Tayfun Patat

Profilbild för Tayfun Patat
Tayfun Patat
4.8 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
12 st
68 180 000 kr

Bakgrund

Tayfun Patat jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-09-12. Tayfun har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tayfun har haft 34 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 73 215 000 kr.

Presentation

Hej!

Mitt namn är Tayfun Patat och jobbar som fastighetsmäklare på Hisingen. Då jag är född och uppvuxen i stadsdelen, ligger Hisingen mig väldigt varmt om hjärtat. Det har även bidragit till mitt stora kontaktnät, vilket har lett till lyckade försäljningar med nöjda köpare och säljare som följd.

Söker du en mäklare som ser värdet i varje detalj och kan ta dig igenom försäljningen med bra framgång, är jag den rätta personen för dig. Jag är engagerad, driven och jobbar helhjärtat för att göra mina kunder nöjda. Mitt fokus ligger på kundens önskemål samt unika behov, och det viktigaste för mig som mäklare är kvalitet före kvantitet.
Känner du att jag är rätt mäklare för dig, är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag ser fram emot att få höra ifrån dig och hjälpa dig med ditt livs största affär: tayfun.patat@lansfast.se eller 0767638341.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Tayfun.

29 jul 2020

"Duktig mäklare som fick försäljningen att gå väldigt snabbt och smidigt! Jag är mycket nöjd över försäljningen och skulle starkt rekommendera Tayfun! "
säljare på Västra Gunnesgärde 15

09 jun 2020

"Mycket kompetent, kunnig och trevlig mäklare! Kan sitt område, uppdaterar och svarar snabbt/ är tillgänglig! Kan varmt rekommendera Tayfun och hade gärna anlitat honom igen! "
säljare på Blåsvädersgatan 8

09 jun 2020

"Tayfun är otroligt engagerad och pålitlig då han har gedigen kunskap både i hur säljprocessen fungerar och på vad vi kunde förvänta oss för slutpris. Han svarar alltid i telefon och har snabb återkoppling oavsett tid på dygnet. Jag kände mig trygg med Tayfun som mäklare och rekommenderar honom varmt till andra som går i sälj-tankar. "
säljare på Ceresplatsen 15

09 jun 2020

"Detta var under Corona så det var svårt att avgöra marknaden och vilket pris vi kunde få. Det var lite lägre än vi tänkt men på det hela är vi nöjda med mäklarens insats! "
säljare på Sagogången 14

27 maj 2020

"Bästa mäklaren! Han levererade enligt mina önskemål och fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Prilyckegatan 125

26 maj 2020

"Väldigt nöjd med min mäklares insats från start till försäljning. "
säljare på Solstrålegatan 24

06 maj 2020

"Jag har inget annat än positivt att säga!"
säljare på Badvädersgatan 25

02 maj 2020

"En komplett mäklare. lyhörd, kompetent och engagerad. Bostadsförsäljning är en personlig affär. Denna mäklare ser genuint affären som sin egen och märkningsvärt jobbar stenhårt mot det satta målet. Självklart val i kommande försäljningar. Stark rekomendation."
säljare på Lenvädersgatan 27

24 apr 2020

"Tayfun har tålamod, lyhördhet samt energi att vilja uppfylla dina förväntningar. En kombination av egenskaper som gör att man kan lita på honom fullt ut. I en tid med svår marknad så var han alltid positiv och ville se framåt med nästa strategi. Alltid tillgänglig för mig och köpare vid visning sent på kvällen. "
säljare på Virveltorget 6

23 apr 2020

"Mäklaren är väldigt duktig och kan sitt jobb. Jag gjorde 2 bra affär med honom, har mycket energi och lätt att prata och komma överens med. Jag skulle starkt rekommendera honom. "
säljare på Olshammarsgatan 12

23 apr 2020

"Effektiv och snabb, god lokalkännedom. Kunde svara på alla mina frågor, och vänlig i sin framtoning."
säljare på Byvädersgatan 8

23 apr 2020

"Engagerad mäklare som bryr sig om dig och din bostad. Han är även trevlig och kunnig med ett brett kontaktnät, vilket underlättade stort i min bostadsaffär! Kan varmt rekommendera Tayfun till övriga säljare."
säljare på Västra Gunnesgärde 27

08 jan 2020

"Kändes genuint engagerad, fick alltid svar inom minuter när jag hade frågor. Hade jag gjort om processen hade jag anlitat honom igen. "
säljare på Friedländers gata 6

