpsam och hade bra koll på både området och marknaden i stort."
säljare på Kvillegatan 29

09 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Therés.
Vi har haft ett roligt samarbete och tack vare Therés lyhördhet, kunskap och personlighet har jag känt mig trygg i min försäljning av min lägenhet. "
säljare på Färgfabriksgatan 16

28 jun 2020

"Man brukar ju säga att det är först vid en motgång /komplikation som man prövas på riktigt.
Vid vår lägenhetsförsäljning prövades Theres av en vikande marknad - till stor del till följd av den pågående coronapandemin och av att potentiella köpare vid två olika tillfällen ställde in avtalad tid för avtalsunderskrift och då med mkt kort varsel - i ett fall med endast en timmas varsel. Vidare av att säljprocessen blev därmed klart utdragen - drygt 7 månader från vårt undertecknande av förmedlingsupp-draget till den slutlige köparens undertecknande av överlåtelseavtalet!
Under hela denna tid hade vi ett otal kontakter med Theres - alltid konstruktiva och givande om olika strategier hur vi bäst skulle gå vidare - annonsens utformning, när den skulle publiceras och sedan återtas och därefter publiceras igen. Därtill allt eftersom vad som var ett rimligt och marknadsmässigt utgångspris.
Under hela denna klart krävande tid kände vi oss trygga med Theres som mäklare inte minst pga vår upplevelse av att Theres var en osedvanligt kunnig och erfaren mäklare som dessutom var imponerande engagerad och uthållig i sina kontakter både med oss och med ett flertal kunder och då inte bara samband med en rad visningar och extravisningar.
Avslutningsvis ett stort och hjärtligt tack till Theres för att Du upprepat i alla prövningens stunder visade en imponerande hög grad professionalism i ditt för-
medligsarbete!
PS. Definitionen på professionalism ur en lekmans perspektiv är att man får en
trygg känsla av att vederbörande vet man man gör (dvs det rätta)!
"
säljare på Fyrklöversgatan 13

25 jun 2020

"Kompetent, lyhörd, offensive men ändå hövlig, tillgänglig, 4 egenskaper som jag skulle säga beskriver Therés Olsson i sin profession."
säljare på Toleredsgatan 13

24 jun 2020

"Vi är supernöjda med slutpriset trots rådande pandemi så fick vi ett bra slutpris för vår lägenhet på 64kvm."
säljare på Ostindiefararen 47

04 jun 2020

"Vi anlitade Therés för andra gången då vi var mycket nöjda med hennes insats vid förra försäljningen. Therés höll förväntningarna och var som vanligt mycket proaktiv, engagerad och förberedd. Satsade extra på kvällsbilder, tog på eget bevåg reda på information om möjliga parkeringsplatser i området och erbjöd extra visningar till särskilt utsatta personer med hänsyn till Covid-19. Kämpade på bra i en tuff marknad under vår 2020."
säljare på Fruktträdsgatan 11

24 mar 2020

"Mycket bra. Lyhörd, proffsig, tillgänglig, tydlig koll på läget, rimliga förväntningar och väl hanterad försäljningsprocess."
säljare på Varmfrontsgatan 12

23 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med Therés insats då hon är trevlig, engagerad, tillgänglig och har goda kunskaper om marknadsläget och området. Slutresultatet och slutpriset är vi även väldigt nöjda med, och kan varmt rekommendera Therés som mäklare! "
säljare på Monsungatan 65A

08 feb 2020

"Mycket bra och engagerad mäklare som kändes toppen från dag 1! Riktigt nöjd med allt frän början till slut :) "
säljare på Kvillegatan 35

23 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda med Theres och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Fyrklöversgatan 13

08 dec 2019

"Therés är en mycket erfaren och dedikerad mäklare. Hon tar sig tid och svarar på alla tänkbara frågor och höll mig uppdaterad genom hela processen. Ytterst professionell och ställer upp och hjälper till även efter att kontraktet blivit påskrivet.
Det enda jag kan kommentera var att vi körde förhandsvisningar och då lägenheten såldes på förhandsbud fick således de som var anmälda till den officiella visningen ingen chans att varken se eller lägga bud på lägenheten. Tycker så här i efterhand att man kanske skulle valt några extra dagar/vecka marginal mellan. Värt att notera är att det här var något jag och Therés helt var överens om och att det blev så här ligger helt klart på mig. Det gick fort och jag hade nog inte räknat med en så så snabb process.
Kan varmt rekommendera Therés!"
säljare på Bergskroken 4

20 nov 2019

"Min första bostadsförsäljning gick utmärkt, mycket tack vare Therés som la ner ett mycket bra arbete. Då detta var min första försäljning var jag rätt nervös men genom kontinuerliga uppdateringar från Therés gjorde att jag kände mig väldigt trygg.
Att dessutom slutpriset blev 200 000 kr mer än vad jag hoppats på gör ju inte saken sämre!
Kan varmt rekomendera Therés som mäklare."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

