Stephanie Bolt

Profilbild för Stephanie Bolt
Säljarfavorit
Stephanie Bolt
4.9 / 5
(54 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
22 st
61 734 000 kr

Bakgrund

Stephanie Bolt jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2022-03-03. Stephanie har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2022. Stephanie har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 38 925 000 kr.

Presentation

Jag gör allt för dig som kund. När du ger mig förtroendet att förmedla din bostad kommer jag att förvalta uppdraget med hela mitt hjärta. Jag lämnar ingenting åt slumpen. Med förtroende, kunskap och stort engagemang ser jag till att ditt livs största affär också blir din bästa affär.

Jag har, förutom en mäklarexamen, även en fyraårig amerikansk examen i ekonomi med inriktning på marknadsföring. Jag har också en bakgrund inom elitidrott, samt utmärkande resultat inom försäljningsbranschen. Du kan känna dig trygg med att jag kommer att leverera resultat.

Jag sticker ut med mitt stora engagemang och får ofta höra att jag är trygg, förtroendeingivande och noggrann. Alla delar i din bostadsaffär är viktiga och jag skräddarsyr den efter dina behov och önskemål.

Kontakta mig så går vi igenom hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.
Mitt nummer är: 073-08 24 338. Ser framemot att höra från dig!

”Jag går inte bara den där extra milen, jag går de mil som krävs för att nå högsta resultat och kundnöjdhet!”

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022

Säljare om Stephanie.

31 maj 2023

"Stephanie har varit tillmötesgående och lätt att få tag på vid frågor. Hon har visat stor respekt för vår situation och underlättat för oss under försäljningen. Kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Nynäshamnsvägen 2

30 maj 2023

"Jag tyckte min mäklare Stephanie tog sig tid och gjorde ett bra arbete kring försäljningen av min lägenhet. Hon hittade snabbt en köpare så det gick snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekomendera henne för kommande affärer."
säljare på Bågevägen 83A

30 maj 2023

"Stephanie gjorde ett bra arbete, och jag kan mycket väl tänka mig att vid behov anlita henne igen."
säljare på Sveavägen 19B

30 maj 2023

"Driven och lättsam. Tillgänglig för att svara på frågor och arbetade snabbt i det administrativa."
säljare på Strömstadsvägen 25

28 maj 2023

"Stephanie är en effektiv mäklare fylld av energi. Vi var oroliga för att inte få lägenheten såld i tid, men den var såld redan ett dygn efter visning. Rekommenderar varmt Stephanie som mäklare. "
säljare på Riddargatan 11A

28 maj 2023

"En mycket engagerad och lyhörd mäklare. Lätt att kommunicera med och svarar omgående vid kontakt som mejl eller telefonsamtal. Rekommenderas!"
säljare på Njurunda-Långsjön 210

16 mar 2023

"Jag kan verkligen rekommendera att ta hjälp av Stephanie Bolt vid en bostadsförsäljning. Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare. Hon är proffsig, trevlig och har fått mig som säljare att känna mig helt trygg med hanteringen av försäljningen. "
säljare på Högalidsgatan 16

09 mar 2023

"Superbra insatser!
Mycket trevlig bemötande, tillgänglighet (även utanför kontorstid )och professionaliteten.
"
säljare på Boråsvägen 4

21 feb 2023

"Otroligt bra bemötande och fin i samband med försäljningen av vår pappas lägenhet. Proffsig och lättsam. "
säljare på Bågevägen 91D

14 feb 2023

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Stephanie Bolt och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sveavägen 46

10 feb 2023

"Den bästa mäklaren i mitt tycke, bara superlativ! ++++++++++"
säljare på Nynäshamnsvägen 2

09 feb 2023

"Stephanie är en mycket trevlig och kompetent mäklare, lättsam att ha att göra med, alltid glad."
säljare på Loviken 130

08 jan 2023

"Bra och kunnig och engagerad, lyssnade och tillgänglig för frågor. Informativ om marknadsläget hur det förändrades under tid. Bra bollplank.
Gjorde sitt bästa. "
säljare på Fridhemsgatan 80

06 jan 2023

"Mäklaren har legat i och gjort sitt jobb galant, mycket engagerad och lätt att ha att göra med. "
säljare på Nackstavägen 38A

20 dec 2022

"Lyhörd, kompetent, professionell"
säljare på Storgatan 72B

20 dec 2022

"Så engagerad, ödmjuk och hjälpsam mäklare .
Så otroligt nöjd med henne !
"
säljare på Malmövägen 147

06 dec 2022

"Vi rekommenderar starkt Stephanie. Hon är lätt att tycka om och ger ett ärligt intryck.
Proffsig genom hela processen. Vi köpte vårt nya boende via henne och valde då också att hon skulle få sälja våran nu sålda villa."
säljare på Östanå 223

