Stefan Petrén

Profilbild för Stefan Petrén
Stefan Petrén
4.9 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
18 st
152 465 000 kr

Bakgrund

Stefan Petrén jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2007-05-09. Stefan har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Stefan har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 180 057 000 kr.

Presentation

Jag är stolt och glad över att jobba för Sveriges snabbast växande mäklarkedja. God lokalkännedom där mina många år som brevbärare och att jag växt upp här ger en fördel när jag ska sälja just ert boende. Att jag dessutom bo på orten och har hela släkten här i kommunen skapar ju inte mindre trovärdighet när jag ska berätta hur fantastiskt det är att bo här. Jag har sen jag började mäkla för 15 år sen förmedlat över 1000 bostäder och det viktigaste för mig är att både säljaren och köparen känner att de efter att affären är avslutad ska vilja rekommendera mig till deras närmaste vänner, familj o.s.v... då vet man att man har gjort ett bra jobb.

Jag är driven, kompetent och gör allt och lite till för att mina kunder ska bli nöjda så hör av er till mig om ni funderar på att sälja er bostad.

Jag har varit verksam i 15 år och studerade till mäklare på Gävle Högskola.
Jag har tidigare jobbat många år inom posten, på förskola, elevassistent samt med utvecklingsstörda barn och ungdomar.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Stefan.

29 maj 2022

"Vem gillar inte Stefan!!"
säljare på Stora Benhamra 43

24 maj 2022

"Bästa mäklare jag haft och jag har haft några stycken."
säljare på Fornminnesvägen 1B

24 maj 2022

"Gjorde en stor insats för att sälja vårt hus och var en målinriktad mäklare. Huset kom ut när marknaden var ganska svår. Så vi var glada att priset gick över utgångspriset. "
säljare på Höjdvägen 57

21 feb 2022

"Stefan är otroligt trevlig, proffessionell, lyhörd och serviceminded. Kändes tryggt genom hela försäljningsprocessen och kan VERKLIGEN rekommendera honom!"
säljare på Jarlavägen 86

21 feb 2022

"Riktigt, riktigt nöjd med Stefan. Bytte från en annan mäklare i området till just honom, och det ångrar jag inte en sekund."
säljare på Centralvägen 7

29 dec 2021

"Rekommenderas varmt, har svårt att tänka mig att man kan hitta en bättre och mer engagerad mäklare."
säljare på Ledinge 12

10 nov 2021

"Otroligt engagerad och professionell mäklare. Dessutom väldigt trevlig var han också. "
säljare på Karlavägen 89

01 nov 2021

"Engagerad, lyhörd och jättetrevlig mäklare. Jag skulle gärna vilja ha samma mäklare i framtida affärer samt vart rekommendera till andra. "
säljare på Askvägen 22

22 aug 2021

"En otrolig duktig, lyhörd mäklare och härlig personlighet som alltid är tillgänglig och redo att ge bra svar och råd. Man får verkligen mycket bra info och säljprocessen känns enkelt. Jag rekommenderar verkligen Stefan som mäklare till alla. "
säljare på Rosengårdsvägen 107

06 jun 2021

"Stefan är en väldigt kunnig, förtroendegivande, engagerad och väldigt trevlig. Lätt att prata med och få tag på. Kan varmt rekommendera att både köpa bostad och sälja bostad via honom. "
säljare på Brobyhöjden 6

19 apr 2021

"Bästa mäklaren ever :-)"
säljare på Sörgården 112

19 apr 2021

"Otroligt bra, kände oss trygga genom hela försäljni"
säljare på Tegelbruksgatan 43

22 mar 2021

"Mycket hjälpsam då jag och min syster bor utomlands och säljer vår mammas lägenhet efter hennes bortgång. Svårt med tidsskillnader men bra att kunna kommunicera via email, mobil och ombud."
säljare på Rosengårdsvägen 11

16 feb 2021

"Tack Stefan för en väldigt bra genomförd försäljning på alla tänkbara sätt !!"
säljare på Allévägen 23

04 feb 2021

"Mäklaren Stefan Petrén var mycket energisk vid försäljningen, snabb, trovärdig
med positivt gott humör.
"
säljare på Slånbärsvägen 11

11 sep 2020

"Jag har både köpt o sålt flera bostäder över åren med Stefan. Jag rekommenderar alltid honom. Jag har varje gång varit supernöjd! "
säljare på Bergvägen 49

25 aug 2020

"Slutpriset blev betydligt högre än värderingen som mäklaren gjorde."
säljare på Barrskogsvägen 10

