Subhan Kaki

Profilbild för Subhan Kaki
Subhan Kaki
5.0 / 5
(156 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
18 st
267 355 000 kr

Bakgrund

Subhan Kaki jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2021-08-09. Subhan har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Subhan har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 239 280 000 kr.

Presentation

Med över 10 års erfarenhet av försäljning och ledarskap så besitter jag en enormt stor kunskap i förhandling och försäljningsteknik som gör att du kommer få ut det absolut bästa slutresultatet av din bostadsaffär!
Jag har det senaste två åren toppat listorna över den bäst säljande mäklarna och jag värderar långa kundrelationer! När du anlitar mig som mäklare kan du förvänta dig något utöver det vanliga mäkleriet, jag har en bakgrund inom elitidrotten och att förlora för mig är inget alternativ.
Jag brinner för att göra bra affärer, du som uppdragsgivare kommer känna av den starka drivkraften och engagemanget jag har för att skapa bra affärer. Jag är noggrann och genuint intresserad av att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare. Noggrann, lyhörd, professionell och en bra förhandlare är några av mina starkaste sidor som mäklare.
Mäklaryrket för mig är inget arbete det är en livsstil! Frågar man folk som känner mig så skulle de säga att jag är extremt driven, målinriktad och väl påläst.
Något som många uppskattar med mig är min tillgänglighet och att jag alltid vägleder och finns till hands för mina kunder. Jag har en stor passion för mitt yrke och nyckeln till att jag säljer fler objekt till höga slutpriser är på grund av min arbetsmoral och att jag gör det där extra för att få ihop affärerna. Boka ett möte med mig och du kommer ha gjort din bästa bostadsaffär i livet.

Prisad mäklare.

Säljare om Subhan.

31 maj 2024

"Subhan var mycket engagerad i vår försäljning och levererade verkligen där det gäller: visning och budgivning."
säljare på Ringvägen 141

27 maj 2024

"Subhan var extremt smidig att ha att göra med under hela processen och jag är mer än nöjd med försäljningspriset!"
säljare på Wivalliusgatan 19

02 maj 2024

"Subhan var alltid tillgänglig och svarade snabbt på både mail och tel."
säljare på Drottningholmsvägen 55

01 maj 2024

"Mycket kunnig och proffesionell ! Subhans sätt att arbeta gör att du känner dig trygg i processen, han är suverän på att skapa teamkänsla , ett proffs !
Om du går i säljtankar, rekommenderar jag starkt Subhan!"
säljare på Rålambsvägen 70

20 apr 2024

"Subhan Kaki är en mycket professionell och engagerad mäklare.
Vi valde mellan flera olika mäklare men valet var till slut ganska enkelt.
Subhan har en överlägsen hitrate enligt hittamäklare.se när det gäller antal sålda bostäder och han har ett fantastiskt nätverk. Och det visade sig att han lev..."
"Subhan Kaki är en mycket professionell och engagerad mäklare.
Vi valde mellan flera olika mäklare men valet var till slut ganska enkelt.
Subhan har en överlägsen hitrate enligt hittamäklare.se när det gäller antal sålda bostäder och han har ett fantastiskt nätverk. Och det visade sig att han levererade över förväntan.
Subhan är väldigt trevlig, personlig och ambitiös. Han ställer verkligen upp och har stort tålamod när det behövs, allt för att hela processen ska gå så smidigt som möjligt.
Stort grattis till er alla som väljer Subhan Kaki till er fastighetsmäklare.
"
Läs mer
säljare på Fyrverkarbacken 40

17 apr 2024

"Vad jag uppskattade mest med Subhan var hans driv och engagemang - han återkom snabbt med svar på frågor och synpunkter. Han är en påläst säljare med tävlingsinstinkt. Även i stressade situationer behöll han ett förtroendefullt lugn."
säljare på Ploggatan 2

15 apr 2024

"Trevlig påläst lätt att kommunicera med och försäljningen gick snabbt. Mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Hornsbruksgatan 3B