03 nov 2019

"Vi är jättenöjda från början till slut, hade lägenheten som kommande i över 1 år och när det väl var dags att sälja gick det mycket fort smidigt. Har inget att klaga på"
säljare på Monsungatan 28

01 nov 2019

"Therés Olsson är en fantastisk mäklare! Hon är otroligt dedikerad till det hon gör. Väldigt hängiven för att hjälpa köpare och säljare, det går fort också! Det märks att hon har varit med i branschen ett bra tag vilket får både köpare och säljare trygg. Sakkunnig, punktlig och enormt engagerad, några få ord för att beskriva kvalitéerna hos denna mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Rundbäcksgatan 6

31 okt 2019

"Otroligt nöjd med Therés "
säljare på Rundbäcksgatan 5

31 okt 2019

"Theres var proffsig, mycket kunnig, lugn, lyhörd och har varit nära oss under hela försäljningen. Snabb på att svara och jag kände mig trygg med henne direkt. Vi blev rekommenderade mäklarbyrån och jag har redan rekomenderat Theres till en granne som vill sälja. Det är en STOR STJÄRNA!
"
säljare på Långängen 7

28 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Therés. Väldigt proffsig och engagerad. Hade gärna anlitat henne igen!"
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 2

12 sep 2019

"Therés är en oerhört engagerad, tydlig och pålitlig mäklare. Hennes snabba och proffsiga försäljning av min lägenhet var imponerande. Att hon dessutom återkopplade och informerade mig genom hela processen gjorde att jag kände mig trygg och säker på att Therés är en ihärdig mäklare. Jag vill rekommendera Therés Olsson för en lyckad bostadsaffär!"
säljare på Morängatan 10

27 aug 2019

"Engagerad, duktig, smart, lättillgänglig och målinriktad. Vi är mkt nöjda med slutpriset! "
säljare på Monsungatan 71

16 aug 2019

"Överläset den bästa mäklaren jag haft att göra med!
Superkunnig inom alla områden och håller en ständigt uppdaterad i säljprocessen med allt man behöver veta. Extremt lätt att kommunicera med och man känner sig väldigt lugn och trygg med hennes expertis.
Både innan och under försäljningen visar hon prov på fenomenal fingertoppskänsla i alla beslut, och trots att jag själv vill vara involverad i alla detaljer till stor del så blir det i slutändan väldigt tydligt att alla Therés rekommendationer är det absolut bästa för affären.
Det känns också tryggt att det finns en tydlig uppbackning av mäklarfirman med professionella yrkespersoner inom alla områden man behöver. Men den absolut bästa av dem alla - och den viktigaste - är Therés! En riktig stjärna bland mäklare!"
säljare på Penselgatan 20

27 jun 2019

"Therés var redan från start mycket engagerad och det kändes tryggt att ha en sån driven och rutinerad mäklare. Hennes samarbetsvilja och ärlighet resulterade i en snabb och effektiv försäljning. Therés var tydlig och kom alltid med snabba och raka besked. Med sitt stora intresse för uppdraget lyckades hon överträffa förväntningarna och hennes insats som mäklare var femstjärnig."
säljare på Kvillegatan 7

30 apr 2019

"Detta var min andra försäljning med samma mäklare, och ännu nöjdare den här andra gången jag sålde. Slutpriset blev över mina förväntningar."
säljare på Borstbindaregatan 7

25 apr 2019

"Lyhörd och mycket påläst mäklare som tydligt la fram ett bra upplägg för försäljning och verkligen gjorde sitt yttersta i slutet för att få till en lyckad försäljning. Tack Théres!
J & E"
säljare på Borstbindaregatan 1

11 apr 2019

"Professionell bemötande, jobbar hårt för sin uppdragsgivare. Tar sig tiden att förklara alla steg under processen.
Rekommenderas och kommer använda mig av henne vid framtida försäljningar."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5C

14 mar 2019

"Therés är superproffsig och väldigt noga med att affären skall bli så bra som möjligt. Allt höll väldigt hög kvalité, från val av stylist och fotograf till visning och kontraktskrivning. Vi litar helt på hennes omdöme och har fullt förtroende för att hon gör sitt yttersta. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Anders Personsgatan 11

24 feb 2019

"Priset blev något bättre än vad både vi och mäklaren förväntat sig i och med att priserna sjunkit något senaste månaderna. Mäklaren valde att lägga en av visningarna tidsmässigt lika som visningen av en annan motsvarande lägenhet i området vilket fick igång intresset och budgivningen."
säljare på Toleredsgatan 18B

22 feb 2019

"Therés har en otrolig kunnskap och översikt över området jag sålde min lägenhet i (Kvillebäcken), vilket resulterade i en slutpris som var mycket högre än jag förväntad. Jag kände mig helt trygg under hele processen tack vare Therés kompetens, engagemang och öga för viktiga detaljer. Kan varmt rekommendera denna duktiga mäklaren!"
säljare på Solventilsgatan 1