05 dec 2022

"Stephanie är engagerad, driven och hjälpsam. Hon är genuin och ger det där lilla extra. Jag kände att jag kunde lita på Stephanie. Rekommenderar starkt! "
säljare på Båtsmansvägen 11

03 nov 2022

"Super bra mäklare! Rekommenderar!"
säljare på Johannedalsvägen 34

31 okt 2022

"Stephanie är mycket kompetent med hög servicenivå. Hon är engagerad, enkel att kommunicera med, snabb och alltid tillgänglig. Rekommenderas varmt."
säljare på Nackstavägen 34A

26 okt 2022

"Stephanie är positiv, lätt att prata med och mycket kunnig och jag fick alltid snabbt svar på mina frågor.
Positiv till mitt hus och såg dess potential. Som säljare är det också viktigt att man känner sig sedd och lyssnad på och så har jag verkligen känt det. Under hela säljprocessen har jag hel..."
"Stephanie är positiv, lätt att prata med och mycket kunnig och jag fick alltid snabbt svar på mina frågor.
Positiv till mitt hus och såg dess potential. Som säljare är det också viktigt att man känner sig sedd och lyssnad på och så har jag verkligen känt det. Under hela säljprocessen har jag hela tiden blivit uppdaterad om hur det går.
Jag vill varmt rekommendera Stephanie Bolt!!!"
Läs mer
säljare på Aldernäset 104

17 okt 2022

"Driven framåt å målinriktad med snappt resultat. Men kan tänka på ett lugnare tempo när hon jobbar med äldre så dom hänger med. Men tror hon löser det mesta med sin inställning. "
säljare på Orienterarvägen 19D

29 sep 2022

"Verkligen superduktig, var alltid tillgänglig att fråga frågor! Superduktig på att ge all info jag behövde!
Super!"
säljare på Bågevägen 17D

27 sep 2022

"Stephanie Bolt är en mycket kompetent mäklare, lyhörd, driven och väldigt trevlig.
Kan varmt rekommendera henne och jag ger henne högsta betyg.
/Elisabeth Sörlin"
säljare på Korstavägen 12B

18 sep 2022

"Fantastisk tjej som gjorde min första bostadsförsäljning hur smidig och lätt som helst. Jag är så nöjd!"
säljare på Mellangatan 24

16 sep 2022

"Bra upplevelse av mäklaren som engagerade sig i försäljningen. "
säljare på Orienterarvägen 19B

13 sep 2022

"Stephanie är en fin person som är lätt att ha kontakt med och som ger ett lugnt och tryggt intryck. Otroligt tillgänglig. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Baldersvägen 21C

11 sep 2022

"Stephanie är en kompetent, trevlig och engagerad mäklare som verkar älska sitt jobb. Rekommenderar henne och Norrlandsmäklarna varmt!"
säljare på Fridhemsgatan 41A

23 aug 2022

"Mycket nöjd med Stephanie insats. Kände mig väldigt trygg och nöjd. Jag uppskattar tät kommunikation, lyhörd, och samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt!"
säljare på Uslandsvägen 57

22 aug 2022

"Stéphanie gar varit behjälplig på alla möjliga vis, hon utför sitt arbete och uppdrag med högsta möjliga betyg från min sida! En passionerad och väldigt naturligt trevlig Mäklare!"
säljare på Söräng 130

15 aug 2022

"Stephanie Är inte bara en mäklare, hon är den bästa mäklaren jag har träffat på och jag har träffat en hel del mäklare under mitt liv. Stephanie brinner verkligen för sitt yrke och sina kunder, hon lyssnar väldigt noggrant på både sina kunder och köparen för att veta vad deras behov är, sedan hit..."
"Stephanie Är inte bara en mäklare, hon är den bästa mäklaren jag har träffat på och jag har träffat en hel del mäklare under mitt liv. Stephanie brinner verkligen för sitt yrke och sina kunder, hon lyssnar väldigt noggrant på både sina kunder och köparen för att veta vad deras behov är, sedan hittar hon en lösning som är mest lämplig för båda parter för att alla ska vara nöjda. Detta kan enligt mig bara Stephanie göra. Redan vid vårat första möte förstod jag att hon skulle få uppdraget att sälja min lägenhet men jag visste aldrig att hon skulle vara så effektiv och duktig. Det kändes som att hon ville klara av dem hårda utmaningarna mer än vad jag ville sälja lägenheten och därför kunde jag känna mig trygg med att lämna uppdrag till henne. Trots de svåra motgångarna ut i marknaden lyckades hon stänga avtalet på en sådan ofarbar kort tid, där både jag som kund och köparen var så nöjda som vi kunde bli.
Om du funderar på att köpa lägenhet eller sälja din lägenhet så tycker jag att du utan tvekan ska låta Stephanie hantera uppdraget åt dig. Som tidigare nämnt, jag tror inte att det finns någon annan mäklare i hela Norrland som kan vara så grym som Stephanie.
Hälsningar en super nöjd kund! "
Läs mer
säljare på Nackstavägen 46A