11 apr 2024

"Subhan är en mäklare som utmärker sig genom sin oerhörda drivkraft, ödmjukhet, engagemang och lyhördhet gentemot sina kunder. Jag har haft förmånen att samarbeta med Subhan och hans professionalitet och kompetens har verkligen gjort intryck på mig. Hans passion för sitt arbete och dedikation till..."
"Subhan är en mäklare som utmärker sig genom sin oerhörda drivkraft, ödmjukhet, engagemang och lyhördhet gentemot sina kunder. Jag har haft förmånen att samarbeta med Subhan och hans professionalitet och kompetens har verkligen gjort intryck på mig. Hans passion för sitt arbete och dedikation till att uppfylla kundernas behov är tydlig i varje interaktion och jag fastnade för hans annorlunda visningsupplägg där han presenterade bostaden detaljerat i ett samlat rum.
Inte bara är Subhan skicklig i sitt yrke, utan han är också en varmhjärtad och empatisk individ. Hans förmåga att lyssna och förstå klienternas önskemål och behov är beundransvärd. Jag känner mig helt trygg med att rekommendera Subhan till mina nära och kära för deras framtida fastighetsaffärer, för jag vet att de kommer att bli omhändertagna på bästa möjliga sätt. Att arbeta med Subhan har verkligen varit en positiv upplevelse och jag är tacksam för möjligheten att fått lära känna honom. Tack för allt!
"
Läs mer
säljare på Ringvägen 158

06 mar 2024

"En mycket driven och professionell mäklare. Återkopplade så fort nåt hände och jag kände mig verkligen uppdaterad hela tiden. Dessutom mycket trevlig med hög social begåvning"
säljare på Tjurbergsgatan 38

04 mar 2024

"Affären gick snabbt och smidigt. Skönt att slippa den vanliga mäklar bullshiten."
säljare på Ringvägen 66

21 feb 2024

"Vi som säljare befann oss i en känslig och tuff situation varför vi behövde en mäklare som kunde agera självständigt, snabbt och smidigt, Subhan löste detta med med stor kunskap, engagemang och lyhördhet.
Tack Subhan"
säljare på Tavastgatan 31

14 feb 2024

"Subhan är lyhörd och har ett stort driv, utan att vara ”för på”. Han gjorde ett grymt bra jobb med våran lägenhet från början till slut och gillar att han presenterar bostaden på ett sätt inte många mäklare gör. Är jättenöjd med hela processen med honom. "
"Subhan är lyhörd och har ett stort driv, utan att vara ”för på”. Han gjorde ett grymt bra jobb med våran lägenhet från början till slut och gillar att han presenterar bostaden på ett sätt inte många mäklare gör. Är jättenöjd med hela processen med honom. "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 95

04 feb 2024

"Subhan är väldigt inlyssnande, trevlig och alltid snabb och proffsig. Subhan var ej heller pushig, vilket är en väldigt underskattad egenskap bland mäklare."
säljare på Frejgatan 18

03 feb 2024

"Mycket trevlig och kunnig.Skall hjälpa mig med ingångsvärdet på försäljningen och reparationer som varit så det blir rätt skattevinst."
säljare på Kungsbro Strand 17

12 dec 2023

"Mycket hjälpsam"
säljare på Tavastgatan 31

24 okt 2023

"Vi har aldrig sett en så proffsig och trevlig mäklare som Subhan Kaki. Hoppas att ni skall ha en chans att jobba med honom också."
säljare på Arbetargatan 30

10 okt 2023

"Driven, kompetent, engagerad, effektiv. Lätt att ha att göra med, lättillgänglig. Försäljningen gick mycket smidigt och effektivt. Som bonus är han också en trevlig prick! Rekommenderar varmt."
säljare på Bergsundsgatan 12

25 sep 2023

"Snabb och smidig.
Fick det sålt på nolltid. Trevligt bemötande och väl insatt."
säljare på Åsögatan 118

19 sep 2023

"Trevlig, serviceminded och allt gick smidigt. Är så nöjd!"
säljare på Garvar Lundins gränd 4

14 sep 2023

"Lägenheten behövdes aldrig läggas ut offentligt. Allt gick väldigt snabbt. Mäklaren var otroligt proffsig och lyhörd. Snabb i handling och att återkoppla. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 2