18 jun 2020

"Positiv, lösningsorienterad och trevlig med mycket energi!"
säljare på Åby Allé 7B

01 jun 2020

"Över förväntan"
säljare på Disavägen 8

26 maj 2020

"Bra och trevlig mäklare med stor respekt och lyhörd för mig som säljare med vad jag hade för önskemål och behov. Hade ett bra upplägg, svarar alltid och återkopplar snabbt. Inte så "på" som många mäklare kan vara, utan lugn och trevlig. Trygg och stabil.
REKOMMENDERAS VARMT!!! "
"Bra och trevlig mäklare med stor respekt och lyhörd för mig som säljare med vad jag hade för önskemål och behov. Hade ett bra upplägg, svarar alltid och återkopplar snabbt. Inte så "på" som många mäklare kan vara, utan lugn och trevlig. Trygg och stabil.
REKOMMENDERAS VARMT!!! "
Läs mer
säljare på Granberga 5

05 maj 2020

"Stort engagemang, proffsigt och personligt, mycket nöjd. "
säljare på Kragstalundsvägen 93

15 apr 2020

"Stefan hjälpte oss sälja radhuset till rimligt pris inom en vecka efter första visning – mitt under Corona-krisen."
säljare på Fritzbergsvägen 71

02 apr 2020

"Sjukt bra! Den blev såld innan vi han lägga ut den för mer än vi tänkt gå ut med! Och tillträdet blev den dag vi ville även om det var ovanligt långt tillträde "
säljare på Svampskogsvägen 148

30 mar 2020

"Stefan var super! Rak och ärlig och tålmodig! Fixade vår situation på ett jätte bra sätt! Tack för allt! "
säljare på Tallåsvägen 28

25 feb 2020

"Stefans kompetens parat med länsförsäkringar som försäkringsbolag var avgörande"
säljare på Rosengårdsvägen 145

11 feb 2020

"Stefan var väldigt bra och hjälpte mig från början till slut. Jag kan starkt rekommendera Stefan till de som funderar på att byta bostad. "
säljare på Östergården 154

29 jan 2020

"Stefan är det självklara valet av mäklare i Vallentuna.
Pålitlig och engagerad"
säljare på Grönfinksvägen 26

23 jan 2020

"Bästa mäklaren, rekommenderas starkt!!!!"
säljare på Ekebyvägen 87

23 jan 2020

"Toppbetyg på alla punkter, trevlig och rak."
säljare på Sormenvägen 46

23 jan 2020

"Jag har både köpt och sålt via Stefan och varit supernöjd båda gångerna. Stefan är väldigt trygg och proffsig, lätt att få tag på (ringer oftast själv innan man hinner ringa honom) och engagerad i uppdraget. Han gör alltid det där lilla extra för att få till affären och göra alla inblandade nöjda..."
"Jag har både köpt och sålt via Stefan och varit supernöjd båda gångerna. Stefan är väldigt trygg och proffsig, lätt att få tag på (ringer oftast själv innan man hinner ringa honom) och engagerad i uppdraget. Han gör alltid det där lilla extra för att få till affären och göra alla inblandade nöjda. Dessutom är han väldigt trevlig! :-). Stefan får mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Kragstalundsvägen 158

23 dec 2019

"Riktigt duktig mäklar. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Fornminnesvägen 28

17 okt 2019

"Stefan är den bästa mäklaren jag någonsin stött på; mänsklig, omtänksam, driven och stöttande genom hela processen."
säljare på Sörgården 126

14 okt 2019

"Är otroligt nöjd med Stefan insats. Erfaren, kompetent, trovärdig, professionell och alltid kontaktbar. Fantastiskt resultat - rekommenderar starkt!"
säljare på Åby Allé 1C

27 maj 2019

"Stefan är väldigt trevlig och har god lokal kännedom. Väldigt tillmötesgående och hjälpte till mer än vad vi kunnat förvänta oss i alla steg av processen."
säljare på Sörgården 127

15 maj 2019

"En mäklare som gör det det ”lilla extra”.Vi kan varmt rekommendera Stefan Petrén om du / ni går i sälj alternativt köptankar. Ni kommer inte att bli missnöjda"
säljare på Norrgården 5