26 nov 2019

"Jag köpte lägenhet genom Tayfun och valde Tayfun även vid försäljning. Det säger allt. Han är extremt professionell och får dig att känna dig trygg genom hela processen. Snabb på att återkoppla och alltid nåbar. Han är målinriktad och och kan sitt område. Han överträffade mina förväntningar vilket är ett väldigt bra betyg. Tayfun är grym och jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Heidenstams gata 13

25 nov 2019

"Det gick snabbare än förväntad, fick sålt min lägenhet innan visning, samma med mina föregående lägenheter, Kunnig, uppdaterad och har seriösa kunder hela tiden. Blir nog nästa köp hos Tayfun. "
säljare på Molnvädersgatan 4

25 nov 2019

"Riktigt duktig mäklare, går alltid att nå snabbt.
Väldigt kunnig inom sitt yrke, rekomenderas starkt! "
säljare på Långströmsgatan 4D

25 nov 2019

"Det var den bästa mäklaren. Jag är jätte nöjd snabb och smidig försäljning. Tack Tayfun! "
säljare på Sägengatan 3

24 nov 2019

"Bästa mäklaren, kungen av Biskopsgården!
Tayfun svarar snabbt och återkopplar oavsett om han sitter i möte eller i visning. Tydlig och sålde min bostad inom en veckas ram. Jag rekommenderar honom verkligen som en av kunnigaste mäklare inom Hisingenområdet! Om det blir någon försäljning någonsin så blir Tayfun den mäklare som jag anlitar igen.
Lycka till Patat i framtiden////"
säljare på Blåsvädersgatan 4

23 nov 2019

"Tayfun var väldigt trevlig och professionell. Han levererade enligt mina önskemål och fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Borstbindaregatan 3

18 nov 2019

"Tayfun är Riktigt grym! Det gick snabbt till försäljning och jag visste redan när jag träffade honom att han är vass med spets kompetens det märktes direkt! Jag är väldigt nöjd! Högsta betyg! "
säljare på Långströmsgatan 4D

30 okt 2019

"Var tydlig i vad jag kunde förvänta mig. Väldigt bra lokalkännedom. Snabb på att få till en försäljning. Jag är väldigt nöjd! Högsta betyg!"
säljare på Önskevädersgatan 55

21 okt 2019

"Kommer aldrig välja någon annan mäklare. Detta var andra gången vi sålde med Tayfun och han levererar åter igen över ens förväntningar. Han får dig och känna dig trygg och lugn genom hela sälj processen. Du känner verkligen att han jobbar för dig och ert mål han nöjer sig inte, gör alltid det lilla extra för dig. Göteborgs bästa mäklare!"
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

14 aug 2019

"Tayfun Patat kan jag starkt rekommendera. Han höll sitt ord från början till slut. Mycket lätt att ha med att göra"
säljare på Kavaljersgatan 29

07 aug 2019

"Jag kan varmt rekommendera Tayfun när du ska sälja din lägenhet! Han är professionell och då försäljningen skedde på distans så kändes det extra bra att Tayfun var snabb på att återkoppla och uppdatera mig. Jag fick det pris jag ville plus lite till! "
säljare på Arbetaregatan 16A

25 jun 2019

"Tayfun är lätt att ha att göra med och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen."
säljare på Olshammarsgatan 14

20 jun 2019

"Tayfun känner till området bra och har bra koll på vad som är ett rimligt pris för lägenheten. Han är också hjälpsam och snabb i sin respons. Han var snabb på att hitta en köpare och kunde få sålt lägenheten så fort jag gav klartecken.
Han är lätt att prata med och går att få tag på när man har frågor.
Jag rekommenderar Tayfun och skulle välja honom som min mäklare nästa gång jag vill sälja.
"
säljare på Olshammarsgatan 8

04 jun 2019

"Tayfun - En proffsig mäklare med driv, stor karisma, målmedvetenhet och mycket positiv energi. Tog väl hand om vår försäljning och vi kände oss trygga hela vägen trots att allt inte gick spikrakt. Vi är mycket nöjda och glada över att ha en mäklare som kunde vårt område, som hade bra kontakter och gjorde allt för att få vår lägenhet såld till önskat pris (tom mer) och inom snabb tid. Jämfört med andra mäklare har Tayfun både varit proffsig och korrekt mot oss men också personlig vilket vi uppskattat mycket. Efter att både ha köpt och sålt via Länsförsäkringar Hisingen tre gånger kan vi varmt rekommendera Tayfun och Länsförsäkringar Hisingen till andra!"
säljare på Nordanvindsgatan 8B

22 maj 2019

"Engagerad och hjälpsam. Kul att jobba med"
säljare på Lindholmsallén 57

22 maj 2019

"Tayfun var väldig trevlig och lyhörd. Höll oss konstant uppdaterad. "
säljare på Ekebygatan 8