24 aug 2023

"Jag upplevde Subhan som mycket engagerad, professionell och kunnig. Han är självsäker på ett bra sätt och med glimten i ögat, vilket gjorde mig trygg i att min lägenhet skulle bli såld på bästa tänkbara sätt."
säljare på Kungsholmsgatan 9

17 aug 2023

"Mäklaren var mycket bra i hela processen från A-Ö. Väldigt påkopplad, lösningsorienterad och engagerad. Sen blev priset också mycket bra vilket såklart bidrar till ett högt betyg. "
säljare på Garvar Lundins gränd 9

05 jul 2023

"Subhan är en fantastiskt trevlig och kompetent person, ingen som slänger med floskler. Vid vårt första möte med honom fick vi intryck av att han är väldigt proffessionell och en person som går dom där extra stegen för att lyckas. Intrycket stämde med verkligheten och han hade bra och tydlig återk..."
"Subhan är en fantastiskt trevlig och kompetent person, ingen som slänger med floskler. Vid vårt första möte med honom fick vi intryck av att han är väldigt proffessionell och en person som går dom där extra stegen för att lyckas. Intrycket stämde med verkligheten och han hade bra och tydlig återkoppling med oss under processen. Vi kommer helt klart att anlita honom för både köp och sälj i fortsättningen."
Läs mer
säljare på Prästgatan 32

27 jun 2023

"Fin personlighet och gav utmärkta råd och hade bra kunskap om området
En professional mäklare som
Jag verkligen kan rekommendera …."
säljare på Brantingsgatan 42

01 maj 2023

"Subhan har genom hela processen vart imponerande med sitt engagemang och sitt sätt att bemöta mig som säljare . Han går alltid att nå och återkopplar alltid snabbt vid eventuella frågor. Alltid påläst om objektet innan han möter köparen och alltid ett trevligt bemötande.
Rekommenderas stark "
"Subhan har genom hela processen vart imponerande med sitt engagemang och sitt sätt att bemöta mig som säljare . Han går alltid att nå och återkopplar alltid snabbt vid eventuella frågor. Alltid påläst om objektet innan han möter köparen och alltid ett trevligt bemötande.
Rekommenderas stark "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 51A

26 apr 2023

"Subhan - en glad, kunnig och engagerad mäklare som jobbar bokstavligen dygnet runt.
Subhan sålde vår villabostad i en relativt trög marknad till ett pris som låg i linje med hans initiala prognos dvs. precis som utlovat.
Vill du ha en mäklare som gillar utmaningar och verkligen gör en insats..."
"Subhan - en glad, kunnig och engagerad mäklare som jobbar bokstavligen dygnet runt.
Subhan sålde vår villabostad i en relativt trög marknad till ett pris som låg i linje med hans initiala prognos dvs. precis som utlovat.
Vill du ha en mäklare som gillar utmaningar och verkligen gör en insats - välj Subhan.. du kommer inte att bli besviken!"
Läs mer
säljare på Svanvägen 18

21 apr 2023

"Vi blev rekommenderad denna mäklare och är supernöjda. Grymt duktig och ödmjuk! Informerad oss hela tiden och alltid positiv! Vi kan varmt rekommendera honom"
säljare på Lövbergsåsen 206

10 apr 2023

"Mycket trevlig och engagerad. Jag fick stort förtroende för mäklaren."
säljare på Korstavägen 1

31 mar 2023

"Subhan ger en trevlig och trygg energi han är också noggrann och lyhörd. Jag kan varmt rekommendera honom . "
säljare på Bäckebovägen 41

13 mar 2023

"Mäklaren var trevlig, driven, ambitiös och kunnig. Subhan var engagerad och lyhörd gällande mina önskemål som säljare av fastigheten, vilket betyder mycket för mig och min familj då vi har ägt fastigheten i över 50 år och har många fina minnen i den."
säljare på Hemmansvägen 17A

10 mar 2023

"Väldigt nöjd med Subhans insats, allt gick så snabbt att jag knappt hann reagera. Lägenheten såldes över annonspris på mindre än en vecka ute på booli. Jag låter resultaten tala för sig själv"
säljare på Korstavägen 8B