01 feb 2019

"Super nöjd med Theres jobb! Hon gjorde de lilla extra. Trevlig och lätt att prata med. Uppdaterade hela tiden om läget. Skulle varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Rundbäcksgatan 1

31 jan 2019

"Therés levererade över förväntan under hela försäljningsprocessen: Kommunikativ, transparent, drivande och framförallt, som utlovat gav hon oss bäst betalt!"
säljare på Rundbäcksgatan 6

12 nov 2018

"Therse jobbade flitigt, aktivt och gav goda råd mm. Kan verkligen rekommendera Theres till folk som vill sälja sin lägenhet snabbt och smidigt. "
säljare på Solventilsgatan 7

08 nov 2018

"Vi kände tidigt att vi ville ha en konsultation med Therés efter att ha hört om hennes rykte. När vi väl träffades kändes det givet att ge uppdraget till henne. Therés är oerhört driven, målinriktad, lyhörd och professionell. Hon har grym koll på vad som händer samtidigt, vilka fler som ska lägga ut annonser osv och vet precis när timingen är rätt. Teamet runt henne, alla kollegor och samarbets partnar (stylist, fotograf osv) har varit duktiga och professionella de med. Finns inget negativt att säga, vi är oerhört nöjda och anlitar henne pch Erik Olsson igen om vi skulle behöva sälja. "
säljare på Solventilsgatan 7

24 sep 2018

"Otroligt proffessionell. Kompetent och driven. Med stort engagemang och ständigt uppdaterande kände vi oss delaktiga och trygga genom hela processen. Therés är lyhörd (åt båda håll) och rutinerad på ett sätt som inte minst gynnade vår försäljning då hon i ett ganska segt marknadsläge fick till spekulans och en budgivning som gav oss det vi fått värderat lägenheten för vid "bättre tider". Rekommenderas definitivt för den som söker en mäklare som jobbar både för och med en!"
säljare på Borstbindaregatan 1

06 sep 2018

"Therés har verkligen varit toppen. Har varit i kontakt med henne vid tidigare tillfälle och det var ingen tvekan om att jag skulle välja henne till min försäljning. Väldigt kompetent, engagerad, målmedveten och alltid tillgänglig om jag behövde få tag på henne och hade alltid svar på mina frågor. Det har blivit ett och annat skratt längs vägen och har överlag varit ett väldigt trivsamt samarbete. Jag kunde inte vara mer nöjd med Therés som mäklare och jag kan varmt rekommendera henne vidare. "
säljare på Vårlöksgatan 5D

23 aug 2018

"Theres är en otroligt professionell och skicklig mäklare som överträffat våra förväntningar. Efter att ha varit på flertal av hennes visningar så var det en självklarhet att hon skulle få sälja vår lägenhet. Hon höll oss uppdaterade och informerade under hela processen och när det slutligen kom till försäljningen så leverade hon."
säljare på Rundbäcksgatan 3

16 aug 2018

"Superb!"
säljare på Astris gata 66

19 jun 2018

"Så tacksam att jag valde rätt mäklare. Ett engagemang , ett förtroende, så kunnig, så pålitlig
Har både köpt lägenhet, sålt hus genom samma mäklare. Jag valde rätt mäklare. Tack, tusen tack för lyckade affärer"
säljare på Gläntevägen 28

24 apr 2018

"Therés skötte vår försäljning mycket proffsigt och var väldigt engagerad från första stund. Under hela försäljningen märktes att hon var väl uppdaterad på liknande försäljningar i området,vilket kändes tryggt. Vi har under hela processen fått god rådgivning, gott bemötande och snabba svar. Vi rekommenderar varmt Therés som mäklare! "
säljare på Solventilsgatan 1

19 apr 2018

"Lyhörd, professionell och engagerad mäklare mot alla parter i processen. Rekommenderas! "
säljare på Karl Gustavsgatan 20B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
83 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 113 säljare
Therés satte rätt förväntningar på slutpriset
100 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 113 säljare
Therés var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 113 säljare

Therés på kartan.

316 tidigare annonser
1 bostäder till salu
113 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 450 000 kr
2 rum, 41 m²
59 756 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 669 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 900 000 kr
Lägenhet Hildedal
+ 200 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 220 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 3 780 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 790 000 kr
Lägenhet Hisingen
1 rum, 28 m²
Utropspris: 1 790 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Hisingen
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Therés är en målinriktad, engagerad och professionell samt flexibel mäklare. Hon kan även se om stylingen skulle behöva justeras och ger råd samt ingår stylist på plats som kan branschen och perfekt fotograf med bästa bilderna på lägenheten."
3 450 000 kr
Lägenhet Porslinsfabriken
+ 50 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.