02 aug 2022

"Dyr mäklare för en liten lägenhet, men definitivt duktig! Vid första kontakt gavs rekommendation på högre utgångspris än vad som senare rekommenderades. Detta för att bostadsmarknaden blivit lägre än vid första värdering en vecka tidigare. God marknadskännedom."
"Dyr mäklare för en liten lägenhet, men definitivt duktig! Vid första kontakt gavs rekommendation på högre utgångspris än vad som senare rekommenderades. Detta för att bostadsmarknaden blivit lägre än vid första värdering en vecka tidigare. God marknadskännedom."
Läs mer
säljare på Kubikenborgsgatan 14A

29 jul 2022

"Stephanie samarbetade på ett bra sätt och var uppgiftsorienterad och kunnig samtidigt som hon var förtroendeingivande och trevlig.
Hon bidrog till att det blev en snabb försäljning av min lägenhet
på Baldersvägen 21.
"
säljare på Baldersvägen 21C

07 jul 2022

"Stephanie återkopplade kontinuerligt och var lätt att nå vid frågeställningar och funderingar under hela processen som gick precis så snabbt som vi hoppades på."
säljare på Fridhemsgatan 94C

29 jun 2022

"Stephanie har varit lyhörd och engagerad genom hela processen och varit tydlig med sin opartiska roll mot både säljare och köpare. Hennes agerande har varit genomgående professionellt vilket skapat en trygghet för båda parter."
säljare på Norrlindsjö

16 jun 2022

"En positiv och driven mäklare. Kompetent kunde sin sak. Lätt att skapa en god relation med. "
säljare på Korstavägen 12A

09 jun 2022

"Vi kände oss väl omhändertagna och trygga med våran mäklare, fullt förtroende för henne, mycket bra engagemang."
säljare på Mackvägen 1

30 maj 2022

"Jag rekommenderar Stephanie Bolt till alla som vill ha bra och professionell hjälp med att sälja sin bostad. Det är svårt att kunna tro att det finns någon som är bättre och trevligare än vad hon varit under hela processen.
Hon har stöttat och uppmuntrat och berömt mig. Hon har varit väldigt snab..."
"Jag rekommenderar Stephanie Bolt till alla som vill ha bra och professionell hjälp med att sälja sin bostad. Det är svårt att kunna tro att det finns någon som är bättre och trevligare än vad hon varit under hela processen.
Hon har stöttat och uppmuntrat och berömt mig. Hon har varit väldigt snabb med återkoppling."
Läs mer
säljare på Affärsgatan 12E

18 maj 2022

"Tydlig, hjälpsam, inlyssnande och återkom snabbt då jag undrade något. Noggrann och äkthet i all kommunikationen! Rekommendera henne starkt! "
säljare på Riddargatan 25B

07 apr 2022

"Hon var snabb effektiv och gav uppdatering som utlovat Mao högst relomenderbar"
säljare på Nackstavägen 44A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Villa
7
Radhus
2
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
38 925 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
51 av 52 säljare
Stephanie satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 53 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
47 av 47 säljare
Stephanie var tydlig och höll mig uppdaterad
54 av 54 säljare

Stephanie på kartan.

72 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
54 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

3 200 000 kr
5 rum, 125 m²
25 600 kr/m²
Villa, Sundsvall
4 500 000 kr
4 rum, 138 m²
32 608 kr/m²
Villa, Sundsvall
4 rum, 92 m²
Radhus, Sundsvall
6 580 kr/mån
4 rum, 130 m²
Villa, Sundsvall
1 995 000 kr
2 rum, 54,5 m²
36 944 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
2 918 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Timrå
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Skönsberg
1 rum, 40,5 m²
Utropspris: 680 000 kr
380 000 kr
Lägenhet Skönsberg
-5 000 kr
1 rum, 41 m²
Utropspris: 385 000 kr
1 425 000 kr
Lägenhet Haga
+ 30 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Stephanie är en effektiv mäklare fylld av energi. Vi var oroliga för att inte få lägenheten såld i tid, men den var såld redan ett dygn efter visning. Rekommenderar varmt Stephanie som mäklare. "
500 000 kr
Lägenhet Timrå
+ 60 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 440 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.