Tayfun Patat

Profilbild för Tayfun Patat
Tayfun Patat
4.8 / 5
(142 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
6 st
85 880 000 kr

Bakgrund

Tayfun Patat jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-09-12. Tayfun har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tayfun har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 66 865 000 kr.

Presentation

Hej!

Mitt namn är Tayfun Patat och jobbar som fastighetsmäklare på Hisingen. Då jag är född och uppvuxen i stadsdelen, ligger Hisingen mig väldigt varmt om hjärtat. Det har även bidragit till mitt stora kontaktnät, vilket har lett till lyckade försäljningar med nöjda köpare och säljare som följd.

Söker du en mäklare som ser värdet i varje detalj och kan ta dig igenom försäljningen med bra framgång, är jag den rätta personen för dig. Jag är engagerad, driven och jobbar helhjärtat för att göra mina kunder nöjda. Mitt fokus ligger på kundens önskemål samt unika behov, och det viktigaste för mig som mäklare är kvalitet före kvantitet.
Känner du att jag är rätt mäklare för dig, är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag ser fram emot att få höra ifrån dig och hjälpa dig med ditt livs största affär!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Tayfun.

05 jan 2022

"Tayfun presenterade oss med ett mål vi var väldigt nöjda med - och sedan levererade över det! "
säljare på Gamla Tuvevägen 16

04 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera Tayfun när du ska välja mäklare! Han har visst mycket god service och haft hög tillgänglighet för frågor. Tayfun var lätt att samarbeta med och affären gick snabbt, välj Tayfun när du ska sälja!"
säljare på Astris gata 88

04 jan 2022

"Han var lätt att prata med,kom med bra synpunkter
väldigt trevlig och inga överpriser utan var realistisk"
säljare på Lenvädersgatan 23

31 aug 2021

"Tayfun är en begåvad mäklare. Han sålde min lägenhet på ett så enkelt och effektivt sätt. Det som utmärker honom är förtroendet han skapade hos mig på så kort tid. Dessutom sålde han var lägenhet till ett utmärkt pris. Vill ni ha någon som ni vill lita på och som säljer er lägenhet på ett så så enkelt och flexibelt sätt till ett pris som överträffar er förväntan —>anställ Tayfun!!!"
säljare på Miragatan 1

11 jun 2021

"Detta var min första bostadsförsäljning och Tayfun var väldigt duktig på att förklara hur försäljningen skulle gå till genom hela processen. Tayfun visade på god lokalkännedom och lägenheten behövde inte ens gå till budgivning då en av intressenterna på visningen la ett bud direkt!
Tayfun var väldigt lätt att få tag på och svara snabbt på mina frågor och lugna mig när processen var läskig.
Jag är otroligt imponerad över Tayfuns expertis och skicklighet och skulle rekommendera honom till alla mina vänner och bekanta. Vill du ha en mäklare som kan området och redan har spekulanter ska du verkligen anlita Tayfun!"
säljare på Barometergatan 21

31 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Tayfun! Engagerad och duktig mäklare"
säljare på Övre Hallegatan 54

25 maj 2021

"Bra tjänster man , har bra koll på området, jag ville har lite mer pengar för lägenheten. Han visade kompetens."
säljare på Badvädersgatan 21

25 maj 2021

"Trevlig och tillmötesgående. Kände att han verkligen kämpade för mig. Jag vill gott rekommendera Tayfun."
säljare på Gullrisgatan 7B

25 maj 2021

"Tayfun kändes ärlig och uppriktig från början. Slog mina förväntningar med en mycket snabb och god affär. Märktes att han vet vad han gör och att han kan dra i trådarna. Väldigt nöjd med honom!"
säljare på Rundbäcksgatan 6

24 maj 2021

"Bästa mäklaren i Hisingen! Tayfun tar hand om allt så bra. allt gick så snabbt och allt blev mer än förväntningsfull."
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 23

24 maj 2021

"Engagerad och lyhörd. Tillgänglig för alla möjliga frågor och har ett otroligt gott bemötande. Bästa mäklaren jag har varit i kontakt med! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 17B

24 maj 2021

"Tayfun får en att känna sig trygg och har en engagerad personlighet. Väldigt nöjd med insatsen! 10/10!"
säljare på Övralidsgatan 11

18 jan 2021

"Vi anlitade Tayfun Patat för att sälja vårt radhus. Vi kände oss trygga med honom från första sekund och han hade väldigt bra lokalkännedom. Han är utan tvekan den bästa mäklaren vi har haft. Tayfun satte höga förväntningar redan vid första mötet och han överträffade dem. Han lyckades sälja vår bostad innan visning till rekordpris. Bättre mäklare blir svårt att hitta. Rekommenderas starkt! "
säljare på Längdhopparegången 10

03 nov 2020

"Grym mäklare "
säljare på Övre Hallegatan 54

03 nov 2020

"Tackar ödmjukast chefen!"
säljare på Blåsvädersgatan 8

03 nov 2020

"Engagerad och professionell mäklare!
Jag har under hela försäljningsprocessen fått informationen jag behöver.
"
säljare på Blåsvädersgatan 8