05 mar 2023

"Mycket trevlig, bra bemötande och driven mäklare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Vägnön 182

04 mar 2023

"Allt gick så smidigt. Super nöjd med Subhan"
säljare på Bågevägen 45B

03 mar 2023

"Väldigt trevlig och bra bemötande "
säljare på Fyrväpplingsvägen 8

23 feb 2023

"En fantastiskt smidigt och bra insats av Subhan som skötte visning, förhandling och försäljning väldigt professionellt och avslappnat. Han får mig som säljare att känna sig hörd och trygg i mina förväntningar och önskemål. Fem av fem i betyg!"
säljare på Vikingavägen 57E

20 feb 2023

"Subhan var engagerad, proffsig och tillgänglig under hela processen.
Han lade in visningar på helger när människor har ledigt. Försäljningen gick snabbt.
Jag kan verkligen rekommendera honom! Mycket nöjd."
säljare på Klippgatan 25

09 feb 2023

"Supertrevlig, engagerad och driven mäklare som man alltid kunde nå om det var några funderingar. Gjorde ett mycket bra jobb och kan starkt rekommendera honom vid försäljning! "
säljare på Korstavägen 8B

18 jan 2023

"Han var trevlig, engagerad, var alltid anträffbar och medgörlig. Rätt person på rätt plats! Vi kan verkligen rekommendera Subhan Kaki för alla som tänker sälja ett boende."
säljare på Rännö 220

11 jan 2023

"Världsklass en toppen mäklare. "
säljare på Lillhällomsvägen 51

15 dec 2022

"Han är en effektiv person!!"
säljare på Klippgatan 12

02 dec 2022

"Stans absolut bästa mäklare!
Ska du välja så är valet lätt väl Subhan Kaki."
säljare på Tunadalsvägen 28A

30 nov 2022

"Hjälpsam, lättillgänglig och vinnande sätt som person. Arbetar snabb med inriktining nöjd säljare och köpare.
Säljare på Berguvsvägen 8,"
säljare på Berguvsvägen 8

24 nov 2022

"Professionellt skött från början till slut. Från första kontakt till skrivet kontrakt tog det 13 dagar så var lägenheten såld.
Supernöjd"
säljare på Johannedalsvägen 10

22 nov 2022

"Mycket trevlig och hjälpsam mäklare.Fixade en snabb försäljning."
säljare på Januarivägen 4

04 nov 2022

"Subhan är en väldigt energisk engagerad kunnig och målinriktad mäklare och som hela tiden är snabb med återkoppling, sen att han är trevlig social som gör att han blir lätt att prata med det gör ju inte saken sämre!
Jag kan varmt rekommendera honom"
säljare på Bryggaregränd 7B

01 nov 2022

"Subhan har frekvent följt upp utfallet under säljprocessen. Subhan har upplevts driven och har även genom hela processen varit lätt att få tag på och alltid tagit sig tid att svara på frågor vilket varit värdefullt för mig som säljare."
säljare på Hovsgatan 5A

18 okt 2022

"Bra kundkontakt och ett trevligt bemötande, är alltid tillgänglig och svarar snabbt på mail och frågor."
säljare på Mackvägen 1

17 okt 2022

"Väldigt nöjd är jag. Väldigt driven mäklare och hade full återkoppling vilket var viktigt för mig. Han pressade också upp priset Max anser jag. Väldigt duktig, hatten av!"
säljare på Nackstavägen 42B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
239 280 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
148 av 148 säljare
Subhan var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 156 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Subhan på kartan.

279 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
156 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum,
Lägenhet, Stockholm
3 748 kr/mån
2 800 000 kr
1 rum, 25 m²
112 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 233 kr/mån
4 195 000 kr
2 rum, 45 m²
93 222 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 699 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 35 m²
88 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 900 kr/mån
14 995 000 kr
4 rum, 113 m²
132 699 kr/m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 150 000 kr
Lägenhet
2 rum, 58,5 m²
4 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 60,5 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Sundbyberg
1 rum, 22 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Bromma
-145 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
10 075 000 kr
Lägenhet Södermalm
-425 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 10 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.