22 maj 2019

"Jag rekommenderar han till alla som ska sälja på Hisingen. Han är en ärlig människa. Han har sina egna spekulanter som söker bostäder. Han ger bästa tips och bästa resultat som andra mäklare inte gör."
säljare på Ekebygatan 5

15 maj 2019

"Bra ,driven och målinriktad mäklare som återkopplade snabbt vid kontakt.
Har bara goda vitsord gällande Patat. Skall du sälja/köpa läg. på Hisingen så
har patat bra koll. Häls. Tommy
.
"
säljare på Vintervädersgatan 17

10 maj 2019

"Tayfun var väldigt engagerad och kunnig. Han höll mig löpande uppdaterad om vad som skedde. försäljningen var väldigt smidig från första mötet tills att avtal var påskrivet. Jag kommer definitivt vid behov kontakta honom igen i framtiden. Kan rekommendera Tayfun till alla som vill ha smidig och proffsig bostads affär. "
säljare på Ekebygatan 3

09 maj 2019

"Vi är väldigt nöjda med Tayfun, professionellt bemötande och försäljningen gick smidigt"
säljare på Solhagagatan 82

09 maj 2019

"Helt perfekt! Fick hjälp med allt och behövde inte göra något."
säljare på Badvädersgatan 7

02 maj 2019

"Tayfun är positiv, trygg och trovärdig. Kan rekommenderas. "
säljare på Arvesgärde 28

29 mar 2019

"Tayfun innehar samtliga kvaliteter som man förväntar sig hos en bra mäklare."
säljare på Sagogången 57

18 mar 2019

"En mäklare som har passion för sitt arbeta. Tillgänglig nästan dygnets alla timmar,bra kännedom om sina spekulanter och driven i sitt arbete. Mycket behjälplig!"
säljare på Vintervädersgatan 9

07 mar 2019

"Jättegrym mäklare, skötte allting snabbt och smidigt, han var väldigt tydlig med hur hela processen skulle gå till och gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga med hela upplevelsen, kommer rekommendera honom till nära vänner ifall de behöver en grym mäklare."
säljare på Gösta Berlings gata 10

03 mar 2019

"Otroligt engagerad mäklare som alltid är tillgänglig från dag ett till avslut även efter. Otrolig positiv, social och hjälpsam."
säljare på Heidenstams gata 3

26 feb 2019

"Hisingens bästa mäklare!!!!!!"
säljare på Körkarlens gata 22

21 feb 2019

"Jätte bra mäklare! Kunde ha såld det till utgångspriset jag tackar Tayfon att han var ärlig och bra och hittade rätt köpare och priset gick upp med 350.000kr jätte bra mäklare!!"
säljare på Bäckebolsängen 9

15 feb 2019

"Han e bra "
säljare på Regnvädersgatan 6

14 feb 2019

"Väldigt nöjd totalt sett. Tayfun var lätt att ha att göra med och alltid tillgänglig."
säljare på Färgfabriksgatan 6

13 feb 2019

"Tayfun har god kännedom om marknaden och förmågan att hålla kvalitet i allt han gör. Hela affären var smidig och överträffade förväntningarna."
säljare på Lågtrycksgatan 5

12 feb 2019

"Han är jätte duktige och jag är nöjd så."
säljare på Cederflychts gata 5

12 feb 2019

"Han var bästa mäklaren tycker jag "
säljare på Lenvädersgatan 13

12 feb 2019

"Duktig och trevlig mäklare som tog sig tiden att lyssna på förslag och frågor och bolla idéer. God kännedom om området och bra kontaktnät. "
säljare på Högtrycksgatan 7

24 jan 2019

"Levererade vad vi önskade. Vi är nöjda!!"
säljare på Färgfabriksgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
73 215 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 118 säljare
Tayfun satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 118 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 118 säljare
Tayfun var tydlig och höll mig uppdaterad
117 av 118 säljare

Tayfun på kartan.

244 tidigare annonser
5 bostäder till salu
117 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
3 rum, 72 m²
26 319 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 555 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 50 m²
39 900 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 032 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 69 m²
36 159 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 803 kr/mån
1 645 000 kr
2 rum, 82 m²
20 060 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 851 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 69,7 m²
24 565 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 313 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 450 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
2 rum, 53,6 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
5 850 000 kr
Lägenhet Sannegården
4 rum, 118,5 m²
3 200 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 205 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Tuve
+ 55 000 kr
1 rum, 37,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
+ 105 000 kr
4 rum, 85,9 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.