15 maj 2019

"Stefan gav ett mycket trevligt och professionellt intryck. Han förklarade allt gällande säljprocessen på ett lättförståeligt sätt och var alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Stefan har under hela processen varit glad och hjälpsam och det har känts mer som att få hjälp av en god vän än..."
"Stefan gav ett mycket trevligt och professionellt intryck. Han förklarade allt gällande säljprocessen på ett lättförståeligt sätt och var alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Stefan har under hela processen varit glad och hjälpsam och det har känts mer som att få hjälp av en god vän än någon som "bara" är en säljare.
Jag kan varmt rekommendera Stefan för de som funderar på att sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Svampskogsvägen 35

18 sep 2018

"Mycket förtroendeingivande och kompetent."
säljare på Lindönäsvägen 35

17 sep 2018

"Topp i allt! Försäljningen gick väldigt smidigt."
säljare på Teknikvägen 15

06 jul 2018

"Det var lätt att komma överens med Stefan om försäljningsstrategin och den kunde ändras på för att komma till snabbt avslut. Stefan är mycket trevlig och kan sin sak samt har tillgång till ett stort nätverk av intressenter. Jag är mycket nöjd med Stefans resultat. "
"Det var lätt att komma överens med Stefan om försäljningsstrategin och den kunde ändras på för att komma till snabbt avslut. Stefan är mycket trevlig och kan sin sak samt har tillgång till ett stort nätverk av intressenter. Jag är mycket nöjd med Stefans resultat. "
Läs mer
säljare på Markims Kyrkväg 1

04 jul 2018

"Kan varmt rekommendera Stefan som mäklare. Otroligt engagerad och lyhörd på mig som säljare och hjälpte mig även med mitt behov att hitta ny bostad (här överträffade han verkligen mina förväntningar). Stefan är mycket lätt att prata med och alltid nåbar och man fick snabbt en personlig kontakt me..."
"Kan varmt rekommendera Stefan som mäklare. Otroligt engagerad och lyhörd på mig som säljare och hjälpte mig även med mitt behov att hitta ny bostad (här överträffade han verkligen mina förväntningar). Stefan är mycket lätt att prata med och alltid nåbar och man fick snabbt en personlig kontakt med honom som mäklare."
Läs mer
säljare på Gulsparvsvägen 23

20 jun 2018

"Mycket professionell. Rak och enkel kommunikation. Väldigt hjälpsam och generös. "
säljare på Fritzbergsvägen 170D

28 apr 2018

"Uppriktig och duktig mäklare som är otroligt service minded!"
säljare på Svampskogsvägen 148

21 mar 2018

"Lyhörd och insatt i marknaden och prisnivåer."
säljare på Lagmansvägen 22

20 mar 2018

"En mycke skicklig och sjukt trevlig mäklare som visste vad service, behandling av privatkund, kunskap inom områdena han säljer samt en skicklig värdering i marknad."
säljare på Kragstalundsvägen 158

17 mar 2018

"Stefan Petren är en mycket kunnig, ärlig och engagerad mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Trädgårdsvägen 3

06 mar 2018

"Stefan är den bästa mäklaren i Vallentuna. Han är oerhört snabb, serviceinriktad och har enorm energi."
säljare på Gårdsvägen 4

05 mar 2018

"Sympatisk, trygg, driven, glad mm. Bara positivt respons från oss."
säljare på Rosengårdsvägen 17

18 feb 2018

"Kunnig och trygg att sälja med. Väldigt ärlig och gav inga falska förhoppningar om priser och grejer. Alltid glad och samarbetsvillig. Lätt att få tag i"
säljare på Tallåsvägen 334

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
18
Lägenhet
14
Kedjehus
2
Radhus
2
Mark
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
180 057 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
205 av 208 säljare
Stefan satte rätt förväntningar på slutpriset
195 av 210 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 206 säljare
Stefan var tydlig och höll mig uppdaterad
213 av 213 säljare

Stefan på kartan.

558 tidigare annonser
15 bostäder till salu
213 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

3 rum, 111 m²
Villa, Vallentuna
8 rum, 219 m²
Villa, Vallentuna
2 195 000 kr
2 rum, 56 m²
39 196 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
3 972 kr/mån
3 rum, 73,4 m²
Lägenhet, Vallentuna
5 156 kr/mån
4 rum, 94,4 m²
Lägenhet, Vallentuna
4 602 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 450 000 kr
Villa Nyby
-250 000 kr
125 m²
Utropspris: 5 700 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Kragstalund
+ 205 000 kr
3 rum, 74,6 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Västanberga
5 rum, 120 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Rickeby
6 rum, 138 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Uthamra
6 rum, 188 m²
Utropspris: 6 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.