29 jul 2020

"Duktig mäklare som fick försäljningen att gå väldigt snabbt och smidigt! Jag är mycket nöjd över försäljningen och skulle starkt rekommendera Tayfun! "
säljare på Västra Gunnesgärde 15

09 jun 2020

"Mycket kompetent, kunnig och trevlig mäklare! Kan sitt område, uppdaterar och svarar snabbt/ är tillgänglig! Kan varmt rekommendera Tayfun och hade gärna anlitat honom igen! "
säljare på Blåsvädersgatan 8

09 jun 2020

"Tayfun är otroligt engagerad och pålitlig då han har gedigen kunskap både i hur säljprocessen fungerar och på vad vi kunde förvänta oss för slutpris. Han svarar alltid i telefon och har snabb återkoppling oavsett tid på dygnet. Jag kände mig trygg med Tayfun som mäklare och rekommenderar honom varmt till andra som går i sälj-tankar. "
säljare på Ceresplatsen 15

09 jun 2020

"Detta var under Corona så det var svårt att avgöra marknaden och vilket pris vi kunde få. Det var lite lägre än vi tänkt men på det hela är vi nöjda med mäklarens insats! "
säljare på Sagogången 14

27 maj 2020

"Bästa mäklaren! Han levererade enligt mina önskemål och fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Prilyckegatan 125

26 maj 2020

"Väldigt nöjd med min mäklares insats från start till försäljning. "
säljare på Solstrålegatan 24

06 maj 2020

"Jag har inget annat än positivt att säga!"
säljare på Badvädersgatan 25

02 maj 2020

"En komplett mäklare. lyhörd, kompetent och engagerad. Bostadsförsäljning är en personlig affär. Denna mäklare ser genuint affären som sin egen och märkningsvärt jobbar stenhårt mot det satta målet. Självklart val i kommande försäljningar. Stark rekomendation."
säljare på Lenvädersgatan 27

24 apr 2020

"Tayfun har tålamod, lyhördhet samt energi att vilja uppfylla dina förväntningar. En kombination av egenskaper som gör att man kan lita på honom fullt ut. I en tid med svår marknad så var han alltid positiv och ville se framåt med nästa strategi. Alltid tillgänglig för mig och köpare vid visning sent på kvällen. "
säljare på Virveltorget 6

23 apr 2020

"Mäklaren är väldigt duktig och kan sitt jobb. Jag gjorde 2 bra affär med honom, har mycket energi och lätt att prata och komma överens med. Jag skulle starkt rekommendera honom. "
säljare på Olshammarsgatan 12

23 apr 2020

"Effektiv och snabb, god lokalkännedom. Kunde svara på alla mina frågor, och vänlig i sin framtoning."
säljare på Byvädersgatan 8

23 apr 2020

"Engagerad mäklare som bryr sig om dig och din bostad. Han är även trevlig och kunnig med ett brett kontaktnät, vilket underlättade stort i min bostadsaffär! Kan varmt rekommendera Tayfun till övriga säljare."
säljare på Västra Gunnesgärde 27

08 jan 2020

"Kändes genuint engagerad, fick alltid svar inom minuter när jag hade frågor. Hade jag gjort om processen hade jag anlitat honom igen. "
säljare på Friedländers gata 6

26 nov 2019

"Jag köpte lägenhet genom Tayfun och valde Tayfun även vid försäljning. Det säger allt. Han är extremt professionell och får dig att känna dig trygg genom hela processen. Snabb på att återkoppla och alltid nåbar. Han är målinriktad och och kan sitt område. Han överträffade mina förväntningar vilket är ett väldigt bra betyg. Tayfun är grym och jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Heidenstams gata 13

25 nov 2019

"Det gick snabbare än förväntad, fick sålt min lägenhet innan visning, samma med mina föregående lägenheter, Kunnig, uppdaterad och har seriösa kunder hela tiden. Blir nog nästa köp hos Tayfun. "
säljare på Molnvädersgatan 4

25 nov 2019

"Riktigt duktig mäklare, går alltid att nå snabbt.
Väldigt kunnig inom sitt yrke, rekomenderas starkt! "
säljare på Långströmsgatan 4D

25 nov 2019

"Det var den bästa mäklaren. Jag är jätte nöjd snabb och smidig försäljning. Tack Tayfun! "
säljare på Sägengatan 3

24 nov 2019

"Bästa mäklaren, kungen av Biskopsgården!
Tayfun svarar snabbt och återkopplar oavsett om han sitter i möte eller i visning. Tydlig och sålde min bostad inom en veckas ram. Jag rekommenderar honom verkligen som en av kunnigaste mäklare inom Hisingenområdet! Om det blir någon försäljning någonsin så blir Tayfun den mäklare som jag anlitar igen.
Lycka till Patat i framtiden////"
säljare på Blåsvädersgatan 4

23 nov 2019

"Tayfun var väldigt trevlig och professionell. Han levererade enligt mina önskemål och fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Borstbindaregatan 3

18 nov 2019

"Tayfun är Riktigt grym! Det gick snabbt till försäljning och jag visste redan när jag träffade honom att han är vass med spets kompetens det märktes direkt! Jag är väldigt nöjd! Högsta betyg! "
säljare på Långströmsgatan 4D

30 okt 2019

"Var tydlig i vad jag kunde förvänta mig. Väldigt bra lokalkännedom. Snabb på att få till en försäljning. Jag är väldigt nöjd! Högsta betyg!"
säljare på Önskevädersgatan 55

21 okt 2019

"Kommer aldrig välja någon annan mäklare. Detta var andra gången vi sålde med Tayfun och han levererar åter igen över ens förväntningar. Han får dig och känna dig trygg och lugn genom hela sälj processen. Du känner verkligen att han jobbar för dig och ert mål han nöjer sig inte, gör alltid det lilla extra för dig. Göteborgs bästa mäklare!"
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

14 aug 2019

"Tayfun Patat kan jag starkt rekommendera. Han höll sitt ord från början till slut. Mycket lätt att ha med att göra"
säljare på Kavaljersgatan 29

07 aug 2019

"Jag kan varmt rekommendera Tayfun när du ska sälja din lägenhet! Han är professionell och då försäljningen skedde på distans så kändes det extra bra att Tayfun var snabb på att återkoppla och uppdatera mig. Jag fick det pris jag ville plus lite till! "
säljare på Arbetaregatan 16A

25 jun 2019

"Tayfun är lätt att ha att göra med och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen."
säljare på Olshammarsgatan 14

20 jun 2019

"Tayfun känner till området bra och har bra koll på vad som är ett rimligt pris för lägenheten. Han är också hjälpsam och snabb i sin respons. Han var snabb på att hitta en köpare och kunde få sålt lägenheten så fort jag gav klartecken.
Han är lätt att prata med och går att få tag på när man har frågor.
Jag rekommenderar Tayfun och skulle välja honom som min mäklare nästa gång jag vill sälja.
"
säljare på Olshammarsgatan 8

04 jun 2019

"Tayfun - En proffsig mäklare med driv, stor karisma, målmedvetenhet och mycket positiv energi. Tog väl hand om vår försäljning och vi kände oss trygga hela vägen trots att allt inte gick spikrakt. Vi är mycket nöjda och glada över att ha en mäklare som kunde vårt område, som hade bra kontakter och gjorde allt för att få vår lägenhet såld till önskat pris (tom mer) och inom snabb tid. Jämfört med andra mäklare har Tayfun både varit proffsig och korrekt mot oss men också personlig vilket vi uppskattat mycket. Efter att både ha köpt och sålt via Länsförsäkringar Hisingen tre gånger kan vi varmt rekommendera Tayfun och Länsförsäkringar Hisingen till andra!"
säljare på Nordanvindsgatan 8B

22 maj 2019

"Engagerad och hjälpsam. Kul att jobba med"
säljare på Lindholmsallén 57

22 maj 2019

"Tayfun var väldig trevlig och lyhörd. Höll oss konstant uppdaterad. "
säljare på Ekebygatan 8

22 maj 2019

"Jag rekommenderar han till alla som ska sälja på Hisingen. Han är en ärlig människa. Han har sina egna spekulanter som söker bostäder. Han ger bästa tips och bästa resultat som andra mäklare inte gör."
säljare på Ekebygatan 5

15 maj 2019

"Bra ,driven och målinriktad mäklare som återkopplade snabbt vid kontakt.
Har bara goda vitsord gällande Patat. Skall du sälja/köpa läg. på Hisingen så
har patat bra koll. Häls. Tommy
.
"
säljare på Vintervädersgatan 17

10 maj 2019

"Tayfun var väldigt engagerad och kunnig. Han höll mig löpande uppdaterad om vad som skedde. försäljningen var väldigt smidig från första mötet tills att avtal var påskrivet. Jag kommer definitivt vid behov kontakta honom igen i framtiden. Kan rekommendera Tayfun till alla som vill ha smidig och proffsig bostads affär. "
säljare på Ekebygatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
66 865 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
133 av 140 säljare
Tayfun satte rätt förväntningar på slutpriset
126 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 133 säljare
Tayfun var tydlig och höll mig uppdaterad
141 av 142 säljare

Tayfun på kartan.

342 tidigare annonser
10 bostäder till salu
141 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

1 845 000 kr
2 rum, 69 m²
26 739 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 086 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 56 m²
23 125 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 410 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 48,7 m²
26 979 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 849 kr/mån
1 495 000 kr
3 rum, 65 m²
23 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 778 kr/mån
1 745 000 kr
4 rum, 84,2 m²
20 773 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 901 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 550 000 kr
Lägenhet Hisings Kärra
+ 155 000 kr
4 rum, 95,9 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
1 425 000 kr
Lägenhet Länsmansgården
3 rum, 74,3 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Biskopsgården
3 rum, 65 m²
Utropspris: 1 645 000 kr
1 645 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
4 rum, 81,6 m²
Utropspris: 1 645 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Biskopsgården
3 rum, 66,9 m²
Utropspris: 1 595 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.